Οι Anonymus κηρύσσουν πόλεμο στο καθεστώς ΓΑΠ

Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Re: Οι Anonymus κηρύσσουν πόλεμο στο καθεστώς ΓΑΠ

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:38

Εύχομαι να πάρεις την άδεια και τα υποτιτλίσεις Αr Ela . Είναι πράγματι πάρα πολύ ενδιαφέροντα.
ION 4ever έγραψε:
monst3rmind έγραψε:
ArELa έγραψε: Τους πάω.
είμαι σίγουρος ότι τώρα θα νιώθουν καλύτερα! :ups: :ups: :ups:
Τώρα αυτό είναι ειρωνεία?

Δεν μου έβγαλε ειρωνεία. Μήπως λέω μήπως monst3rmind είσαι μέλος των ανώνυμων ; :think:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:58

Στο φόρουμ των Ανώνυμων, για όσους ενδιαφέρονται έχει δημιουργηθεί νήμα στα Ελληνικά:

http://www.whatis-theplan.org/t927-phase-1-greece

Και υπάρχει ένα μπλογκ από παιδιά από την Αθήνα που σχετίζονται με αυτό το κίνημα:

http://athens-utopia.blogspot.com/
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 05 Ιούλ 2011, 21:06

skion έγραψε:Στο φόρουμ των Ανώνυμων, για όσους ενδιαφέρονται έχει δημιουργηθεί νήμα στα Ελληνικά:

http://www.whatis-theplan.org/t927-phase-1-greece

Και υπάρχει ένα μπλογκ από παιδιά από την Αθήνα που σχετίζονται με αυτό το κίνημα:

http://athens-utopia.blogspot.com/
Ευχαριστούμε Skion :D
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 00:05

KAL EL έγραψε:Δεν μου έβγαλε ειρωνεία. Μήπως λέω μήπως monst3rmind είσαι μέλος των ανώνυμων ; :think:
Εγώ πάλι, το πρώτο που εισέπραξα ήταν ειρωνεία.
Δεν πιάστηκα από αυτό γιατί θέλω να αφαιρέσω όσο γίνεται περισσότερο την τάση μου να είμαι εριστική...(τουλάχιστον να μη φουντώνω με το παραμικρό). Λέω δηλαδή να αφήσω επιτέλους ορισμένα μυγόπουλα να αράξουν στο σπαθί μου. :wink:
Σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνω λάθος και να το εισέπραξα στραβά, αλλά να το εισπράξει και η ΙΟΝ στραβά?
Μάλλον το φουσκωτό στράβωσε, κι όχι ο γυαλός. :loco:

Όπως και να'χει αν είναι ειρωνεία, δεν θα σταθώ σ'αυτό ούτε θα ζητήσω ρέστα από 20άλεπτο. Το τερατομυαλάκι προφανώς ξέρει το λόγο που το'κανε, καλύτερα από μας. Εγώ απλά θέλω να διευκρινίσω πως ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχει καμία σημασία αν τους πάω εγώ ή όχι, απλά εξέφρασα αυθόρμητα αυτό που ένιωθα τη στιγμή που έγραψα αυτή την ατάκα... :?
Εύχομαι να πάρεις την άδεια και τα υποτιτλίσεις Αr Ela . Είναι πράγματι πάρα πολύ ενδιαφέροντα.
Την άδεια την πήρα, αλλά δεν ξέρω... μου κόπηκε λίγο η φόρα.
Έκανα ένα που μας αφορά άμεσα. Θα δούμε.

Εκεί που στέκομαι (για την ώρα) κι έχω κολλήσει, είναι στις αποκαλύψεις τους για τη Μπάγιερ... Τη βάρεσαν στο ψαχνό. Φαίνεται να μην άγγιξε και τόσο τους υπόλοιπους εδώ, ίσως και να τα ήξεραν τόσο λεπτομερώς, δεν ξέρω... εγώ πάντως που δεν τα ήξερα με τόοοση λεπτομέρεια, έπαθα μια πλάκα. Δεν παύουν να με εκπλήσσουν τα λαμόγια παρ'όλο που τους "έμαθα" αρκετά και ξέρω πως δεν έχει όρια η... αγάπη τους για τον άνθρωπο.

Επίσης, στους Σαϊεντολόγος από ό,τι είδα, έκαναν αρκετή ζημιά, κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι από τις δολιότερες θρησκο-ομάδες (μαζί με μια άλλη που δε θα την αναφέρω για να μη θίξω άτομα) που έχει υποπέσει στην αντίληψή μου.

Είναι κινήσεις της ομάδας, που εκτιμώ ιδιαίτερα. Κάποιος στα σχόλια του βίντεο είπε ότι συνεργάζονται με FBI /CIA. Σιγά μη συνεργάζονται και χτυπάνε ταυτόχρονα το σύστημα... Το αποδίδω σε καθαρά αβάσιμη καχυποψία ανθρώπων που δεν μπορούν επ'ουδενί να δεχτούν ότι κάτι καλό μπορεί να κάνει τελικά αυτή η ομάδα. Με τα μέχρι στιγμής ερεθίσματα που έχω απ'αυτήν, διαφωνώ. Άλλο υποψιασμένος κι άλλο καχυποπτος απέναντι στους ΠΑΝΤΕΣ (πλην του συστήματος...αν το'χετε προσέξει. χεχ)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 00:51

Νεότερα από το γιουτουμπικό μέτωπο.
Άρχισε ο πόλεμος εναντίον μου, νομίζω.
Μου έκαναν strike (αν είναι δυνατόν) το βίντεο για τους ανώνυμους, θέτοντας ηλικιακό περιορισμό. Βέβαια κοίταξα μέσα το account mou λέει in good standing, άρα δεν υπάρχει άμεση απειλή να μου ρίξουν το κανάλι.
Κάποιοι ενοχλούνται όμως με το βίντεο. Η πρόφαση ότι το βίντεο είναι "ακατάλληλο" για ανηλίκους λόγω σκηνών βίας, είναι ΓΕΛΟΙΑ! Είναι πλάνα από το RT. Δεν είδα να έκαναν σ'εκείνο κανένα strike, ούτε και στον χρήστη απ'τον οποίο το "τράβηξα"...

Δε θέλω να τους μπω στο ρουθούνι, και κάνω τη βλαμένη αφού ο λογαριασμός μου δεν απειλείται, αλλά ομολογουμένως έχω εκνευριστεί πολυ.

Παρακαλώ να μεταβείτε λίγο στο βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=J1vyxSLB ... ideo_title να μου πείτε αν το βλέπετε κι εσείς. Είμαι περίεργη.

Βρίσκεται κάτω από το βίντεο στη δεξιά του άκρη, έχει ένα θαυμαστικό κοκκινόασπρο και λέει This video has been age-restricted based on our Community Guidelines
από κάτω λέει τα λάικς και ντισλάικς. Και ναι, έχω 7 καλόπαιδα αυτή τη φορά με αρνητική ψήφο. Θα μου πείτε... εδώ είχα στη βιντεάρα του Μαξ και του Σελέντε, δε θα'χα σ'αυτό;

Τέλος πάντων. Προχωράμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Τετ 06 Ιούλ 2011, 01:12

Methos έγραψε:Δεν εχουν δειξει την παρουσια τους ως χακεραδες. οποτε τους αντιμετωπιζω ως ευ-φανταστα παιδια που ξερουν να κανουν ομορφα βιντεο.

ε μην λεμε και οτι μας κατεβει..
οι anonymοus δεν εχουν επιδειξει κατι σαν χακεραδες? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 06 Ιούλ 2011, 04:33

Πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση...

Άλλο hacker & άλλο cracker.

Ο πρώτος δημιουργεί ανοιχτό λογισμικό κώδικα για να μπορεί να επιτυγχάνεται ελεύθερα η πρόσβαση στην πληροφορία.
Ο δεύτερος προσβάλλει υπολογιστικά συστήματα με σκοπό τη δολιοφθορά ή την κλοπή δεδομένων.

Αλλά θα ομολογήσω πως μου έχουν κάνει απίστευτη εντύπωση τo λογότυπό τους & αυτή η χρήση του προσωπείου από το V for Vendetta. Βγαίνει & ταινία Anonymous η οποία σπονσοράρεται από τη SONY με σκηνοθέτη τον Roland Emmerich (Ημέρα Ανεξαρτησίας, 2012...) το φθινόπωρο που είναι πολιτικό θρίλερ & μιλάει για Σαίξπηρ (άσχετο)... Ποιός γλύφει ποιόν δεν ξέρω σε σχέση με αυτό...

Εικόνα

Ζούμε ένα πολιτικό θρίλερ εδώ & καιρό!
Αλλά αυτά τα τρία τέρμινα με χαλάνε...
Θυμάται κάποιος το παιχνίδι της Amiga το Onslaught;;; Δεν ξέρω γιατί αλλά όλος αυτός ο πανικός μου θυμίζει ένα σημείο του παιχνιδιού που είναι γεμάτο με μάτια ο τοίχος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 06 Ιούλ 2011, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Παρακαλώ οι φωτο οχι πάνω από 400px
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 06 Ιούλ 2011, 06:53

Εγω απλα θα πω το εξής. με το φτωχό μου μυαλο.
Οι πρόγονοι μου λεγαν πως "τα φαινόμενα απατούν"
επίσης οτι κανεις δεν ειναι αυτό που φαίνεται.
Μην εμπιστεύεστε τον καθε "επαναστάτη" τυφλά...
κανεις δεν ξερεις τι καπνό φουμάρει και ποια τα κίνητρα του.
Οσο για τους hackers και τους crackers το θεμα ειναι ποιος κανει τον διαχωρισμό.
Υπάρχει το white hat hacking (απο τις ταινιες τις καουμποϋκες που ο καλος καουμποϋ φορουσε ασπρο καπέλο).
Οι χάκερ αυτοι μπαίνουν σε συστήματα εταιριών και οργανισμών και απλα τους γνωστοποιούν το κενό ασφαλείας για να το φτιάξουνε.
Στην ουσία δηλαδή προσφέρουν εργασία σε μια πολυεθνικη χωρίς να πληρώνονται (ναι πολυ εξυπνο), μια στις 100 μπορει και να τους προσλάβουνε.
Grey hat κανουν οτι και οι παραπάνω με την διαφορα οτι αφου γνωστοποιήσουν στην εταιρία οτι τους χακέψανε, γνωστοποιούν και τα ΜΜΕ ή το ιντερνετ. (κατι τέτοιο εγινε με το site της apache), για να κερδίσουν δόξα και ισως θέσεις εργασίας.
Και υπάρχει και το Black Hat Hacking που εχει σκόπους οπως η υποκλοπή, η ζημιά, και καποιες φορές το οικονομικό όφελος.
Στην τελευταία περίπτωση φαίνεται να ανήκουν οι anonymus. πρέπει να διευρκινήσω εδω πως τα κίνητρα δεν εχουν σημασία (αν ειναι ακτιβισμος, ιδεολογία, χρημα) αν περιεχει δολιοφθορα ή υποκλοπή ειναι black hat.
Οι black hat hackers λεγονται και Crackers. που βγαίνει απο το Criminal hackers.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Ιούλ 2011, 08:13

Βγαίνει & ταινία Anonymous η οποία σπονσοράρεται από τη SONY με σκηνοθέτη τον Roland Emmerich (Ημέρα Ανεξαρτησίας, 2012...) το φθινόπωρο που είναι πολιτικό θρίλερ & μιλάει για Σαίξπηρ (άσχετο)... Ποιός γλύφει ποιόν δεν ξέρω σε σχέση με αυτό..
.

SONY?
Roland Emmerich ?

bliah!!!!Μπλιάχ μπλιάχχ μπλιάχ.

Όλες οι πληροφορίες είναι καλοδεχούμενες.
Νομίζω ότι μπορούμε όλοι μαζί να βγάλουμε μετά από λίγο καιρό ασφαλή συμπεράσματα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 09:50

delfini05 έγραψε:Πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση...

Άλλο hacker & άλλο cracker.

Ο πρώτος δημιουργεί ανοιχτό λογισμικό κώδικα για να μπορεί να επιτυγχάνεται ελεύθερα η πρόσβαση στην πληροφορία.
Ο δεύτερος προσβάλλει υπολογιστικά συστήματα με σκοπό τη δολιοφθορά ή την κλοπή δεδομένων.
Nαι, χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση. Σωστή. :thumb:
Αλλά θα ομολογήσω πως μου έχουν κάνει απίστευτη εντύπωση τo λογότυπό τους & αυτή η χρήση του προσωπείου από το V for Vendetta. Βγαίνει & ταινία Anonymous η οποία σπονσοράρεται από τη SONY με σκηνοθέτη τον Roland Emmerich (Ημέρα Ανεξαρτησίας, 2012...) το φθινόπωρο που είναι πολιτικό θρίλερ & μιλάει για Σαίξπηρ (άσχετο)... Ποιός γλύφει ποιόν δεν ξέρω σε σχέση με αυτό...
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη? :wink:

Εικόνα

Ζούμε ένα πολιτικό θρίλερ εδώ & καιρό!
Αλλά αυτά τα τρία τέρμινα με χαλάνε...
Θυμάται κάποιος το παιχνίδι της Amiga το Onslaught;;; Δεν ξέρω γιατί αλλά όλος αυτός ο πανικός μου θυμίζει ένα σημείο του παιχνιδιού που είναι γεμάτο με μάτια ο τοίχος...

Είναι εποχή μεγάλων αποπροσανατολισμών, μεγάλων εξαπατήσεων γενικότερα.
Αισθάνομαι πως μέχρι το Φθινόπωρο (ας πούμε στη σημαδιακή ημερομηνία 11/11/11 το αργότερο) θα έχουν κορυφωθεί πολλές καταστάσεις στο παγκόσμιο, για να μην πω στο συμπαντικό στερέωμα.
Πρέπει να στεκόμαστε επιφυλακτικοί σε σειρήνες, και ιδιαίτερα προσεκτικοί στα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις.

κατά τα λοιπά... σόρι, αλλά θα τη χώσω τη μπηχτή μου προς όλους:
ΙΟΝίτσα, παρηγορήσου. Δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι ενίοτε αόρατη στα ΙΔΕΟ... Κάτι μου λέει όμως, πως δεν έχεις θέσει ερώτημα που να...το'κλασαν στην κυριολεξία, οπότε ξαναπαρηγορήσου. Το πήγα κι ένα σκαλοπάτι παραπέρα εγώ :? (και όχι, το ότι γύρισε η σελίδα δεν σας δικαιολογεί)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
monst3rmind
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από monst3rmind » Τετ 06 Ιούλ 2011, 13:41

ιιιιιιιιιιιι!!!!!

παρεξηγιάριδες!!!! :xara:

δεν ήταν ειρωνεία. δηλαδή ήταν αλλά δεν ήταν κακοπροαίρετη. ιτ γουόζ ε τζόουκ.

η μπάγιερ πάντως έχει τα άπειρα σκάνδαλα και ορισμένα είναι να σου σηκώνεται η τρίχα όπως για παράδειγμα το θέμα με το μολυσμένο αίμα που ανέφερες το οποίο αφού αποκαλύφθηκε και αποσύρθηκε, στάλθηκε στην Αφρική ως φιλανθρωπία!!!!!

σχιζοφρενείς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:36

monst3rmind έγραψε:ιιιιιιιιιιιι!!!!!
μμμ σιγά που μας φρικάρεις κιόλας :freak:
monst3rmind έγραψε:παρεξηγιάριδες!!!! :xara:
Είμαστε ρε, θες τίποτα? :loco:
(εγώ πάντως, είδες... κυριλέ :brokenteeth:
monst3rmind έγραψε:δεν ήταν ειρωνεία. δηλαδή ήταν αλλά δεν ήταν κακοπροαίρετη. ιτ γουόζ ε τζόουκ.
Επιτέλους! βρήκα άνθρωπο που έχει πιο κρυόκωλο χιούμορ από μένα! :xara: :tease: (παρθένος είσαι κι εσύ? )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:30

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα βίντεο response στο βίντεο των Ανώνυμων και ο χρήστης έκανε μια αρκετά καλή προσπάθεια. Ταιριάζει και στο τόπικ του Συντάγματος επίσης.

..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:38

Το βίντεο που ανεβασα πέρασε τις 8.000 θεάσεις. Τα σχόλια αντικρουόμενα. Πολλές επιφυλάξεις και καχυποψία. Οι πιο καλοπροαίρετοι, ενθουσιώδεις και τους στηρίζουν. Εγώ όχι ενθουσιώδης, αλλα τους στηρίζω.

Το στίγμα των Ανωνύμων εδώ

(κάποια στιγμή θα το μεταφράσω)

http://www.scribd.com/doc/59437403/Anon ... R-6jul-GR1#
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:39

Αλλο hacker κι αλλο cracker. Αλλα εχω την εντυπωση οτι λανθασμενα τους θεωρειτε hackers (επειδη εχουν ιδεολογια) ενω αυτο ειναι ασχετο.
Εχουν ολα τα χαρακτηριστικα των Crackers.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Ιούλ 2011, 19:51

ArELa έγραψε: κατά τα λοιπά... σόρι, αλλά θα τη χώσω τη μπηχτή μου προς όλους:
ΙΟΝίτσα, παρηγορήσου. Δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι ενίοτε αόρατη στα ΙΔΕΟ... Κάτι μου λέει όμως, πως δεν έχεις θέσει ερώτημα που να...το'κλασαν στην κυριολεξία, οπότε ξαναπαρηγορήσου. Το πήγα κι ένα σκαλοπάτι παραπέρα εγώ :? (και όχι, το ότι γύρισε η σελίδα δεν σας δικαιολογεί)
Εμένα τώρα γιατί με κράζεις? :dunno:
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 06 Ιούλ 2011, 20:12

Στο βίντεο από το στίγμα τους λέει...

1:10> "Anonymous is an online pool of consciousness, sometimes we create a force towards a similar direction which could manifest in revolution"
"Οι Ανώνυμοι είναι ένα διαδικτυακό μπιλιάρδο συνείδησης, όπου μερικές φορές δημιουργούμε μια κίνηση προς μια παρόμοια κατεύθυνση που θα μπορούσε να εκδηλωθεί με επανάσταση"

3:28> "...We do it because every digital account is fuelled with the strength of human emotion, but mostly we do it for the lulz."
"Το κάνουμε γιατί κάθε ψηφιακός λογαριασμός είναι τροφοδοτούμενος με τη δύναμη του ανθρώπινου συναισθήματος, αλλά κυρίως το κάνουμε για τα γέλια."

Από τη μία έχουν δώσει στο ευρύ κοινό πολλές πληροφορίες σχετικά με διαπλεκόμενα. Κάποτε τα λέγαμε Θεωρίες Συνωμοσίας...
Από την άλλη έχουν προκαλέσει μια παγκόσμια διακήρυξη ανωνυμίας.
Ίσως αυτό είναι που κάνει τον Metho να τους λέει crackers όχι άδικα!

Πολλοί από εδώ (ΙΔΕΟ) πράττουν το ίδιο εδώ & καιρό με μεγάλη επιτυχία οφείλω να ομολογήσω αλλά πάντα με την πρόθεση του ταρακουνήματος του μυαλού για να αντιληφθούμε καλύτερα & καθαρότερα τα τεκταινόμενα, τις μεθοδεύσεις.
Πολύ πριν εμφανισθούν οι Anonymous στο προσκήνιο...

Δεν νομίζω πως οι Anonymοus κηρύσσουν πόλεμο στο καθεστώς ΓΑΠ...
Αντίθετα τα δικά μας παιδιά (περισσότεροι 300 ΥΤ) το έκαναν χρόνια πρίν & ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ μέχρι να αποκατασταθεί η σωστή φύση αυτής της χώρας!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 20:58

ION 4ever έγραψε:Εμένα τώρα γιατί με κράζεις? :dunno:
Δεν κράζω εσενα μόνο μάνα μου, άπαντες τους κράζω. Γιατί ζήτησα να πάτε στο βίντεο, να δείτε αν εμφανίζεται το strike και στα μάτια σας (πλην των δικών μου) και εκλάσθην κανονικότατα. Τεσπα, δε θα το ξαναπώ, το είπα στο προηγούμενο ποστ (το τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα). Έτσι κι αλλιώς μου απάντησε ο Τερμινάτορας, επιβεβαιώνοντας στο ίδιο το βίντεο, ότι το βλέπει. Απλα εσένα σου είπα να παρηγορηθείς γιατί δεν είσαι η μόνη που ενίοτε αισθάνεται αόρατη. capiche? :loco: Μη μου στεναχωριέσαι καλέ εσύ λέμε, σ'αγαπάω! :rose:
Methos έγραψε:Αλλο hacker κι αλλο cracker. Αλλα εχω την εντυπωση οτι λανθασμενα τους θεωρειτε hackers (επειδη εχουν ιδεολογια) ενω αυτο ειναι ασχετο.
Aυτό από πού ορμώμενος το κρίνεις; (ρωτάω γιατί είμαι ψιλοάσχετη, όχι ότι πάω κόντρα)

Δελφινάκι, να'σαι καλά κοπέλα μου. :giverose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:16

Eπειδη αυτο που ξεχωριζει τον Hacker απο τον Cracker οσων αφορα την ορολογια.
Ειναι αν χρησιμοποιει τις τεχνικές του.
Α)Για να βλάψει κάποιον (οσο κακος κι αν ειναι αυτος ο καποιος).
Β)Για να αποκτησει προσβαση σε απορρητα δεδομένα (εστω και αν ειναι απορρητα δεδομενα του χείριστου οργανισμου ή εταιρια ή προσωπου).
ή
Απλα για να επισημανει το κενο ασφαλειας στον οργανισμό αυτόν για να μπορέσει ο οργανισμός
να το διορθώσει.
Ο Hacker δηλαδή θελει να κανει καλό στον οργανισμό ενω ο Cracker ζημια.
Το αν το κινητρο του ειναι ιδεολογικο, οικονομικό ή πλάκα. ειναι άσχετο με την κατηγοριοποίηση οσων αφορα το αν ειναι hacker ή cracker.
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 06 Ιούλ 2011, 21:19

Arela... Κανείς δεν είναι αόρατος! Μην το ξεχνάς αυτό! Ακόμα & όταν υπάρχει απουσία απάντησης δεν σημαίνει πως δεν τσεκαρίστηκε ό,τι τέθηκε ώς ερώτηση.Τουλάχιστον εμένα δεν μου έβγαλε κάποιο strike. Όπως & σε φίλους που είπα να το δούν & το δικό σου & του GT για να μου πούν μήπως είμαι ζαβό & δεν καταλαβαίνω. Γι' αυτό άλλωστε δεν έλαβες κάποια απάντηση...

:rose: Παρακαλώ! Ό,τι είπα δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά πολλών ακόμα που βρήκαν κάποια ελπίδα & στήριξη στη δική σας σπίθα - ασπίδα.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 06 Ιούλ 2011, 22:56

Εμένα πάντως που δεν εχω λογαρισμό ή εγγραφή στο youtube, όταν πήγα να το δω πριν λίγη ώρα απο την Arela μου εβγαλε αυτο:
Το περιεχόμενο αυτού του βίντεο ή της ομάδας ενδέχεται να είναι ακατάλληλο για ορισμένους χρήστες, σύμφωνα με το χρήστη που μεταφόρτωσε το βίντεο.

Πρέπει να συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να επιβεβαιώστε ότι είστε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας και να προβάλετε αυτό το βίντεο ή αυτή την ομάδα. Εάν προτιμάτε να αποφύγετε περιεχόμενο το οποίο ενδεχομένως να είναι ακατάλληλο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Ασφαλή λειτουργία του YouTube.
Αλλά το βιντεο το είχα δεί ώρες πρίν γιατί ανέβηκε στο facebook. Είναι βίντεο από άλλο χρήστη που το πήρε από την Βίκυ (και σε αυτον δεν εχουν κάνει αποκλεισμό).
Και αναφέρει ότι η μετάφραση είναι από τη Vasoula2908 και δείτε τη σελίδα της.

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Ιούλ 2011, 23:08

ArELa έγραψε:
ION 4ever έγραψε:Εμένα τώρα γιατί με κράζεις? :dunno:
Δεν κράζω εσενα μόνο μάνα μου, άπαντες τους κράζω. Γιατί ζήτησα να πάτε στο βίντεο, να δείτε αν εμφανίζεται το strike και στα μάτια σας (πλην των δικών μου) και εκλάσθην κανονικότατα. Τεσπα, δε θα το ξαναπώ, το είπα στο προηγούμενο ποστ (το τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα). Έτσι κι αλλιώς μου απάντησε ο Τερμινάτορας, επιβεβαιώνοντας στο ίδιο το βίντεο, ότι το βλέπει. Απλα εσένα σου είπα να παρηγορηθείς γιατί δεν είσαι η μόνη που ενίοτε αισθάνεται αόρατη. capiche? :loco: Μη μου στεναχωριέσαι καλέ εσύ λέμε, σ'αγαπάω! :rose:
Εντάξει. :rose: :hug:
ArELa έγραψε:
Methos έγραψε:Αλλο hacker κι αλλο cracker. Αλλα εχω την εντυπωση οτι λανθασμενα τους θεωρειτε hackers (επειδη εχουν ιδεολογια) ενω αυτο ειναι ασχετο.
Aυτό από πού ορμώμενος το κρίνεις; (ρωτάω γιατί είμαι ψιλοάσχετη, όχι ότι πάω κόντρα)
Κοίταξε αρέλα μου να σου εξηγήσω εγώ που ξέρω.
Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι είναι hacker.
cracker όμως είναι κάτι κάτι αλμυρά μπισκοτάκια παπαδοπούλου,
ενίοτε τα λέμε και κρακεράκια.
Όποιος κάνει δίαιτα αυτά τρώει.
Και εμείς τώρα που είμαστε στη δίαιτα γενικότερα
να δείς... που θα πουλήσουν.
Άβαταρ μέλους
otaku
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από otaku » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 01:01

Με τόσες επιθέσεις που ακούω κάθε μέρα, και με τα νομοσχέδια που σκοπεύουν να ψηφίσουν οι ΗΠΑ περί ανωνυμίας στο Διαδίκτυο κλπ, δεν μου φαίνονται και τόσο αθώοι. Γενικά παρατηρώ τεράστια αύξηση στις διαδικτυακές επιθέσεις. Δεν λέω ότι ποιο πριν δεν γινόντουσαν, αλλά όχι τόσες πολλές. Όποτε θα μπορούσαν αυτές οι ομάδες να κατευθύνονται από άτομα ταγμένα στην ελίτ, ούτως ώστε να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα παρακολούθησης του Διαδικτύου.
Ο τηλεθεατής δεν είναι εγκληματίας, είναι το πρεζάκι της χιλιετίας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 01:40

Κοίταξε αρέλα μου να σου εξηγήσω εγώ που ξέρω.
Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι είναι hacker.
cracker όμως είναι κάτι κάτι αλμυρά μπισκοτάκια παπαδοπούλου,
ενίοτε τα λέμε και κρακεράκια.
Όποιος κάνει δίαιτα αυτά τρώει.
Και εμείς τώρα που είμαστε στη δίαιτα γενικότερα
να δείς... που θα πουλήσουν.
Επετρεψε με να μην γελασω επειδη αυτο με τα μπισκοτα λογω δουλειας το ακουω χροοονια τωρα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 08:45

Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τα βίντεο λόγω αδύναμου σήματος.

Πάντως στο παλιό μου κανάλι μου είχαν χτυπήσει όλα τα βίντεο από τα 160 τα 152 είχαν πρόβλημα.

Αλλα τα έβγαζαν ακατάλληλα για κάτω των 18 άλλα δεν ήταν διαθέσιμα στην Ελλάδα, άλλα κόπηκαν εντελώς, άλλα είχαν copyright.

Όσο μεγαλώνει ένα κανάλι και αποκτά τηλεθέαση τόσο περισσότερα τα χτυπήματα

Η καλύτερη προστασία είναι τα κανάλια παράρτημα. 3-4 λογαρασμοί διαφορετικοί για να μοιράζονται τα βίντεο.

Όσο για τους Ανώνυμους δεν θέλω να βλέπω παντού συνωμοσίες. Σε κάποιο μπλογκ είπαν ότι έχουν σχέση με μασωνία.

Πολλά θα πουν.

Ετσι κι αλλιώς η κυρίαρχη άποψη είναι θεολογική και δεν έχει επιχειρήματα πέρα απ΄9ο το γεγονός ότι είναι κυρίαρχη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”