Νόμος λογοκρισίας στην Ισπανία

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Νόμος λογοκρισίας στην Ισπανία

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 12 Δεκ 2014, 17:16

Πέρασε στην ισπανία ο νόμος κατα τον οποίο θα πληρώνουν πρόστιμο εως και 3όσοι καταγράφουν την αστυνομία και θα διανείμουν εικόνες αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Συγκεκριμένα:
Tι προβλέπει καινούργιος νόμος στην Ισπανία.
1. Φωτογράφιση ή μαγνητοσκόπηση αστυνομίας - 600 έως 30.000€ πρόστιμο.
2. Ειρηνική ανυπακοή στις αρχές - 600 έως 30.000€ πρόστιμο.
3. Κατάληψη τραπεζών ως μέσο διαμαρτυρίας - 600 έως 30.000€ πρόστιμο.
4. Μη επισημοποίηση διαμαρτυρίας - 600 έως 30.000€ πρόστιμο..
5. Διεξαγωγή συγκεντρώσεων ή συναντήσεων σε δημόσιο χώρο - 100 με 600€ πρόστιμο.
6. Για παρακώλυση ή αποτροπή έξωσης - 600 έως 30.000€ πρόστιμο.
7. Παρουσία σε κατειλημμένο χώρο (όχι μόνο σε κοινωνικά κέντρα αλλά και σε κατοικίες κατειλημμένες από οικογένειες που έχουν υποστεί έξωση) - 100 με 600€ πρόστιμο.
8. Οι αστυνομικές μαύρες λίστες για διαδηλωτές, ακτιβιστές και τον εναλλακτικό τύπο νομιμοποιούνται.
9. Η συνάντηση ή συγκέντρωση μπροστά από το κοινοβούλιο - 600 έως 30.000€ πρόστιμο.
10. Για να ασκηθεί έφεση στο δικαστήριο απαιτείται η πληρωμή των δικαστικών εξόδων, το κόστος των οποίων εξαρτάται από το πρόστιμο.
11. Επιτρέπει την τυχαία εξακρίβωση στοιχείων, επιτρέποντας την στοχοποίηση μεταναστών και μειονοτήτων.
12. Η αστυνομία μπορεί να διεξάγει επιδρομές με την δικιά της βούληση, δίχως να υπάρχει ανάγκη διατάραξης της "τάξης".
13. Οι εξωτερικοί σωματικοί έλεγχοι τώρα επιτρέποντα κατά την κρίση της αστυνομίας.
14. Η κυβέρνηση μπορεί να αποτρέπει οποιαδήποτε διαμαρτυρία κατά βούληση, εάν νιώθει ότι διαταράσσεται η "τάξη".
15. Η κάθε ασαφώς καθορισμένη "κρίσιμη υποδομή" πλέον θεωρείται απαγορευμένη ζώνη για δημόσιες συγκεντρώσεις καθώς μπορεί να επηρεάζει την λειτουργία (της υποδομής)
16. Υπάρχουν επίσης πρόστιμα για όσους αναρριχώνται σε κτήρια και μνημεία δίχως άδεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Νόμος λογοκρισίας στην Ισπανία

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 12 Δεκ 2014, 22:04

Δε με εκπλήσσει καθόλου.
Μη σοκαριστείτε αν δείτε ανάλογα νομοθετήματα και στην Ελλάδα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Σάβ 13 Δεκ 2014, 03:25

Έλεος
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 13 Δεκ 2014, 11:39

Το είπα η τρελή δεν το είπα?
ArELa έγραψε:Μη σοκαριστείτε αν δείτε ανάλογα νομοθετήματα και στην Ελλάδα.
δε θέλει και πολύ μυαλό, γι'αυτό το λέει και μια ξανθιά.
Όχι όμως μόνο αυτή... Δείτε:

Η αρχή έγινε από την Ισπανία.Διαβάστε και ετοιμαστείτε αυτοί οι Μεσαιωνικοί απάνθρωποι νόμοι πλήρης υποταγής πολύ σύντομα θα ψηφιστούν και από την ελληνική βουλή. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

η συνέχεια στο άρθρο με τον τίτλο:
Ισπανία: Ψηφίστηκε ο «Νόμος Φίμωτρο» - #LeyMordaza
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 85 φορές
Έλαβε Likes: 93 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 13 Δεκ 2014, 15:28

Τα μμε τι φταίνε,τι θα δείχνουν τα άμοιρα ,τι θα γράφουν οι φυλλάδες ,πως θα ενημερωνόμαστε :dunno: :(
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 13 Δεκ 2014, 16:11

alkinoos έγραψε:Τα μμε τι φταίνε,τι θα δείχνουν τα άμοιρα ,τι θα γράφουν οι φυλλάδες ,πως θα ενημερωνόμαστε :dunno: :(
Δεν ειναι θεμα ΜΜΕ. Τα μεγαλα ΜΜΕ θα παιρνουν την αδεια να δειχνουν οτι θελουν. Για το ιντερνετ γινεται ολο αυτο.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 85 φορές
Έλαβε Likes: 93 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 13 Δεκ 2014, 17:55

κατάλαβα..ότι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή ,όπου η εταιρία nova δεν δείχνει τους φιλάθλους να μαλλιοτραβιούνται
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”