Για την πτώση του ελικοπτέρου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Για την πτώση του ελικοπτέρου

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Φεβ 2016, 10:55

Πτώση ελικοπτέρου - Αυτοί είναι οι αξιωματικοί του ελικοπτέρου που κατέπεσε

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/stor ... z3zqbeBskv

Εντοπίστηκαν από αέρος το πρωί της Πέμπτης Βρέθηκαν στη νησίδα Κίναρο
τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΤΕΚΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ

Άγνωστη η τύχη των τριών επιβαινόντων στο ελικόπτερο – Το τελευταίο στίγμα δόθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα όταν βρισκόταν στο ύψος της Κινάρου – Εκτελούσε άσκηση εντοπισμού στόχων επιφάνειας
Στη νησίδα Κίναρο εντοπίστηκαν τελικά το πρωί της Πέμπτης τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα.

Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος Φωκάς». Στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ που διεξαγόταν στην περιοχή το ελικόπτερο τύπου Agusta Bell 212 έκανε νυχτερινή πτήση επιφάνειας, που σημαίνει ότι πετούσε χαμηλά.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από αέρος από άλλο ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Μέχρι στιγμής η τύχη των τριών επιβαινόντων (δύο υποπλοίαρχοι πιλότοι και ένας χειριστής ραντάρ) θεωρείται άγνωστη.
Η τελευταία φορά που το Agusta Bell έδωσε στίγμα ήταν όταν βρισκόταν στο ύψος της νησίδας Κινάρου, που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου και ανατολικά της Αμοργού.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν πλοία του ΠΝ, ένα C-130 και ένα Σούπερ Πούμα καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες με φωτοβολίδες απέβησαν άκαρπες.

Η ανακοίνωση από το Γενικο Επιτελείο Ναυτικού που εστάλη στις 6:28 το πρωί έχει ως εξής:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 02:45, απωλέσθη το ίχνος ελικοπτέρου ΠΝ στην περιοχή της Κινάρου. Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από φρεγάτα στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16. Στο ελικόπτερο επιβαίνουν τρία άτομα. Είναι σε εξέλιξη έρευνα στην περιοχή από πλοία της άσκησης, οργανικά ελικόπτερα πλοίων, ένα C-130 και ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

http://katohika.gr/ellada/entopistikan- ... -nautikou/

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Δεν θεωρούνται επισήμως νεκροί οι 3 χειριστές

http://katohika.gr/ellada/entopistikan- ... xeiristes/

Υπάρχει ένας πατριώτης να βυθίσει τους μογγόλους; ΝΟΤΑΜ του κώλου των ώρα της τραγωδίας. Υπέγραφε εσύ ντενεκέ Καμμένε κοινές περιπολίες…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Άλλη μια τραγωδία…

Άλλο ένα περιστατικό τύπου Ίμια, δίπλα στα Ίμια… ΑΚΡΙΒΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…

Τρεις ακόμα αξιωματικοί μας έπεσαν σήμερα για την πατρίδα…

Την ώρα που ο Καμμένος έβαζε ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ την υπογραφή του για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, ένα ελικόπτερο μας κατέπεσε στην νησίδα Κίναρο, οι σκατομογγόλοι έβγαζαν την παρακάτω ΝΟΤΑΜ:

Εικόνα

Καταλάβατε;;; Τα ΜΟΓΓΟΛΙΑ την ώρα της τραγωδίας αμφισβητούν την ελληνική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε μια περιοχή, που έχει και μια νησίδα, μια ελληνική νησίδα την Κίναρο, η οποία όμως οι σκατομογγόλοι ξεχνούν ότι έχει και κάτοικο. Μπορεί να είναι μια γιαγιά αλλά δεν παύει να είναι μια ακόμα Ελληνίδα που κρατάει «τας σημαίας ψηλά».

Το 1996 μας πρόδωσε ένα παχύδερμο ο Πάγκαλος…

Το 2016 μας προδίδει ένας ακόμα…

Γιατί ήδη υπάρχουν φωνές ότι το ελικόπτερο δεν έπεσε τυχαία.. Ένα ελικόπτερο που τόσο πριν σηκωθεί, όσο και πριν ξεκινήσει η άσκηση είχε υποβληθεί σε όλους τους τεχνικούς ελέγχους…

Έρχεται η ώρα σας λαμόγια… Και ούτε στο Γουδί δεν θα πάμε… Οι καλύτερες κρεμάλες θα στηθούν στο Σύνταγμα, αν και προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι αν σας πετάξουμε από τον Άγιο Γιώργη στο Λυκαβηττό.

Τα λέμε στην Ουράνια Πατρίδα λεβέντες!!!

Κυβερνήτης: Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ΠΑΡΟΝ

Συγκυβερνήτης: Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ΠΑΡΟΝ

Ναυτίλος: Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, ΠΑΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!

http://katohika.gr/ellada/iparxei-enas- ... eripolies/

Ζακαρία... :worship: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Για την πτώση του ελικοπτέρου

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:41

Λέει ένας χρήστης στο άρθρο του Ζαχαρία
Άμα πω ότι δεν το περίμενα θα είναι ψέμα. Τσακ μπαμ ε; Μια μέρα μετά τη συμφωνία… Κι ακόμα δεν έχει τελειώσει ο Φλεβάρης.
λέω κι εγώ:
… και σχεδόν ακριβώς 20 χρόνια μετά τα Ιμια…
Και πάνω στο 11άρι… τυχαίο; Σε καμία περίπτωση.
Δεν υπάρχουν (ούτε θα υπάρξουν φοβάμαι) ποτέ αποδείξεις για κατάρριψη… αλλά υπάρχει κάποιος που να μην το σκέφτηκε;

άλλα ποστς που έχουν ενδιαφέρον:
ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ..
ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.
ΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ.
Για αλλη μια φορα ….προσπαθω να κρατησω την οργη μου….φαινεται ομως ακατορθωτο….
Ζουμε την ιδια αθλιοτητα …..που ζησαμε στα Ιμια…
Ολοι ειναι προδοτες…..χανουν τα παιδια μας τη ζωη τους για το τιποτα.(το τιποτα ειναι γιατι …παντα κανουμε πισω σε οποια προκληση….και δυστυχως ειναι πολλες)
Ας υπαρχει τουλαχιστον λογος……
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 11 Φεβ 2016, 13:47

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει έλλειψη ανταλλακτικών επομένως δεν γίνονται οι συντηρήσεις που πρέπει να γίνουν.
Οι Τούρκοι το βιολί τους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Φεβ 2016, 16:20

Η Άγκυρα προκαλεί επάνω στους νεκρούς του ΠΝ: Αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας να τους περισυλλέξει

http://katohika.gr/ellada/230710/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Πέμ 11 Φεβ 2016, 20:46

Και αν το σημερινό ήταν στημένο;
Από το πρωί τα γαμοκάναλα ασχολούνται… με τις τηλεοπτικές άδειες…

Από το πρωί τα γαμοκάναλα ασχολούνται… με τα παλικάρια μας που χάθηκαν εξαιτίας νέων εφιαλτών…

Όμως ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με την συμφωνία που υπέγραψε ο Καμμένος;;;

ΠΟΙΟΣ;;;

Ποίος ασχολείται με την συμφωνία έκτρωμα που δίνει το δικαίωμα σε Γερμανό Στρατηγό να πατήσει το πόδι του στη ΧΩΡΑ ΜΟΥ, μετά από 72 χρόνια και μάλιστα ως διοικητής όλων των εμπλεκόμενων δυνάμεων – ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

Ποίος ασχολείται για τη συμφωνία του ΚΑΜΜΕΝΟΥ;;;

Ποίος ζήτησε να πάει στη Βουλή;;; Και γιατί δεν πάει στη ΒΟΥΛΗ μια συμφωνία που παραχωρεί ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΕΜΨΥΧΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;;;

Μήπως γιατί ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και απαιτούνται 200+1 βουλευτές και ξέρουν ότι πέφτει η κυβέρνηση;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ;;;;

Ποίος ασχολείται με την σκευωρία που έστησαν σε βάρος του ελληνικού λαού;

Ποίος άραγε έμαθε ότι οι προσφυγές κατοίκων (ασφαλιστικά μέτρα) ενάντια στα χοτ σποτ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ με το αιτιολογικό ότι αποτελούν έδαφος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και δεν εφαρμόζεται το κοινό δίκαιο, αλλά οι απόρρητες διατάξεις που αφορούν τη λειτουργία του στρατεύματος;;;

Ποίος ασχολείται με την σκευωρία της ίδρυσης της ΜΟΜΑ με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ την εξυπηρέτηση των λάθρο;;;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ…

http://katohika.gr/gn-blog/kai-an-to-si ... n-stimeno/
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Πέμ 11 Φεβ 2016, 20:47

Από την Αρβανίτισσα

Τα δεδομένα :

α)Το ελικόπτερο ΑΒ212 κατέπεσε την 02:45 ώρα.

β)03.30 το Πολεμικό Ναυτικό ζήτησε από την μοναδική κάτοικο να βγει και να ψάξει το ελικόπτερο. Η Ειρήνη Κατσοτούρχη - ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ - βρήκε το μοιραίο ελικόπτερο σε μια χαράδρα μερικές ώρες αργότερα.

Αμέσως μόλις έγινα γνωστά αυτά τα δύο δεδομένα μου προξενήθηκαν αρκετά ερωτηματικά και απευθύνθηκα σε ένα γείτονα μου, συνταξιούχο πιλότο ελικοπτέρου για να μου λύσει τις απορίες...

Πως 2 ώρες μετά την απώλεια στίγματος το ΠΝ δεν ήξερε που ήταν το ελικόπτερο;

Γιατί δεν έστειλε δυνάμεις από τα γειτονικά νησιά να ψάξουν; Υπόψη ότι σε πολλά γειτονικά νησιά βρίσκονται μόνιμα άνδρες των ειδικών δυνάμεων με πλωτά μέσα (γνωρίζω ακριβώς πόσοι και που είναι αλλά για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν θα το γράψουμε).

Γιατί 45 λεπτά μετά την απώλεια ίχνους πήραν τηλέφωνο την μοναδική κάτοικο του νησιού και όχι αμέσως;

Πάμε τώρα να αποτυπώσουμε τη συζήτηση με τον πιλότο και τα ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά... και το χειρότερο ακόμα πιο ύποπτα..

Στο ελικόπτερο υπάρχει ένα μπουτόν κινδύνου. Είναι το πλησιέστερο τόσο στον κυβερνήτη, όσο και στον συγκυβερνήτη. Αυτό το μπουτόν μόλις πατηθεί ενεργοποιείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιπλέον σύστημα εντοπισμού θέσης και δίνει σήμα emergency στο θάλαμο επιχειρήσεων της φρεγάτας που ανήκει το ελικόπτερο.

Γιατί δεν πάτησαν το κουμπί; Αποκλείεται να μην το πάτησαν. Μια περίπτωση υπάρχει να μην πατήθηκε. Η ανικανότητα αντίδρασης ή το ξαφνικό χτύπημα (πύραυλος λέω εγώ;). Ακόμα και σε περιδίνηση να βρέθηκε το ελικόπτερο κάποιος από τους 2 θα μπορούσε να το πατήσει. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται συνεχώς και η συγκεκριμένη αντίδραση είναι ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Μήπως το πάτησαν και δεν λειτούργησε; Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

Υπάρχει άλλη περίπτωση να μην μπόρεσε το σύστημα να δώσει το σήμα; Ν Α Ι! Σε περίπτωση ηλεκτρονικού πολέμου άρα και ολοκληρωτικής απώλειες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων.

Γιατί η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης άργησε να βρει το ελικόπτερο, αφού θεωρητικά ήξερε που χάθηκε το στίγμα;Μήπως γιατί δεν διατάχθηκε ΑΜΕΣΩΣ επιχείρηση έρευνας και διάσωσης; Μήπως γι΄αυτό ζήτησαν απο την κάτοικο να κάνει τη δουλειά του στρατού;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο καιρός; Ο Χ Ι! Ο καιρός ήταν άριστος και το ελικόπτερο αυτό πετάει ακόμα και με διαβολόκαιρο (δίνες).

Υπάρχει περίπτωση να έπεσαν στο βουνό του νησιού, επειδή δεν το έβλεπαν; Θεωρητικά όχι. Και αυτό γιατί όλες οι πτήσεις - ιδιαίτερα των ασκήσεων - γίνονται σε ελάχιστο ύψος το ύψος του υψηλότερου σημείου. Όταν κάνουν καθοδικές κινήσεις αυτές διενεργούνται πάντα με προβολέα ανοιχτό. Αν οι πιλότοι - που ακούω ότι ήταν έμπειροι - ακολουθούσαν τους ελάχιστους κανόνες τότε αμέσως αποκλείεται τέτοιους είδους σενάριο. Απ΄ότι μαθαίνω τα συντρίμμια βρίσκονται σε μεγάλη ακτίνα. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Ή ανεξέλεγκτη πτώση ή μεγάλη ταχύτητα κίνησης.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ερωτηματικά. Γιατί είναι δύσκολο να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε με ασφάλεια αν το έριξαν ή έπεσε απο τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος.

http://katohika.gr/gn-blog/ena-gegonos- ... atarripsi/
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 11 Φεβ 2016, 21:41

zaxarias mytilinios έγραψε: Ποίος ασχολείται με την συμφωνία έκτρωμα που δίνει το δικαίωμα σε Γερμανό Στρατηγό να πατήσει το πόδι του στη ΧΩΡΑ ΜΟΥ, μετά από 72 χρόνια και μάλιστα ως διοικητής όλων των εμπλεκόμενων δυνάμεων – ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

Μήπως γιατί ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και απαιτούνται 200+1 βουλευτές και ξέρουν ότι πέφτει η κυβέρνηση;;;
Και κάπου εδώ μπαίνουν οι Τούρκοι ζητώντας αοζ-υφαλοκρηπίδα. Και οι "θα έχουμε κυβέρνηση αλλά θα είναι σαν μην έχουμε" θα πει/έχει πει ΝΑΙ σε όλα.
Με τις υγείες μας.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 11 Φεβ 2016, 21:53

Το γεγονός θυμίζει Ίμια.

20 χρόνια μετά ΑΚΡΙΒΩΣ.
Με απόκλιση ελαχίστων ημερών.

Τυχαίο δε νομίζω
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Φεβ 2016, 23:39

doctormarkon έγραψε:Το γεγονός θυμίζει Ίμια.

20 χρόνια μετά ΑΚΡΙΒΩΣ.
Με απόκλιση ελαχίστων ημερών.

Τυχαίο δε νομίζω
ακριβώς το ίδιο είπα το μεσημέρι εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 03#p265303

Ζαχαρία, εσύ και η Αρβανίτισσα με βγάλατε απ'τα ρούχα μου σήμερα.. :swear: :hgamer3: :banghead:
Όχι για κάτι που εσείς φταίτε φυσικά, αλλά γιατί οι εύστοχες επισημάνσεις σας
δε γίνεται να μην επηρεάσουν το θυμικό οποιουδήποτε ανθρώπου και δη
ανθρώπου που νιώθει Ελληνας/Ελληνίδα. Μόνο τους πεθαμένους δε θα επηρέαζαν
και πάλι αυτό παίζεται...
Δεν ξέρω τι θα γίνει στην πορεία, αλλά το διαισθητικό κομμάτι μου,
μου λέει πολλά... φλυαρεί ακατάπαυστα...και όχι με ευσεβείς πόθους...
Κάτι πρέπει να γίνει και κάτι ΘΑ γίνει... δε γίνεται να συνεχιστούν όλα αυτά για πολύ ακόμα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”