ΕΠΑΜ/ΚΑΖΑΚΗΣ απο Αύγουστο 2015

Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΕΠΑΜ-ΚΑΖΑΚΗΣ 9 (Από Σεπτέμβρη 2015)

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Σάβ 23 Ιαν 2016, 15:01

καμια προταση - λογικη, χωρις λεφτοδενδρα - για το μετα εχει; γιατι για ανατροπες ελεγε και ο τσιπρας και τωρα γελανε με τον "ηλιθιο" σε ολο το κοσμο.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2016, 17:06

atimi_ksenitia έγραψε:καμια προταση - λογικη, χωρις λεφτοδενδρα
δηλαδή γιατρέ, θες να μου πεις ότι τον άκουσες και κατάλαβες ότι μιλάει
για... -πώς το είπες-...λεφτόδεντρα?

για ρίξε μας εσύ μία, απλής επιβίωσης ΕΝΤΟΣ ευρώ,
αλλά τη θέλω ΛΟΓΙΚΗ, έτσι?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Σάβ 23 Ιαν 2016, 17:32

ArELa έγραψε:
atimi_ksenitia έγραψε:καμια προταση - λογικη, χωρις λεφτοδενδρα
δηλαδή γιατρέ, θες να μου πεις ότι τον άκουσες και κατάλαβες ότι μιλάει
για... -πώς το είπες-...λεφτόδεντρα?

για ρίξε μας εσύ μία, απλής επιβίωσης ΕΝΤΟΣ ευρώ,
αλλά τη θέλω ΛΟΓΙΚΗ, έτσι?
το ερωτημα δεν ειναι πως επιβιωνεις εντος ευρω ή οχι, αλλα αν ειναι καλυτερα εντος ευρω ή οχι.

Αυτες ειναι οι δυο επιλογες απο τις οποιες πρεπει να διαλεξουμε. Ειναι καλυτερα στην δεδομενη στιγμη μεσα ή εξω απο το Ευρω; αυτο ειναι το ερωτημα.
Στο ερωτημα αυτο η απαντηση ειναι προφανεστατα εντος ευρω. Για αυτο αλλωστε και τα εκανε πανω του ο τσιπρας εν τελει, οταν ειδε τον γκοτζιλα να ερχεται.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2016, 18:00

Πριν απαντήσω (γιατί θα απαντήσω), μια ερώτηση:
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι στη γηραιά Αλβιόνα, ή επανέκαμψες στα πάτρια?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Σάβ 23 Ιαν 2016, 18:07

ArELa έγραψε:Πριν απαντήσω (γιατί θα απαντήσω), μια ερώτηση:
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι στη γηραιά Αλβιόνα, ή επανέκαμψες στα πάτρια?

οπως μπορεις να δεις και απο την IP βρισκομαι στη βρετανια. Για αυτο και μπορω να τα βλεπω και πιο ψυχραιμα αλλωστε. Ισως αν ημουν Ελλαδα και με ειχε παρει ο διαολος με τους φορους κλπ να ειχε θολωσει το μυαλο μου και να μην μπορουσα να σκεφτω καθαρα.
Προφανως ανησυχω για την μητερα μου που σε περιπτωση επιστροφης στην δραχμη θα πρεπει να την ανεβασω αγγλια αφου η εξαθλιωση που θα ερθει στην Ελλαδα δεν θα εχει προηγουμενο.
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2016, 19:59

atimi_ksenitia έγραψε:οπως μπορεις να δεις και απο την IP βρισκομαι στη βρετανια.
Η ΙΡ έδειχνε άμστερνταμ, (πράγμα που γίνεται συχνά και με εν Ελλάδι χρήστες-δεν ξέρω γιατί)
γι'αυτό και ρώτησα.
atimi_ksenitia έγραψε:Για αυτο και μπορω να τα βλεπω και πιο ψυχραιμα αλλωστε.
Πιο ΑΠΟΣΤΑΣιοποιημένα, ναι. Πιο ψύχραιμα ίσως (αφού δεν ταλανίζεσαι απ'αυτά
που ταλανίζουν εμάς). Πιο α/αντικειμενικά, β/ενημερωμένα και κυρίως γ/εξ ιδίας πείρας και βιωμάτων,
εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να το δεις, διότι : στο α/ αντίστοιχα: το να ακούς την αφηγηματική
των πολιτικών δεν είναι απαραίτητα και αντικειμενικό ή πραγμαιτκό. Στο β/γιατρός είσαι, όχι οικονομολόγος και
γ/ αυτοεπεξηγηματικό. ΔΕΝ ΖΕΙΣ τον εφιάλτη.
atimi_ksenitia έγραψε:Ισως αν ημουν Ελλαδα και με ειχε παρει ο διαολος με τους φορους κλπ να ειχε θολωσει το μυαλο μου και να μην μπορουσα να σκεφτω καθαρα.
Το να σε πάρει ο διάολος απ'τους φόρους, δεν συνεπάγεται απαραίτητα παράνοια ή θολούρα μυαλού.
Απεναντίας το μυαλό μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη οξυδέρκεια στην προσπάθεια
εξεύρεσης λύσης, συνυπολογίζοντας και παράγοντες που είναι αδιάψευστοι όπως:
1/Σήμερα, οι ειδικευόμενοι συνάδελφοί σου παίρνουν 600Ε το μήνα και ΑΝ, δουλεύουν συχνά
ακόμα και χωρίς γάζες, ή σύριγγες και στην τελική με την πρώτη ευκαιρία που θα βρουν για ανθρώπινη
ζωή, ανθρώπινη δουλειά και μισθό αντάξιο των δυνατοτήτων τους, την κάνουν εκτός Ελλάδος μ'ελαφρά και λογικό είναι. (και δε φεύγουν μόνο γιατροί. )
Αυτά ΕΝΤΟΣ ευρώ. Φεύγει δηλαδή η αφρόκρεμα της παραγωγής και μένουν οι γέροι.

2/ Μετράμε πάνω από 10.000 αυτοκτονίες από το '11 και μετά, επίσης ΕΝΤΟΣ ευρώ.
Και δε μιλάμε για τους θανάτους από στρεσογόνα αίτια, ή ελλειμματική περίθαλψη.
Αν τους βάλουμε κι αυτούς, έχουμε άνευ προηγουμένου κατάσταση όπου οι θάνατοι
για πρώτη φορά ξεπερνούν τις γεννήσεις.

3/Τουλάχιστον το 42% του πληθυσμού ζει κάτω απ'το όριο της φτώχειας, ΕΝΤΟΣ ευρώ.

Δεν θα απαρριθμήσω τα υπόλοιπα, τα διαβάζεις και τα ακούς υποθέτω. Η ουσία είναι
ότι αυτά που συμβαίνουν τώρα στην πατρίδα ΕΝΤΟΣ ευρώ, δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο,
ούτε ακόμα και επί κατοχής που θεωρείτο (μέχρι πρόσφατα) η χειρότερη σε εξαθλίωση
εποχή για την Ελλάδα.

Θέλω λοιπόν να μου αιτιολογήσεις (με γνωσιακή επιχειρηματολογία και όχι επειδή ακουσες
και πείστηκες από την αφηγηματική των πολιτικών και των δημοσιοκάφρων εντός Ελλάδος)
τον παρακάτω ισχυρισμό σου.
atimi_ksenitia έγραψε:ιναι καλυτερα στην δεδομενη στιγμη μεσα ή εξω απο το Ευρω; αυτο ειναι το ερωτημα.
Στο ερωτημα αυτο η απαντηση ειναι προφανεστατα εντος ευρω.
γιατί αν μέρος της συλλογιστικής σου έχει να κάνει με αυτό που μου είπες
atimi_ksenitia έγραψε:Για αυτο αλλωστε και τα εκανε πανω του ο τσιπρας εν τελει, οταν ειδε τον γκοτζιλα να ερχεται.
σε πληροφορώ ότι ο Τσίπρας είχε προκαθορισμένη αντίληψη και πρόθεση να μας κρατήσει στο ευρώ
πολύ πριν ανέβει στην εξουσία. (αλλιώς σιγά μην ανέβαινε)
Το '13, διαβεβαίωσε με λαύρο τόνο σε ομιλία του για την ελιτ στο Τέξας κάτι του τύπου: "η Ελλάδα θα βγει πάνω απ'το πτώμα του απ'το ευρώ" Οπότε οι λογικές, του τύπου "απειρία", ή "λύγισε λόγω
τερατώδους ασκησης πιέσεων" (που είναι η μόνιμη μανιέρα των καναλιών εδώ) είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφελείς
(για να μην εκφραστώ χειρότερα) Δεν ήταν ελέω απειρίας στην εξουσία που έκανε
όσα λάθη έκανε (ΣΥΝ τη μετατροπή του "όχι" του δημοψηφίσματος σε "ναι"), ούτε αναγκάστηκε ελέω
πιέσεων να ακολουθήσει την συγκεκριμένη τρέχουσα πολιτική... Αυτή ήταν προκαθορισμένη, προσχεδιασμένη και προσυμφωνημένη, (πολύ πριν ξυπνήσουν ορισμένοι τουλάχιστον από μας και πριν μυρίσουν τη μπόχα) όπως ήταν και για όλους τους προηγούμενους που κυβέρνησαν
με την ίδια άσκηση πολιτικών για να... "μας σώσουν".

Αν είσαι υπέρ μιας σοβαρής διαλεκτικής και όχι θρησκευτικού τύπου δογματικής,
θα'θελα να μου πεις ας πούμε (στο πλαίσιο της υπέρ-του-ευρώ επιχειρηματολογίας σου πάντα)
πότε έχει πετύχει και ήταν υπέρ της ευμάρειας των λαών μια νομισματική ένωση. (ιστορικά)
Θέλω επίσης να μου πεις γιατί νομίζεις πως δεν μπήκε η Αγγλία για παράδειγμα
στην ευρωζώνη, και παρέμεινε μόνο μέλος της ΕΕ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Σάβ 23 Ιαν 2016, 21:26

ArELa έγραψε:
atimi_ksenitia έγραψε:οπως μπορεις να δεις και απο την IP βρισκομαι στη βρετανια.
Η ΙΡ έδειχνε άμστερνταμ, (πράγμα που γίνεται συχνά και με εν Ελλάδι χρήστες-δεν ξέρω γιατί)
γι'αυτό και ρώτησα.
atimi_ksenitia έγραψε:Για αυτο και μπορω να τα βλεπω και πιο ψυχραιμα αλλωστε.
Πιο ΑΠΟΣΤΑΣιοποιημένα, ναι. Πιο ψύχραιμα ίσως (αφού δεν ταλανίζεσαι απ'αυτά
που ταλανίζουν εμάς). Πιο α/αντικειμενικά, β/ενημερωμένα και κυρίως γ/εξ ιδίας πείρας και βιωμάτων,
εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να το δεις, διότι : στο α/ αντίστοιχα: το να ακούς την αφηγηματική
των πολιτικών δεν είναι απαραίτητα και αντικειμενικό ή πραγμαιτκό. Στο β/γιατρός είσαι, όχι οικονομολόγος και
γ/ αυτοεπεξηγηματικό. ΔΕΝ ΖΕΙΣ τον εφιάλτη.
atimi_ksenitia έγραψε:Ισως αν ημουν Ελλαδα και με ειχε παρει ο διαολος με τους φορους κλπ να ειχε θολωσει το μυαλο μου και να μην μπορουσα να σκεφτω καθαρα.
Το να σε πάρει ο διάολος απ'τους φόρους, δεν συνεπάγεται απαραίτητα παράνοια ή θολούρα μυαλού.
Απεναντίας το μυαλό μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη οξυδέρκεια στην προσπάθεια
εξεύρεσης λύσης, συνυπολογίζοντας και παράγοντες που είναι αδιάψευστοι όπως:
1/Σήμερα, οι ειδικευόμενοι συνάδελφοί σου παίρνουν 600Ε το μήνα και ΑΝ, δουλεύουν συχνά
ακόμα και χωρίς γάζες, ή σύριγγες και στην τελική με την πρώτη ευκαιρία που θα βρουν για ανθρώπινη
ζωή, ανθρώπινη δουλειά και μισθό αντάξιο των δυνατοτήτων τους, την κάνουν εκτός Ελλάδος μ'ελαφρά και λογικό είναι. (και δε φεύγουν μόνο γιατροί. )
Αυτά ΕΝΤΟΣ ευρώ. Φεύγει δηλαδή η αφρόκρεμα της παραγωγής και μένουν οι γέροι.

2/ Μετράμε πάνω από 10.000 αυτοκτονίες από το '11 και μετά, επίσης ΕΝΤΟΣ ευρώ.
Και δε μιλάμε για τους θανάτους από στρεσογόνα αίτια, ή ελλειμματική περίθαλψη.
Αν τους βάλουμε κι αυτούς, έχουμε άνευ προηγουμένου κατάσταση όπου οι θάνατοι
για πρώτη φορά ξεπερνούν τις γεννήσεις.

3/Τουλάχιστον το 42% του πληθυσμού ζει κάτω απ'το όριο της φτώχειας, ΕΝΤΟΣ ευρώ.

Δεν θα απαρριθμήσω τα υπόλοιπα, τα διαβάζεις και τα ακούς υποθέτω. Η ουσία είναι
ότι αυτά που συμβαίνουν τώρα στην πατρίδα ΕΝΤΟΣ ευρώ, δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο,
ούτε ακόμα και επί κατοχής που θεωρείτο (μέχρι πρόσφατα) η χειρότερη σε εξαθλίωση
εποχή για την Ελλάδα.

Θέλω λοιπόν να μου αιτιολογήσεις (με γνωσιακή επιχειρηματολογία και όχι επειδή ακουσες
και πείστηκες από την αφηγηματική των πολιτικών και των δημοσιοκάφρων εντός Ελλάδος)
τον παρακάτω ισχυρισμό σου.
atimi_ksenitia έγραψε:ειναι καλυτερα στην δεδομενη στιγμη μεσα ή εξω απο το Ευρω; αυτο ειναι το ερωτημα.
Στο ερωτημα αυτο η απαντηση ειναι προφανεστατα εντος ευρω.
γιατί αν μέρος της συλλογιστικής σου έχει να κάνει με αυτό που μου είπες
atimi_ksenitia έγραψε:Για αυτο αλλωστε και τα εκανε πανω του ο τσιπρας εν τελει, οταν ειδε τον γκοτζιλα να ερχεται.
σε πληροφορώ ότι ο Τσίπρας είχε προκαθορισμένη αντίληψη και πρόθεση να μας κρατήσει στο ευρώ
πολύ πριν ανέβει στην εξουσία. (αλλιώς σιγά μην ανέβαινε)
Το '13, διαβεβαίωσε με λαύρο τόνο σε ομιλία του για την ελιτ στο Τέξας κάτι του τύπου: "η Ελλάδα θα βγει πάνω απ'το πτώμα του απ'το ευρώ" Οπότε οι λογικές, του τύπου "απειρία", ή "λύγισε λόγω
τερατώδους ασκησης πιέσεων" (που είναι η μόνιμη μανιέρα των καναλιών εδώ) είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφελείς
(για να μην εκφραστώ χειρότερα) Δεν ήταν ελέω απειρίας στην εξουσία που έκανε
όσα λάθη έκανε (ΣΥΝ τη μετατροπή του "όχι" του δημοψηφίσματος σε "ναι"), ούτε αναγκάστηκε ελέω
πιέσεων να ακολουθήσει την συγκεκριμένη τρέχουσα πολιτική... Αυτή ήταν προκαθορισμένη, προσχεδιασμένη και προσυμφωνημένη, (πολύ πριν ξυπνήσουν ορισμένοι τουλάχιστον από μας και πριν μυρίσουν τη μπόχα) όπως ήταν και για όλους τους προηγούμενους που κυβέρνησαν
με την ίδια άσκηση πολιτικών για να... "μας σώσουν".

Αν είσαι υπέρ μιας σοβαρής διαλεκτικής και όχι θρησκευτικού τύπου δογματικής,
θα'θελα να μου πεις ας πούμε (στο πλαίσιο της υπέρ-του-ευρώ επιχειρηματολογίας σου πάντα)
πότε έχει πετύχει και ήταν υπέρ της ευμάρειας των λαών μια νομισματική ένωση. (ιστορικά)
στην ευρωζώνη, και παρέμεινε μόνο μέλος της ΕΕ.
Ευχαριστω για το εκτενες σχόλιο, θα προσπαθησω να απαντησω σε μερικα απο αυτα γρηγορα, λυπαμαι αν ο χρονος μου δεν ειναι παρα πολυς
Μετράμε πάνω από 10.000 αυτοκτονίες από το '11 και μετά
αυτο δεν ισχυει, ειναι λαθος. Ειναι περι τις 2500, αυξημενες κατα 35% ( δηλαδη και με το χρημα να ρεει παλι θα ειχαμε περι 1800 αυτοκτονιες) . Βεβαια και οι 10 αυτοκτονιες παραπανω το μηνα ειναι κατι το τραγικο. Το ερωτημα ειναι αν με ατακτη μεταβαση στην δραχμη θα ηταν λιγοτερες οι περισσοτερες. Δεδομενου οτι οι οικονομικη κατασταση θα ηταν τραγικα χειροτερη, οι αυτοκτονιες θα ηταν πολυ περισσοτερες.

με την δραχμη θα δουλευαν με ακομη λιγοτερα και θα εφευγαν πολυ περισσοτεροι - αφου η κατασταση της οικονομιας θα ηταν τραγικη. Ξερω 2 γιατρους ( ο ενας υψηλοβαθμος σε μεγαλη κλινικη πολυ μεγαλου νοσοκομειου των αθηνων) που με το που ανακοινωθηκε το δημοψηφισμα με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν αν θα μπορουσα να τους φιλοξενησω Αγγλια σε περιπτωση που η ελλαδα γυρνουσε δραχμη
το να ακούς την αφηγηματική
των πολιτικών δεν είναι απαραίτητα και αντικειμενικό
Δεν ασχολουμαι με το τι λενε οι πολιτικοι, τα στοιχεια κοιταω και τα δεδομενα.
Στο β/γιατρός είσαι, όχι οικονομολόγος
παραδόξως εχω κανει και καποιες οικονομικες σπουδες .
Η ουσία είναι
ότι αυτά που συμβαίνουν τώρα στην πατρίδα ΕΝΤΟΣ ευρώ, δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο
το σωστο ειναι " ότι αυτά που συμβαίνουν τώρα στην πατρίδα μετα την χρεωκοπια, δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο". Αν γυρισουμε τωρα Ατακτα στη δραχμη, τα πραγματα θα γινουν παρα παρα πολυ χειροτερα
στην ευρωζώνη, και παρέμεινε μόνο μέλος της ΕΕ
γιατι ετσι εκρινε η 5η μεγαλυτερη οικονομια του πλανητη οτι επρεπε να κανει - και δεν αποκλειεται να φυγει και απο την ΕΕ, το προτεινεις και αυτο για την Ελλαδα; -
Ειναι αστειο να την συγκρινουμε με την Ελλαδα ο οποια απεφυγε την χρεωκοπια ακριβως επειδη πηρε υποσχεση οτι θα συνδεθει με το Ευρω/μπει στο Ευρω και βρηκε προσβαση σε φτηνο δανεισμο. Την περιοδο Ζολώτα δεν την θυμασαι;
Ασχετο, αυτο ηταν ερωτημα που επρεπε να συζητηθει πριν 2 δεκαετιες. Τωρα η χωρα ειναι εκει που ειναι και η επιστροφη στη Δραχμη, ατακτα μετα απο μια χρεωκοπια θα φερει δραματικη επιδεινωση των συνθηκων διαβιωσης.
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 24 Ιαν 2016, 02:04

atimi_ksenitia έγραψε:αυτο δεν ισχυει, ειναι λαθος. Ειναι περι τις 2500, αυξημενες κατα 35% ( δηλαδη και με το χρημα να ρεει παλι θα ειχαμε περι 1800 αυτοκτονιες) .
Εντάξει, αυτό είναι τόσο απίστευτα ψευδές, που ούτε ο Μπουμπούκος δε θα τολμούσε να το ισχυριστεί.

και μονο οι αυτοκτονίες που έχουμε ακούσει την τελευταία 5ετία στα ΜΜΕ
(που κρύβουν κι ένα σωρό, παρουσιάζουν μονο τις πολύ χτυπητές που δεν κρύβονται)
ξεπερνάνε κατά πολύ το νούμερο που εσύ πιστεύεις....

Σε ό,τι με αφορά, τα νούμερα που δίνει ο Δ. Μαντές ( στο παρακάτω λινκ) είναι πολύ πιο κοντά
στην πραγματικότητα, από αυτό που έδωσες. Τake it or leave it.

http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/30000-50000.html

Δεν ασχολουμαι με το τι λενε οι πολιτικοι, τα στοιχεια κοιταω και τα δεδομενα.
στοιχεία δεν παραθέτεις. Βλέπω μόνο να επαναλαμβάνεις -μέχρι κεραίας και σημείο στίξης όμως-
τη ρητορική των μνημονιακών στο κΥνοβούλιο
με την δραχμη θα δουλευαν με ακομη λιγοτερα και θα εφευγαν πολυ περισσοτεροι - αφου η κατασταση της οικονομιας θα ηταν τραγικη.
δεν υπάρχει καμία απόδειξη και καμία λογική γι'αυτό.
Αυτή τη στιγμή την οικονομία μας την ορίζουν οι τραπεζικοί άρπαγες, τα funds,
κι ο Ντράγκι η Μέρκελ και το τσούρμο ευρωκρατών που θέλουν την Ελλάδα μονίμως
στα γόνατα, ταπεινωμένη... Η ΕΕ αν και όποτε θέλει θα μας δώσει ψίχουλα για να'χουμε
την ψευδαίσθηση πως ζούμε...

Την παραγωγή μας δεν την ελέγχουμε. Τίποτα δεν ελέγχουμε, και μου λες πως
έτσι είναι το σωστό, και πρέπει να εξαρτώμαστε απ'αυτούς. Συγνώμη, δε θα πάρω.
Είναι σα να μου λες πως δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τα του οίκου σου, και πρέπει
οπωσδήποτε να'χεις ένα γκιουλέκα πάνω απ'το κεφάλι σου, που θα αποφασίζει αυτός
πότε και πόσα λεφτά θα πάρεις απ'τα δεδουλευμένα σου, όπως θ'αποφασίζει πώς
θα τα δαπανήσεις και πόσο θα φάνε τα παιδιά σου, ή ποια από τα παιδιά σου θα τρώνε
ίσα ίσα για να ζήσουν, και ποια θα μένουν νηστικά.

Αυτή τη στιγμή ζούμε μια τραγωδία και βιώνουμε έναν βασανιστικό και αργό θάνατο
ΜΕΣΑ στο ευρώ. Και μέσα σ'αυτό, με τις πολιτικές που ασκούνται, το να μιλάνε για ανάπτυξη
είναι ένα κακόγουστο αστείο και εξοργιστική ειρωνία.
Πόσο χειρότερη θα είναι η δραχμή ή η μνα ή όπως αλλιώς θες πες ένα
ΔΙΚΟ μας νόμισμα, που θα ελέγχουμε εμείς;

Καταλαβαίνεις ότι δε μπορώ να συμφωνήσω με τη λογική που μας πασάρισαν
οι "σωτήρες" που το παίζουν άγγελοι, και ως ένα βαθμό είναι... Άγγελοι του θανάτου αυτού του έθνους.
γιατι ετσι εκρινε η 5η μεγαλυτερη οικονομια του πλανητη οτι επρεπε να κανει - και δεν αποκλειεται να φυγει και απο την ΕΕ, το προτεινεις και αυτο για την Ελλαδα; -
Καλώς έκρινε πως έτσι έπρεπε να κάνει, και έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι χώρες, ασχέτως μεγέθους,
ή τέλος πάντων όσες θέλουν να ελέγχουν τα του οίκου τους. (αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκε, για να
ελέγχει τα του οίκου της, όχι λόγω οικονομικών μεγεθών)

Οπότε, ασφαλώς και προτείνω το αυτό για την Ελλάδα.
Η ΕΕ δεν είναι η ευρώπη των λαών, είναι ένα φασιστικό ολοκληρωτικό μόρφωμα,
ο προάγγελος που στρώνει το δρόμο για την παγκόσμια κυβέρνηση που βρίσκεται
ως γνωστόν στην τελική ευθεία της υλοποίησής της. Εσένα μπορεί να σου αρέσει
η ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα αν ζούσε ο Οργουελ θα τον έκανε να κοκκινίζει,
μπροστά στον ολοκληρωτισμό και τον απόλυτο έλεγχο που ούτε εκείνος δεν τόλμησε
να γράψει στο βιβλίο του 1984. Εμένα, κατηγορηματικά όχι.

Προτείνω να ακούσεις το παραπάνω βίντεο, που αντικρούει όλη αυτή τη λογική που παραθέτεις,
η οποία -και συμπάθα με- στο μυαλό μου, μάλλον παραλογία φαντάζει.
Και όχι, το άτομο δεν μιλάει για λεφτόδεντρα.
Για την κοπιαστική, αργή, αλλά σταθερή και σίγουρη ανάκαμψη της Ελλάδας ως αυτόνομη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα/εθνότητα μιλάει, με την προϋπόθεση να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι την τύχη αυτής της
πολύπαθης χώρας...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 24 Ιαν 2016, 02:40

πρωτου διαβασω το υπολοιπο κειμενο, να εστιασω λιγο στις αυτοκτονιες και παλι
Υπαρχουν επισημα στοιχεια απο την ΕΛΣΤΑΤ που λενε αυτα που λεω βεβαια

http://www.naftemporiki.gr/story/102348 ... eutaia-eti
Συγκεκριμένα:
το 2008 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 373 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 365
το 2009 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 391 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 352
το 2010 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 377 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 388
το 2011 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 477 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 353
το 2012 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 508 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 415
το 2013 η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε 533 αυτοκτονίες ενώ η ΕΛΑΣ 566

εδω μερικες αλλες χρονιες
http://ethraki.com/index.php/society/it ... i-ypiresia

Εικόνα

ετσι βλεπουμε οτι το 2005 και 2006, ετη αφθονιας , μετα τους Ολυμπιακους και το ευρωκυπελλο στην ελλαδα ειχαμε Περισσοτερες αυτοκτονιες απο το 2010 του μνημονιου.
Μετα υπαρχει η αυξηση που ανεφερα, το 35%

τα στοιχεια που λενε για 10 000 αυτοκτονιες ειναι απλως πλαστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atimi_ksenitia την Κυρ 24 Ιαν 2016, 02:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 24 Ιαν 2016, 02:43

Πόσο χειρότερη θα είναι η δραχμή ή η μνα ή όπως αλλιώς θες πες ένα
ΔΙΚΟ μας νόμισμα, που θα ελέγχουμε εμείς;
τωρα το τι θα γινει αν ερθει τωρα η Δραχμη;
πολυ απλα θα πεσει κατι σαν λιμος.
Δεν θα εισαγωνται - ή θα μειωθουν δραστικα οι εισαγωγες σε - φαρμακα, τροφιμα, καυσιμα, ανταλλακτικα και θα πεσει πεινα τεραστιων διαστασεων με βιαιη απωλεια εισοδηματος και πτωση του προσδοκιμου ζωης κατα πολλα χρονια.
και αυτο ειναι προφανες αφου κανεις εξαγωγεας του εξωτερικου δεν θα δεχτει να πληρωθει σε...Δραχμες μετα απο ρηξη και χρεωκοπια. Θα ζηταει Ευρω/Δολλαρια/Λιρες και μεσω τραπεζης - κατι το οποιο η χωρα απλως δεν θα εχει

Η αλβανια του Χοτζα θα φανταζει παραδεισος τα πρωτα χρονια.
Μιλαω για δραχμη μετα απο ρηξη με την ΕΕ και την ΕΚΤ
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 24 Ιαν 2016, 11:58

atimi_ksenitia έγραψε:Υπαρχουν επισημα στοιχεια απο την ΕΛΣΤΑΤ που λενε αυτα που λεω βεβαια
Εσύ θεωρείς ότι τα "επίσημα στοιχεία" είναι απολύτως και πάντα αληθή.
Εγώ όχι.
Αν δεν έχεις ακούσει τη Γεωργαντά (στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ -Πρώην μέλος του ΔΣ)
ίσως είναι καιρός να την ακούσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=atFHm-e3Q-U

αν έχεις περισσότερο χρόνο...

https://www.youtube.com/watch?v=NZKQc6rPDk0

Αν αφού ακούσεις τα παραπάνω εξακολουθείς να θεωρείς την ΕΛΣΤΑΤ αξιόπιστη...
δικός σου είναι ο σταυρός δικός σου και ο ώμος που λένε...

Σε κάθε περίπτωση, με τις παρεμβάσεις, τα μαγειρέματα και τις κομπίνες που έχουν βγει στο φως
σε ό,τι με αφορά, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν μπορούν κάτω από καμία λογική να λογίζονται ως αξιόπιστα.

Απεναντίας, η λογική του Δημητρίου Μαντέ έχει την αξία της
και μια λογική βάση.
Δίνω το σχετικό με την ΕΛΣΤΑΤ απόσπασμα του άρθρου στο οποίο σε παρέπεμψα πιο πάνω

http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/30000-50000.html

Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των αυτοκτονιών ανά έτος είναι συγκεχυμένες. Ανατρέχοντας σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (ελληνική στατιστική υπηρεσία) μας "πληροφορεί" ότι οι αυτοκτονίες ανέρχονται σε 377 άτομα τον πρώτο χρόνο της κρίσης (2010), σε 477 το 2011 και 508 το 2012. Πόσο αξιόπιστη είναι όμως η ΕΛΣΤΑΤ; Αυτή δεν χάλκευσε τα επίσημα στοιχεία μας κι εκεί που ήμασταν ακίνδυνοι στο 12%, ξαφνικά βρεθήκαμε στο 15,4 εν μια νυκτί και μπήκαμε "εκόντες άκοντες" στο ΔΝΤ;

Συνεπώς, ας με συγχωρέσουν ορισμένοι αλλά
δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη στους αριθμούς της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό θα το αποδείξω ευθύς αμέσως δίνοντάς σας τον επόμενο πίνακα όπου τα στοιχεία που παραθέτει η ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν καμία σχέση με τους αριθμούς που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ.
Συγκεκριμένα ενώ η ΕΛΣΤΑΤ δίνει για το 2010 σύνολο 377 αυτοκτονιών η ΕΛ.ΛΑΣ δίνει 830!!! (Για το ίδιο έτος. Ποιος έχει δίκιο θα το δούμε παρακάτω). Τι λέγαμε πριν;

Το ίδιο συμβαίνει και για τα επόμενα χρόνια, όπως δείχνει ο πίνακας που παραθέτω, τα νούμερα είναι πάνω από το διπλάσιο.
Δεν μιλάμε για μια φυσιολογική απόκλιση της τάξεως του 10% ή του 20% τοις εκατό.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι ενώ η ΕΛΣΤΑΤ για την περίοδο 2009 -2012 δίνει σύνολο 1.245 αυτοκτονίες, για το ίδιο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ δίνει 3.124 αυτοκτονίες!!! Δηλαδή τριπλάσιο περίπου αριθμό ανθρώπων και μία τερατώδη και μη φυσιολογική απόκλιση της τάξεως του 251%!!! Απίστευτα πράγματα.

atimi_ksenitia έγραψε:τωρα το τι θα γινει αν ερθει τωρα η Δραχμη;
πολυ απλα θα πεσει κατι σαν λιμος.
γνωστό το εργαλείο του σοκ/δέους ΦΟΒΟΥ που κάνει πάντα χρήση το σύστημα
για να πείσει. Για τους σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς ακούμε απ'την αρχή της κρίσης.
Για το γενοκτονικό ολοκαύτωμα που προκύπτει ΕΝΤΟΣ ευρώ, τσιμουδιά (από το σύστημα).
Τώρα εσύ που είσαι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια μπορείς να πεις,
και να έχεις την πολυτέλεια να υποτάσσεις τη σκέψη σου στα "επίσημα" λεχθέντα.
Εμείς εδώ που ζούμε στο πετσί μας αυτό που εξελίσσεται, έχουμε το αναφαίρετο
δικαίωμα (όσοι το μπορούμε) να σκεφτόμαστε έξω απ'το συστημικό κουτί και να βγάζουμε
τα δικά μας αυτόνομα συμπεράσματα. Σε παρέπεμψα στο παραπάνω βίνεο, αλλά και
να το ακούσεις, είσαι τόσο απόλυτα προσαρμοσμένος στη δοθείσα συστημική συλλογιστική
που δε νομίζω πως θα έχει νόημα. Οπότε, ευχαριστώ για το διάλογο αλλά επειδή από ένα σημείο
και μετά το να αντιπαρατίθενται έτσι τα επιχειρήματα θα είναι σαν να προσπαθεί ο ένας
να μεταπείσει τον άλλον, προτιμώ να το λήξουμε εδώ, συμφωνώντας φιλικότατα αμφότεροι,
ότι διαφωνούμε. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε χαίρομαι που επανέκαμψες ύστερα από πολύ καιρό.
Μου είσαι (και παραμένεις) λίαν συμπαθής, άσχετα με το γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές οπτικές.
Σου αφιερώνω και ένα βιντεάκι που έκανα πρόσφατα με τις θερμές ευχές μου για το νέο έτος...

https://www.youtube.com/watch?v=k8__-KkQmd0
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 24 Ιαν 2016, 12:04

Ok, ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 24 Ιαν 2016, 13:13

Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!

Κάπως έτσι ο Σόιμπλε απάντησε στις φαιδρές αιτιάσεις, ενός ακόμη πιο φαιδρού προσώπου, που ζει το όνειρό του ως πρωθυπουργός μιας κατεχόμενης χώρας, πατώντας πάνω στα πτώματα εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών του. Ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε ούτε καν να επιστρέψει το σχόλιο στο γεράκι από το Βερολίνο: Είναι η συνταγή, ηλίθιε! Τόσο φαιδρός που σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα όπου τα έβρει τα πατεί, όπως λέει κι ο ποιητής.
Ο Σόιμπλε διακατέχεται από μορμονικό παροξυσμό. Οι συμφωνίες μόνο μετράνε και η εφαρμογή τους! Τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει δίκιο ή άδικο. Δεν υπάρχει καν περιθώριο να αναρωτηθεί κανείς, αν οι συμφωνίες μπορούν, ή δεν μπορούν να εφαρμοστούν! Υπάρχει μόνο η προσταγή: υπακοή στις συμφωνίες κι εφαρμογή πάση θυσία!

Ο Σόιμπλε δεν αντιλαμβάνεται την κρίση και τα προβλήματα της ως εκδηλώσεις ενδογενών αντιθέσεων και αδιεξόδων που πρέπει να ξεπεράσουμε, αλλά ως αποτέλεσμα διαβολικών επιλογών από εκ φύσεως διεφθαρμένους λαούς και χώρες. Επομένως, η μόνη λύση είναι η υποταγή σε μια υπεράνω, θεϊκή, κυριαρχία, τόσο απόλυτη και αυθαίρετη όπου οφείλουν χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη να πειθαρχούν όλοι οι εκ φύσεως διεφθαρμένοι και παραστρατημένοι από το δρόμο της αρετής.
Ο Σόιμπλε, όπως κι ολόκληρη η ευρωπαϊκή ελίτ, σκέφτεται σαν πουριτανός του 16ου και 17ου αιώνα. Τότε που με την μέγιση χαρά έριχνε όποιον δεν ήταν αρκούντως υποταχτικός στο Δόγμα, στην πυρά. Σκέφτεται δηλαδή με τους όρους μια απολύτης θεολογίας, όπου κεντρικό στοιχείο της είναι η υποταγή σε μια εκ θεού απολυταρχική θέληση ικανή να πειθαναγκάζει τον εκ φύσεως διαβολικό χαρακτήρα των ανθρώπων, των λαών και των χωρών. Ειδικά των φτωχών.
Να γιατί επιμένει στην εφαρμογή των συμφωνιών. Έστω κι αν οδηγούν σε κοινωνικά ολοκαυτώματα. Άλλωστε στην πουριτανική θεολογία των αγορών, τα παθήματα, η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση δεν είναι παρά η πρέπουσα τιμωρία, το αναγκαίο καθαρτήριο για όλους τους εκ φυσέως διεφθαρμένους.
Και ποιά είναι αυτή η συμφωνία; Ας την δούμε με νούμερα. Το 2010 το δημόσιο χρέος ανερχόταν λίγο πάνω από τα 340 δις ευρώ, ενώ το ιδιωτικό χρέος των νοικοκυριών προς τις τράπεζες σε λίγο πάνω από 138 δις ευρώ. Σύνολο 478 δις ευρώ. Την εξυπηρέτηση αυτού του χρέους την επωμίζονταν 4.279 χιλιάδες εργαζόμενοι. Που σημαίνει ότι κάθε εργαζόμενος είχε φορτωθεί με χρέος 111.800 ευρώ.
Την εποχή εκείνη οι μέσες αποδοχές στην Ελλάδα σε ετήσια βάση ανέρχονταν λίγο πάνω από 21 χιλιάδες ευρώ. Η εξυπηρέτηση του χρέους απαιτούσε τότε περίπου 11.000 ετήσια ετήσια και απέμεναν άλλες 10.000 ευρώ για τις ανάγκες του εργαζόμενου. Δηλαδή έπρεπε να ζήσει με πάνω από 830 ευρώ τον μήνα.
Που είμαστε σήμερα μετά από 5 χρόνια συμφωνιών; Το 2015 το δημόσιο χρέος ανήλθε σε πάνω από 326 δις ευρώ. Το ιδιωτικό χρέος των νοικοκυριών προς τις τράπεζες ανήλθε σχεδόν στα 112 δις ευρώ. Το χρέος των φυσικών προσώπων προς την εφορία ξεπέρασε τα 62 δις ευρώ, ενώ ειδικά οι ελευθεροεπαγγελματίες έχουν φορτωθεί επιπλέον άλλα 15 δις ευρώ ασφαλιστικά χρέη. Σύνολο χρέους 515 δις ευρώ.
Αυτό το χρέος καλούνται να το εξυπηρετήσουν 3.671 χιλιάδες εργαζόμενοι. Σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχούν 140 χιλιάδες ευρώ. Η ετήσια εξύπηρέτησή του ανέρχεται κατ' ελάχιστο στα 14 χιλιάδες ευρώ. Ενώ οι μέσες αποδοχές στην Ελλάδα έπεσαν περίπου στα 18 χιλιάδες ανά εργαζόμενο.
Με άλλα λόγια μετά από 5 χρόνια εφαρμογής των συμφωνιών ο έλληνας εργαζόμενος (υπάλληλος, εργάτης, αγρότης, ελευθεροεπαγγελματίας, κοκ) καλείται να ζήσει με 4.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή με περίπου 330 ευρώ το μήνα. Κι όλα αυτά γιατί πρέπει να εξυπηρετηθεί ένα δημόσιο και ιδιωτικό χρέος, που - εκτός όλων των άλλων - είναι παράνομο, καταχρηστικό, απεχθές, προϊόν διαφθοράς και διαπλοκής σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας ελληνικού λαού.
Μπορεί να συνεχιστεί αυτό; Μπορεί να επιβιώσει ένας εργαζόμενος με λίγο πάνω από 300 ευρώ το μήνα; Μπορεί να υπάρξει ασφάλιση, σύνταξη, δουλειά; Φυσικά όχι.
Γι' αυτό και τα χρέη διογκώνονται. Χρέη προς την εφορία, το ασφαλιστικό, χρέη παντού. Κι όσο αυτά διογκώνονται, άλλο τόσο οι δανειστές και ντόπιοι δοσίλογοι πιέζουν για περισσότερους φόρους, για περισσότερες οριζόντιες περικοπές.
Φτάσαμε να είμαστε η χώρα με την υψηλότερη φορολογική επιβάρυνση της εργασίας απ' όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ. Κι όχι μόνο αυτό. "Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα του ΟΟΣΑ, όπου η φορολογική επιβάρυνση μιας οικογένειας με παιδιά είναι υψηλότερη (3 ποσοστιαίες μονάδες) μετά μεταβιβάσεις μετρητών και φορολογικές διατάξεις λαμβάνονται υπόψη," σημειώνει μια πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού. Κι αυτό γιατί είμαστε η μόνη χώρα που με βάση την εφαρμογή των συμφωνιών του Σόιμπλε, τα παιδιά έχουν μετατραπεί σε φορολογικό τεκμήριο.
Κι όσο οι φόροι και οι περικοπέ αυξάνουν, τόσο αυξάνει η αναδουλειά και η ανεργία. Τόσο βυθίζεται η οικονομία. Τόσο η κοινωνία αποσυντίθεται.
Πρόσφατα σε μια έρευνα του ΟΟΣΑ στις περισσότερες από τις χώρες μέλη του σχετικά με την αδυναμία του πληθυσμού σε κάθε χώρα να αγοράζει τρόφιμα. Συγκεκριμένα στο ερώτημα "υπήρξαν φορές τους τελευταίους 12 μήνες, όταν δεν έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσουν τρόφιμα που εσείς ή η οικογένειά σας χρειάζεται;", η Ελλάδα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις με το υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού που απάντησε καταφατικά.
Το 2006/07 το ποσοστό των Ελλήνων που απαντούσε καταφατικά ήταν 8,9% του πληθυσμού. Το 2011/12 το ποσοστό ανήλθε στο 17,9%, ενώ σήμερα υπερβαίνει το 32%!
Το καταλαβαίνουμε αυτό; Γύρω στο 32% σήμερα δεν έχει λεφτά να αγοράσει τα απαραίτητα τρόφιμα. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό; Η κυβέρνηση πρώην και νυν, ναι! Διότι θα μοιράζει συσσίτια και κουπόνια σίτισης, μετατρέποντας και επίσημα όσους βρίσκονται σε αδυναμία επιβίωσης σε επαίτες.
Κι όπως είναι φυσικό όλο και περισσότεροι καταφεύγουν σε αλυσίδες τύπου Lidle. Το τρομαχτικό έλλειμμα εισοδήματος οδηγεί σε άθλιες αγορές.
Την ίδια ώρα αυξάνουν οι ουρές στα κοινωνικά μαγειρεία των Δήμων και άλλων φορέων όπου εργαζόμενοι παρακαλώ - και μάλιστα ειδικά οι οικογενειάρχες με παιδιά - επιχειρούν να εξασφαλίσουν ένα γεύμα σε προσιτή τιμή. Σε λίγο ακόμη και τα κοινωνικά μαγειρεία θα είναι πολυτέλεια.
Αλήθεια, σε τέτοιες συνθήκες πώς σκέφτεται να ζήσει ο αγρότης; Που θα πουλά τη σοδειά ή το πρϊόν του; Σε ποιούς; Ή μήπως νομίζει ότι θα τον αφήσουν να είναι παράσιτο μέσα από την καταβολή επιδοτήσεων;
Τι περιμένουμε λοιπόν; Πώς ανεχόμαστε όλους αυτούς που παπαγαλίζουν ότι οφείλουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις των συμφωνιών;
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ή αλλιώς Τρύφων ο τσατσάρας δήλωσε: «Δεν έρχεται ούτε φορολογική καταιγίδα, ούτε χαράτσια, ούτε οτιδήποτε άλλο για τους αγρότες.» Δηλαδή έκλεισε το μάτι στους αγρότες ότι αυτοί θα εξαιρεθούν του οδοστρωτήρα που θα σαρώσει τους υπόλοιπους. Το μήνυμα αυτό έχουν αναλάβει να το διεκπεραιώσουν στους αγρότες, τα γνωστά και μη εξαιρετέα λαμόγια και κομματόσκυλα του χώρου.
"Έλα μωρέ! Εμείς να εξαιρεθούμε κι άσε να την πληρώσουν όλοι οι άλλοι...", αυτό είναι το ρεφρέν που ακούγεται από τους μεγαλόσχημους και στους γιατρούς και τους μηχανικούς και σε άλλους κλάδους. Με τον τρόπο αυτό κι ο καθένας για την πάρτη του, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ειλικρινά, από τι βαθμό ηλιθιότητας ή εγκληματικής ιδιοτέλειας θα πρέπει να διακατέχεται κάποιος για να φαντάζεται ότι ο κλάδος του, ή το επάγγελμά του θα γλυτώσει τελικά; Ακόμη κι αν εξαιρεθεί τώρα. Αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί αυτή την φορά, είναι σαν να υπογράφουμε την καταδίκη μας. Αν δεν ξεφορτωθούμε μια και καλή τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις τους, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Ας τελειώνουμε επιτέλους με όλους αυτούς που έχουν βγάλει τη ζωή και την πατρίδα μας στο σφυρί. Έχουμε τη δύναμη. Κι αυτή βρίσκεται στην ενότητά μας.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016 ... .html#more
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Φεβ 2016, 22:49

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 17 Φεβ 2016, 19:21

https://www.youtube.com/watch?v=lYXXZ7mMHUw

σημερινό για το ΝΑΤΟ, το μεταναστευτικό, κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=Ffo1ktJ12uI

τηλεφώνησε κι ένας αγρότης απ'τα μπλόκα για να αποκαλέσει
τον καζάκη ψεύτη...
Αν και οι παρουσιαστές δεν ήταν εξ ορισμού υποστηρικτές του Καζάκη,
ουσιαστικά εκείνοι ψιλοδιέλυσαν τα ερείσματα του αγρότη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 23 Φεβ 2016, 19:01

Μια πολύ καλή (και αντιστασιακή ) συζήτηση στην ERT OPEN
με Καζάκη και Καλογερόπουλο

Στο τέλος ένα τραγούδι του καλογερόπουλου για τη δραχμή... (ωραίο)

https://www.youtube.com/watch?v=gZg-zHmU-gI
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Απρ 2016, 16:41

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Σ'αυτό διαφωνώ, κ. Καζάκη...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Απρ 2016, 11:39

https://www.youtube.com/watch?v=wBxN3KbFqq0

αρχικά θίχτηκαν και αναλύθηκαν 2 βασικά ζητήματα στη συζήτηση Καζάκη-Συμβουλόπουλου
τα οποία είναι πολύ καλά διατυπωμένα και διαφωτιστικά στα σημεία.
Το ένα, για τον κ. Φαμπρ που ήρθε να κάνει τέχνη στο ελληνικό φεστιβάλ, σχολιασμοί
πραγματικά εύστοχοι, έως και απολαυστικοί και το άλλο για τους τζιχαντιστές και το ρόλο τους...
Με βασικό σημείο εστίασης το γεγονός ότι δεν πρόκειται για φανατικούς και τρελαμένους ισλαμιστές που δεν ξέρουν τι κάνουν, αποκεφαλίζουν κλπ., αλλά ένα πολύ καλά οργανωμένο γκρουπ που πληρώνεται (μισθοφόροι), στο οποίο έχουν στρατολογηθεί και πάνω από 5.000 ευρωπαίοι (όχι βέβαια για την ψυχή της γιαγιάς τους ή του ισλάμ) και ότι οι καταστροφές που έκαναν στην Παλμύρα (αρχαίων μνημείων-θησαυρών) είναι περιορισμένες... όπου τα κομμάτια των μνημείων τεμαχίστηκαν, πέρασαν μέσω τουρκίας στην δύση και δημοπρατούνται μια χαρά στα μεγάλα κέντρα... τέχνης. (μέσω ουνέσκο αν θυμάμαι καλά)

Ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι στην αρχή, όπου πολύ ευστοχα και ενημερωτικά αναλύει τις δήθεν θυμωμένες κραυγές του Τσίπρα και τι ακριβώς έχει κάνει ως τώρα...Μάχεται τώρα εναντίον του ΔΝΤ για να ικανοποιήσει τους Γερμανους καθότι το ΔΝΤ θέλει περικοπή του χρέους στην Ελλάδα, πράγμα που δε θέλει με τίποτα η Γερμανία.

στο 35 λεπτό περίπου για το μεταναστευτικό, πόσοι φεύγουν από τουρκία και πάνε με αεροπλάνο Γερμανία γιατί η χώρα αυτη θέλει συγκεκριμένους "εργάτες" και "ειδικότητες"... συζητάνε και την εντυπωσιακή άνοδο του νεοναζισμού στη Γερμανία...
Τα στοιχεία για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, είναι αντικρουόμενα και απαράδεκτα δεν ξέρουμε τι και ποιος μπαίνει...

Η διαφωνία μου στο επόμενο ποστ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Σ'αυτό διαφωνώ, κ. Καζάκη...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Απρ 2016, 14:39

Εικόνα

Και φτάνουμε στο 39:10 περίπου, του βίντεο που έδωσα παραπάνω, (εδώ https://www.youtube.com/watch?v=wBxN3KbFqq0 ) όπου αναφέρεται στη συνωμοσιολογία...
Στα 5 τουλάχιστον χρόνια που τον ακούω, είναι η πρώτη φορά που και διαφώνησα κάθετα
με τη λογική του, αλλά κυρίως με ξένισε η προσέγγισή του στο θέμα.
Λέει λοιπόν ότι τον πλησίασε ένας νέος στο Ρέθυμνο, ρωτώντας τον αν ξέρει κάποιο πρωτόκολλο
απ'το κείμενο στα πρωτόκολλα των σοφών της σιών και απάντησε:
"Οχι και αρνούμαι να διαβάσω τα πρωτόκολλα, διότι ξέρω πολύ καλά ότι είναι κατασκεύασμα της τσαρικής Οχράνα για να δικαιολογήσει τα αντισημιτικά πογκρόμ επί τσάρου..."
Ακόμα και για τα αντισημιτικά πογκρόμ θα ήθελα βέβαια να τον ρωτήσω (αν είχα τη δυνατότητα που ατυχώς δεν μου την έχει δώσει γιατί δυσκολευεται λόγω χρόνου μάλλον να μπει στο σκάιπ να μιλήσουμε) για ποιο λόγο θεωρεί ότι προέκυψαν τα αντισημιτικά πογκρόμ αρχικά... τι ήταν αυτό που τα γέννησε αυτά. Αλλά επειδή το να μπω σε τέτοιο διάλογο θα προϋπέθετε έναν ικανό πρόλογο και μια ιστορική ανάλυση που δεν έχει γίνει ποτέ ούτε από τον ίδιο, θα σταθώ στο βασικό που με ξένισε εδώ...

Ας δεχτούμε ότι έτσι είναι, ότι τα πρωτόκολλα είναι κατασκευάσματα της Οχράνα...
Πώς είναι δυνατόν ένας άνδρας σαν τον Καζάκη που είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια και έχει διαβάσει όσα βιβλία δεν έχω διαβάσει και δε θα διαβάσω προφανώς σ'αυτή τη ζωή, να λέει "αρνούμαι να τα διαβάσω, γιατί ξέρω...". Έχει διαβάσει τόμους επί τόμων και αρνείται να διαβάσει ένα λεπτό βιβλιαράκι; Γιατί "ξέρει"? Από ποιον "ξέρει"? Και πώς μπορεί να τοποθετείται απόλυτα "ξέροντας" μόνο μία πλευρά-μια συγκεκριμένη αντίληψη (δεν ξέρω τίνος βιβλίου και ποιας ιδεολογίας) που επέλεξε να αποδεχθεί (αβλεπι)
ως σωστή χωρίς να γνωρίζει (ας μου επιτραπεί να υποψιάζομαι ότι δεν γνωρίζει) την ιστορία των πρωτοκόλλων και το πώς προέκυψαν αυτά, την οποία αναλύει εμπεριστατωμένα (για σχεδόν 2 ώρες)
ο Δρ. Καρλ Ραντλ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=UeWWVG6Xi50, και βεβαίως, αφού "αρνείται να τα διαβάσει" χωρίς να γνωρίζει καν το περιεχόμενό τους.

Αν είχα τη δυνατότητα να του θέσω το σκεπτικό μου κατά πρόσωπο, θα του έλεγα "Όχι, κύριε Καζάκη, δεν είναι πανηλίθιοι με κουκούτσι στην κρανιακή κάψα όπως συχνά πυκνά λέτε, όσοι δεν έχουν προσλάβει (στην κρανιακή κάψα) τον όγκο των βιβλίων που έχετε προσλάβει εσείς... Όχι, δεν είναι ηλίθιοι όσοι κάνουν μια φιλότιμη έρευνα μέσα από το διαδίκτυο, με δεδομένο ότι το διαδίκτυο δεν είναι ΜΟΝΟΝ "βοθρολίβαδο" όπως επίσης συχνά πυκνά λέτε, αλλά ΜΠΟΡΕΙ να είναι ΚΑΙ ένας δίαυλος προς τη γνώση, και έχουν βρει και σταθεί σε κάποια πράγματα... όπως στην προκειμένη τα πρωτόκολλα, τα οποία εφ'όσον αρνείστε (όπως ο ίδιος είπατε) να διαβάσετε, δεν μπορείτε και να εκφέρετε αβλεπί άποψη για το περιεχόμενό τους, πολλώ δε μάλλον να τα εντάσσετε απλά και αβασάνιστα στις "συνωμοσιολογίες", δίδοντας βέβαια στη συγκεκριμένη λέξη, τόνο απαξιωτικό, πράγμα που εσείς ειδικά δε θα'πρεπε να κάνετε, εφ'όσον και μόνο από τις ιστορικές γνώσεις που έχετε, αν μη τι άλλο γνωρίζετε με βάση την καταγεγραμμένη ιστορία, πως συνωμοσίες σε επίπεδο εξουσίας, υπήρχαν και εξυφαίνονταν διαχρονικά σ'αυτόν τον πλανήτη, υπάρχουν και εξυφαίνονται και σήμερα ασφαλώς, οπότε το να απαξιώνετε τους ερευνητές και μελετητές των συνωμοσιών αυτών, εκτός του ότι αντικρούει την ιστορική σας γνώση, δεν τιμά και το λειτουργικό του δικού σας σκεπτικού...
Και μια επισήμανση κλείνοντας. Επειδή δηλώσατε πως δεν τα διαβάσατε, και αρνείστε να το κάνετε, ίσως θα ήταν καλό να μάθετε πως σήμερα, (περίπου 100 χρόνια μετά τη δημοσιοποίησή τους), επαληθεύονται και υλοποιούνται ένα προς ένα αυτά τα "κατασκευάσματα"... αν μη τι άλλο αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει αρκετά ώστε να τα διαβάσετε και να δείτε το θεματάκι αυτό και από μία άλλη οπτική γωνία"

Να τονίσω σ'αυτό το σημείο πως εκφράζω απλά μια διαφωνία μου, μια διάσταση σε αντιλήψεις, προσεγγίσεις
και οπτικές, και σε καμία περίπτωση δεν είμαι αρνητικά διακείμενη τον άνθρωπο.
Εκτιμώ τα μέγιστα τον χαρακτήρα του, τον αγώνα του και τα προτάγματα που θέτει για την Ελλάδα
και το λαό μας, και στηρίζω την τιτάνεια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Σάβ 09 Απρ 2016, 16:07

Βίκυ εμένα το πρόβλημα μου με ανθρώπους όπως ο Καζάκης είναι η "αυθεντία" που πάνε να πουλήσουν.

Στις 3 του μήνα είχε έρθει στην περιοχή και συμμετείχα στη συζήτηση. Έθεσα απλά βασικά θέματα για εμάς τους "τρελούς"

Αεροψεκασμοί, εμβόλια, έλεγχος συνείδησης...

Πήρα απαντήσεις σχετικές με οικονομία και τη δραχμή. Ακόμα και όταν του έθεσα το βασικό ερώτημα : Ποία δραχμή και με ποια ισοτιμία και με ποιο νόμισμα συνδεδεμένη ΔΕΝ μου απάντησε.

Ο συγκεκριμένος κύριος έφαγε ΟΡΙΣΤΙΚΟ DELETE!!!
Άβαταρ μέλους
GeorgeGreekTrucker
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από GeorgeGreekTrucker » Σάβ 09 Απρ 2016, 18:14

Τι μας λέτε καλέ;
Δε δίνει ο Καζάκης κάθε μέρα το τηλέφωνο να τον πάρετε στην εκπομπή;
Μπορεί να νομίζει πως είναι κάποιος που τον κοροϊδεύει ή και να μη θέλει
να μπεί στο σκάιπ.
Σιγά μην έχει το χρόνο και τη διάθεση να μιλάει στον καθένα χωριστά
όταν κάνει τόσες ανοιχτές ομιλίες και εκπομπές κάθε βδόμάδα.

Έλεος ρε παιδιά, με τόσους λεχρίτες, κλέφτες και προδότες στην εξουσία
εσείς το Καζάκη βρήκατε να κρίνετε; .. Έλεος!
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 09 Απρ 2016, 18:19

Ο Καζάκης έχει προτείνει μερικές καλές λύσεις για το οικονομικό, οι οποίες αξίζει να μελετηθούν. Από τους 4 της πλατείας Συντάγματος είναι ο μοναδικός που δεν το εξαργύρωσε. Έως εδώ καλά. Από εκεί και πέρα αυτές οι εμμονές του να μην εξετάζει ορισμένα θέματα άπτονται του κομμουνιστικού του παρελθόντος στο σταλινομάγαζο του κκε Α.Ε. Το έχω γράψει, επανειλλημένως, η Βίκυ θα το θυμάται, ότι όπως και να έχει το πέρασμα από κάποιο αριστερό μαγαζί ή παραμάγαζο ή και ψιλικατζίδικο ακόμη, αφήνει κάποια κουσούρια, που συνοδεύουν εκείνον που βρέθηκε κάποτε σε αυτά, εφ' όρου ζωής. Αυτό συμβαίνει και με τον Καζάκη.

Ότι και να ισχυριστούν οι σφόδρα αρνητές αυτού του βιβλίου, ότι απόδειξη και να παρουσιάσουν, αυτό που δεν μπορούν με τίποτα στον κόσμο να αντικρούσουν, είναι η αδήριτη πραγματικότης της διαχρονικής επαληθεύσεως του περιεχομένου αυτού. Αυτή, άλλωστε, είναι και η ουσία, για την οποία όποιος τολμά ας ασκήσει μία αξιόπιστη κριτική. Αλλά δεν θα το τολμήσει ποτέ.

Ας αφήσει, λοιπόν, τις μαρξιστικές του τσίμπλες (αν δύναται φυσικά) ο Καζάκης και ας κοιτάξει κατάματα την αλήθεια. Αν το αντέχει δηλαδή.

Ένα άλλο θέμα, με το οποίο επίσης διαφωνώ είναι το λαθρομετανστευτικό. Οι δράσεις του ΕΠΑΜ κατά αυτού είναι σχεδόν ανύπαρκτες και αυτό εξηγείται και πάλι λόγω τον τοξικών κομμουνιστικών καταλοίπων του επικεφαλής, αλλά και των συν αυτώι. Εάν, δε, προσθέσουμε και τα ζητήματα αρχηγικής "αυθεντίας" τότε εύκολα διαπιστώνουμε γιατί το ΕΠΑΜ βρίσκεται καθηλωμένο σε αυτά τα ποσοστά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Απρ 2016, 18:59

GeorgeGreekTrucker έγραψε:Έλεος ρε παιδιά, με τόσους λεχρίτες, κλέφτες και προδότες στην εξουσία
εσείς το Καζάκη βρήκατε να κρίνετε; .. Έλεος!
Καταλαβαίνω επακριβώς πώς το λες αυτό Γιώργο, και στο βαθμό που νιώθω ό,τι ακριβώς νιώθεις
για αυτό που γινεται στην πατριδα μας τα τελευταία χρόνια, υπερτόνισα στο κλείσιμό μου το εξής
ArELa έγραψε:Να τονίσω σ'αυτό το σημείο πως εκφράζω απλά μια διαφωνία μου, μια διάσταση σε αντιλήψεις, προσεγγίσεις
και οπτικές, και σε καμία περίπτωση δεν είμαι αρνητικά διακείμενη τον άνθρωπο.
Εκτιμώ τα μέγιστα τον χαρακτήρα του, τον αγώνα του και τα προτάγματα που θέτει για την Ελλάδα
και το λαό μας, και στηρίζω την τιτάνεια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.
Σε καμία περίπτωση δεν τον βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους "εθνοσωτήρες" που αναγκαζόμαστε να υποστούμε στη βουλή και στον εξουσιαστικό θώκο. Σε ό,τι με αφορά είναι από τους εντιμότερους που βγήκαν στο πολιτικό προσκήνιο, με ειλικρινή πρόθεση το καλό αυτής της χιλιοβασανισμένης χώρας.

Όταν η κριτική είναι καλοπροαίρετη (στην προκειμένη η δική μου καλοπροαίρετη ήταν), βοηθάει στο να προβληματιστεί ένας άνθρωπος και αν έχει ανοιχτό το νου, να ξαναδεί κάποιες προσεγγίσεις του και να τις αναθεωρήσει αν χρειαστεί. Μια τέτοια κριτική δεν πρέπει να θεωρείται απαγορευτική, ούτε και αχρείαστη και ο Καζάκης έχει αποδείξει ότι δέχεται την καλοπροαίρτη κριτική.
zaxarias mytilinios έγραψε:Αεροψεκασμοί, εμβόλια, έλεγχος συνείδησης...
η αλήθεια είναι ότι δεν εστιάζει σ'αυτά, καθότι ήδη τον είπαν "συνωμοσιολόγο" κάποτε που μίλησε για τους ψεκασμούς. Ευελπιστώ εν ευθέτω χρόνω να πάψει να αυτολογοκρίνεται από το φόβο μην τον πουν συνωμοσιολόγο και να μιλήσει πιο ανοιχτά γι'αυτά τα θέματα αλλά και για τους περιούσιους, χωρίς τον φόβο μην τον πουν αντισημιτικό. Η μοναδική φορά που τον άκουσα να μιλάει για το Ισραήλ ευθέως (και για τη συμφωνία που έκανε ο Καμμένος με το Ισραήλ) ήταν στον Σαχίνη και τον χάρηκα. Θέλω να πιστεύω πως θα επεκταθεί όταν θα έχουν λυθεί τα άμεσα που είναι βρόγχος στο λαιμό όλων μας και στα οποία εστιάζει διαρκώς.
zaxarias mytilinios έγραψε:Ακόμα και όταν του έθεσα το βασικό ερώτημα : Ποία δραχμή και με ποια ισοτιμία και με ποιο νόμισμα συνδεδεμένη ΔΕΝ μου απάντησε.
Ακούγοντάς τον 5 χρόνια, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα'χει αναλύσει μέχρι εξαντλήσεως όλα αυτά και τα'χει απαντήσει. Ατυχώς στο αρχείο των εκπομπών του δε γράφουν και τι συζητιέται κάθε φορά, αλλιώς θα σου το έφερνα. Αν το βρω θα το θέσω στην προσοχή σου.
zaxarias mytilinios έγραψε:Ο συγκεκριμένος κύριος έφαγε ΟΡΙΣΤΙΚΟ DELETE!!!
Δικαίωμά σου βέβαια και σεβαστή η απόφασή σου, αλλά ίσως θα'πρεπε να το ξανασκεφτείς. Είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι οι έντιμοι στο πολιτικό πεδίο, και μπροστά στον επικείμενο θάνατο της εθνικής μας υπόστασης/πατρίδας/χώρας/λαού, δε μας παίρνει να τους διαγράφουμε με τη μία, για κάποιο λάθος ή κάτι μεμονωμένο που μπορεί να μας ενοχλεί προσωπικά. Ουδείς αλάθητος στο φινάλε.
Αλλά μπροστά στα εγκληματικά λάθη των "κατεστημένων", τα δικά του λάθη ή άτοπα, είναι περίπατοι στο πάρκο. Και το λέω εγώ που πρώτη άρχισα να ασκώ κριτική σ'αυτό το νήμα.
Dhmellhn έγραψε:Ότι και να ισχυριστούν οι σφόδρα αρνητές αυτού του βιβλίου, ότι απόδειξη και να παρουσιάσουν, αυτό που δεν μπορούν με τίποτα στον κόσμο να αντικρούσουν, είναι η αδήριτη πραγματικότης της διαχρονικής επαληθεύσεως του περιεχομένου αυτού. Αυτή, άλλωστε, είναι και η ουσία, για την οποία όποιος τολμά ας ασκήσει μία αξιόπιστη κριτική. Αλλά δεν θα το τολμήσει ποτέ.
Συμφωνώ μαζί σου σ'αυτό το σημείο (το έγραψα και πιο πάνω άλλωστε πως επαληθεύονται όλα ένα προς ένα), αλλά ελπίζω να διαψευσθείς στο κλείσιμο της φράσης σου, και να το τολμήσει...

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
GeorgeGreekTrucker

Δημοσίευση από GeorgeGreekTrucker » Σάβ 09 Απρ 2016, 19:28

Σε τί να κάνει κριτική;
Ήδη τον κυνηγάνε και οι Εβραίοι μαζί με τους ανόητους.
Σας είπε τι πιστεύει τί άλλα θέλετε; "Την κεφαλήν του επί πίνακι";
Διαδώστε ότι νομίζετε σωστό να δούμε πόσο κόσμο θα
μαζέψετε στον αγώνα κατά των προδοτών που εκτελούν
τις βουλές των σιωνιστών.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Απρ 2016, 19:33

GeorgeGreekTrucker έγραψε:Διαδώστε ότι νομίζετε σωστό να δούμε πόσο κόσμο θα
μαζέψετε στον αγώνα κατά των προδοτών που εκτελούν
τις βουλές των σιωνιστών.
Αυτό το κάνουμε πολλοί και καθημερινά. Το κάνεις ΚΑΙ εσύ! :wink: :respect:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”