ION 4ever έγραψε:Πες μας έναν που τα έχει πει ΚΑΙ να έχει και να προτείνει λύση και μάλιστα τόσο δραστική όσο τα 600 του Σωρρα.
Αυτό που απάντησα στον Μήτσο αφορούσε το κομμάτι του ότι μας μιλάει για ιστορικά γεγονότα, για ΝΤΠ, για μασονία κλπ. Τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα, και επ αυτού απάντησα. Δεν έδωσα απάντηση σε σχέση με το αν προτείνει λύσεις.
ΙΟΝ 4ever έγραψε:Απεναντίας ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει ολα μόνος του.
Για αυτό ζητάει την συμπαράσταση σου. Διότι χρειάζεται την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
Χωρίς εσένα δεν γίνεται.
Μα το μόνο που ζητάει για συμμετοχή σας είναι μια υπογραφή! Αντε το πολύ πολύ να βάλουμε και το να πείσετε τους άλλους, που στην τελική όταν πεισθούν όλοι, ο τελευταίος δεν θα τρέξει να πείσει κανέναν. Ουσιαστικά μόνο υπογραφή σας ζητάει; Αν όχι, πες τι άλλο!
OTTON έγραψε:Για να ενημερώνεται και λίγο το νήμα της Ιερισού Έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα και έχω χάσει επεισόδια. Έκανε πίσω ο Μπόμπολας η μήπως έχει δουλειές αλλού?
Εγώ ενημερώνομαι από εδώ
http://antigoldgreece.wordpress.com/
και δεν είδα ακόμη τίποτα.
Νομίζω την απάντηση την έδωσες αμέσως μετά από αυτό το ποστ σου, με την απάντηση που έδωσες στο νήμα της Ιερισσού. Συνεπώς εδώ νομίζω ότι δεν διαφωνείς μαζί μου.
ΙΟΝ 4ever έγραψε:OTTON έγραψε:λένε ότι δεν θα μας δωρίσουν τα χρήματα, διότι αυτό ΔΗΘΕΝ δεν γίνεται (φοβούνται ότι θα τα φάει ο Σαμαράς, λες και δεν γίνεται να τα δώσουν απευθείας στους δανειστές να τελειώνουμε)
οτι εχω βαλει με bold ειναι λάσπη και μάλιστα του χείριστου είδους.
Πρώτον. Πρέπει να είναι δάνειο και όχι δωρεά λόγω του αγγλικού δίκαιου
που ισχύει στην Ελλάδα.
Ο Σώρρας νομίζω, σε κάποια εκπομπή είχε πει ότι "ποιος θα ήθελε να βρεθεί η συκεκριμένη κυβέρνηση με 600 δις στο χέρι;" Αν δεν το άκουσες, να ψάξω να βρω και αυτό. Σε εκείνη την εκπομπή δεν μίλησε για αγγλικό δίκαιο από όσο θυμάμαι.
Αλλά και πάλι σου είχα πει πως με το να παραδέχεσαι ότι το αγγλικό δίκαιο επιβάλλεται, το νομιμοποιείς, ενώ στην ουσία είναι καταχρηστικό, παράνομο.
Δευτερον γιατί να δωσουν χρήματα κατευθείαν στους δανειστές.
Πας καλα η σου ξεφεύγουν.
Μας έχουν δανείσει πραγματικά?
1)Αν ο Σώρρας θεωρεί ότι χρωστάμε έστω ένα ευρώ στους δανειστές, ποιο το πρόβλημα να πάει και να πει "η Ελλάδα δεν το έχει, θα το πληρώσω εγώ για αυτήν"
2)Γιατί ο Σώρρας ως δανειστής θα μας δώσει χρήματα; Δεν έχω αποδείξεις για αυτό.
Αν πήγαινε ο Σωρρας η ο όποιος Σωρρας να πληρώσει τους δανειστές
θα ήταν κατάπτυστος και προδότης.
Γιατί; Δικά του δεν είναι τα λεφτά; Ό,τι θέλει δεν τα κάνει;
Είναι το θέμα να πληρώσουμε αυτά που δεν χρωσταμε
η να ξεσκεπαστεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα
που κουμαντάρει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη?
Για μένα το θέμα είναι να ξεσκεπαστεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα. Όμως ο Σώρρας μας τα έπρηξε με τις λέξεις "αποπληρωμή", "εξαγορά" και άλλες σχετικές.
OTTON έγραψε:δηλαδή θα δίνουν εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση για 100 χρόνια, ακριβώς ότι κάνει το ΔΝΤ στην παρούσα φάση, απλά με τα δικά τους γούστα, το οποίο είναι τόσο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό, όσο είναι και τα του ΔΝΤ.
έχεις πολλή δουλειά να κάνεις ΟΤΤΟΝ. έχει αναφερθεί ότι είναι έτσι φτιαγμένη αυτή η συμφωνία που η Ελλάδα μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτό το δάνειο/ δωρεά σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από τα 100 χρόνια.
Πόσα χρόνια καλή μου; Να πούμε 50 σου κάνει; Ε εμένα και τα 50 πολλά είναι. Να πούμε 25; Για πες μας! Σε αυτό έμεινες;
Η λύση που προτείνει η ΕND είναι η καλύτερη μέχρις στιγμής
Προφανώς και είναι η καλύτερη για να χρησιμοποιήσουν τους σάκους πτωμάτων, μην αραχνιάσουν στις αποθήκες τους.
Δουλάκι εισαι και φαινεσαι.
και πρόσεχε πως μιλάς αν θελεις να σου μιλάνε καλύτερα.
Όταν το έγραψα αυτό, είχα στο μυαλό μου κάποιους που είχαν σχολιάσει το βίντεό μου στο yt. Εσένα πάντως στο μυαλό μου δεν σε είχα. Και εν πάσει περιπτώσει αν τρέχει κάποιος πίσω από τον πισινό "σωτήρων", τί είναι;
OTTON έγραψε:Όπως βεβαίως και η λύση Ιερισσός που προτείνω, δεν είναι δική μου λύση. Αλλά δεδομένου ότι ΠΕΤΥΧΑΝ(!!!), την προτείνω, αφού πρώτα με έπρηξες να σου δώσω πρόταση.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Πολλοί καμώθηκαν τους ψόφιους κοριούς αλλά δεν ήταν και τόσο ψόφιοι τελικά.
Και μόνο η αλλαγή τακτικής του απέναντι στρατοπέδου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι τα έχουν βρει ζόρικα.
OTTON έγραψε:Το πιστευω και το νιωθω.
Αυτό το ήξερα. Επιτέλους το παραδέχεσαι!!!
Ότι πιστεύεις στον Σώρρα, δεν έχεις ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα άλλο.
Μόνο πίστη στον Σώρρα.
Η εμπάθεια σου είναι απίστευτη.
τι νομίζεις δηλαδή ότι θα νοιώσει μειονεκτικά ο Δημητρης επειδή κορόιδευες το πιστεύω του.
Φυσικά και τον πιστεύει αλλιώς δεν θα κονταροκτυπιότανε εδώ μαζί σου τόσες μέρες.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις.
Πάλι κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει καμιά εμπάθεια. Το ζήτημα για μένα ήταν αν γνωρίζετε ή αν πιστεύετε. Και χωρίς αποδείξεις, δεν υπάρχει γνώση, δεν υπάρχει "γνωρίζω". Το ότι ο Μήτσος παραδέχτηκε ότι "πιστεύει", ουσιαστικά παραδέχτηκε την ανυπαρξία αποδείξεων, και αυτό με χαροποιεί.
Αλλά έχεις μπερδέψει την πίστη με την εξαπάτηση
και τα πιστεύω και τα ιδεώδη με ποιός ξέρει τι.
Εσείς μάλλον δεν έχετε ακόμα εμπεδώσει τη διαφορά μεταξύ "πιστεύω" και "γνωρίζω".
Καλά... η έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου
η έχεις πολύ γερές πλάτες.
Ποτέ δεν είπα ότι εγώ θα βάλω φυλακή τον Σώρρα. Είπα ότι μέχρι να μπει φυλακή ή μέχρι να εξαφανιστεί, εγώ θα τον πολεμώ με τον τρόπο που μπορώ. Έξω, υπάρχουν άνθρωποι απείρως ικανότεροι από εμένα που έχουν τη δυνατότητα να εξαφανίσουν τον Σώρρα με μέσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΑ, παντελώς άσχετα από Στωές, κυβερνήσεις και βρόμα. Απλά εγώ θα συμμετέχω σε επίπεδο πληροφορίας-ενημέρωσης.
Για φερε τις αποδείξεις για να ρίξουμε και κάνα γέλιο.
γιατί το μόνο που έχεις και εσύ, είναι αυτό που πιστεύεις. τίποτα άλλο.
(τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίον.)
Μου μιλάς όπως μου μιλούσαν τόσο καιρό άλλοι που δεν δέχονταν τους ψεκασμούς. Τι σημαίνει αυτό άραγε; Μήπως ότι άλλαξες λιγουλάκι;
Πρόσεχε μόνο τι θα φέρεις γιατί αντί να αποδείξεις το ψέμα του σωρρα
θα μας υποδείξεις τα δικά σου ιδεώδη. εμμέσως η και σαφώς. Είδομεν.
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.
σου απαντώ: τι το λες και δεν το κάνεις?
Έδωσα ποτέ δικαίωμα ότι είμαι λόγια και όχι πράξεις; Αν ναι θα ήθελα να το φέρεις εδώ να το δούμε.
Εσύ δεν φαίνεσαι να ερευνάς το θέμα αν είναι αλήθεια η ψέμα.
φαίνεσαι πεπεισμένος για τις απόψεις σου.
Το ερευνώ. Δεν έχω δογματισμούς σαν άλλους. Και ότι βρίσκω τυχαίνει να επιβεβαιώνει τα προηγούμενα συμπεράσματα. Τι να κάνω, να έχω τύψεις;
Να είδες? αυτό μου έχει διαφύγει. Πότε πάλι το είπε αυτό?
Να λοιπόν που ερευνώ και βρίσκω πράγματα που κι εσείς οι "λιωμένοι" με την END αγνοείτε. Συνεπώς αντιμετωπίστε με ανάλογα. Τα βίντεο τα βάζω αμέσως στο επόμενο ποστ.
OTTON έγραψε:Και στην τελική ΕΙΠΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; Είναι ένας από τους όρους; Ναι ή όχι;
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν "καλοί" δανειστές μας, θα μας κάνουν κουμάντο στην οικονομία (και όχι μόνο).
Καταλύεται έτσι η δημοκρατία, ναι ή όχι;
Εγώ όχι απλά δεν προσκυνώ δανειστές, αλλά τους κηρύσσω πόλεμο.
Παραληρείς!!!!!!!!!!!!!
Θα μπορούσε να πείς ότι δεν το είπε ή τέλοσπάντων να παρουσιάσεις αντεπιχείρημα. Αντί αυτού παρουσιάζεις το αυθαίρετο "παραληρείς". Τα συμπεράσματα προφανή.
OTTON έγραψε:Γιατί να τον πιστέψω; Αφού δεν παρουσιάζει κάποια απόδειξη ότι πράγματι δεν πρόκειται να ζητήσει τους τόκους.
Ρε φίλε και τόκους να ζητήσει και κέρδος προσωπικό να έχει
τι πειράζει αν εσύ και η πατρίδα σου ευημερούν και προοδεύουν?.
Πειράζει, διότι:
1) εκμεταλλεύεται το πούλημα των κυβερνήσεων για να κάνει μπίζνες επί του ελληνικού λαού, διότι οι τόκοι που θα πάρει είναι και δικά μου χρήματα
2) πολύ απλά δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος και ευημερία. Είναι ψέμα.