Ζωή Κωνσταντοπούλου---
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Re: Ζωή Κωνσταντοπούλου (fan club)
http://www.koutipandoras.gr/article/137 ... ymvivasmos
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν «μάσησε» τα λόγια της ούτε για τη Siemens. Κηρύσσοντας την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, η πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε άκυρο και υπό αμφισβήτηση τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού Δημοσίου με τη γερμανική εταιρεία. Η ίδια πρόσθεσε πως με τον συμβιβασμό η τότε κυβέρνηση παραιτήθηκε από αξιώσεις 2 δισ. ευρώ και πως το θέμα των «μαύρων ταμείων» του γερμανικού κολοσσού θα απασχολήσει την επιτροπή.
Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως οι ειδικοί επιστήμονες εργάζονται αμισθί για τον λογιστικό έλεγχο απαντώντας εμμέσως και στα δημοσιεύματα για την επιβάρυνση των ταμείων του Κοινοβουλίου από την λειτουργία της επιτροπής. Η κα Κωνσταντοπούλου, πάντως, πρόσθεσε πως σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα για το οποίο οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.
«Η χώρα αυτή έχει υποφέρει από τη διασπάθιση τεράστιων πόρων σε αμοιβές διαφόρων τύπων συμβούλων, οι οποίοι συνήθως κατέληγαν στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από διαφόρων τύπων αξιώσεις. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην αμοιβή μιας νομική εταιρίας που εξέτασε τις αξιώσεις του ελληνικού Δημοσίου έναντι της Siemens. Υπήρχαν νομικοί σύμβουλοι που πληρώνονταν με 500 ευρώ την ώρα, παραπάνω από όσο ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα, και το αποτέλεσμα των εργασιών αυτής της νομικής συμβουλής που είχε δυσθεώρητο κόστος, ήταν να υπογραφεί ένας άκυρος εξωδικαστικός συμβιβασμός που οδηγούσε στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από αξιώσεις ύψους 2 δισ. ευρώ τουλάχιστον. Ένας συμβιβασμός που όμως πια βρίσκεται στο επίκεντρο της αμφισβήτησης και νομίζω ότι και οι αξιώσεις του ελληνικού Δημοσίου κατά της Siemens είναι ένα κομμάτι που πρέπει να συσχετισθεί και με την αποτίμηση του ποιο πραγματικά είναι το χρέος και ποια είναι τα δημόσια οικονομικά», σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν «μάσησε» τα λόγια της ούτε για τη Siemens. Κηρύσσοντας την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, η πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε άκυρο και υπό αμφισβήτηση τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού Δημοσίου με τη γερμανική εταιρεία. Η ίδια πρόσθεσε πως με τον συμβιβασμό η τότε κυβέρνηση παραιτήθηκε από αξιώσεις 2 δισ. ευρώ και πως το θέμα των «μαύρων ταμείων» του γερμανικού κολοσσού θα απασχολήσει την επιτροπή.
Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως οι ειδικοί επιστήμονες εργάζονται αμισθί για τον λογιστικό έλεγχο απαντώντας εμμέσως και στα δημοσιεύματα για την επιβάρυνση των ταμείων του Κοινοβουλίου από την λειτουργία της επιτροπής. Η κα Κωνσταντοπούλου, πάντως, πρόσθεσε πως σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα για το οποίο οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.
«Η χώρα αυτή έχει υποφέρει από τη διασπάθιση τεράστιων πόρων σε αμοιβές διαφόρων τύπων συμβούλων, οι οποίοι συνήθως κατέληγαν στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από διαφόρων τύπων αξιώσεις. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην αμοιβή μιας νομική εταιρίας που εξέτασε τις αξιώσεις του ελληνικού Δημοσίου έναντι της Siemens. Υπήρχαν νομικοί σύμβουλοι που πληρώνονταν με 500 ευρώ την ώρα, παραπάνω από όσο ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα, και το αποτέλεσμα των εργασιών αυτής της νομικής συμβουλής που είχε δυσθεώρητο κόστος, ήταν να υπογραφεί ένας άκυρος εξωδικαστικός συμβιβασμός που οδηγούσε στην παραίτηση του ελληνικού Δημοσίου από αξιώσεις ύψους 2 δισ. ευρώ τουλάχιστον. Ένας συμβιβασμός που όμως πια βρίσκεται στο επίκεντρο της αμφισβήτησης και νομίζω ότι και οι αξιώσεις του ελληνικού Δημοσίου κατά της Siemens είναι ένα κομμάτι που πρέπει να συσχετισθεί και με την αποτίμηση του ποιο πραγματικά είναι το χρέος και ποια είναι τα δημόσια οικονομικά», σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Αντιλαμβάνομαι ότι αποφάσισε νά ηγηθεί πραγματικά καί επί τής ουσίας τού τρίτου πόλου εξουσίας, τού Νομοθετικού, καί νά μήν τόν αφήσει στά χέρια τής Εκτελεστικής εξουσίας. Αυτή τήν στιγμή η Ελλάδα μού θυμίζει νά έχει δύο (μάλλον αντίπαλους) πόλους εξουσίας.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- Hlios
- Επίτιμος

Αυτές οι στιγμές είναι ιστορικές για εμάς, ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης.
- Hlios
- Επίτιμος

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- stavrakasgr4
- Φρεσκαδούρα

- Hlios
- Επίτιμος

Ζωή μου πρέπει να αντέξεις
http://www.nikosonline.gr/?p=18425

Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει πέσει πάνω στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εμείς, οι απλοί άνθρωποι, την παρακαλούμε να αντέξει, γιατί πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Ο λαός πρέπει να δει επιτέλους έναν άλλο τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ξεκινήσει ένα πολύ σοβαρό έργο, Ευρωπαϊκού επιπέδου, με λογιστικό έλεγχο του τι συνέβαινε στο παρελθόν, και έχουν πέσει να την φάνε. Και της πετάνε λάσπη, και την χλευάζουν, και της κάνουν «καταγγελίες»…. Για να μην τους βγάλει τα άπλυτα στην φόρα. Γι’ αυτό βλέπετε διάφορα παπαγαλάκια να γράφουν εναντίον της.
Το βλέπουμε πια ξεκάθαρα, ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, που έχει μάθει να λειτουργεί με ένα ορισμένο τρόπο, ο οποίος χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστησε τον κόσμο εξαθλιωμένο και υπόδουλο, χτυπά ανελέητα την κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να την εξοντώσει. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι πολίτες την στηρίξουμε να μείνει όρθια και να της ζητήσουμε να είναι άτεγκτη με τέτοια φαινόμενα.

Ανακοίνωσε λοιπόν που λέτε η κ. Κωνσταντοπούλου επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δηλαδή προκειμένου να μάθει ο απλός πολίτης, που καλείται να πληρώσει αυτό το χρέος, που πήγαν τα λεφτά. Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα λοιπόν, δεν θέλει να γίνει αυτός ο έλεγχος. Και όσοι την βοηθάνε, υπόκεινται σε bulling από τους διεφθαρμένους. Το ακόμα χειρότερο για το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι ότι αυτή η επιτροπή δεν θα αποτελείται από τα ελληνικά κόμματα, αλλά από διακεκριμένους διεθνείς επιστήμονες. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για το πολιτικό σύστημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το ελληνικό κομματικό σύστημα έχει μάθει να συστήνει κομματικές επιτροπές και στο τέλος, όπως ακριβώς κάνουν και οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, να βγάζει το κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα. Μετά τα κουκουλώνουν… και τέλειωσε. Τέλος πια σ’ αυτήν την κοροϊδία…. Ζωή μου είμαστε μαζί σου.
http://www.nikosonline.gr/?p=18425

Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει πέσει πάνω στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εμείς, οι απλοί άνθρωποι, την παρακαλούμε να αντέξει, γιατί πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Ο λαός πρέπει να δει επιτέλους έναν άλλο τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ξεκινήσει ένα πολύ σοβαρό έργο, Ευρωπαϊκού επιπέδου, με λογιστικό έλεγχο του τι συνέβαινε στο παρελθόν, και έχουν πέσει να την φάνε. Και της πετάνε λάσπη, και την χλευάζουν, και της κάνουν «καταγγελίες»…. Για να μην τους βγάλει τα άπλυτα στην φόρα. Γι’ αυτό βλέπετε διάφορα παπαγαλάκια να γράφουν εναντίον της.
Το βλέπουμε πια ξεκάθαρα, ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, που έχει μάθει να λειτουργεί με ένα ορισμένο τρόπο, ο οποίος χρεοκόπησε τη χώρα και κατέστησε τον κόσμο εξαθλιωμένο και υπόδουλο, χτυπά ανελέητα την κ. Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να την εξοντώσει. Γι’ αυτό πρέπει όλοι οι πολίτες την στηρίξουμε να μείνει όρθια και να της ζητήσουμε να είναι άτεγκτη με τέτοια φαινόμενα.

Ανακοίνωσε λοιπόν που λέτε η κ. Κωνσταντοπούλου επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δηλαδή προκειμένου να μάθει ο απλός πολίτης, που καλείται να πληρώσει αυτό το χρέος, που πήγαν τα λεφτά. Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα λοιπόν, δεν θέλει να γίνει αυτός ο έλεγχος. Και όσοι την βοηθάνε, υπόκεινται σε bulling από τους διεφθαρμένους. Το ακόμα χειρότερο για το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι ότι αυτή η επιτροπή δεν θα αποτελείται από τα ελληνικά κόμματα, αλλά από διακεκριμένους διεθνείς επιστήμονες. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για το πολιτικό σύστημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το ελληνικό κομματικό σύστημα έχει μάθει να συστήνει κομματικές επιτροπές και στο τέλος, όπως ακριβώς κάνουν και οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, να βγάζει το κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα. Μετά τα κουκουλώνουν… και τέλειωσε. Τέλος πια σ’ αυτήν την κοροϊδία…. Ζωή μου είμαστε μαζί σου.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
+1 
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- stavrakasgr4
- Φρεσκαδούρα

- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Λοιπόν, η βιομηχανία λάσπης περί "διαταραγμένης προσωπικότητας" τής Κωνσταντοπούλου παράγει νυχθημερόν καί τό προϊόν "πωλείται" (συσκευασμένο μέ ταμπέλα απαξιωτικής έκφρασης τού εκάστοτε πωλητού) εἰς τάς συζητήσεις τών απλών πολιτών.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Άρχισαν τα όργανα.
Και ο ίδιος χαβάς με το ίδιο ρεφραίν που πολλοί τραγουδάνε.
Το ρεφραίν πάντα το ίδιο.
Δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ!!!!!!!!!!!!
Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί
http://www.katohika.gr/2015/04/zoi-kons ... -amok.html
Είπε η Κωνσταντοπούλου σε υπάλληλο βενζινάδικου να πάρει τηλέφωνο το αφεντικό του για να τον απολύσει.
Ντροπή και αίσχος για την........κόρη τη σοσιαλίστρια.
Είπε η Κωνσταντοπούλου σε υπάλληλο βενζινάδικου να πάρει τηλέφωνο το αφεντικό του για να τον απολύσει.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Μηδενί δίκην δικάσης πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις.doctormarkon έγραψε:Άρχισαν τα όργανα.
Πόσο μάλιστα όταν ο μύθος τών κατηγόρων είναι απλά λόγια. Πού είναι τό ηχητικό τό οποίο επικαλείται ο Κατοχικός; Δέν μπόρεσε νά ακουστεί. Αλλά καί άν ακουγόταν θά ήταν η εξιστόριση τών θέσεων τής καταγγέλλουσας, όπως αναφέρει η λεζάντα του, η οποία μάλιστα (καταγγέλουσα) μάς γράφει (καί οφείλουμε νά τό πιστέψουμε!):
"Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε."
Σοβαρολογούμε τώρα;
Η λάσπη άρχισε νά πέφτει μέ τούς τόννους!
https://www.google.gr/search?q=%CF%86%C ... B695%3B355
Άρα βρίσκεται σέ καλό δρόμο. Όταν αρχίσουν νά τήν εκθειάζουν νά ανησυχείτε.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Αντιλαμβάνεστε ότι γιά νά κατασκευάζουν τέτοιες ειδήσεις, βρίσκονται σέ κατάσταση παράκρουσης-υστερίας!
Είναι αδίστακτοι. Αυτή η τύπισσα πού τό έκανε πρέπει νά διαπομπευτεί δημοσίως ως συκοφάντης. (Παλιά τέχνη τού Έλληνα!)
Είναι αδίστακτοι. Αυτή η τύπισσα πού τό έκανε πρέπει νά διαπομπευτεί δημοσίως ως συκοφάντης. (Παλιά τέχνη τού Έλληνα!)
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator

Συμφωνώ με τη λογική σου Προμηθέα, διίσταμαι σε μια αποστροφή σου μόνο:
ο κατοχικός απλά "τσιμπάει" άρθρα από άλλα μπλογκς/σάιτς, ειδησεογραφικά και μη,
και τα δημοσιεύει, αλλά κάτω αριστερά πάντα δίνει πηγή με τη λέξη "ΠΗΓΗ" σε κόκκινα γράμματα,
πάνω στην οποία ένα κλικ, δίνει το σημείο από το οποίο δημοσιεύτηκε σχετικό άρθρο.
Αυτή την πηγή (που πήρα από τη δική του "ΠΗΓΗ") έδωσα κι εγώ πιο πάνω, για το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν τα επικαλείται ο ίδιος, αλλά iefimerida εδώ http://www.iefimerida.gr/news/201238/zo ... z3XEXIRWcIpromitheas14 έγραψε:τό οποίο επικαλείται ο Κατοχικός;
ο κατοχικός απλά "τσιμπάει" άρθρα από άλλα μπλογκς/σάιτς, ειδησεογραφικά και μη,
και τα δημοσιεύει, αλλά κάτω αριστερά πάντα δίνει πηγή με τη λέξη "ΠΗΓΗ" σε κόκκινα γράμματα,
πάνω στην οποία ένα κλικ, δίνει το σημείο από το οποίο δημοσιεύτηκε σχετικό άρθρο.
Αυτή την πηγή (που πήρα από τη δική του "ΠΗΓΗ") έδωσα κι εγώ πιο πάνω, για το συγκεκριμένο θέμα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Ποιος ξέρει να μας πει αν υπάρχει και κάποια αντίθετη άποψη που να αποδεικνύει ότι είναι μία συκοφαντία?
Να μην την κατηγορήσουμε άδικα.
Αν έγινε όμως πράγματι αυτό το περιστατικό ντροπή της.
Όσο άσχημα και να μου φερθεί ένας υπάλληλος δεν θα επιδιώξω ποτέ την απόλυσή του.
Όσο άσχημα και να μου φερθεί ένας υπάλληλος δεν θα επιδιώξω ποτέ την απόλυσή του.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Ρέ σύ ντοκτορέσσα, ξεκόλλα! Τό πράγμα βρωμάει από εκατό χιλιόμετρα γιά κατασκευασμένη είδηση!doctormarkon έγραψε:Ποιος ξέρει να μας πει αν υπάρχει και κάποια αντίθετη άποψη που να αποδεικνύει ότι είναι μία συκοφαντία?
Μέ τήν ερώτηση πού θέτεις μεταπίπτεις στό Αγγλικό Δίκαιο, όπου περιμένεις ο κατηγορούμενος νά αποδείξει ότι η κατηγορία είναι σκευωρία.
Εσένα οι κατηγορίες αυτές σέ πείθουν;
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Αντιγράφω από εδώ http://olympia.gr/2015/04/14/%CE%B2%CF% ... %AD%CE%BD/
σχόλιο αριθμός 19 μέ κάθε επιφύλαξη: Όσοι έχετε φατσοβιβλίο ή τουίττυ ελεγξτε το:
σχόλιο αριθμός 19 μέ κάθε επιφύλαξη: Όσοι έχετε φατσοβιβλίο ή τουίττυ ελεγξτε το:
τακισ said
Απριλίου 14, 2015 στις 12:26 μμ
Το κατέβασε το ποστ (το πρωι το είδα, τωρα δεν υπαρχει)..
Να της κάνει η Ζωή μήνυση και σε αυτή και στο «πρατηριούχο» dj…ουτε μια φωτο απο πρατήριο δεν εχει ο σφίχτης dj.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
Συγνώμη Δοκτορέσα αλλα πιστεύεις ότι δηλαδη με το ζορι η Κωνσταντοπουλου εσβησε το βιντεο απο τα κινητα δυο ατομων που βιντεοσκοπουσαν; και οτι τυχαια η γυναικα που εκανε την καταγγελια εχει φιλους στο FB το μισο ποταμι και την πρωην αρχισυντάκτρια μου την Ζερβού;doctormarkon έγραψε:Ποιος ξέρει να μας πει αν υπάρχει και κάποια αντίθετη άποψη που να αποδεικνύει ότι είναι μία συκοφαντία?
Το βάρος της απόδειξης παει σε εκεινον που κατηγορεί.
Βέβαια το οτι εχει δωσει δικαιωματα και δεν μπορουμε αυτοματα να πουμε "Ελα μωρε μαλακίες είναι" είναι οσο να πεις μια αποτυχία της. Αλλα το θεωρω προβοκατσια. πατάνε σε μια αδυναμία της (η οποια ομως ειναι υπαρκτη).
- Hlios
- Επίτιμος

https://www.facebook.com/nikos.alatsatianos/photos
Ο Dj πρατηριούχος.
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou/photos
Πράγματι η δημοσίευση που είδα στον τοίχο της το πρωί τώρα δεν υπάρχει.
Ο Dj πρατηριούχος.
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou/photos
Πράγματι η δημοσίευση που είδα στον τοίχο της το πρωί τώρα δεν υπάρχει.
- ArELa
- Founder-Administrator

Βγήκε και στα κανάλια ως... "ρεπορτάζ"
Μια αστήριχτη βλακεία που έγραψε iefimerida και ισχυρίστηκε η κυρία Βάλια,
χωρίς αποδεικτικά (βίντεο ή φωτο- το μόνο εύκολο απο κινητό), λέγεται σήμερα "ρεπορτάζ".
Θα κάνουν "ρεπορτάζ" αν βγω και πω ότι ο τρόπος που πολεμούν μια άξια γυναίκα
είναι γελοίος, πρόχειρος, και ενδεικτικός για την απουσία νιονιού? Όχι βέβαια...
αυτό θα το πουν "εικοτολογία", ενώ αυτό το εντελώς αναπόδεικτο που είπε η κυρία Βάλια, είναι θέσφατο!
Σα δε ντρέπονται.
Μια αστήριχτη βλακεία που έγραψε iefimerida και ισχυρίστηκε η κυρία Βάλια,
χωρίς αποδεικτικά (βίντεο ή φωτο- το μόνο εύκολο απο κινητό), λέγεται σήμερα "ρεπορτάζ".
Θα κάνουν "ρεπορτάζ" αν βγω και πω ότι ο τρόπος που πολεμούν μια άξια γυναίκα
είναι γελοίος, πρόχειρος, και ενδεικτικός για την απουσία νιονιού? Όχι βέβαια...
αυτό θα το πουν "εικοτολογία", ενώ αυτό το εντελώς αναπόδεικτο που είπε η κυρία Βάλια, είναι θέσφατο!
Σα δε ντρέπονται.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ολους μας διασκεδαζουν τα ευφυολογηματα της εντος του κοινοβουλιου..
Μπορω να πω πως με διασκεδαζει παρα πολυ να την ακουω κ βλεπω να κραζει τους πασοκοΝΔτες..
Το κακο με τη συγκεκριμενη γυναικα ειναι πως εχει αποδειξει πως..αντιλαμβανεται διαφορετικα το τι εστι δημοκρατια κ τι οχι.
Δειτε ενα παραδειγμα που ειχε κανει ντορο πριν 3-4 ετη http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2 ... _2135.html
Το θεμα ειναι πως εχει πολλα blogs/sites/εφημεριδες απο πισω να τη στηριζουν κ αν τα βαλεις μαζι της..χαθηκες.
Μπορω να πω πως με διασκεδαζει παρα πολυ να την ακουω κ βλεπω να κραζει τους πασοκοΝΔτες..
Το κακο με τη συγκεκριμενη γυναικα ειναι πως εχει αποδειξει πως..αντιλαμβανεται διαφορετικα το τι εστι δημοκρατια κ τι οχι.
Δειτε ενα παραδειγμα που ειχε κανει ντορο πριν 3-4 ετη http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2 ... _2135.html
Το θεμα ειναι πως εχει πολλα blogs/sites/εφημεριδες απο πισω να τη στηριζουν κ αν τα βαλεις μαζι της..χαθηκες.
- Hlios
- Επίτιμος

Κωνσταντοπούλου: Τα μνημονιακά ΜΜΕ τρομοκρατούν τους πολίτες [ΒΙΝΤΕΟ]
Σφοδρή επίθεση εναντίον μέριδας των ΜΜΕ που επιτίθενται συστηματικά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ' «διευκολύνει τους τρομοκράτες»
«Το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.
https://www.youtube.com/watch?v=ZTXW-DW_kYU#t=19
Συμπλήρωσε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση εξαπολύονται από όσους «φοβούνται ότι ο λογιστικός έλεγχος του Δημόσιου Χρέους θα αναδείξει τα ανομήματα τους και τις συμβάσεις ντροπής».
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «εξόχως τρομοκρατική» τη μνημονιακή διακυβέρνηση των προηγούμενων ετών, λέγοντας ότι «οι πολιτικές τους απέβησαν καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».
Η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, εν τω μεταξύ, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. «Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας», σημείωσε.
Σφοδρή επίθεση εναντίον μέριδας των ΜΜΕ που επιτίθενται συστηματικά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ' «διευκολύνει τους τρομοκράτες»
«Το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.
https://www.youtube.com/watch?v=ZTXW-DW_kYU#t=19
Συμπλήρωσε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση εξαπολύονται από όσους «φοβούνται ότι ο λογιστικός έλεγχος του Δημόσιου Χρέους θα αναδείξει τα ανομήματα τους και τις συμβάσεις ντροπής».
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «εξόχως τρομοκρατική» τη μνημονιακή διακυβέρνηση των προηγούμενων ετών, λέγοντας ότι «οι πολιτικές τους απέβησαν καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».
Η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, εν τω μεταξύ, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. «Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας», σημείωσε.