Παστίτσιος Εξάρχεια
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Παστίτσιος Εξάρχεια
Περιφορά του Γέροντα Παστίτσιου στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: Παστίτσιος Εξάρχεια
Είναι ατίθαση του Έλληνα η φύση
να περιφρονεί και να τα βάζει με θεούς
...πόσο μάλλον με θνητούς !
να περιφρονεί και να τα βάζει με θεούς
...πόσο μάλλον με θνητούς !
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
μπορεί να μην είμαι ούτε θρήσκος..ούτε χριστιανός με την στενή έννοια του όρου..όποιος πιστεύει πως αυτό είναι σάτιρα και έχει το θάρρος να αντιμετωπίζει όλα τα θέματα με τον ίδιο τρόπο,ας πάει να κάνει τα ίδια σε μια γειτονιά μουσουλμάνων,κάνοντας σάτιρα στα ιερά και τα πιστεύω τους...όλοι εσείς οι άθεοι και μηδενιστές εκεί έπρεπε να ζείτε...σε περιοχές μουσουλμανικές! εκεί ανήκετε!
για μένα είναι για λύπηση όλα αυτά τα άτομα...καθώς και οι υποστηρικτές τέτοιων ενεργειών...
για μένα είναι για λύπηση όλα αυτά τα άτομα...καθώς και οι υποστηρικτές τέτοιων ενεργειών...
-
Divine Sinner
Προσωπικα νιωθω τα ιδια για τους χριστιανους που προσβαλονται και για τους ισλαμιστες.
αν θυμασαι οταν ο αστυνομικος εσκισε το κορανι (και καλα) ειπα στα παπαρια μου.
δεν με ενδιαφερουν οι θρησκειες.
Αν και ειμαι αθρησκος κι οχι αθεος εχω την ιδια αντιμετωπιση σε αυτα τα θεματα με τους αθεους.
Ευχομαι απο την ιστορια με τον παστιτσιο να βγει κατι καλο και να καταργηθει ο αναχρονιστικος νομος για την βλασφημια.
ακου βλασφημια το 2012.
κατα τα αλλα δεν θα συμμετειχα σε τετοιες εκδηλωσεις αν και μου προκαλουν γέλιο
αν θυμασαι οταν ο αστυνομικος εσκισε το κορανι (και καλα) ειπα στα παπαρια μου.
δεν με ενδιαφερουν οι θρησκειες.
Αν και ειμαι αθρησκος κι οχι αθεος εχω την ιδια αντιμετωπιση σε αυτα τα θεματα με τους αθεους.
Ευχομαι απο την ιστορια με τον παστιτσιο να βγει κατι καλο και να καταργηθει ο αναχρονιστικος νομος για την βλασφημια.
ακου βλασφημια το 2012.
κατα τα αλλα δεν θα συμμετειχα σε τετοιες εκδηλωσεις αν και μου προκαλουν γέλιο
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

ο καθένας μας θα πρέπει αν σέβεται τα πιστεύω του διπλανού του...με την προυπόθεση πως δεν βλάπτουν τρίτους...το κοράνι είναι σύμβολο πίστης και αν σχίστηκε από καποιους πολύ κακώς έπραξαν...το να ονομάζουμε κάθε κομπλεξισμό σάτιρα βολεύει πολύ!
το να καταργήσουμε το νόμο περί βλασθημίας δεν είναι κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο......άρα;;;
ποιον πονάει ο νόμος αυτός;
το να καταργήσουμε το νόμο περί βλασθημίας δεν είναι κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο......άρα;;;
ποιον πονάει ο νόμος αυτός;
-
Divine Sinner
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

εμένα προσωπικά με ενοχλεί να ακούω καθημερινά ανήλικους και ενήλικες να βλασθημάνε...περισσότερο από τον ίδιο τον νόμο!
δεν με ενδιαφέρει ο ίδιος ο νόμος...αλλά η ασυδοσία και η υποτιθέμενη ελευθερία του @@@@ου...οι Έλληνες μεταξυ μας σφαχτήκαμε εξαιτίας των θρησκειών....σεβασμός στα πιστεύω των άλλων...τίποτα παραπάνω...και ασφαλώς ένας νόμος δεν αλλάζει τίποτα..αν δεν αλλάξει ο καθένας μας ξεχωριστά...
δεν με ενδιαφέρει ο ίδιος ο νόμος...αλλά η ασυδοσία και η υποτιθέμενη ελευθερία του @@@@ου...οι Έλληνες μεταξυ μας σφαχτήκαμε εξαιτίας των θρησκειών....σεβασμός στα πιστεύω των άλλων...τίποτα παραπάνω...και ασφαλώς ένας νόμος δεν αλλάζει τίποτα..αν δεν αλλάξει ο καθένας μας ξεχωριστά...
-
Divine Sinner
κι εμενα με ενοχλει να βριζουν τον παοκ. να το ποινικοποιησουμε;;
εξαλλου χριστιανοι ειναι οι περισσοτεροι που βλασφημανε.
εξαλλου χριστιανοι ειναι οι περισσοτεροι που βλασφημανε.
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

δεν με ενδιαφέρει αν θα βρίζουν χριστιανούς,μουσουλμάνους,πόντιους,γαύρους..η οτιδήποτε άλλο...όλα για μένα ανήκουν στον ξεπεσμό της ηθικής και των αξιών! εμένα δεν μου αρέσει να ακούω βρισιές! οποιασδήποτε μορφής..
και δεν ειμαι χριστιανός...
πιστεύω στο θεό...στον δημιουργό..
και δεν ειμαι χριστιανός...
πιστεύω στο θεό...στον δημιουργό..
-
Divine Sinner
Συμφωνω οτι ειναι ξεπεσμος της ηθικης αλλα καλο ειναι να διαχωριζουμε την ηθικη απο τον νομο.
για μενα μπορει να ειναι ανηθικο να λεω βρωμολογα στο κρεβατι. δεν θα το θεσμοθετησουμε και νομικα.
για μενα μπορει να ειναι ανηθικο να λεω βρωμολογα στο κρεβατι. δεν θα το θεσμοθετησουμε και νομικα.
- alkinoos
- Επίτιμος

harosnikos έγραψε:όλοι εσείς οι άθεοι και μηδενιστές εκεί έπρεπε να ζείτε...σε περιοχές μουσουλμανικές! εκεί ανήκετε!
Πολλές φορές με έχουν πει έτσι...Άθεο.Δεν είναι έτσι ...Ένθεος είμαι που προσπαθεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει.Άθρησκος είμαι ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- Dread

- Irc ψευδώνυμο: Dread
+1000alkinoos έγραψε:Πολλές φορές με έχουν πει έτσι...Άθεο.Δεν είναι έτσι ...Ένθεος είμαι που προσπαθεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει.Άθρησκος είμαι ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Δυστυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό....
Αλλά δεν πειράζει....
Κάποια στιγμή, θα βγουν και οι υπόλοιποι από τα δεσμά της όποιας θρησκείας....Το εύχομαι, το ελπίζω....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία...αλλά δεν μπορώ να βλέπω να χλευάζονται άνθρωποι που δεν έχουν βλάψει κανέναν...και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο παίσιος...όποιος δεν το βρίσκει προκλητικό να σατιρίζονται κατά τέτοιο τρόπο άτομα και πιστεύω,πρόβλημά του..
δεν με ενοχλεί κάποιος που δηλώνει άθεος...με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές μηδενισμού..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του...αλλά ο καθένας ας καθίσει στα αυγά του και στα χωράφια του...ας ασχοληθεί με αυτό που γεμίζει τον ίδιο...είτε λέγεται φύση,ήλιος,Δίας,αλάχ και ουτω καθεξης
δεν με ενοχλεί κάποιος που δηλώνει άθεος...με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές μηδενισμού..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του...αλλά ο καθένας ας καθίσει στα αυγά του και στα χωράφια του...ας ασχοληθεί με αυτό που γεμίζει τον ίδιο...είτε λέγεται φύση,ήλιος,Δίας,αλάχ και ουτω καθεξης
- kat_woman
- Site Admin

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Στην τελική..μ@κακία..
Αντί να είμαστε στους δρόμους νυχθημερόν να ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ενάντια σε όσους μας καταστρέφουν, ασχολούμαστε με βλακώδεις "λιτανίες"..Δεν γέλασα.Δεν είναι θέμα νομικό για μένα.Αν είναι να ποινικοποιηθεί η βλακεία τότε έπρεπε να ήμασταν όλοι μέσα.
Αντί να είμαστε στους δρόμους νυχθημερόν να ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ενάντια σε όσους μας καταστρέφουν, ασχολούμαστε με βλακώδεις "λιτανίες"..Δεν γέλασα.Δεν είναι θέμα νομικό για μένα.Αν είναι να ποινικοποιηθεί η βλακεία τότε έπρεπε να ήμασταν όλοι μέσα.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- alkinoos
- Επίτιμος

«Η ισχυρότερη πολιτική δύναμη σήμερα στον κόσμο είναι ο πάπας, οι ιμάμηδες των μουσουλμάνων, οι χαχάμηδες των εβραίων, οι σιχ και οι σουχ και οι Σέιχ-Σού και όλα τα τσάνταλα.
Και ιδού γιατί κανένας πολιτικός δε τολμάει να τα βάλει με τις θρησκείες. Αλλά όλοι τις προσεταιρίζουνται φρόνιμα και πονηρά:
Οι μάντεις και οι θυσίες πριν από τη μάχη στους αρχαίους, οι σταυροί των σταυροφόρων, ο αγκυλωτός σταυρός, τα ημισέληνα των χαλίφηδων. Χθες μόλις ο Ναβουχοδονόσορας του Ιράκ δεν κράδαινε τον Αλλάχ δαμασκηνό σπαθί πάνω από τους άπιστους αμερικανούς;
Ωστόσο, για όλα αυτά τα μιλλεούνια των φανατικών οι θρησκείες είναι «λόγια μόνο και θεατρικά» που λέει ο Καβάφης. Ελάχιστα τους απασχολούν στην καθημερινή τους μέριμνα. Τους είναι δουλειά για τα Πανηγύρια και για τα Ραμαζάνια τους μόνο.
Έχεις ιδεί ταξιτζή πως κάνει το σταυρό του, όταν πέσει ξαφνικά στο δρόμο του κάποιο εικονοστάσι; Ωσάν να γράφει με το χέρι ακανόνιστες κουλούρες στη στηθαριά του.
Ο πιστός μιας θρησκείας σαν πνευματική μονάδα έχει το μηδενικό βάρος του γκραβιτόνιου. Όταν όμως τον ξυπνήσει ο κίνδυνος για το πιστεύω του και σχηματισθεί σε μάζα, τότε γίνεται κεντρί σκορπιού και άλογο Ούννων.
Ωστόσο στην κοινωνική του συμβίωση δεν ημπορεί ο άνθρωπος να ξεκορμίσει από τις θρησκείες. Όπως δεν ημπορούν τα άτομα να οργανωθούν σε ύλη χωρίς τη βαρυτική δύναμη.
Αυτό το απόδειξε το πιο δυσοίωνο πείραμα της ιστορίας. Είναι η επιστροφή των μαζών της Πολωνίας και της Σοβιετικής Ένωσης μετά την Περιστρόικα στις εκκλησίες και στις μετάνοιες. Εξέχασε εκείνος ο τραγικός λαός ότι την εποχή του Ρασπουτίν και του Στολύπιν για να τον κρατάει ο τσάρος μουζίκο, τον είχε συνηθίσει σε κάθε σταύλο αγελάδας νά 'χει ένα εικόνισμα αγίου κι ένα καντήλι αναμμένο; Όχι, δεν το εξέχασε. Αλλά δεν ημπορεί να πάει κόντρα στη βαρυτική δύναμη της φύσης και στην αγιάτρευτη νόσο της συνήθειας. Την πιο βαριά νόσο και την πιο καθολική:
"Εδώ χάμου δυο κορφές
το Ζακόνι κι οι Γραφές,"
καθώς λέει το σαρκαστικό πικρόγελο του Βάρναλη.
Τον ισχυρότερο όμως δεσμό ανάμεσα στη βαρυτική και στη θρησκευτική δύναμη τον δίνει η αλήθεια πως η βαρύτητα γεννά τους αστέρες, και η βαρύτητα τους σκοτώνει.
Προκειμένου για τον άνθρωπο αυτό σημαίνει ότι ο φόβος εγέννησε τη συμβίωση των ανθρώπων κάτω από τη εξουσία του ιερέα-μάγου, και ο φόβος θα την σκοτώσει. Πώς;
Με τις θρησκείες και όλα τα αβυσσαλέα ψεύδη τους που θεμέλιωσαν έναν πολιτισμό σαν το ξενοδοχείο που κατάρευσε στο Λουτράκι. Dixi id.
Εδώ τα πράγματα γίνουνται άκρως δυσάρεστα. Και όπου θ'αρχίσεις να παραμιλάς, καλύτερα να πάψεις να μιλάς.
Ο άνθρωπος που τιμάει τον εαυτό του, και τιμάει και το συνάνθρωπο, ένα μόνο του μένει να κάνει:
Με το φως και την ακτινοβολία της γνώσης να αγωνίζεται να συγκρατεί τη φοβερή δύναμη του σκότους των θρησκειών.
Να πετυχαίνει έτσι την ισορροπία που πετυχαίνεται στον Ήλιο μας με την πάλη ανάμεσα στην άμυνα του φωτός και στην επίθεση της βαρύτητας.
Τότε έχουμε τις καλές ελπίδες.»
Δημήτρης Λιαντίνης – "Τα Ελληνικά".
Και ιδού γιατί κανένας πολιτικός δε τολμάει να τα βάλει με τις θρησκείες. Αλλά όλοι τις προσεταιρίζουνται φρόνιμα και πονηρά:
Οι μάντεις και οι θυσίες πριν από τη μάχη στους αρχαίους, οι σταυροί των σταυροφόρων, ο αγκυλωτός σταυρός, τα ημισέληνα των χαλίφηδων. Χθες μόλις ο Ναβουχοδονόσορας του Ιράκ δεν κράδαινε τον Αλλάχ δαμασκηνό σπαθί πάνω από τους άπιστους αμερικανούς;
Ωστόσο, για όλα αυτά τα μιλλεούνια των φανατικών οι θρησκείες είναι «λόγια μόνο και θεατρικά» που λέει ο Καβάφης. Ελάχιστα τους απασχολούν στην καθημερινή τους μέριμνα. Τους είναι δουλειά για τα Πανηγύρια και για τα Ραμαζάνια τους μόνο.
Έχεις ιδεί ταξιτζή πως κάνει το σταυρό του, όταν πέσει ξαφνικά στο δρόμο του κάποιο εικονοστάσι; Ωσάν να γράφει με το χέρι ακανόνιστες κουλούρες στη στηθαριά του.
Ο πιστός μιας θρησκείας σαν πνευματική μονάδα έχει το μηδενικό βάρος του γκραβιτόνιου. Όταν όμως τον ξυπνήσει ο κίνδυνος για το πιστεύω του και σχηματισθεί σε μάζα, τότε γίνεται κεντρί σκορπιού και άλογο Ούννων.
Ωστόσο στην κοινωνική του συμβίωση δεν ημπορεί ο άνθρωπος να ξεκορμίσει από τις θρησκείες. Όπως δεν ημπορούν τα άτομα να οργανωθούν σε ύλη χωρίς τη βαρυτική δύναμη.
Αυτό το απόδειξε το πιο δυσοίωνο πείραμα της ιστορίας. Είναι η επιστροφή των μαζών της Πολωνίας και της Σοβιετικής Ένωσης μετά την Περιστρόικα στις εκκλησίες και στις μετάνοιες. Εξέχασε εκείνος ο τραγικός λαός ότι την εποχή του Ρασπουτίν και του Στολύπιν για να τον κρατάει ο τσάρος μουζίκο, τον είχε συνηθίσει σε κάθε σταύλο αγελάδας νά 'χει ένα εικόνισμα αγίου κι ένα καντήλι αναμμένο; Όχι, δεν το εξέχασε. Αλλά δεν ημπορεί να πάει κόντρα στη βαρυτική δύναμη της φύσης και στην αγιάτρευτη νόσο της συνήθειας. Την πιο βαριά νόσο και την πιο καθολική:
"Εδώ χάμου δυο κορφές
το Ζακόνι κι οι Γραφές,"
καθώς λέει το σαρκαστικό πικρόγελο του Βάρναλη.
Τον ισχυρότερο όμως δεσμό ανάμεσα στη βαρυτική και στη θρησκευτική δύναμη τον δίνει η αλήθεια πως η βαρύτητα γεννά τους αστέρες, και η βαρύτητα τους σκοτώνει.
Προκειμένου για τον άνθρωπο αυτό σημαίνει ότι ο φόβος εγέννησε τη συμβίωση των ανθρώπων κάτω από τη εξουσία του ιερέα-μάγου, και ο φόβος θα την σκοτώσει. Πώς;
Με τις θρησκείες και όλα τα αβυσσαλέα ψεύδη τους που θεμέλιωσαν έναν πολιτισμό σαν το ξενοδοχείο που κατάρευσε στο Λουτράκι. Dixi id.
Εδώ τα πράγματα γίνουνται άκρως δυσάρεστα. Και όπου θ'αρχίσεις να παραμιλάς, καλύτερα να πάψεις να μιλάς.
Ο άνθρωπος που τιμάει τον εαυτό του, και τιμάει και το συνάνθρωπο, ένα μόνο του μένει να κάνει:
Με το φως και την ακτινοβολία της γνώσης να αγωνίζεται να συγκρατεί τη φοβερή δύναμη του σκότους των θρησκειών.
Να πετυχαίνει έτσι την ισορροπία που πετυχαίνεται στον Ήλιο μας με την πάλη ανάμεσα στην άμυνα του φωτός και στην επίθεση της βαρύτητας.
Τότε έχουμε τις καλές ελπίδες.»
Δημήτρης Λιαντίνης – "Τα Ελληνικά".
-
Divine Sinner
Στην ουσια τα τρολ δειξανε την δυναμη τους.
ενας παστιτσιος συνεληφθη και αντιδραση εφερε 100.
Τι θα κανετε;; θα ανοιξετε στρατοπεδα συγκεντρωσης για κακοβουλη βλασφημια ή θα
συλλαμβανετε δειγματοληπτικα προς παραδειγματισμο;;
Η μηπως είναι ωρα να καταργησετε εναν ανατολιτικο νομο;;
Το οτι στην ευρωπη δεν υπαρχουν παστιτσιοι και δεν υπαρχει και νομος περι
κακοβουλης βλασφημιας δειχνει το εξης.
Στην ευρωπη ΔΕΝ εχουν λογο να φτιαξουν παστιτσιους.
Γιατι ο ιδιος ο αθεος ευρωπαιος ενα τετοιο θεαμα θα το θεωρουσε κακογουστο.
και δεν θα το υποστηριζε απο αντιδραση σε μια ηλιθια νομοθετημενη απαγορευση.
Αν ομως στην ευρωπη ειχε θεσμοθετηθει η απαγορευση αυτη οπως στην Ελλαδα
θα γινονταν της τρολιας το κάγκελο
ενας παστιτσιος συνεληφθη και αντιδραση εφερε 100.
Τι θα κανετε;; θα ανοιξετε στρατοπεδα συγκεντρωσης για κακοβουλη βλασφημια ή θα
συλλαμβανετε δειγματοληπτικα προς παραδειγματισμο;;
Η μηπως είναι ωρα να καταργησετε εναν ανατολιτικο νομο;;
Το οτι στην ευρωπη δεν υπαρχουν παστιτσιοι και δεν υπαρχει και νομος περι
κακοβουλης βλασφημιας δειχνει το εξης.
Στην ευρωπη ΔΕΝ εχουν λογο να φτιαξουν παστιτσιους.
Γιατι ο ιδιος ο αθεος ευρωπαιος ενα τετοιο θεαμα θα το θεωρουσε κακογουστο.
και δεν θα το υποστηριζε απο αντιδραση σε μια ηλιθια νομοθετημενη απαγορευση.
Αν ομως στην ευρωπη ειχε θεσμοθετηθει η απαγορευση αυτη οπως στην Ελλαδα
θα γινονταν της τρολιας το κάγκελο
Υπάρχει θρησκεία παστιτσιανισμός; Ωστε να μπορεί στηριχθεί κατηγορία για βλασφημία θρησκείας αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος;
ΥΓ. Το ελληνικό κράτος έχει αναγνωρίσει τον χριστιανισμό, τον ισλαμισμό και την εβραϊκή θρησκεία. Για αυτές υπάρχει ο νόμος περί βλασφημίας όπως αναφέρει κατηγορηματικά. Τις υπόλοιπες μπορείτε να τις μπινελικόνετε ελεύθερα ....δηλαδή και τον ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Το ελληνικό κράτος έχει αναγνωρίσει τον χριστιανισμό, τον ισλαμισμό και την εβραϊκή θρησκεία. Για αυτές υπάρχει ο νόμος περί βλασφημίας όπως αναφέρει κατηγορηματικά. Τις υπόλοιπες μπορείτε να τις μπινελικόνετε ελεύθερα ....δηλαδή και τον ΠΑΟΚ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Dread

- Irc ψευδώνυμο: Dread
Μ΄αρέσει, που σε κάποια άλλα τοπικ συζητάμε για τα περί χριστιανισμού, όταν είμαστε και επίσημα (όχι οτι δεν το γνωρίζαμε) το Ιραν της Ευρώπης....
Τι στιγμή που ένας καλόγερος έγινε θρήσκευμα και "θείο", τότε και το "παρ' τον παπά" θα γίνει αιτία φυλάκισης.....
Σάλτα και γαμηθείτε όλοι σας...
Δέκα μήνες για τον Γέροντα Παστίτσιο
http://www.koutipandoras.gr/article/104 ... -pastitsio
Τι στιγμή που ένας καλόγερος έγινε θρήσκευμα και "θείο", τότε και το "παρ' τον παπά" θα γίνει αιτία φυλάκισης.....
Σάλτα και γαμηθείτε όλοι σας...
Δέκα μήνες για τον Γέροντα Παστίτσιο
http://www.koutipandoras.gr/article/104 ... -pastitsio
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- kat_woman
- Site Admin

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Αυτός που κατήγγειλε τον Παστίτσιο δεν ήταν ο βουλευτής της ΧΑ Χ.Παππάς, ο οποίος είναι κι αυτός στη μπουζού?
Oh, the irony...
Oh, the irony...
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
-
Divine Sinner
- alkinoos
- Επίτιμος

Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος (!)
- alkinoos
- Επίτιμος

Μια προσφορά απ' το Γενικό Επιτελείο Στρατού.Βοήθεια σας (!)