Συνελήφθη και ο Σπύρος Καρατζαφέρης!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MalDiTesta
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Γυναίκα

Συνελήφθη και ο Σπύρος Καρατζαφέρης!

Δημοσίευση από MalDiTesta » Τετ 31 Οκτ 2012, 10:02

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού είναι από χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη χθεσινή και απαράδεκτη σύλληψή του.

Στις 9:30 θα μεταβεί στη σήμανση και ύστερα στον εισαγγελέα.

Απόψε, ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων... Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο, απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε... τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε πού μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα τα σενάρια που μιλάνε για εκτροπή. Η Δημοκρατία κλονίζεται και αυτό επιβεβαιώνεται μετά το σημερινό γεγονός. Τα στοιχεία που ο κ. Καρατζαφέρης έχει στα χέρια του προφανώς ενόχλησαν... και ενόχλησαν πολύ...

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι "χθες" ήταν ο κ. Βαξεβάνης, σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης. Αύριο ποιος; Πιθανότατα ο επόμενος που θα έχει στοιχεία στα χέρια του...

Πηγη: spirospero.gr
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Συνελήφθη και ο Σπύρος Καρατζαφέρης!

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 31 Οκτ 2012, 10:53

Eμφανεστατα ενορχηστρωμένη επιθεσάρα σε ανθρώπους που τα απάτριδα, απάνθρωπα καθάρματα έβαλαν στο στόχαστρο, επειδή επιμένουν να στεκονται σαν δημοσιογράφοι και όχι σαν άχαρα, εξοργιστικά, αηδιαστικά δημοσιοΚαφρικά παπαγαλίζοντα-φερέφωνα... Ομως, ας μην κοιμουνται ήσυχοι ήσυχοι αυτοί οι χειραγωγοί, σερβιτόροι του ψεύδους, στην χλίδα με την οποία αμείβονται για το "σπουδαίο έργο" τους... Διότι αυτοί είναι σε άλλο στόχαστρο.
Στο στόχαστρο όσων διατηρούν έστω και στοιχειώδη αυτονομία σκέψης, και δεν τραβάνε άρνηση για τις προθέσεις αυτών των κυρίων που συχνά πυκνά προβάλλουν το απίστευτα εξοργιστικό, ξεφτιλισμένο και σαφως ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ επιχείρημα ότι κι αυτοί έχουν ευαισθησίες, κι αυτοί ειναι πατριώτες, και ό,τι κάνουν το κάνουν για να "σώσουν" την Ελλάδα... :emetos:

Είδα αρκετή από την εκπομπή του χθες. 'Ηταν κι η Γεωργαντά της στατιστικής υπηρεσίας που καταγγέλει των Παπακωνσταντίνου από πέρσι για μαγείρεμα στοιχείων (δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=ICkxxok3XV8 ) και χθες ξεσπάθωσε ακόμα περισσότερο...
Πώς να μην ενοχλούν όλα αυτά; Κρούουν καμπανάκια που ξυπνάνε και τους πιο κωματώδεις από το αναισθητικό της αποχαύνωσης που τους σερβίρουν νυχθημερόν.
spirospero έγραψε:Η Δημοκρατία κλονίζεται
Εδώ ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω ηχηρά με τον συγγραφέα.

Δεν κλονίζεται, έχει ήδη καταρρεύσει σαν τους διδύμους, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ που κατέρρευσαν κι αυτοί, με μία μόνο διαφορά: Ο θάνατος των ανθρωπων που "χτυπάει" η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ (που ακτικατέστησε πλήρως τη δημοκρατία) είναι πιο αργός και εξευτελιστικός, από τον θάνατο των θυματων της 11ης Σεπτέμβρη...

(τώρα αν φάω καμιά σύλληψη έχοντας γράψει τα παραπάνω -και οχι μόνον- μην εκπλαγείτε, απλά προστρέξτε λίγο παρακαλώ, για να μου φέρνετε κανά τσιγάρο. Τη στέρηση ελευθερίας μπορει να την αντέξω για κάποιον αγώνα, η στέρηση νικοτίνης όμως, για μια εθισμένη σαν κι εμενα, είναι αχρείαστο βασανιστήριο. )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 31 Οκτ 2012, 12:27

αυτή την ώρα (12:25) έχει στο κανάλι ΑΡΤ, επανάληψη της χθεσινής εκπομπής του Καρατζαφέρη (του Πίπη)- για όποιον θέλει να τη δει
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
MalDiTesta

Δημοσίευση από MalDiTesta » Τετ 31 Οκτ 2012, 14:39

Oσοι θελουν μπορουν να το δουν κι εδω:

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 31 Οκτ 2012, 15:52

Φατε δημοκρατια. η γενια του πολυτεχνιου εχει βαλθει να φiμωσει καθε φωνη για να μας γαμαει τη ζωη ανενοχλητη
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Illuminus » Πέμ 01 Νοέμ 2012, 13:57

Ακριβώς, κλονίζεται η Φαυλοκρατία γιατί ήταν ήδη Φαυλοκρατία.
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 01 Νοέμ 2012, 15:21

Από το κρατητήριο... εσπευσμένα νοσοκομείο ο Καρατζαφέρης

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου εισήχθη μετά την προτροπή των ιατρών του, νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα....

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου του, αν και ο ίδιος αισθάνεται καλά, το έντονο στρες ανησύχησε τους ιατρούς, συνεπώς θα παραμείνει στο καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου ως την Παρασκευή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός του κ. Καρατζαφέρη ήταν μαζί του όλη τη νύχτα και προσπαθούσε να τον πείσει να εισαχθεί στο νοσοκομείο, λόγω της πίεσης που εμφάνισε.

Όπως πληροφορείται το planet-greece, ο Σπύρος Καρατζαφέρης είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας, για το οποίο υπεβλήθη σε σειρά πολύωρων λεπτών επεμβάσεων.

http://planet-greece.blogspot.com/2012/ ... _3007.html

ξαλλος ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαθαίνοντας πως ο αδελφός του Σπύρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη κατά τη σύλληψη και την κράτησή του.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που εκείνη των ώρα βρισκόταν ζωντανά στο κανάλι του δήλωσε: «Αν πάθει οτιδήποτε ο αδελφός μου θα του κόψω τα πόδια του Σαμαρά. Αρκετά του έχω χαρίσει με τις αλήτικες μεθόδους που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί εις βάρος του έθνους και των Ελλήνων, θα του κόψω τα πόδια».

http://spirospero.gr/index.php/politiki ... tou-samara

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”