Σημαινει κατι στα νομικα της αγγλικης γλωσσας το ΕΙ, λοιπον;
Οπως κατι σημαινει το LTD κοκ;
(πχ θα μπορουσε να σημαινει "enterprise international" ή εχω μεγαλη φαντασια; )
με ενα search ως ei end μ εβγαλε εδω, και λεει για Non profit: http://ei-end.org/
Ειναι ομως ανενεργο.
Παντως, με την επεκταση "org" που εχουν φαινεται να ειναι Οργανισμος, οπως αναφερονται οι ιδιοι στην ΕΝΤ.
(Και νομιζω οτι δεν την παιρνεις τυχαια αυτην την επεκταση).
Απορια: μη κερδοσκοπικος οργανισμος με μη κυβερνητικη οργανωση εχουν διαφορες και ποιες; (νομικα).
**Έχεις τα πινέλα,έχεις ταχρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Να έχεις δίκιο ευα αυτό το site ειναι ανενεργό από την πρώτη στιγμή λες
και φτιάχτηκε για να είναι έτσι.
Κάποτε έμπαινα πολύ συχνά και περίμενα κάτι να γίνει.
μετά είδα και απόειδα και σταμάτησα.
εδώ ένα βιντεακι από το εξωτερικόν
για το φίλο dread που δεν μπορεί να βρει τίποτα.
Δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται ακριβώς αλλά
Ο Λαμπράκης εξηγεί τι κάνουν σε μια δημοσιογράφο.
το βλέπετε το βίντεο? έμενα μου βγάζει απλώς κενό.
There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in.
ION 4ever έγραψε:Να έχεις δίκιο ευα αυτό το site ειναι ανενεργό από την πρώτη στιγμή λες
και φτιάχτηκε για να είναι έτσι.
Κάποτε έμπαινα πολύ συχνά και περίμενα κάτι να γίνει.
μετά είδα και απόειδα και σταμάτησα.
εδώ ένα βιντεακι από το εξωτερικόν
για το φίλο dread που δεν μπορεί να βρει τίποτα.
Δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται ακριβώς αλλά
Ο Λαμπράκης εξηγεί τι κάνουν σε μια δημοσιογράφο.
ION 4ever έγραψε:Ναι αρχικά τότε με τις μετοχές της ανατολής ήταν ellas never die.
Μετά άλλαξε ή παραμένει έτσι ?
Γιατί σε έντυπο που βρήκα, σε απάντηση Μειμαράκη, αναφέρεται ο Λαμπράκης σαν πρόεδρος της αστικης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρείας, με την επωνυμία "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει (Ellas Never Die - END)", που εδρεύει στην Τρίπολη Αρκαδίας (οδός Ρήγα Φεραίου 109). (ΕΔΩ)
Θα κοιτάξω τι μπορώ να βρω γι αυτήν, και βλέπουμε...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Στο βίντεο που έφερες, και που είναι από την περσινή συγκέντρωση μιας οργάνωσης Southsouth Awards, ο Λαμπράκης δηλώνει πρόεδρος μη κερδοσκοπικού οργανισμού με την επωνυμία END - End National Debt, και μέχρι εκεί.
Δεν υπάρχουν κάποιες λεπτομέρεις, πέραν του οτι αναφέρει τον Σώρρα ως benefactor της END, δηλαδή ως δωρητή.
Στα στοιχεία του βίντεο , έχει την διεύθυνση http://www.endcyprusdebt.com, στην οποία και θα βρείτε ότι σχεδόν υπάρχει και στα αντίστοιχα ελληνικά.
Τα δε στοιχεία "επικοινωνίας" είναι σκριβώς τα ίδια με τα ελληνικά (blogs, fb groups κλπ), δηλαδή τίποτα επίσημο.
Το ψάξιμο συνεχίζεται...
Το site της εν λόγω, ήταν το http://www.ellasneverdie.org, το οποίο πλέον δεν υπάρχει και είναι προς διάθεση το domain name.
Η άλλη είναι η ΕΙ End National Debt - END με έδρα την Αθήνα, Αντήνορος 24, Παγκράτι, με αριθμό μητρώου καταχώρησης στο πρωτοδικείο Αθηνών 12362/2011.
Το θέμα είναι οτι αυτή δεν την βρίσκω πουθενά, είτε με το ΑΦΜ της , είτε με άλλα στοιχεία.
Και στις 2 πάντως, φαίνεται ο Σώρρας να έχει κάνει δωρεά μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής....
Και συνεχίζω αύριο πια...
Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό τις τελευταίες μέρες για όσα έλεγε σε μία εκπομπή του Παπανικόλα.
Βγαίνει στην εκπομπή του Παπανικόλα του πρώην ιδιοκτήτη της συχνότητας με το κανάλι Τηλεφως.
Εδώ μιλάει πάλι για το Σώρρα
Αλλά ο Παπανικόλας δεν απαντά.
Αν τον δω θα τον ρωτήσω αφού τον πετυχαίνω συχνά στο δρόμο ή στο μαγαζί των οικολόγων.
Αλλά ξέρω την απάντηση!!!!!
Η θέση που θα πάρει ο Παπανικόλας θα εξαρτηθεί από το αν ο Σώρρας τρώει μπριζολάκια, κοκορέτσι, λουκάνικα και άλλα όμοια εδέσματα.
Αν ναι θα είναι κατά.
Ότι του λένε στο κρέας το γυρίζει.
Σύνθημα: Αγαπάμε τα ζώα και δεν τα τρώμε......!!!!
Και τι ειρωνεία μια μέρα που πήγαμε για φαγητό στους οικολόγους είδαμε τον Άδωνι να πίνει χυμό τομάτας στο διπλανό τραπέζι.
Αν ο Άδωνις είναι χορτοφάγος και ο Σώρρας σουβλακοφάγος τότε όταν η κουβέντα πάει εκεί θα κάνει τρίπλες.
Αυτά σαν παρένθεση.
Η Άννα Δαβίτη έχει καλό λόγο και είναι τσαμπουκαλού.
Αλλά πέταξε και ένα τούβλο ότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έσωσε την Ελλάδα και τώρα έρχεται ο Σώρρας για να την ξανασώσει.
Πήγε για καλό και έκανε κακό συγκρίνοντας το Σώρρα με τον Παπαδόπουλο.
Τον έκαψε.
Και πάνω που τη συμπάθησα μας προέκυψε Χουντικιά γμτ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
δεν με ενδιαφέρει αν είναι χουντικιά η κυρία ... με ενδιαφέρει αν αυτά που περιγράφει ότι έγιναν στο δικαστήριο ειναι πραγματικά ή φανταστικά ... αλήθεια ή ψέματα ....
οσον αφορα την περίοδο της επταετίας , όντως οι οικονομικοί δείκτες ήταν στα καλύτερα τους .
και για όσους είστε ταμπελάκηδες να σας προλάβω λέγοντας ότι δεν υποστηρίζω ούτε την χούντα ούτε τον παπαδόπουλο , ούτε κανεναν "εθνοσωτήρα" εκεινης της μαυρης περιόδου.
αλλά η αλήθεια είναι αυτή που έγραψα παραπάνω ... αν κάνω λάθος διορθώστε με
Ας είναι ότι θέλει δεν στέκω εκεί αλλά στο γεγονός ότι θα απολυθεί επειδή μίλησε.
Όποιος μιλάει τον παίρνει και το σηκώνει.
Φαίνεται τι χουντάρα έχουμε τώρα.
Φαινόταν να εκφράζει την οργή κάθε απλού πολίτη που ταλαιπωρείται και προπαντός δεν έχει τίποτα να ελπίζει και κατά κάποιο τρόπο δικαιολογεί τις αυτοκτονίες.
Λέει ότι "Αν ξέρω ότι και τα επόμενα 10 χρόνια θα ζω τόσο άθλια όσο σήμερα ή σε όλη μου τη ζωή, τι να κάνω τέτοια ζωή δεν θέλω να ζήσω"
Φυσικά δεν είμαι υπέρ των αυτοκτονιών αλλά μάλλον κάπως έτσι θα σκέφτεται όποιος παίρνει μία τέτοια απόφαση.
Αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα. Η έλλειψη προοπτικής και η αδυναμία να σχεδιάσεις την επόμενη μέρα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Μπορεί να ακουστεί σαν πικροχολιά αυτό, αλλά είναι μια παρατήρηση περί αντικειμενικότητας
στο κριτήριο αξιολόγησης...
αν η γυνή δε στήριζε σώρα με τον τσαμπουκά και το θάρρος της, αλλά του τα'χωνε απ'την ανάποδη, θα τη θαυμαζες και θα την εκτιμούσες εξίσου; (για αγάπες ούτε λόγος Αυτή η ιστορία σ'έχει κάνει λίγο μπους στο στυλ "όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας... ")
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
το ότι στηρίζει τον Σωρρα το θεωρώ πολύ γενναίο από μέρους της.
και χαιρομαι πολύ που άνθρωποι όπως η Κιτσιου
βγαίνουν μπροστά χωρίς να φοβούνται και το πράττουν.
ArELa έγραψε:Αυτή η ιστορία σ'έχει κάνει λίγο μπους στο στυλ "όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας... ")
Όχι αρελα μου, εγώ σε προσωπικό επίπεδο δεν υιοθετώ νεοταξίτικα σλόγκαν.
Όποιος δεν είναι με τον Σωρρα αργά η γρήγορα θα καταλάβει.
Και αν για Χ λόγους δεν το καταλάβει απλώς θα μείνει πισω.
There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in.
ION 4ever έγραψε:το ότι στηρίζει τον Σωρρα το θεωρώ πολύ γενναίο από μέρους της.
Ενώ όποιος στηρίζει απλά Ελλάδα/Ελληνες, δε σου κάνει...
Η Γερτσίδου επίσης έδειξε τσαγανό όταν την έσερναν οι μπάτσοι, αλλά φυσικά δεν εκτιμήθηκε...
το ότι τα'χωσε στον Σώρρα με τον ίδιο τσαμπουκά (απ'την ανάποδη βέβαια) επίσης δεν εκτιμήθηκε καθόλου. Απεναντίας, την κατέστησε κάργια ολκής στα μάτια ορισμένων...
Εν κατακλείδι
Τα καλά χαρακτηριστικά τα αποδίδεις μόνο σε άτομα που στηρίζουν Σώρρα...
Αυτο από μόνο του λέει πολλά.
ION 4ever έγραψε:Όχι αρελα μου, εγώ σε προσωπικό επίπεδο δεν υιοθετώ νεοταξίτικα σλόγκαν.
μου είναι αδιάφορα τα σλόγκαν. Λογικές και πρακτικές να μην υιοθετείς είναι το θέμα...
ION 4ever έγραψε:Όποιος δεν είναι με τον Σωρρα αργά η γρήγορα θα καταλάβει.
Και αν για Χ λόγους δεν το καταλάβει απλώς θα μείνει πισω.
Το ιδιο- μα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όμως, μπορώ να πω για όποιον είναι με τον Σώρρα...
Κι ο φόβος μου δεν είναι μη μείνει πίσω... είναι το worst case senario, να μη μεινει (σέκος) απλά...
Το καλύτερο σενάριο, είναι απλά να μείνει στον κόσμο του...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...