Αποτελέσματα Δημοτικών/Περιφερειακών '14

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Αποτελέσματα Δημοτικών/Περιφερειακών '14

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Μάιος 2014, 08:13

Μετά τα χθεσινά, δεν έχω και πολλά να σχολιάσω
(για την ώρα τουλάχιστον)....
με εκφράζει αυτό που έβαλε ο Κατοχικός.
lal.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Re: Αποτελέσματα Δημοτικών/Περιφερειακών '14

Δημοσίευση από Dread » Δευ 19 Μάιος 2014, 08:53

Στο ίδιο έργο θεατές ......

Αμφιβάλλεις ότι όλα αυτά τα χρόνια (και δεν αναφέρομαι μόνο στα τελευταία 30 - 40, αλλά τουλάχιστον από το '21) μας αξίζουν όλοι αυτοί και όλα αυτά ???

Το 'χω ξαναπεί. ....

Κάνε μια βόλτα στη γειτονιά σου , και θα δεις τον "μέσο ψηφοφορο" ....
Και μετα θα σου λυθούν όλες οι απορίες και θα τα καταλάβεις όλα. ...

Κανείς δεν φταίει στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια , από τους ίδιους τους κατοίκους της.....

Μηδέν παιδεία, ανύπαρκτη κρίση. ....

I rest my case....

Υ. Γ. Έλεγα να μη ψηφίσω καθόλου. Θα παραμείνω όμως στο να ψηφίσω ΕΠΑΜ στις ευρωεκλογές.
Αλλά πιθανολογώ ότι θα είναι και η τελευταία μου ψήφος σε αυτή τη χώρα. ....Μπορεί να διαψευστω, αλλά. ......Κυριακή κοντή γιορτή (κυριολεκτικα)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Μάιος 2014, 09:01

Dread έγραψε:Κάνε μια βόλτα στη γειτονιά σου , και θα δεις τον "μέσο ψηφοφορο" ....
Και μετα θα σου λυθούν όλες οι απορίες και θα τα καταλάβεις όλα. ..
δεν έχω απορίες... δεν είχα ποτέ.
Μια ελπίδα είχα για φως αφύπνισης σε ανθρώπους.
Dread έγραψε:Κανείς δεν φταίει στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια , από τους ίδιους τους κατοίκους της.....

Μηδέν παιδεία, ανύπαρκτη κρίση. ....
το'χω πει πολλάκις ότι πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι...
αλλά για να αναπτυχθεί η κρίση, χρειάζεται παιδεία. Για τη σωστή
(σχολική τουλάχιστον) παιδεία, ευθύνονται πρώτοι οι εξουσιαστές.
Ουδέποτε ήταν τόσο σωστή ώστε να αναπτύξει την κρίση στο έπακρο,
αλλά κάθε πέρσι ήταν και σωστότερη... Κι αυτό φυσικά δεν είναι
τυχαίο.

Dread έγραψε:Υ. Γ. Έλεγα να μη ψηφίσω καθόλου. Θα παραμείνω όμως στο να ψηφίσω ΕΠΑΜ στις ευρωεκλογές.
Αλλά πιθανολογώ ότι θα είναι και η τελευταία μου ψήφος σε αυτή τη χώρα. ....Μπορεί να διαψευστω, αλλά. ......Κυριακή κοντή γιορτή (κυριολεκτικα)
ακριβώς έτσι νιώθω σήμερα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 19 Μάιος 2014, 10:31

Δε χρειαζόταν να δω τα αποτελέσματα.
Οταν ο άλλος λέει θα ψηφίσω τον τάδε για σταθερότητα,ήθελα να ήξερα που την είδε τη στεθερότητα όταν τα 2 τελευταία χρόνια έχασε 6 χιλιάρικα από το ετήσιο εισόδημα και το σύστημα υγείας δεν υπάρχει,να μη πω για τη μείωση στις αμυντικές δαπάνες και άλλα όμορφα που συμβαίνουν.
Δεν αλλάζουν μυαλά με τίποτα.
Από την άλλοι οι πνιγμένοι πιάνονται από τα μαλλιά του νέου "ηγέτη" της χώρας ελπίζωντας σε "αλλαγή".

Δηλαδή υπάρχουν οι ψηφοφόροι που θέλουν "σταθερότητα" και ψηφοφόροι που επιθυμούν "αλλαγή".
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 19 Μάιος 2014, 11:48

Κάτι λίγο ἡ μαλάκυνση ἀμφοτέρων τῶν ...ἐγκεφάλων, κάτι ὁ φόβος, κάτι ἡ συνήθεια, κάτι ἡ νοθεία κάνουν τήν δουλειά τους.
Ὑπομονή φίλοι, μήν ἀποθαρρύνεστε. Θά τό ξεκολλήσουμε τό κάρο ἀπό τήν λάσπη.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Δευ 19 Μάιος 2014, 11:55

Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 30€ και να φάω συνολικά 8 ώρες στο ΧΧΧΤΕΛ για να πάω να ψηφίσω...
Την επόμενη Κυριακή έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται....
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 19 Μάιος 2014, 12:15

Πάλι οι ίδιοι βγήκαν,στο Δήμο Πύλης Τρικάλων που μένω,συνδυασμός της Ν.Δ

Ήταν ένας του ΚΚΕ τον οποίο και ψήφισα αλλά δεν πήρε τίποτα.

Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν μυαλά.

Ήμουν εφορευτική..ο μόνος με την δικαστικό.

Οι υπόλοιποι δεν πάτησε κανείς.

Έκανα τα πάντα και μου βγήκε το λάδι μιας και δεν είμαι μαθημένος από δουλειές γραφείου.

Τουλάχιστον η δικαστικός ήταν όμορφη και συζητάγαμε για διάφορα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Μάιος 2014, 12:57

Στους Αγ. Αναργύρους που ψήφισα, ήταν ένας μπλε, ένας πράσινος, ένας τσιρίδας, ένας του ΚΚΕ κι ένας της ρημάδ. Εννοείται ότι ψήφισα (με βαριά καρδιά) ΚΚΕ. Και εννοείται πως η ψήφος μου δε θα μπορούσε να ήταν τίποτε άλλο παρά πολιτική. Όχι μονο γιατί δε ζω στους Αγ. Αναργύρους για να αξιολογήσω πρόσωπα, αλλά διότι σ'αυτή την κρίσιμη για τη ζωή μας συγκυρία, για μένα προέχει η κυβέρνηση και όχι η αυτοδιοίκηση... Κι αυτή έπρεπε να πάρει ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ το μήνυμα να πάει στα τσακίδια.

Γιατί λέω με βαριά καρδιά ΚΚΕ;
Ναι, είναι ένα συστεμικότατο κόμμα που στέκεται αξιοπρεπέστερα απ'τα άλλα στις θέσεις και τη διαλεκτική του (αν και λίγο ξύλινα και δογματικά), αλλά στην πράξη στέκεται λαμογιάρικα.
Όλον αυτον τον καιρό που θα'πρεπε να ασκεί γερή αντιπολίτευση, να καταδικάζει απερίφραστα τις κυβερνήσεις ΓΑΠ, Παπαδήμα, ΣαμαροΚουβελοκαιΒενιζέλου, εστίαζε στο να πολεμάει ΜΟΝΟ τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το'βλεπε να ανεβάζει τα ποσοστά του. Δε θέλω να χαρακτηρίσω αυτήν την λογική και την πρακτική, γιατί θα βρίσω. Θα πω μονάχα... "Είναι πολλά, καλά και πολύ βολικά τα λεφτά Άρη..." Πάντως, τα περί "αγώνα για το λαό" ας τα αφήσουν καλύτερα. Ο αγώνας γίνεται μόνο ενάντια του ΣΥΡΙΖΑ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 19 Μάιος 2014, 19:48

Φίλοι, σᾶς παραθέτω μικρή πολιτική ἑρμηνεία τῶν Δημοτικῶν καί περιφερειακῶν ἐκλογῶν. Δέν προέρχεται ἀπό κανέναν ἐπαγγελματία πολιτικό σχολιαστή, πληρωμένο κοντυλοφόρο ἤ κομματικό ἰνστρούχτορα. Προέρχεται ἀπό ἕναν σχολιαστή μέ τό ὄνομα Ἄγγελος σέ φόρουμ τῆς Ναυτεμπορικῆς, καί μέ τήν ὁποία (ἑρμηνεία) συμφωνῶ ἀπόλυτα.
Aggelos 19/05/2014 11:32
http://www.naftemporiki.gr/story/808545 ... ts/4/newer

Οι της Νέας Δημοκρατίας διατελούν ενθουσιασμένοι από την «νίκη» της παράταξης. Παρ’ όλα αυτά δεν κέρδισε ή έχασε τελεσίδικα κάποιο κόμμα, αφετέρου τα αποτελέσματα ήταν απολύτως αναμενόμενα. Για μερικούς από εμάς, τουλάχιστον, που παρακολουθούμε σοβαρούς αναλυτές.
Ο «γραφικός» Δημήτρης Καζάκης (για 100στή φορά ορθή πρόβλεψη!) είχε πάλι εδώ και 2-3 μήνες πει ότι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ θα τα πάει καθόλου καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί έκανε λανθασμένες επιλογές, επιλέγοντας κομματικά ή και πασοκογενή στέλεχη, μη αφουγκραζόμενος τον παλμό των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες ψήφισαν με τη συνήθη αποχή και έβαλαν στο δεύτερο γύρο υποψήφιους από την ΝΔ-δεξιά σε 12 περιφέρειες, από το ΠΑΣΟΚ σε 7 (στις ευρωεκλογές τι σχέση θα έχει αυτό με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ;) και το ΣΥΡΙΖΑ σε 5.
Αλλά που να το ακούσετε; Ο Καζάκης δεν έχει την προβολή του Ποταμού Αμαζονίου, (σαν να ήταν ένα παλιό κόμμα που έχει υπερψηφιστεί πολλάκις σε εκλογές). Αντίθετα, ο γραφικός αυτός είχε πάρει το 2012 ένα ισχνό 1% χωρίς να τον δείχνει σχεδόν κανένας.
Η ΝΔ προφανώς χαίρεται για το αποτέλεσμα, ώστε να το συμψηφίσει με τις ερχόμενες ευροεκλογές και να καλύψει την ήττα της. Καλό θα είναι να κάνει κράτει μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και οι ψηφοφόροι προτιμήσουν ακόμα και Πασόκο υποψήφιο από το να τους έχουν να θριαμβολογούν την επομένη για τις περιφέρειες.
Αν το δούμε εντελώς ψυχρά, θα ανακαλύψουμε ότι στην Αττική πάτωσε, παρομοίως και στην Α Αθήνών (!!), στην κεντρική Μακεδονία εκλέγεται ο δεξιός μεν, αντιμνημονιακός δε υποψήφιος, και σε πολλές άλλες περιφέρειες το χρωματάκι το βάλαμε κατόπιν εορτής αφού μέχρι χτες ήταν ημιανεξάρτητοι. Για να μην αναφερθούμε στον Τατούλη και κατά πόσο τον ήθελαν στη ΝΔ μέχρι πρότινος.
Ο Καζάκης έχει επίσης εκτιμήσει μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ. Για να δούμε αν θα πέσει μέσα και εκεί. Πάντως μπορούν να χαίρονται στην Συγγρού, διότι και 10 μονάδες να είναι η διαφορά, (πράγμα πιθανό), εκλογές δεν θα γίνουν μάλλον γιατί τέτοια άδεια δεν έχουμε. Θα έχουμε την σταθερότητα για να ολοκληρώσουμε την διάλυση του νέου ελληνικού κράτους. Ας μετρήσουν πάντως στις επόμενες εκλογές πόσοι ψηφίζουν υπέρ του συστήματος (μνημονιακά ας το πούμε με την έκφραση του συρμού), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ κατά κύριο λόγο.
Όσο για το μήνυμα των εκλογών, μπράβο στην ΝΔ που κατάφερε ώστε η ΧΑ να έχει σαφέστατα διψήφια ποσοστά.
Μπράβο στους δημοσκόπους που επί μήνες μας έλεγαν ότι ο Σγουρός προηγείται, η Δούρου δεν τα πάει καλά, ο Σακελλαρίδης είναι 3ος 4ος, με τον Ιωαννίδης γίνεται ντέρμπυ(!), η ΧΑ είναι στο 6-7% κλπ κλπ κλπ, και ούτε καν ένα exit poll δεν μπορούμε να πιάσουν σωστά.
Και μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που γενόμενος Ζάπειο και αυτός, όλους εμάς που θέλουμε μια εναλλακτική λύση στη καταστροφή της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συν αυτώ μας έχει στείλει αδιάβαστους.

Α! και ένα ακόμα ενδιαφέρον: ο πάντα διαλλακτικός και ακριβολόγος υπουργός υγείας χτες το βράδυ ήταν όλο χαρά και ειρωνεία προς όσους αντιδρούν στα μεταλλεία της Χαλκιδικής και ήταν ενθουσιασμένος που ο Πάχτας βγαίνει δήμαρχος Αριστοτέλη με κάπου 60%, κάτι στο οποίο συμφώνησαν φυσικά οι δημοσιογράφοι του πάνελ. Είναι ο ίδιος δήμαρχος που είχε απειλήσει ότι «ή θα με ψηφίσετε ή θα έχουμε θύματα». Επειδή σήμερα τα αποτελέσματα γράφουν στο 100% Μίχος 51.13%, Πάχτας 46.95%, και έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ΔΕΝ βγήκε ο Πάχτας, μήπως έχει να πει κάτι άλλο ο κ. Γεωργιάδης περί Πάχτα, μεταλλείων και δημοψηφισμάτων;
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 19 Μάιος 2014, 19:51

Στους Αγ. Αναργύρους που ψήφισα, ήταν ένας μπλε, ένας πράσινος, ένας τσιρίδας, ένας του ΚΚΕ κι ένας της ρημάδ. Εννοείται ότι ψήφισα (με βαριά καρδιά) ΚΚΕ. Και εννοείται πως η ψήφος μου δε θα μπορούσε να ήταν τίποτε άλλο παρά πολιτική. Όχι μονο γιατί δε ζω στους Αγ. Αναργύρους για να αξιολογήσω πρόσωπα, αλλά διότι σ'αυτή την κρίσιμη για τη ζωή μας συγκυρία, για μένα προέχει η κυβέρνηση και όχι η αυτοδιοίκηση... Κι αυτή έπρεπε να πάρει ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ το μήνυμα να πάει στα τσακίδια.

Γιατί λέω με βαριά καρδιά ΚΚΕ;
Ναι, είναι ένα συστεμικότατο κόμμα που στέκεται αξιοπρεπέστερα απ'τα άλλα στις θέσεις και τη διαλεκτική του (αν και λίγο ξύλινα και δογματικά), αλλά στην πράξη στέκεται λαμογιάρικα.
Όλον αυτον τον καιρό που θα'πρεπε να ασκεί γερή αντιπολίτευση, να καταδικάζει απερίφραστα τις κυβερνήσεις ΓΑΠ, Παπαδήμα, ΣαμαροΚουβελοκαιΒενιζέλου, εστίαζε στο να πολεμάει ΜΟΝΟ τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το'βλεπε να ανεβάζει τα ποσοστά του. Δε θέλω να χαρακτηρίσω αυτήν την λογική και την πρακτική, γιατί θα βρίσω. Θα πω μονάχα... "Είναι πολλά, καλά και πολύ βολικά τα λεφτά Άρη..." Πάντως, τα περί "αγώνα για το λαό" ας τα αφήσουν καλύτερα. Ο αγώνας γίνεται μόνο ενάντια του ΣΥΡΙΖΑ.
Συμφωνούμε.

Το θεωρώ εξίσου συστημικό κόμμα όπως και τα υπόλοιπα.

Σίγουρα αν ποτέ πάρει μεγάλο ποσοστό θα κάνει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις του για το ευρώ, τα μνημόνια κλπ.

Αλλά όταν δεν έχεις επιλογή (πλην της αποχής) για να μην βγουν πάλι οι ίδιες συμμορίες πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο θα ψηφίσεις και ΚΚΕ και το κάθε μικρό κόμμα.

Αλλά με αυτά που βλέπω , νομίζω πως ο κόσμος δεν λέει να ξεφύγει απ τους βιαστές του (ή κάνω λάθος λόγω της συστημικής προπαγάνδας και προσπαθούν να βγάλουν τα συμπεράσματα που τους συμφέρει να δείξουν) αντίθετα θέλουμε πολύ δρόμο ακόμη σαν λαός.

Εικόνα

Και κάτι άλλο που ακούω εδώ στα μέρη μου για να καταλάβετε οι άνθρωποι πόσο...αργοί είναι...στο μυαλό.

Λένε ότι αν ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να ψηφίζουμε κομμουνιστές. Και οι κομμουνιστές...θα μας πάρουν τα σπίτια μας.

Το ότι οι τωρινοί ΠΑΣΟΚοΝεοΔημοκράτες τους τα έχουν πάρει ήδη και τα έχουν δώσει...στην τρόικα...δεν φαίνεται να τους απασχολεί.

Παλαιοκομματική νοοτροπία και κατάλοιπα εμφυλίου που βλέπω και σε νέους ανθρώπους.
Μη αναστρέψιμη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 19 Μάιος 2014, 20:50

εμένα με εκφράζει περισσότερο αυτό το βίντεο... (το οποίο αν θέλετε το βλέπετε γι' αυτό δεν κάνω embed)
έχοντας μάλιστα διαβάσει τα πρώτα άρθρα ενός Νέξους που έχω εδώ, τεύχος 85, θα έλεγα εξηγήθηκε πλήρως ο αφρικανισμός των νεοελλήνων, γκαραντί μπανανία είναι και έχω πλέον χάσει τον ύπνο μου, θέλω να φύγω από δω πια.

parental guidance
http://www.youtube.com/watch?v=DPOFnwqHESY

και το σχόλιο μου στο fb που συνοδεύει το βίντεο αυτό:
σχόλιο για το πως πλέον η ελληνική αφρικανική πραγματικότητα αντιμετωπίζει το θέμα της κινκυ συνευρέσεως με την "δημοκρατία" της και τις "επιλογές" της... γιατί έτσι της αρέσει...
προαισθανόμουν τα αποτελέσματα και είχα κάνει και αυτό το σχόλιο στο fb (βίντεο που δεν αυτολογοκρίνομαι ως προς το embed)
περιμένετε τον μαρμαρωμένο βασιλιά μερικοί ή την φωτεινή προσωπικότητα που θα ενώσει το ελληναριό, πιο ρεντίκολο κράτος από αυτό δεν υπάρχει (στην ευρώπη, γιατί στην αφρικανική ήπειρο υπάρχει), μια πρόχειρα στημένη παράγκα να στεγάσει το μεγαλύτερο αρχαίο πολιτισμικό ιδεώδες made by koloevropeh γιατί; για καθαρά στρατηγικούς σκοπούς, δύο οι στόχοι : οι οθωμανοί και οι ρώσοι. έτσι τα γαλαζοαίματα λόμπυ με τα φιλελληνικά του κώλου λόμπυ και θινκ τανκς της εποχής επέτυχαν έλεγχο σε αυτό το σταυροδρόμι με μία "ελληνική άνοιξη"... περιμένετε! το πολύ πολύ να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο κάποτε..

Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 19 Μάιος 2014, 22:11

Ναι...

θέλουμε αλλαγή,αλλά η αλλαγή να γίνει μαγικά,να βγει το τζίνι και τσααααααααααααααακ να αλλάξουν για τον καθένα όπως εκείνος επιθυμεί !!!

Δεν έχω να πω και πολλά.Στου καθενός το φόβο ας μην ψάχνει συντροφιά.Το κατάστημα παραμένει κλειστό επί αορίστου χρόνου
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 19 Μάιος 2014, 23:34

Μεγάλη κερδισμένη η αποχή για άλλη μία φορά. Προσωπικά το θεωρώ ανοησία να απέχει κάποιος ή να ψηφίζει λευκό ή άκυρο. Εάν όλοι αυτοί προσέρχονταν να ψηφίσουν τότε τα ποσοστά πασοκονδ θα κυμαίνονταν στο 10 με 12%. Έτσι απλά, αλλά δυστυχώς τα πολύ απλά είναι και τα πλέον δύσκολα. Από εκεί και πέρα κάθε περαιτέρω σχολιασμός περιττεύει.

Ας μην παραπονούνται, λοιπόν, οι απέχοντες για τα κακώς τεκταινόμενα στη χώρα διότι έχουν ευθύνη για αυτά.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 19 Μάιος 2014, 23:56

Αν το ΚΚΕ συγχωνευόταν με το ΣΥΡΙΖΑ όπως τότε με το Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου δεν θα ψήφιζα ούτε ΚΚΕ ούτε ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή δεν μου αρέσει να υιοθετώ κατά γράμμα τις θέσεις του ΚΚΕ - έτσι κι αλλιώς δεν είμαι μέλος - κάνω και εγώ κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα που πρόκειται να πάρει την εξουσία. Επισημαίνω άλλα σημεία που με κάνουν να έχω σοβαρές επιφυλάξεις που δεν έχουν σχέση με τα σημεία που έχει επισημάνει το ΚΚΕ. Επίσης και ο Καζάκης κάνει κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα την πιο αυστηρή και σκληρή που μπορεί να γίνει. Λέει:¨"Αν βγει ο ΤΣΙΡΟΠΟΚΟ θα είναι ο χειρότερος απ όλους" και μάλιστα ο Καζάκης λέει ότι ο "Τσιριπόκο" θα αποτελειώσει τη χώρα με διαμελισμό που θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος.

Όπως έγραψα και στο τόπικ για τους εργαζόμενους της Σόφτεξ της Εβγα και τώρα οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που επαναπροσλήφθηκαν μετά από αγώνες και ξύλο τίποτα δεν γίνεται χωρίς αγώνες και τα προβλήματα δεν θα λυθούν με μία ψήφο στον "Τσιριπόκο" όπως τον λέει (πολύ σωστά) ο Καζάκης.
Ο κόσμος ζητάει Σωτήρες και ενδιαφέρεται για το ΠΟΙΟΣ θα είναι στην Κυβέρνηση αλλά ποτέ για την αντιπολίτευση. Έχεις δίκιο Βασούλα αν ένα κόμμα πάρει τα "πάνω του" έχει θέσεις ενάντια στο λαό. Το ΚΚΕ δεν θα κοροϊδέψει κόσμο για να κυβερνήσει κάτω από τις υφιστάμενες συνθήκες ως διαχειριστής φτώχειας.

Προμηθέα: Απευθύνομαι σε εσένα επειδή είσαι από τα πιο καινούργια μέλη. Διάβασε το τόπικ με τίτλο Λιβύη Ώρα Μηδεν και τη συζήτηση που είχα με έναν άλλο ιδεογραφίτη που υιοθετούσε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα (ιδεολογία πακέτο). Δεν υιοθετούσα τις απόψεις του ΚΚΕ γιατί είχα θέση καθαρά υπέρ Καντάφι επειδή κατείχα καλά το ζήτημα.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Λιβύης και της Συρίας υπέρ του ΝΑΤΟ και των ισλαμοφασιστών είναι ο πρωταρχικός λόγος που εγώ προσωπικά ασκώ κριτική και φυσικά ο λόγος που έχω στην μπούκα και τον Πετράκη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΕΚ (Αν τον πετύχω πουθενά θα του τα ψάλλω αφού τον ξέρω από παλιά). Επικίνδυνες θέσεις. Όλα τα είχαμε φαντάσου να στείλουν τα παιδιά μας φαντάρους υπέρ Κεφαλαίου και ΝΑΤΟ.......Αυτό μας έλειπε.....!!!!!!! Η κριτική μου μοιάζει με του ΚΚΕ στο θέμα αυτό.

Δεύτερη αιτία κριτικής είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να διώξει την Κυβέρνηση και να τη ρίξει λόγω μεγάλου αριθμού βουλευτών. Αλλά περιμένει από τη Ν.Δούλα να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά να τα βρει έτοιμα.

Άλλη αιτία κριτικής που διαφέρει απ όλων των άλλων (ΚΚΕ Καζάκη) είναι οι κλίκες και ο σκληρός πυρήνας των συριζαίων μετεξέλιξη των παλιών "ρηγάδων" οι απόψεις τους, η στάση ζωής τους. Έχουν τουπέ και ξιπασμένη συμπεριφορά πιστεύοντας ότι είναι η ΕΛΙΤ της γνώσης και του πλούτου και διαφέρουν από την "πλέμπα" των εργατών.
Έντονα διαπλεκόμενοι, μπαίνουν σε κλίκες. Θα τους παρομοίαζα με τον Αλεξανδράκη και τη Ναθαναήλ στην ταινία Ξύπνα Βασίλη που όταν γύρισε η τύχη τους ήταν αγκαλίτσες και φιλάκια με αυτούς που κάποτε έβριζαν δηλαδή τον ποιητή Φανφάρα και τη Φαρλάκαινα.
Δεν μιλάω για απλούς οπαδούς και ψηφοφόρους Ούτε για επώνυμους στην ηγεσία αλλά για μεσαία στελέχη που "παίζουν" και περιμένουν να βγει ο Σύριζα για να γίνουν διευθυντές και να αποκτήσουν θέση και εξουσία. Άρα οι ίδιες κλίκες οι ίδιες πρακτικές, το γνωστό γλείψιμο η ρουφιανιά στα υπουργεία Κλασσικά Εικονογραφημένα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 20 Μάιος 2014, 00:20

Ιωνα πάνω που περιέγραφα ρηγάδες και νυν συριζαίους σε σκεφτόμουν και τσουπ σε βλέπω. Σε σκεφτόμουν γιατί είχες αποκαλέσει κάτι τέτοιους ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ. :lol:

Και φυσικά ήθελα να γράψω περί αποχής που είναι και το ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Πιάνει περίπου 40 με 50% Αλλά δεν θα πάρει εξουσία ούτε καν θα είναι στην αντιπολίτευση. Κανείς δεν μιλάει για την αποχή.

Δεν θα υπάρχει η ίδια αποχή και στις ευρωεκλογές. Επειδή δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσουν οι ετεροδημότες στην περιοχή που κατοικούν.

Αν ψηφίζεις χιλιόμετρα μακριά και είσαι άνεργος ή χαμηλόμισθος χρειάζεσαι αρκετά χρήματα για να μετακινηθείς. Συν ταλαιπωρία και στριμωξίδι.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 22 Μάιος 2014, 00:53

Να κάνω μια ερώτηση (όχι οτι περιμένω σίγουρα και απάντηση :loco: )....
Και όχι, ΔΕΝ είναι trollιά......

Οι οπαδοί - ακόλουθοι του Σώρρα και της ΕΝΤ, τι ψήφισαν στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 22 Μάιος 2014, 01:01

Dread έγραψε:Οι οπαδοί - ακόλουθοι του Σώρρα και της ΕΝΤ, τι ψήφισαν στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές ?
Ήταν στη Νίκαια η Δήμητρα Μόσχου που θα δεχόταν έλεγε τα εκατομμύρια.
Βγήκε ο Ιωακειμίδης από τον πρώτο γύρο και μάλλον η Μόσχου δεν πήρε ούτε έδρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος promitheas14 την Πέμ 22 Μάιος 2014, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 22 Μάιος 2014, 01:04

Μην είστε σκληροί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 22 Μάιος 2014, 08:30

Hlios έγραψε:Μην είστε σκληροί.

ευγενικότατα τα λέμε :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Πέμ 22 Μάιος 2014, 15:02

Dread έγραψε:Οι οπαδοί - ακόλουθοι του Σώρρα και της ΕΝΤ, τι ψήφισαν στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές ?
Εἶναι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Ὁ ἐγκεφαλική μαλάκυνση δέν κάνει διακρίσεις!

Εἶχα τήν ἐντύπωση πώς τό εἶχα ἀναρτήσει ἀλλά εἶδα ἄλλο κείμενο στήν θέση του!
:dunno:
Ρήγας Βελεστινλῆς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”