Λουκέτα το ένα πίσω από το άλλο...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Λουκέτα το ένα πίσω από το άλλο...

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Ιουν 2016, 19:03

Η Ελλάδα παραδόθηκε πλήρως και χωρίς πόλεμο για 100 χρονια
δε φτάνει που έχουν καταστραφεί ένα σωρό οικογένειες από λουκέτα σε εκατοντάδες
χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις 6 χρόνια τώρα, αυτές τις μέρες ακούγονται διαρκώς
λουκέτα...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ 10.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Δραματικά στοιχεία: Σκηνικό ασφυξίας με χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =114025324

και μόλις πριν λίγο διάβασα για τη ΒΙΣ στο Βόλο εδώ

http://katohika.gr/ellada/louketo-evale ... an-diladi/

τα πράγματα γίνονται ανυπόφορα, η ασφυξία ως εκεί που δεν παίρνει...

Είναι σα να έχει πέσει χάμω άνθρωπος αιμόφυρτος που ψυχορραγεί
και να πέφτουν πάνω του εγκληματίες να του καταφέρουν μαχαιριές
σε σημεία που δεν τον αποτελειώνουν αλλά τον πονάνε απίστευτα...

Κι εμείς ακομα κοιτάμε σαν χαζοί...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Re: Λουκέτα το ένα πίσω από το άλλο...

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 03 Ιουν 2016, 19:26

Οσο το κρατος θα φορολογει για να μην χαμηλωσει τις δαπανες και τους ΔΥ αυτο θα συμβαινει.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Ιουν 2016, 22:41

Αν νομίζεις ότι γι'αυτά που είπες φορολογεί, κάνε ένα reality check, και ξαναδές το
γιατί απέχεις μακράν της αλήθειας...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 03 Ιουν 2016, 23:10

Καμένο τοπίο με ζωντανά πτώματα που καπνίζουν οι λιωμένες σάρκες.
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 03 Ιουν 2016, 23:24

Φυσικα και γι αυτο φορολογει. Οσες φορες η τροϊκα προτεινε να κοπουν δαπανες, αυξηθηκαν οι φοροι. Η τροίκα θελει τα λεφτα της. το πως θα τα βρει ο εκαστοτε κυβερνητης ειναι δικο του θεμα. Στην Ελλαδα επιλεγουμε να μην αλλαξουμε τυπο οικονομιας και να πληρωνουμε τα ιδεολογικα και πελατειακα μας κολήματα δια της φορολογιας.
-
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Παρ 03 Ιουν 2016, 23:31

Hlios έγραψε:Καμένο τοπίο με ζωντανά πτώματα που καπνίζουν οι λιωμένες σάρκες.
:thumb:
Φυσικα και γι αυτο φορολογει. Οσες φορες η τροϊκα προτεινε να κοπουν δαπανες, αυξηθηκαν οι φοροι. Η τροίκα θελει τα λεφτα της. το πως θα τα βρει ο εκαστοτε κυβερνητης ειναι δικο του θεμα. Στην Ελλαδα επιλεγουμε να μην αλλαξουμε τυπο οικονομιας και να πληρωνουμε τα ιδεολογικα και πελατειακα μας κολήματα δια της φορολογιας.
Ακριβώς Φώτη. Θυμάμαι περίπτωση καθηγητή ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ) που δούλευε, παρακαλώ, ταυτόχρονα μέσα στην ΕΘΕΛ και μου έλεγε το 2009 πως όταν θα κλείσει η υπηρεσία θα φύγει από εκεί τελευταίος...!
Και το βύσμα ; Ο μεθυσμένος μας πρόεδρος...μισά μπροστά μισά after το βόλεμα.

Και έτσι υποθέτω θα γίνεται εις τον αιώνα των αιώνων με εμάς. Απελπισία φίλε.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 03 Ιουν 2016, 23:54

Δηλαδή σε λίγο το χρέος θα φτάσει μισό τρις έτσι όπως το πάνε, και πιστεύετε πως όλο
αυτο΄δημιουργήθηκε απ'τις δαπάνες και τους ΔΥ...
Ποιες δαπάνες αλήθεια?
Το οτι έχουν διαλύσει και φτωχοποιήσει οικογένειες, νοικοκυριά, ζωές, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, κάθε κοινωνική παροχή γιατί δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε τράπεζες και δανειστές, πουθενά στη σκέψη σας...

Καλά. Όταν ξυπνήσετε, ειδοποιείστε με.

ΥΓ Ηλιε φρικαλέα εικόνα που δημιουργεί κακές σκεπτομορφές...
ζωντανά πτώματα... σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Υπάρχει?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Παρ 03 Ιουν 2016, 23:56

Ναι γιατι ειναι συσσωρευτικο. Δεν δημιουργηθηκε περσι. Και το χρεος θα ηταν βιώσιμο αν θα ειχαμε παραγωγη. Και αλλες χωρες εχουν το ιδιο χρεος με εμας και δεν εχουν κανενα πρόβλημα. Οχι γιατι καποιοι κανουν τα στραβα ματια αλλα γιατι εχουν αξιοπιστη οικονομια.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 00:00

Την κομπίνα με Σημίτη και Γκόλντμαν σαξ την ξεχάσατε... Μάλλον hoax θα ήταν...
Το μαγείρεμα στοιχείων επίσης...
Όπως και το δεδομένο ότι το χρέος κατασκευάστηκε (το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του)
Ελλειμματική η συλλογιστική, υπεραπλούστευση και μερική άγνοια, ένεκα στρεβλώσεως ή/και
απουσίας πληροφόρησης τη λέω εγώ αυτή που παρθέτεις Ινδιάνε

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έπαιξε και θέλουμε να το λύσουμε κατά τα άλλα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 04 Ιουν 2016, 00:05

Aν ο σημιτης εκανε λαμογια ακυρωνει τα οσα ειπα. γιατι πρεπει να ισχυει το ενα ή το αλλο σωστα;
-
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 04 Ιουν 2016, 00:10

ArELa έγραψε:Δηλαδή σε λίγο το χρέος θα φτάσει μισό τρις έτσι όπως το πάνε, και πιστεύετε πως όλο
αυτο΄δημιουργήθηκε απ'τις δαπάνες και τους ΔΥ...
Ποιες δαπάνες αλήθεια?
Το οτι έχουν διαλύσει και φτωχοποιήσει οικογένειες, νοικοκυριά, ζωές, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, κάθε κοινωνική παροχή γιατί δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε τράπεζες και δανειστές, πουθενά στη σκέψη σας...

Καλά. Όταν ξυπνήσετε, ειδοποιείστε με.

ΥΓ Ηλιε φρικαλέα εικόνα που δημιουργεί κακές σκεπτομορφές...
ζωντανά πτώματα... σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Υπάρχει?
Προφανώς εμπλέκονται και οι τράπεζες,δανειστές, κλπ. Γνωστά αυτά.Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη.παράδειγμα,όταν δίνεται μια επιδότηση στην Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ επωφελούνται κάμποσοι ΔΥ με γνωστούς αγρότες κλπ....!
Αλυσίδα πάνε αυτά Βίκυ.

Ναι φταίνε οι ξένοι, φταίνε οι τράπεζες, οι πολυεθνικές,η ΝΤΠ στον βαθμό που το έχει σχεδιάσει και εκτελέσει όλο αυτό που ζούμε..αλλά φταίμε και εμείς! Όχι μόνο οι άλλοι. Εμείς που είμαστε ζώα και κοιμόμαστε και σκεφτόμαστε μόνο το συμφέρον μας. Η αυτοκριτική δεν είναι κακό πράγμα. Αλλά έχουμε την τάση να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους. Νισάφι πια μάνα μου.

Πάω να πάρω πχ 15 μελίσσια. Και θέλω τιμολόγιο για να δηλώσω την αύξηση στην Νομαρχία. Τι κάνει ο παλιός έμπειρος μελισσοκόμος; Τα έχει κάνει "πλακάκια" με τον ΔΥ της Νομαρχίας και μου κάνει την αύξηση χωρίς τιμολόγιο (γιατί ο έμπειρος - έμπορας πρέπει να δηλώσει μείωση κεφαλαίου και δεν τον συμφέρει) . Βάζει και τον γιόκα του μπροστά ως νέο μελισσοκόμο να αρπάξει επιδότηση 20.000 ευρώ και αφήνει εμένα και τον καθένα με το π...στο χέρι να περιμένω να κάνω προκοπή. Και όλο αυτό γιατί; Γιατί του δίνουν κάθε χρόνο 10 κιλά μέλι και 5 βασιλικούς πολτούς και έξτρα ότι παίρνει από τις επιδοτήσεις.

Και τι θα γίνει βίκυ μου όταν αύριο έρθουν να με ελέγξουν εμένα για να διαπιστώσουν ότι έχω τον Χ αριθμό μελισσιών και το τιμολόγιο αγοράς; Τι θα γίνει όταν φύγει ο Χ ΔΥ από την θέση του;

Βλέπεις λοιπόν τι γίνεται ; Αυτά μας έφαγαν και τώρα οι άλλοι(ξένοι,ντπ,δανειστές) μας πατάνε κάτω. Απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Σάβ 04 Ιουν 2016, 00:39

Συμφωνώ μαζί σου Αντώνη, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και για να μην παρεξηγηθώ, κανένα θέμα δεν έχω με τους ΔΥ.
Για την ακρίβεια, έχω πρόβλημα με τους ΔΥ και τους ιδιώτες, που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Ο λόγος που θεωρώ
ότι έχουμε καταντήσει έτσι ως λαός και ως κράτος (γιατί περί κατάντιας πρόκειται), είναι γιατί πάντα κρίνουμε τη
δολιοφθορά των μεγάλων και των τρανών (αλλά οι περισσότεροι αρκούμαστε στο κράξιμο από φουμπου, τουιτερ,
κι όλα τα συναφή-και μην παρεξηγηθεί κάποιος με το πρώτο πρόσωπο, το χρησιμοποιώ γιατί θέλω να συμπεριλάβω
και τον εαυτό μου), και θεωρούμε πταίσμα τη δική μας...

Θλίβομαι για όσους κλείνουν τα μαγαζιά τους που με τόσο κόπο έχτισαν...
Θλίβομαι για όσους αξίζουν πολλά, αλλά σ' αυτό το σκληρό σήμερα, δεν παίρνουν τίποτα...
Θλίβομαι για όσους δεν μπορούν να καλύψουν εν έτει 2016 τις βασικές ανάγκες τους...

Και δυστυχώς... Θα συνεχίσω να θλίβομαι για πολύ ακόμα για όλους αυτούς... Και για μένα...
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 11:53

AnonymosEreynhths έγραψε:Προφανώς εμπλέκονται και οι τράπεζες,δανειστές, κλπ. Γνωστά αυτά.Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη.παράδειγμα,όταν δίνεται μια επιδότηση στην Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ επωφελούνται κάμποσοι ΔΥ με γνωστούς αγρότες κλπ....!
Αλυσίδα πάνε αυτά Βίκυ.

Ναι φταίνε οι ξένοι, φταίνε οι τράπεζες, οι πολυεθνικές,η ΝΤΠ στον βαθμό που το έχει σχεδιάσει και εκτελέσει όλο αυτό που ζούμε..αλλά φταίμε και εμείς! Όχι μόνο οι άλλοι. Εμείς που είμαστε ζώα και κοιμόμαστε και σκεφτόμαστε μόνο το συμφέρον μας. Η αυτοκριτική δεν είναι κακό πράγμα. Αλλά έχουμε την τάση να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους. Νισάφι πια μάνα μου.

Πάω να πάρω πχ 15 μελίσσια. Και θέλω τιμολόγιο για να δηλώσω την αύξηση στην Νομαρχία. Τι κάνει ο παλιός έμπειρος μελισσοκόμος; Τα έχει κάνει "πλακάκια" με τον ΔΥ της Νομαρχίας και μου κάνει την αύξηση χωρίς τιμολόγιο (γιατί ο έμπειρος - έμπορας πρέπει να δηλώσει μείωση κεφαλαίου και δεν τον συμφέρει) . Βάζει και τον γιόκα του μπροστά ως νέο μελισσοκόμο να αρπάξει επιδότηση 20.000 ευρώ και αφήνει εμένα και τον καθένα με το π...στο χέρι να περιμένω να κάνω προκοπή. Και όλο αυτό γιατί; Γιατί του δίνουν κάθε χρόνο 10 κιλά μέλι και 5 βασιλικούς πολτούς και έξτρα ότι παίρνει από τις επιδοτήσεις.

Και τι θα γίνει βίκυ μου όταν αύριο έρθουν να με ελέγξουν εμένα για να διαπιστώσουν ότι έχω τον Χ αριθμό μελισσιών και το τιμολόγιο αγοράς; Τι θα γίνει όταν φύγει ο Χ ΔΥ από την θέση του;

Βλέπεις λοιπόν τι γίνεται ; Αυτά μας έφαγαν και τώρα οι άλλοι(ξένοι,ντπ,δανειστές) μας πατάνε κάτω. Απλά τα πράγματα.
Καμία αντίρρηση πως παίζουν ΟΛΑ αυτά και πολλές (και χειρότερες) ρεμούλες απ'τους ντόπιους εθνοληστές. Όμως Αντώνυμε, αυτά γίνονταν απο καταβολής Ελληνικού κράτους (λίγο ή πολυ), μονο
οι συνθήκες και οι διαδικασίες άλλαζαν... Και πάλι δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε τέτοια αίσχη... και τα περί συσσωρευτικών, τα ακούω βερεσέ... είχαμε σουλτανικά χρέη, χρέη για τα λεγόμενα "δάνεια της αγγλίας" που κατάργησε ο Μεταξάς (νομίζω) και ξαναυπέγραψε να πληρώνουμε ο μητσοτάκης στη δεκαετία του '60... είχαμε ΠΑΝΤΑ της Παναγιάς τα μάτια από καταλήστευση... Αυτό που γίνεται τώρα, εχει ξεφύγει από κάθε ταμπλό.
Εδώ μιλάμε για την πλήρη και ολοκληρωτική παράδοση της Ελλάδος και Ο,ΤΙ υπάρχει μέσα της, χωρίς καν πόλεμο. Εδώ μιλάμε για κατοχή που δεν έχει ιστορικά καταγεγραμμένο προηγούμενο και που η λέξη "αποικιοκρατία" δεν καλύπτει αυτό που παίζει και θα μου πείτε ότι φταίνε μόνο οι δαπάνες, οι ρεμούλες και οι ΔΥ? Πόσοι ΔΥ έχουν ήδη απολυθεί, τους μετρήσατε; Πόσες δαπάνες πάνε υπέρ του λαού (σχολεία, νοσοκομεία, υποδομές, ιδρύματα, γηροκομεία, περίθαλψη απόρων κλπ?) Μην τρελαθούμε ρε παιδιά...
Εδώ παραδόθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ λέμε. Νομίζεις ότι έχεις οποιαδήποτε ιδιοκτησία; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Τα παρέδωσαν κι αυτά, απλά ζούμε με την αυταπάτη ότι έχουμε το σπίτι μας, το αμάξι μας, το ό,τι μας...
ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι με την υπερφορολόγηση δολοφονούν την οικονομία και αν ήθελαν ανάπτυξη όπως λένε και ξαναλένε, θα είχαν ήδη μειώσει τη φορολογία, όπως έχουν κάνει ηγέτες άλλων χωρών στο παρελθόν και ορθοπόδησε τάχυστα η χώρα τους. ΓΙΑΤΙ λοιπόν συνεχίζουν την υπερφορολόγηση και μάλιστα σε επίπεδα που καταπατάνε κάθε λογική και κάθε ανθρωπισμό;; Για να τα δώσουν στους δανειστες; Μα, μας έχουν πάρει όλο το αίμα, το μεδούλι κλπ, τα δίνουν και πάλι το χρέος αυξάνεται.
Είναι δυνατόν να μην κατανοούμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ αυτά που σωστά επισημαίνεις και άλλα τόσα σου λέω εγώ μαζί με τις καταληστεύσεις των εκάστοτε...? Αυτά έπαιζαν πάντα έστω και σε μικρότερο βαθμό... Εδώ μιλάμε για την οριστική διάλυση της εθνικής μας ύπαρξης, κι όχι μόνο στο οικονομικό επίπεδο...Μιλάμε για ανθρωπιστικό έγκλημα ΜΗ πολέμου!
Irene3006 έγραψε:Θλίβομαι για όσους κλείνουν τα μαγαζιά τους που με τόσο κόπο έχτισαν...
Θλίβομαι για όσους αξίζουν πολλά, αλλά σ' αυτό το σκληρό σήμερα, δεν παίρνουν τίποτα...
Θλίβομαι για όσους δεν μπορούν να καλύψουν εν έτει 2016 τις βασικές ανάγκες τους...
θλίβομαι και κλαίει η ψυχή μου, μαζί σου.
Αυτά τα λουκέτα προκύπτουν από ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ πολιτική.
Θέλουν να γεμίζουν τα ταμεία τους, αλλά αναγκάζουν (με την υπερφορολόγηση που τσακίζει) μικρομεσαίες, ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις να κλείνουν; Ποια η λογική σ'αυτό;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Γι'αυτό και λέω πως το επιδιώκουν συνειδητά και εσκεμμένα!

Ολα αυτά τα λουκέτα διότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ελεύθερους επαγγελματίες. Θέλουν δούλους απόλυτα
εξαρτώμενους από το σύστημα, ίσα να επιβιώνουν... γι'αυτό κι αν έχεις κάτι παραπάνω
είσαι υπόλογος... είναι αμάρτημα... Στη δική τους σκέψη και ατζέντα,
δε δικαιούσαι να ζεις όμορφα, με αυτά που κάνουν τη ζωή όμορφη...Είναι πρώτιστο και επείγον
στην ατζέντα, να πάψει η ιδιοκτησία, να πάψει το ελεύθερο επάγγελμα, να πάψει
ό,τι μπορεί να μας προσφέρει μια ανθρώπινη και καλή ζωή. Τελεία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 04 Ιουν 2016, 12:02

Δεν ειναι οτι θελουν δουλους ειναι οτι δεν θελουν να κοψουν απο τους πελατες τους. Τα περι ισοδυναμων τα εχετε ακουστα;
Οταν λεει πχ η τροϊκα κοψε απο εδω. Και απανταει ο τσιπρας. θα βρουμε ισοδυναμα. Εμεις ειμαστε τα ισοδυναμα.
Η τροϊκα ΠΟΤΕ δεν ειπε. Αυξηστε φορους, φορολογηστε τις επιχειρησεις. Ειναι καθαρα τοπικη πολιτικη.
Ο τσιπρας θα πρεπει να θεωρειται ο εθνικος ευεργέτης της βουλγαρίας. Μιας και την κανει πλουσια χώρα.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 13:43

Two-Spirited έγραψε:Ειναι καθαρα τοπικη πολιτικη.
πρώτον δεν υπάρχει "τοπική πολιτική" που να γίνεται χωρίς την εντολή των δανειστών,
διότι δεν υπάρχει πραγματικά ανεξάρτητη και αυτόνομη κυβέρνηση, όπως δεν υπάρχει καν
εθνική κυριαρχία-Ελλάδα. Η λεγόμενη "κυβέρνηση" είναι απλά εκτελεστικά όργανα των ευρωκρατών και τροϊκο-ΔΝΤ-νιανιών (όπως λέμε δρακονιανών ένα πράγμα :P )

δεύτερον και να ήταν "τοπική πολιτική" όπως την εννοείς, (ή τότε που υπήρχε αν θες)
οι τοπικο-πολιτικάντηδες και πάλι εντεταλμένοι συγκεκριμένου κέντρου εξουσίας είναι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 04 Ιουν 2016, 14:15

Διαφωνω. Υπαρχει τοπικη πολιτικη και ο καθενας μπορει να δει οτι αυτα ειναι συριζαϊκες ιδεοληψιες. Αν θελουμε να ανακαμψουμε θα πρεπει να αλλαξουμε την οικονομια μας σε καπιταλιστικη. Υπαρχουν δυναμεις και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο που μας πιεζουν προς αυτην την κατευθυνση αλλα εμεις προτιμουμε να εχουμε σοβιετια. Κανεις ποτε δεν ειπε στον τσιπρα "μην απολυεις ΔΥ, μην κοψεις τριπλοσυνταξιουχους, μην απελευθερωσεις τα επαγγελματα χρηματοδότησε τις ΜΚΟ και βαζε φορους".
Ειναι ισοδυναμα που ΑΠΑΙΤΕΙ η δικια μας κυβερνηση και οι αλλοι συμφωνουν μεχρι να τελειωσουν (γιατι στην τελικη δεν τους νοιαζει πως θα βρουν τα λεφτα επι του παρόντος). Οταν αυτα θα τα ισοδυναμα (εμεις) θα στερέψουν, τότε θα βαρεσουμε μια ωραια πτωχεψη και οι ΔΥ θα βρεθουν στον δρομο αλλα και εμεις σαν στημενες λεμονοκουπες. ΑΛΛΑ θα εχουμε σοσιαλισμο.
Στο μονο που ειναι η κυβερνηση ανωτερη απο τις προηγουμενες ειναι στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Αυτο το αναγνωριζω. Σε ολα τα άλλα πατος και κρατιστικη σοβιετικη ιδεοληψια.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 14:45

(από την προηγούμενη σελίδα)
ArELa έγραψε:
Two-Spirited έγραψε:Ειναι καθαρα τοπικη πολιτικη.
πρώτον δεν υπάρχει "τοπική πολιτική" που να γίνεται χωρίς την εντολή των δανειστών,
διότι δεν υπάρχει πραγματικά ανεξάρτητη και αυτόνομη κυβέρνηση, όπως δεν υπάρχει καν
εθνική κυριαρχία-Ελλάδα. Η λεγόμενη "κυβέρνηση" είναι απλά εκτελεστικά όργανα των ευρωκρατών και τροϊκο-ΔΝΤ-νιανιών (όπως λέμε δρακονιανών ένα πράγμα :P )

δεύτερον και να ήταν "τοπική πολιτική" όπως την εννοείς, (ή τότε που υπήρχε αν θες)
οι τοπικο-πολιτικάντηδες και πάλι εντεταλμένοι συγκεκριμένου κέντρου εξουσίας είναι...

(από την παρούσα σελίδα)

Two-Spirited έγραψε:Διαφωνω. Υπαρχει τοπικη πολιτικη και ο καθενας μπορει να δει οτι αυτα ειναι συριζαϊκες ιδεοληψιες.
(συριζαϊκές ιδεοληψίες εγώ? :shock: :teza: )

Ιδού οι... "συριζαϊκές ιδεοληψίες"....

Η Ελληνική Δημοκρατία συνεργαζόταν με τους “θεσμούς” προς εξεύρεση κοινής και αποδεκτής λύσεως και προς τούτο έχει συστήσει Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Όμως, λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων το μοναδικό κείμενο το οποίο έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών είναι το σχέδιο νόμου “Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας” που έχει κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων, τον Νοέμβριο του 2014».

Συνεπώς, η Βουλή δεν νομοθετεί πλέον με βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και σύμφωνα με την ανεξάρτητη θέληση των βουλευτών της. Πλέον, για ό,τι «ψηφίζει» πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει την έγκριση-σύμφωνη γνώμη των «θεσμών». Αυτό, μάλιστα, γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρο στο κείμενο της «συμφωνίας» της 12/7 στο οποίο αναφέρεται: «Αμέσως μετά, και μόνον μετά τη νομική εφαρμογή των τεσσάρων πρώτων προαναφερόμενων μέτρων καθώς και την έγκριση όλων των δεσμεύσεων που περιέχονται στο παρόν έγγραφο από την Ελληνική Βουλή, κατόπιν επαλήθευσης από τους “θεσμούς” και την Ευρωομάδα, μπορεί να ληφθεί απόφαση, προκειμένου να δοθεί στους “θεσμούς” η εντολή διαπραγμάτευσης μνημονίου συνεννόησης (ΜΣ)». Και παρακάτω σημειώνει: «Η κυβέρνηση οφείλει να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με τους “θεσμούς” όσον αφορά όλα τα νομοσχέδια στους σχετικούς τομείς, αρκετό χρόνο πριν από την υποβολή τους σε δημόσια διαβούλευση ή στη Βουλή».

Από εδώ http://www.crete-news.gr/%CE%B7-%CE%BB% ... F%85%C2%BB
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 04 Ιουν 2016, 16:24

Ειπα "Συριζαϊκες ιδεοληψιες εσυ"; Ειπα οτι ο τροπος διακυβερνησης ειναι συριζαϊκες ιδεοληψιες και δεν υπαγορευεται απο το εξωτερικο. Εκτος αν τα υπαγορευει η Βενεζουελα Or something.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 16:44

Κάτι ήξερα που εφερα και quote από την προηγούμενη σελίδα.
Τι είπα εγώ, και τι απάντησες εσύ δες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, και πες μου πώς θα εκλάμβανε κάθε εχέφρων
νους αυτή τη φράση σου. Δε θα μας τρελάνεις όσο κι αν το παλεύεις, εντάξει;
Και επιτέλους αν δε μπορείς να κάνεις διάλογο ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ και δεν απαντάς
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σ'αυτά που σου απευθονται, μην συνδιαλέγεσαι πανάθεμά με!
Ελληνικά μιλάω όχι κινέζικα, και υποτίθεται ότι κι εσύ αυτά μιλάς. Έλεος.
Είπες διαφωνείς μ'αυτά που λέω τα οποία είναι συριζαϊκές αντιλήψεις.
Ο ΚΑΘΕ ελληνόφωνος και εχέφρων, ΑΥΤΟ θα αντιλαμβανόταν. ΤΕΛΕΙΑ.

Όπως σου απέδειξα (για όποιον και να είπες τις "συριζαικές αντιλήψεις"),
τα πράγματα έχουν όπως τα εξέθεσα. Κι ΑΥΤΗ είναι η ταμπακιέρα
εδώ, για την οποια φυσικά, ούτε λόγος...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 04 Ιουν 2016, 16:56

Αν απο το κειμενο που ανεβασες καταλαβες οτι δεν νομοθετει η βουλη οκ. Εγω καταλαβα οτι η κυβερνηση εχει συμφωνησει καποια πραγματα, και για να τηρησει τις συμφωνιες πρεπει να αλλαξει καποιους νομους.
Γιατι ολα μεσω νομων λειτουργουν.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Ιουν 2016, 20:34

Καλά ό,τι πεις
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”