Είναι ο πιό σωστός προβληματισμός που έχω διαβάσει.Και φυσικά και ο δικός μου. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, δραχμή ή ευρώ. Θέλει πολύ σκέψη και σωστές κινήσεις.Και δεν βλέπω να υπάρχει κανείς μα κανείς που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη οτι θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.doctormarkon έγραψε:Οι ενστάσεις μου είναι ως προς τις συνθήκες που θα γίνει αυτή η μετάβαση.
Με ποιά κυβέρνηση και σε όφελος ποιού? Δεδομένου ότι μπορεί να έχουν προετοιμαστεί τα ευρω-Πέη να ελέγχουν τη χώρα και με δραχμή και να κερδοσκοπούν.
Ο Καζάκης θέτει προϋποθέσεις πολύ σωστές.
Αλλά ποιός από τα λαμόγια και τους δοσίλογους θα πάρει τέτοια μέτρα σε όφελος του λαού.
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ?
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Re: ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Για μένα Κατερίνα, δε θέλει πλέον σκέψη.
Η λυσσαλέα προπαγάνδα όλων των ΜΜΕ σήμερα (τα'βλεπα και τα άκουγα σαν κινέζικο μαρτύριο όλη μέρα στον Καλαμο) ήταν ακριβώς για να διαμορφωθεί η άποψη ότι ο ελληνικός λαός θέλει το ευρώ. Ε, δεν είναι έτσι. Επειδή έχει αρχίσει και αφυπνίζεται ο κόσμος, χτυπάνε με το πιο βαρύ πυροβολικό που έχουν, για να λυγίσουν και την κοινή λογική, ενώ στην πολιτική σκηνή παίζεται ακόμα το θέατρο του παραλόγου...
Θα ανεβάσω και βίνετεο με μοντάζ τοποθετήσεων, αλλά μέχρι τότε ας ακούσουμε και τον Μαριά.
Αυτά που λέει εδώ, ακούστηκαν μόνο από το ραδιο 9.
Στα κανάλια δεν υπήρχε περίπτωση να ακουστούν...
Η λυσσαλέα προπαγάνδα όλων των ΜΜΕ σήμερα (τα'βλεπα και τα άκουγα σαν κινέζικο μαρτύριο όλη μέρα στον Καλαμο) ήταν ακριβώς για να διαμορφωθεί η άποψη ότι ο ελληνικός λαός θέλει το ευρώ. Ε, δεν είναι έτσι. Επειδή έχει αρχίσει και αφυπνίζεται ο κόσμος, χτυπάνε με το πιο βαρύ πυροβολικό που έχουν, για να λυγίσουν και την κοινή λογική, ενώ στην πολιτική σκηνή παίζεται ακόμα το θέατρο του παραλόγου...
Θα ανεβάσω και βίνετεο με μοντάζ τοποθετήσεων, αλλά μέχρι τότε ας ακούσουμε και τον Μαριά.
Αυτά που λέει εδώ, ακούστηκαν μόνο από το ραδιο 9.
Στα κανάλια δεν υπήρχε περίπτωση να ακουστούν...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- alximistis
- Φρεσκαδούρα
μα πόσο ηλίθια είναι αυτήν η δημοσιογραφούλα?μα πόσο?..αγνώμων,αυθάδης εις την ουσία,λιτή κ ανουσια στα σχόλια..και στο τέλος κάνει αναφορά στο facebook της...γεια σας Ελλάδα!!'ετσι σε πρέπει πια..
Ρώτησα την αμυγδαλιά:
Τι είναι Θεός;
Κι αυτή άνθισε
(Νίκος Καζαντζάκης)
Τι είναι Θεός;
Κι αυτή άνθισε
(Νίκος Καζαντζάκης)
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Μόλις τώρα ο Αυτιάς κινδυνολογεί για τη δραχμή.
Το χρέος λέει θα γίνει διπλό.
Μα το ζήτημα είναι να διαγραφεί το χρέος με την επιστροφή στη δραχμή και να πέσουν όλα τα μνημόνια.
Και να γίνει η Ελλάδα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος που να ρυθμίζει τη νομισματική πολιτική.
Αν γινόταν σήμερα η μετάβαση θα υπήρχε η πατέντα στο να δεθεί η χώρα χειροπόδαρα.
Η επιστροφή στη δραχμή είναι έξοδος κινδύνου.
Ίσως η τελευταία ελπίδα.
Αν γίνει με επαχθείς όρους τότε δεν θα υπάρχει καμία έξοδος διαφυγής
Το χρέος λέει θα γίνει διπλό.
Μα το ζήτημα είναι να διαγραφεί το χρέος με την επιστροφή στη δραχμή και να πέσουν όλα τα μνημόνια.
Και να γίνει η Ελλάδα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος που να ρυθμίζει τη νομισματική πολιτική.
Αν γινόταν σήμερα η μετάβαση θα υπήρχε η πατέντα στο να δεθεί η χώρα χειροπόδαρα.
Η επιστροφή στη δραχμή είναι έξοδος κινδύνου.
Ίσως η τελευταία ελπίδα.
Αν γίνει με επαχθείς όρους τότε δεν θα υπάρχει καμία έξοδος διαφυγής
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Μετά έφερε Κοτζιά, Μαριά, και Μητρόπουλο και είπαν μπόλικες αλήθειες.
Σήμερα (το αργότερο αύριο) θα δείτε και τις δικές μου αλήθειες, μ'ένα βίντεο όπου μοντάρισα δηλώσεις αρκετών και σημαντικών μπορώ να πω.
Η ουσία είναι ότι ξεπουληθήκαμε χοντρά και φασιστικά. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πούμε τις θέσεις μας με ένα δημοψήφισμα, αλλά όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια χθες, έλεγαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δε θέλει να φύγει απ'την ευρωζώνη.
ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;
Σήμερα (το αργότερο αύριο) θα δείτε και τις δικές μου αλήθειες, μ'ένα βίντεο όπου μοντάρισα δηλώσεις αρκετών και σημαντικών μπορώ να πω.
Η ουσία είναι ότι ξεπουληθήκαμε χοντρά και φασιστικά. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πούμε τις θέσεις μας με ένα δημοψήφισμα, αλλά όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια χθες, έλεγαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δε θέλει να φύγει απ'την ευρωζώνη.
ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αν και εγώ είμαι υπέρ του να μην μπούμε στον αργό θάνατο της συμφωνίας της 26/10 ...
Η μετάβαση στάνταρ ΔΕΝ θα είναι εύκολη λόγο της παρούσης κατάστασης μας ...
Μην έχουμε αυταπάτες ...έχουμε γάγγραινα και η λύση της δραχμής ισούτε με ....κόψιμο του ποδιού !
Μπορεί να είναι η λύση όπου ...δεν θα πεθάνεις ...αλλά προς θεού ...μόνο εύκολη λύση δεν είναι !
Δυστυχώς σε κάθε περίπτωση πρέπει να <<χωνέψουμε >> ότι εύκολη λύση δεν υπάρχει !
Και φυσικά αν έρθουν να μας << ρουφήξουν >> τα πετρέλαια τον ήλιο κτλ φυσικά
τους συμφέρει να έχουμε δραχμή μιας και θα αγοράζουν με δυνατό νόμισμα ....αγαθά με τιμή
δραχμών ! Επίσης να μην ξεχνάμε το βίντεο (που κάπου εδω μέσα είναι ) που έλεγε ένας πασόκος
ότι η χρεωκοπία μας (και πιθανόν η έξοδος απο ΕΕ ) είναι προσυμφωνημένη για το 2013 ή 2014
Η μετάβαση στάνταρ ΔΕΝ θα είναι εύκολη λόγο της παρούσης κατάστασης μας ...
Μην έχουμε αυταπάτες ...έχουμε γάγγραινα και η λύση της δραχμής ισούτε με ....κόψιμο του ποδιού !
Μπορεί να είναι η λύση όπου ...δεν θα πεθάνεις ...αλλά προς θεού ...μόνο εύκολη λύση δεν είναι !
Δυστυχώς σε κάθε περίπτωση πρέπει να <<χωνέψουμε >> ότι εύκολη λύση δεν υπάρχει !
Και φυσικά αν έρθουν να μας << ρουφήξουν >> τα πετρέλαια τον ήλιο κτλ φυσικά
τους συμφέρει να έχουμε δραχμή μιας και θα αγοράζουν με δυνατό νόμισμα ....αγαθά με τιμή
δραχμών ! Επίσης να μην ξεχνάμε το βίντεο (που κάπου εδω μέσα είναι ) που έλεγε ένας πασόκος
ότι η χρεωκοπία μας (και πιθανόν η έξοδος απο ΕΕ ) είναι προσυμφωνημένη για το 2013 ή 2014
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα συμφωνήσω απολύτως με αυτό.enigma έγραψε:μόνο εύκολη λύση δεν είναι !
Αλλά πες μου σ'αυτή τη φάση που μας έφτασαν, ΠΟΙΑ θα'ταν αλήθεια η εύκολη λύση; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε εύκολη ούτε δύσκολη λυση στην μέγγενη που βρισκόμαστε τώρα... Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λύση ξελασπώματος (που μας δίνουν τα ευρωλαμόγια, ΟΧΙ απ'την καλοσύνη της καρδιάς τους) με χρήμα που θα αποπληρώσουμε με ιδρώτα και αίμα για να μείνουμε στο ευρώ που έτσι κι αλλιώς μας καταπνίγει, ΔΕΝ είναι λύση για όσους δεν σκέφτονται μόνο το τομάρι τους, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Τα ίδια δεινά θα περάσουμε και στις δύο περιπτώσεις.
Η διαφορά είναι πως στη μία (ευρώ) θα παραμείνουμε υπόδουλοι και θα πέσουμε ως πρώτα θύματα στο βωμό της σχεδιάρας για εφαρμογή της παγκόσμιας κυβέρνησης, στη δεύτερη, υπάρχουν ελπίδες να μαζέψουμε κομμάτια, να ξαναβάλουμε μπροστά την παραγωγή, και ταυτόχρονα να κρατήσουμε και τον πλούτο και την εθνική μας κυριαρχία.
Όχι, δεν είμαι εγώ η τρελή. ΑΥΤΟΙ είναι.
Και δεν τα λέω μόνη μου αυτά.
Ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος, την οποία κανένα ΜΜΕ δεν ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ να παρουσιάσει.
Περιγραφή:
Έκανα ένα μοντάζ με τοποθετήσεις διαφορετικών προσώπων, καταλήγοντας σε ένα από τα αμέτρητα ρεπορτάζ του RussiaToday που αφορούν την Ελλάδα.
Είναι τοποθετήσεις που δε χρειάζεται να είσαι "ειδήμων" για να τις κάνεις, αρκεί να έχεις ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Τα ΜΜΕ μας κάνουν τα μυαλά νιανιά με την απίστευτη προπαγανδάρα που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες, μας παρουσιάζουν ένα θέατρο του παραλόγου... Χθες, 6/11/11 όλα τα ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο ελληνικός λαός είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ. Και ερωτώ: ΜΙΛΗΣΑΜΕ (με δημοψήφισμα) για να ξέρουν με τόση βεβαιότητα υπέρ ποιας κατάστασης είναι ο ελληνικός λαός; Εδώ παρουσιάζω και την άλλη όψη των πραγμάτων, όπως την αντιλαμβάνονται άνθρωποι εκτός του μάτριξ ψευδαισθήσεων που μας πασάρεται μέσα στην Ελλάδα με ένα απίστευτο και άνευ προηγουμένου μείγμα ψευδών και τρομοκράτησης, που επιδιώκουν λυσσαλέα να "φυτέψουν" στις σκέψεις όλων μας, για να δικαιωνονται όλες οι διεργασίες που κάνουν ΕΡΗΜΗΝ μας, για μας χωρίς εμάς!
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Credits to:
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel
http://www.youtube.com/user/RussiaToday
http://www.youtube.com/user/MarmiteMan4
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Αυτός ο MarmiteMan τι καλός..Να τον χαίρεται η μανούλα του.Δεν το φανταζόμουν οτι ένα αγγλάκι μπορεί να σκέφτεται τόσο ανοικτόμυαλα
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Ερωτοαπάντησες εσύ για εμένα !!Άρα ...περισσεύω !!!ArELa έγραψε: Αλλά πες μου σ'αυτή τη φάση που μας έφτασαν, ΠΟΙΑ θα'ταν αλήθεια η εύκολη λύση; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
To video εχει ήδη μεγάλη απήχηση...
78 θεάσεις στο πρώτο πεντάλεπτο δεν είναι λίγες.
Αυτό με παρηγορεί...
Αυτό με παρηγορεί...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αντικειμενικά τώρα αν με το ευρώ πεινάσουμε τότε με δραχμή θα πεινάσουμε 5 φορές περισσότερο (ισοτιμία ευρώ με δραχμής είναι πλέον στις 800 δρχ. το ένα ευρώ) ΑΛΛΑ!
Με αυτήν την οικονομική μας καταστροφή όμως θα έρθει και η οικονομική μας άνοδος σε μεγάλο βάθος χρόνου, και περαιτέρω, αυτό το σάπιο σύστημα που δημιουργήθηκε πρέπει να ξηλωθεί ολοσχερώς και να φτιάξουμε ένα νέο καλύτερο.
Οπότε στο ερώτημα: "Μικρή χρεωκοπία με ΠΑΣΟΚ και ευρώ ή μεγάλη χρεωκοπία χωρίς ΠΑΣΟΚ και δραχμή" κλείνω τα μάτια και στηρίζω δραχμή δαγκοτό!
Με αυτήν την οικονομική μας καταστροφή όμως θα έρθει και η οικονομική μας άνοδος σε μεγάλο βάθος χρόνου, και περαιτέρω, αυτό το σάπιο σύστημα που δημιουργήθηκε πρέπει να ξηλωθεί ολοσχερώς και να φτιάξουμε ένα νέο καλύτερο.
Οπότε στο ερώτημα: "Μικρή χρεωκοπία με ΠΑΣΟΚ και ευρώ ή μεγάλη χρεωκοπία χωρίς ΠΑΣΟΚ και δραχμή" κλείνω τα μάτια και στηρίζω δραχμή δαγκοτό!
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Πάντως αν βγουμε απο το ευρώ.
οι ευκαιρίες για εργασία θα ειναι
στον τουρισμό και στις αγροτικες εργασίες.
Επισης οσοι καταφέρουν να δουλεψουν εξω απο την χώρα, θα κανουν καλά λεφτά σε δραχμές.
οι ευκαιρίες για εργασία θα ειναι
στον τουρισμό και στις αγροτικες εργασίες.
Επισης οσοι καταφέρουν να δουλεψουν εξω απο την χώρα, θα κανουν καλά λεφτά σε δραχμές.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το Ευρώ ξεχάστε το.
Η μετάβαση στη δραχμή θα γίνει.
Αλλά εμείς πρέπει να εμποδίσουμε να γίνει με τους όρους που θέλουν αυτοί.
Με τη μετάβαση στη δραχμή θα υπάρχουν δουλειές και μάλιστα πολλές. Λόγω μείωσης των εισαγομένων.
Η μετάβαση στη δραχμή θα γίνει.
Αλλά εμείς πρέπει να εμποδίσουμε να γίνει με τους όρους που θέλουν αυτοί.
Με τη μετάβαση στη δραχμή θα υπάρχουν δουλειές και μάλιστα πολλές. Λόγω μείωσης των εισαγομένων.
Ναι αυτο πιστεύω κι εγώ.
αλλα η κυβέρνηση εθνικης σωτηρίας μη χέσω αυτο δεν θελει να εμποδίσει;
γιατι φοβήθηκαν τις εκλογές
αλλα η κυβέρνηση εθνικης σωτηρίας μη χέσω αυτο δεν θελει να εμποδίσει;
γιατι φοβήθηκαν τις εκλογές
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
& έχω την απορία...
Για να βγούμε από το Ευρώ δεν πρέπει πρώτα να αποχωρήσουμε από την Ένωση; Αυτό είναι εφικτό/αποδεκτό ή όχι;
Για να βγούμε από το Ευρώ δεν πρέπει πρώτα να αποχωρήσουμε από την Ένωση; Αυτό είναι εφικτό/αποδεκτό ή όχι;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- ArELa
- Founder-Administrator
Εξ όσων γνωρίζω, η έξοδός σου από την ευρωζώνη δεν σε βγάζει απαραίτητα κι απ'την ΕΕ. Βλέπε Αγγλία κι άλλες χώρες που διατηρούν ακόμα το νομισμά τους.delfini05 έγραψε:& έχω την απορία...
Γνωρίζω επίσης πως σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕ, δεν μπορεί η κεντρική διοίκηση της ΕΕ να εκδιώξει χώρα απ'την ευρωζώνη ή την ΕΕ. Η ίδια η χώρα πρέπει να δηλώσει την επιθυμία της να αποχωρήσει.
Κι επειδή μπορεί σε κάποιους να διέφυγε το σχετικό βιντεάκι μου σήμερα (γιατί αλλάξαμε σελίδα), παραπέμπω εδώ http://www.youtube.com/watch?v=kk3OcSdi ... ideo_title
ένα άλλο ενδιαφέρον βίντεο βέβαια, είναι η θέση του Καζάκη. Οχι γιατί πιστεύω ακράδαντα σ'εκείνον, αλλά η δική του φωνή, μαζί με του Μαριά και του Κοτζιά, είναι οι μόνες που λένε κάποιες αλήθειες.
εδώ λοιπόν ο Καζάκης
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
ArELa έγραψε:To video εχει ήδη μεγάλη απήχηση...
Αυτό με παρηγορεί...
Και στα ''σχόλια'' ορισμένων μην δίνεις και πολύ σημασία....έρχομαι!
Φαίνεται πως τραβάνε μεγάλο ζόρι ορισμένοι...!
- ArELa
- Founder-Administrator
Σε γενικές γραμμές τα σχόλια είναι καλούλια.Justme έγραψε:Και στα ''σχόλια'' ορισμένων μην δίνεις και πολύ σημασία....έρχομαι!
Υπάρχουν κάποιοι που τη βλέπουν πολύ πιο ξύπνιοι από τους άλλους.
Ας είναι...
Τα 2 dislikes έχουν ενδιφέρον...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako
Το μονο που φοβαμαι ειναι αν θα κυβερνηθει σωστα πατριωτικα η Ελλαδα.Μη φοβαστε θα συναιτεριστουμε θα ξεμαστουριασουμε και θα μεγαλουργησουμε.Ενα μικρο παραδειγμα.Ολοι ξερουν τις αγκιλωσεις της προοθησης των προιοντων. Ασπουμε για το λαδι.Λιοτριβι-λαδι-φορτωμα χωρις μεσαζοντες εξω οδικος οπου βολευει.Αυτο μονο με παρεα γινετε μοιραζεις τα εξοδα.Προσοχη μη περιμενετε να πλουτισετε αμεσως θα τη βγαλουμε σιγα σιγα.Δε θα πεινασουμε ομως.Αν αφησεις μεσαζοντα τη πατησες.Πιστευω στα νεα παιδια δεν ειστε αμορφωτοι μη φοβαστε ειστε αφανταστα δυνατοι δημιουργικοι πολυμηχανοι γονιδιακα μη κολωνετε πουθενα.Μη πεσετε στη παγιδα του μεσαζοντα το συστημα θα ειναι ιδιο στη αρχη.Ομαδες παραγωγων μονοι μας απαλαγμενοι απο αφεντικα.Σε ολους τους τομεις{μεχρι και εντυπα αφυπνισης να σκορπιζονται ανα τη Ελλαδα με ιδεες}.Οι εξουσιαστες θα βαλουν οσα εμποδια μπορουν προκειμενω να μας εμποδισουν.Θα λες ''πω πω τρεξιμο'' αλλα πιστεψτε το, εχουμε τα παντα ειμαστε λιγοι υπαρχει χωρος.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Δεν μιλάω για την Ε.Ε. αλλά για τη Ο.Ν.Ε.
Οι Άγγλοι εξ'αρχής αρνήθηκαν την ένταξή τους.
& στην τελική τι συμφέρει;
Αν βγούμε, χάνουν ένα μέρος των οικονομικών συνόρων στην ανατολική Μεσόγειο πάνω που ασθενέστερα βαλκανικά κράτη έχουν ενταχθεί. Αυτό δεν συμφέρει κανέναν μας! Όχι οτι τώρα γίνεται & κάτι τρομερό αλλά ως "αυτόνομοι" πλέον θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στις όποιες επικινδυνότητες. Πιθανό σενάριο: βγαίνουμε εμείς & επιτρέπεται η ένταξη σε Ε.Ε. & Ο.Ν.Ε στους ανατολικούς μας γείτονες, χάνει την αξία της η Γερμανία & η Τουρκία διεκδικεί την θέση που θα έχει χηρέψει. Οι λοιποί μεσόγειοι αρχίζουν & λειτουργούν ως ακέφαλα κοτόπουλα γιατί τότε θα καταλάβουν την φεουδαρχία ενώ οι βόρειοι ευρωπαίοι προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. & για την τελική συμμόρφωση συνασπίζονται Ρωσία-Κίνα επειδή έχουν από κοινού συμφέροντα (τόσα λεφτά έχουν δανείσει άλλωστε!) & ξεκινάει μια νέα διαπραγμάτευση για διεύρυνση υπό τη Ρωσία πλέον. Από την άλλη κάνοντας την αρχή της αποχώρησης, μετά από τον ντόρο που γίνεται της τελευταίες ημέρες, τότε θα ακολουθήσουν & άλλα κράτη. Άρα μιλάμε για ολοκληρωτική αποδυνάμωση έναντι όλων των υπολοίπων ισχυρών νομισμάτων του πλανήτη. Τότε δεν θα υφίσταται τοπική χρεοκοπία αλλά Μεσολλόγιες Ημέρες στον ευρύτερο χάρτη της Ευρώπης & η αναβίωση της εξαθλίωσης κατά τη γαλλική επανάσταση δεν είναι καθόλου επιθυμητή.
Στο τζογάρισμα που γίνεται υπάρχουν 2 πονταρίσματα. 1) αν θα βγούμε ή όχι & 2) τι θα ακολουθήσει από την έξοδο ή την παραμονή μας.
Δυστυχώς, η μπίλια σε αυτή τη ρουλέτα είναι η Ελλάδα.
Οι Άγγλοι εξ'αρχής αρνήθηκαν την ένταξή τους.
& στην τελική τι συμφέρει;
Αν βγούμε, χάνουν ένα μέρος των οικονομικών συνόρων στην ανατολική Μεσόγειο πάνω που ασθενέστερα βαλκανικά κράτη έχουν ενταχθεί. Αυτό δεν συμφέρει κανέναν μας! Όχι οτι τώρα γίνεται & κάτι τρομερό αλλά ως "αυτόνομοι" πλέον θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στις όποιες επικινδυνότητες. Πιθανό σενάριο: βγαίνουμε εμείς & επιτρέπεται η ένταξη σε Ε.Ε. & Ο.Ν.Ε στους ανατολικούς μας γείτονες, χάνει την αξία της η Γερμανία & η Τουρκία διεκδικεί την θέση που θα έχει χηρέψει. Οι λοιποί μεσόγειοι αρχίζουν & λειτουργούν ως ακέφαλα κοτόπουλα γιατί τότε θα καταλάβουν την φεουδαρχία ενώ οι βόρειοι ευρωπαίοι προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. & για την τελική συμμόρφωση συνασπίζονται Ρωσία-Κίνα επειδή έχουν από κοινού συμφέροντα (τόσα λεφτά έχουν δανείσει άλλωστε!) & ξεκινάει μια νέα διαπραγμάτευση για διεύρυνση υπό τη Ρωσία πλέον. Από την άλλη κάνοντας την αρχή της αποχώρησης, μετά από τον ντόρο που γίνεται της τελευταίες ημέρες, τότε θα ακολουθήσουν & άλλα κράτη. Άρα μιλάμε για ολοκληρωτική αποδυνάμωση έναντι όλων των υπολοίπων ισχυρών νομισμάτων του πλανήτη. Τότε δεν θα υφίσταται τοπική χρεοκοπία αλλά Μεσολλόγιες Ημέρες στον ευρύτερο χάρτη της Ευρώπης & η αναβίωση της εξαθλίωσης κατά τη γαλλική επανάσταση δεν είναι καθόλου επιθυμητή.
Στο τζογάρισμα που γίνεται υπάρχουν 2 πονταρίσματα. 1) αν θα βγούμε ή όχι & 2) τι θα ακολουθήσει από την έξοδο ή την παραμονή μας.
Δυστυχώς, η μπίλια σε αυτή τη ρουλέτα είναι η Ελλάδα.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αυτό το βίντεο με τον Καζάκη είναι όλα τα λεφτά.
Ερώτηση κρίσεως για όσους το είδαν.
Έπιασαν τόπο οι αγώνες μας? Με όποιο τρόπο και αν ήταν?
Θέλουν να μας δείξουν ότι ο,τι και να κάνουμε δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Είναι δυνατόν να φέραμε τα πάνω κάτω με τις κινητοποιήσεις και την ανυπακοή.
Ο Καζάκης μου φαίνεται αισιόδοξος.
Αλλά αποκλέίεται να είναι έτσι?
Ερώτηση κρίσεως για όσους το είδαν.
Έπιασαν τόπο οι αγώνες μας? Με όποιο τρόπο και αν ήταν?
Θέλουν να μας δείξουν ότι ο,τι και να κάνουμε δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Είναι δυνατόν να φέραμε τα πάνω κάτω με τις κινητοποιήσεις και την ανυπακοή.
Ο Καζάκης μου φαίνεται αισιόδοξος.
Αλλά αποκλέίεται να είναι έτσι?
- ostrako
Ti να πω για την ΟΝΕ...Ενα μουρχετε να πω '' Ο Ιησους σταυρωθηκε και αναστηθηκε μια φορα τα φτωχαδακια σταυρωνονται και αναστεν 'νται καθε μερα [θεε μου συν'χωραμε. ]