(Ρωμανός) Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;
Re: (Ρωμανός) Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;
Πες μου λιγο Ιωνα τι πολιτικο και προσδιορισμο εχουν συνηθως οι ανθρωποι που πηγαινουν να σταματησουν τους πληστηριασμούς; Γιατι εγώ μόνο ανάρχες εχω δει να κοινοποιουν. Οι δεξιοι και οι φιλελεδες συνήθως πέρα βρέχει.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το ΕΠΑΜ του Καζάκη πρωτοστατεί στο οποίο έχουν ενταχθεί πολλοί νοικοκυραίοι, από αυτούς που υποτίθεται ότι εκφράζει η ψοφοδεξια νδ. Άναρχογκρουπουσκουλα ουδείς. 

Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Re: Ρωμανός
Υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα..ArELa έγραψε: Μήπως ένα παράλογο εγωιστριλίκι που δεν έχει καμία θέση στη νομολογία και την ακριβοδίκαιη επιβολή του νόμου, ή μήπως παίζει η εξάντληση ορίων αυστηρότητας εκεί που την αξίζουν λιγότερο?
(γιατι το'χουμε δει κι αυτό ουκ ολίγες φορές).
Υπάρχει βέβαια κι άλλη μία πιθανότητα: Ότι επιδιωκόταν εξ'αρχής αυτό το αναμπούρμπουλο
για να εστιάσει όλη η κοινή γνώμη σ'αυτό.
Μπορεί βέβαια να ισχύουν και οι τρεις πιθανότητες... Μ'ένα σμπάρο τρία τριγώνια.
Πάντως όσο συνεχίζεται αυτή η παρωδία, τόσο πιο πολύ μου βρωμάει αυτή η υπόθεση.
Ο Ρωμανός είχε κάνει αίτηση να μεταφερθεί από την Αυλώνα στον Κορυδαλλό για να είναι κοντά στην σχολή του και η αίτηση είχε γίνει δεκτή. Όταν ζήτησε όμως την πρώτη άδεια δεν του την έδωσαν. Τι είχε αλλάξει εν τω μεταξύ? Μήπως ότι έχει κατατεθεί στην βουλή για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ? Μήπως βιάζονται (από μόνοι τους ή λόγω εντολών) να ξεκινήσουν από τον Ρωμανό?
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αυτό το νομοσχέδιο
Φυλακές τύπου Γ: Εξοντώνοντας τον εσωτερικό εχθρόΕδώ και καιρό η Κυβέρνηση προπαγάνδιζε το νομοσχέδιο για ρυθμίσεις στο επίπεδο της σωφρονιστικής καταστολής, για φυλακές υψίστης ασφαλείας, το οποίο πλέον βρίσκεται στη βουλή προς ψήφιση και προβλέπει μεταξύ άλλων:
* Δημιουργία Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας, τύπου Γ, οπουδήποτε ανά την Ελληνική Επικράτεια, αλλά και δημιουργία αυτοτελών τμημάτων τύπου Γ σε υφιστάμενα σωφρονιστικά καταστήματα, με αποτέλεσμα τη διάχυση αυτού του μοντέλου κράτησης και την επιβολή του σε ολόκληρο το πλέγμα των σωφρονιστικών καταστημάτων, «μια φυλακή, μέσα στη φυλακή»! Στις παραπάνω φυλακές θα εγκλείονται καταδικασμένοι, αλλά και υπόδικοι, για τρομοκρατία, εσχάτη προδοσία και λοιπά αδικήματα σχετιζόμενα με εγκληματική οργάνωση, που θα εκτίουν πραγματική ποινή, χωρίς κανένα ευεργετικό υπολογισμό, τουλάχιστον 10 ετών, εντός αυτών, με δικαίωμα επανεξέτασης της μεταγωγής τους σε άλλου τύπου φυλακές μετά την παρέλευση διετίας από τη λήξη της δεκαετίας. Ένα καθεστώς, δηλαδή, διαρκούς ομηρίας!
* Στις φυλακές τύπου Γ θα κρατούνται, πλην των παραπάνω περιπτώσεων, και όσοι κρατούμενοι κρίνονται επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας και τη δημόσια τάξη, καθώς και όσοι κρίνονται επικίνδυνοι για την τάξη και την ασφάλεια της φυλακής, όπου κρατούνται. Αυτή η συνεχής απειλή μεταγωγής σε φυλακές ή πτέρυγες υψίστης ασφαλείας στοχεύει, μέσω του εκφοβισμού-τρομοκράτησης των κρατουμένων, στην αποτροπή οποιασδήποτε ατομικής ή συλλογικής διεκδίκησης στοιχειωδών δικαιωμάτων των κρατουμένων εντός της φυλακής. Και η αποτροπή αυτή περνά από την ομηρία των «απείθαρχων», των ζωηρών κρατουμένων!
* Καθολική στέρηση του δικαιώματος χορήγησης αδειών σε κρατούμενους αυτής της ειδικής κατηγορίας.
* Καθολική στέρηση της ημιελεύθερης διαβίωσης.
* Καθολική στέρηση του δικαιώματος των μεροκάματων.
* Ο χρόνος για την αποφυλάκιση όσων έχουν καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αυξάνεται στα 20 χρόνια, από 16 που ισχύει σήμερα.
* Στέρηση-περιορισμός του δικαιώματος επικοινωνίας, τηλεφωνικής και δια ζώσης με το συγγενικό και κοινωνικό τους περιβάλλον, με τρόπο και όρους που θα διαμορφώνονται, άγνωστο πώς και στη βάση ποιών κριτηρίων, από τον εσωτερικό κανονισμό του Καταστήματος, καθιερώνοντας έτσι ένα νέο καθεστώς αυθαιρεσίας και υποκειμενικότητας.
* Πρόβλεψη «ευνοϊκών ρυθμίσεων» για συνεργαζόμενους. Όσοι είναι υπαίτιοι οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης (εκτός από συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση) εφόσον έδωσαν πληροφορίες ή με οποιονδήποτε τρόπο συνετέλεσαν στην εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης ή σύλληψη φυγόδικων ή φυγόποινων για πράξεις τρομοκρατίας του άρθρου 187Α επιβραβεύονται με αποφυλάκιση, με αναστολή της ποινικής δίωξης, με απόλυση! De facto και De jure λοιπόν, θεσμοποιείται ο θεσμός του καταδότη, του ρουφιάνου και με την επίσημη προτροπή του Κράτους οι «ποινικοί» αδικηματίες, με το δόλωμα των ευεργετικών ρυθμίσεων, γίνονται «κυνηγοί κεφαλών» των πολιτικών αγωνιστών!
* Ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών παραγγέλλει με βάση την καταδικαστική απόφαση ή το ένταλμα προσωρινής κράτησης την μεταγωγή στις φυλακές ή στις πτέρυγες τύπου Γ΄κρατουμένων και υποδίκων για τα εγκλήματα του αρθρ. 187Α και συναφή. Επίσης ο ίδιος Εισαγγελέας κρίνει, κατά τρόπο απόλυτο, ποιοι από άλλες κατηγορίες κρατουμένων αποτελούν απειλή όχι μόνο για τη τάξη και την ασφάλεια της φυλακής αλλά και της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ώστε να μεταχθούν σε καταστήματα τύπου Γ.
* «Αστυνομικοποιείται» πλήρως ο τρόπος φρούρησης και φύλαξης.
* Ειδική υπηρεσία της αστυνομίας– ο κανονισμός λειτουργίας της οποίας θα είναι απόρρητος και δεν θα δημοσιευτεί– που θα οπλοφορεί, θα είναι πλέον υπεύθυνη όχι μόνο για την εξωτερική και περιμετρική φρούρηση της φυλακής, αλλά θα ελέγχει και όσους και ό,τι μπαίνουν στη φυλακή.
.......................................................................
Και όλο αυτό, κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας, πτέρυγων υψίστης ασφαλείας, βραχιολάκια-συστήματα γεωεντοπισμού, συνιστά ένα τεράστιο οικονομικό project, μια τεράστια οικονομική μπίζνα, που μεταξύ όλων των άλλων προαναφερομένων σκοπών, έχει και σκοπό, τόσο με την κατασκευή, όσο και με την εκχώρηση της τροφοδοσίας, της φύλαξης και του συνόλου των λειτουργιών της φυλακής, να ενισχύσει συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους, ώστε να αποκτήσει και η Ελλάδα φυλακές στα πρότυπα των ΗΠΑ.
"Αντισυνταγματικές οι φυλακές τύπου Γ'"
L'état, c'est moi
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Χαρά, ο Ρωμανός μια τράπεζα πήγε να ληστέψει,δε πιστεύω να έκαναν το νομοσχέδιο για χάρη του.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Καλέ δεν είπα ότι το κάναν γι αυτόν
για εμάς το έκαναν
απλά πάνω που είπαν να ξεκινάνε σιγα σιγα να το εφαρμόζουν, αφού θα ψηφιστεί όπου νά ναι πέσαν πάνω στον Ρωμανό που ξεκίνησε απεργία πείνας.

για εμάς το έκαναν
απλά πάνω που είπαν να ξεκινάνε σιγα σιγα να το εφαρμόζουν, αφού θα ψηφιστεί όπου νά ναι πέσαν πάνω στον Ρωμανό που ξεκίνησε απεργία πείνας.
L'état, c'est moi
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Και για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά τη δικαιοσύνη που βλέπουμε συχνά πυκνά σ' αυτή τη χώρα....
Να υπενθυμίσω το περιστατικό, που σε εξετάσεις ιδιωτικού σχολείου, η καθηγήτρια που μηδένισε το
γραπτό του παιδιού του Σαμαρά επειδή αντέγραφε, απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, και το θέμα
έκλεισε εκεί; Τελικά, παίρνει ο καθένας ό,τι του αξίζει;
Να υπενθυμίσω το περιστατικό, που σε εξετάσεις ιδιωτικού σχολείου, η καθηγήτρια που μηδένισε το
γραπτό του παιδιού του Σαμαρά επειδή αντέγραφε, απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, και το θέμα
έκλεισε εκεί; Τελικά, παίρνει ο καθένας ό,τι του αξίζει;
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
καταλαβαίνω πολύ καλά πώς το είπες, και γιατί η συγκυρία μπορεί όντως να οδηγήσειJoy έγραψε:Τι είχε αλλάξει εν τω μεταξύ? Μήπως ότι έχει κατατεθεί στην βουλή για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ? Μήπως βιάζονται (από μόνοι τους ή λόγω εντολών) να ξεκινήσουν από τον Ρωμανό?
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αυτό το νομοσχέδιο
σ'αυτό το συμπέρασμα... Aυτό θα ίσχυε βέβαια αιγουρότατα, ΑΝ είχαν κόψει γενικότερα
όλες τις άδειες. Γιατί το θεωρώ πάνχλωμο αυτο; Γιατι απλά δεν τους το έχω να κόπτονται
για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου αφ'ενός, ούτε τους αποδίδω τόση
ευφυία ώστε να ακολουθούν τη συνταγη problem-reaction-solution αφ'ετέρου.
Ευχαριστώ που το κατέδειξες, γιατί αν το'λεγα εγώ θα είχε λιγότερη αξία.Iwn Rwmanos έγραψε:Το ΕΠΑΜ του Καζάκη πρωτοστατεί στο οποίο έχουν ενταχθεί πολλοί νοικοκυραίοι, από αυτούς που υποτίθεται ότι εκφράζει η ψοφοδεξια νδ. Άναρχογκρουπουσκουλα ουδείς.
Αλλά αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς αν είναι ακριβοδίκαιος, όπου
και να πρόσκειται. Το ότι δεν το εμφανίζουν τα ΜΜΕ (ούτε ως απλή αναφορά), ενισχύει
το αληθινό του πράγματος.
αυτό είναι παραπάνω από βέβαιο και (θέλω να πιστεύω) εμφανές στους πάντες πλέον.Iwn Rwmanos έγραψε:Βίκυ, δεν υπάρχει σοβαρό κράτος δικαίου γιατί δεν θέλουν να υπάρχει.
ετσι!Iwn Rwmanos έγραψε:Πρόκειται για το αυθαιρέτως βαφτιζόμενο Αντιδημοκρατικό (sorry) δημοκρατικό τόξο (υποτίθεται σε αντιδιαστολή με τους ανεγκεφάλους χιτλεροβαρεμένους της Χ.Α), όπως προσφάτως ο σταλινοτσολιάς Μπογιόπουλος εμβάπτισε (όπως το κρέας σε ψάρι) την αριστερή ιδεολογική κυριαρχία στους ιδεολογικούς μηχανισμούς του κράτους σε δήθεν ηθική υπεροχή.

Δε στέκομαι ιδιαίτερα σ'αυτό το παιδί, για τον απλούστατο λόγο ότι δε μπορώ να γνωρίζωIwn Rwmanos έγραψε:Όσο για τον κακομαθημένο μικρομέγαλο (όποτε βολεύει το αριστερίστικο δημοσιοκαφρικό κατεστημένο είναι είτε αγωνιστές είτε απλώς "παιδιά") βασικά δεν φταίει αυτός αλλά οι άνοες γονείς του
(μπορώ μόνο να υποψιάζομαι) πως λειτουργεί ως άνθρωπος/προσωπικότητα/οντότητα.
Και να'ναι έτσι όπως τα λες (που δεν αποκλείεται) το θέμα μας εδώ δεν είναι αυτό.
Με την έννοια, πως όταν έχουμε μπροστά μας έναν κατά συρροήν δολοφόνο (το σύστημα/το κράτος και οι χειριστές αυτού) απ'τη μια κι ένα κλεφτρόνι (σε καθαρή σύγκριση για τη βαρύτητα της παραβατικότητάς του, Ρωμανό εν προκειμένω), θα'πρεπε ΠΡΩΤΑ να μας αφορά η απόδοση δικαιοσύνης
και τιμωρία του πρώτου, και δευτερευόντως το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργεί το κοινωνικό
σύνολο ο δεύτερος. Στο βαθμό που το σύστημα επιδιώκει (και καταφέρνει δυστυχώς γιατί "τσιμπάμε") να γυρίζει τα πάντα ανάποδα, (το άδικο το λένε "δίκαιο", το φασιστικό "δημοκρατικό", το αντισυνταγματικό, "συνταγματικό τόξο", τον αφανισμό "ανάπτυξη" κ.ο.κ) πέφτουμε για άλλη μια φορά στην παγίδα να εστιάζουμε στο κλεφτρόνι και να αφήνουμε τον κατά συρροήν δολοφόνο να συνεχίζει το "έργο" του ανενόχλητος. Η αδυναμία μας να βάζουμε προταιρεότητες, (πράγμα που
επισημαίνω σε κάθε παρόμοιο διάλογο μέσα στα χρόνια) και να εστιάζουμε σ'αυτές, ΧΩΡΙΣ
να εκτρέπουν την προσοχή μας οι εκάστοτε αηδίες που μας προβάλλονται από τα ΜΜΕ,
είναι το μεγάλο αγκάθι στο πλευρό μας.
Θα έλεγα πως ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει, μόνο αν ήμουν βέβαιηIrene3006 έγραψε:Τελικά, παίρνει ο καθένας ό,τι του αξίζει;
πως μια πραγματική πλειοψηφία ψήφισε σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα.
Δεν είναι πραγματική, στο βαθμό που η αποχή ήταν πολύ μεγάλη.
Ακόμα και με αυτό το ποσοστό που ψήφισε όπως ψήφισε, η εντολή ΔΕΝ ήταν
(όπως θέλουν να μας πείσουν), ότι ο πολίτης επιθυμεί συνεργασία όπως αυτή
η νομιμοφανής άνομη νδ/πασόκ. Ποιος κολλημένος σε νδ ή πασοκ αντίστοιχα,
θα'θελε σαμαροβενιζελική κυβέρνηση? Κανένας, πίστεψέ με. Οι συντριπτική πλειονότητα
των ν/δκρατών που εξακολουθούν να μιλάνε (γιατί οι πασοκτζήδες είναι πια είδος
προς εξαφάνιση και όσοι απέμειναν απλά δε μιλάνε), βρίζουν αισχρά γι'αυτό το "πάντρεμα".
Εντάξει, είναι γενικότερα διαπιστωμένο και σε μεγάλο ποσοστό συμφωνημένο
πως όσοι είναι κολλημένοι σε παρατάξεις και μαντριά τη σήμερον ημέρα, δεν είναι
στα συγκαλά τους, αλλά ΤΟΣΗ παράνοια, ούτε σ'αυτούς μπορώ να αποδώσω.
Οι τραγικές ελλείψεις σε παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια και κοινωνική
δικαιοσύνη δεν υπήρξαν ποτέ άλλοτε (όσο ζω εγώ τουλάχιστον) τόσο ορατές
και χειροπιαστές. Το συμπέρασμα που πιστεύω ότι ισχύει για ΟΛΟΥΣ (ασχέτως
ιδεολογίας) είναι το επιτακτικό της ανάγκης να ανατραπεί αυτό το καθεστώς,
και να απαξιωθεί εντελώς το παρόν (ανθρωποφάγο) κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό
σύστημα ώστε να προκύψουν επιτέλους εκ βάθρων αλλαγές.
Δε γίνεται και δε θέλω να βγάζω τον πεσιμισμο που υπαγορεύει πως δεν αλλάζει τίποτα.
Ακόμα και τα αποτελέσματα αυτών των κάλπικων εκλογών (που γίνονται όπως γίνονται
και με δημοσκοπήσεις που όσο γελοίες κι αν είναι, εξακολουθούν να επηρεάζουν κόσμο)
καταδεικνύουν την απαξίωση του παρόντος πολιτικού συστήματος. (και όχι, δεν καταδεικνύουν
"εντολή του λαού" όπως λένε για εθνικές συναινέσεις και συνεργασίες).
Που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στα προθυρα μεγάλων (κοσμογονικών μη σου πω) αλλαγών.
Δεν ξέρω αν θα τις προλάβω εγώ, αλλά εσύ σίγουρα θα τις ζήσεις
και θα'ρθει εποχή που θα θυμάσαι την τωρινή κατάσταση, σαν εφιάλτη,
που όμως σ'έμαθε πολλά και σ'έκανε πιο συνειδητοποιημένο άνθρωπο.

.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Συμφωνώ με τον δάσκαλο μου..όλη η ιστορία γίνεται διότι είναι πλουσιόπαιδο
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Καποτε θα πρέπει να σταματησουμε να θεωρούμε ήρωες τα πλουσιόπαιδα.

- alkinoos
- Επίτιμος
Ωραίος/α ο/η σίγμα
Ἀλλὰ ΔΕΝ εἶσαι Ἀλβανός… Εἶσαι ὁ Ῥωμανός!
Όταν λέμε ΕΛΙΤ εννοούμε να είσαι ΠΛΟΥΣΙΟΣ αλλά να θέλεις να ΚΛΕΨΕΙΣ κι άλλα λεφτά για να μην ξοδεύεις τα δικά σου.
Να βρίσκεσαι φυλακή, μετά από ένοπλη ΛΗΣΤΕΙΑ με Καλάσνικοφ, και αντί να ζητάς επιείκεια λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ και νεοπλουτίστικου ΘΡΑΣΟΥΣ να καταφέρεις, με την βοήθεια των υπολοίπων της Ελίτ, να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ η Ελληνική Βουλή φωτογραφικό νόμο για να μπορέσεις να σπουδάσεις …δήθεν Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Αν ήσουν Αλβανός, Πακιστανός ή Τσιγγάνος το πιο πιθανό είναι να έτρωγες ξύλο σε καθημερινή βάση μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Και μετά πιθανόν να προσέφερες μπρούμητα και νυχτερινές υπηρεσίες σε βαρυποινίτες. Αλλά δεν είσαι Αλβανός …Είσαι ο Ρωμανός…
Και το σύστημα που εξυπηρετήθηκε κι επωφελήθηκε μια χαρά από την τρομοκρατική σου δράση θα σου ανταποδώσει το καλό που του ἐκανες…
Σίγμα
Κατατέθηκε η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό
Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις, ο τρόπος και κάθε λεπτομέρεια για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων, καθώς και η συμμετοχή στις εξετάσεις των φοιτητών ή σπουδαστών σε ΑΕΙ κρατουμένων, καταδίκων και υποδίκων, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της σχολής στην οποία φοιτούν.
Με την τροπολογία συμπληρώνονται διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα και παρέχεται η δυνατότητα καθορισμού με κοινή υπουργική απόφαση των σχετικών προϋποθέσεων για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων.
Η τροπολογία υπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη και κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών που θα ψηφιστεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014.
http://filonoi.gr/2014/12/08/alla-den-e ... o-romanos/

Ἀλλὰ ΔΕΝ εἶσαι Ἀλβανός… Εἶσαι ὁ Ῥωμανός!
Όταν λέμε ΕΛΙΤ εννοούμε να είσαι ΠΛΟΥΣΙΟΣ αλλά να θέλεις να ΚΛΕΨΕΙΣ κι άλλα λεφτά για να μην ξοδεύεις τα δικά σου.
Να βρίσκεσαι φυλακή, μετά από ένοπλη ΛΗΣΤΕΙΑ με Καλάσνικοφ, και αντί να ζητάς επιείκεια λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ και νεοπλουτίστικου ΘΡΑΣΟΥΣ να καταφέρεις, με την βοήθεια των υπολοίπων της Ελίτ, να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ η Ελληνική Βουλή φωτογραφικό νόμο για να μπορέσεις να σπουδάσεις …δήθεν Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Αν ήσουν Αλβανός, Πακιστανός ή Τσιγγάνος το πιο πιθανό είναι να έτρωγες ξύλο σε καθημερινή βάση μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Και μετά πιθανόν να προσέφερες μπρούμητα και νυχτερινές υπηρεσίες σε βαρυποινίτες. Αλλά δεν είσαι Αλβανός …Είσαι ο Ρωμανός…
Και το σύστημα που εξυπηρετήθηκε κι επωφελήθηκε μια χαρά από την τρομοκρατική σου δράση θα σου ανταποδώσει το καλό που του ἐκανες…
Σίγμα
Κατατέθηκε η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό
Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις, ο τρόπος και κάθε λεπτομέρεια για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων, καθώς και η συμμετοχή στις εξετάσεις των φοιτητών ή σπουδαστών σε ΑΕΙ κρατουμένων, καταδίκων και υποδίκων, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της σχολής στην οποία φοιτούν.
Με την τροπολογία συμπληρώνονται διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα και παρέχεται η δυνατότητα καθορισμού με κοινή υπουργική απόφαση των σχετικών προϋποθέσεων για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων.
Η τροπολογία υπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη και κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών που θα ψηφιστεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014.
http://filonoi.gr/2014/12/08/alla-den-e ... o-romanos/
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
ναι την επιασε την μικρονοη ο πονος για τους αλβανους
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ήξερα πως είναι πλουσιόπαιδο. (παρέλειψες να ενημερώσεις και γι'αυτό όταν ρώτησαDivine Sinner έγραψε:Καποτε θα πρέπει να σταματησουμε να θεωρούμε ήρωες τα πλουσιόπαιδα.

Το'μαθα κι αυτό.
Αυτό που καταλαβαίνω πάντως, είναι πως στην (άτσαλη και βλακώδη) προσπάθεια
των εξουσιαστών να παίξουν το χαρτί problem-reaction-solution, κοντεύουν να τον ηρωοποιήσουν.
Κι αυτή ακριβώς η προσπάθειά τους, είναι που καθόρισε (στη συνέχεια) και τη δική μου θέση
απέναντί του, η οποία (αν πρόσεξες) αρχικά ήταν μάλλον αρνητική...
Αν τώρα βαίνει προς το υποστηρικτικό, δεν είναι γιατί τον ξέρω και μ'έπιασε ξάφνου ο πόνος,
αλλά γιατί βλέπω στο πρόσωπό του, άλλη μια θυματοποίηση ανθρώπου από το σύστημα.
Γι'αυτό και στέκομαι απέναντι (όπως θα δείτε παρακάτω) στη θέση του κ. Σίγμα...
Πριν δώσω τις θέσεις μου, ένα μικρό άρθρο από το Olympia εδώ http://olympia.gr/2014/12/09/%CE%B5%CE% ... %8C%CF%82/
Πάμε τώρα στις δικές μου απαντήσεις:Ξεκίνησε απεργία πείνας για τις ιδέες του. Και ολάκερη η κυβέρνηση στάθηκε από πάνω του και ψάχνει να βρει λύση, να τον βοηθήσει. Τα ανθρώπινα δικαιώματα βλέπετε.
Πριν από λίγο καιρό η ίδια κυβέρνηση ανέστειλε τις συντάξεις και καταδίκασε σε συνεχιζόμενη και εξαναγκαστική πείνα 20 περίπου άτομα που αρνήθηκαν να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν τον ΑΜΚΑ τους. Και αυτοί για τις ιδέες τους.
Ο Ρωμανός είναι ήρωας. Οι 20 είναι θρησκόληπτοι.
Ο Ρωμανός επέλεξε να πεινάσει. Στους 20 το επέβαλαν.
Στον Ρωμανό γίνεται επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στους 20 τα ανθρώπινα δικαιώματα απλά δεν ισχύουν.
Συνέχισε την απεργία σου Ρωμανέ και πάλεψε για τις ιδέες σου. Παλέψτε και σεις οι 20 για τις ιδέες σας. Απέναντί σας έχετε τους ίδιους υποκριτές. Στον κόσμο που έφτιαξαν εν τέλει, ίσως δεν αξίζει να ζείτε.
Σ.Τ.
1/ Δεν τα ξέρει καλά ο κ. Σίγμα. Όταν λέμε ότι κάποιος ανήκει στην ελίτ, δεν σημαίνει (μόνο)Σίγμα έγραψε:Όταν λέμε ΕΛΙΤ εννοούμε να είσαι ΠΛΟΥΣΙΟΣ αλλά να θέλεις να ΚΛΕΨΕΙΣ κι άλλα λεφτά για να μην ξοδεύεις τα δικά σου.
ότι είσαι πλούσιος (που το τονίζει με κεφαλαία κιόλας, μη μας ξεφύγει).
Σημαίνει πολλά περισσότερα. Ενα απ'αυτά τα πολλά (και το σημαντικότερο κατ'εμέ)
είναι και η πεποίθηση και στάση του ελιτιστή οτι είναι διαφορετικός και κυρίως ανώτερος
από μας τους κοινους θνητούς.
Έκανε κάτι ο Ρωμανός που να καταδεικνύει τέτοια στάση ζωής? Ρωτάω, γιατί δεν ξέρω.
Aυτό που ξέρω, είναι πως το να'ναι απλά γόνος πλουσίων, δεν είναι σε καμία περίπτωση
απόδειξη ότι ανήκει στην ελίτ.
2/ μήπως δεν ήθελε (μια και δεν είχε ανάγκη) να κλέψει, αλλά επιδίωξε απλά να χτυπήσει τράπεζα?
Κι αν, (λέω ΑΝ) ισχυει το δεύτερο, είσαι (κ. Σίγμα) τόσο υπέρ των τραπεζών που θίγεσαι προσωπικά για τη ζημιά που θα τους έκανε;
Τελικά μπερδεύομαι. Η βουλή νομοθέτησε/νομοθετεί υπέρ του μικρού, όπως ισχυρίζεται ο κ. Σίγμα,Σίγμα έγραψε:και αντί να ζητάς επιείκεια λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ και νεοπλουτίστικου ΘΡΑΣΟΥΣ να καταφέρεις, με την βοήθεια των υπολοίπων της Ελίτ, να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ η Ελληνική Βουλή φωτογραφικό νόμο για να μπορέσεις να σπουδάσεις …δήθεν Διοίκηση Επιχειρήσεων.
αλλά η δικαστική εξουσία αποφασίζει εναντίον του?
Απ'αυτά που έδωσε η Χαρούλα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 49#p247949 μάλλον εναντίον του νομοθετούν κι όχι υπέρ του..
Τώρα για ποια ακριβώς νομοθεσία μιλάει ο κ. Σίγμα, που και καλά θα...
"εξυπηρετήσει" τον Ρωμανό, δεν ξέρω...
Το ποιος πάσχει από βλακεία και θράσος (πάλι με κεφαλαία), ας το αφήσουμε καλύτερα...
Σίγμα έγραψε:Αν ήσουν Αλβανός, Πακιστανός ή Τσιγγάνος το πιο πιθανό είναι να έτρωγες ξύλο σε καθημερινή βάση μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Και μετά πιθανόν να προσέφερες μπρούμητα και νυχτερινές υπηρεσίες σε βαρυποινίτες. Αλλά δεν είσαι Αλβανός …Είσαι ο Ρωμανός…
βάλαμε και λίγη σάλτσα μεταναστών για να το κάνουμε πιο πιασάρικο το θέμα,
αλλά συγνώμη που αδυνατώ να δω τη σχέση της μεταχείρισης μεταναστών στις φυλακές,
με τη μεταχείριση που έχει ο Ρωμανός. Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια, το θέμα είναι ότι δεν
του δίδεται άδεια εξόδου για σπουδές. Ενώ στέκεται λοιπόν ο κ. Σίγμα στη "μεταχείριση",
δε μπήκε στη λογικη να συγκρίνει όμοια πράγματα, όπως το γεγονός ότι στον Ρωμανό (που απλά
"χτύπησε" τράπεζα-δε σκότωσε) δεν δίδεται άδεια, ενώ δίδεται σε δολοφόνους σαν τον Καββαδία (
και μάλιστα "ολιγοήμερη") ή σε τρομοκράτες σαν τον Ξηρό. (αμφότεροι δεν επέστρεψαν)
Αλλά φαίνεται πως ΚΑΙ για τον κ. Σίγμα, το χτύπημα σε τράπεζα είναι στυγερότερο έγκλημα
από την αφαίρεση ζωής ανθρώπου...
Αυτή μάλιστα! Είναι όντως τροπολογία για τον Ρωμανό.φιλονόη έγραψε:Κατατέθηκε η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό
Μια τροπολογία που θέλει την εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων.
Τα πάντα δηλαδή για να σπουδάσει, αλλά ΧΩΡΙΣ άδειες εξόδου...
Αυτές τις φυλάμε για εγκληματίες σαν τον Καββαδία...
Γιατί κρίνεται τόσο επικίνδυνος ο Ρωμανός ώστε κάνουν τα πάντα για να μη βγαίνει έξω,
ενώ παράλληλα δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο το να βγαίνουν δολοφόνοι έξω
για "ολιγοήμερες άδειες"?? Αυτό είναι ένα ερώτημα που καταντάει πλέον ρητορικό,
αφού δεν είδα να τίθεται από κανέναν, ούτε να απαντιέται από κανέναν φυσικά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Σημείωση: Πήγα να ρίξω τις παραπάνω απαντήσεις μου στον κ. ή την κα. Σίγμα στο μπλογκ
της φιλονόης, αλλά μπα... μια ώρα να συνδεθώ δήθεν με το λογαριασμό μου στο fb
(μια και ζητάει μόνο σύνδεση σε φάτσα μπουκ και τουίτερ, το γκουγκλ δεν τους κάνει)
Δηλαδή, είναι τόσο... "δημοκρατικό" το μπλογκ, που αποκλείει απαντήσεις/σχόλια.
Αμέ!
της φιλονόης, αλλά μπα... μια ώρα να συνδεθώ δήθεν με το λογαριασμό μου στο fb
(μια και ζητάει μόνο σύνδεση σε φάτσα μπουκ και τουίτερ, το γκουγκλ δεν τους κάνει)
Δηλαδή, είναι τόσο... "δημοκρατικό" το μπλογκ, που αποκλείει απαντήσεις/σχόλια.
Αμέ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
Αλήθεια, ο δικός μου προβληματισμός. Είμαι ο Ρωμανός και παίρνω τελικά την άδεια. Πάω να κάνω το εργαστήριο μου, και ξαφνικά θυμάμαι ότι: Ει, υπάρχει και το πανεπιστημιακό άσυλο. Αρνούμαι να βγω από εδώ μέσα και δεν μπορείτε να έρθετε να με πάρετε γιατί βρίσκομαι σε πανεπιστημιακό άσυλο. Είναι η τέλεια ευκαιρία για όσους κόπτονται τόσα χρόνια να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Νύχτα θα περάσει η κατάργηση του.
Τα λέω όλα αυτά γιατί στο μυαλό μου προσπαθώ να ζυγίσω το πως κάθε πλευρά θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί διάφορες καταστάσεις. Διότι βλέπω τους πάντες να κινούνται στα άκρα και να χάνουμε την ψυχραιμία της λογικής (σε γενικότερο επίπεδο μιλάω, όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση). Και αναρωτιέμαι αν τελικά αυτός ο διχασμός είναι η λύση στα προβλήματα μας ή η τέλεια ευκαιρία για την καταστροφή μας.
Τα λέω όλα αυτά γιατί στο μυαλό μου προσπαθώ να ζυγίσω το πως κάθε πλευρά θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί διάφορες καταστάσεις. Διότι βλέπω τους πάντες να κινούνται στα άκρα και να χάνουμε την ψυχραιμία της λογικής (σε γενικότερο επίπεδο μιλάω, όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση). Και αναρωτιέμαι αν τελικά αυτός ο διχασμός είναι η λύση στα προβλήματα μας ή η τέλεια ευκαιρία για την καταστροφή μας.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Το πανεπιστημιακο ασυλο πλεον ειναι τυπικο απο οσο ξερω. παλια ηθελε αποφαση της συγκλητου. τωρα μπορει ο εισαγελεας μονος του.
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Και καλώς απορρίφθηκε
- seliniasmenos
Ο Νίκος Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας μετά τη βελτιωμένη τροπολογία που κατέθεσε ο Χ. Αθανασίου. Η ανακοίνωση έγινε από τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με την τροπολογία η κυβέρνηση δέχθηκε το “βραχιολάκι” για παρακολούθηση των μαθημάτων.
Η τροπολογία έγινε αποδεκτή από όλα τα κόμματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίζει, αποσύροντας το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.
Ο Αθανασίου πρόσθεσε πρόβλεψη για τα βραχιολάκια στην τροπολογία με την προϋπόθεση ο κρατούμενος να έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το 1/3 των μαθημάτων
http://www.zarpa.gr/%CF%83%CF%84%CE%B1% ... 82-%CF%81/
Σύμφωνα με την τροπολογία η κυβέρνηση δέχθηκε το “βραχιολάκι” για παρακολούθηση των μαθημάτων.
Η τροπολογία έγινε αποδεκτή από όλα τα κόμματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίζει, αποσύροντας το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.
Ο Αθανασίου πρόσθεσε πρόβλεψη για τα βραχιολάκια στην τροπολογία με την προϋπόθεση ο κρατούμενος να έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το 1/3 των μαθημάτων
http://www.zarpa.gr/%CF%83%CF%84%CE%B1% ... 82-%CF%81/
- ArELa
- Founder-Administrator
Απ'ότι λέγεται, είχε ξεκινήσει και απεργία δίψας το πρωί, αλλά σταμάτησε
μετά την απόφαση και η σίτισή του άρχισε σταδιακά.
μετά την απόφαση και η σίτισή του άρχισε σταδιακά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Βικυ νομίζω πως με την έκβαση σου δόθηκαν οι απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσες στην αρχή. Ο Ρωμανος πέτυχε να υπογραφεί ενα κοινωνικό συμβόλαιο που θα ωφελήσει και άλλους κρατούμενους που θέλουν να σπουδάσουν.
- seliniasmenos
Ναι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα ξεσηκωθούν όλοι το ίδιο για τον φουκαρά που χάνει το σπίτι του, για τον ανάπηρο που του κόβουν τα επιδόματα, για τα παιδιά που τους κόβουν το δωρεάν εισιτήριο για να πάνε στο σχολείο τους και δεν μπορούν να δίνουν 60 ευρώ τον μήνα μόνο για την μεταφορά τους.
Γιατί και γι'αυτά τα παιδιά είναι ανθρώπινο δικαίωμα η παιδεία, αλλά δεν έχουν τα κανάλια πάνω τους για να βρουν το δίκιο τους.
Γιατί και γι'αυτά τα παιδιά είναι ανθρώπινο δικαίωμα η παιδεία, αλλά δεν έχουν τα κανάλια πάνω τους για να βρουν το δίκιο τους.
Επισης ενα αλλο μεγαλο θεμα ειναι το εξήςΝαι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα ξεσηκωθούν όλοι το ίδιο για τον φουκαρά που χάνει το σπίτι του, για τον ανάπηρο που του κόβουν τα επιδόματα, για τα παιδιά που τους κόβουν το δωρεάν εισιτήριο για να πάνε στο σχολείο τους και δεν μπορούν να δίνουν 60 ευρώ τον μήνα μόνο για την μεταφορά τους.
"αφου κοσμος κοσμος πειναει, γιατί προσφέρουμε τροφή στους κρατούμενους; Εγω λεω να τρωνε ο ενας τον άλλον".
Προφανως με το "ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" δεν λυνεται τίποτα και δεν κανουμε τίποτε αλλο απο το να συμψηφίζουμε ατέρμονα.
Γιατί λοιπόν λύσατε το τάδε θέμα ενώ το παράλο παραμένει άλυτο. Η απάντηση; Γιατι μπορούσαμε, γιατί ευνόησαν οι συνθήκες, και γιατι δεν ειμαστε εμεις η κυβέρνηση. Τα κινήματα μόνο να πιεσουν μπορουν προς καποιες κατευθύνσης.
Οσοι ψέγετε όσους αντιδράσαμε με τον Ρωμανό μου θυμίζετε εκείνους που ψέγουν τους φιλόζωους, επειδή άνθρωποι πεινάνε, ενω οι ίδιοι δεν βοηθάνε ούτε ζωα ούτε ανθρώπους. Ο καθένας ρίχνει κάπου το κέντρο βάρος του γιατί δεν μπορεί να τα λύσει όλα και γιατί ενα θέμα τον εκφραζει.
Αντι λοιπόν να παραπονιεσαι για τον Ρωμανο και οτι παραγκωνίστηκαν αυτα τα "όντως" σπουδαια θεματα, be my guest να αντιδράσεις.
- seliniasmenos
Aγόρι μου καλό, αντιδράσανε. Αλλά δεν εισακούστηκαν ποτέ.
Παρ'όλα αυτά νομίζω οτι όλοι λέγανε οτι ο Ρωμανός είναι η αφορμή. Και ο Ρωμανός αντιστέκεται για τους ανάπηρους, για την σύνταξη της μάνας σου, και αραδιάζανε ένα σωρό άλλα. Ωραία, το πιστεύω. Περιμένω λοιπόν απο όλους αυτούς τους διάσημους να πούνε τώρα κάτι για τους ανάπηρους. Για τις συντάξεις. Και όλα τα σχετικά.
Συμφωνούμε λοιπόν οτι "ένα θέμα την φορά". Εγώ τώρα περιμένω ποιο θα είναι το επόμενο θέμα στην σειρά.
Παρ'όλα αυτά νομίζω οτι όλοι λέγανε οτι ο Ρωμανός είναι η αφορμή. Και ο Ρωμανός αντιστέκεται για τους ανάπηρους, για την σύνταξη της μάνας σου, και αραδιάζανε ένα σωρό άλλα. Ωραία, το πιστεύω. Περιμένω λοιπόν απο όλους αυτούς τους διάσημους να πούνε τώρα κάτι για τους ανάπηρους. Για τις συντάξεις. Και όλα τα σχετικά.
Συμφωνούμε λοιπόν οτι "ένα θέμα την φορά". Εγώ τώρα περιμένω ποιο θα είναι το επόμενο θέμα στην σειρά.
Mα ολοι αυτοι οι διασημοι δεν αντιδράσανε απο την καλη τους την καρδια αλλα επειδη πιεσε δυναμικα μερος της κοινωνιας προς αυτην την κατευθυνση και η αντιδραση τους μεγαλωσε τις "μετοχές" τους ως διανοούμενοι ή ως οτι αλλο ειναι.
Παρ ολα αυτα δεν αρκει μόνο να αντιδρας, εχει σημασια και η δυναμικη με την οποια αντιδρας και μεχρι που μπορεις να φτάσεις.
Παρ ολα αυτα δεν αρκει μόνο να αντιδρας, εχει σημασια και η δυναμικη με την οποια αντιδρας και μεχρι που μπορεις να φτάσεις.
- ArELa
- Founder-Administrator
Το ερώτημά μου κάθε άλλο παρά απαντήθηκε.Divine Sinner έγραψε:Βικυ νομίζω πως με την έκβαση σου δόθηκαν οι απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσες στην αρχή. Ο Ρωμανος πέτυχε να υπογραφεί ενα κοινωνικό συμβόλαιο που θα ωφελήσει και άλλους κρατούμενους που θέλουν να σπουδάσουν.
Το παραθέτω ξανά...
Αποφάσισαν να τελειώνουν με την υπόθεση Ρωμανού στο τσάκα τσάκα, γιατί άρχιζε και απεργία δίψας και με δεδομένο το ήδη καταπονημένο του οργανισμού του απ'την ασιτία, με τη δίψα δε θ'άντεχε πολύ, και φυσικά δεν ήθελαν την καυτή πατάτα του θανάτου του στα χέρια τους... ειδικά τώρα.ArELa έγραψε:Γιατί κρίνεται τόσο επικίνδυνος ο Ρωμανός ώστε κάνουν τα πάντα για να μη βγαίνει έξω,
ενώ παράλληλα δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο το να βγαίνουν δολοφόνοι έξω
για "ολιγοήμερες άδειες"?? Αυτό είναι ένα ερώτημα που καταντάει πλέον ρητορικό,
αφού δεν είδα να τίθεται από κανέναν, ούτε να απαντιέται από κανέναν φυσικά...
Αυτό που έγινε, είναι να φτάσουμε στη μέση λύση του βραχιολακίου, το οποίο δε θα φοράει μόνο
ο Ρωμανός ή άλλοι που θέλουν να σπουδάσουν, αλλά και οι φονιάδες και γενικότερα ένα σωρό
μπουμπουκια που κανονικά δε θα'πρεπε να βγαίνουν επ'ουδενί. Ήδη ανεφερα έναν... η διαδρομάρα του οποίου δεν σήκωσε ουτε φρυδι, αλλά αν πηγαίνατε στο λινκ που έδωσα και βλέπατε τα κατορθώματά του, θα καταλαβαίνατε γιατί επιμένω στον συγκεκριμένο- ως αντιπροσωπευτικό δείγμα
υπ-ανθρώπου που θεωρώ ότι δεν πρέπει να παιρνει ποτέ άδειες... Και θα δεχόσασταν (φαντάζομαι) πως ειδικά αυτό το καθίκι δεν έπρεπε να πάρει ποτέ άδεια με ή άνευ βραχιολακίου.
Ο Καζάκης άνοιξε τη σημερινή του εκπομπή με θέμα τον Ρωμανό
https://www.youtube.com/watch?v=YY20EF0nUSY
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble