ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
Φύλο: Άνδρας

Re: ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Δημοσίευση από Atkins » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 04:42

πΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ!...Mπραβο στο συμφορουμιτη που τα ανεβαζει και μας κανει να περναμε καλα! :thumb:
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 10:21

:urock:

νον στοπ :respect:

"παλι θα συνεδριασουν οι τριμάλακες"

σχόλιο του ταξιτζη του τραγκα παραμονες της νιοστης συνεδριασης υπο τον παπουλια
για εξευρεση πρωθυπουργευοντος :D

τριμαλακες λες να εχει υποσυνειδητο μηνυμα για τριλατεραλ....χμμμμμμ θα το ψαξω :cool:

:D
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 10:31

Δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο, ο Παπαδήμος παίζει και στην "τριμαλάκεραλ κομισιόν". :lol:

Πράγματι το παιδί που τα ανεβάζει θέλει ένα μπράβο και θα πάω να του το δώσω.
Δεν τα παρακολουθώ στο ΥΤ αυτά, γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές που αποφασίζω να δω χαζοκούτι, και δεν έχω χάσει σχεδόν καμία τέτοια εκπομπή του.

Η μεγάλη απορία που μου γεννάται σε μια εποχή όπου ο φασισμός αναδύεται σε νέο (επικρατέστερο) στυλάκι, καλύπτοντας το φάσμα της καθημερινότητάς μας, είναι το πώς τον αφήνουν ακόμα να εκφράζεται έτσι και να δημοσιοποιεί τέτοια πράγματα σε κανάλι (αλλά και ραδιόφωνο) που έχει αρκετά μεγάλη εμβέλεια...
(έχω δυο τουλάχιστον εκδοχές για λύση αυτης της απορίας, αλλά θέλω πρώτα τις δικές σας σκέψεις... αν έχετε κάτι πάνω σ'αυτό)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 16:04

Μία εξήγηση μπορεί να είναι οτι ίσως θεωρούν το extra3( εκεί δεν κάνει τις εκπομπές του ο Τράγκας ?) καναλάκι της πλάκας που δεν το βλέπουν και πολλοί.
Η άλλη εξήγηση θα μπορούσε να ήταν και η εξής: επί χούντας ( της ...γνωστής) πολλοί , κυρίως της διανόησης, περνούσαν χωρίς προβλήματα τα μηνύματά τους, πολύ απλά διότι οι χουνταίοι εκείνοι ήταν πολύ χαμηλής νοημοσύμης για να καταλάβουν οτι πίσω από το χιούμορ, ας πούμε, μιάς θεατρικής παράστασης ή μιάς επιθεώρησης μπορεί να κρύβονται αντιστασιακά μηνύματα.Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει με " Το μεγάλο μας Τσίρκο" με την Καρέζη?Χαμπάρι τότε οι χουνταίοι
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 20:23

Τραγκας και σια .Οτι και να πουν' στα αυτια σας' τα χαιδευουν.Η λυση στα προβληματα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος.Τι να ακουσω.Ολα τα χρονια ακουω ακουω και μια ζωη. Μια ζωη λιτοτητα και αγιος ο θεος.Μια να μπουμε στο ευρω μια να συγληνουν οι μισθοι και ξαφνικα κριση.Σε μια χωρα που θελετε να δινεται ανθυειγινο επιδομα σε κομμωτες και ταυτοχρονα εγω να σαμαρωνωμαι με 22 κιλα και να καταδυωμαι στα 10 -12 μετρα για να παραξω αξια 100 ευρω που θα γινουν στην πορεια 400 με αποτελεσμα να γινουν η αιτια να χαμογελασουνε και αλλοιανθρωποι,παραλληλα τα χερια αυτα τα τιμωρειται μη δινοντας τα καμια στηριξη οταν για κανα 2-3 μηνες παθουν ατυχημα και δεν μπορουν να σας ταιζουν.Αυτα τα χερια ειναι παραδειγμα.Τωρα θα μου πειτε αλλοι γινονται επιστημονες της γνωσης και δουλευουν μονο το μυαλο.Εχω να τους πω να φροντισουν η τεχνολογια που παραγουν να υπηρετει και να βοηθα τον ανθρωπο αλλιως ας ασχοληθουν με κατι αλλο.Ας βρει ο καθενας μας τον εαυτο του ας τον αγαπησει και να εισται σιγουροι οτι θα πλημμυρισει απο αγαπη και για αλλους.Βασω δεν ξερω αν κατεβαζω το επιπεδο της παρεας συνχωραμε εχω πληγωθει πολυ σε αυτη τη χωρα που αγνοει την υπαρξη μου.Βλεπεις ομως οτι ειμαι εδω κοντα σας τη παλευω,να μη τρελλαθω.χρονια τωρα.Σας αγαπω .Δεν λεω σταρχ... εγω θα τη βγαλω τη δραχμη τι ευρω εγω κανω εξαγωγη και κονομαω συναλλαγμα,ας πεινασετε τεμπεληδες.Oi Ελληνες στρεφονται αιωνες προς τα εξω.Ειναι δυσκολο τελικα να συνειδιτοποιησουμε την ομορφια της χωρας μας και το μεγαλειο της ψυχης μας?Δεν ειπα ποτε οτι οπου και να ταξιδεψω η Ελλαδα με πλη γω νει.Υποδομες λεμε ε και τι? τι μονο εκει εκει το ματι μας στα στραβα στα στρα βα μονο .Οι ανθρωποι η φυση πουθενα τιποτα?Αρε Βασω... δυσκολα τα πραματα κιμιθηκανεπολλοι γυρω μας.Χρηματα τι χρηματα.ποσα?ποσα Θελεις ματαιοδοξε σκλαβε για να γινεις καλα οσα και να βγαλεις δεν θα ικανοποιηθεις το ΞΕΡΩ.Ποιος ειμαι εγω?δεν εχει σημασια ποιος ειμαι για σενα ,σημασια εχει να καταλαβεις οτι το χρημα δεν ειναι το παν.Η κριση ειναι μεσα μας και οτι και να λε νε ολοι γυρω μου εγω αυτο πιστευω και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αξιολογη παρεα
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 21:05

Πολύ ωραίο το άρθρο σου Δημήτρη και βάζεις ένα πολύ καλό θέμα.
Αν κάποιος έκανε μακροχρόνιες σπουδές και είναι αυτό που λένε διανοούμενος για να έχουν αξία οι γνώσεις του πρέπει να τάσσονται στην υπηρεσία του ανθρώπου και ιδιαίτερα των πιό σδύναμων και λιγότερο προνομιούχων και όχι ενάντιά τους.

Αυτά δεν τα λέω εγώ. Πριν από μένα τα είχε πει ο Αντόνιο Γκράμσι και τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Αφού εσύ Δημήτρη είπες ακριβώς αυτό.

Η πηγή του πλούτου είναι η ανθρώπινη εργασία πολύ σωστά το βάζεις το θέμα. Τα οστρακοειδή είναι ακριβά επειδή για να φθάσουν στα πιάτα των "μεταξωτών" μελών της υψηλής κοινωνίας κάποιος έχει βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Αλλά επειδή το θέμα μας είναι ο Τράγκας, πέρα από το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει του αναγνωρίζω τρομερό χιούμορ που είναι σπάνιο στις μέρες μας.

Ακόμα και αν δεν συμφωνώ με κάποιες απόψεις του τουλάχιστον γελάμε.
Ένα χιούμορ που δεν εκφυλίζεται σε σαχλαμάρα όπως γίνεται συνήθως.

Ο Λαζόπουλος για παράδειγμα κάνει προπαγάνδα μέσα από τη σάτυρα.

Ακόμα και αν πει κάτι πολύ σοβαρό το βάζει ανάμεσα σε ανέκδοτα που μιλούν για γεννητικά όργανα λαγών, γαϊδάρων και όλου του ζωικού βασιλείου και ανάμεσα σε σποτάκια με εκείνο το ζαβό με τους μυς που πετάει κοτσάνες. Οτιδήποτε ποιοτικό αν τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο σαχλαμάρες ακυρώνεται
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 21:21

οκ γιατρε τον κανω κεφι τον Τραγκα.Τον ψαχνω στη tv με χαλαρωνει.τα ειδα ολα τα video.That's all.Για λιγο ολα καλα ειναι οταν ομως ζεις και βλεπεις πραγματα σαν αυτα που εξιστορουσε η Βασω σε μια ενοτητα στο φορουμ σου δημιουργειτε η αναγκη να ξεπερασεις τον εαυτοσου και να δωσεις οτι μπορεις για τον αλλο.Αυτο θεωρω υγεια γιατρε ο τραγκας βοηθα με τον τροπο του.Αυτο κανεις και συ φιλε μουΕισαι πολυτιμος το ξερεις φανταζομαι... [ετσι για να ευλογησουμε τα γενια μας].
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 21:52

Δεν είμαι γιατρός.

Οικονομολόγος είμαι με διδακτορικό στην Κοινωνιολογία αν και στη δουλειά που κάνω ασχολούμαι με νομικά θέματα.

Κάποτε είχα βιοτεχνία με πλεκτά φορέματα και μπλούζες.

Στην οικογενειακή βιοτεχνία φτιάχναμε εσώρουχα

Επικίνδυνη δουλειά τα εσώρουχα και τα μακό.

Στρώνεις ύφασμα σε ένα πάγκο σε πολλές στρώσεις και το κόβεις με ένα ηλεκτρικό ψαλίδι που λέγεται καταρράκτης. Οι περισσότεροι που κάνουν τη δουλειά αυτή έχουν χάσει πάνω από ένα δάχτυλο Ανατριχιαστικό.

Τέλος πάντων.

Όμως γιατρός δεν είμαι.
Στο youtube είχα ένα πολύ μεγάλο κανάλι με το ίδιο nickname και έπαιρνα pm που μου ζητούσαν ιατρικές συμβουλές :lol: :lol: :lol: :lol:

Η μόνη σχέση που έχω με την ιατρική είναι αυτό το βίντεο που έφτιαξα

Τα κονμπογιανίτικα κόλπα τα γουστάρω με χίλια. Έχουν πολύ γέλιο μερικά από αυτά
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 22:11

εισαι γιατρος γιατη τσεπη μας.Μενα τροχο εφαγα περσυ τα τρια δακτυλα.Αρθοδεση στο δεικτη μεσο και παραμεσο σπασιμο και κοψιμο τεντονων βελλονες στα δακτυλα για αναρωση κλπ.Δε μασαω ομως.Θυμαμαι που λεγαμε ''μενα ποδι μενα χερι μενα ματι...''
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 12 Νοέμ 2011, 23:18

kat_woman έγραψε:Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει με " Το μεγάλο μας Τσίρκο" με την Καρέζη?Χαμπάρι τότε οι χουνταίοι
Όχι και χαμπάρι !!!γεμάτο ασφαλίτες ήταν το θέατρο
κάθε βράδυ και μάλιστα η Καρέζη συνελήφθη τότε
και πέρασε λίγες μέρες στο εατ εσα αν δεν κάνω λάθος.
(στο"η μηχανή του χρόνου" υπάρχει μια ωραία εκπομπή
αφιερωμένη στην Καρέζη
και αναφέρεται εκτενώς στα γεγονότα του μεγάλου μας τσίρκου)
Ο Ξυλούρης δε, πήγε μια φορά μόνος του
στο Αστυνομικό τμήμα και τους είπε:
"έμαθα ότι με ψάχνετε.
Αν είναι να με συλλάβετε κάμετε το τώρα γιατί εγώ δεν σταματώ".
Η κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς.
Τόσο πολύ τον παρακολουθούσαν που είχε απηυδήσει.
ostraka sos έγραψε:Τραγκας και σια .Οτι και να πουν' στα αυτια σας' τα χαιδευουν.Η λυση στα προβληματα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος.Τι να ακουσω.Ολα τα χρονια ακουω ακουω και μια ζωη. Μια ζωη λιτοτητα και αγιος ο θεος.Μια να μπουμε στο ευρω μια να συγληνουν οι μισθοι και ξαφνικα κριση.
ostraka sos έγραψε:Ας βρει ο καθενας μας τον εαυτο του ας τον αγαπησει και να εισται σιγουροι οτι θα πλημμυρισει απο αγαπη και για αλλους..
ostraka sos έγραψε:Η κριση ειναι μεσα μας
και οτι και να λενε ολοι γυρω μου εγω αυτο πιστευω και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας αξιολογη παρεα
Ψαρά μας σε διαβάζω από την πρώτη μέρα που ήρθες εδώ
και χαίρομαι πολύ με αυτά που γράφεις.
Συμφωνώ με αυτά που έχω υπογραμμίσει στο κείμενο σου
και μερικές από τις σκέψεις σου εδώ αλλά και αλλού μου δίνουν πολύ χαρά να τις διαβάζω. Δεν ξέρω τι να πώ?
Ίσως εκεί στην σιωπή της θάλασσας των καταδύσεων σου
να σου φανερώνεται ο κόσμος όλος.
Πριν από καιρό είχα για υπογραφή έναν στίχο που έλεγε:
"στον εαυτό μου να βουτήξω και στα βάθη του να αγγίξω ουρανό"
Είναι σαν να γράφτηκε για σένα.
kat_woman έγραψε:Αυτό πάντως με την 17 Νοέμβρη, μήπως πρέπει να πάψει να λέγεται δημοσίως από όλα τα ΜΜΕ, των ηλεκτρονικών συμπεριλαμβανομένων?
Θέλω να πω οτι μου ακούγεται σαν χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου. Σαν να το " σπρώχνουν" οι δημοσιογράφοι να γίνει, σαν να παρακινούν υπογείως τους κάθε λογής μπαχαλάκηδες να βγουν στις 17 Νοέμβρη και να κάψουν το σύμπαν..Έχω κακό προαίσθημα... :punch:
Και εμένα δεν μου κάνει για καλό από πολλές απόψεις.
Με αυτόν τον τραπεζiτη ανησυχώ πολύ
και όλοι ξέρουμε ότι αυτή η euro.... πως την λένε
η μονάδα με τους ξένους είναι εδώ.
Δεν θα ήθελαν να κάνουν μια πρόβα generale?
Mια επίδειξη ισχύος? Που θα βρουν καλύτερη ευκαιρία?
Η 17 Νοέμβρη δεν είναι μια μαζική μαζικότατη διαδήλωση πιά,
έχει κακό όνομα (αναρχικοί, κουκουλοφόροι, μπαχαλάκηδες κλπ)
Ένας λαός που επιθυμεί σοβαρά τώρα να αντισταθεί
δεν θα κατέβει εύκολα στο πεζοδρόμιο για μια επέτειο
με τα γνωστά επεισόδια.
Μπορεί όμως
να γίνει πρώτης τάξεως θεατής (τήλε), μιας ανελέητης επίθεσης
από τα ματ και με την ξενόφερτη μονάδα... πρός γνώσιν και ... συμμόρφωση.
Σίγουρα φοβούνται την εξέγερση των Ελλήνων
αλλά ξέρουν επίσης ότι η στιγμή δεν θα είναι η 17 Νοέμβρη,
μπορούν όμως με το έναν η άλλο τρόπο να δημιουργήσουν
μια κατάσταση και να ενσπείρουν τον φόβο και τον τρόμο.
Αυτό είναι που φοβάμαι εγώ και μακάρι να μην είναι έτσι.

Τώρα οσον αφορά τον Τράγκα
δεν μπορώ να πώ οτι είναι του γούστου μου.
Τα λέει και τα χώνει βέβαια ο άνθρωπος και δικαίως είναι
αγανακτισμένος και προδομένος και μπαϊλντισμένος.
το γιατί τον αφήνουν και τα λέει και τα χωνει
θα δείξει.
Σίγουρα έχει κοινό (Ακροαματικότητα)
Σίγουρα ξέρει πράματα και θάματα (παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι)
Αν τα πάρει και ανοίξει το στόμα του θα πάρει πολλούς στο λαιμό του.
Σίγουρα επίσης ο αγανακτισμένος μέσος Ελληνας
πρός τα κάπου πρέπει να κατευθυνθεί
για να εκτονώσει την ένταση του-ανώδυνα-.
Ε! ας κατευθυνθεί πρός τον Τράγκα.
Προς το παρόν εξυπηρετεί.Εκτονώνει, κάνει χιούμορ, λαϊκίζει.
Που να βρουν καλύτερο?
Άμα το παρακάνει θα δουν τι θα κάνουν με αυτόν.

Για τον Λαζόπουλο άλλη φορά γιατί κουράστηκα.

:lovey0:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 19 Νοέμ 2011, 11:23

Υπάρχει ένα νήμα που ανέβηκε το τελευταία και αφορά το άσυλο.
Δεν έχει πέσει στη αντίληψη μου επίσημη αναφορά για την κατάργηση του άσυλου ούτε άκουσα από κάπου καμιά διαμαρτυρία για την εισβολή που φαίνεται να γίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο.

Στην τελευταία επέτειο για το πολυτεχνείο δεν άνοιξε ρουθούνι.

Λίγες μέρες πρίν είχαμε έναν ουρανοκατέβατο πρωθυπουργό
πολλοί υποστηρίζουν ότι η "ενθρόνισης" είναι αντισυνταγματική.

Είδα λοιπόν ότι ο νέος πρωθυπουργός έφερε μαζί του και την προίκα του.
Η παρουσία της αστυνομίας ήταν, από όσο άκουγα από το ραδιόφωνο,
μεγάλη. Διάφορα σημεία φυλάσσονταν ακόμη και αν δεν υπήρχαν διαδηλωτές φανερά παρόντες εκείνη την στιγμή.
Αλλά και στα σημεία που ήταν φανερά παρόντα τα πλήθη
πάλι είχε αστυνομία.
Είναι η πρώτη φορά που λήγει έτσι μια διαδήλωση πολυτεχνείου.
Η 38η. (Αρέλα πες αλεύρι μια εντεκάδα σε γυρεύει)
Για να μην παρεξηγηθώ να πώ ότι δεν πιστεύω ότι η όποια
επανάσταση η αντίδραση του κόσμου θα ξεκινήσει από επέτειο πολυτεχνείου.
Όμως μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τάξη που επικράτησε αυτή την μέρα.
Τι έγινε? αποφάσισαν ξαφνικά όλοι
(και οι μπαχαλάκηδες και οι χούλιγκανς
και οι παρακρατικοί και οι κρατικοί
και όλοι όσοι υποτίθεται ότι βράζει το αίμα τους να συνετιστούν και να εξευρωπαϊστούν?

Εκείνη η μονάδα που έλεγαν όλοι ότι ήρθε στην Λάρισα,
Να σημειώσω ότι ήρθε λίγο πριν το νέο μας πρωθυπουργό,
Είναι ακόμη εδώ?
Κατέβηκε προς την πρωτεύουσα σιγά σιγά και διακριτικά?
Όταν παρεμβαίνουν φορούν δική τους στολή η ντύνονται όπως τους εγχώριους?
Που βρέθηκε τόση αστυνομία?
Μήπως με τον νέο πρωθυπουργό ήρθε και η προίκα του
εξ' Ευρώπης για να μπορέσει με τάξη και χωρίς παρατράγουδα
να ασκήσει τα καθήκοντα του?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Νοέμ 2011, 13:45

Το άσυλο ξέχνα το. Δεν υπάρχει άσυλο πουθενά και για κανένα λόγο πλέον...
Πέφτουμε βορά των πτωματοφάγων αρπακτικών.
Ακουσα ότι επιστρατεύτηκαν πάνω από 7.000 άντρες...
Ο Αιθερο που κατέβηκε στην πορεία, εμμέσως το επιβεβαίωσε, ότανμου είπε πως η παράταξη των "δυνάμεων ασφαλείας" ήταν χωρίς προηγούμενο και ποσοτικά και οργανωτικά...

Πολύ φοβάμαι ότι έχει έρθει ο ευρωστρατός ( ή ευρωμπάτσοι, όπως θέλετε πείτε τους, ) για να στηρίξει τους δικούς μας "επιβολείς της τάξης" , ώστε να καταπνίγεται κάθε μορφή εξέγερσης εν τη γενέσει της... Ο Άλεξ λέει ότι το σύστημα εκεί παλεύει να καταδεικνύει ότι οι λαϊκές εξεγέρσεις εκπορεύονται από κινήματα τρομοκρατών. Εδώ δεν μας λένε (ακόμα) τρομοκράτες... Δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι δεν είμαστε παρά ενοχλητικές μύγες που πέφτουν στο γλυκό τους. Οι μυγοσκοτώστρες στην ημερησία διάταξη λοιπόν, γιατί δεν γίνεται να διακόπτεται η πορεία της ατζεντάρας που ηδη πήρε το δρόμο της και υλοποιείται στεγνά, στυγνά και με συνοπτικές διαδικασίες πλέον. Πρέπει να ολοκληρωθεί και θα γίνει σύντομα. Εκτός αν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 19 Νοέμ 2011, 16:33

Επίσης, θεωρώ ότι φρόντισαν να μην δημιουργηθούν επεισόδια από τους «γνωστούς-γνωστούς» (πέρα από κάποια ασήμαντα γιά το θεαθήναι) και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Μετά την 28η που πιάστηκαν στα πράσα και δεν είχαν έτοιμους τους μπαχαλάκηδες τους, στην επόμενη μεγάλη συγκέντρωση έπρεπε να μην ανοίξει ρουθούνι για να φανεί στην κοινή γνώμη ότι είμαστε ευχαριστημένοι που μας έφεραν τον Παπαδήμιο!
Και ο GAP , που έχει ένα θεματάκι με τον μπαμπάκα του, μπορεί τώρα να αναφωνήσει..
«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα?»
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Νοέμ 2011, 23:32

Joy έγραψε:Επίσης, θεωρώ ότι φρόντισαν να μην δημιουργηθούν επεισόδια από τους «γνωστούς-γνωστούς» (πέρα από κάποια ασήμαντα γιά το θεαθήναι) και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Μετά την 28η που πιάστηκαν στα πράσα και δεν είχαν έτοιμους τους μπαχαλάκηδες τους, στην επόμενη μεγάλη συγκέντρωση έπρεπε να μην ανοίξει ρουθούνι για να φανεί στην κοινή γνώμη ότι είμαστε ευχαριστημένοι που μας έφεραν τον Παπαδήμιο!
Ακριβώς ετσι είναι!
Οξυδερκής και εύστοχη όπως πάντα η ματιά σου. :thumb:
Έπρεπε να επαληθευτούν τα ΜΟΥΦΑ αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, για να πεισθούν τελικά τα πρόβατα ότι χαίρονται για την επιλογή (όχι δική τους) του νέου μας πρωθυπουργού. Είναι τόσο διάφανοι, που δεν καταλαβαίνω τι ληγμένα αναπνέουν από τους ψεκασμούς και δεν τους βλέπουν... (μιλώ έχοντας φρικάρει με τις συγκαταβατικές απόψεις που ακούω γύρω μου. Απλά δεν αντιδρώ πια, απλά θλίβομαι). Τελικά δεν είναι ότι δεν μπορούν να δουν, είναι ότι δε θέλουν. Προτιμούν την παραμύθα, παρά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση βλέποντας κατάματα τις αλήθειες... Λογική ως ένα βαθμό αντίδραση με τόσο "σοκ και δέος" που τραβάει συνέχεια ο κόσμος, αλλά παράλογη συνάμα... Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως η κρίσιμη μάζα δεν μασάει με τίποτα και η κρίσιμη μάζα είναι σημαντική και ικανή να κάνει τις ανατροπές που χρειάζονται για να νιώσουμε πάλι όλοι υγιείς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Κυρ 20 Νοέμ 2011, 01:58

(μιλώ έχοντας φρικάρει με τις συγκαταβατικές απόψεις που ακούω γύρω μου. Απλά δεν αντιδρώ πια, απλά θλίβομαι). Τελικά δεν είναι ότι δεν μπορούν να δουν, είναι ότι δε θέλουν. Προτιμούν την παραμύθα, παρά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση βλέποντας κατάματα τις αλήθειες... Λογική ως ένα βαθμό αντίδραση με τόσο "σοκ και δέος" που τραβάει συνέχεια ο κόσμος, αλλά παράλογη συνάμα... Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως η κρίσιμη μάζα δεν μασάει με τίποτα και η κρίσιμη μάζα είναι σημαντική και ικανή να κάνει τις ανατροπές που χρειάζονται για να νιώσουμε πάλι όλοι υγιείς.
Εμένα πάλι, ένα περίεργο πράμα, μου τυχαίνουν άνθρωποι άσχετοι που μου ανοίγουν κουβέντα για την κατάσταση που ζούμε. Δεν παει να είναι ο ταξιτζής, ο κηπουρός, ο ταχυδρόμος, ξέρω πιά ότι μετά απο δυο τρείς κουβέντες η συζήτηση θα πάει στο φλέγον θέμα.
Και με χαροποιεί αφάνταστε το πόσο αφυπνισμένοι είναι.
‘Ολοι μα όλοι έχουν βγάλει το κοματικό γράσο από τα μάτια και μιλούν για χούντα και για παγκοσμιοποίηση.
Προχτές μίλαγα με τον κηπουρό της πολυκατοικίας και κατέληξε να μου λέει ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι το κράτος να ξεκινάει από κάτω πρός τα πάνω, απο τη γειτονιά και να καταλήγει στη βουλή (και τον Καζάκη τον είχε απλά ακουστά).
Και στην τελική, αυτή είναι η κρίσιμη μάζα, αυτοί είναι οι ενεργοί πολίτες, οι μεροκαματιάρηδες, όσοι κυκλοφορούν μεσα στον κόσμο και μετέχουν στα κοινά. Οι υπόλοιποι, πέρα από τους λίγους πλέον βολεμένους, είναι από τη φύση τους μη ενεργοί, και γενικά αδιάφοροι (ή φοβισμένοι) ότι και να γίνει απλά θα ακολουθούν το ρεύμα.
Αυτή η κρίσιμη μάζα, όπως λές και συ, είναι η σημαντική. Και αν δεν είναι εντελώς αφυπνισμένη, έχει ήδη μπει στη διαδικασία.

Ένα πράγμα μένει, αυτό που θα μας ενώσει.
Και δεν είναι ούτε ένα κόμμα, ούτε μία παντιέρα, ούτε μία ιδέα..
Δεν το αντέχουμε αυτό για πολύ. Κάποιος θα εμφανιστεί μετά από λίγο να πει ότι φτιάχνει καλύτερο κόμμα ή έχει καλύτερες ιδέες.

Σαν λαός είμαστε ατομιστές και με υπερφίαλο εγώ. Αυτό μας κάνει να λέμε να ψοφήσει ο γάϊδαρος του γείτονα αλλά και αυτό το εγώ μας έχει κάνει Μεγαλέξανδρους, Ωνάσσηδες, Αθανάσιους Διάκους.

Αν αυτό το κάθε ένα εγώ πάρει πάλι τις ανάποδές του (έτσι και αλλιώς οι γάϊδαροι των γειτόνων και ο δικός του ψοφάνε) συνειδητοποιηθεί και πεί, εγώ είμαι η δημοκρατία, εγώ είμαι η πατρίδα, εγώ είμαι το κράτος.....δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Είναι ένα κομμάτι αυτού που λέει η ΙΟΝ τόσο καιρό.
Εμείς είμαστε αυτοί που περιμένουμε.

Και η επίγνωση του ότι είμαστε πολλοί και με κοινούς στόχους είναι αυτό που μπορεί να μας ενώσει.
Πολλές ατομικότητες σε σύμπνοια.

Αυτή είναι η δύναμή μας.

Και η ιστορία το έχει καταγράψει αιώνες τώρα.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Μάιος 2012, 22:33

Το'βαλα στη fb σελίδα μου, να μην το βάλω και εδώ;
Λέω να το βάλω...
Αράξτε χαλαρά, ανάψτε τσιγαράκι οι καπνιστές, και απολαύστε με (ή μουτζώστε με όσοι διαφωνείτε) :P

Το ποστ μου προς τη σελίδα του Γιώργου Τράγκα (για όσους δεν τη βλέπουν) είχε ως εξής: (Την παραθέτω εδώ ως αντιπροσωπευτικό για τις σκέψεις μου σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, όχι για να καταδείξω καμία επίθεση προς το συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Αυτός απλά μου έδωσε το ερέθισμα, ή καλύτερα να πω πως με προκάλεσε, λέγοντας τη φράση που έχω σιχαθεί πλέον "Ναι στην Ευρώπη των λαών".)

Εγώ δεν έχω θέμα ποιον στηρίζεις, φτάνει να μην είναι οι δοσίλογοι. (Αν όντως στηρίζεις τον μελανζέ δήθεν πατριώτη αλλά πατριδοκάπηλο του ΛΑΟΣ που μόνο τον λαό δεν υπηρετεί πλέον, ξεκόλλα και μη διαλύεις την υστεροφημία σου). Ουσιαστικά την Ελλάδα πρέπει να στηρίζεις και όσους βλέπεις πιο έντιμους απέναντί της. Τα περί κομμάτων, παρατάξεων και άλλων αηδιών, τα'χω γραμμένα κανονικά προ πολλού, από τότε που βγήκα απ'τα μαντριά καθότι δεν είμαι πρόβατο αλλά ΑΥΤΟΝΟΜΑ σκεπτόμενη (έστω και ξανθιά χαχα). Εκεί που σε βρίσκω φάουλ είναι αυτή η καραμέλα περί Ευρώπης των λαών. 'Ελεος ρε μεγάλε, μη μας τρελάνεις κι εσύ και το συνάφι σου μ'αυτή την τσίχλα, γιατί εξοργίζει τρελά αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται! Πού την είδες την Ευρώπη των λαών ρε μεγάλε; ΠΟΤΕ είδες πραγματικά Ευρώπη των λαών για να εξακολουθείς να το πιστεύεις και καλά; Μόνο αφελής δεν είσαι, άρα πώς λειτουργείς εδώ; Είδες να μας στηρίζει πουθενά η "Ευρώπη των λαών"; Να μας προασπίζεται ως κράτος-μέλος της, ή μήπως είδες ένα τσούρμο γραφειοκρατών ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ να διαλύουν μια μία τις χώρες μέλη, και να τις καταπίνουν σαν τον Pac Man? ΓΙ'ΑΥΤΑ δεν ωρύεσαι κι εσύ, ή κάνω λάθος; Πώς φάσκεις και αντιφάσκεις λοιπόν; Ή μήπως δεν είσαι αρκετά διαβασμένος και δεν ξέρεις την σχεδιάρα πίσω απ'την επιδίωξη (απ'το 18ο αιώνα μέχρι σήμερα) να σχηματίσουν τα λαμόγια τη δήθεν "ενωμένη ευρώπη των λαων;" Δεν σε κόβω για αδαή, και αμαθή. Αφού λοιπόν ΞΕΡΕΙΣ τις σχεδιάρες, κόψε τα περί "Ευρώπης των λαών", μίλα ευθέως περί Ευρώπης των ΚΛΑΥΘΜΩΝ, περί Ευρώπης των παγκοσμιοποιητών, νεοταξιτών, μισανθρώπων και απατεώνων και πες τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εκτός αν πατάς με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το λαό της, και με το άλλο στα σκοτεινά (αφανή αλλά πολύ καθοριστικά δυστυχώς ακόμα) κέντρα εξουσίας που είναι γνωστό στον κάθε νουνεχή και στοιχειωδώς γνώστη, πως μόνο υπέρ των λαών δεν εργάζονται. Άντε και καλό βόλι.

(σιγά μη μου απαντήσει δηλαδή, αλλά δε με νοιάζει :wink: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”