http://www.ustream.tv/recorded/53330970
Σου απάντησε στο 2:12:50.ArELa έγραψε:Σήμερα έστειλα το εξής μέιλ στον Καζάκη, στο e-roi
Κε. Καζάκη:
...
Σου απάντησε στο 2:12:50.ArELa έγραψε:Σήμερα έστειλα το εξής μέιλ στον Καζάκη, στο e-roi
Κε. Καζάκη:
...
δεν ξέρω αν το έχει κάνει, σίγουρα προκαλεί/προσκαλεί ανοιχτά από το e-roi,Iwn Rwmanos έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, για να τελειώνουμε με τα ανεξάντλητα ψέμματα των στρατευμένων κυβερνητικών οικονομολόγων θα του πρότεινα να τους προσκαλέσει-προκαλέσει σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση
Aν σου πω ότι ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ είδα αυτό που έγραψες στο ποστ σουIlluminus έγραψε:Σου απάντησε στο 2:12:50.
ArELa έγραψε:έχω το φρικτό ελάττωμα να διαβάζω
μόνο το τελευταίο όταν μπαίνω!![]()
![]()
Το κατάλαβα ότι δεν το είχες δει και θα σου έστελνα προσωπικό μήνυμα αν δεν το έβλεπες και σήμερα.ArELa έγραψε:Aν σου πω ότι ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ είδα αυτό που έγραψες στο ποστ σου
και τώρα το άκουσα (διότι δεν είχα προλάβει να το ακούσω όλο εκείνο),
θα με πιστέψεις;
Αυτό είναι πρόταση ή ερώτηση;OTTO έγραψε: Πώς θα σας φαινόταν να έβγαινε ο Καζάκης ή κάποιος δικός του στους δρόμους με κάμερα και να ρωτούσε τον κόσμο: "Γιατί δεν ψηφίζετε ΕΠΑΜ";
πραγματι....Iwn Rwmanos έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο Γ.Γ του ΕΠΑΜ επιμένει έντονα τις τελευταίες ημέρες να αποσύρουμε τις καταθέσεις.