κάθισα και παρακολούθησα 30 λεπτα και απογοητεύτηκα....καλύτερα να μιλούσε με τον Καζάκη που είναι γνωστης και τα οικονικά της υπόθεσης αποτελούν το αντικείμενό του....δεν μπόρεσα να το δω όλο δίοτι έριξαν πολύ το επίπεδο της συζήτησης και προσωπικά μου φάνηκαν και οι δύο γελοίοι.....
δεν αμφιβάλω για την αγανάκτηση του γιατρού αλλά ούτε για τις καλές του προθέσεις..αλλά δεν είχε για μενα τις απαραίτητες γνώσεις για να κάνει του μπουμπούκο να το βουλώσει...
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Συμφωνώ με τον Νίκο. Επειδή το είδα όλο όμως, θα αναλύσω λιγάκι, γιατί μπορώ.
Ο Αντωνίου ΕΙΧΕ έρεισμα, αλλά ήταν ανήμπορος να συγκρατήσει την οργή και την αγανάκτησή του, οπότε δεν μπόρεσε να το αναπτύξει, και έχανε πολλά δίκια. Φυσικά στην αδυναμία του να αναπτύξει το έρεισμά του, συνέβαλε κι ο Άδωνις καταλυτικά, με τις πονηρές παρεμβάσεις/διακοπές και τις συνήθεις τσιρίδες του, που αμόλαγε όταν έβλεπε πως ο Αντωνίου πήγαινε να πει κάτι σοβαρό και ουσιώδες , καταδεικνύοντας έτσι και την ανάξια "προσφορά" του στα κοινά της Ελλάδας. Ο Αντωνίου το'χασε μεν, αλλά είχε δίκια και αγανάκτηση, ο άλλος απλά δε στάθηκε αντάξιος ακόμα κι εκείνων των Ελλήνων που πουλάνε ελληνικό πνεύμα με το κιλό...
Ο Αντωνίου πρέπει α/ να ηρεμήσει οπωσδήποτε και να συγκροτήσει σκέψη και επιχείρημα (από το δεύτερο διαθέτει) β/ να προσθέσει και άλλα επιχειρήματα στην φαρέτρα του, πέραν του μνημονίου και ως γιατρός που είναι, (ειδικά γι'αυτό) θα πρέπει να ενημερωθεί (αν δεν ξέρει) και να σταθεί ιδιαίτερα στο διατροφικό -αλιμεντάριος- και στους ψεκασμούς ΟΠΩΣκαιΔήποτε, (αυτά θα του επισήμαινα αν τον γνώριζα ή μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του) και ο Άδωνης πρέπει απλά να πάει σπίτι του. Ό,τι ήταν να δώσει στον τόπο μας, το έδωσε όπως αυτός ήξερε και μπορούσε... Και δυστυχώς ήταν τελικά πολύ λίγο, παρά τις αρχικές προσδοκίες πολλών απο εμάς.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
Συμφωνώ και με την ανάλυση . Δύσκολο να συγκρατήσεις την αγανάκτησή σου , ειδικά όταν γνωρίζεις το μέγεθος της προδοσίας και ο άλλος πάει να σε παρουσιάσει από αφελή - άσχετο έως τρελλό.
Εκεί παρασύρθηκε στην παγίδα ο Αντωνίου . Είχε επιχειρήματα αλλά ο μπουμπούκος γνωρίζει την τέχνη της παραπληροφόρησης και του αποσυντονισμού.
Αυτός χρειάζεται να έχει απέναντί του έναν ψυχροπολεμικό με ατσάλινα νεύρα. Εκεί θα ήταν εντελώς χαμένος.
Προσέξατε την εισαγωγή που έκανε ; Ξεκίνησε με επίθεση ερωτώντας τον Αντωνίου αν ισχύουν αυτά που είπε για την πώληση πνεύματος με το κιλό ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
KAL EL έγραψε:Προσέξατε την εισαγωγή που έκανε ; Ξεκίνησε με επίθεση ερωτώντας τον Αντωνίου αν ισχύουν αυτά που είπε για την πώληση πνεύματος με το κιλό ;
(το είπα ήδη...)
ArELa έγραψε:Ο Αντωνίου το'χασε μεν, αλλά είχε δίκια και αγανάκτηση, ο άλλος απλά δε στάθηκε αντάξιος ακόμα κι εκείνων των Ελλήνων που πουλάνε ελληνικό πνεύμα με το κιλό...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο και με την ανάλυση της Βίκυς.
Κάθισα και το είδα εχθές το βράδυ και ειλικρινά νομίζω ότι έχασα την ώρα μου.
Μια τρύπα στο νερό η συζήτηση, ειδικά για κάποιον που δεν είχε ιδέα για τον Αντωνίου.
Αλλά είναι λογικό, για να "παίξεις μπάλα" με τον #$%@# στο γήπεδο του (το οποίο παρεπιπτώντως φαίνεται να το γνωρίζει καλά), χωρίς να μπορείς να ελέγξεις το τι και πως το λες , δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στον αποπροσανατολισμό (αν μπορεί κανείς να μου πεί τι συμπέρασμα έβγαλε από μία ώρα συζήτηση, θα τον ευχαριστήσω πάραυτα).
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Ο Αδωνης είναι γνωστός σπασ@@χίδης και δεν αφήνει τον άλλο να μιλήσει ή μάλλον διακόπτει το συνομιλητή πριν ολοκληρώσει για να του βάλει στο στόμα κουβέντες που δεν είπε και να τις συνεχίσει αυτός πιασμένος από μία λέξη.
Αξιος μαθητής του Γκεμπελς ο Αδωνης του αξίζει το βραβείο Γκεμπελς
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Ο Άδωνις τον έκανε με τα κρεμμυδάκια! Χάλια εις τα οικονομικά ο ιατρός. Και από ήθος δεν συζητείται καν. Πρόσβαλε τον Άδωνι ως πρός την οικογένειάν του, κτύπημα εμφανώς κάτω από την ζώνην. Ευτυχώς ο Άδωνις εκεί που πρέπει είναι ήρεμος και συγκρατημένος. Ιατρέ, ας τα...
Αυτόν τον Γιατρό τον συμπαθώ αλλά εσείς τι λέτε είναι σοβαρός τύπος η είναι ένας που βρηκε ευκαιρία και λέει ότι του κατέβει?
Εγώ νομίζω ότι είναι αξιόλογος αλλά πάλι εγώ είμαι και λίγο αλαφροΐσκιωτη.
Οι συγκυρίες πάντως θέλουν γερούς παίκτες και προσεκτικούς.
There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in.
Αυτό που λέει η Μαρία ότι ο Άδωνις δεν αφήνει τον άλλο να μιλήσει , δεν ίσχυσε στην συνέντευξη ΙΟΝ μου. Αντιθέτως αυτός που μιλούσε ήταν ο Αντωνίου . Πήγαινε βέβαια κάποιες φορές να παρέμβει ο Άδωνις αλλά χωρίς επιτυχία.
Πιστεύω ότι επίτηδες δεν χρησιμοποίησε την ικανότητά του να καπελώνει ή τουλάχιστον να υπερτερεί λόγω μετάλλου φωνής, ακριβώς για να χάσει ο γιατρός στα σημεία και στις εντυπώσεις.
Το κομμάτι που ο Αντωνίου τίθεται επί προσωπικών τον αδίκησε .
Με αφορμή λοιπόν όλο αυτό , ο Άδωνις καταφέρεται κατά όλων όσων είναι υπέρ της άρνησης πληρωμής χρέους , με μόνα του όμως επιχειρήματα ..........την συμπεριφορά του Αντωνίου και το ότι ο Καζάκης είναι μπολσεβίκος
Φοβερά επιχειρήματα
Μου απάντησε ότι έσβησε λανθασμένα το σχόλιό μου. Το δέχομαι γιατί είναι σεβαστός yotubistas. Του είχα γράψει το εξής
<<Aπορία : Το γεγονός ότι ο Ιωάννης Μεταξάς αρνήθηκε και αυτός την πληρωμή χρέους τον καθιστά Τροτσκιστή Λενινιστή , μπολσεβίκο ; Γιατί δεν βλέπουμε το δάσος αλλά επιμένουμε να βλέπουμε το δέντρο ; Δεν ανήκω στον χώρο της αριστεράς , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω αντικειμενικά τα επιχειρήματα του Καζάκη. Αυτά μας έχουν φάει ως χώρα. Το γεγονός ότι παραβλέπουμε τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα με μοναδική αιτιολογία τα "ιδεολογικά" πιστεύω του επιχειρηματολογούντος.>>
Ο Βελλόπουλος αντίθετα από τον Αδωνη είναι ψύχραιμος φαίνεται ότι παραδέχεται το λάθος που έκανε να τηρήσει κομματική πειθαρχία και να ψηφίσει το μνημόνιο που όπως λέει δεν συμφωνούσε.
Ο Βελόπουλος πολύ πιο γάτος. Όχι αγιόπαιδο, αλλά έντιμος σε ό,τι αφορά την πατρίδα τουλάχιστον. Άκουσα και το κουλό που μου'χε διαφύγει, ότι την "πολιτικ" πορεία του την ξεκίνησε μέσα απ'το πασοκ
Ο Αντωνίου ΕΧΕΙ έρεισμα, αλλά συχνά χάνει το δίκιο του γιατί η οργή του ακόμα ξεχειλίζει. Ελπίζω να βρει κάποια στιγμή την ισορροπία της ψυχραιμίας για να τους τσακίσει.
KAL EL έγραψε: ο Άδωνις καταφέρεται κατά όλων όσων είναι υπέρ της άρνησης πληρωμής χρέους , με μόνα του όμως επιχειρήματα ..........την συμπεριφορά του Αντωνίου και το ότι ο Καζάκης είναι μπολσεβίκος
Φοβερά επιχειρήματα
Ο Ελληναράς σε προφίλ τραπεζόδουλου, που υποστηρίζει με θέρμη τα συμφέροντα Ροθτσάιλτ, ΓουολΣτρ, και δε συμμαζεύεται. Εύγε στον νέο.
Ο Αδωνις είναι πραγματικά Τραπεζόδουλος και εθνικιστής με τη λογική της ψωροκώσταινας που χρόνια ταλανίζει αυτή τη χώρα.
Όσο για τον Βελόπουλο αν δεν ήταν στο ίδιο κόμμα με τον Αδωνι ο Αδωνις θα τον είχε χαρακτηρίσει και αυτόν "Μπολσεβίκο".
Διότι κατά μία παλαιολιθική αντίληψη, ότι ξεφεύγει από τη στενόμυαλη και απλοϊκή λογική της ψωροκώσταινας βαφτίζεται "μπολσεβίκικο" και πετιέται στα σκουπίδια χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ο Βέλόπουλος στα δικά του βιβλία αλλά και σε συνεντεύξεις και στην εκπομπή του Χαρδαβέλα επαναλαμβάνει όσα έγραφε ο Οικονομολόγος Δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης το 1947.
Ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε μαζί με το Νίκο Μπελογιάννη στις 30 Μαρτίου 1952 Εξ αιτίας του βιβλίου του "Η βαρειά Βιομηχανία στην Ελλάδα"
Το 2010 έληξε η Σύμβαση cooper - Ήταν για δήθεν προσέλκυση ξένου κεφαλαίου αλλά η εν λόγω εταιρεία δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.
Το 2010 η Ελλάδα μπήκε στο ΔΝΤ και με το που μπήκε το 2010 αρχισε ο ΓΑΠ να λέει για Τιτανικούς διεφθαρμένη χώρα και πράσινα άλογα για να μπεί χέρι στον ορυκτό πλούτο.
Ότι έλεγε ο Βέλλόπουλος ήταν από αυτό το βιβλίο αλλά και για τις πραγματικά βιώσιμες Βιομηχανίες όπως η πολεμική βιομηχανία που δέχτηκε πολλές επιθέσεις.
Γι αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία για το λόγο που σύρθηκε η χώρα στο ΔΝΤ
Δεν ήταν από φτώχεια αλλά από πλούτο.
Πάντως ο Βελλόπουλος δεν έπρεπε να ψηφίσει υπέρ μνημονίου ακολουθώντας την κομματική πειθαρχία του κολοτούμπα.
Ήξερε πολλά και δεν έχει ελαφρυντικά. Ήξερε επίσης και για πιό λόγο ήθελαν να πατήσουν το ποδάρι τους οι φύτουλες οι τεχνοκράτες εδώ.
Καλά του τα έχωσε ο Αντωνίου και αυτουνού και του Αδωνι.
Δεν ξέρω αν ο Αντωνίου ξέρει για τον Μπάτση και τη Σύμβαση Cooper.
Αν ξέρει τότε το μέγεθος και ο βαθμός της εσχάτης προδοσίας ήταν πολύ μεγαλύτερος απ ότι φαντάζεται
Πολύ ωραία η ανάρτησή σου Μαρία για την cooper και για την βιαστική εκτέλεση του Μπάτση μαζί με τους υπολοίπους. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι κάποιοι άλλοι κινούν τα εξουσιαστικά νήματα.
Ο Πλαστήρας για παράδειγμα τότε βρέθηκε προ εκπλήξεως με την εκτέλεση.
Όχι ότι δεν έκανε και αυτός τα λάθη του.
Πάντως ο Αντωνίου προχωράει ολοταχώς στην ίδρυση νέου κόμματος. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και η Ελένη Σκόπη και ορισμένα παιδιά από την Ρόδο που γνώρισα μέσω των συγκεντρώσεων.
ΑΝΑΚΕΦΑΛOΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (τον λαό)
γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Και στο παρακάτω βίντεο
Η δικηγόρος κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου παρουσιάστηκε
χθες (20.3.2013) στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών προκειμένου να υπερασπίσει τον εαυτό της
απέναντι στις βαρειές κατηγορίες που της προσήψε
ο εκ Χαλκίδος ιατρός κ. Δημ. Αντωνίου
για απάτη κατ' εξακολούθηση,
υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος
και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!
Την συνόδευσε, σαν μάρτυρας υπεράσπισης, ο πρώην εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος δήλωσε
πως ουδέποτε η κυρία Κρητικοπούλου έκανε αυτά
που της καταμαρτυρεί ο κ. Αντωνίου, ενώ αρκετοί πολίτες,
οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από τα γραφεία του Δ.Σ.Α., ταυτίστηκαν με την άποψη του κ. Σακκά.
Η κυρία Κρητικοπούλου είπε ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον της είναι
μια σκευωρία η οποία στηρίχτηκε σε αναληθή στοιχεία
και θα αποκαλυφθεί, απεκάλυψε δε ότι έχει ήδη υποβάλει μήνυση εναντίον του κ. Αντωνίου και πρόκειται σύντομα
να καταθέσει και αγωγή ζητώντας 500.000 ευρώ
σαν αποζημίωση για τον διασυρμό του ονόματός της
και την συκοφαντική της δυσφήμιση.
There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in.