Πατριωτικό Μέτωπο (ΠΑ.Μ.)
Πατριωτικό Μέτωπο (ΠΑ.Μ.)
Τυχαία σήμερα είδα το παρακάτω. Μετά τη ΣΠΙΘΑ του Μ. Θεοδωράκη, αυτό δείχνει να είναι η επόμενη σοβαρή προσπάθεια.
Έχει κανείς άποψη για το ποιοι είναι από πίσω και τι ρόλο παίζει;
http://www.pamet.gr/
Έχει κανείς άποψη για το ποιοι είναι από πίσω και τι ρόλο παίζει;
http://www.pamet.gr/
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Πατριωτικό Μέτωπο (ΠΑ.Μ.)
δεν είναι μέσα Ζουράρις, Παπαθεμελής, Ιατρόπουλος .....;;;
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
O Zoυράρις μου γουστάρει, ο Παπαθεμελής δε με χαλάει, ο Ιατρόπουλος με βουρλίζει, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά. Και οι τρεις είναι από τρία διαφορετικά ιδεολογικά μετερίζια, πράγμα που δείχνει τουλάχιστον την πρόθεση για έναν υπερκομματικό και έξω από παρατάξεις αγώνα. Αυτό εξ ορισμού (για μένα) καλό.
Το πρόβλημα είναι ότι θα παρεισφρύσουν (όπως γίνεται πάντα) κάποιοι συστεμικοί καλοθελητές, που θα υπονομεύσουν στο κίνημα - ει δυνατόν εν τη γενέσει του.
Εκεί σκοντάφτουν πάντα αυτοί οι αγώνες...κι εκεί συνήθως αυτο-καταστρέφονται κι όλας.
Το πρόβλημα είναι ότι θα παρεισφρύσουν (όπως γίνεται πάντα) κάποιοι συστεμικοί καλοθελητές, που θα υπονομεύσουν στο κίνημα - ει δυνατόν εν τη γενέσει του.
Εκεί σκοντάφτουν πάντα αυτοί οι αγώνες...κι εκεί συνήθως αυτο-καταστρέφονται κι όλας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SnowMan
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Έτσι είναι ο κόσμος μας δυστυχώς - μουντό το αύριο όπως μουντό και το χθές.. Ωστόσο το παράδοξα καλό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.ArELa έγραψε: Το πρόβλημα είναι ότι θα παρεισφρύσουν (όπως γίνεται πάντα) κάποιοι συστεμικοί καλοθελητές, που θα υπονομεύσουν στο κίνημα - ει δυνατόν εν τη γενέσει του.
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Χωρις να θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, Βίκυ με λένε...SnowMan έγραψε:Ωστόσο το παράδοξα καλό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.
πολύ φοβάμαι πως και μπορούν και θα γίνουν...
φαίνεται πως δεν πιάσαμε πάτο ακόμα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SnowMan
- Επικοινωνία:
Καταλαβαίνω τι εννοείς και πως το σκέφτεσαι καλή μου Βίκυ. Έρχομαι απλώς από διαφορετική οπτική όταν το λέω. Επικεντρώνομαι ουσιαστικά στον ίδιο τον συντελεστή της κατάστασης/χρόνο. Όλοι πιστεύω πως θα συμφωνήσουν ότι έχουμε για συντελεστή το μείον άπειρο, συντελεστής που θεωρώ προσωπικά ότι ορίζεται με βάση την πνευματική κατάσταση των ανθρώπων που στιγματίζουν τη κοινωνία μας στις διάφορες βαθμίδες. Έχουμε και οι δύο μας άσχημες -λίγο πολύ κοινές θαρρώ- βλέψεις για το αύριο.. Μπορεί να φαντάζει σκοτεινό το αύριο δεν λέω, μα ο μόνος λόγος που φαντάζει σκοτεινό είναι το ότι καθρεφτίζει τις καρδιές των ανθρώπων σήμερα.ArELa έγραψε:Χωρις να θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, Βίκυ με λένε...SnowMan έγραψε:Ωστόσο το παράδοξα καλό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.
Να στο θέσω απλά γιατί θα γίνω πάλι κουραστικός , αισθάνομαι πως έχει κλειστεί 'ο πίθηκας' στον αρνητισμό του (φόβος, κοινωνική αδιαφορία, υλικισμό, εσωστρέφεια κ.ο.κ.) και έχει αναπτύξει καρκινική σχέση με την πραγματικότητα όλη ..όσο μάλλον με τους διπλανούς του. Οι πείνες, οι πόλεμοι, οι λιμοί, οι καταστροφές κ.τ. είναι καταστάσεις που ορίζουν την επιφανειακή ευημερία μιας κοινωνίας. Όποιος όμως ζεί στον 21ο αιώνα σε συνθήκες χωρών του 1ου, 2ου, νεοΕλληνικού κόσμου ( θα μας έλεγα 3ο κοσμικούς αλλά έχουμε υπερβολικά πολλά κακά γνωρίσματα των πρώτων δύο για να το κάνω) και έχει τα μάτια του ανοιχτά θα βλέπει σίγουρα πως η πραγματική ευημερία υπάρχει πολύ πιο έξω απο αυτά τα όρια. Τα πράγματα θεωρώ πως θα είναι καλά μονάχα όταν είμαστε ενωμένοι, όταν θα έχουμε υγιές σχέση (βαθιά κατανόηση, ενδιαφέρον, σεβασμό κ.τ.) με το περιβάλλον γύρω μας (κοινωνία, τροφή, φυσιολογία, πανίδα, δομικά/συσκευές κ.τ.). Προφανώς αυτό που λέω είναι ότι όλα ξεκινάνε απο την παιδεία του συνόλου, αρκεί να μη το μπερδεύουμε με την κατάρτιση στην οποιαδήποτε εκπαίδευση.
Έχει να κάνει περισσότερο με τον 'αέρα' που έχουμε καθώς αποκωδικοποιούμε τις αισθήσεις μας και συλλογιζόμαστε την πραγματικότητα, το πόσο αγαπάμε και εκτιμούμε αυτό το σύμπαν στη διαδικασία αυτή. Περισσότερο με τρομάζει η βία και η αποξένωση στους δρόμους παρά η εισροή 'ξένων απειλών'- είτε είναι φυσικοί, τεχνητοί, στρατιωτικοί.. δεν πάν να'ναι και οι εξωγήινοι που λένε πως έρχονται όπου να'ναι; Αυτά δεν με φοβίζουν.. Η κατάντια του ανθρώπου με φοβίζει. Ίσως αυτός ο φόβος είναι που δεν με αφήνει να συμφωνήσω μαζί σου.
Συγγνώμη αν σε κούρασα
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
δεν έχουμε δει τίποτα ακόμαArELa έγραψε:Χωρις να θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, Βίκυ με λένε...SnowMan έγραψε:Ωστόσο το παράδοξα καλό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.
ακόμα δεν άρχισαν να πουλάνε επιχειρήσεις, οικόπεδα και αγροτεμάχια
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ποιος στην Ελλαδα θα ειναι σε θεση να αγοραζει; (Αρα ξενοι και προσκειμενοι στους ξενους; )Polikos Arkoudos έγραψε:δεν έχουμε δει τίποτα ακόμαArELa έγραψε:Χωρις να θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, Βίκυ με λένε...SnowMan έγραψε:Ωστόσο το παράδοξα καλό της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα.
ακόμα δεν άρχισαν να πουλάνε επιχειρήσεις, οικόπεδα και αγροτεμάχια
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Polikos Arkoudos έγραψε:δεν είναι μέσα Ζουράρις, Παπαθεμελής, Ιατρόπουλος .....;;;
Που να συννεονοηθείς με τον Ζουράρη! Ζουρλάρη θα έπρεπε να τον λέγανε! Μακάρι να είναι κάποια σοβαρή κίνηση, γιατί θέλω απεγνωσμένα να πιαστώ από κάπου, αλλά ακόμη ψάχνω όπως και οι περισσότεροί μας!
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις. Και αν θα το βρεις δεν θα 'ναι αυτό που ποθείς
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Snow man χαίρομαι πολύ όταν περνάς από εδώSnowMan έγραψε: Καταλαβαίνω τι εννοείς και πως το σκέφτεσαι καλή μου Βίκυ. Έρχομαι απλώς από διαφορετική οπτική όταν το λέω. Επικεντρώνομαι ουσιαστικά στον ίδιο τον συντελεστή της κατάστασης/χρόνο. Όλοι πιστεύω πως θα συμφωνήσουν ότι έχουμε για συντελεστή το μείον άπειρο, συντελεστής που θεωρώ προσωπικά ότι ορίζεται με βάση την πνευματική κατάσταση των ανθρώπων που στιγματίζουν τη κοινωνία μας στις διάφορες βαθμίδες. Έχουμε και οι δύο μας άσχημες -λίγο πολύ κοινές θαρρώ- βλέψεις για το αύριο.. Μπορεί να φαντάζει σκοτεινό το αύριο δεν λέω, μα ο μόνος λόγος που φαντάζει σκοτεινό είναι το ότι καθρεφτίζει τις καρδιές των ανθρώπων σήμερα.
Να στο θέσω απλά γιατί θα γίνω πάλι κουραστικός , αισθάνομαι πως έχει κλειστεί 'ο πίθηκας' στον αρνητισμό του (φόβος, κοινωνική αδιαφορία, υλικισμό, εσωστρέφεια κ.ο.κ.) και έχει αναπτύξει καρκινική σχέση με την πραγματικότητα όλη ..όσο μάλλον με τους διπλανούς του. Οι πείνες, οι πόλεμοι, οι λιμοί, οι καταστροφές κ.τ. είναι καταστάσεις που ορίζουν την επιφανειακή ευημερία μιας κοινωνίας. Όποιος όμως ζεί στον 21ο αιώνα σε συνθήκες χωρών του 1ου, 2ου, νεοΕλληνικού κόσμου ( θα μας έλεγα 3ο κοσμικούς αλλά έχουμε υπερβολικά πολλά κακά γνωρίσματα των πρώτων δύο για να το κάνω) και έχει τα μάτια του ανοιχτά θα βλέπει σίγουρα πως η πραγματική ευημερία υπάρχει πολύ πιο έξω απο αυτά τα όρια. Τα πράγματα θεωρώ πως θα είναι καλά μονάχα όταν είμαστε ενωμένοι, όταν θα έχουμε υγιές σχέση (βαθιά κατανόηση, ενδιαφέρον, σεβασμό κ.τ.) με το περιβάλλον γύρω μας (κοινωνία, τροφή, φυσιολογία, πανίδα, δομικά/συσκευές κ.τ.). Προφανώς αυτό που λέω είναι ότι όλα ξεκινάνε απο την παιδεία του συνόλου, αρκεί να μη το μπερδεύουμε με την κατάρτιση στην οποιαδήποτε εκπαίδευση.
Έχει να κάνει περισσότερο με τον 'αέρα' που έχουμε καθώς αποκωδικοποιούμε τις αισθήσεις μας και συλλογιζόμαστε την πραγματικότητα, το πόσο αγαπάμε και εκτιμούμε αυτό το σύμπαν στη διαδικασία αυτή. Περισσότερο με τρομάζει η βία και η αποξένωση στους δρόμους παρά η εισροή 'ξένων απειλών'- είτε είναι φυσικοί, τεχνητοί, στρατιωτικοί.. δεν πάν να'ναι και οι εξωγήινοι που λένε πως έρχονται όπου να'ναι; Αυτά δεν με φοβίζουν.. Η κατάντια του ανθρώπου με φοβίζει. Ίσως αυτός ο φόβος είναι που δεν με αφήνει να συμφωνήσω μαζί σου.
Συγγνώμη αν σε κούρασα
και αφήνεις ένα στίγμα της σκέψης σου και της γραφής σου.
Συμφωνώ τις περισσότερες φορές μαζί σου και χαίρομαι
που ένας νεαρός στην ηλικία άνθρωπος του σήμερα
αντιλαμβάνεται την ζωή γύρω του όπως εσύ.
Όσον αφορά την κατάντια του ανθρώπου πιστεύω
ότι στο σύνολο του ο άνθρωπος αφυπνίζεται.
Με μια αφύπνιση ανάλογη του "οπτικού" του πεδίου.
Η κατάντια του ανθρώπου είναι επίπλαστη και δημιουργημένη.
Αισθάνομαι ότι είναι μια εποχή που κανένα άκρο
δεν προσφέρει λύση.
Είναι κάπως σαν το σωστό και το λάθος να έχουν χάσει παντελώς το νόημα τους.
Η θέση δεν είναι στις ασφαλείς όχθες, αλλά στο κέντρο του ποταμού.
Σταθερά στο βαθύ εσωτερικό μας κέντρο λοιπόν χωρίς φόβους και λύπες snowman.
Να είσαι καλά.
υγ. Εμένα σίγουρα δεν με κουράζεις.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- SnowMan
- Επικοινωνία:
[quote="ION 4ever"][/quote]
Μακάρι να έχεις δίκιο για την επερχόμενη "αφύπνιση". Μέχρι πρόσφατα την ίδια αίσθηση είχα και εγώ, όσο βάσιζα την καταστροφική τάση του συμπολίτη μου στην άγνοια / φτώχεια πληροφοριών που κατέχει. Στη συνέχεια άλλαξα γνώμη, αρχίζω να πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι σε πολυ πιο εσωτερικό επίπεδο.. Δεν είναι τόσο αινιγματικό όσο ακούγετε, η απλή αλήθεια των πραγμάτων έχει ως εξής: ο πολίτης το μονο που θέλει ειναι να διατηρήσει τον τρόπο ζωής του σε σταθερούς ρυθμούς, και θα το κάνει έστω και αν πρεπει να θάψει καθε σπίθα κοινωνικής μερμινας. Ίσως πουλάω πολύ δράμα (ιδίως όταν τόσο υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες μας προσμένουν) και το ποτήρι δεν έχει στερέψει, αλλά είναι αρκετά άδειο σίγουρα.
Μακάρι να έχεις δίκιο για την επερχόμενη "αφύπνιση". Μέχρι πρόσφατα την ίδια αίσθηση είχα και εγώ, όσο βάσιζα την καταστροφική τάση του συμπολίτη μου στην άγνοια / φτώχεια πληροφοριών που κατέχει. Στη συνέχεια άλλαξα γνώμη, αρχίζω να πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι σε πολυ πιο εσωτερικό επίπεδο.. Δεν είναι τόσο αινιγματικό όσο ακούγετε, η απλή αλήθεια των πραγμάτων έχει ως εξής: ο πολίτης το μονο που θέλει ειναι να διατηρήσει τον τρόπο ζωής του σε σταθερούς ρυθμούς, και θα το κάνει έστω και αν πρεπει να θάψει καθε σπίθα κοινωνικής μερμινας. Ίσως πουλάω πολύ δράμα (ιδίως όταν τόσο υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες μας προσμένουν) και το ποτήρι δεν έχει στερέψει, αλλά είναι αρκετά άδειο σίγουρα.