Το είδαμε και αυτό! Ο ανορθόγραφος παραδίδει μαθήματα... ορθογραφίας!
Κάτι άλλο. Στο παρακάτω βίντεο:
στο 23:40, μας λέει ο Λαμπράκης:
Την διαχείριση της επένδυσης θα την έχει ο επενδυτής, για 50 χρόνια, μέχρι να πάρει το κεφάλαιό του πίσω.
Απορία 1: Γνωρίζει κάποιος ευεργέτες που έγιναν διαχειριστές του ευεργετήματός τους;
Απορία 2: Υπήρξε ποτέ ευεργέτης που ήθελε να πάρει το κεφάλαιό του πίσω;
λυπάμαι που πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ στους υπόλοιπους που βλεπουν τα κουτοπόνηρα σχόλια σου, ποια ειναι η αλήθεια .
είσαι ένας άθλιος ψεύτης ... απομονώνεις μια φράση ... της δίνεις την έννοια που θέλεις εσύ για να παραπλανήσεις και να κοροϊδέψεις ... αυτο το παιχνιδάκι εκτος από τους πολιτικάντηδες , τους πουλημένους δημοσιοκαφρους, το παίζουν και οι μασόνοι ... είσαι μασόνος ;
αυτο που είπαν είναι ότι δανείζουν άτοκα ... ο δανειζόμενος οφείλει να τους επιτρέψει τον έλεγχο της επένδυσης .. πχ δημόσιο έργο ... να σιγουρευτούν οι δανειστές (END) ότι τα λεφτα δεν πήγαν στο βρόντο ή στις τσέπες ορισμένων ... και τους γυρίζει το 2% του κεφαλαίου του δανείου το χρόνο.
πχ δάνειο 100 ευρω ... σε ενα χρονο δεινουν για αποπληρωμη 2 ευρω και μενουν 98 ... τον επομενο δεινουν 2 και μενουν 96,04 ...εως ότου εξοφληθεί το δάνειο ...
ΑΤΟΚΑ !
ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ !
ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ !
τέτοια ευεργεσία η Ελλάδα δεν έχει δει ποτέ .... τα μονα τσαμπα που ειχαμε ηταν τροφιμα και κουβερτες απο τους συμμάχους μετα την κατοχή ... βεβαια με τα επιτόκια και τα θαλασσοδάνεια που επερναν οι δωσίλογοι κυβερνώντες μας απο τότε εως σημερα,, αυτες τις κουβερτουλες τις εχουμε πληρώσει πληρωσει χρυσες ....
Αρτέμης Σώρρας και END θα είναι οι μόνοι ευεργέτες της Ελλάδας αν προχωρήσει όλο αυτό όπως το περιγράφουν ...
Οι ευεργέτες νόμιζα πως κάνουν μια δωρεά ,π.χ , για ένα σχολείο,μια εκκλησία,ένα οίκημα για άπορους.Ευεργέτης είναι ο Καποδίστριας,ο Ωνάσης κ.α ,όπως θα ήταν και ο Πλάτων αν λειτουργούσε η Ακαδημία του.Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα που λειτουργεί έτσι,δεν μπορώ να τον πω ευεργέτη..
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
arkoudos έγραψε:τέτοια ευεργεσία η Ελλάδα δεν έχει δει ποτέ .
αυτό είναι μια αλήθεια. οποιος μπορει να το καταλαβει εχει καλως.
οι υπολοιποι ας περιμένουν.
Πάμε πάλι από την αρχή.
Ο σωρρας δεν έχει λεφτά τέλος.
Είναι όμως διαχειριστής μιας τεράστιας περιουσίας.
Από αυτή την περιουσία/διαχείριση έφερε 600 δισ σε ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου.
Συγγνώμη δηλαδή - αν και μερικοί τον λένε νταλικέρη -
δεν έχει φορτηγά να τα φορτώσει πενταροδεκάρες να τα μοιράσει στους φτωχούς.
έφερε εδώ τα ομόλογα και τον αγνοούν.
αυτοί που μπορουν να τα ρευστοποιήσουν-
τρεις είναι αυτοί Πρωθυπουργός υπουργός οικονομικών και αρχιεπίσκοπος-
δεν τον κάνουν.
έχει όμως τον τρόπο και την δυνατότητα με αυτά τα ομόλογα
(που τα αγνοούν στη Ελλάδα)
και άλλα που διαθέτει ( και αλλού δεν μπορουν να αγνοηθούν)
να τα καταθέσει ως εγγύηση και να έρθουν χρήματα στην Ελλάδα μέσω των δήμων.
η αποπληρωμή του καθαρού κεφαλαίου και μόνονδεν είναι όρος του Σωρρα.
έτσι λειτουργεί το σύστημα με τα καταπιστεύματα.
Πότε ξανακούσαμε για τα παγκόσμια καταπιστεύματα? Ποτε.
Από πότε τα ξέρουν οι μεγχλοκαρχαρίες και τα χρησιμοποιούν? από πάντα.
Τα μεγάλα έργα του Μποδοσάκη και η χαλιβουργική και άλλα πως νομίζεται
πως φτιάχτηκαν.?
Και τελειώνω με την φράση του Αρκούδου ότι τέτοια ευεργεσία δεν έχει δει πότε η Ελλάδα
ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Και είναι απόλυτα αληθινό.
Όποιος νομίζει οτι τα πράγματα θα αλλαξον με το κατεβούμε στους δρομους
και να πάρουμε στο κυνήγι στους υπουργούς και βουλευτές πλανάται πλάνη οικτρά.
Παρόλα αυτά ας μην το λέει ας κατεβεί και ας το κάνει.
Ας κάνει κάποιος την αρχή τέλος πάντων.
Η End και ο Σωρρας την έκαναν και δεν τους σταματάει Τίποτα.
και ο κόσμος που συντάσσεται μαζί τους όλο και πυκνώνει.
Είναι πραγματικά λυπηρό που δεν μπορείτε να το δείτε.
There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in.
arkoudos έγραψε:λυπάμαι που πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ στους υπόλοιπους που βλεπουν τα κουτοπόνηρα σχόλια σου, ποια ειναι η αλήθεια .
είσαι ένας άθλιος ψεύτης ... απομονώνεις μια φράση ... της δίνεις την έννοια που θέλεις εσύ για να παραπλανήσεις και να κοροϊδέψεις ... αυτο το παιχνιδάκι εκτος από τους πολιτικάντηδες , τους πουλημένους δημοσιοκαφρους, το παίζουν και οι μασόνοι ... είσαι μασόνος ;
Δεν καταλαβαίνω προς τι τόση έχθρα... για χάρη του Σώρρα; Μωρέ μπράβο...
όπως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εξήγησες στον ΟΤΤΟ και στους υπόλοιπους το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τη δωρεά, ΧΩΡΙΣ να συνεχίζεις με ύβρεις, απαξία και περιφρόνηση σε έναν συμφορουμίτη. Σε πρόσβαλε και τον προσβάλλεις/βρίζεις αποκαλώντας τον μασόνο; Οχι.
Το μόνο "κουτοπόνηρο" και "απαράδεκτο" είναι πως για άλλη μια φορά είπε τη γνώμη του.
Όχι για σένα, όχι για κανέναν εδώ μέσα, αλλά για τον Σώρρα!
Η γνώμη του μπορεί να είναι λανθασμένη για τη δική σου αντίληψη.
αλλά αυτός δεν είναι λόγος για τέτοια αντιμετώπιση.
alkinoos έγραψε:Οι ευεργέτες νόμιζα πως κάνουν μια δωρεά ,π.χ , για ένα σχολείο,μια εκκλησία,ένα οίκημα για άπορους.Ευεργέτης είναι ο Καποδίστριας,ο Ωνάσης κ.α ,όπως θα ήταν και ο Πλάτων αν λειτουργούσε η Ακαδημία του.Τον Σώρρα και τον κάθε Σώρρα που λειτουργεί έτσι,δεν μπορώ να τον πω ευεργέτη..
Έτσι ακριβώς το αντιλαμβάνομαι κι εγώ. Σήμερα ήμουν πάλι όλη μέρα στο νοσοκομείο Αγία Ολγα/Κωνσταντοπούλειο... που είναι φτιαγμένο από την ομώνυμη οικογένεια.
Δεν ζήτησε αυτή ούτε θα ζητήσει ποτέ πίσω τα κεφάλαια που δώρισε για να φτιαχτεί αυτό το θαυμάσιο νοσοκομείο.
Κάποιοι φίλοι εδώ, αλλάζουν ακόμα και αυτό το δεδομένο και μαζί με αυτό και την αντίληψή τους,
προκειμένου να διατηρήσουν μια συγκεκριμένη οπτική, που ο Αντώνυμος την διατυπώνει πλήρως:
Justme έγραψε:στα μάτια των οπαδών τους είναι ''ευεργέτες'' όπως και να το πεις...!
(προσυπογράφω δε, ολόκληρο το ποστ)
ION 4ever έγραψε:οι υπολοιποι ας περιμένουν.
Κυριακή κοντή γιορτή. Όχι μόνο για τους υπόλοιπους αλλά και για όσους
εκδηλώνουν τόσο τυφλή πίστη, που αντιμετωπίζουν με την απόλυτη απαξία και εχθρότητα (λιγότερο εσύ) ένα νέο επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την πίστη τους.
Αυτό από μόνο του., στη δική μου γλώσσα (και αντίληψη) ξεφεύγει πλέον από την αφέλεια και λέγεται φανατισμός. Ο φανατισμός τυφλώνει, ακυρώνει κάθε λογική, είναι διαχρονικά υπαίτιος πολλών πολέμων και μπόλικου μίσους και δεν έβγαλε ποτέ τίποτα καλό για κανέναν.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
Ar
ELa έγραψε:που αντιμετωπίζουν με την απόλυτη απαξία και εχθρότητα (λιγότερο εσύ) ένα νέο επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την πίστη τους.
Με τον νεαρό ευπατρίδη και προστατευόμενο σου δεν ασχολούμαι όπως θα έχεις καταλάβει.
(δόξα το θεώ ασχολούνται αυτή την εποχή άλλοι και εγώ παίρνω μια ανάσα)
Αν έχεις κάτι να πεις για αυτά που έγραψα περί Δήμων, δηλαδή πως σου φαίνεται
η να σου αρέσει σαν προοπτική, έστω και απατηλή κατά την γνώμη σου.
παρακαλώ εκφράσου.
Αν δεν έχεις, hold your breath μεχρι να ανέβει η χθεσινή ομιλία
όπου ο Λαμπράκης , και δικαίως μετά τις τελευταίες προκλήσεις,
τα χώνει κανονικά και με τον νόμο στον
Προσφιλή οικονομολόγο Καζακη.
arkoudos έγραψε:λυπάμαι που πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ στους υπόλοιπους που βλεπουν τα κουτοπόνηρα σχόλια σου, ποια ειναι η αλήθεια .
Δεν καταλαβαίνω προς τι τόση έχθρα... για χάρη του Σώρρα; Μωρέ μπράβο...
όπως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εξήγησες στον ΟΤΤΟ και στους υπόλοιπους το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τη δωρεά, ΧΩΡΙΣ να συνεχίζεις με ύβρεις, απαξία και περιφρόνηση σε έναν συμφορουμίτη. Σε πρόσβαλε και τον προσβάλλεις/βρίζεις αποκαλώντας τον μασόνο; Οχι.
Το μόνο "κουτοπόνηρο" και "απαράδεκτο" είναι πως για άλλη μια φορά είπε τη γνώμη του.
Όχι για σένα, όχι για κανέναν εδώ μέσα, αλλά για τον Σώρρα!
Η γνώμη του μπορεί να είναι λανθασμένη για τη δική σου αντίληψη.
αλλά αυτός δεν είναι λόγος για τέτοια αντιμετώπιση.
εγώ μπορώ να καταλάβω πολύ καλά την δική σου αντίδραση επειδή σε ξέρω αρκετά καλά ... δεν σε γνωρισα σημερα ουτε χθες αλλα προχθες.
αν θελει αντίλογο αυτος ο πρακτορισκος , να σταματησει να παραπλανει και μαλιστα με τετοιο φθηνιαρικο και βλακωδες τροπο που υποτιμαει την νοημοσυνη μας
ION 4ever έγραψε:οι υπολοιποι ας περιμένουν.
Κυριακή κοντή γιορτή. Όχι μόνο για τους υπόλοιπους αλλά και για όσους
εκδηλώνουν τόσο τυφλή πίστη, που αντιμετωπίζουν με την απόλυτη απαξία και εχθρότητα (λιγότερο εσύ) ένα νέο επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την πίστη τους.
Αυτό από μόνο του., στη δική μου γλώσσα (και αντίληψη) ξεφεύγει πλέον από την αφέλεια και λέγεται φανατισμός. Ο φανατισμός τυφλώνει, ακυρώνει κάθε λογική, είναι διαχρονικά υπαίτιος πολλών πολέμων και μπόλικου μίσους και δεν έβγαλε ποτέ τίποτα καλό για κανέναν.
προσωπικά δεν ειμαι ούτε οπαδός , ουτε πιστος , ούτε φανατισμένος ...
σας λεω οτι δεν εχω βρει κατι μεμπτό σε αυτη την υπόθεση ...
το συζητάω και το συζητάω ξεκάθαρα ... οχι με κουτοπονηριες και πολιτικαντισμούς
arkoudos έγραψε:αν θελει αντίλογο αυτος ο πρακτορισκος
enough με τους επιθετικούς προσδιορισμούς ρε συ.
Δεν είναι επιχείρημα αυτοί. Αν έχεις επιχείρημα σε ότι τίθεται,
δωσ'το αλλιώς, μην ασχολείσαι μ'όσους υποτιμάς. (γνώμη μου)
Συζητάμε δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.
Στο φινάλε αντιβαίνει στους κανονισμούς μας. Δε θέλω ν'αρχίσω να λογοκρίνω.
Το τι είναι ο καθένας φαίνεται από τα έργα του.
Το τι αντιλαμβάνεται πως είναι ο καθένας, χρωματίζεται κατά πολύ
και απο υποκειμενισμούς που δεν είναι πάντα σωστοί.
.
ION 4ever έγραψε:Με τον νεαρό ευπατρίδη και προστατευόμενο σου δεν ασχολούμαι όπως θα έχεις καταλάβει.
ΙΟΝ, θα σε καλούσα να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μου εξαπολύσεις υπονοούμενα ή εννοούμενα.
Δεν έχω και πολλές αντοχές και ηρεμίες για να τα αντιμετωπίζω όλα χαλαρά.
Αυτό το "προστατευόμενός μου" ήταν απαράδεκτο με τον τρόπο που το εννόησες.
Με τον τρόπο που το εννοώ εγώ, προστατευόμενοί μου είναι ΟΛΟΙ όσοι δέχονται (και μάλιστα ασταμάτητα, ανηλεώς, αστήρικτα και με χοντρή εμπάθεια) τους άπειρους χαρακτηρισμούς, αβρότητες, επιθέσεις και ύβρεις. Αν ξέχασες τους κανόνες αυτού του ιστότοπου, προτείνω να τους ξαναδιαβάσεις. Ειδικά οι επίτιμοι, οι διαχειριστές και οι αντμινς, οφείλουν να τους τηρούν και έχουν ήδη υπογράψει πως θα το κάνουν... Αν ξάφνου για κάποιο λόγο δεν μπορούν ή δε θέλουν, μπορούν να ζητήσουν αλλαγή του στάτους τους.
Οκ, σε όλους θα ξεφύγει κατά καιρούς κάτι, και δεν είμαι τυπολάτρης για να υπενθυμίζω συνέχεια κανόνες ή να λογοκρίνω με βάση αυτούς, αλλά εδώ, και ειδικά απέναντι στον ΟΤΤΟ
παρατράβηξε το πράγμα. Αν δεν το βλέπετε αυτό, δικό σας το πρόβλημα. Εγώ το βλέπω (και άλλοι ίσως που δεν μιλούν-άγνωστο γιατί) κι αφού το βλέπω, υποχρεούμαι να αντιταχτώ Σ'ΑΥΤΕΣ τις προσεγγίσεις. Το ίδιο ξέρεις πολύ καλά ότι θα έκανα, αν οι επιθέσεις στρέφονταν σε κάποιον με τον οποίο διαφωνώ. Για παράδειγμα, θα το έκανα για σένα, παρ'όλο που διαφωνούμε για το θέμα εντ.
.
ION 4ever έγραψε:ο Λαμπράκης , και δικαίως μετά τις τελευταίες προκλήσεις,
τα χώνει κανονικά και με τον νόμο στον
Προσφιλή οικονομολόγο Καζακη.
Θα τον ακούσω όταν βρω το χρόνο, όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.
Πάντως, εγώ, αντίθετα μ'εσένα και άλλους του συναφιού ΕΝΤ,
σίγουρα δε θα θιγώ για λογαριασμό του καζάκη, όπως κάνετε εσείς για λογαριασμό του σώρρα, ούτε θα αρχίσω να βρίζω/χαρακτηρίζω με απαράδεκτους τρόπους (όπως κάνατε εσείς)
όσους δεν τον αποδέχονται. Διότι απλούστατα α/ ο καζάκης μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του και δε χρειάζεται υπερασπιστές, και β/ δεν επενδύω την ψυχή μου και τον κώλο μου
στον καζάκη και σε κανέναν καζάκη.
.
Θα ήθελα απευθυνόμενος ΜΟΝΟ στην Ιον , να κάνω μια ερώτηση.
Και το τονίζω ΜΟΝΟ στην Ιον, καθώς παρά το οτι ειμαι από την αρχή αυτής της ιστορίας σχεδόν στο σύνολο απέναντι, ειναι η μόνη που θα μπορούσα να μου δώσει μια ήρεμη απάντηση .
Η ερώτηση ειναι η εξής, και θα εκτιμούσα μια ειλικρινή απάντηση σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΕΝΤ που σαφέστατα και γνωρίζεις στο άρτιο τους να υποθεσω .
Μέχρι να έρθουν ή μαλλον μέχρι να διατεθούν τα λεφτά που υποστηρίζει η οργάνωση, πόσος καιρός θα περάσει ;
Εννοώ, οτι ακούμε για τα χρήματα αυτά πόσο ; Περίπου 1,5 ...2 χρονια ;
Οι της οργάνωσης, έχουν κάνει κάποιες διαδικασίες (όπως υποστηρίζουν), με τις οποίες έχουν διαθέσει / καταθέσει το πόσο στο όνομα του ελληνικού κράτους.
Πάρ´ όλα αυτά, και με τα ως τώρα δεδομένα, δεν εχει γίνει απολύτως τίποτα.
Εννοώ οτι δεν εχει διατεθεί ευρώ ως τώρα από τα χρήματα αυτά.
Ας υποθέσουμε οτι και οτι κάνουν τώρα (δήμοι), δεν πιάνει....
Εώς ποτέ θα περιμένουμε τα χρήματα ;
Και μη μου απαντήσεις τα τυπικά περί υπογραφών κλπ.
Ας υποθέσουμε οτι δεν μαζεύουν τις υπογραφές που θέλουν ή τις μαζεύουν και κάνουν μα τρύπα στο νερό.
Και μετά ;
Στα λεγόμενα τους λένε (διόρθωσε με αν κανω λάθος) οτι έχουν κι αλλα 3, 5, 12 ρόπαλα , πιστόλια ή οπως θες πες τα.
Ποιο ειναι το deadline τους ;
Και τι σκοπό έχουν για μετά ;
Γιατι δεν μπορεί να μην υπάρχει ενα timeline ενεργειών , ή ενα if not, then στα πλάνα τους.
Ε.....ολα αυτά πόσο θα τραβήξουν ;
Γιατι εγω, που ουδέποτε με έπεισαν, και ούτε θα με πείσουν στο άμεσο μέλλον, θα ήθελα να ξέρω πόσο μακριά στο μέλλον θα παει αυτη η ιστορία ;
Να μεταναστεύσω ή να περιμένω την end ?
Ή εν κατακλείδι, πότε θα τελειώσει αυτη η ιστορία ; Όταν θα φτάσει η άνεργια στο 40% ; Και θα πεθαίνουν ακόμα περισσότεροι ;
Πότε ;
Τα φιλιά μου...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Από όσο ξέρω.
το 600 δις είναι έτοιμα.
Από την στιγμή που ο θεσμός (γιατί μόνο θεσμός είπαμε μπορεί να το κάνει)
συμφωνήσει και πάρει τον κωδικό που έχει ο Σωρρας και τον πληκτρολογήσει
στα σύστημα χρειάζεται από 5 έως 7 ημέρες.
το τι θα γίνει με τις υπόγραφες καί πως ακριβώς θα το χειριστούν δεν γνωρίζω.
σίγουρα θα κινηθούν νόμιμα και νομικά δηλαδή με εισαγγελέα.
αλλά αυτά τα πραματα παίρνουν χρόνο.
όσον αφορά του δήμους, χθες μόλις έμαθα ότι από την στιγμή που ο δήμος
θα υπογράψει θα χρειαστούν 60 εργάσιμες ημέρες για να εγκριθούν
τα κονδύλια που ζητάει και να αρχίσουν τα έργα για το οποία εγκρίθηκαν.
θεωρώ όμως ότι τα ερωτήματα σου είναι πολύ καλά
και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται έτσι όπως εσύ
και πολλοί είναι επίσης στην οικονομική κατάσταση που είσαι και εσύ
με πρώτη και καλύτερη την υποφαινόμενη, μη σου πω και χειρότερα
και θα σου πρότεινα να μπεις στη σελίδα του Σωρρα Ε5 στ φβ https://www.facebook.com/groups/4959618 ... 8/?fref=ts
(έχεις φβ έτσι δεν είναι?)
και να το θέσεις σαν ερώτημα.
έτσι όπως το έθεσες και εδώ.
με τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σου
και όποια αρνητικότητα αν θες να βγάλεις δεν τρέχει τίποτα.
δεν δαγκώνουν.
Υπάρχουν εκεί άνθρωποι που ίσως να έχουν την δυνατότητα
να σε κατατοπίσουν καλύτερα.
σύντομα θα είμαι στην Αθήνα
ελπίζω να σε προλάβω.
Φιλιά.
arkoudos έγραψε:αν θελει αντίλογο αυτος ο πρακτορισκος
enough με τους επιθετικούς προσδιορισμούς ρε συ.
Δεν είναι επιχείρημα αυτοί. Αν έχεις επιχείρημα σε ότι τίθεται,
δωσ'το αλλιώς, μην ασχολείσαι μ'όσους υποτιμάς. (γνώμη μου)
Συζητάμε δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.
Στο φινάλε αντιβαίνει στους κανονισμούς μας. Δε θέλω ν'αρχίσω να λογοκρίνω.
Το τι είναι ο καθένας φαίνεται από τα έργα του.
Το τι αντιλαμβάνεται πως είναι ο καθένας, χρωματίζεται κατά πολύ
και απο υποκειμενισμούς που δεν είναι πάντα σωστοί.
αν δεν θελεις να διακρινεις τα επιχειρηματα μου απο την αποψη μου για τον ρολο του οτον , αυτο ειναι δικο σου προβλημα, οχι δικο μου.
δηλ να προσπερνας τα επιχειρήματα μου... να τα αγνοείς και να αποκαλείς επιχειρήματα μου την άποψη μου για αυτον ... δεν εχεις αλλαξει καθολου
arkoudos έγραψε:δηλ να προσπερνας τα επιχειρήματα μου... να τα αγνοείς και να αποκαλείς επιχειρήματα μου την άποψη μου για αυτον ..
αν υπάρχει επιχείρημα που να αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας την τελευταία ευγενή προσφώνηση-χαρακτηρισμό "πρακτορίσκος"
σόρι, αλλά δεν το είδα. Πολύ γκαβή, πολύ χαζή ή και τα δυο.
Παρακαλώ να μου το υποδείξεις.
.
Απ ότι φαίνεται καλοί μου συμφορουμήτες .... ήμαστε η απόδειξη πως στο Ελληνικό γονίδιο κυριαρχεί η τάση....προς τσακωμό ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ***** ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ...ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ;;; ''
Παρόλο τις διαφωνίες μας έχουμε ένα κοινό σκοπό , την σωτηρία της Ελλάδας και κατ επέκτασην του εαυτού μας , της οικογένειας μας κλπ .
Καλή μου ΙΟΝ μην αναφέρεσαι γενικά σε κάποιους....εγώ το έγραψα πως βλέπω ελπίδα τρομάρα μου με το να κατέβουμε στον δρόμο. Αφού κατέβηκα και κατεβαίνω και υπάρχει γενικά κινητοποίηση άσχετα αν δεν τα λένε στα μου μου ε....
Σε εμένα αναφέρεσαι.
Δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε διαφωνώ απλά για να διαφωνώ. Απλώς κάποιοι από εμάς μετά από τόσα χρόνια καλά εγώ μικρός είμαι σχετικά , 24 ακόμη εσείς πρέπει να μου ρίχντετε κάποια χρόνια, βαρεθήκαμε την εξαπάτηση και όσο να ναι ΝΑΙ είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά wannabe ανερχόμενους σωτήρες μετά από τόση εξαπάτηση. Μην μας κατηγορείται επομένως γιατί δεν πιστεύουμε σε αυτά τα παραμύθια κατά τη γνώμη μου. Αλλά και φυσικά δεν πρέπει ως ένα σημείο να κατηγορούμε εσάς επειδή πιστεύετε εκεί που θέλετε....Στην τελική ο χρόνος θα δείξει τι και πως.
Ας κρατήσουμε τον κοινό σκοπό όλων μας...και ας αφήσουμε στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς ή ότι άλλο υπάρχει..
Διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΔ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ...ΔΡΟΜΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑ-ΔΕΡΝΌΜΑΣΤΕ ONLINE :
Justme έγραψε:Ας κρατήσουμε τον κοινό σκοπό όλων μας...και ας αφήσουμε στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς ή ότι άλλο υπάρχει..
συμφωνώ και επ'αυξανω.
την end την φέρνω εδώ διότι θεωρώ ότι είναι μια λύση.
ίσως να μην είναι η μόνη
αλλά έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι είναι μια.
Ο δρόμος και η εξέγερση και η επανάσταση και όλα αυτά τα ωραία
είναι εκτονωτικά άλλα δεν είναι λύση. όπως και να το κανουμε υπερέχουν.
δυο δακρυγόνα μια γκλοπια και παρ τον κάτω.
στην τελική ο πόλεμος είναι οικονομικός, εκεί μας χτυπάνε
εκεί μας πονάει από εκεί θα μας εξαθλιώσουν και μας εξαθλιώνουν.
Δεν βλάπτει να ξερουμε ότι υπάρχει και η end,
εκτός από τα χρήματα προσφέρει και γνώση και πληροφορία πολύ σημαντική.
Justme έγραψε:Ας κρατήσουμε τον κοινό σκοπό όλων μας...και ας αφήσουμε στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς ή ότι άλλο υπάρχει..
συμφωνώ και επ'αυξανω.
την end την φέρνω εδώ διότι θεωρώ ότι είναι μια λύση.
ίσως να μην είναι η μόνη
αλλά έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι είναι μια.
Ο δρόμος και η εξέγερση και η επανάσταση και όλα αυτά τα ωραία
είναι εκτονωτικά άλλα δεν είναι λύση. όπως και να το κανουμε υπερέχουν.
δυο δακρυγόνα μια γκλοπια και παρ τον κάτω.
στην τελική ο πόλεμος είναι οικονομικός, εκεί μας χτυπάνε
εκεί μας πονάει από εκεί θα μας εξαθλιώσουν και μας εξαθλιώνουν.
Δεν βλάπτει να ξερουμε ότι υπάρχει και η end,
εκτός από τα χρήματα προσφέρει και γνώση και πληροφορία πολύ σημαντική.
πχ ποιοί από εμάς ξερουμε ότι
Στις 10/11/1975 η 30η σύνοδος της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ
ψήφισε την απόφαση 33/79. Αυτή η απόφαση καθόριζε ότι Ο σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων
έκτοτε μετά από πολύ αγώνα πολύ προσπάθεια και με πολλά χρήματα
κατάφερε η αμερικανο/εβραική επιτροπή , ομαδα
-οπως και να το λενε δεν εχει σημασία- το 1991 στις 16 Δεκεμβρίου να ξανάφερουν το θέμα
στον Οηε και ο οηε ανακάλεσε την προηγούμενη απόφαση του.
Όλο αυτό το διακίνησε η αμερικανο/εβραική επιτροπή.
ο Σαμαράς λοιπόν τώρα που ήταν
στην αμερική, τώρα μόλις πριν από λίγες ημέρες ,
τους πρώτους που συνάντησε
ήταν αυτή η ελληνο εβραική επιτροπή.
Το 1975 η Ελλάδα δεν είχε ψηφίσει δεν συμμετείχε το 1991 όμως έλαβε μέρος με εκπρόσωπο τον υπουργό εξωτερικών.
ποιος ήταν αυτός? Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
δεν είναι μια Ωραία πληροφορία αυτή που μας βοήθα να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τα πραματα?
doctormarkon έγραψε:Αν υπογράψουν μερικοί δήμοι τότε θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και θα έχουμε εξελίξεις.
όχι απλά εξελίξεις...!Πιθανόν και δεν θα υπογράψουν. Αυτοί που τους έβαλαν κάτι ξέραν για να διατηρούν την σαπίλα. Στην αντίθετη περίπτωση...θα γίνει χαμός.
Εδω ειναι η χθεσινή ομιλία των Λαμπρακη βαλσαμακη και γεωργαντζα.
Η πρωτη μετα το 15/μερο ταξιδι στην κρητη.
Μεταξύ άλλων Μιλούν για την εμπειρία τους από αυτό το ταξίδι.
για τις επαφές που είχαν με τους εκεί δημάρχους και τους ανθρωπους γενικοτερα.
Ο Λαμπράκης έκανε μια εξαιρετική αναφορα στον αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο.
Προσωπικά την βρήκα πολύ συγκινητική.
θελω να του φιλήσω το χέρι όχι σαν επίσκοπο όχι σαν δεσπότη
γιατί ίσως να έχομε και
διαφορετικές απόψεις περί της εκκλησίας. όμως θέλω να του φιλήσω το χέρι, γονατιστός μπροστά του και να του πω οτι τιμώ ιδιαίτερα τον ελληνα αρχιεπισκοπο Ειρηναιο... ..... το πρώτο που τον ενδιέφερε την πρώτη μισή ωρα,
ακούστε σας παρακαλώ την ευαισθησία του ανθρώπου...
τον ενδιέφερε μην τυχόν και η προσπάθεια μας που κάνομε ...
θεωρηθεί οτι προσπαθούμε να κανουμε κάποιο αποσπαστικό κίνημα.
αυτός είναι ο μεγάλος Έλληνας Ειρηναίος.
εδώ είναι ένα απόσπασμα από την αναφορά του Λαμπράκη στον Κρήτης Ειρηναιο.
ο Βαλσαμάκης είπε ότι έχουν αρχίσει και τον παίρνουν τηλέφωνο βουλευτές.
αυτό λέει πολλά. μάλλον "την ακούσανε" με το θέμα των δήμων.
Μιλώντας για τον σαμαρα ο Βαλσαμάκης λέει μεταξύ άλλων
Στις 10/11/1975 η 30η σύνοδος της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ
ψήφισε την απόφαση 33/79. Αυτή η απόφαση καθόριζε ότι Ο σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων
έκτοτε μετά από πολύ αγώνα με πολλά χρήματα
(ακούστε καλύτερα να μην γράφω λέξη προς λέξη)
μια ομάδα κατάφερε το 1991 στις 16 Δεκεμβρίου ξανάφεραν το θέμα
στον Οηε και ο οηε ανακάλεσε την προηγούμενη απόφαση του.
Όλο αυτό το διακίνησε η αμερικανο/εβραική επιτροπή.
ο Σαμαράς λοιπόν τώρα που ήταν στην αμερική,
τώρα μόλις πριν από λίγες ημέρες , τους πρώτους που συνάντησε
ήταν αυτή η ελληνο εβραική επιτροπή.
Το 1975 η ελλάδα δεν είχε ψηφίσει
το 1991 όμως έλαβε μέρος με εκπρόσωπο τον υπουργό εξωτερικών.
ποιος ήταν αυτός? Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Ωραία πληροφορία ε???
Και μετα ο Σαμαρακος πήγε σούμπιτος στο Ισραήλ και υπέγραψε μια
στρατηγικής φύσης συμφωνία.
εμείς εδώ είχαμε θέματα με την χρυσή αυγή και ο Σαμαράς
μας έκανε στρατιωτικούς εταίρους του Ισραήλ
αυτό και αν είναι βόμβα στα ελληνικά πράγματα.
στην συνέχεια όταν παίρνει τον λόγο ο Λαμπράκης αργότερα,
αναλύει αυτή την στρατηγική συμφωνία
και είναι πολύ εκνευρισμένος με τον σαμαρα
γιατί με αυτή του την πράξη μας βάζει σε μεγάλους κίνδυνους καθώς καταλύεται
μια "φιλία " που είχε παραδοσιακά η Ελλάδα με τα αραβικά κράτη.
τώρα είμαστε στρατιωτικοί εταίροι του Ισραήλ μέσα σε μια μεσόγειο
και Μέση ανατολή με εκρηκτικές ισορροπίες.
συγκρίνει αυτή την πράξη με την προδοσία του εφιάλτη
είναι κατά τον Λαμπράκης
μια προδοτική κίνηση και εξηγεί το διότι.
Ο γεωργαντζας είναι λίγο πιο περίπλοκος αλλά κάνει μερικές πολύ σημαντικές παρατηρήσεις και αναλύει τις έννοιες καθεστώς η σύστημα?
λενε αρκετές πληροφορίες πάλι για το κις και τους Εβραίους.
Για τον ελληνισμό, για ρατσισμό, για την χρυσή αυγή,
για την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Τα χώνει στο τσίπρα.
και στον πρωθυπουργό κανονικότατα κατηγορώντας τον
ότι συμμαχεί με το σκότος..
επανέρχεται στην προδοσία του συχνά στην ομιλία του.
είναι βαθιά οργισμένος με αριστερούς και δεξιούς.
Μιλάει για τις ομοιότητες των ελληνων και των αμερικανων
κυρίως ως προς το δικαίωμα οπλισμού και των πιέσεων που
δέχονται σε οικονομικό επίπεδο.
θεωρει οτι δεχόμαστε πολλές πιέσεις για ξεσηκωμό μόνο και μόνο για να βγει
από την μέση μεγάλο μέρος του λαου και για να μην σηκώσει κεφάλι πότε ξανά. συστήνει προσοχή και αποφυγή προκλήσεων.
Λέει οτι όλες οι προκλήσεις γίνονται για σκύψουμε να πιάσουμε το όπλο.
και παροτρύνει να μην το κανουμε.
Στην συνέχεια μιλάει για τον Άρτέμη. τον ονομαζει ιδιαιτερα ευφυές ατομα το οποιο σκεφτεται και δρα 24 ωρες για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
και μπαίνει στην φάση που απαντά στον Καζακη.
θα βάλω το ανάλογο απόσπασμα στο νήμα του.
Μιλάει στην συνέχεια για τον Καλλικράτης και το θέμα των δήμων.
Αναφέρεται στι σαλλα και ρωτάει που βρήκε ο Σαλλας τα χρήματα
για να αγοράσει την αγροτική.
παραλληλίζει τον αμερικάνικο λαό και τον ελληνικό λαό ως βίους παράλληλους
καθώς και οι δυο λαοί έχουν καταληστευτεί για να φτιαχτεί η ντπ.
αναφέρεται επίσης πως και με πιο τρόπο το μακρυ χερι της κυβέρνησης
προσπαθεί να επηρεάσει τους δημάρχους,
αναφέρεται και στο θέμα του κουρακη που έθιξε ο καζακης .
το σχετικο απόσπασμα το έβαλα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 49#p222249
Λέει για τον τζαμτζη και την ερώτηση και πολλά άλλα.
Προς το τέλος απαντά και σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το τρίτο όπλο
αναφορικά με τους δήμους.
Ίσως εκεί προς το τέλος ο Dread θα μπορέσει να βρει κάποιες απαντήσεις
στα ερωτήματα που τον απασχολούν.
Ολόκληρο το βίντεο είναι εδώ.
αυτά
και καλό ξημέρωμα.
arkoudos έγραψε:
λυπάμαι που πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ στους υπόλοιπους που βλεπουν τα κουτοπόνηρα σχόλια σου, ποια ειναι η αλήθεια . είσαι ένας άθλιος ψεύτης ... απομονώνεις μια φράση ... της δίνεις την έννοια που θέλεις εσύ για να παραπλανήσεις και να κοροϊδέψεις ... αυτο το παιχνιδάκι εκτος από τους πολιτικάντηδες , τους πουλημένους δημοσιοκαφρους
Συγγνώμη, σου είναι τόσο δύσκολο να μην οδηγείσαι σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς;
Έγραψα:
OTTO έγραψε:
στο 23:40, μας λέει ο Λαμπράκης:
Την διαχείριση της επένδυσης θα την έχει ο επενδυτής, για 50 χρόνια, μέχρι να πάρει το κεφάλαιό του πίσω.
Απορία 1: Γνωρίζει κάποιος ευεργέτες που έγιναν διαχειριστές του ευεργετήματός τους;
Απορία 2: Υπήρξε ποτέ ευεργέτης που ήθελε να πάρει το κεφάλαιό του πίσω;
Πού είναι το ψέμα; Στις απορίες; Δεν δικαιούμαι να εκφράσω απορία; Μήπως το ψέμα είναι στο quote; Μα αυτά είπε στο βίντεο, τι να κάνουμε. Τα θέλεις επι λέξη; Ορίστε επι λέξη:
(...)Το σημαντικό είναι ότι πώς θα πάρει ο επενδυτής τα χρήματά του πίσω. Αυτή την επένδυση, το mamagement, δηλαδή τη διαχείριση αυτής της επενδύσεως θα την έχει ο επενδυτής, για 50 χρόνια, μέχρι να παρει το κεφάλαιό του πίσω, με 2% κάθε χρόνο (...)
Για πες μας λοιπόν, εγώ ο άθλιος ψεύτης πού είπα ψέμα;;;
το παίζουν και οι μασόνοι ... είσαι μασόνος ;
Εσείς που αποκυρήττετε τους μασόνους, και βαλθήκατε να χαρακτηρίζετε όποιον εκθέτει τον Σώρρα με σοβαρά επιχειρήματα, ως Μασόνο, την Τζανή γιατί δεν την αποκυρήττετε, η οποία υποστηρίζει Σώρρα, αλλά υποστηρίζει και μασονία;;; Εδώ σε θέλω αγαπητέ αρκούδε.
Εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω (αλλά και ακούω - από παλαιότερες ευεργεσίες) ευεργέτη που να σκοπεύει να πάρει το κεφάλαιό του πίσω. Υπάρχει λόγος να σε ενοχλούν οι απορίες μου;
Ωραία είπες όσα είπες, καλό όμως θα ήταν να σταματήσεις να με χαρακτηρίζεις επί προσωπικού (και πρακτορίσκος έγινα;). Και για μένα εύκολο είναι να βαφτίζω, ξέρεις. Δεν το κάνω όμως, γιατί δεν αξίζει κάτι τέτοιο στα ΙΔΕΟ.