END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
Πάντως το νήμα του Σώρρα έχει ενδιαφέρον και τα σπάει.
Άκουσα και την ομιλία του Λαμπράκη στο αρτ.
Μου έχει ανάψει κι εμένα την περιέργεια η υπόθεση.
Βέβαια δεν πρέπει να χωριζόμαστε σε Καζακικούς και Σωρρικούς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Όποιου είδους ενδιαφέρον και να είχε, έχει χαθεί.doctormarkon έγραψε:Πάντως το νήμα του Σώρρα έχει ενδιαφέρον και τα σπάει.
Θες το λεξιλόγιο;
Θες οι κακές διατυπώσεις;
Θες η υποστήριξη οπαδικού τύπου;
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Βασω ζησε τον ερωτα σου, με τον Οττον και τον Καζακη ελευθερα.
Δεν σου ειρωνευτηκα ποτε τοσο καιρο τον Σωτηρα σου.
Μου εφερες ενα βιντεο που λεει για το Σωρρα.Δεν θελεις να δεις.
Μου εφερες ενα βιντεο γιατη δραχμη.Παλι δεν βλεπεις.
Ερχεται ο αγνωστος Οττον να κοβει και να ραβει,τον χειροκροτας για την τεχνη να αλλαζει τα νοημα τα.Δεν παρακολουθατε και μιλατε.Χαρακτηριζετε και ειρωνευεστε.
Λυπαμαι .Θελετε να μας πειτε οτι σας τη λεμε κιολας.
Αν σοβαρευτητε και ξεκοληστε, μιληστε σοβαρα.Μεχρι τωρα κανενας παντως δεν σας περνει στα σοβαρα.Ζητατε και επιχειρηματα.
Μεγαλωστε παλι τα γραμματα καντε κουτακια,μπας και σας δωσουν δικιο.
Δεν σου ειρωνευτηκα ποτε τοσο καιρο τον Σωτηρα σου.
Μου εφερες ενα βιντεο που λεει για το Σωρρα.Δεν θελεις να δεις.
Ερχεται ο αγνωστος Οττον να κοβει και να ραβει,τον χειροκροτας για την τεχνη να αλλαζει τα νοημα τα.Δεν παρακολουθατε και μιλατε.Χαρακτηριζετε και ειρωνευεστε.
Λυπαμαι .Θελετε να μας πειτε οτι σας τη λεμε κιολας.
Αν σοβαρευτητε και ξεκοληστε, μιληστε σοβαρα.Μεχρι τωρα κανενας παντως δεν σας περνει στα σοβαρα.Ζητατε και επιχειρηματα.
Μεγαλωστε παλι τα γραμματα καντε κουτακια,μπας και σας δωσουν δικιο.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
ostraka sos έγραψε:Μεχρι τωρα κανενας παντως δεν σας περνει στα σοβαρα.
Καλό, καλό!
Σου έχω όμως ένα καλύτερο, μιας και μιλήσαμε για σοβαρότητα:
Είναι το λιγότερο αστείο με τέτοια φρασεολογία και θεματολογία να μιλάς για σεβασμό και επιχειρήματα.ostraka sos έγραψε:δεν εχεις ακουσει τη φωνη μου.Η συχνοτητα της ξεβρακωνει,αφυπνιζει,και ειναι
τοσο βροντερη που ,το μυνημα της το νιωθει το ΙΧΩΡ σου.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μάζεψέ το λίγο... εντάξει;ostraka sos έγραψε:Βασω ζησε τον ερωτα σου, με τον Οττον και τον Καζακη ελευθερα.
Για το ποιος πιστεύει σε σωτήρες, νομίζω πως πρέπει να ρίξειςostraka sos έγραψε:Δεν σου ειρωνευτηκα ποτε τοσο καιρο τον Σωτηρα σου.
μια ματιά στον καθρέφτη σου.
ostraka sos έγραψε:Μου εφερες ενα βιντεο που λεει για το Σωρρα.Δεν θελεις να δεις.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δεν είμαι εγώ αυτή που δε θέλει να δει και δε βλέπει... εσύ είσαι.
1/ Ο Οττον εμένα ΔΕΝ μου είναι άγνωστος. Γράφτηκε στο χώρο το 2010, ένα χρόνο πριν δηλαδή από τότε που μας ήρθες εσύ στα ΙΔΕΟ...ostraka sos έγραψε:Ερχεται ο αγνωστος Οττον να κοβει και να ραβει,τον χειροκροτας για την τεχνη να αλλαζει τα νοημα τα.Δεν παρακολουθατε και μιλατε.Χαρακτηριζετε και ειρωνευεστε.
2/ "κόβει και ράβει" λέμε τώρα τα επιχειρήματα; Τελικά δε μπορείς να δεχτείς αλλά ούτε και να αντιπαρατεθείς σε επιχείρημα με επιχείρημα, έτσι;
3/ Αν δεν πεις ΠΟΙΑ νοήματα άλλαξε, αυτό που λες είναι συκοφαντικό.
4/ τα περί χαρακτηρισμών και ειρωνιών στα επιστρέφω. τα υπόλοιπα είναι τόσο ασυνάρτητα που απλά δεν απαντιούνται.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δεν θυμαμαι σε πιο ακριβως.OTTON έγραψε:ION, σε ποιο βίντεο ο Λαμπράκης αναφέρθηκε στα δίπολα;
έχει όμως κάνει πάρα πολλές αναφορές σε διχασμούς που μας δημιουργούν έντεχνα
οι Χάζαροι.
Και α δίπολα αυτό τον ρόλο έχουν του διχασμοού
και της συνεχής ενασχόλησης με το μάταιο του πράγματος χάνοντας την ουσία.
Λαμπρό παράδειγμα: ασχολούμαστε τώρα πόσες μέρες
αν είναι ο Καζακης η ο Σωρρας.
Δεν είναι εκεί το θέμα. Πότε δεν ήταν και πότε δεν θα γίνει.
Όσον αφορά τα δίπολα, μερικά παραδειγματα ειναι
λειτουργούν οι χαζαροι.
Ολυμπιακός /παναθηναικός
Αρης παοκ στην θεσ/νικη
Νέα δημοκρατία /πασόκ
χριστιανοί /μουσουλμάνοι
και πάει λέγοντας.
Θα θυμάμαι την ερώτηση σου και αν τύχει να ξανακούσω κάποιο σημείο
θα σου το ανακοινώσω.
θυμάμαι πως παλιότερα είχε χαρακτηρίσει τον διχασμό
σαν το χάπι των χαζαρων. το χάπι που κατά καιρούς μας δίνουν
και το καταπίνουμε αμάσητο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Λοιπόν οκ, εγώ θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μέχρι το επόμενο "συγγνώμη" από τον Μήτσο, αλλά πρώτα επιτρέψτε μου να πετάξω το μπαλάκι στη διαχειριστική ομάδα για το ενδεχόμενο μπαχαλέματος.
Συγγνώμη, αλλά όταν του έστελνα πμ, απαντούσε και σε πμ αλλά και στο φόρουμ στο στυλ "τι ζηταει τώρα, τι επιδιώκει";
Το ερώτημα του το αντιστρέφω. Εσύ Μήτσο τι ζητάς; Τι επιδιώκεις;
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να λες:
Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=7b-ZlurWZx0
το παραθέτω μόνο σαν λινκ, διότι είναι εκτός τόπικ. Για πες, και σε αυτό το βίντεο πάλι το έπαιξα ράφτης; Φιλαράκι μάθε μιας που είσαι και ψαράς, πώς ψαρεύεται η αλήθεια, όταν έχουμε να κάνουμε με άτομα που είναι επαγγελματίες στο να την κρύβουν. Και μην μπερδεύεις τη δουλειά του ράφτη με την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδειξη.
Και εν πάσει περιπτώση, δεν έχεις το δικαίωμα να λες αν κόβω και ράβω. Έχεις δικαίωμα μόνο να αποδείξεις ότι λέω ψέματα με το βίντεο. Απλά και κατανοητά.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΕΜΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;; Μπορείς; Ή θα βάλεις πάλι το μαγνητοφωνάκι να παίζει για κόψιμο, ράψιμο, αντινόηση κλπ; Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι αν είσαι bot, έτσι που εκφράζεσαι γραπτώς.
Συγγνώμη, αλλά όταν του έστελνα πμ, απαντούσε και σε πμ αλλά και στο φόρουμ στο στυλ "τι ζηταει τώρα, τι επιδιώκει";
Το ερώτημα του το αντιστρέφω. Εσύ Μήτσο τι ζητάς; Τι επιδιώκεις;
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να λες:
Δεν ντρέπεσαι; Εγώ όταν μίλησα για "έρωτα", πέραν από το ότι εντός του ίδιου ποστ συμπεριέλαβα την φράση "εντάξει, πλάκα κάνω", αναφέρθηκα σε "έρωτα" με την END (που έχει απρόσωπο χαρακτήρα), όχι με συνάνθρωπο.ostraka sos έγραψε:Βασω ζησε τον ερωτα σου, με τον Οττον και τον Καζακη ελευθερα
Για πες μου, το βίντεο "Κεδίκογλου: Πριν και Μετά, το είδες;ostraka sos έγραψε:Ερχεται ο αγνωστος Οττον να κοβει και να ραβει,τον χειροκροτας για την τεχνη να αλλαζει τα νοημα τα.
http://www.youtube.com/watch?v=7b-ZlurWZx0
το παραθέτω μόνο σαν λινκ, διότι είναι εκτός τόπικ. Για πες, και σε αυτό το βίντεο πάλι το έπαιξα ράφτης; Φιλαράκι μάθε μιας που είσαι και ψαράς, πώς ψαρεύεται η αλήθεια, όταν έχουμε να κάνουμε με άτομα που είναι επαγγελματίες στο να την κρύβουν. Και μην μπερδεύεις τη δουλειά του ράφτη με την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδειξη.
Και εν πάσει περιπτώση, δεν έχεις το δικαίωμα να λες αν κόβω και ράβω. Έχεις δικαίωμα μόνο να αποδείξεις ότι λέω ψέματα με το βίντεο. Απλά και κατανοητά.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΕΜΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;; Μπορείς; Ή θα βάλεις πάλι το μαγνητοφωνάκι να παίζει για κόψιμο, ράψιμο, αντινόηση κλπ; Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι αν είσαι bot, έτσι που εκφράζεσαι γραπτώς.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ostrako
Δεν εχει ουσια.με αγνωστους δεν μιλω.
Δεν θα δω κανενα σου βιντεο.Κανε οτι θες ,βρισε,κακολογησε,τραγουδα.
παρατραβηξε το αστειο.
Αφησε με ησυχο και μη μου ξαναμιλησεις.Δεν θελω να επικοινωνω μαζι σου.
Ειμαι ενα κολοπαιδο κακομαθημενο,κολλημενο με το ψεμα και το παραμυθι μου.
Δεν με θες για παρεα ουτε για συνομιλητη.
Δεν θα δω κανενα σου βιντεο.Κανε οτι θες ,βρισε,κακολογησε,τραγουδα.
παρατραβηξε το αστειο.
Αφησε με ησυχο και μη μου ξαναμιλησεις.Δεν θελω να επικοινωνω μαζι σου.
Ειμαι ενα κολοπαιδο κακομαθημενο,κολλημενο με το ψεμα και το παραμυθι μου.
Δεν με θες για παρεα ουτε για συνομιλητη.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Απολύτως σεβαστό!ostraka sos έγραψε:Δεν εχει ουσια.με αγνωστους δεν μιλω.
Δεν έχω κάνει ακόμα βίντεο με βρισιές, κακολογίες ή τραγούδια, και ούτε σκοπεύω να κάνω.ostraka sos έγραψε:Κανε οτι θες ,βρισε,κακολογησε,τραγουδα.
Πράγματι.ostraka sos έγραψε:παρατραβηξε το αστειο.
Δεν επιδίωξα να σε ενοχλήσω ποτέ. Αν δεν θέλεις να επικοινωνούμε εντός ιδεό, σεβαστό.ostraka sos έγραψε:Αφησε με ησυχο και μη μου ξαναμιλησεις.Δεν θελω να επικοινωνω μαζι σου.
Πριν χαρακτήρισες εμένα κακομαθημένο, τώρα χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου. Χαλάρωσε λίγο.Ειμαι ενα κολοπαιδο κακομαθημενο,κολλημενο με το ψεμα και το παραμυθι μου.
Έχω ξεκαθαρίσει τι προτίθεμαι να προσφέρω στα ιδεό. Σε αυτό το πλαίσιο δεν έχω πρόβλημα να επικοινωνούμε, αλλά κι εσύ δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλλεις ιδεογραφίτες.Δεν με θες για παρεα ουτε για συνομιλητη.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- pamboullis
- Φρεσκαδούρα
Τόση έχθρα ειδικά από την διαχειρίστρια αυτού του φόρουμ (την οποία είχα σε ψηλή εκτίμηση) δεν την περίμενα...ειλικρινά έχω πάθει την πλάκα μου...ArELa έγραψε:Eγώ πάλι πιστεύω ότι δεν μπαχαλεύεται κανένα νήμα με απαντήσεις.
Μπαχαλεύονται νοήματα, αρχές και νοοτροπίες, αν αφήνοντας ορισμένα πράγματα αναπάντητα, ο άλλος νομίζει ότι έκανε την απόλυτη μαγκιά και τάπωσε τον άλλον...
Καπετάνιε, σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ, αλλά τα είπες μια, τα είπες δυο, τα είπες τρεις και δεκατρείς και τελικά το μαμήσαμε και ψόφησε ρε φίλε. Είσαι εντελώς φάουλ.
Και εξηγούμαι: (κι αν γίνω κακιά, οκ, έγινα... δε θα'ναι κι η πρώτη φορά που μετατρέπομαι σε καργιόλα όταν χαλάω ζαχαρένιες)
1/ αν μπαχαλεύει κάποιος το νήμα στην προκειμένη, είσαι εσύ, που ενώ έγινε μια κουβέντα στο νήμα του καζάκη, εσύ θεώρησες σκόπιμο να φέρεις την άλλη μισή εδώ. Το γιατί δεν το ξέρω, εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα...ostraka sos έγραψε:Κωστακη ξυπνα ,δες το βιντεο,με τον Καζακη για τη δραχμη.Ξεκινα, με το πριν απο το πρωτο μνημονιο,-λεει- Αν,-καπακι λεει,
..δεν δουλευει η οικονομια ετσι,..[ψεμα].Εσυ εισαι γεωπονος,τον πιστευεις,μετα ερωτητε
ξανα,και απλα αποφευγει και δεν απαντα.Ουσια μηδεν.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
2/ Μάλλον δεν κατάλαβες Χριστό απ'ό,τι άκουσες, παραποιείς τελείως προσεγγίσεις. Αν τώρα αυτή η πλήρης παρανόηση, σε κάνει να νιώθεις τελείως ξύπνιος κι εμάς κοιμησμένους... ε, άσε μας να κοιμόμαστε. Άραξε χαλαρά να περιμένεις εσύ τα 600 δις του Σώρρα αφού ο καζάκης λέει κατ'εσέ τρελά, κι όταν έρθει η κρατική ληστοσυμμορία να σε αποτελειώσει, τα ξαναλέμε.
Αυτό που κάνεις με τον ΟΤΤΟ, δε σ'έχω ξαναδεί να το κάνεις με ΚΑΝΕΝΑΝ.ostraka sos έγραψε:Οττον πρεπει να εισαι ,πολυ κακομαθημενο παιδι.
Αγγαλιαζεις το πληκτρολογιο ,και τα βιντεακια σε κανουν ''μαγκα''Ζησε.Δεν Ζεις πραγματικα.
Ουτε το μικρο σου ,ονομα δεν λες.Γεμιζεις ,την υπαρξη σου,απο φοβο,την κανεις ''μαγκια''
και χανεσε,πρωσπαθωντας να δημιουργησεις ενα τι?Ενα τιποτα.
Αν περιμεναμε το net και καποιους σαν εσενα, να καταλαβουμε τη ζωη, και τη τρεχει,θα
ειμασταν ''νεκροι''απο παλια.Παρτο χαμπαρι.Ξεκολλα.
Γιατί άραγε; Μήπως επειδή τα επιχειρήματά του τσίγκλησαν αρκετά κάποιο μέρος του μυαλού σου, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς; Λέω εγώ τώρα... γιατί πραγματικά, αυτό το ανελέητα επιθετικό στυλάκι, δεν εξηγείται αλλιώς. Ζητάς να "ξέρεις με ποιον μιλάς".. Αν δεν καταλαβαίνεις σε ποιον μιλάς από το δείγμα γραφής του, από τις ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ σ'ένα φόρουμ διαλόγων κι όχι σε καφενείο, από τον ΤΡΟΠΟ που κάνει το διάλογο, από τη δουλειά που έχει κάνει στο ΥΤ, και γενικότερα απ'τη διαδρομή του, τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν σου πει το μικρό του όνομα, και διάφορα άλλα για την πάρτη του ΑΣΧΕΤΑ με τα θέματα που συζητάει εδώ, θα τον "μάθεις" καλύτερα; Δεν καταλαβαίνω τι άλλο νομίζεις πως πρέπει να γίνει μέσα απ'το νετ, που έτσι κι αλλιώς αυτοπροσώπως και διά ζώσης δεν μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον... ΞΕΡΕΙΣ πως στο νετ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τον άλλον και από εκεί σχηματίζεις μια εικόνα για το "ποιος είναι"... Τι επιμονή είναι αυτή με τον ΟΤΤΟ; Είπες πως είναι κάποιος αντίνοος, σου είπε δεν είναι, επέμενες, τον βάφτισες αντίνοο. Εντωμεταξύ, εσύ που θες να "ξέρεις με ποιον μιλάς", δε νιωθεις ότι υποχρεούσαι να εξηγήσεις ποιος διάολο είναι αυτός ο αντίνοος. Πετάς ένα πυροτέχνημα, βαφτίζεις αυθαίρετα τον άλλον όπως σου γουστάρει, και τελείωσε. Πολύ ωραία λογική...μπράβο!
Κάποτε είχα πει και το εννοούσα, πως σε ό,τι αφορά το σκεπτικό μου, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα όπως ο Φώτης, ο Κλας παλιότερα, κι άλλοι πολλοί, που με "ξέρουν" καλύτερα κι απ'τη μάνα που με γέννησε. Εννούσα φυσικά στον τρόπο που λειτουργεί η σκέψη μου, και είναι λογικό, αφού όσα έχω συζητήσει, αναπτύξει, αναλύσει εδώ μέσα, δεν τα'χω συζητήσει με τη μάνα μου... Τι θα σου πρόσφερε λοιπόν αν είχες για τον ΟΤΤΟ στην προκειμένη, μια επιπρόσθετη γνώση ΤΥΠΙΚΩΝ προσωπικών δεδομένων (όπως όνομα, ηλικία, τόπος διαμονής, επάγγελμα, εμφάνιση κλπ), περισσότερο απ'όσα είδες να αναπτύσσει εδώ μέσα; Θα σου πω εγώ τι θα σου πρόσφερε. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. Έχω μείνει μαλάκας μ'αυτά που βλέπω να του λες, γιατί δεν καταλαβαίνω από πού εκπορεύονται... του λες "ξεκόλλα", του λες για φόβο που μετατρέπει σε "μαγκιά", τον χαρακτηρίζεις κακομαθημένο παιδί (που δεν έδωσε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα για τέτοιον χαρακτηρισμό), του υποδεικνύεις πώς θα ζήσει... Μήπως τα μπέρδεψες και θες να τα πεις στον εαυτό σου αυτά, ρε Μήτσο τελικά; Με το ίδιο κριτήριο που απαξιώνεις την ΑΞΙΟΛΟΓΗ δουλειά του που κάνει στο ΥΤ, κρίνεις και τον Καζάκη; Κατάλαβα...
Ξέρεις ποια είναι όμως η πλάκα εδώ; Ότι κανείς δε σου ζήτησε αξιολόγηση ή εκτίμηση της δουλειάς του. Την κοιτάς, κι ό,τι σου φανεί χρήσιμο το κρατάς. Ό,τι σου κάνει άχρηστο ή λάθος, το προσπερνάς. Προς τι η άγονη και αρνητική κριτική; Έχεις κάτι προσωπικό να λύσεις τελικά μαζί του, ρε παιδί μου και δεν το κατάλαβα; Πώς ακριβώς την έχεις δει; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
Όσο το "αν περιμένετε απ'το νετ"... Όχι μόνο περιμένετε, αλλά κρέμεστε κυριολεκτικά απ'το νετ, για τις επόμενες μεγαλοστομίες και "σοφίες" που θα ξεστομίσει ο σώρρας κι ο λαμπράκης. Άσε λοιπόν τις "μαγκιές" του τύπου "αν περιμέναμε απ'το νετ..."... περιμένετε και παραπεριμένετε.
Α μα πια, δεν την άντεξα! Τα είπα και ξαλάφρωσα! έλεος δηλαδή.
Άκου μετατρέπομαι σε καργιόλα...
Αλλά τι να πεις...αφού τα είπες και ξαλάφρωσες μπράβο σου...τώρα πως νιώθεις καλύτερα???? Αυτό είναι...νιώσε εσύ καλά για να νιώσουν κάποιοι άλλοι άσχημα...
ΕΥΓΕ!!!! και εις ανώτερα...
- Τάλως
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να εμπιστευθω τον καζακη ποιο πολυ απο τα ατομα της END .
Υπο προυποθεσεις θα συμφωνουσα σε αυτο που λεει ο Καζακης και να παμε στη δραχμη η στον οβολο η δεν ξερω που
ναι στο οτι στο εσωτερικο θα μπορουσαμε να κανουμε τη δουλεια μας (ως ενα βαθμο γιατι δεν παραγουμε οσα εχουμε αναγκη)
αλλα αυτο που λεει για το εξωτερικο και τις συνδιαλαγες μας ειναι εκτος τοπου και χρονου
το οτι τυπωσες νομισμα δεν θα πει οτι θα ορισεις εσυ την αξια της σε σχεση με τα ξενα νομισματα .
ειμαστε μεσα σε ενα φαυλο κυκλο σαν χωρα μαζι με ολες τις αλλες
και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να αγνοησεις τους αλλους γιατι τους εχεις αναγκη .
για να εχεις νομισμα με καλη ισοτιμια πρεπει να εχεις οικονομικα εχεγγυα κατι που η χωρα μας δεν εχει
αντιθετα με μειωμενη παραγωγη καθως δεν παραγουμε σχεδον τυποτα (ουτε τις αναγκες μας δεν μπορουμε να καλυψουμε)
εχουμε και τρελα εξοδα σαν κρατος . ουτε εχουμε πλουτο αμεσα διαθεσιμο
για το τραπεζογραμματιο που λεγεται "χρημα"
οποτε το ποιο πιθανον ειναι αν τωρα παμε στη δραχμη ετσι απλα το δολαριο θα κανει μερικες χιλιαδες δραχμες
(για να μην πω πολυ παραπανω)
και αυτο ειναι σοβαρο προβλημα .
γενικα οταν αλλαζεις νομισμα πρεπει να μπορεις σαν χωρα να το στηριξεις
και μια χωρα ηδη χρεοκοπημενη η στα ορια της χρεοκοπιας δεν μπορει .
Υπο προυποθεσεις θα συμφωνουσα σε αυτο που λεει ο Καζακης και να παμε στη δραχμη η στον οβολο η δεν ξερω που
ναι στο οτι στο εσωτερικο θα μπορουσαμε να κανουμε τη δουλεια μας (ως ενα βαθμο γιατι δεν παραγουμε οσα εχουμε αναγκη)
αλλα αυτο που λεει για το εξωτερικο και τις συνδιαλαγες μας ειναι εκτος τοπου και χρονου
το οτι τυπωσες νομισμα δεν θα πει οτι θα ορισεις εσυ την αξια της σε σχεση με τα ξενα νομισματα .
ειμαστε μεσα σε ενα φαυλο κυκλο σαν χωρα μαζι με ολες τις αλλες
και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να αγνοησεις τους αλλους γιατι τους εχεις αναγκη .
για να εχεις νομισμα με καλη ισοτιμια πρεπει να εχεις οικονομικα εχεγγυα κατι που η χωρα μας δεν εχει
αντιθετα με μειωμενη παραγωγη καθως δεν παραγουμε σχεδον τυποτα (ουτε τις αναγκες μας δεν μπορουμε να καλυψουμε)
εχουμε και τρελα εξοδα σαν κρατος . ουτε εχουμε πλουτο αμεσα διαθεσιμο
για το τραπεζογραμματιο που λεγεται "χρημα"
οποτε το ποιο πιθανον ειναι αν τωρα παμε στη δραχμη ετσι απλα το δολαριο θα κανει μερικες χιλιαδες δραχμες
(για να μην πω πολυ παραπανω)
και αυτο ειναι σοβαρο προβλημα .
γενικα οταν αλλαζεις νομισμα πρεπει να μπορεις σαν χωρα να το στηριξεις
και μια χωρα ηδη χρεοκοπημενη η στα ορια της χρεοκοπιας δεν μπορει .
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν κατάλαβα ακόμα προς όλη αυτή η μανούρα.
Στους ρευστούς καιρούς που διανύουμε και Καζάκη ακούω, και Αϊκ και Άλεξ, και Κάϊζερ και Λιακόπουλο και Κοεμτζόπουλο διαβάζω και το Λαμπράκη και το Σώρρα και ότι πέφτει μπροστά μου.
Υπάρχουν κάποιοι κοινοί παρονομαστές σε μερικούς από τους παραπάνω αλλά και πολλές αντιθέσεις.
Συμπέρασμα σταθερό δεν έχω βγάλει ακόμα.
Υποθέσεις εργασίας μόνο.
Και γιατί όχι?
Όποιος μπορεί ας ανεβάσει τη χθεσινή συνέντευξη στο Αρτ.
Οδηγεί σε νέες υποθέσεις εργασίας.
Οι υποθέσεις εργασίας είναι πιο γόνιμες από την αντιπαράθεση.
Αν ισχύει το ένα που οδηγεί?.
Αν ισχύει το αντίθετο που οδηγεί?.
Και το σπουδαιότερο πράγμα που με κάνει να μη θέλω να βγάλω συμπεράσματα είναι αυτό.
Στον πόλεμο που γίνεται υπάρχουν πράγματα που γίνονται και λέγονται κεκλεισμένων των θυρών που εμείς ούτε τα ξέρουμε ούτε μπορούμε τα τα φανταστούμε απλώς μπορούμε να μαντέψουμε κάποια από τα συμφραζόμενα και ενώνοντας γεγονότα και δεδομένα.
Ή πάλι με υποθέσεις εργασίας.
Αλλά πάντα είχα μία απορία:
Γιατί η Ελλάδα μια "κουτσουλιά" χώρα στο χάρτη, με αχαϊρευτους και τεμπέληδες κατοίκους, μια χώρα που δεν παράγει τίποτα παρά μόνο σουβλάκια και μουσακάδες ( ) έχει αναστατώσει τον πλανήτη?
Το οικόπεδο γωνία που λέει ο Καζάκης είναι το κερασάκι στην Τούρτα ή η κορυφή του παγόβουνου.
Είναι και αυτό και παίζει με χίλια αλλά όχι μόνο αυτό.
Τι άλλο μπορεί να είναι πλην οικοπέδου γωνία?
Και πως συνδέονται όλα αυτά με το παγκόσμιο σκηνικό?
Στους ρευστούς καιρούς που διανύουμε και Καζάκη ακούω, και Αϊκ και Άλεξ, και Κάϊζερ και Λιακόπουλο και Κοεμτζόπουλο διαβάζω και το Λαμπράκη και το Σώρρα και ότι πέφτει μπροστά μου.
Υπάρχουν κάποιοι κοινοί παρονομαστές σε μερικούς από τους παραπάνω αλλά και πολλές αντιθέσεις.
Συμπέρασμα σταθερό δεν έχω βγάλει ακόμα.
Υποθέσεις εργασίας μόνο.
Και γιατί όχι?
Όποιος μπορεί ας ανεβάσει τη χθεσινή συνέντευξη στο Αρτ.
Οδηγεί σε νέες υποθέσεις εργασίας.
Οι υποθέσεις εργασίας είναι πιο γόνιμες από την αντιπαράθεση.
Αν ισχύει το ένα που οδηγεί?.
Αν ισχύει το αντίθετο που οδηγεί?.
Και το σπουδαιότερο πράγμα που με κάνει να μη θέλω να βγάλω συμπεράσματα είναι αυτό.
Στον πόλεμο που γίνεται υπάρχουν πράγματα που γίνονται και λέγονται κεκλεισμένων των θυρών που εμείς ούτε τα ξέρουμε ούτε μπορούμε τα τα φανταστούμε απλώς μπορούμε να μαντέψουμε κάποια από τα συμφραζόμενα και ενώνοντας γεγονότα και δεδομένα.
Ή πάλι με υποθέσεις εργασίας.
Αλλά πάντα είχα μία απορία:
Γιατί η Ελλάδα μια "κουτσουλιά" χώρα στο χάρτη, με αχαϊρευτους και τεμπέληδες κατοίκους, μια χώρα που δεν παράγει τίποτα παρά μόνο σουβλάκια και μουσακάδες ( ) έχει αναστατώσει τον πλανήτη?
Το οικόπεδο γωνία που λέει ο Καζάκης είναι το κερασάκι στην Τούρτα ή η κορυφή του παγόβουνου.
- Τάλως
E ναι πρεπει να ακουμε και να φιλτραρουμεdoctormarkon έγραψε:Δεν κατάλαβα ακόμα προς όλη αυτή η μανούρα.
προφανως και αυτο ειναι.Το οικόπεδο γωνία που λέει ο Καζάκης είναι το κερασάκι στην Τούρτα ή η κορυφή του παγόβουνου.
αυτο το λενε ολοι για το οικοπεδο γωνια
το θεμα ειναι υπο ποια λογικη κρινουμε τον καθε εναν καθως κανεις τους δεν κραταει την απολυτη λυση
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
- Τάλως
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαOTTON έγραψε: Δεν ντρέπεσαι; Εγώ όταν μίλησα για "έρωτα", πέραν από το ότι εντός του ίδιου ποστ συμπεριέλαβα την φράση "εντάξει, πλάκα κάνω", αναφέρθηκα σε "έρωτα" με την END (που έχει απρόσωπο χαρακτήρα), όχι με συνάνθρωπο.
κοιτα ποιος μιλαει
Οταν εγω χθες σου ελεγα να δεις ποιο περα απο τις λεξεις φτωχος πλουσιος εσυ σταθηκες στις λεξεις
αντι να δεις το νοημα αυτου που εγραψα που απλα μιλουσα για τις δυο κυριες ομαδες της χωρας.
μισθωτους και ευκατασταστους απο ενα βαθμο πλουτου και ανω .
και τωρα ζητας να δουμε κατι περα απο την απλη εννοια του ορου ερωτας και που ειχες απευθυνθει ?
εισαι αστειος .
οντως ντροπη ρε φιλε
στο ενα θεμα εισαι ετσι στο αλλο γιουβετσι
μην περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα οταν το παιζεις διπλο ταμπλο αναλογα το πως σε βολευει στο καθε θεμα
για να πεις απλα κατι .
- doctormarkon
- Επίτιμος
Βάζω ένα βίντεο με πρόσφατο Καζάκη.
https://www.youtube.com/watch?v=t9ReAUmvFr4
Το βάζω σκέτο λινκ γιατί δεν είμαστε στο νήμα του Καζάκη.
Δεν διαφωνώ σε κάτι απ όσα λέει. Σωστός είναι.
Αλλά είναι η μία πλευρά με τα γνωστά δεδομένα.
Όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλα πραγματάκια κάτω από το τραπέζι και κεκλεισμένων των θυρών που δεν τα ξέρουμε ή δεν πρέπει να τα μάθουμε.
Γιατί όπως είπε και η Αρελα σε άλλα νήματα μέσα στο φόρουμ ο πόλεμος δεν είναι μόνο οικονομικός.
Επεκτείνεται και σε άλλα επίπεδα.
Δεν θέλουν μόνο τα λεφτά μας αλλά και κάτι άλλο ή πολλά άλλα.
Με τον Καζάκη έχουμε το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.
Το άλλο σκέλος? ή ακόμα και σκέλια?
Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια
https://www.youtube.com/watch?v=t9ReAUmvFr4
Το βάζω σκέτο λινκ γιατί δεν είμαστε στο νήμα του Καζάκη.
Δεν διαφωνώ σε κάτι απ όσα λέει. Σωστός είναι.
Αλλά είναι η μία πλευρά με τα γνωστά δεδομένα.
Όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλα πραγματάκια κάτω από το τραπέζι και κεκλεισμένων των θυρών που δεν τα ξέρουμε ή δεν πρέπει να τα μάθουμε.
Γιατί όπως είπε και η Αρελα σε άλλα νήματα μέσα στο φόρουμ ο πόλεμος δεν είναι μόνο οικονομικός.
Με τον Καζάκη έχουμε το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.
Το άλλο σκέλος? ή ακόμα και σκέλια?
Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια
- ostrako
Καλημερα.Μαρια ,παλι βιντεο μετον Καζακη ,σε αυτο το νημα?
Δεν σε μαλωνω ,ουτε θυμωνω.Αν το σχολιασω ομως ,θα κριθω κολλημενος με το Σωρρα.
Αυτη ειναι η ουσια Μαρια ,της επιθεσης.Το κομμα,η οπαδοσυνη,και η χειραγωγηση.
Καλα τα λενε ολοι, απο τη μερια τους ,για τους οπαδους τους.Ο καθε οπαδος,υποστηριζει,θολωνει και αυτο τον διχαζει με τους αλλους.
Αυτο εγω ,δεν το ειχα ποτε και δεν θα το αποκτησω.
Καταλαβαινω τι μου λεει ο αλλος,και δεν ειρωνευομαι.
Πρωσπαθησα να δωσω αληθεια και πηρα ειρωνεια και τσαμπα μαγκια.
Δεν απαντιετε ετσι και αλλιως στην ουσια κατι.
Σε αυτους τους καιρους,η εννοια ''περι ορεξεως κολοκυθοπιτα''θελει αναιρεση.
Ενωση χρειαζετε.Δεν λεω ποια, γιατι θα με ειρωνευτουν κιολας ξανα για τις λεξεις
Ελληνας ,συνελληνας.
Ενωση πολιτων ,καλα ειναι?να το αφησω?Περα, απο κομματα....
Δεν σε μαλωνω ,ουτε θυμωνω.Αν το σχολιασω ομως ,θα κριθω κολλημενος με το Σωρρα.
Αυτη ειναι η ουσια Μαρια ,της επιθεσης.Το κομμα,η οπαδοσυνη,και η χειραγωγηση.
Καλα τα λενε ολοι, απο τη μερια τους ,για τους οπαδους τους.Ο καθε οπαδος,υποστηριζει,θολωνει και αυτο τον διχαζει με τους αλλους.
Αυτο εγω ,δεν το ειχα ποτε και δεν θα το αποκτησω.
Καταλαβαινω τι μου λεει ο αλλος,και δεν ειρωνευομαι.
Πρωσπαθησα να δωσω αληθεια και πηρα ειρωνεια και τσαμπα μαγκια.
Δεν απαντιετε ετσι και αλλιως στην ουσια κατι.
Σε αυτους τους καιρους,η εννοια ''περι ορεξεως κολοκυθοπιτα''θελει αναιρεση.
Ενωση χρειαζετε.Δεν λεω ποια, γιατι θα με ειρωνευτουν κιολας ξανα για τις λεξεις
Ελληνας ,συνελληνας.
Ενωση πολιτων ,καλα ειναι?να το αφησω?Περα, απο κομματα....
- ION 4ever
Καλημερα.
Εγώ βλέπω την κίνηση της Μαρίας σαν μια κίνηση ισορροπίας και συνένωσης.
Και έχει δίκιο σε αυτό.
Εγώ βλέπω την κίνηση της Μαρίας σαν μια κίνηση ισορροπίας και συνένωσης.
doctormarkon έγραψε:Αλλά είναι η μία πλευρά με τα γνωστά δεδομένα.
Και έχει δίκιο σε αυτό.
- ostrako
Δεν διαφωνω σε τιποτα Ιον.
Το οτι ο πολεμος δεν ειναι οικονομικος,δεν περιμενα απο κανενα ,χρονια τωρα
να μου το πει.Κανενα.Ουτε το Σωρρα ,ουτε τον Καθε αλλο.
Οποιος καταλαβαινε καταλαβαινε....
Η ΕΝD χτες ειπε ,και για το νεαρο ,που σκοτωθηκε,ειπε ,μερικους ''σκελετους'',που εχει ο Σαμαρας ,η Χιλαρι,στις ντουλαπες τους,δειχνωντας τον τροπο,που κρατουν τους
αρχηγους κρατων.Ειπε για τον Ιεραρχη της Κυπρου...
Ειπε και για το μυστικο των μυστικων και την πλανη πανω σε αυτο.Την εξελιξη μας....
Οποιος θελει να ακουει,ας ακουσει.Τι θα κρατησει ειναι δικο του θεμα.
Ακουω,σκεφτομαι,κρινω υποκειμενικα,μιλω,κουβεντιαζω,επικοινωνω οπως μπορω.
Τον σεβασμο στη ζωη,δεν στον χαριζει κανεις,οποιος και να εισαι.Τον κερδιζεις και ειναι
μακρυς ο δρομος του.
Το οτι ο πολεμος δεν ειναι οικονομικος,δεν περιμενα απο κανενα ,χρονια τωρα
να μου το πει.Κανενα.Ουτε το Σωρρα ,ουτε τον Καθε αλλο.
Οποιος καταλαβαινε καταλαβαινε....
Η ΕΝD χτες ειπε ,και για το νεαρο ,που σκοτωθηκε,ειπε ,μερικους ''σκελετους'',που εχει ο Σαμαρας ,η Χιλαρι,στις ντουλαπες τους,δειχνωντας τον τροπο,που κρατουν τους
αρχηγους κρατων.Ειπε για τον Ιεραρχη της Κυπρου...
Ειπε και για το μυστικο των μυστικων και την πλανη πανω σε αυτο.Την εξελιξη μας....
Οποιος θελει να ακουει,ας ακουσει.Τι θα κρατησει ειναι δικο του θεμα.
Ακουω,σκεφτομαι,κρινω υποκειμενικα,μιλω,κουβεντιαζω,επικοινωνω οπως μπορω.
Τον σεβασμο στη ζωη,δεν στον χαριζει κανεις,οποιος και να εισαι.Τον κερδιζεις και ειναι
μακρυς ο δρομος του.
- ArELa
- Founder-Administrator
Aν δεν έχεις πει ποτέ σε συνάνθρωπο, ή φίλο, ή και στο παιδί σου ακόμα πού βλέπεις λάθη του ή απαράδεκτες συμπεριφορές του, ναι, μπορείς να εκλαμβάνεις την προσέγγισή μου σαν "έχθρα". Αν όμως το έχεις κάνει, είσαι μονομερής για να μην πω υποκριτής.pamboullis έγραψε:
Τόση έχθρα ειδικά από την διαχειρίστρια αυτού του φόρουμ (την οποία είχα σε ψηλή εκτίμηση) δεν την περίμενα...ειλικρινά έχω πάθει την πλάκα μου...
Το θέμα στην προκειμένη, δεν ήταν να νιώσω εγώ καλύτερα, αλλά να μη νιώθει ο άλλος που δέχεται ασταμάτητες, ανηλεείς (και αναίτιες) επιθέσεις, σαν σκουπίδι...Αλλά τι να πεις...αφού τα είπες και ξαλάφρωσες μπράβο σου...τώρα πως νιώθεις καλύτερα???? Αυτό είναι...νιώσε εσύ καλά για να νιώσουν κάποιοι άλλοι άσχημα...
ΕΥΓΕ!!!! και εις ανώτερα...
Δεν είμαι καμιά αγία, αλλά μέσα στον ηθικό μου κώδικα είναι και η ανύπαρκτη προφανώς για ορισμένους λογική, να υπερασπίζομαι αυτόν που δέχεται επίθεση και ειδικά όταν τη δέχεται ΑΔΙΚΑ. Στην προκειμένη αυτός ήταν ο ΟΤΤΟΝ. Θα μπορούσες κάλλιστα να ήσουν εσύ, αν εσύ ήσουν αυτός που είχε δεχτεί επίθεση. Και τότε είναι βέβαιο πως δε θα έχανες την εκτίμηση που λες πως είχες στο πρόσωπό μου.... Όχι ότι με κόφτει που δεν έχω την εκτίμηση ενός ατόμου, που θα'βλεπε για παράδειγμα να πλακώνουν στο ξύλο έναν άνθρωπο στο δρόμο ΧΩΡΙΣ να έχει κάνει κάτι για να αξίζει το μπουνίδι, και θα καθόταν άπραγος, επειδή αυτός που βαράει είναι ομοϊδεάτης του... ή επειδή θα θεωρούσε καργιόλη ή θα έχανε (όπως ο ίδιος είπε) την εκτίμησή του για αυτόν που θα έμπαινε στη μέση για να το σταματήσει αυτό.
Στο βαθμό που ερμήνευσες τη στάση μου ΑΚΡΙΒΩΣ λες και είμαι καργιόλα, εσύ ο ίδιος με μετέτρεψες σε τέτοια... κι αυτό ακριβώς προέβλεψα...Άκου μετατρέπομαι σε καργιόλα...
Γιατί σοκάρεσαι, λοιπόν;...με επαλήθευσες πανηγυρικά! ΕΥΓΕ!
Εσύ ο ίδιος στη σελίδα 20 σ'αυτό το νήμα είπεςostraka sos έγραψε:Καλημερα.Μαρια ,παλι βιντεο μετον Καζακη ,σε αυτο το νημα?
στη σελίδα 21, εδώ συγκεκριμένα http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p216216 απευθυνόμενος σ'εμένα, έκανες πάλι θέμα τον καζάκη και δυο βίντεό του...ostraka sos έγραψε:Κωστακη ξυπνα ,δες το βιντεο,με τον Καζακη για τη δραχμη.Ξεκινα, με το πριν απο το πρωτο μνημονιο,-λεει- Αν,-καπακι λεει,
..δεν δουλευει η οικονομια ετσι,..[ψεμα].Εσυ εισαι γεωπονος,τον πιστευεις,μετα ερωτητε
ξανα,και απλα αποφευγει και δεν απαντα.Ουσια μηδεν.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
και τώρα σε ενόχλησε που αναφέρθηκε η Μαρία σε βίντεο του καζάκη;
Μα πόσο 2 μέτρα-2 σταθμά είστε τέλος πάντων;
Η ουσία της δικής σου επίθεσης όταν ο ΟΤΤΟΝ σε διαβεβαίωνε πως δεν είναι καζακικός, πως ψήφισε ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές, ΠΟΙΑ ήταν ακριβώς; Το ότι σου είπε πως άκουσε το συγκεκριμένο βίντεο του καζάκη και έκρινε (στα πλαίσια της ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ κι όχι κομματικής προσκόλλησης) ότι σωστά τα λέει; Πω πω πω... μεγάλο το φρίκουλο με τον καζάκη τελικά.ostraka sos έγραψε:Αυτη ειναι η ουσια Μαρια ,της επιθεσης.
Σωστά. Δε βλέπω όμως να δουλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση.ostraka sos έγραψε:Ενωση χρειαζετε.
Μάλλον προς τη διάσπαση/διχασμό το πας... είναι κι αυτός ένας λόγος που αντιδρώ πολύ στις τοποθετήσεις σου και έκανα και τον pamboulis να συγχιστεί... (και δεν έχω και ξυδάκι να του δώσω )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Είναι γεγονός ότι οι αναρτήσεις μου σπανίζουν στα ΙΔΕΟ
και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ίσως να μην έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου.
Αγάπησα όμως αυτό το φόρουμ, μέσω της Βίκης εξ αρχής και μ' άλλους στη συνέχεια.
Διαβάζω όμως ανελειπώς τις διαδρομές σας εδώ μέσα, τουλάχιστο στα κύρια νήματα.
Θα μπορούσε να χρωματίσει κάποιος με διάφορες αποχρώσεις την αδυναμία μου να σχολιάσω.
Ποτέ δεν θα σχολιάσω, αν δεν πιστεύω ότι αυτό που θα εκφράσω δεν είναι εποικοδομητικό.
Αλλά αυτό το φόρουμ, με τη διαδρομή που έχει, αξίζει καλύτερα.
Ειλικρινά, ίσως να περίμενα καλύτερα από μερικούς εδώ μέσα,
θέλεις λόγω ηλικίας, ή λόγω διαδρομής,
ή γιατί εξ αιτίας της εντύπωσης που είχα σχηματίσει για το άτομο τους.
Το ξέρω, είναι η κατάρα του πληκτρολόγιου να ξεφύγεις και να σε παρασύρουν συναισθήματα.
Να γράψεις πράγματα για αγνώστους και να ξεχάσεις τι σημαίνει σεβασμός προς τον εαυτό σου.
Το κατακάθι της ιστορίας να είναι πάντα η πίκρα και αποτέλεσμα μηδέν.
Να πέφτουμε στη παγίδα, στην πιο εύκολη παγίδα των σκοτεινών.
Όταν οι ελπίδες που έχουμε στηρίξει σε διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις,
να μην φέρνουν όσο γρήγορα θα έπρεπε κάποια αποτελέσματα,
τότε να βγάζουμε τη πίκρα μας ο ένας στον άλλο.
Η πιο κλασική παγίδα εξ αρχής κόσμου.
Τώρα κι εδώ θα μπορούσε κάποιος να με κοσμήσει με τα σχετικά επίθετα,
μιας και η συμμετοχή μου/συνδρομή στο φόρουμ είναι ελάχιστη, έως μηδαμινή.
Βέβαια, από την άλλη ο καθένας έχει το δίκιο του και τη διαδρομή που έχει επιλέξει.
Το στίγμα που αφήνουμε όμως πίσω μας, δεν αλλάζει ποτέ.
Δεν ξέρω, ίσως αερολογώ, ίσως ζητώ πολλά, ίσως να κάνω λάθος.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι σε ένα χώρο οπώς τα ΙΔΕΟ,
θα έπρεπε τουλάχιστο να υπάρχει σεβασμός προς τον εαυτό μας πρώτα,
και σαν αποτέλεσμα αυτού σεβασμός προς τους άλλους.
Ζητώ συγνώμη τυπικά, γιατί είμαι εκτός θέματος,
αλλά ποιο είναι πραγματικά το θέμα;
(Από τα παραπάνω, δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, ούτε το παίζω ακέραιος. Κάθε άλλο.
Απλά, θέλω ρε γαμώτο να μπορώ να σας διαβάζω, χωρίς να νιώθω ότι πρέπει να αλλάξω σελίδα.)
Καλημέρα ΙΔΕΟ και πάλι και την αγάπη μου σε όλους σας.
και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ίσως να μην έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου.
Αγάπησα όμως αυτό το φόρουμ, μέσω της Βίκης εξ αρχής και μ' άλλους στη συνέχεια.
Θα μπορούσε να χρωματίσει κάποιος με διάφορες αποχρώσεις την αδυναμία μου να σχολιάσω.
Ποτέ δεν θα σχολιάσω, αν δεν πιστεύω ότι αυτό που θα εκφράσω δεν είναι εποικοδομητικό.
Το ξέρω, είναι η κατάρα του πληκτρολόγιου να ξεφύγεις και να σε παρασύρουν συναισθήματα.
Να γράψεις πράγματα για αγνώστους και να ξεχάσεις τι σημαίνει σεβασμός προς τον εαυτό σου.
Βέβαια, από την άλλη ο καθένας έχει το δίκιο του και τη διαδρομή που έχει επιλέξει.
(Από τα παραπάνω, δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω, ούτε το παίζω ακέραιος. Κάθε άλλο.
Απλά, θέλω ρε γαμώτο να μπορώ να σας διαβάζω, χωρίς να νιώθω ότι πρέπει να αλλάξω σελίδα.)
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
doctormarkon έγραψε: Το οικόπεδο γωνία που λέει ο Καζάκης είναι το κερασάκι στην Τούρτα ή η κορυφή του παγόβουνου.
Θα βγω εκτός θέματος,αλλά θεωρώ πως είναι αναγκαίο για να εκφράσω μια άποψη πάνω σε αυτήν την ερώτηση.
Ίσως να προετοιμάζουν τον τόπο για να έρθουν άλλοι εκ Βορρά,αλλά και εκ των Η.Π.Α να μείνουν μόνιμα...Το έχω ξανά αναφέρει σε άλλο θέμα.Γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα η κατάσταση δεν είναι σταθερή.Δείτε την Ιταλία,την Ισπανία,η Πορτογαλία δεν μας ενδιαφέρει βλέπει Ατλαντικό,Λιβύη,Αίγυπτο και Συρία. Ίσως το κλίμα της και η κλειστή θάλασσα να παρέχει μια ασφάλεια γι' αυτά που ενδέχεται να έρθουν.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ostrako
Θα κυκλοφορησουν εντυπα, κατα το τελος του Αυγουστου,για την υποθεση,υπογραφης.
Αλκινοε ,λενε οτι τα μη υπογεγραμενα ,εντυπα των μυστικων υπηρεσιων τις Αμερικης ,μιλουν
για θερμα επεισοδια με συμμετοχη των αλλοδαπων ,στη χωρα.
Φοβος ,απελπισια,χειραγωγηση της σκεψης,στο ματαιο και την απελπισια....
Αλκινοε ,λενε οτι τα μη υπογεγραμενα ,εντυπα των μυστικων υπηρεσιων τις Αμερικης ,μιλουν
για θερμα επεισοδια με συμμετοχη των αλλοδαπων ,στη χωρα.
Φοβος ,απελπισια,χειραγωγηση της σκεψης,στο ματαιο και την απελπισια....
- ArELa
- Founder-Administrator
Έχεις δίκιο, Μιχάλη. Έπεσα σίγουρα στην παγίδα.skion έγραψε:Καλημέρα. Είναι γεγονός ότι οι αναρτήσεις μου σπανίζουν στα ΙΔΕΟ
Και επειδή έχω πει ένα ποτήρι κρασί με τον Μήτσο κι εγώ αυτό το σέβομαι, (και δεν ανέχομαι κανέναν εξυπνάκια να μου λέει πως τον εχθρεύομαι), επειδή
έχω πονέσει όταν πονούσαν άτομα που γράφουν εδώ μέσα και τα θεωρούσα φίλους μου, πράγμα που επίσης σέβομαι, θα απέχω στο εξής να τοποθετούμαι σ'αυτό το νήμα, γιατί σ'αυτό, εκτός από καλές διαδρομές ανθρώπων, είδα και πολύ άδικες, όπως τις αναίτιες επιθέσεις (για τις οποίες και αντέδρασα ομολογουμένως έντονα), και κυρίως, δυστυχώς, ένιωσα επανειλημμένα το κλασικό του "δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, αλλά διαβάζεις αυτά που εσύ θες να καταλάβεις..". Μ'αυτές τις συνθήκες, αποκλείεται οποιοσδήποτε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ εύρυθμος, νουνεχής και λογικός διάλογος έτσι κι αλλιώς. Γι'αυτό, και θα απέχω όπως προείπα, από περαιτέρω τοποθετήσεις ως βίκυ. Ως διαχειρίστρια, θα παρέμβω (αν χρειαστεί) όπου θα κρίνω πως πρέπει, αλλά χωρίς κουβέντες πλέον, διότι τελικά η οικειότητα εκτρέφει περιφρόνηση όπως λένε οι άγγλοι κι έχουν δίκιο, και διότι δε θέλω να ξαναπέσω στην παγίδα της ανοησίας, που άλλοι και εντός και εκτός ιδεο, στήνουν.
====
Μια κι είναι λοιπόν η τελευταία μου τοποθέτηση εδώ, θέλω να παραθέσω κάποια λόγια σοφίας που άκουσα από μια υπέροχη 29χρονη ονόματι Teal Scott και με εκφράζουν στον απόλυτο βαθμό:
Πού είναι η πόρτα που οδηγεί στο τέλος των βασάνων; Πού είναι η πόρτα που θα σε βγάλει στη λευτεριά; Δεν μπορείς να τη βρεις, διότι εσύ είσαι η πόρτα. Όταν το καταλάβεις αυτό, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή...
Δεν χρειάζεται να αναλώσεις ενέργεια για να αλλάξεις το υπάρχον σύστημα.
Οι ρωγμές του είναι εμφανείς. Οι εσωτερικές καταρρεύσεις μέσα στο σύστημα αυτό, θα εξασφαλίσουν την αναπόφευκτη κατάρρευσή του. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αποφασίσεις τι θέλεις να χτίσεις στη θέση του..
Τι λείπει από τη ζωή μας; Η επίγνωση ότι απολύτως τίποτα δεν λείπει από τη ζωή μας. Όλα όσα θέλουμε βρίσκονται μπροστά μας. Αρκεί να αφυπνιστούμε για να τα δούμε.
Η προσπάθεια να βαστηχτούμε από αυτά που μας αρέσουν και να αποφύγουμε αυτά που δεν μας αρέσουν, είναι η κολώνα πάνω στην οποία στέκονται τα δεινά.
Αν θέλεις να μάθεις για την άνευ όρων αγάπη, μάθε από τη γη που πατάς.
Τη βομβαρδίζεις, δηλητηριάζεις τα ποτάμια της, μολύνεις τους ωκεανούς της, κόβεις ή καις τα δέντρα της, κι εκείνη εξακολουθεί να σου δίνει... Είναι η απόδειξη της αγάπης της...
Τι βγαίνει από ένα μυαλό που δεν αμφισβητεί την κρίση του; Μόνο σκοτάδι.
Τίποτα καλό δε βγαίνει από ένα μυαλό που δεν αμφισβητείται.
Μόλις αμφισβητήσεις το μυαλό σου, θα μάθεις τι είναι πραγματικά η ελευθερία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
ArELa έγραψε:Πού είναι η πόρτα που οδηγεί στο τέλος των βασάνων; Πού είναι η πόρτα που θα σε βγάλει στη λευτεριά; Δεν μπορείς να τη βρεις, διότι εσύ είσαι η πόρτα. Όταν το καταλάβεις αυτό, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή...
Δεν χρειάζεται να αναλώσεις ενέργεια για να αλλάξεις το υπάρχον σύστημα.
Οι ρωγμές του είναι εμφανείς. Οι εσωτερικές καταρρεύσεις μέσα στο σύστημα αυτό, θα εξασφαλίσουν την αναπόφευκτη κατάρρευσή του. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αποφασίσεις τι θέλεις να χτίσεις στη θέση του..
Τι λείπει από τη ζωή μας; Η επίγνωση ότι απολύτως τίποτα δεν λείπει από τη ζωή μας. Όλα όσα θέλουμε βρίσκονται μπροστά μας. Αρκεί να αφυπνιστούμε για να τα δούμε.
Η προσπάθεια να βαστηχτούμε από αυτά που μας αρέσουν και να αποφύγουμε αυτά που δεν μας αρέσουν, είναι η κολώνα πάνω στην οποία στέκονται τα δεινά.
Αν θέλεις να μάθεις για την άνευ όρων αγάπη, μάθε από τη γη που πατάς.
Τη βομβαρδίζεις, δηλητηριάζεις τα ποτάμια της, μολύνεις τους ωκεανούς της,λ κόβεις ή καις τα δέντρα της, κι εκείνη εξακολουθεί να σου δίνει... Είναι η απόδειξη της αγάπης της...
Τι βγαίνει από ένα μυαλό που δεν αμφισβητεί την κρίση του; Μόνο σκοτάδι.
Τίποτα καλό δε βγαίνει από ένα μυαλό που δεν αμφισβητείται.
Μόλις αμφισβητήσεις το μυαλό σου, θα μάθεις τι είναι πραγματικά η ελευθερία.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ευχαριστώ, ΙΟΝ.
Το παρόν κλειδώνεται.
Η συνέχεια εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 46#p216246
Το παρόν κλειδώνεται.
Η συνέχεια εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 46#p216246
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble