END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: END - Σώρρας-από Σεπτέμβρη 2013

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Σεπ 2013, 01:14

ostrako έγραψε:Τι χρονια ειναι αυτα που ζουμε.Τρελλοι καιροι....
Μια γρηγορη αναφορα.
Πολεμος κατα της χωρας ,με οικονομικο μαρασμο και οχι μονο.Προδοσιες και αυτοκτονιες.
Ο εξω απο δω, ερχεται.
Ερχονται οι εξωγηινοι.
Ερχετε η πανθρησκεια.
Μου φαινετε οτι ερχονται τα χρονια, που οι πιστοι ,θα διχαστουν παλι .Αλλα απο ποιους?Απο καλογερους και παλαιοημερολογητες?Απο τα αρχιερατια?Η απο κεντρα που θελουν το σκοταδι?
Έρχονται πέτρινα χρόνια καπετάνιε μου, αλλά θα φέρουμε το φως και οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια θα μαλακώσουν, θα γλυκάνουν... Όχι γιατί θα βοηθήσει κάποιος κυβερνητικός ή άλλος σωτήρας γι'αυτό, αλλά γιατί θα το θέλουμε εμείς και θα το καταφέρουμε, θα το δημιουργήσουμε μονάχοι μας...
:rose:
ostrako έγραψε:Ας κρατησουμε εμεις το φως της ψυχης μας και μην ανησυχουμε.Ο καλος μας δημιουργος δεν θα μας τιμωρησει.
Στην τελικη,ας κατσουμε γαλαρια, στο λεωφορειο ο Παραδεισος.
χαίρομαι που έστω και για λίγο, σε ξαναβρίσκω! :clap: :makia:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 01:52

ArELa έγραψε:1/ ΟΤΤΟ σου είπα κάτι και δεν το ένιωσες καλά... Θα το πω αλλιώς τώρα. Το μόνο που αποκομίζεις όπως βλέπεις μ'αυτή την ουτοπική προσπάθεια να βρεις τρόπο συνεννόησης είναι μια κάθετη πτώση επιπέδου και αβρότητες που εκσφενδονίζονται σαν πετριές στα μούτρα σου.
Βίκυ, διαφωνώ:

1) Αποκόμισα μια σημαντική ομολογία. Ότι ψηφίζουν μνημόνιο Σώρρα (σημειώστε ότι τη λέξη μνημόνιο ο Σώρρας την ανέφερε στο βίντεό του, ως μνημόνιο Σώρρα) και ότι δέχονται τη λέξη μνημόνιο δείχνει ότι δεν τους ενδιαφέρει η δημοκρατία (παλιότερα νόμιζα ότι απλά δεν καταλαβαίνουν την αντιδημοκρατική στάση του Σωρρα, τώρα κατάλαβα ότι συνειδητοποιημένα απορρίπτουν τη δημοκρατία). Εξάλλου το είπαν και χώρια. Αυτό κρατώ, και όπως είπα είμαι ικανοποιημένος που βγήκε.

2) Από τη στιγμή που χάθηκε κάθε ελπίδα συζήτησης, δεν έκανα καμία προσπάθεια συνεννόησης (εκτός της προσπάθειας που έκανα με τον αρκούδο), αλλά αποκάλυψης για τον όποιον αναγνώστη (και για μένα). Αν θεωρείς ότι ήταν γνωστό σε όλους, οκ, συγγνώμη. Αλλά τουλάχιστο για μένα, ειλικρινά, δεν ήταν γνωστό ότι δεν την ενδιαφέρει την ΙΟΝ η δημοκρατία. Το θεωρώ αποκάλυψη. Αν και με λυπεί πολύ, με ικανοποιεί ως έκθεση.

3) Αν πέφτει το επίπεδο γενικά, αυτό με λυπεί, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν ευθύνομαι εγώ. Αν πέφτει το επίπεδο του "αντιπάλου", σημαίνει ότι ο αντίπαλος εκτίθεται.
Δεν γίνεσαι κατανοητός, γίνεσαι ενίοτε προκλητικός και οι απαντήσεις στις προκλήσεις δεν τιμούν ούτε αυτούς που τις δίνουν ούτε κι εσένα.
Πράγματι από ένα σημείο και μετά όντως ήθελα να είμαι προκλητικός. Γιατί τον άδικο πρέπει να τον προκαλείς. Αν ήμουν προκλητικός αδίκως, θα πρέπει να ντρέπομαι. Δεν αδίκησα όμως κανένα, οπότε είμαι καλά.
Αν κάποιοι νιώθουν μνημονιακοί, είναι κι αυτό δικαίωμά τους.
Είναι όμως καλό να ξέρουμε ότι πρόκειται περί μνημονιακών (= που ψηφίζουν μνημόνια, δεν έχει σημασία αν είναι του Σώρρα, καταψηφίζουν τη δημοκρατία).
Ο καθένας επιλέγει και υπόκειται και τις συνέπειες των επιλογών του. Δε μπορείς να αλλάξεις ούτε τις επιλογές, ούτε και τις συνέπειες...
Είναι προφανές.

Τέλος να πω ότι σταματώ εδώ προσωρινά, μέχρι να ποστάρω κάποιο ενδεχομένως νέο στοιχείο, ή να κάνω σούμα επιχειρημάτων, ή κάποιο βίντεο. Όμως, δεν μου είναι εύκολο να μην απαντώ σε τσιγγλιές... Πχ όταν μου λένε ότι βάζω λόγια στο στόμα τους, ενώ αποδεικνύεται πανεύκολα ότι πράγματι τα είχαν πει επί λέξη, ε σορρυ, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.

Υ.Γ. αν θεωρείς ότι τρώω πέτρες στα μούτρα μου (νομίζω έχω φάει χειρότερες τον προηγούμενο μήνα), δεν πειράζει αν τις τρώω, χαλάλι, αρκεί να μαθαίνουμε αλήθειες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OTTO την Δευ 30 Σεπ 2013, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Σεπ 2013, 02:00

Δεν θ'αντιτάξω τίποτα, γιατί δεν έχω να αντιτάξω, ΟΤΤΟ...
Δε μπορώ άλλωστε να διαφωνήσω επί της ουσίας...

Όπως είπα και αλλου, μπαίνω ελάχιστα αυτές τις μέρες, με ταλανίζουν άλλα (εκτός νετ) και δεν είμαι όλη εδώ... Απλά στεναχωριέμαι πολύ με κάποια πράγματα... στεναχωριέμαι για τις αύρες, τις ενέργειες, τα ρευστά και τις δυναμικές που βλέπω/νιώθω όταν μπαίνω στον τόπο μας, (και ειδικά σ'αυτό το νήμα) αλλά οκ, δεν είμαι σε θέση (ούτε έχω τη δύναμη αυτές τις μέρες τουλάχιστον) να κάνω τίποτα γι'αυτό. Κάποια πράγματα άλλωστε, πρέπει να τα αφήνουμε να βγαίνουν αυτούσια... το να τα αντιπαλεύουμε με εξ ίσου αρνητικές δονήσεις, σίγουρα δεν βοηθάει κανέναν και τιποτα.

Όπως προείπα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θα υποστεί τις συνέπειες αυτών των επιλογών.
Οι καιροί είναι άγριοι και βγαίνουν και άγρια κομμάτια ψυχής, χωρίς να το θέλουν οι άνθρωποι καμιά φορά...

Με λυπεί και με απογοητεύει αυτό, αλλά το δέχομαι όπως υπάρχει...
Αύριο θα'μαι καλύτερα (ελπίζω)

Καληνύχτα σε όλους...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 02:02

Καληνύχτα και με το καλό να περάσουν όσα σε ταλανίζουν εκτός νετ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 30 Σεπ 2013, 07:25

Το βίντεο που λέει για επαφή με την Κάρεν είναι αυτό.
http://www.youtube.com/watch?v=b_17NPoNRv8

Δεν το βάζω σε παράθυρο γιατί υπάρχει δύο σελίδες πριν και το ανέβασε η Ευα Λούνα.
ArELa έγραψε:ε, αφού το λέει ο Λαμπράκης.... ποια είμαι εγώ ν'αμφισβητώ και να ζητώ τεκμηριώσεις;
Πάει το'χω χάσει η γυναίκα... :punch:
Πολλά τα βίντεο και όταν προλαβαίνω και είμαι σπίτι βάζω και παίζουν παρακάμπτοντας τα σημεία που επαναλαμβάνουν τα ίδια. Σε κάποιο σημείο μιλάει για την Κάρεν.

Γιατί τόσο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Ο Οττο μιλάει για επιλογές.
Τι επιλογές?
Λες και θα γίνει κάτι

Και έστω ότι μαζεύονται υπογραφές. 2 εκατομμύρια 3 εκατομμύρια 5 εκατομμύρια.

Μαντέψτε τα πιθανά σενάρια χωρίς πάθος.

Τι θα πάθουν όσοι υπογράψουν.
Τι θα πάθουν όσοι δεν υπογράψουν.

Εφ όσον είναι νερό Καματερού όπως λέει ο Καζάκης τι κακό έκανε το νερό του Καματερού σε έναν καρκινοπαθή που έτσι και αλλιώς θα πέθαινε? Είτε έπινε το νερό είτε όχι θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανούρα.
Σίγουρα δεν πρέπει να επενδύει κάποιος τα πάντα στην ΕΝΤ.
Το βλέπω όμως σαν κάτι που θα μπορούσε να ταράξει τα νερά.
Θα ήθελα να μαθευτεί στο ευρύ κοινό και από κει να δούμε πως και με ποιόν τρόπο θα αντιδράσει ο κόσμος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Σεπ 2013, 08:43

doctormarkon έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανούρα
Το λέτε και το ξαναλέτε ορισμένοι αυτό...

Δεν ήξερα πως η νέου είδους "λογική" θεωρεί μανούρα το να θέλει κάποιος ένα στοιχείο-δεδομένο που να τεκμηριώνει αυτά που δηλώνει προφορικώς και μόνον.
doctormarkon έγραψε:Ο Οττο μιλάει για επιλογές.
Τι επιλογές?
Μια βασική επιλογή που προσδιορίζεται με τους όρους "μνημονιακός" ή "αντιμνημονιακός"
στην προκειμένη, είναι σαφής και καθοριστική και δε χωράει "κατά το δοκούν" ερμηνείες.

Αυτά που βιώνουμε στην πράξη (όχι στα λόγια), από τη στιγμή που μπήκε το λήμα "μνημόνιο" στην πραγματικότητά μας, είναι δεδομένα. Η επιλογή αυτή λοιπόν, for all intents and purposes που λένε, (και άνευ εξαιρέσεων) είναι μια κρίσιμη και καταλυτική πολιτική στάση. (ή σε ευρύτερο πλαίσιο-στάση ζωής).

Μπορεί η καθοριστική, εδραιωμένη και εξ ορισμού αρνητική αντήχηση του όρου "μνημονιακός" να εξωραϊζεται ή ν'ακυρώνεται για κάποιους ("νεο-λογικούς" θα τους πω) μπροστά στο... αναμφισβήτητο...μεγαλείο της end, για τους περισσότερους όμως, που- δόξα τω Θεώ- συλλογίζονται με την παλιά, γνωστή και μη εξαιρετέα στοιχειώδη λογική, ο μνημονιακός είναι μνημονιακός με όλα τα γνωστά που συνεπάγεται αυτό.

Όταν δηλώνεις μνημονιακός, δε γίνεται να μην ακυρώνεις εκούσια την ίδια σου την οντοτητα, και δε γίνεται να μην είσαι υποτελής, πειθήνιο όργανο και υπόδουλος σε όποιον σου πασάρει ένα μνημόνιο. Όπως όταν είσαι έγκυος, δε γίνεται να είσαι ολίγον η καθόλου έγκυος σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο, ενώ σε άλλον να είσαι με τούρλα την κοιλιά κι έτοιμη να γεννήσεις.

Τώρα αν η τοποθέτηση συγκεκριμένων σκέψεων που δεν αρέσουν σε κάποιους που ασπρίζουν το μαύρο με νεολογισμούς, θεωρείται μανούρα, λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να ενταχτώ στη νέα τούτη..."λογική" . Η τοποθέτηση απόψεων/σκέψεων και θέσεων, είναι θεμιτή και απαραίτητη σ'έναν ΕΛΕΥΘΕΡΟ και πολυφωνικό διάλογο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 386 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 30 Σεπ 2013, 09:05

ArELa έγραψε: Η τοποθέτηση απόψεων/σκέψεων και θέσεων, είναι θεμιτή και απαραίτητη σ'έναν ΕΛΕΥΘΕΡΟ και πολυφωνικό διάλογο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα, στο βαθμό που η τοποθέτηση αυτή καθεαυτή, από αμφότερα τα διαπλεκόμενα μέρη, περιορίζεται σε λογικά και κόσμια επιχειρήματα που βοηθούν και εμάς, που σιωπηλά παρακολουθούμε τις σκέψεις και τις απόψεις να ξεδιπλώνονται, να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για ένα θέμα που, κατά την άποψή μου, αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον.

Όμως η δόκτωρ, ίσως με τη λέξη μανούρα να εννοεί ακριβώς αυτό: οτι ο διάλογος σε κάποια σημεία ξέφυγε από το μέτρο και ακολούθησαν λεκτικές ανταλλαγές ένθεν κακείθεν που καθόλου δεν μας βοηθούν (εμάς τους μπερδεμένους... :loco:)

Με αυτά σαν δεδομένα, εγώ προσωπικα συμφωνώ με την μετριοπαθή στάση της δοκτορος..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
arkoudos
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS

Δημοσίευση από arkoudos » Δευ 30 Σεπ 2013, 09:43

arkoudos έγραψε:
OTTO έγραψε:
arkoudos έγραψε:μπορω να τα ακουσω απο τους ίδιους αυτά ;
ποιες ειναι οι πηγες σου ;
Την απάντηση σχετικά με το ότι η ΕΝΤ θέλει να κάνει κουμάντο στο που και πώς θα διατεθούν τα χρήματα, μας τη δίνει ο Σώρρας στο παρακάτω βίντεο, γύρω στο 4:40 :

Κι εδώ αρκούδε περιμένω σχόλιό σου.
22, 24, 33, 34 ..... :clap: :clap: :clap: :thumb: :worship:

εξαιρετικός !!!!!! :worship: υποκλίνομαι !!!!!

τώρα τον εκτίμησα περισσότερο :clap:

οσον αφορά τους όρους .. αν υπάρχουν .... ας μας πουν οι κυβερνώντες ποιοι ειναι ,, τα υπερ και τα κατά ,,, να το συζητησουμε ,, να αποφασισουμε με δημοψήφισμα :lol:

ναι ,, υπάρχει και η δυνατότητα δημοψηφίσματος .... δεν είναι ανέκδοτο ... ο Σημίτης ειχε προσπαθήσει να το αντικαταστήσει με τις δημοσκοπήσεις ιδιωτικών εταιρειών :wink:
είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για κάτι τετοιο ,,, ομως δεν τους εκατσε ωστε να το κανουν θεσμικά ... θα γίνει στο μέλλον :lol:

εν κατακλείδι , καντε ενα λογιστικο έλεγχο για να δούμε τι χρωστάμε, πως τα χρωστάμε, γιατί τα χρωστάμε και σε ποιους .... ενημερώστε μας για τα 600 δις του σωρρα, και αφήστε μας να αποφασίσουμε σε ποιον θέλουμε να χρωστάμε

εγω πάντως ψηφίζω μνημόνιο σώρρα, δαγκωτό !!! :ups:
την αντίθετη άποψη μπορώ να την ανεχτώ μέχρι αηδίας
την παραποίηση των γραπτών μου δεν την ανέχομαι ούτε δεν την επιτρέπω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Σεπ 2013, 09:49

kat_woman έγραψε:
ArELa έγραψε: Η τοποθέτηση απόψεων/σκέψεων και θέσεων, είναι θεμιτή και απαραίτητη σ'έναν ΕΛΕΥΘΕΡΟ και πολυφωνικό διάλογο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα, στο βαθμό που η τοποθέτηση αυτή καθεαυτή, από αμφότερα τα διαπλεκόμενα μέρη, περιορίζεται σε λογικά και κόσμια επιχειρήματα που βοηθούν και εμάς, που σιωπηλά παρακολουθούμε τις σκέψεις και τις απόψεις να ξεδιπλώνονται, να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για ένα θέμα που, κατά την άποψή μου, αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον.
ασφαλώς και προσυπογράφω.
Όμως η δόκτωρ, ίσως με τη λέξη μανούρα να εννοεί ακριβώς αυτό: οτι ο διάλογος σε κάποια σημεία ξέφυγε από το μέτρο και ακολούθησαν λεκτικές ανταλλαγές ένθεν κακείθεν που καθόλου δεν μας βοηθούν (εμάς τους μπερδεμένους... :loco:)
Όταν παραθέτει (quote) δική μου ατάκα πάνω στην οποία αναπτύσσεται, λογικό είναι να εκλάβω πως δε μιλάει γενικά, αφού δεν το διευκρινίζει. Και σε ό,τι με αφορά, στις πρόσφατες τοποθετήσεις μου τουλάχιστον, πρόσεχα τις διατυπώσεις μου και φρονώ πως δεν "ξέφυγα".
arkoudos έγραψε:την αντίθετη άποψη μπορώ να την ανεχτώ μέχρι αηδίας
την παραποίηση των γραπτών μου δεν την ανέχομαι ούτε δεν την επιτρέπω
τι ακριβώς παραποιήθηκε και από ποιον;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 10:02

ArELa έγραψε:Δεν θ'αντιτάξω τίποτα, γιατί δεν έχω να αντιτάξω, ΟΤΤΟ...
Δε μπορώ άλλωστε να διαφωνήσω επί της ουσίας...
Επί της ουσίας δεν διαφωνείς και καλά κάνεις και είναι αποδεκτό στην στιγμή
που θεωρείς την END και τον σωρρα απατεώνες ολκής.

Αν όμως διαβάζοντας τα ποστ του οττον
δεν σου έρχεται διάθεση εμετού πάω πάσο.
θα έχουν δει πολλά τα μάτια σου στο νετ και έχεις αποκτήσει γερό στομάχι.

Ποιος ειναι ο ΟΤΟΝ που αποσπά ομολογίες
(είχαμε ανακριτή των εςς στα ιδεο και δεν το ξέραμε?)
και τι ομολογίες!!!! και τι επιχειρήματα!

Χρησιμοποιεί κατά κόρον την τεχνική
της αντιστροφής των νοημάτων των γραφομένων
και καγχάζει θριαμβευτικά και από πάνω.

θέλει να εναντιώνεται στην END?
έχει καλώς. δεν είναι ο μόνος.

Αυτός όμως έχει σηκώσει το δάκτυλο και δείχνει ως εταίρος Αρτεμις Μάτσας
τους "αντιδημοκρατικους" τους "μημονιακους"
και του "προδότες" της Ελλάδας που μάλιστα βρίσκονται μέσα στα ιδεο.

Εξαιρετική συμπεριφορά. Αλλά τι άλλο να περιμένω άλλωστε
Ιδιαίτερα από έναν που υποστηρίζει
τα ίχνη της δημοκρατίας και όχι την δημοκρατία την ίδια.

Μετά τον χθεσινό οχετό που εξαπέλυσε
έχω χάσει κάθε σεβασμό στο πρόσωπο
Ένα κακόχολο ανθρωπάκι είναι και τίποτα παραπάνω.

Χρησιμοποίησα ένα quote της αρελα να απαντήσω γιατί
δεν έχει νόημα πλέον ο διάλογος με τον οττον.
Όχι ότι θα του χαριστώ στο μέλλον, αλλά προς το παρόν
δεν έχω έτερο ουδέν με τον τύπο.
Τον αράπη και να τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
(ναι ναι περιμένω να σηκώσει το φρατζολένιο δακτυλάκι του
και να με πει και ρατσίστρια)

Παραθετω ενα αποσπασμα από το ΚΙΣ
(κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο)σχετικά με την δολοφονία Φυσσα.
Ναι γνωρίζω σε άλλο νήμα έπρεπε να το βάλω
αλλά το βάζω εδώ για να δουμε και να ξερουμε
ποιοι είναι αυτοί που αποκαλούν
τα κόμματα που μας διοικούν δημοκρατικά και για να ξερουμε
(όχι ότι δεν γνωρίζαμε) ποιοι είναι οι υποστηρικτές της Δημοκρατίας μας
έστω και των ιχνών της.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του....
Ναζισμού,
η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα»
και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού,
να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας
και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.

Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας,
ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα
από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού.
Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας
και ο ανθρωπισμός μας…
Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας,
μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν
άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα,
νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού,
της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα
κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας.
Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη,
για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας.

Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού,
είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη,
στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού,
και γι’ αυτό δολοφονήθηκε.
Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας.

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 30 Σεπ 2013, 10:10

Έτσι κι αλλιώς πολύς κόσμος αγνοεί εντελώς την ύπαρξη της ΕΝΤ.
Κυρίως όσοι πληροφορούνται από το τελεβίζιο και δεν μπαίνουν στο ίντερνετ.

Ακόμα δεν έχουν μπει για τα καλά σαν στοιχείο που θα επηρεάσει την ελληνική κοινωνία σε τέτοιο βαθμό που να έχουμε εξελίξεις.

Το μόνο μνημόνιο που ξέρω είναι αυτό που τρώμε στη μάπα αυτή τη στιγμή.
Και τα αποτελέσματά του που εκτός από φτώχεια και εξαθλίωση στο εσωτερικό μας στιγματίζει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης σαν τεμπέληδες, κοπρίτες, λεχρίτες με αποτέλεσμα όπου κι αν φύγει ένας Έλληνας μετανάστης θα τον βλέπουν όλοι σαν υπάνθρωπο.

Βλέπω το μνημόνιο που τρώω στη μάπα καθημερινά και βλέπω ότι μας θεωρούν σαν κατσαρίδες που θέλουν να μας ξεφορτωθούν να τους αδειάσουμε τη γωνιά για να έρθει η .........ανάπτυξη.

Το πιθανό μελλοντικό "μνημόνιο" της ΕΝΤ και ο φόβος για το μνημόνιο αυτό θυμίζει τη γυναίκα που πήγε στο βράχο και έκλαιγε λέγοντας: "Αν παντρευτώ και κάνω ένα παιδί και το βγάλω Κωστάκη και πέσει από το βράχο αυτό και σκοτωθεί Αχ γιέ μου Κωστάκη γκρεμοτσακισμένε αδικοσκοτωμένε"
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 30 Σεπ 2013, 10:54

Όσο το παρακολουθώ αυτό το νήμα, τόσο πιο καλά περνάω.... :lol: :lol: :loco:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Δευ 30 Σεπ 2013, 11:54

Εγώ πάλι, που εδώ και αρκετούς μήνες ζω σε μια παράλληλη πραγματικότητα,
νομίζω ότι θα δηλώσω μόνιμη κατοικία και θα ζητήσω και υπηκοότητα! :lol:
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Δευ 30 Σεπ 2013, 12:24

Show της ώρας
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 12:43

Ήλπιζα να μην χρειαστεί να ξαναγράψω σύντομα...
ION 4ever έγραψε:Ποιος ειναι ο ΟΤΟΝ που αποσπά ομολογίες
Μα όταν λέει ο αρκούδος ότι ψηφίζει μνημόνιο Σώρρα δαγκωτό, κι η ΙΟΝ το προσυπογράφει, εννοείται ότι είναι μνημονιακή του Σώρρα. Όπως και ο αρκούδος. Αυτονόητο, αυταπόδεικτο. Τι δεν καταλαβαίνουν; :dunno:
ION 4ever έγραψε:Χρησιμοποιεί κατά κόρον την τεχνική
Δεν αντέστρεψα κανένα νόημα. 1 + 1 = 2

Αν αύριο πει ότι δεν ψηφίζει μνημόνιο Σώρρα, το "μνημονιακή" διαλύεται από μόνο του. Αν εγώ τότε επιμείνω, εγώ θα εκτίθεμαι.
ION 4ever έγραψε:Αυτός όμως έχει σηκώσει το δάκτυλο και δείχνει ως εταίρος Αρτεμις Μάτσας
ΑΚΥΡΟ. Δείχνω αυτό που μου δείχνετε. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Πού μίλησα για προδότες; Έχετε μπει σε μια εικονική κατάσταση που πιστεύετε ακράδαντα ότι αυτό που επιθυμείτε θα κάνει καλό σε όλους, αλλά δεν θα το κάνει.
ION 4ever έγραψε:Αλλά τι άλλο να περιμένω άλλωστε
ΑΚΥΡΟ. Πού είναι που δεν υποστηρίζω την ίδια τη δημοκρατία; Εγώ δεν είμαι που είχα πει, ναι έχουμε ίχνη δημοκρατίας, ελατε να αγωνιστούμε για να έχουμε 100% δημοκρατία; Το είχα πει μάλιστα πρόσφατα και στον κυνικό σε άλλο νήμα.
ION 4ever έγραψε:Μετά τον χθεσινό οχετό που εξαπέλυσε
1) Δεν σε χαρακτήρισα (και ούτε θα το κάνω) ως ανθρωπάκι. Και σε αυτό λοιπόν διαφέρουμε.
2) Ποτε δεν είπα (ούτε θα πω) ότι έχω χάσει κάθε σεβασμό απέναντι σε άτομα με τα οποία συμπορεύομαι αλλού. Κι εδώ διαφέρουμε.
3) Είχα την εντύπωση ότι θα μπορούσε να επικοινωνεί μαζί μου στα άλλα νήματα. Είχα την εντύπωση ότι έχει "κάποια" καλή εικόνα για μένα λόγω άλλων θέσεών μου σε άλλα νήματα, και βλέπω πλέον να τα ισοπεδώνει όλα γιατί θίγεται που λέω ότι ομολογεί, τη στιγμή που πράγματι το κάνει.

Δεν την χαρακτήρισα... Εγώ απλά την αποκάλεσα μνημονιακή επειδή προσυπέγραψε τη φράση "ψηφίζω μνημόνιο Σώρρα δαγκωτό". Αφού το προσυπογράφει άρα το ομολογεί.

Αλλά φοβάμαι πως για να "αποδείξει" ότι αλλάζω λόγια, προσπαθεί να μου προσάψει ότι την χαρακτήρισα συγκεκριμένα μνημονιακή του ΔΝΤ και των γερμανών, που βεβαίως δεν είναι έτσι (κάνει μπαμ ότι δεν είναι έτσι από όσα προείπα), διότι είπα πόσες φορές, μνημονιακή γενικά!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 12:50

Otton
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
πήγαινε να δεις αν έρχομαι αγόρι μου.
Άβαταρ μέλους
arkoudos
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ARKOUDOS

Δημοσίευση από arkoudos » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:02

OTTO έγραψε:Ήλπιζα να μην χρειαστεί να ξαναγράψω σύντομα...
ION 4ever έγραψε:Ποιος ειναι ο ΟΤΟΝ που αποσπά ομολογίες
Μα όταν λέει ο αρκούδος ότι ψηφίζει μνημόνιο Σώρρα δαγκωτό, κι η ΙΟΝ το προσυπογράφει, εννοείται ότι είναι μνημονιακή του Σώρρα. Όπως και ο αρκούδος. Αυτονόητο, αυταπόδεικτο. Τι δεν καταλαβαίνουν; :dunno:
ION 4ever έγραψε:Χρησιμοποιεί κατά κόρον την τεχνική
Δεν αντέστρεψα κανένα νόημα. 1 + 1 = 2

Αν αύριο πει ότι δεν ψηφίζει μνημόνιο Σώρρα, το "μνημονιακή" διαλύεται από μόνο του. Αν εγώ τότε επιμείνω, εγώ θα εκτίθεμαι.
ION 4ever έγραψε:Αυτός όμως έχει σηκώσει το δάκτυλο και δείχνει ως εταίρος Αρτεμις Μάτσας
ΑΚΥΡΟ. Δείχνω αυτό που μου δείχνετε. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Πού μίλησα για προδότες; Έχετε μπει σε μια εικονική κατάσταση που πιστεύετε ακράδαντα ότι αυτό που επιθυμείτε θα κάνει καλό σε όλους, αλλά δεν θα το κάνει.
ION 4ever έγραψε:Αλλά τι άλλο να περιμένω άλλωστε
ΑΚΥΡΟ. Πού είναι που δεν υποστηρίζω την ίδια τη δημοκρατία; Εγώ δεν είμαι που είχα πει, ναι έχουμε ίχνη δημοκρατίας, ελατε να αγωνιστούμε για να έχουμε 100% δημοκρατία; Το είχα πει μάλιστα πρόσφατα και στον κυνικό σε άλλο νήμα.
ION 4ever έγραψε:Μετά τον χθεσινό οχετό που εξαπέλυσε
1) Δεν σε χαρακτήρισα (και ούτε θα το κάνω) ως ανθρωπάκι. Και σε αυτό λοιπόν διαφέρουμε.
2) Ποτε δεν είπα (ούτε θα πω) ότι έχω χάσει κάθε σεβασμό απέναντι σε άτομα με τα οποία συμπορεύομαι αλλού. Κι εδώ διαφέρουμε.
3) Είχα την εντύπωση ότι θα μπορούσε να επικοινωνεί μαζί μου στα άλλα νήματα. Είχα την εντύπωση ότι έχει "κάποια" καλή εικόνα για μένα λόγω άλλων θέσεών μου σε άλλα νήματα, και βλέπω πλέον να τα ισοπεδώνει όλα γιατί θίγεται που λέω ότι ομολογεί, τη στιγμή που πράγματι το κάνει.

Δεν την χαρακτήρισα... Εγώ απλά την αποκάλεσα μνημονιακή επειδή προσυπέγραψε τη φράση "ψηφίζω μνημόνιο Σώρρα δαγκωτό". Αφού το προσυπογράφει άρα το ομολογεί.

Αλλά φοβάμαι πως για να "αποδείξει" ότι αλλάζω λόγια, προσπαθεί να μου προσάψει ότι την χαρακτήρισα συγκεκριμένα μνημονιακή του ΔΝΤ και των γερμανών, που βεβαίως δεν είναι έτσι (κάνει μπαμ ότι δεν είναι έτσι από όσα προείπα), διότι είπα πόσες φορές, μνημονιακή γενικά!
είσαι επιλεκτικά έξυπνος ή επιλεκτικά βλάκας .. το ίδιο είναι
το επιλεκτικά σημαίνει ότι είσαι κουτοπόνηρος
δεν θα προσβάλω τους υπόλοιπους απαντώντας στις αερολογίες σου ... νομίζω ότι διαθέτουν την αντίληψη και την διαύγεια για να καταλάβουν τι γράφει ο καθένας . :cool:

νομίζω ότι ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης πολύ χαμηλά και δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος :shock:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:12

O φωστήρας τώρα με αποκαλεί μνημονική γενικά.(?)
οχι ειδικά. Γενικά.
Αλλά ούτε καλά ελληνικά δεν γνωρίζει.

Μνημόνιο.
1)
Η λέξη μνημόνιο, με σαφή ετυμολογική καταγωγή από τη μνήμη, σημαίνει αυτό που υποβοηθεί την μνήμη, η υπενθύμιση τρόπον τινά για κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς.

Μας έδεναν οι μάνες μας στο χέρι μια κλωστή, για να μην ξεχάσουμε την ζάχαρη από τον μπακάλη της γειτονιάς. Η κλωστή ήταν μνημόνιο, λειτουργούσε υπομνηματικά. Αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι.

2)
μνημόνιο (n.)

γραπτή αναφορά, υπόμνημα

3)
μνημόνιον < μνήμων + κατάληξη υποκοριστικού -ιον < μιμνήσκω/μνάομαι

μνημόνιο στα English
μετάφραση και ορισμό "μνημόνιο", Greek-English λεξικό σε απευθείας σύνδεση

α)
memorandum (Noun ) (noun )
en.wiktionary.org

β)
short note serving as a reminder
en.wiktionary.org

γ)
written business communication
en.wiktionary.org

δ)
brief diplomatic communication

Τώρα ποιος παίζει με την γλώσσα με τις έννοιες και την μνήμη μας
περιττό να τα αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:14

arkoudos έγραψε:είσαι επιλεκτικά έξυπνος ή επιλεκτικά βλάκας .. το ίδιο είναι
το επιλεκτικά σημαίνει ότι είσαι κουτοπόνηρος
δεν θα προσβάλω τους υπόλοιπους απαντώντας στις αερολογίες σου ... νομίζω ότι διαθέτουν την αντίληψη και την διαύγεια για να καταλάβουν τι γράφει ο καθένας . :cool:

νομίζω ότι ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης πολύ χαμηλά και δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος :shock:
ΟΚ, για να ανεβάσουμε το επίπεδο θα πρέπει να πω ότι ναι μεν ψηφίζεις μνημόνιο Σώρρα (έτσι το αποκάλεσε ο ίδιος ο Σώρρας σε βίντεο), αλλά είσαι κατά των μνημονιων.

Δηλαδή ψηφίζεις κάτι στο οποίο υποτίθεται ότι είσαι κατά;;; :conf: :dunno:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:16

ION 4ever έγραψε:O φωστήρας τώρα με αποκαλεί μνημονική γενικά.(?)
οχι ειδικά. Γενικά.
Από την πρώτη στιγμή έτσι ήταν. Αργείς να το καταλάβεις.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:19

ION 4ever έγραψε:Αλλά ούτε καλά ελληνικά δεν γνωρίζει.

Τώρα ποιος παίζει με την γλώσσα με τις έννοιες και την μνήμη μας
περιττό να τα αναφέρω.
Καλά με αυτή τη λογική βγάζεις άγιους και τους του ΔΝΤ.

TIP: υπενθύμιση χρέους και υποταγής
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:22

Για συνέχισε.
πληρώνεσαι με τις λέξεις η τις προτάσεις?
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:35

ION 4ever έγραψε:Για συνέχισε.
:skaw:
Είναι ευγενική χορηγία.

Μπα σε καλό σου με έκανες και λύθηκα στα γέλια.
Καλημέρα, φιλιά σε όλους.
:skaw:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:37

Hlios έγραψε: :skaw:
Είναι ευγενική χορηγία.

:lol:
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 30 Σεπ 2013, 13:42

ION 4ever έγραψε:Για συνέχισε.
Εγώ πάντως θα συνεχίσω να σε τιμώ για την προσφορά σου σε άλλα νήματα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”