END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Re: END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013
Μα αν ηταν ευκολο να βαζουν την υπογραφη τους ,θα ειμασταν αλλη χωρα.
Προσπαθω να μαζεψω καμια υπογραφη.
Το τι εχω ακουσει,για δικαιολογιες αρνησης δεν λεγετε.Ο καθενας οτι θελει λεει.
Μου ερχεται συνεχεια στο μυαλο το εξης ''αποψη δικαιωματικα εχουν ολοι,γνωση εχουν για να μιλουν?''
Λενε πχ ποιος ειναι αυτος?Η μανα του τον ξερει?
Οταν του λες εσυ φιλε που θα ψηφισεις πχ τον Τσιπρα τον ξερεις?Απαντηση==εεε ναι .
Ερωτηση τι ξερεις για αυτον?απαντηση εεεε ωχ ρε φιλε δεν ειναι το ιδιο.
Δεν εχω να πω κατι αλλο ,σε ανθρωπους που δυστηχως μασανε κουτοχορτο.
Μονο παιδαγωγικη αρετη τους προσφερω και ακουσμα γνωσεων.Θα ερθει η ωρα που το μυαλο τους θα κανει συνειρμο του στυλ ,ΑΑΑ καλα ελεγε.
Ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι ,που συναντω και γνωριζω που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.
Ειναι ολο το κουραγιο μου.Φιλοι μου ειμαστε ενας λαος πραγματικα εναρετος.Αυτοι που ειναι αρνητες απλα δεν το συνειδητοποιουν ακομα.Φυσικα ειναι και οι προσκυνημενοι.Αυτοι ειναι απεναντι σε ολους μας.
Προσπαθω να μαζεψω καμια υπογραφη.
Το τι εχω ακουσει,για δικαιολογιες αρνησης δεν λεγετε.Ο καθενας οτι θελει λεει.
Μου ερχεται συνεχεια στο μυαλο το εξης ''αποψη δικαιωματικα εχουν ολοι,γνωση εχουν για να μιλουν?''
Λενε πχ ποιος ειναι αυτος?Η μανα του τον ξερει?
Οταν του λες εσυ φιλε που θα ψηφισεις πχ τον Τσιπρα τον ξερεις?Απαντηση==εεε ναι .
Ερωτηση τι ξερεις για αυτον?απαντηση εεεε ωχ ρε φιλε δεν ειναι το ιδιο.
Δεν εχω να πω κατι αλλο ,σε ανθρωπους που δυστηχως μασανε κουτοχορτο.
Μονο παιδαγωγικη αρετη τους προσφερω και ακουσμα γνωσεων.Θα ερθει η ωρα που το μυαλο τους θα κανει συνειρμο του στυλ ,ΑΑΑ καλα ελεγε.
Ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι ,που συναντω και γνωριζω που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.
Ειναι ολο το κουραγιο μου.Φιλοι μου ειμαστε ενας λαος πραγματικα εναρετος.Αυτοι που ειναι αρνητες απλα δεν το συνειδητοποιουν ακομα.Φυσικα ειναι και οι προσκυνημενοι.Αυτοι ειναι απεναντι σε ολους μας.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δεν είναι λίγες αλλά χρειάζονται περισσότερες.Eva Luna έγραψε:500.000 υπογραφες, εμενα μου φαινονται παρα πολλες
για ομαδα που δεν εχει δικτυωθει στο συνολο της επικρατειας
και ειναι αποκλεισμενη απο τα μεγαλα μεσα.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ " ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ"
Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών.
Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο.
Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον.
Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα.
Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων!
Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν.
Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμιοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι.
Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα.
Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι.
Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο!
Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο.
Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις.
Θα βγάλω άλλο ένα έντυπο, όποιος δεν γουστάρει, να υπογράφει να το πάρει άλλος το μερίδιο του.
Αυτό θα γίνει!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 322 φορές
Δεν είναι απαραίτητο να έχουν γνώσεις για να αποφασίσουν που θα βάλουν την υπογραφή τους. Η δημοκρατία δεν κοιτά αν έχεις γνώσεις. Στον μορφωμένο και στον αγράμματο δίνει ίσα δικαιώματα. (Η σωστή δημοκρατία, όχι το έκτρωμα που ζούμε τα τελευταία χρόνια).ostrako έγραψε:Μου ερχεται συνεχεια στο μυαλο το εξης ''αποψη δικαιωματικα εχουν ολοι,γνωση εχουν για να μιλουν?''
Ο Τσίπρας ως δημόσιο πρόσωπο τουλάχιστον συστήθηκε κανονικά. Ο Σώρρας δεν μας είπε πώς μεγάλωσε, τι σπούδασε, πώς ξεκίνησε επαγγελματικά και από πού βγάζει το ψωμί του. Αλήθεια, η μάνα του τον ξέρει;ostrako έγραψε:Λενε πχ ποιος ειναι αυτος?Η μανα του τον ξερει?
Οταν του λες εσυ φιλε που θα ψηφισεις πχ τον Τσιπρα τον ξερεις?Απαντηση==εεε ναι.
Αλήθεια η ΕΝΤ έχει κάνει καμιά ομιλία στην Πάτρα; Γιατί πολύ στην Κρήτη το έριξαν...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- ostrako
OTTO έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο να έχουν γνώσεις για να αποφασίσουν που θα βάλουν την υπογραφή τους. Η δημοκρατία δεν κοιτά αν έχεις γνώσεις. Στον μορφωμένο και στον αγράμματο δίνει ίσα δικαιώματα. (Η σωστή δημοκρατία, όχι το έκτρωμα που ζούμε τα τελευταία χρόνια).ostrako έγραψε:Μου ερχεται συνεχεια στο μυαλο το εξης ''αποψη δικαιωματικα εχουν ολοι,γνωση εχουν για να μιλουν?''
Ο Τσίπρας ως δημόσιο πρόσωπο τουλάχιστον συστήθηκε κανονικά. Ο Σώρρας δεν μας είπε πώς μεγάλωσε, τι σπούδασε, πώς ξεκίνησε επαγγελματικά και από πού βγάζει το ψωμί του. Αλήθεια, η μάνα του τον ξέρει;ostrako έγραψε:Λενε πχ ποιος ειναι αυτος?Η μανα του τον ξερει?
Οταν του λες εσυ φιλε που θα ψηφισεις πχ τον Τσιπρα τον ξερεις?Απαντηση==εεε ναι.
Αλήθεια η ΕΝΤ έχει κάνει καμιά ομιλία στην Πάτρα; Γιατί πολύ στην Κρήτη το έριξαν...
Ειπαμε υπαρχουν αυτοι, που ειναι αρνητικοι, γιατι ειναι προσκυνημενοι, εχθροι ολων.
Υπαρχουν οι ραγιαδες,η, απλα δεν το ξερουν ακομα οτι ειναι υπερ του.
Δεν εχουμε Δημοκρατια ,πραγματικη αυτο ειναι το ποθητο.
Για τον Τσιπρα και τον καθε Τσιπρα ξερουμε αυτα που πρεπει να ξερουμε.
Ο Αρτεμης ειναι απο την Πατρα.
Και ειπαμε δικαιωμα στην αποψη εχουν ολοι ,γνωση για να μιλουν εχουν?Η υπογραφη, δεν δεν εχει σχεση με τη γνωση οπως τα λες.Εμενα μου το θυμιζει,το αρχαιο ρητο, η σταση των ανθρωπων.
Και μια που το λες, σιγα να μην ξερει ο καθε ψηφοφορος ποιος πραγματικα, ειναι αυτος που ψηφιζει.
Λες να ξερανε οτι ο Σημιτης ,ο Βενιζελος,πχ ειναι χαζαροεβραιοι?Ποσοι λες, να ξερουν για τη ριζα τους.
Εδω ο ιδιος ο Παπανδρεου το λεει σε βιντεο στη Βουλη των ΕΛΛΗΝΩΝ.Μεχρι χτες οι ποιο πολλοι νομιζανε οτι η Εθνικη τραπεζα της Ελλαδος ηταν Ελληνικη.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Κανέναν δεν ξέρουμε.
Ψηφίζουμε ανάλογα αν μας αρέσει η φάτσα τους ή όχι.
Και δεν συμβαίνει εδώ αλλά παντού αυτό.
Και επειδή καμιά φορά τα καθάρματα λένε και σωστά πράγματα ο Τρούμαν είχε πει κάποτε κάτι σωστό.
Σε μια ομιλία στην τότε τηλεόραση του είπαν να βάλει μια πιό πιασιάρικη γραβάτα που να τον κολακεύει.
Και εκείνος είπε. Όταν ο κόσμος κοιτάζει τη γραβάτα μου και όχι αυτά που λέω τότε δεν πάμε καθόλου καλά.
Δεν ξέραμε πως θα μας τη φέρει ο ΓΑΠ. Στη χειρότερη περίπτωση να ήταν μια από τα ίδια αλλά δεν ήταν.
Μετά ήρθε ο Σαμαράς με τα Ζάπεια και το "αντιμνημονιακό" του μέτωπο. Μόλις βγήκε είπε σε όλους να κάτσουν στα 4 και έγινε 4Χ4.
Έτσι θα είναι και ο Τσιπράκος. Τι και αν ξέρεις σε πιό γυμνάσιο πήγαινε και πως μεγάλωσε και τι του αρέσει να τρώει ή πόσα παιδιά έχει αφού δεν ξέρεις τίποτα για τις πιέσεις που δέχεται και σε ποιούς κάθεται στα 4.
Τους ψηφίζεις όλους και τους δίνεις λευκή επιταγή να κανονίζουν τη ζωή σου να σου κλέβουν λεφτά από την τσέπη να σου πάρουν το σπίτι να σε στείλουν σε συσσίτια, να σε βρίζουν και να σε απαξιώνουν.
Δεν έχουμε ούτε δημοκρατία ούτε ψίχουλο δημοκρατίας ούτε αξιοπρέπεια.
Δεν μας ανάγκασαν να ζούμε απλώς φτωχικά και λιτά.
Μας αφαίρεσαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας για να είμαστε υποχρεωμένοι να σερνόμαστε να παρακαλάμε.
Δεν υπάρχει ούτε ψίχουλο δημοκρατίας όταν πρέπει να δηλώνεις ποικιλοτρόπως τις προθέσεις σου για το τι θα κάνεις την επόμενη μέρα, να απολογείσαι για το που ξόδεψες ένα ευρώ πριν δέκα χρόνια ενώ εσύ να μην ξέρεις τίποτα γι αυτούς που κυβερνάνε.
Στην πλειοψηφία τους μασώνοι είναι. Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και όλοι όσοι γίνονται διάσημοι και επώνυμοι. Όλοι όσοι ανεβαίνουν ένα σκαλί παραπάνω στην ιεραρχία.
Ψηφίζουμε ανάλογα αν μας αρέσει η φάτσα τους ή όχι.
Και δεν συμβαίνει εδώ αλλά παντού αυτό.
Και επειδή καμιά φορά τα καθάρματα λένε και σωστά πράγματα ο Τρούμαν είχε πει κάποτε κάτι σωστό.
Σε μια ομιλία στην τότε τηλεόραση του είπαν να βάλει μια πιό πιασιάρικη γραβάτα που να τον κολακεύει.
Και εκείνος είπε. Όταν ο κόσμος κοιτάζει τη γραβάτα μου και όχι αυτά που λέω τότε δεν πάμε καθόλου καλά.
Δεν ξέραμε πως θα μας τη φέρει ο ΓΑΠ. Στη χειρότερη περίπτωση να ήταν μια από τα ίδια αλλά δεν ήταν.
Μετά ήρθε ο Σαμαράς με τα Ζάπεια και το "αντιμνημονιακό" του μέτωπο. Μόλις βγήκε είπε σε όλους να κάτσουν στα 4 και έγινε 4Χ4.
Έτσι θα είναι και ο Τσιπράκος. Τι και αν ξέρεις σε πιό γυμνάσιο πήγαινε και πως μεγάλωσε και τι του αρέσει να τρώει ή πόσα παιδιά έχει αφού δεν ξέρεις τίποτα για τις πιέσεις που δέχεται και σε ποιούς κάθεται στα 4.
Τους ψηφίζεις όλους και τους δίνεις λευκή επιταγή να κανονίζουν τη ζωή σου να σου κλέβουν λεφτά από την τσέπη να σου πάρουν το σπίτι να σε στείλουν σε συσσίτια, να σε βρίζουν και να σε απαξιώνουν.
Δεν έχουμε ούτε δημοκρατία ούτε ψίχουλο δημοκρατίας ούτε αξιοπρέπεια.
Δεν μας ανάγκασαν να ζούμε απλώς φτωχικά και λιτά.
Μας αφαίρεσαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας για να είμαστε υποχρεωμένοι να σερνόμαστε να παρακαλάμε.
Δεν υπάρχει ούτε ψίχουλο δημοκρατίας όταν πρέπει να δηλώνεις ποικιλοτρόπως τις προθέσεις σου για το τι θα κάνεις την επόμενη μέρα, να απολογείσαι για το που ξόδεψες ένα ευρώ πριν δέκα χρόνια ενώ εσύ να μην ξέρεις τίποτα γι αυτούς που κυβερνάνε.
Στην πλειοψηφία τους μασώνοι είναι. Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και όλοι όσοι γίνονται διάσημοι και επώνυμοι. Όλοι όσοι ανεβαίνουν ένα σκαλί παραπάνω στην ιεραρχία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν θέλουμε σωτήρες? Θα σωθούμε μόνοι μας. Ο.Κ
Αλλά ένας τρόπος για να σωθεί ένας λαός μόνος είναι και να πάει όχι μόνο ενάντια στο κόμμα του αλλά και ενάντια στην ποδοσφαιρική του ομάδα και στο λαμόγιο πρόεδρο της, να φωνάξει απ έξω από τη μασωνική στοά της Αχαρνών να καεί να καεί ή ακόμα καλύτερα φωτιά στο μπουρδέλο τη στοά.
Στα μπουζούκια εκεί που τραγουδάει το ξέκωλο που θαυμάζει και σε όποιο ναό του Καπιταλισμού.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα είμαστε όλοι νεκροί.
Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στην Αθήνα πολλά έντυπα υπογραφών. Έχουν βγεί κάποιοι άνθρωποι και μοιράζουν. Απ έξω από Τράπεζες από εστιατόρια και σε όποιο μέρος συχνάζει κόσμος.
Αλλά ένας τρόπος για να σωθεί ένας λαός μόνος είναι και να πάει όχι μόνο ενάντια στο κόμμα του αλλά και ενάντια στην ποδοσφαιρική του ομάδα και στο λαμόγιο πρόεδρο της, να φωνάξει απ έξω από τη μασωνική στοά της Αχαρνών να καεί να καεί ή ακόμα καλύτερα φωτιά στο μπουρδέλο τη στοά.
Στα μπουζούκια εκεί που τραγουδάει το ξέκωλο που θαυμάζει και σε όποιο ναό του Καπιταλισμού.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα είμαστε όλοι νεκροί.
Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στην Αθήνα πολλά έντυπα υπογραφών. Έχουν βγεί κάποιοι άνθρωποι και μοιράζουν. Απ έξω από Τράπεζες από εστιατόρια και σε όποιο μέρος συχνάζει κόσμος.
- ION 4ever
Οι ενάντιοι στην end , εννοώ συνειδητά ενάντιοι, είναι αρκετοί αλλά πόσοι?
οι Βάλτοι επίσης. μετριούνται εύκολα.
Οι κοιμισμένοι και οι αδιάφοροι όμως στην Ελλάδα δυστυχώς είναι πολλοί.
Είμαι όμως αισιόδοξη, δεν έχω δηλαδή και τίποτα άλλο να είμαι,
θα μαζευτεί ο αριθμός των υπογραφών. απλώς χάνουμε τόσο χρόνο!!!
Τόσο πολύ χρόνο.... που εν τω μεταξύ αυτοί εκεί στην εξουσία
και την διαχείριση κάνουν ότι γουστάρουν.
οι Βάλτοι επίσης. μετριούνται εύκολα.
Οι κοιμισμένοι και οι αδιάφοροι όμως στην Ελλάδα δυστυχώς είναι πολλοί.
Είμαι όμως αισιόδοξη, δεν έχω δηλαδή και τίποτα άλλο να είμαι,
θα μαζευτεί ο αριθμός των υπογραφών. απλώς χάνουμε τόσο χρόνο!!!
Τόσο πολύ χρόνο.... που εν τω μεταξύ αυτοί εκεί στην εξουσία
και την διαχείριση κάνουν ότι γουστάρουν.
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Να κάνω κάποιες ερωτήσεις - απορίες ;
1) Πόσες υπογραφές έχουν δηλώσει οτι θέλουν ;
2) Υπάρχει κάποια καταλυτική ημερομηνία για την συγκέντρωση τους ; Και αν ναι, ποια ειναι αυτή ;
3) Σε περίπτωση που α) δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογράφων ή β) περάσει η καταλυτική ημερομηνία , ποιες θα ειναι οι κινήσεις τους ;
4) Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν οι υπογραφές που θέλουν ή/και μέσα στις ημερομηνίες που θέλουν, ποια ειναι η επόμενη κίνηση τους ;
Και ....
5) Ας υποθέσουμε οτι έχουν γίνει ολα όπως τα θέλουν, και έχουν παραδώσει τις υπογραφές στα αρμόδια όργανα (Υπουργεία, βουλή , κλπ), στην περίπτωση (που ειναι και η επικρατέστερη) να μην υπάρξει καμία αντίδραση απο την κυβέρνηση, τι θα κάνουν μετά ;
(Και μη μου πει κανεις οτι η κυβέρνηση ειναι υποχρεωμένη απο το Σύνταγμα να κάνει κάτι , γιατι θα γελασω....
)
Thanks
2) Υπάρχει κάποια καταλυτική ημερομηνία για την συγκέντρωση τους ; Και αν ναι, ποια ειναι αυτή ;
3) Σε περίπτωση που α) δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογράφων ή β) περάσει η καταλυτική ημερομηνία , ποιες θα ειναι οι κινήσεις τους ;
4) Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν οι υπογραφές που θέλουν ή/και μέσα στις ημερομηνίες που θέλουν, ποια ειναι η επόμενη κίνηση τους ;
Και ....
5) Ας υποθέσουμε οτι έχουν γίνει ολα όπως τα θέλουν, και έχουν παραδώσει τις υπογραφές στα αρμόδια όργανα (Υπουργεία, βουλή , κλπ), στην περίπτωση (που ειναι και η επικρατέστερη) να μην υπάρξει καμία αντίδραση απο την κυβέρνηση, τι θα κάνουν μετά ;
(Και μη μου πει κανεις οτι η κυβέρνηση ειναι υποχρεωμένη απο το Σύνταγμα να κάνει κάτι , γιατι θα γελασω....

Thanks
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- arkoudos
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS
φοβάμαι ότι με την επικείμενη κατάρρευση του αμεριανικού ιδιωτικού δημοσίου τα ομόλογα του σώρρα θα γίνουν κουρελόχαρτα 

- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ενώ τώρα είναι μεταξωτά...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
Επειδη απεχω λιγο απο την επικαιροτητα, δεν ειχα σκεφτει τις απειρες παραμετρους της όποιαςarkoudos έγραψε:φοβάμαι ότι με την επικείμενη κατάρρευση του αμεριανικού ιδιωτικού δημοσίου τα ομόλογα του σώρρα θα γίνουν κουρελόχαρτα
καταρρευσης εκει στην Αμερικη.
Γενικα ο Λαμπρακης ελεγε οτι οσο κι αν μας φαινεται παραξενο, εχει αρχισει εκει να γινεται
μια σημαντικη μεταστροφη, στα οικονομικα μιλωντας.
Δεν ειμαι σιγουρη αν εννοουσε μονο τον νόμο Νεσάρα. Θυμαμαι να το εχω ακουσει
αρχες άνοιξης, αρκετα πριν αναφερθει στον Νεσάρα.
Αν υποθεσουμε πως και η προηγουμενη ευμαρεια μας μα και η τωρινη υφεση ηταν
προκατασκευασμενες, τοτε ουτε αυτο το ενδεχομενο τωρα εκει στην Αμερικη δεν μπορει
να εχει αφεθει σε τυχαια εξελιξη.
Υπαρχει σχεδιο κι ειναι μεγαλυτερο απ' οσο φανταστηκαμε, πιθανως...
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ION 4ever
Νομίζω το λιγότερο 2 εκατομμύρια. το ιδανικότερο 4.Dread έγραψε:Να κάνω κάποιες ερωτήσεις - απορίες ;
Δεν γνωρίζω ακριβώς. νόμιζα μεχρι τέλος ΣεπτεμβρίουDread έγραψε:2) Υπάρχει κάποια καταλυτική ημερομηνία
για την συγκέντρωση τους ; Και αν ναι, ποια ειναι αυτη ;
αλλά μάλλον είχα καταλάβει λάθος. Όταν βεβαιωθώ θα σου πω.
Ο Σωρρας λέγεται έχει και άλλα "όπλα".Dread έγραψε:3) Σε περίπτωση που α) δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογράφων ή β) περάσει η καταλυτική ημερομηνία , ποιες θα ειναι οι κινήσεις τους ;
Φαντάζομαι ότι θα περάσουν στο σχέδιο 4.
Λέει ότι έχει 13 χαρτιά για παίξει.
1) μετοχές της ανατολής
2) ομόλογα
3) δήμοι
4)??? θα δούμε.
ήδη παρόλο που το 2 (ομόλογα, υπογραφές) τρέχει
έχει περάσει στο 3, (με τους δήμους,)
που και εκεί αναμένονται σύντομα κάποιες εξελίξεις.
και το 1 τρέχει αλλά αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο γιατί είναι πιο μπερδεμένο
το θέμα και υπάρχου νομικά θέματα που ως γνωστόν αυτά, παίρνουν χρόνο.
Αυτά θα κατατεθούν στον εισαγγελέα ως αποδεικτικό στοιχείοDread έγραψε:4) Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν οι υπογραφές που θέλουν ή/και μέσα στις ημερομηνίες που θέλουν, ποια ειναι η επόμενη κίνηση τους ;
της βούλησης μέρους των πολιτών.
Άσχετα με το αν θα γίνει κάτι υπάρχει και στέκει αυτή η κίνηση συνταγματικά
και νομικά και αυτό γινεται όταν συλλέγονται υπογραφές για διάφορα ζητήματα.
Αν δεν γίνει κάτι άμεσα και το περάσουν επίσης στο ντούκου,
θα αποτελεί ένα γεγονός, ένα "δεδικασμένο", αν θελεις
που ίσως να είναι χρήσιμο για επόμενες κινήσεις.
Γιώργο δεν σου μιλώ ως εκπρόσωπος της end αλλά σαν ION
και ότι λέω τα συμπεραίνω από αυτά που έχω ακούσει.
Και ....
Νομίζω ότι σε κάλυψα με τα παραπάνω.Dread έγραψε:5) Ας υποθέσουμε οτι έχουν γίνει ολα όπως τα θέλουν, και έχουν παραδώσει τις υπογραφές στα αρμόδια όργανα (Υπουργεία, βουλή , κλπ), στην περίπτωση (που ειναι και η επικρατέστερη) να μην υπάρξει καμία αντίδραση απο την κυβέρνηση, τι θα κάνουν μετά ;
(Και μη μου πει κανεις οτι η κυβέρνηση ειναι υποχρεωμένη απο το Σύνταγμα να κάνει κάτι , γιατι θα γελασω....)
Δεν είναι θέμα βουλής, άλλωστε ως τι να τα καταθέσουν στη βουλή?
Είναι θέμα εισαγγελέα.
- ION 4ever
τα χρήματα τα οφείλει η φεντεραλ και όχι η Αμερική.arkoudos έγραψε:φοβάμαι ότι με την επικείμενη κατάρρευση του αμεριανικού ιδιωτικού δημοσίου τα ομόλογα του σώρρα θα γίνουν κουρελόχαρτα
Η Αμερικανική κυβέρνηση τα έχει εκδώσει αλλά η φεντ είναι αυτή που πρέπει
να τα πληρώσει.
αλλά όπως και να έχει το ερώτημα είναι καίριο και η απορία σου δικαιολογημένη.
Χρειάζεται υπεύθυνη απάντηση και η δική μου δεν μπορεί να είναι
διότι δεν γνωρίζω.
έτσι εκφράζω μόνον άποψη.
Θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη ομιλία του ο Λαμπράκης θα αναφερθεί και θα εξηγήσει περισσότερα.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ξέρουμε όμως περισσότερα από όσα ξέρουμε για τον Σώρρα.ostrako έγραψε:Για τον Τσιπρα και τον καθε Τσιπρα ξερουμε αυτα που πρεπει να ξερουμε.
Ε μόνο αυτό ξέρουμε. Τις σπουδές του; Την επαγγελματική του καριέρα;Ο Αρτεμης ειναι απο την Πατρα.
Και είπα, μιας και είναι πατρινός, κάνουν ομιλίες στην Πάτρα;;;
Όσο ξέρει ο ψηφοφόρος τι είναι αυτός τον οποίο ψηφίζει, αλλο τόσο (και πολύ λέω) ξέρουν ποιος είναι ο Σώρρας αυτοί που υπογράφουν την αίτηση της END.Και μια που το λες, σιγα να μην ξερει ο καθε ψηφοφορος ποιος πραγματικα, ειναι αυτος που ψηφιζει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δεν ξεχνάμε όμως τις απίστευτες ρήσεις περί κρίσιμης μάζας.ION 4ever έγραψε:Νομίζω το λιγότερο 2 εκατομμύρια. το ιδανικότερο 4.Dread έγραψε:Να κάνω κάποιες ερωτήσεις - απορίες ;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ION 4ever
αρελαArELa έγραψε:Ενώ τώρα είναι μεταξωτά...
σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Λαμπράκη πολύ πριν εμφανιστεί η end,
άλλο άτομο εντελώς ξένο με την end παρουσίασε στον προβόπουλο ομόλογο
(δεν θυμάμαι ακριβώς το ύψος του ποσού τώρα)
και έλαβε την απάντηση ότι το ομόλογο είναι καθόλα εντάξει.
ελπίζω και γραπτώς. η τέλος πάντων να υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία
που να το αποδεικνύουν.
Το ομόλογο αυτό ήταν της ιδίας, ας πούμε, σειράς
με τα ομόλογα των 600 που παίζουν τώρα.
Δεν έχουν εμφανίσει ακόμη το "ποιος" και τα ανάλογα έγραφα
αλλά ίσως να σχετίζεται με την επόμενη κίνηση τους.
Ενδέχεται λοιπόν να είναι πράγματι μεταξωτά και ίσως και κάτι περισσοτερο.
- ArELa
- Founder-Administrator
ελπίζω να γνωρίζεις τι εστί προβόπουλος...ION 4ever έγραψε:σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Λαμπράκη πολύ πριν εμφανιστεί η end,
άλλο άτομο εντελώς ξένο με την end παρουσίασε στον προβόπουλο ομόλογο
(δεν θυμάμαι ακριβώς το ύψος του ποσού τώρα)
και έλαβε την απάντηση ότι το ομόλογο είναι καθόλα εντάξει.
και τι συνεπάγεται το "καθόλα εντάξει" από τον συγκεκριμένο.
Αν δεν το γνωρίζεις, ή το παραγνωρίζεις, σίγουρα δε θα κάτσω
να βγάλω τα συκώτια μου για να αποδείξω (για άλλη μια φορά) τα αυτονόητα,
και κυρίως δε θα μπω σε συγκρουσιακό mode για την end και για καμία άλλη
οργάνωση, δηλαδή...
Όπως λέμε και ξαναλέμε, και τουλάχιστον σ'αυτό συμφωνούμε αμφότερες,
ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον
και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα κι ό,τι είναι να φανεί θα φανεί ξεκάθαρα.
Προσωπικά δεν βιάζομαι. Ξέρω να περιμένω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako
Υπαρχει μια ημερομηνια ετους 2016.Μετα απο εκει , αλλαγη δεν ειναι εφικτη.[Λαμπρακης]
Ο Αργυρακοπουλος σε βιντεο που ανεβασε και η Ιον εδω,λεει οτι η ''απελευθερωση της Ελλας''βγαζει
2014.[καταπληκτικος,οποιος δεν ειδε το βιντεο να το δει....]
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 17#p221017
Για μενα μεχρι το Μαρτη,θα ξερουμε.....ξερουμε τι θα απογινουμε

Μεχρι τις 22 Δεκεμβριου,το τραπεζικο συστημα εχει αλλαξει.Οι Αμερικανοι θα ξυπνησουν αποτομα.
Εδω τα ''δικα μας'' παιδια ,θα θελουν το χαος,για να επικρατησουν.Οτι και να κανουν ,οι αλλαγες ερχονται.
Μεχρι το Δεκεμβρη θα εχουμε εικονα πιο καθαρη για τα μελλουμενα μας.
Το Μαιο οι βουλευτικες.
Τωρα με το Σωρρα....εχει τους Δημους.Αν τρεξει ενας δημος,προγραμμα αναπτυξης
Εχουμε κατι,να εξετασουμε σοβαρα....
Οπως και να ονομασουμε,τα ομολογα,τα εχει ο Σωρρας.Κανενας δεν τα ψαχνει?
Αν καποιος απο εμας το εκανε αυτο,δεν θα ασχολιοτανε κανενας για εμας?Δεν θα εβγαζε καπου?
Τι ειναι αυτο που η ΕND και ο Σωρρας μας κανει να μην τον εξετασουμε?
Παραμυθαδες ειναι?Η ειναι ρεαλιστες,οικονομικου μοντελου πιο καλο για τους πολλους?Νομιζω οτι εχουν τα προσοντα να παραγουν αλλαγη .Προτεινω να τους ακουσουμε και οχι να τους αρνηθουμε.Το αν τους
δεχτουμε ανηκει,στην ελευθερη βουληση του καθενος.
Τα εγγραφα και τα στοιχεια,ας ειναι ολα φανερα στους πολιτες,για να γνωριζουν οσοι θελουν.
Οι κινησεις φανερες.Τα Δημοτικα συμβουλια δεν ειναι ανοιχτα για τους πολιτες?
Αν υπογραψουν 2οοο.οοο γινονται 4οοο.οοο με τα δικα μου Μαθηματικα.
Ο Αργυρακοπουλος σε βιντεο που ανεβασε και η Ιον εδω,λεει οτι η ''απελευθερωση της Ελλας''βγαζει
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 17#p221017
Για μενα μεχρι το Μαρτη,θα ξερουμε.....ξερουμε τι θα απογινουμε

Μεχρι τις 22 Δεκεμβριου,το τραπεζικο συστημα εχει αλλαξει.Οι Αμερικανοι θα ξυπνησουν αποτομα.
Εδω τα ''δικα μας'' παιδια ,θα θελουν το χαος,για να επικρατησουν.Οτι και να κανουν ,οι αλλαγες ερχονται.
Μεχρι το Δεκεμβρη θα εχουμε εικονα πιο καθαρη για τα μελλουμενα μας.
Το Μαιο οι βουλευτικες.
Τωρα με το Σωρρα....εχει τους Δημους.Αν τρεξει ενας δημος,προγραμμα αναπτυξης
Εχουμε κατι,να εξετασουμε σοβαρα....
Οπως και να ονομασουμε,τα ομολογα,τα εχει ο Σωρρας.Κανενας δεν τα ψαχνει?
Αν καποιος απο εμας το εκανε αυτο,δεν θα ασχολιοτανε κανενας για εμας?Δεν θα εβγαζε καπου?
Τι ειναι αυτο που η ΕND και ο Σωρρας μας κανει να μην τον εξετασουμε?
Παραμυθαδες ειναι?Η ειναι ρεαλιστες,οικονομικου μοντελου πιο καλο για τους πολλους?Νομιζω οτι εχουν τα προσοντα να παραγουν αλλαγη .Προτεινω να τους ακουσουμε και οχι να τους αρνηθουμε.Το αν τους
δεχτουμε ανηκει,στην ελευθερη βουληση του καθενος.
Τα εγγραφα και τα στοιχεια,ας ειναι ολα φανερα στους πολιτες,για να γνωριζουν οσοι θελουν.
Οι κινησεις φανερες.Τα Δημοτικα συμβουλια δεν ειναι ανοιχτα για τους πολιτες?
Αν υπογραψουν 2οοο.οοο γινονται 4οοο.οοο με τα δικα μου Μαθηματικα.

- ION 4ever
Το λελούδι
Από δευτέρα.... χαχαχαχα
Από δευτέρα.... χαχαχαχα
- ION 4ever
διφορούμενες τρίπλες είπες?doctormarkon έγραψε:Το Υπουργείο Εσωτερικών θα απαντήσει.
Πρέπει να απαντήσει μέσα σε λίγες μέρες.
Απλώς εμείς δεν μαθαίνουμε τις απαντήσεις.
Συνήθως οι απαντήσεις είναι διφορούμενες με τρίπλες και γραφειοκρατική ξύλινη γλώσσα αλλά δεν έχει μείνει καμία βουλή αναπάντητη.
Βρήκα τις απαντήσεις που έχουν δοθεί στον Νικολοπουλο.
Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. είναι μάλλον νευρικά τα γέλια γιατί
είναι τραγική η κατάσταση.
Από τον αννα στον καιάφα. Ουε γραμματείς!!!ουε και φαρισαίοι.
Ο νικολόπουλος έχει κάνει ουκ ολίγες επερωτήσεις.
στο τέλος νομίζω ότι τους έχει πάρει στο ψιλό και ο νικολοπουλος.
όταν ανοίγεται το λινκ κάτω κάτω έχει κάτι αρχεία pdf
το ένα είναι η ερώτηση
και τα άλλα είναι οι απαντήσεις.
Θαυμάστε το μεγαλείο του στρίβειν δια της κοινοβουλευτικής μεθόδου.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinov ... 7bb1807bdd
http://www.hellenicparliament.gr/Koinov ... f44065a7e5
http://www.hellenicparliament.gr/Koinov ... 8fd004ff12
http://www.hellenicparliament.gr/Koinov ... 4a7dd28c7b
http://www.hellenicparliament.gr/Koinov ... eb126f862c
- doctormarkon
- Επίτιμος
Έτσι είναι οι απαντήσεις στη Βουλή.
Όσο πιό στρίβειν τόσο πιό καλές.
Όσο πιό στρίβειν τόσο πιό καλές.
- ostrako
''Ο Αργυρακοπουλος σε βιντεο που ανεβασε και η Ιον εδω,λεει οτι η ''απελευθερωση της Ελλας''βγαζει
viewtopic.php?f=8&t=16354&p=221017#p221017''
Αυτο εγραψα πιο πανω.Για να ειμαι ακριβολογος,η φραση, '' Η Ελληνικη απελευθερωση το''βγαζει 2014.
Αυτο εγραψα πιο πανω.Για να ειμαι ακριβολογος,η φραση, '' Η Ελληνικη απελευθερωση το''βγαζει 2014.
- ArELa
- Founder-Administrator
Mε έβαλες σε περιέργεια.ostrako έγραψε:''Ο Αργυρακοπουλος σε βιντεο που ανεβασε και η Ιον εδω,λεει οτι η ''απελευθερωση της Ελλας''βγαζει
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Θα σε διορθώσω Δημήτρη. Αργυρόπουλος λέγεται και είναι Θεός.
Πήγαινε σε αυτη την ιστοσελίδα.
http://www.arithmosofia.com/
Βάζε λέξεις και παίξε με αυτές και θα εκπλαγείς.
Αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιό κοντά στην καθαρεύουσα ή αρχαία.
π.χ βάλε Μανώλης Λαμπράκης και θα βγάλει συνώνυμο Σχέδιο Καλλικράτης.
Τι κάνει με τους δήμους?.
Πήγαινε σε αυτη την ιστοσελίδα.
http://www.arithmosofia.com/
Βάζε λέξεις και παίξε με αυτές και θα εκπλαγείς.
Αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιό κοντά στην καθαρεύουσα ή αρχαία.
π.χ βάλε Μανώλης Λαμπράκης και θα βγάλει συνώνυμο Σχέδιο Καλλικράτης.
Τι κάνει με τους δήμους?.
- Eva Luna
Ολοκληρο κλειδωμα εκτος φεησμπουκ εφαγα για χαρη του βιντεο αυτου.ostrako έγραψε:''Ο Αργυρακοπουλος σε βιντεο που ανεβασε και η Ιον εδω,λεει οτι η ''απελευθερωση της Ελλας''βγαζει
viewtopic.php?f=8&t=16354&p=221017#p221017
Δεν ξερω τι εφταιγε, παντως σημερα μπαινω, εξισου ξαφνικα και χωρις αλλη παρεμβαση.
Ναι, αξιζει να το δουμε το βιντεο.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**