END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013

Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 386 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Re: END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 30 Σεπ 2013, 14:56

Άνθρωποι άνθρωποι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? :loco:

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Σεπ 2013, 16:30

Δεν ξέρω αν παίζει μίσος και αλληλοσπαραγμός Κατερίνα, αλλά σίγουρα παίζουν προσεγγίσεις και συμπεριφορές που με αφήνουν άναυδη... όχι γιατί σοκάρομαι κι όχι γιατί δεν έχει σπάσει η χολή μου μέσα στο νετ, αλλά γιατί τις βλέπω από άτομα που η εικόνα τους κι η διαδρομή τους ήταν εντελώς διαφορετική στη σκέψη μου...

πέραν αυτού...

Ρώτησα τον Αρκούδο ποιος παραποίησε και ποια λόγια του, απάντηση δεν πήρα.
Πάει αυτό.

Ανέλυσα (απευθυνόμενη σε όλους βασικά) την αντήχηση της λέξης "μνημόνιο" και το τι συνεπάγεται αυτή στη σημερινή μας πραγματικότητα, κι η ΙΟΝ μας έκανε ανάλυση του λήματος λες και δεν έχουμε πάει σχολείο...ή δεν μπορούμε να βρούμε λεξικά...

Ο ΟΤΤΟ θέτει επιχειρήματα, ναι, προκλητικά, αλλά οι υποστηρικτές της ΕΝΤ, δεν πραγματεύονται αυτά τα επιχειρήματα... στέκονται μόνο στο προκλητικό ύφος, και απαντούν ΜΟΝΟ σ'αυτό, με μια πλειάδα προσωπικών χαρακτηρισμών που δείχνουν κομμάτια του ψυχισμού τους, που εμένα τουλάχιστον με απωθούν. Αν νομίζουν πως έτσι "ταπώνουν" τον άλλον ή κάνουν τα επιχειρήματα να εξαϋλωθούν, κάνουν λάθος. Οι ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ χαρακτηρισμοί είναι άχρηστοι και δείχνουν απλά μια ασχήμια, και η ανυπαρξία αντιπαράθεσης σε επίπεδο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ καταδεικνύουν απλά αδυναμία να προτάξουν τέτοια.

Λυπάμαι αν στεναχωρώ, αλλά αυτά εισπράττω και δε θα μασήσω τα λόγια μου.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 16:45

1) δεν απάντησα σε εσένα όσον αφορά την λέξη μνημόνιο.

δευτερον η διμούτσουνη συμπεριφορά του οττον δεν σε πειράζει.

Η μήπως με θεωρείς και εσύ μνημονιακή και αντιδιμοκράτισα?

Η μήπως όλοι όσοι υποστηρίζουν την end είναι ανθέλληνες και προδότες
της πατρίδας μας.
Και ήρθε το οττονάκι να μας βάλει τα γυαλιά και να ξεσκεπάσει την σκευωρία.?
τον υποστηρίζεις κιόλας. Πίσω από τις λέξεις δεν διαβάζεις?
Η συμπεριφορά του σου φαίνεται ορθή?
έχει πάρει το νήμα και το έχει ξεσκίσει χωρίς να λέει τίποτα.
Η ακόμα και να έχει κάτι να πει ο τρόπος που το κάνει είναι τόσο γλοιώδης
που πλέον και η ανοχή έχει τα όρια της.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 18:31

Απομαγνητοφωνημένα κείμενα από ομιλία του Λαμπράκη
σχετικά με την καινούργια δυνατότητα των δήμων.

ΕΝD: "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" από ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΕ ΟΠΛΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"
(ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 24/9/2013 ΕΜΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ)

Ο Καλλικράτης έκανε κάτι πολύ ευφυές υποτίθεται και δεν το έκανε για το καλό του λαού.
Ο σκοπός που έγινε ο Καλλικράτης ήταν για να μπορεί να διχοτομηθεί η Ελλάδα ευκολότερα, γιατί έχει συμφωνηθεί με συγκεκριμένο κόμμα της βουλής που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ότι όταν έρθει στην εξουσία θα αποδεχθεί, χωρίς μεγάλες διαδικασίες, το διαμελισμό της Ελλάδας.
Ο Καλλικράτης, λοιπόν, ήταν το προοίμιο να προετοιμάσουν την ανεξαρτησία ορισμένων τμημάτων της χώρας ώστε να είναι αυτόνομες καταστάσεις- κυβερνήσεις, να μπορεί να γίνει δηλαδή ένα δημοψήφισμα στη Θράκη, όπου έχουμε πλειοψηφία των Τούρκων και να πει "αυτή η περιοχή, επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν νόμο για αυτοδιάθεση εθνών, εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι".
Έχουν δική τους κυβέρνηση άρα μπορούν να έχουνε δημοψήφισμα δικό τους. " Αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη.

ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΕ ΟΠΛΟ

Το πήραμε εμείς όμως και το κάναμε όπλο από Δούρειο Ίππο. Αφού δεν δέχονται ο Πρωθυπουργός, ο Στουρνάρας ή οποιοσδήποτε άλλος, να σας πω και εν παρενθέσει ότι προτού μπούμε στο μνημόνιο ο Αρτέμης Σώρρας πήγε στον Παπακωνσταντίνου συμβόλαιο 514 δισεκατομμυρίων.
Ξεχρέωνε την Ελλάδα, τότε ήταν 295 το χρέος και έμεναν τα υπόλοιπα για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή, τίποτ' άλλο. Όλη η υπόλοιπη δουλειά είχε γίνει. Είχαμε την έγκριση από τα παγκόσμια ταμεία.
Ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραφε και θα επέστρεφε σε ανταποδοτικά οφέλη στο ταμείο μόνον 150 δις τα επόμενα 25 έτη. Τα υπόλοιπα ήταν "δωρεάν". Ήταν χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για να μη μπεί στο μνημόνιο. Αυτό έγινε πριν από το πρώτο μνημόνιο.

ΤΟ (ΚΙΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ

Ας επανέλθουμε στον Καλλικράτη, ο Δήμος εντελώς ξαφνικά έγινε κυρίαρχο κράτος, είναι οργανισμός δημοσίου δικαίου. Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο γιατί οργανισμός δημοσίου δικαίου πέραν του κράτους είναι και μια άλλη εταιρία, το ΚΙΣ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε, καταρχήν, το 1897 και έγινε οργανισμός δημοσίου δικαίου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1919. Έκτοτε έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 29 ΦΕΚ τα οποία επηρεάζουν το ΚΙΣ. Το ΚΙΣ είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος. Κάνει δικές του εκλογές ανά τετραετία, και δέν πληρώνει φόρους. Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και είναι το 2% του πληθυσμού της Ελλάδος σήμερα, ελέγχει όμως περίπου 30-40% του εμπορίου και των περουσιών στην Ελλάδα, δεν έχει φορολογική υποχρέωση προς το Ελληνικό Κράτος. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την απώλεια φόρων μόνον από το ΚΙΣ, βάλτε την απώλεια φόρων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική. Μόνο αυτά τα τρία, να βάλετε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, να βάλετε το Ίδρυμα Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, βάλτε όλα αυτά τα όμορφα ιδρύματα μαζί να διαπιστώσετε ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες. Όχι η θεία μου η Καλλιόπη και η θειά μου η Μαρία στο χωριό που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν γύρω στα 40 ευρώ. Όχι δεν είναι. Το ΚΙΣ ελέγχει το 40% των Ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιοκτησιών και δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληνικό κράτος και είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, είναι δηλαδή κράτος εν κράτει.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ : ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Το ίδιο πράγμα τώρα είναι και ο Καλλικράτης. Τώρα σας δόθηκε η δύναμη να δώσετε την απάντηση. Ο Δήμαρχος σας έχει το δικαίωμα που έχει και ο Σαμαράς. Η διαφορά ποια είναι; η διαφορά είναι ότι πρέπει να το εγκρίνει το διοικητικό του συμβούλιο. Είναι πιο δύσκολο δηλαδή από το δικαίωμα που δίνει στον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος δε χρειάζεται κανενός αλλουνού τη συναίνεση. Ο δήμαρχος όμως χρειάζεται τη συναίνεση του διοικητικού συμβουλίου διότι αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι συνεχές και μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεσμεύει και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Δηλαδή εάν αποφασίσει ένας δήμαρχος να απελευθερώσει το δήμο του και την πατρίδα του που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να το κάνει πολύ απλά υπογράφοντας έχοντας αυτήν την δικαιοδοσία να πάει στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Αρτέμης Σώρρας θα δώσει την εγγυοδοσία και ο δήμαρχος θα δώσει την δικαιοδοσία. Η εγγυοδοσία είναι ο Σώρρας, η δικαιοδοσία είναι ο δήμαρχος. Ο δήμος, όμως, δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση. Καταρχήν δεν είναι δάνειο.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Δεν πρόκειται περί δανείου. Ονομάζεται επένδυση. Θα σας πω πολύ απλά τι σημαίνει επένδυση.
Πρώτον είναι άτοκος, δηλαδή εάν στο Δήμο Ιεράπετρας, ο δήμαρχος είχε μεγάλη φαντασία και ήθελε να φτιάξει 50 έργα που θα στοίχιζαν 15 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου περιγράψει τα έργα και να μου δώσει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό τι θα στοιχίσουν.
Με αυτήν τη δικαιοδοσία και με την δική μου εγγυοδοσία, του Σώρρα δηλαδή, εγώ πάω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα και δεσμεύω το σύνολο του ποσού και από εκείνη τη στιγμή είναι δεσμευμένο για τα έργα του Δήμου Ιεράπετρας. Κατόπιν, για το κάθε έργο, πρώτον γίνεται μια ανάλυση- μελέτη και επιπλέον αρχίζει τώρα μια σχέση μεταξύ του Αρτέμη Σώρρα και του Δημάρχου. Για να είναι και οι δύο εξασφαλισμένοι, ασφαλίζεται το κάθε έργο, ούτως ώστε σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία του εργολάβου να τελειώσει το έργο πρέπει να το τελειώσει η ασφάλεια. Άρα η ασφάλεια πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων, πρώτον, ότι το έργο είναι εφικτόν και, δεύτερον, ότι αυτός που το φτιάχνει είναι έντιμος, το' χει ξανακάνει και δεν πρόκειται να κάνει τις λαμογιές του παρελθόντος. Με αυτόν, λοιπόν, τον απλό μηχανισμό, ο κάθε δήμος μπορεί να ελευθερώσει τους δημότες του.

ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα. Ίσως πάρα πολλοί από εσάς να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε ένα καταναλωτικό δάνειο. Αυτά τα ονομάζουμε με μία λέξη τα κόκκινα δάνεια.
Ένας δήμος, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να μαζέψει όλα αυτά τα δάνεια τα κόκκινα και να πει στον Αρτέμη Σώρρα αυτό είναι ένα "πρότζεκτ", είναι ένα πρόγραμμα.
Αυτομάτως, θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρήματα στους δανειστές και θα χρωστάτε πλέον στο δήμο σας.
Ο δήμαρχος άτοκα για 50 χρόνια έχει υποχρέωση να συλλέξει από τον καθένα από εσάς 2% του κεφαλαίου μόνον.
Μόνον του κεφαλαίου για να τα ξαναβάλουμε στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα για να τα βρούνε και οι επόμενες γενιές.
Καταλαβαίνεται ποιοι είμαστε τώρα και γιατί είμαστε εδώ.
Αυτό είναι πραγματική ελευθερία.
Η γνώσις ελευθερώνει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ END E.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 24/9/2013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Οκτ 2013, 00:07

Ένας λόγος που βλέπω θετικά την υπόθεση αυτή είναι το γεγονός ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να τρομάξει την εξουσία είναι το απρόβλεπτο και το απρόσμενο.

Εκφράζουν το απρόβλεπτο.

Ίσως το απρόβλεπτο να αξίζει περισσότερο από τα 600 δις ή τρις.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε σωτήρες.
Αλλά όταν όλα μοιάζουν στημένα χρειάζεται το απρόβλεπτο για να χαλάσει τα σχέδια και τα προγράμματα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 00:55

ION 4ever έγραψε:1) δεν απάντησα σε εσένα όσον αφορά την λέξη μνημόνιο.
είπα
ArELa έγραψε:κι η ΙΟΝ μας έκανε ανάλυση του λήματος
"μας" όχι "μου"... συνεπώς δε θεώρησα ούτε για μια στιγμή ότι απευθύνθηκες μόνο σε μένα.
Θα πρέπει να σχολιάζω όσα απευθύνεις σε μένα μόνο; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Πάντως κι εγώ, αυτά που είπα για το μνημόνιο, δεν τα απήθυνα μόνο στον ΟΤΤΟ... σε όλους τα απηύθυνα και δε θα με χάλαγε καθόλου να τα είχες δει...
ION 4ever έγραψε:δευτερον η διμούτσουνη συμπεριφορά του οττον δεν σε πειράζει.
όπως προείπα, την παλεύω να είμαι και είμαι αντικειμενική με βάση αυτά που αντιλαμβάνομαι.
Δεν έχω καμιά ειδική πρεμούρα με τον ΟΤΤΟ, ούτε πρόσκειμαι συναισθηματικά σ'εκείνον. Τυχαίνει να συμπορεύονται οι λογικές μας σε σχέση με την end, αλλά πέραν των λογικών ή των διαφωνιών, θέλει δε θέλει κανείς, βλέπει και συμπεριφορές. Στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου δεν είδα προσεγγίσεις που θα έθιγαν κανένα και ειδικά εσένα, ούτε τον είδα να εκτοξεύει του κόσμου τους χαρακτηρισμούς και διαρκή/έντονη επιθετικότητα. Scripta manent, κι αν κάνω λάθος, παρακαλώ να με διορθώσεις. Απεναντίας από εσένα, (ατυχώς) τα είδα όλα αυτά. Αν κάτι μου διέφυγε (γιατί ομολογουμένως δεν παρακολουθώ το νήμα λέξη προς λέξη, λείπω αρκετά) και με κάνει λιγότερο αντικειμενική απ'όσο θα ήθελα, παρακαλώ να μου υποδείξεις ( post links αρκούν -δε χρειάζεται και με quotes ντε και καλά) τις προσεγγίσεις του αυτές που σε έβγαλαν έξω απ'τα ρούχα σου τόσο, ώστε να σε βλέπω να συμπεριφέρεσαι όπως δεν έχεις κάνει ποτέ εδώ μέσα σε άλλον άνθρωπο. Το επίθετο "διμούτσουνη" δεν καταλαβαίνω πώς το χρησιμοποιείς εδώ και πώς ακριβώς το εννοείς.
ION 4ever έγραψε:Η μήπως με θεωρείς και εσύ μνημονιακή και αντιδιμοκράτισα?
Το θέμα δεν είναι τι σε θεωρώ εγώ, αλλά τι θεωρείς εσύ πως είσαι.
Αν δήλωσες μνημονιακή και αντιδημοκράτισσα, ποια είμαι εγώ να πω ότι δεν είσαι;
Αν πάλι δεν το δήλωσες, τότε ο ΟΤΤΟ αυθαιρετεί. Και πάλι εδώ ισχύει το scripta manent. Αν δήλωσες κάτι τέτοιο, παρακαλώ τον ΟΤΤΟ να το υποδείξει με post link ή quote. Όπως είπα, δεν είδα ΟΛΑ τα ποστς. Διάβασα από ένα σημείο και μετά και από εκεί που διάβασα, είδα κάποια λόγια που μου γούρλωσαν το μάτι, αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ πως είδα να δηλώνεις μνημονιακή και αντιδημοκρατική. Είδα μόνονα χειροκροτείς τον αρκούδο που δήλωσε μνημονιακός του Σώρρα.
ION 4ever έγραψε:Η μήπως όλοι όσοι υποστηρίζουν την end είναι ανθέλληνες και προδότες
της πατρίδας μας.
Προσωπικά διαχωρίζω τις προθέσεις της end, από τις προθέσεις των ανθρώπων που την στηρίζουν. Μπορώ λοιπόν να σε διαβεβαιώσω πως δε μου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό πως οι υποστηρικτές της end είναι ανθέλληνες και προδοτικοί, άρα δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο.
ION 4ever έγραψε:Και ήρθε το οττονάκι να μας βάλει τα γυαλιά και να ξεσκεπάσει την σκευωρία.?
τον υποστηρίζεις κιόλας.

αυτό το "οττονάκι" είναι λίαν απαξιωτικό και η απαξία που εκδηλώνεις απέναντι στο συγκεκριμένο άτομο, μαζί με όλους τους χαρακτηρισμούς που τη συνοδεύουν, είναι πραγματικά απαράδεκτη. Αν τώρα νομίζεις πως υποστηρίζω το πρόσωπο ΟΤΤΟ μ'αυτό , think again
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 01 Οκτ 2013, 01:50

Δεν έχω και πολύ διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα.
Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει.
πολλές φορές δεν είναι τα γραφόμενα άλλα αυτά που κρύβονται ανάμεσα
στις λέξεις και τις γραμμές και κυρίως η αίσθηση που σου αφήνουν.
Του οττονα πλέον τα γραπτά αναδύουν μια μπόχα,
πολύ γνωστή σε μένα από συγκεκριμένους κύκλους,
που δεν είμαι διατεθειμένη να την αναπνεύσω άλλο.

Κατά τα άλλα συνεχίζω την ενημέρωση περί end και οποίος θέλει παρακολουθεί.
Όπως έχουμε ξαναπεί ο χρόνος θα δείξει.
έχω δε την αίσθηση ότι δεν θα αργήσει και πολύ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 02:36

ION 4ever έγραψε:Του οττονα πλέον τα γραπτά αναδύουν μια μπόχα,
πολύ γνωστή σε μένα από συγκεκριμένους κύκλους,
που δεν είμαι διατεθειμένη να την αναπνεύσω άλλο.
αν και το δικό μου οσφρητικό αισθητήριο δεν αντιλαμβάνεται τη μπόχα,
καταλαβαίνω πως δε θες (ίσως και δεν μπορείς) να αναπτυχθείς ως προς το τι ακριβώς σου έφερε στα ρουθούνια τέτοια μπόχα... Αυτό όμως, δεν σε νομιμοποιεί να διώχνεις ανθρώπους (όπως έκανες με άσχημο τρόπο νωρίτερα) από ένα νήμα που είναι ορατό σε όλα τα μέλη.

Θα μπορούσες να μου ζητήσεις να σου φτιάξω μια θεόκλειστη ενότητα ειδικά για την end, στην οποία να έχουν πρόσβαση και να συμμετέχουν μόνον τα μέλη που επιθυμείς εσύ. Θα το έκανα προκειμένου να επικρατήσει ηρεμία και πολιτισμός πάλι εδώ μέσα. Όπως έχουν τα πράγματα, είναι λίγο αργά για κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι απλά να μην εμπλέκεσαι σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με το μέλος (ή τα μέλη) που σε χαλάνε και σε απωθούν τόσο πολύ και να προχωράς (όπως σωστά προτίθεσαι να κάνεις) σ'αυτά που θέλεις εσύ να τοποθετήσεις εδώ.

Κατά τα λοιπά

ION 4ever έγραψε:Δεν έχω και πολύ διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα.
σεβαστό. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί κανενός είδους κουβέντα μεταξύ μας (σ'αυτό το νήμα) έτσι κι αλλιώς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 01 Οκτ 2013, 02:56

Μετά από αυτό:
ArELa έγραψε:Αν πάλι δεν το δήλωσες, τότε ο ΟΤΤΟ αυθαιρετεί. Και πάλι εδώ ισχύει το scripta manent. Αν δήλωσες κάτι τέτοιο, παρακαλώ τον ΟΤΤΟ να το υποδείξει με post link ή quote.
Γύρισα πίσω μερικές σελίδες. Διαπίστωσα πως σε ένα σημείο έκανα λάθος, το οποίο οφείλω να παραδεχτώ και να διορθώσω, αν θέλω να είμαι ειλικρινής, όπως ήμουν πάντα.
ION 4ever έγραψε:και ξέρεις κάτι? προσωπικά τα ίχνη της δημοκρατίας μου είναι αδιάφορα.
προτιμώ να ζούμε με δημοκρατία καθ'ολοκληρίαν χωρίς ίχνη, σταγόνες, και αποτυπώματα
Το λάθος μου εδώ είναι ότι είχα εστιάσει περισσότερο στην πρώτη πρόταση και θεώρησα (λανθασμένα) αντιδημοκρατική τη στάση της. Όμως στη δεύτερη πρόταση η ΙΟΝ λέει ότι θέλει δημοκρατία καθ'ολοκληρίαν, πράγμα το οποίο με χαροποιεί. Κακώς λοιπόν την χαρακτήρισα αντιδημοκρατική εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ζητώ συγγνώμη επ αυτού.

Πάμε τώρα παρακάτω:
ΟΤΤΟ έγραψε:αλλά αν ψηφιστεί η κατοχή, μετά δημοκρατία καπούτ.
Εδώ θα περίμενα από τη δημοκρατική ΙΟΝ να παραθέσει τους λόγους για τους οποίους θα έχουμε 100% δημοκρατία με τον Σώρρα. Δυστυχώς πήρα την παρακάτω απάντηση:
ION 4ever έγραψε:ενώ τώρα ζούμε κάτω από πλήρεις δημοκρατικές συνθήκες αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης
η οποία απάντηση με βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της δημοκρατίας με τον Σώρρα.

Βέβαια λίγο πιο πριν είχε πει και αυτό:
ION 4ever έγραψε:τριτον δημοκρατία δεν σημαίνει εκλογές κατ' ανάγκην.
Μπορεί να είναι και πληρωτέα η διοίκηση.
Και να εκπορεύεται κατευθείαν από πολίτες του ΔΗΜΟΥ
το οποίο επίσης με προβληματίζει.

Πάμε τώρα στο αποκορύφωμα:
arkoudos έγραψε:εγω πάντως ψηφίζω μνημόνιο σώρρα, δαγκωτό !!! :ups:
Τους βουλευτές που ψήφισαν τα γνωστά μνημόνια τους λέμε μνημονιακούς. Αυτούς που ψηφίζουν μνημόνιο Σώρρα, πώς πρέπει να τους πούμε; Αφού ο Σώρρας είναι δανειστής, αφού έχει τους όρους του, αφού έχει σύμβαση προς υπογραφή, πώς λέγεται αυτός που ψηφίζει υπέρ του; Μνημονιακός. Και αν θέλετε να μην το μπερδεύετε με τους μνημονιακούς της βουλής, ΟΚ, να το πούμε μνημονιακός του Σώρρα. Αλλά η ουσία ίδια είναι, διότι όλα τα μνημόνια δηλώνουν ΥΠΟΤΑΓΗ.

Σε αυτή τη ρήση του αρκούδου, η ΙΟΝ απάντησε:
ION 4ever έγραψε:
arkoudos έγραψε:εγω πάντως ψηφίζω μνημόνιο σώρρα, δαγκωτό !!! :ups:
:P :P :P unbelievable!!! :thumb:

:clap: :clap: :clap:
Ε, συγγνώμη, αν ο αρκούδος είναι μνημονιακός όπως προείπα, και η ΙΟΝ προσυπογράφει τη ρήση του με τον παραπάνω εκδηλωτικό τρόπο, αυτό δεν συνεπάγεται ότι και η ΙΟΝ ψηφίζει το μνημόνιο Σώρρα;

Αν πιστεύετε πως όχι, ε, τότε ρωτήστε την. "Εσύ ψηφίζεις μνημόνιο Σώρρα;" Αν σας απαντήσει ναι, με την ίδια λογική που προέβαλλα για τον αρκούδο, και η ΙΟΝ είναι μνημονιακή. Και αν της ενοχλεί γιατί το μπερδεύει με τους μνημονιακούς της βουλης, βαλτε το "του Σώρρα" από πίσω. Μνημονιακή του Σώρρα.

Τέλος, όπως είχε πει και η Βίκυ, δεν υπάρχει δημοκρατικό μνημόνιο. Άρα όσοι ψηφίζουν οποιοδήποτε μνημόνιο, είτε του Σώρρα, είτε οποιοδήποτε άλλο, ψηφίζουν την ολοκληρωτική εξαφάνιση της δημοκρατίας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 03:13

Κατ'αρχάς σε τιμά που αναγνωρίζεις λάθος και ζητάς συγνώμη για την παρανόηση.
Κατά δεύτερον... Στην προκειμένη, η λογική σου περί μνημονίων όπως την παραθέτω παρακάτω, δεν μπορεί να αντικρουστεί με κανένα αντεπιχείρημα.
OTTO έγραψε:Τους βουλευτές που ψήφισαν τα γνωστά μνημόνια τους λέμε μνημονιακούς. Αυτούς που ψηφίζουν μνημόνιο Σώρρα, πώς πρέπει να τους πούμε; Αφού ο Σώρρας είναι δανειστής, αφού έχει τους όρους του, αφού έχει σύμβαση προς υπογραφή, πώς λέγεται αυτός που ψηφίζει υπέρ του; Μνημονιακός
Τρίτον: Η ΙΟΝ έχει δίκιο ότι τώρα ζούμε σε μια κατάσταση που έχει καταπατηθεί κάθε ίχνος δημοκρατικότητας και πλείστα όσα σημεία συνταγματικής ή/και απλά νομοθετικής νομιμότητας. Και είναι φυσικό να θέλουμε να φύγουμε από αυτό. Να φύγουμε, ναι, αλλά όχι να μπούμε στα ίδια ή και χειρότερα σκατά...
Εγώ λέω να φύγουμε, να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ και φυσικά να μην παραδώσουμε αυτή την ελευθερία σ'ένα κάδο σκουπιδιών, για να δεσμευτούμε σε άλλους δανειστές, όσο αγαθοί και καλοπροαίρετοι κι αν ισχυρίζονται πως είναι αυτοί. Να φύγουμε απλά, και να συναποφασίσουμε όλοι (ο λαός) για τον τρόπο που θα χειριστούμε το πρόβλημα χρέους (ή υποτιθέμενου χρέους) που μας προέκυψε. Η εφιαλτική κατάσταση που ζούμε τώρα, δεν αποτελεί άλλοθι για την αποδοχή άλλων όρων που θέτουν άλλοι δανειστές...
ΟΤΤΟ έγραψε:δεν υπάρχει δημοκρατικό μνημόνιο. Άρα όσοι ψηφίζουν οποιοδήποτε μνημόνιο, είτε του Σώρρα, είτε οποιοδήποτε άλλο, ψηφίζουν την ολοκληρωτική εξαφάνιση της δημοκρατίας.
Σ'αυτό δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 01 Οκτ 2013, 03:14

ArELa έγραψε:Κατ'αρχάς σε τιμά που αναγνωρίζεις λάθος και ζητάς συγνώμη για την παρανόηση.
Κατά δεύτερον... Στην προκειμένη, η λογική σου περί μνημονίων όπως την παραθέτω παρακάτω, δεν μπορεί να αντικρουστεί με κανένα αντεπιχείρημα.
OTTO έγραψε:Τους βουλευτές που ψήφισαν τα γνωστά μνημόνια τους λέμε μνημονιακούς. Αυτούς που ψηφίζουν μνημόνιο Σώρρα, πώς πρέπει να τους πούμε; Αφού ο Σώρρας είναι δανειστής, αφού έχει τους όρους του, αφού έχει σύμβαση προς υπογραφή, πώς λέγεται αυτός που ψηφίζει υπέρ του; Μνημονιακός
Τρίτον: Η ΙΟΝ έχει δίκιο ότι τώρα ζούμε σε μια κατάσταση που έχει καταπατηθεί κάθε ίχνος δημοκρατικότητας και πλείστα όσα σημεία συνταγματικής ή/και απλά νομοθετικής νομιμότητας. Και είναι φυσικό να θέλουμε να φύγουμε από αυτό. Να φύγουμε, ναι, αλλά όχι να μπούμε στα ίδια ή και χειρότερα σκατά...
Εγώ λέω να φύγουμε, να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ και φυσικά να μην παραδώσουμε αυτή την ελευθερία σ'ένα κάδο σκουπιδιών, για να δεσμευτούμε σε άλλους δανειστές, όσο αγαθοί και καλοπροαίρετοι κι αν ισχυρίζονται πως είναι αυτοί. Να φύγουμε απλά, και να συναποφασίσουμε όλοι (ο λαός) για τον τρόπο που θα χειριστούμε το πρόβλημα χρέους (ή υποτιθέμενου χρέους) που μας προέκυψε. Η εφιαλτική κατάσταση που ζούμε τώρα, δεν αποτελεί άλλοθι για την αποδοχή άλλων όρων που θέτουν άλλοι δανειστές...
ΟΤΤΟ έγραψε:δεν υπάρχει δημοκρατικό μνημόνιο. Άρα όσοι ψηφίζουν οποιοδήποτε μνημόνιο, είτε του Σώρρα, είτε οποιοδήποτε άλλο, ψηφίζουν την ολοκληρωτική εξαφάνιση της δημοκρατίας.
Σ'αυτό δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. :thumb:
Προσωπικα το θεωρω απολυτως δημοκρατικο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 03:16

kyniko katharma έγραψε:Προσωπικα το θεωρω απολυτως δημοκρατικο
Ποιο?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 01 Οκτ 2013, 03:47

ION 4ever έγραψε: τριτον δημοκρατία δεν σημαίνει εκλογές κατ' ανάγκην.
Μπορεί να είναι και πληρωτέα η διοίκηση.
Και να εκπορεύεται κατευθείαν από πολίτες του ΔΗΜΟΥ
το μόνο που έχω να κάνω είναι μια διόρθωση.
Δεν εννοούσα φυσικά πληρωτέα αλλά κληρωτέα.
δια κλήρου δηλαδή.
ArELa έγραψε:δεν σε νομιμοποιεί να διώχνεις ανθρώπους (όπως έκανες με άσχημο τρόπο νωρίτερα) από ένα νήμα που είναι ορατό σε όλα τα μέλη.
τον εδιωξα?
Δεν το κατάλαβα.... εδώ είναι πάλι.....
Συλλογιστική οττονα: αφού είναι εδώ πάλι σημαίνει πως δεν εφυγε.
αρα δεν τον έχω διώξει άρα σωστά έχω πράξει και δεν έχω κάνει τίποτα επιλήψιμο
αρα είμαι καλά.

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πιάσει το στυλακι πολύ καλά
αλλά διανοητικό κοκομπλοκο δεν έχω πάθει ακόμα.
ArELa έγραψε:Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι απλά να μην εμπλέκεσαι σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με το μέλος (ή τα μέλη) που σε χαλάνε και σε απωθούν τόσο πολύ και να προχωράς (όπως σωστά προτίθεσαι να κάνεις) σ'αυτά που θέλεις εσύ να τοποθετήσεις εδώ.
Καλή η συμβουλή σου άλλα δύσκολη η εφαρμογή με τους προκλητικούς που
οι ίδιοι ασχολούνται και κρίνουν επί προσωπικού.
Άλλα δεν τρέχει και τίποτα το κατάλαβα το στυλακι του συγκεκριμένου μέλους.
και θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 03:58

ION 4ever έγραψε:τον εδιωξα?
Δεν το κατάλαβα.... εδώ είναι πάλι.....
Συλλογιστική οττονα: αφού είναι εδώ πάλι σημαίνει πως δεν εφυγε.
αρα δεν τον έχω διώξει άρα σωστά έχω πράξει και δεν έχω κάνει τίποτα επιλήψιμο
αρα είμαι καλά.
Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πιάσει το στυλακι πολύ καλά
αλλά διανοητικό κοκομπλοκο δεν έχω πάθει ακόμα.
Κατ'αρχάς αυτή την... ΟΤΤΟνειο συλλογιστική, τη βρίσκω χλευαστική όπως τη διατύπωσες,
στο βαθμό που μόνο ένας ηλίθιος θα σκεφτόταν έτσι κι ο άνθρωπος
δε μου κάνει για ηλίθιος... Το αντίθετο θα'λεγα...

Κατά δεύτερον...

στο ποστ σου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 98#p220698
του είπες (μεταξύ άλλων αβροτήτων βεβαίως βεβαίως)
κατά τα αλλά πήγαινε στο νήμα του αντισωρρα
και βγάλε τι χολή σου και τα σκότια σου αν θες.
Μου προκαλείς πλέον αηδία.

τώρα με τη δική μου συλλογιστική αυτό είναι διώξιμο.
Εκτός αν έχω πάθει εγώ το διανοητικό κοκομπλόκο και τα αντιλαμβάνομαι στραβά τα πράγματα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Οκτ 2013, 10:13

Η ένσταση ενάντια στην ΕΝΤ που λαμβάνω σοβαρά υπόψη δεν διατυπώθηκε εδώ αλλά σε μία από τις ζωντανές μας συναντήσεις.
Από τον Αντώνη. Όσοι έρχονται στις συναντήσεις τον γνωρίζουν.
Είναι λέει το ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Βέβαια για να παίξει το τέταρτο σενάριο πρέπει να έχουν αποτύχει όλα τα άλλα.

Και κάθε σενάριο που ναυαγεί βγάζει νέα στοιχεία στην επιφάνεια και τα δεδομένα αλλάζουν.

Θα ήθελα επιχειρήματα και γνώμες πάνω στο θέμα αν πρόκειται για μια ομάδα που προέκυψε από το πουθενά και κλείνει μέσα της το απρόβλεπτο ή αν είναι στημένη ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 01 Οκτ 2013, 10:17

Το τεταρτο σεναριο;
Σεναρια τινος; Της Νεας Ταξης;
Τα τρια προηγουμενα ποια ειναι;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 386 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 01 Οκτ 2013, 10:24

Eva Luna έγραψε:Το τεταρτο σεναριο;
Σεναρια τινος; Της Νεας Ταξης;
Τα τρια προηγουμενα ποια ειναι;
Και δικές μου απορίες.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Οκτ 2013, 10:24

Τέταρτο σενάριο είναι όρος που αναφέρει ο φίλος μας ο Αντώνης.

Θα το έλεγα άσσο στο μανίκι ή στημένη υπόθεση.

Αλλά πόσο στημένη είναι?

Πάνω σε αυτό δεν υπάρχουν στοιχεία. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Αν κάποιος εντόπισε κάποιο ας το πει.

Η είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.
Από τα γεγονότα και από τα συμφραζόμενα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Οκτ 2013, 10:29

Βάζω ένα ερώτημα προς όλους.

Η ΕΝΤ αντιπροσωπεύει το απρόβλεπτο και το απρόσμενο ή όχι?
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 01 Οκτ 2013, 12:35

doctormarkon έγραψε:Βάζω ένα ερώτημα προς όλους.

Η ΕΝΤ αντιπροσωπεύει το απρόβλεπτο και το απρόσμενο ή όχι?
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι ρωτάς για να σου απαντήσω.

Το τι αντιπροσωπεύει η end εξαρτάται και από ποια μεριά
είσαι εσύ τοποθετημένος.

απρόβλεπτο και απρόσμενο για ποιους?

H end δυνητικά μπορεί να είναι το οτιδήποτε.

Για έμενα προσωπικά και έχω τολμήσει να το πω και αλλάς φορές
η end δεν είναι μια μικρή ομαδούλα που δημιουργήθηκε σε στενά ελληνικά πλαίσια
για να επηρεάσει τα πολιτκά δρώμενα.

χωρίς να έχω στοιχεία να το τεκμηριώσω οριστικά και αμετάκλητα
λέω όμως η End είναι μια πολύ μεγάλη σε εύρος ομάδα.

Δεν μου δίνουν την εντύπωση οτι εμφανίσθησαν εχθές.
τα στοιχεία που παρουσιάζουν δείχνουν μια συστηματική δουλειά ετών.

Δεν ασχολούνται με το αμιγώς ελληνικό πρόβλημα αλλά με το παγκόσμιο.

Δεν ασχολούνται αμιγώς με τα πολιτικά
έχουν (εννοείται) οικονομικά εργαλεία το οποία μέχρις στιγμής
αν και διάφοροι κύκλοι
τα αμφισβητούν δεν έχουν καταρριφθεί.

Έχουν ένα πολύ καλό και στέρεο (κατά την γνώμη μου πάντα )
ιδεολογικό υπόβαθρο.

και Φαίνεται να έχουν καλή πληροφόρηση εκ των έσω
για το παγκόσμιο γίγνεσθαι των καιρών που ζούμε.

επίσης φαίνεται ότι έχουν ένα σχέδιο.
δηλαδή δεν ήρθαν να ξεριζώσουν καταστρέψουν το σάπιο το διεφθαρμένο
το απάνθρωπο και μετά αρες μαρες κουκουνάρες.

Έχουν άπειρη δημιουργική ικανότητα (καταλαβαίνω εγώ)
αλλά έχουν και τον τρόπο να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Δεν μου φαίνονται πολεμοχαρείς. Χρησιμοποιούν τον νόμο
και εξαντλούν κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. (πχ Καλλικράτης)

Ο πλανήτης ολόκληρος συμπιέζεσαι και απομυζάτε από το χταπόδι του σιωνισμού
και των καζαρων (άντε έμαθα και εγώ μια κανουργια λέξη. )
Η END ειναι το άλλο. ο αντίποδας. Το ακριβώς αντίθετο.

Μιλώ πάντα πως τους έχω αντιληφθεί και περιγράφω την δική μου εσωτερική εικόνα που έχει διαμορφωθεί από τα ακούσματα των ομιλιών και των συνεντεύξεων.

εκείνο όμως που για μένα ήταν η μεγάλη έκπληξη
ήταν ο ελληνισμός και η ελληνικότητα που αποπνέουν.

Μέχρι την εμφάνιση τους,
τα ελληνικά ζητηματα και ο Ελληνισμός
με είχαν γοητεύσει μεν στο μέτρο του δυνατού,
άλλα ένοιωθα πάντα αποστασιοποιημένη και μόνη
από τις διάφορες "ελληνικές" ομάδες
καθώς με καμία δεν ένοιωθα ταύτιση απόψεων γνώσεως και συναισθήματος.
Καμία από τις ομάδες ελληνικού χαρακτήρα δεν με είχε συν/κινήσει έτσι ώστε
να ασχοληθώ μαζί της.
Άκουγα διάφορα τα λάμβανα υπ'οψιν μου αλλά ο δρόμος ήταν "μοναχικός."

Με την end εγινε το κλίκ.
Όλη η γνώση μέσα μου, υλοποιήθηκε.
Όλα απέκτησαν μέτρο και αρμονία. εννοώ όλα μέσα μου.
Όλα περί Ελληνισμού τοποθετήθηκαν σε τάξη.
Ότι από παιδί έτυχε να έχω αγαπήσει και θαυμάσει και είχαν
ατάκτως ερριφθει στον σκληρό μου δίσκο τακτοποιήθηκαν.

Κάθε τι που λέει πχ ο Λαμπράκης στις ομιλίες του περί Ελλάδος μοιαζει να αναδύεται κατ'ευθείαν από μέσα μου.
Ίσως να ακούγεται πολύ συναισθηματικό αυτό αλλά για μένα που το βιώνω
μπορώ να το περιγράψω σαν μυστικιστική εμπειρία
και φυσικά ως μεγάλη απρόσμενη έκπληξη.

Εκτός όμως από αυτό που ας το ονομάσουμε ιστορικό κομμάτι (αν και δεν είναι)
η END έχει διανόηση έχει τσαμπουκά έχει πλάνο.
Και φαίνεται να έχει ένα πολύ καλό σχέδιο ως προς τον τρόπο του πολέμου
που διεξάγει.

Η κοιμισμένη ελληνικότητα ξυπνάει.
και ξυπνάει οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον πλανήτη.
Δεν ξυπνάει όμως ζητιανεύοντας το δίκιο της, ζητιανεύοντας "το μαρμαρο"
ζητιανεύοντας την ιστορία της η ζητιανεύοντας λεφτά.

Ξυπνάει και απαιτεί και έχει και κατέχει.

Αυτό είναι μια μένα η End.
Όταν πριν από καιρό έλεγα εμείς είμαστε αυτοί που περιμένουμε υλοποιήθηκε
εμείς είμαστε αυτοί που περιμένουμε
και επειδή είμαστε Έλληνες και στην Ελλάδα
αυτοί που περιμένουμε είναι Έλληνες και ότι ελληνικό. Δηλαδή εμείς.

Αυτό που μου διέφευγε είναι το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το"Ελληνικό."
Από ότι αντιλαμβάνομαι είναι τεράστιο μέγεθος που ομολογουμένως με ξεπερνά.

Η end είναι το ρουα ματ του συστήματος.

Για αυτό και δεν με τρομάζει όλη αυτή η ιστορία με μνημόνιο και ξεμνημόνιο
και διάφορες άλλες παπαρολογίες.
Αν η END είναι αυτό που αντιλαμβάνομαι δεν έχουμε ούτε να φοβηθούμε
ουτε να χάσουμε.

Αλλά όπως είπα και στην αρχή αρχή η END
θα μπορούσε δυνητικά να είναι οτι δηποτε
οπότε καλά κάνετε και έχετε δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες. και εγώ έχω.
Όμως το άλλο είναι μέσα μου πιο δυνατό.

Οταν ο αλεξ κολλιερ σε παλιές του ομιλίες έλεγε για τους ανδρομέδιους
και ρωτούσε το κοινό είσαστε έτοιμοι? θέλετε καθοδήγηση?
Και εξηγούσε πως λειτουργούν τα πολιτικά γνωσιακα και οικονομικά συστήματα σύμφωνα με τις πληροφορίες του,
κάτι τέτοιο, κάτι σαν και αυτό που κάνει τώρα η end φαντάζομαι τι εννοούσε.
Και παρακαλώ προς θεού μην αρχίσετε να λέτε οτι τους αποκαλώ ανδρομέδιους
η αλλο...
Απλώς ένα συσχετισμό κάνω και τίποτα άλλο.

Η End και τέλος,
ως παγκόσμια και διηπειρωτική οργάνωση
(γιατί αυτό νομίζω ότι είναι)
μπορεί να ήταν αναμενόμενη για το παγκόσμιο σύστημα
άλλα πιστεύω ότι το αιφνιδιάζει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
arkoudos
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS

Δημοσίευση από arkoudos » Τρί 01 Οκτ 2013, 12:42

ArELa έγραψε: Κατ'αρχάς αυτή την... ΟΤΤΟνειο συλλογιστική, τη βρίσκω χλευαστική όπως τη διατύπωσες,
στο βαθμό που μόνο ένας ηλίθιος θα σκεφτόταν έτσι κι ο άνθρωπος
δε μου κάνει για ηλίθιος... Το αντίθετο θα'λεγα...

συμφωνώ ! δεν είναι ηλίθιος ,, είναι κουτοπόνηρος ! :lol: :kabana: :jumper:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Οκτ 2013, 14:33

Εννοώ αν είναι απρόσμενο γι αυτούς.

Αν ήξεραν την ύπαρξη της ΕΝΤ όταν σκέφτηκαν τα μνημόνια.

Αν περιμένουν κάποια κίνηση από την ΕΝΤ την οποία δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν και να χειριστούν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Οκτ 2013, 16:40

arkoudos έγραψε:δεν είναι ηλίθιος ,, είναι κουτοπόνηρος !
Άλλο στυλάκι, άλλη νοοτροπία κι άλλη συμπεριφορά βλέπω εγώ σαν κουτοπόνηρη.
Αλλά αυτό είναι θέμα οπτικής. Οπότε...

Έτσι είναι αν έτσι σου βγαίνει. :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Τρί 01 Οκτ 2013, 21:43

Εχω μια απορια.Η δυνατοτητα χρηματοδοτησης ,των Δημων σας περνα αδιαφορη?

Την γνωριζατε αυτην την δυνατοτητα αναπτυξης?

Ερωτημα προς ολους.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Τρί 01 Οκτ 2013, 23:03

Παρακολουθώ, όπως και εξελίξεις που φαίνεται να υπάρχουν.
Θα δείξει, σύντομα.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”