Ο Μπιν Λαντεν είναι πραγματικά νεκρός

Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Ο Μπιν Λαντεν είναι πραγματικά νεκρός

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 19 Απρ 2011, 17:20

Και κάποιοι αναγκάζονται να το παραδεχτούν τώρα. :thumbsdown:

http://www.sovereignindependent.com/?p=18055
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ο Μπιν Λαντεν είναι πραγματικά νεκρός

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 19 Απρ 2011, 17:39

Tώωωωωωωωωωρα... :lol:

έχει αποδημήσει εδώ και 10 χρόνια!

Ζωή σε λόγου τους. Ή μάλλον...κακό ψόφο να πω? Άσε δεν είμαι κακιά, το σύμπαν ξέρει να τους τακτοποιήσει. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Τρί 19 Απρ 2011, 22:22

Ζεί όμως στις καρδιές μας!!.. Ναι, συγγνώμη για το εριστικό μου χιούμορ :aman: ..αλλά πως μπορούμε να ξέρουμε οτιδίποτε για αυτόν τον άνθρωπο (πέρα απο το να γνωρίζουμε ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα για εκείνον πέρα απο το ότι συνεργαζόταν άμεσα με το CIA και πως φαίνεται να την σύνδεε με την Al Qaeda; Όχι ότι έχει σημασία φαντάζομαι. Πάντως μερικοί ισχυρίζονται πως ζεί ακόμα και πως είναι ο Obama :loco: ), να είναι και να πράττει καλά όπου και αν είναι πάντως :angel:
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 19 Απρ 2011, 22:31

Πεθανε η "πεθανε" το ιδιο κανει , τη "δουλια" του την εκανε, και μαλλον απο το Ριαντ μεσα στη χλιδα , το πολυ πολυ να μας μοστραρουν κανενα καινουριο " εργαλειο " . εδω λεει μπαινοβγαιναν "αλκαιντηδες" στο πενταγωνο , κατα τα αλλα ο GI και ο καθε αμερικαν πατριοτ νομιζαν οτι το νεισον πολεμαγε και πολεμαει την "τρομοκρατια " :punch:
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 19 Απρ 2011, 22:35

Κι εγώ πισεύω πως όλοι αυτοί δεν τρώνε κουτόχορτο. Προφανώς τους συμφέρει να διαδώσουν ότι πέθανε. Υπάρχουν πολλά Αμερικανάκια που θα κοιμούνται πιο ήσυχα μετά από αυτή τη δήλωση κι έτσι αν γίνει κάτι έξτρα θα έχουμε ξανά φανατισμούς από την αρχή. Όπως καταλάβατε, δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 19 Απρ 2011, 23:24

Δεν διαδώσανε τίποτα. Ο κόσμος κι ο ντουνιάς το'χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Μην κοιτάς που εδώ δεν τα πολυσυζητάνε γιατί δεν μας αφορούν.

Τα "διαγγέλματα" του Μπ.Λ. ήταν όλα στημένα για να διασπείρουν το φόβο και να δικαιολογούν τα όποια φασιστικά μέτρα (και αφαιρέσεις δικαιωμάτων) επιβάλλουν για "ασφάλεια" από τρομοκρατίες του Μπ.Λ.

Ειδικές φωνητικές αναλύσεις/προφοράς κλπ, που έκαναν εξειδικευμένα άτομα, παρουσίασαν με τεκμήρια ότι ο δήθεν Μπ.Λ. ήταν Ιορδανός σωσίας του.
Η νεφρική ανεπάρκεια του Μπ.Λ. τελικά τον σκότωσε 5-6 μήνες μετά την πτώση των διδύμων.

Κι αφού πλέον ο πληθυσμός είχε πάρει χαμπάρι την εξαπάτηση και δεν φοβόταν, αφού είχαν γελοιοποιηθεί σε όλα τα εναλλακτικά ΜΜΕ (και μέσω ζάιτγκαϊστ) για τον δήθεν Μπ.Λ. που παρουσίαζαν κάθε τρεις και δύο να βγάζει απειλητικά "διαγγέλματα", στο τέλος σταμάτησαν να εμφανίζονται τέτοια "διαγγέλματα", γιατι απλά δε μάσαγε ο κόσμος και τελικά εδέησαν να παραδεχτούν αυτό που όλοι (εκτός Ελλάδος τουλάχιστον) ήξεραν από καιρό.

δες το όλο, αλλά στάσου και στο 2:53...

Επίσης αν βάλεις "Bin Landen fake video" θα σου βγάλει ένα κάρο αποτελέσματα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 19 Απρ 2011, 23:33

Έχει καμιά διαφορά αν είναι νεκρός η ζωντανός?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 20 Απρ 2011, 00:16

Τώρα τι με ανάβεις με μια αράδα ρε Σοκολάτα και θα με κάνεις να αραδιάσω ένα κατεβατό για μια αράδα? Πώς τα καταφέρνεις και μ'ερεθίζεις έτσι; :lol:
Ε, παρ'το λοιπόν, να'χεις να παιζεις:

Έχει σημασία, στο βαθμό που τον χρησιμοποιούσαν για μπαμπούλα (με τα δήθεν διαγγέλματα) για να λαβαίνουν όλο και σκληροτερα μέτρα "ασφαλείας", να αφαιρούν όλο και περισσότερα δικαιώματα με το patriot act, να μπουζουριάζουν όποιους τους κάθονται στραβά, για όσο γουστάρουν, να τους χώνουν σε Γκουαντάναμο (και άλλα κέντρα..."αναψυχής") για παραθέριση μετά βασανιστηρίων, κι όλα αυτά στο όνομα ενός πρώην (μπορεί και μέχρι τέλους) συνεργάτη τους, που μόνο αυτός ως μεμονωμένος ένας άνθρωπος δεν ευθύνεται για την πτώση...

Το όπλο των Νεοταξιτο-Ολιγαρχών δεν είναι μόνο ο φόβος, είναι και η σύγχυση.
Καραμπερδεύουν τους πάντες. Πασάρουν μονίμως το παράλογο για λογικό, και το εγκληματικό για "ηθική".

Μέχρι χθες η Αλκάιντα ήταν ο απόλυτος δαίμονας, σήμερα είναι "φιλαράκια" τους (γιατί κάνουν "αντίσταση" στον Καντάφι) και αν πει κάποιος στην Αμερική κακό για αυτήν, είναι αντι-αμερικανός... Ο σημερινός αρχηγός της Αλκάιντα (Αμουαρ ΑλΑλάκι πώς σκατά τον λένε) γευματίζει στο Λευκό Οίκο, έχει κάνει το πεντάγωνο τσιφλίκι του, κατά τα άλλα ..."καταζητείται"
Ο Μπιν Λάντεν απ'την άλλη που υποτίθεται ότι έριξε ολόκληρους διδύμους, δεν ορίστηκε ποτέ ως "καταζητούμενος για τους διδύμους" κατά το FBI, oχι κατ'εμέ! (Aυτό είπα στη Νένα να κοιτάξει στο 2:53 του βίντεο).

Ξεπάτωσαν τη Λιβύη στις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, σκοτώνουν αμάχους με τη σέσουλα, ΚΑΙ αντικαθεστωτικούς, αλλά οι βόμβες διασποράς του Καντάφι κάνουν θόρυβο μόνο... ΑΝ δεν ειναι κι αυτό άλλη μια ψεματάρα, με τις οποίες μας έχουν καραμπουκώσει τελευταία όλα τα ΜΜΕ.
Κατά τα άλλα ο Ομπλάμπλα δήλωσε στον αμερικανικό λαό πως αυτό που κάνει δεν είναι πόλεμος, αλλά kinetic action. Μη χέσω και αφυδατωθώ δηλαδή...

Σημασία δεν έχει αν είναι νεκρός ή ζωντανός, σημασία έχει πόσο εμφανώς ξεφτιλισμενη είναι η πολιτική τους, πόσο εμφανή είναι και τα ψέματά τους, πόσο ηλιθια μας χειραγωγούν υποτιμώντας και τη νοημοσύνη και τη ζωή μας, και με πόσο θράσος παραδέχονται ΤΩΡΑ ότι πέθανε, ενώ για χρόνια μετέτρεπαν τους πολίτες σε φοβικά γκάου πίου, με την απειλή του δαίμονα Μπ. Λ. - και παρ'όλα αυτά, ακόμα "περνάνε" στους λαούς ως "επίσημοι" άρα και "σωστοί" αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες, τα γιαούρτια κι ό,τι άλλο βρούμε μπροστά μας... (μην ξαναχέσω γιατί θα ξαντεριαστώ στο τέλος :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Τετ 20 Απρ 2011, 00:27

Ναι οκ έχει γίνει πολύ εμφανές είδη όμβς.. ο κόσμος δεν είναι εν άγνοια, δεν είναι θύμα εδώ και κάτι δεκαετίες τουλάχιστον.. Εκμεταλλευτής είναι ο κόσμος.. δηλαδή τώρα που βγήκε αυτό θα γίνει εξέγερση στις ΗΠΑ; εγώ με την επαφή που έχω με κόσμο απο ΗΠΑ σε διαβεβαιώ πως οι μισοί+++ ξέρουν ποιοι είναι οι 'skulls n bones' και ότι άνηκαν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι σαυτη (γιατί βγάλαν τον obama - παιδί Χάρβαρντ νομίζεις;)Αγνοούν, αποφεύγουν, διαστρέφουν την πραγματικότητα σύμφωνα με τις επιφανειακές τους ανάγκες. Σαν και δεν ήξεραν οι Έλληνες ότι η Ελλάδα αυτοκαταστρέφεται οικονομικά τόσα χρόνια; Το ΔΝΤ άλλαξε κάτι;.. Όσο μάλλον ο 'θάνατος' του φίλου μου του Ομπαμα μπιν λαντεν :cool:

[edit: ευτυχώς δεν είμαι αυτός που σε έφερε σε έξαψη τελικά - προσπέρασα μια σειρά απο Posts]
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 20 Απρ 2011, 00:44

ArELa έγραψε:ενώ για χρόνια μετέτρεπαν τους πολίτες σε φοβικά γκάου πίου, με την απειλή του δαίμονα Μπ. Λ. - και παρ'όλα αυτά, ακόμα "περνάνε" στους λαούς ως "επίσημοι" άρα και "σωστοί" αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες,
Αυτο θα πει "τρομοκρατια" και ...πετυχε
οπως και κατι περιστατικα που και βιζα ειχαν εκδοσει χμ.. για να παρουν φωτια τα βρακια του αλουνου εν πτηση με αποτελεσμα ........ να ακτινοβολουν με τα σκανερ τους και να ψαχνουν και τα μωρα παιδια ...για την χμ...ασφαλεια τους
και πες μου πετυχε η δεν πετυχε η "τρομοκρατια " λοιπον ; και με τη βοηθεια ε ;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 20 Απρ 2011, 00:48

SnowMan έγραψε:[edit: ευτυχώς δεν είμαι αυτός που σε έφερε σε έξαψη τελικά - προσπέρασα μια σειρά απο Posts]
Μωρέ η έξαψη μου είναι μόνο για την αλήθεια.
Ακούω/βλέπω τόσα πολλά βίντεο/αντικαθεστωτικά ξένα σάιτς που εχω πλήρη ενημέρωση. Όχι γιατί είμαι έξυπνη, αλλά γιατί ψαχνω και βρίσκω εύκολα, έχοντας την άνεση της γλώσσας. Απλά θέλω να τα λέω έτσι για την τάξη της ενημέρωσης. Όποιος θέλει τα συνυπολογίζει, όποιος τα θεωρεί άχρηστα, ας τα αγνοήσει.

Η οργή μου μόνο απέναντι στους νεοταξίτες στρέφεται και αυτή πλέον είναι ελεγχόμενη, γιατί πιστεύω πως πρέπει να ελέγχουμε το θυμικό και να'μαστε ψύχραιμοι για να τους αντιπαλέψουμε σωστά. Αν ενίοτε ξεφεύγω, ζητώ συγνώμη. Αυτό το "ξεφεύγω" είναι για μένα μια βαλβίδα ασφαλείας όπως σε χύτρα ταχύτητας. Πρέπει ξεφεύγω ορισμένες φορές εδώ, για να μην ξεφύγω τελείως και γενικότερα στη ζωή μου. :?

Orion έγραψε:και πες μου πετυχε η δεν πετυχε η "τρομοκρατια " λοιπον ; και με τη βοηθεια ε ;
Σε μεγάλο ποσοστό πολιτών πετυχαίνει. Γιατί έχουν ζομποποιηθεί τελείως.
Όμως για τα body scanners έχει γίνει μεγάλο θέμα, ακόμα και από τα ζόμπι και έχουν αρχίσει να μαζεύονται... τουλάχιστον έτσι ειδα στο drudge report... Και πιστεύω να ξέρεις τι σημαίνει drudge report. Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό-ενημερωτικό σάιτ παγκοσμίως με εκατομμύρια hits ημερησίως. Συμπεριλαμβάνει και πολλά ρεπορτάζ "εναλλακτικών" πηγών, πράγμα που το κάνει ελκυστικό σε πολλά μετερίζια και σε αντικαθεστωτικούς.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 20 Απρ 2011, 01:15

Ειναι καθαρα ενεργειες ελεγχου των ανθρωπων , παντα επιχειρουσαν πανω στο πλαισιο
- δημιουργια φοβου
- αναγκη σαν αποτελεσμα του φοβου του μεσου ανθρωπου για ασφαλεια
- προσφορα ασφαλειας επιφανειακα αλλα ουσιαστικα προσπαθεια απολυτου ελεγχου του ανθρωπου

Γραφεις κι εσυ για προσπαθεια ελεγχου του θυμικου μας , και ψυχραιμια , σωστα γιατι τα περισσοτερα "παιχνιδια " τους εκει πατανε και πιανει, γιατι ο μεσος ανθρωπος τρωει καθημερινα στη μαπα εναν καταιγισμο απο τετοιες " επιθεσεις " με αποτελεσμα να εχει αδρανοποιηθει οι αντιδραση του " καντε μου οτι θελετε , αρκει να με αφηνετε να βλεπω την αγαπημενη μου σειρα και να χαζολογαω στο φατσομπουκι , και σας ευχαριστω πολυ , τα αλλα δεν με απασχολουν "
σοκ και αποδοχη μιας "νεας καταστασης " .....
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Σάβ 23 Απρ 2011, 21:44

Αχ Βίκυ, μάλλον έχεις δίκιο που εξάπτεσαι. Πρέπει να πάρω νέο φίλτρο νερού μου φαίνεται :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=WINDtlPXmmE
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!

Δημοσίευση από Atkins » Δευ 02 Μάιος 2011, 18:56

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/16 ... -thalassa/

Γιατί ρίξανε το πτώμα του Μπιν Λάντεν στη θάλασσα;

ψαχνω ωμο να πεθανω στο γελιο :lol:
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 02 Μάιος 2011, 19:10

Επιβεβαιώθηκε η παγκόσμια πρωτιά του defencenet.gr - Πλαστή η φωτό

Πλαστή αποδεικνύεται η φωτογραφία που κυκλοφόρησαν τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα που δείχνει νεκρό τον Σαουδάραβα και καταζητούμενο τρομοκράτη Osama Bin Laden, σύμφωνε με όσα αποκαλύπτει η ανάλυση στην οποία προχώρησε το defencenet.gr. Μετά από σύγκριση που προχώρησε το defencenet.gr και τα αποτελέσματα παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι πρόκειται για δουλειά στο photoshop.

Η φωτογραφία του «νεκρού» Bin Laden έχει προέλθει από μια άλλη που κυκλοφόρησε το 2009, αλλά είναι άγνωστο πότε ακριβώς είχε ληφθεί και τροποποιήθηκε αναλόγως έτσι ώστε να παρουσιάζει το Νο 1 καταζητούμενο των αμερικανικών αρχών γεμάτο αίματα ενώ φαίνεται ότι δεχθεί χτυπήματα και στο κεφάλι.

(Ανανέωση 13.58: Περίπου δύο ώρες μετά την αποκάλυψη του defencenet.gr οι Πακιστανοί παραδέχθηκαν ότι η φωτό είναι ψεύτικη! "Ήταν πράγματι μια πλαστή φωτογραφία, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ το 2009", εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράνα Τζαουάντ, ο επικεφαλής του γραφείου στο Ισλαμαμπάντ του Geo TV, του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού δικτύου στο Πακιστάν. "Είχαμε επισημάνει, όταν την μεταδώσαμε, πως η αυθεντικότητά της δεν ήταν δυνατό προς το παρόν να επιβεβαιωθεί, στη συνέχεια ελέγξαμε και την αποσύραμε", κατέληξε ο Τζαουάντ).

Όπως είναι εύλογο δεν είναι δυνατό το ίδιο πρόσωπο να έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά τη στιγμή του θανάτου του με μια φωτογραφία που είχε ληφθεί χρόνια πριν. Ειδικότερα οι λεπτομέρειες στο στόμα του Bin Laden –το άνοιγμα, τα δόντια το πόσα από αυτά φαίνονται ακόμη και το μήκος της γενειάδας του- να είναι ταυτόσημες με τόσο μεγάλη χρονική διαφορά. Εν ολίγοις δεν είναι δυνατό ο Bin Laden στον επιθανάτιο ρόγχο του να πήρε ακριβώς την ίδια στάση, με την ίδια ακριβώς έκφραση με αυτή που είχε στη δεξιά φωτογραφία!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τοποθετήσαμε την αριστερή φωτογραφία του Bin Laden επάνω στη δεξιά όπου φαίνεται νεκρός για να διαπιστώσουμε απλά ότι πρόκειται περί ακριβώς της ίδιας φωτογραφίας.

(Για να δείτε τις φωτογραφίες μεταβείτε εδώ http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139 )

Άντε να δούμε με τις μαλακίες τους ανοιξιάτικα....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 02 Μάιος 2011, 19:53

Αποτυχημένο μοντάζ.

Σαν αρνί ψητό στη σούβλα μοιάζει με την πέτσα ξεροψημένη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 02 Μάιος 2011, 20:59

Και ένα βίντεο με την Μπεναζίρ Μπούτο λίγο πριν τη φάνε που δήλωσε ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ήδη νεκρός.

Μπορεί να τον είχαν σε κανένα καταψύκτη για να τον βγάλουν την κατάλληλη στιγμή.

Και η κατάλληλη στιγμή ήρθε τώρα.

Ο Καντάφι είπε ότι η Αλ Κάιντα κρύβεραι πίσω από τους δήθεν εξεγερμένους και ήθελαν να τον βγάλουν τρελό.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
OberoN
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από OberoN » Δευ 02 Μάιος 2011, 22:48

Νομίζω ότι έχουν υπερεκτιμήσει τους ψεκασμούς που κάνουν γιατι'ακόμη δεν γίναμε τόσο ηλίθιοι όσο πιστεύουν...

Εγώ απορώ αυτοί που πανηγύριζαν στην αμερική είναι τόσο ζώα ή απλώς κομπάρσοι ?

Τον πέταξαν στη θάλασσα αφού πρώτα του έκαναν και τελετή, έκαψαν το σπίτι, ..., έλεος, να γελάσω ή να κλάψω από τα γέλια... ?

Εγώ θαυμάζω τους πολιτιικούς, ο μπάμιας έλεγε αυτή τη μ@λ@κία με τόση σοβαρότητα που κόντεψα να τον πιστέψω...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 02 Μάιος 2011, 23:19

Αν και πιστευω οτι ολα στο συμπαν σχετιζονται.
Πραγματικα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα αν ενα τσιρακι στην αλλη ακρη της γης στο αφγανιστάν ζει η πέθανε.
Ελεος. οχι αλλο κάρβουνο.
Εχουμε να ασχοληθουμε με το αν θα χουμε να φαμε με αυριο και με κυβερνησεις που μας ξεπουλανε απο το πρωι ως το βράδυ.
και μας ταϊζουν με πριγκιπικους γάμους και με λαντεν.
Ελεος αδερφια :)
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 03 Μάιος 2011, 00:27

Καλα τα λες , απλα υπαρχει μια μικρη περιεργεια για το που το πανε , οχι γενικοτερα , αλλα στο επομενο βημα , αφου "σκοτωσαν" τον Σαουδαραβα
Άβαταρ μέλους
RedSky
Irc ψευδώνυμο: RedSky
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RedSky » Τρί 03 Μάιος 2011, 00:59

Ο Alex Jones έλεγε από το 2002, ότι η CIA έχει κατεψυγμένο τον Μπιν Λάντεν

Εικόνα

Όταν εντοπίστηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, δεν ήταν σε καμιά σπηλιά σε κανένα αγριότοπο του Αφγανιστάν, αλλά σε ένα φαινομενικά άνετο αρχοντικό μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη στρατιωτική ακαδημία του Πακιστάν, που είναι γνωστή ως το Sandhurst (η στρατιωτική ακαδημία του βρετανικού στρατού) του Πακιστάν. - Μια περιοχή που βρίσκεται υπό την συνεχή παρακολούθηση της NSA;

- Παρακάτω το άρθρο των Kurt Nimmo και Alex Jones (Infowars.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το CNN και όλα τα γνωστά αμερικάνικα ΜΜΕ αναφέρουν από χθες το απόγευμα ότι ο Αμερικάνικος στρατός σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν σε μια έπαυλη έξω από την πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.

Σε δήλωσή του προς το έθνος, ο Ομπάμα είπε ότι διέταξε την επίθεση που σκότωσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τον Οσάμα. Το υπόλοιπο της ομιλίας του ακολούθησε το στάνταρ σενάριο τρόμου της προπαγάνδας του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Μια μικρή ομάδα Αμερικανών στρατιωτών σκότωσε τον Μπιν Λάντεν σε μια μάχη στο συγκρότημα όπου κρυβόταν, στην πόλη Αμποταμπάντ του Πακιστάν, δήλωσε ο πρόεδρος σε μια δραματική δήλωση αργά τη νύχτα στο Λευκό Οίκο, όπως ανέφερε το Associated Press.

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι στρατιώτες πήρε τα λείψανά του. Μένει να δούμε αν η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία ότι τα λείψανα είναι πράγματι του Οσάμα μπιν Λάντεν. (Σχ. Κ.Ο.: Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας ότι η σορός του ποντίστηκε στη θάλασσα. Όπως εξήγησε, η μουσουλμανική παράδοση ορίζει ότι η σορός πρέπει να ταφεί μέσα σε 24 ώρες. Δεδομένου ότι καμία χώρα δεν θα δεχόταν να ταφεί στο έδαφός της ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης στον κόσμο, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ποντιστεί η σορός του στη θάλασσα. Ο αξιωματούχος δεν ανέφερε πού έγινε αυτό).

"Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται, αλλά απόψε η Αμερική έχει στείλει ένα αλάνθαστο μήνυμα: Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος θα χρειαστεί, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Μπους. Το 2006, ο Μπους παραδέχθηκε ότι η σύλληψη του Οσάμα δεν ήταν πρώτη προτεραιότητα.

Τον Φεβρουάριο του 2004, το κρατικό ραδιόφωνο του Ιράν υποστήριξε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί στην παραμεθόρια περιοχή του Πακιστάν με το Αφγανιστάν" εδώ και πολύ καιρό." Το Πεντάγωνο και Πακιστανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν την είδηση. "Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έχει συλληφθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά ο Μπους προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει για ελιγμούς προπαγάνδα στις προεδρικές εκλογές," έλεγε το ρεπορτάζ.

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια αμέσως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Το 2002, ο Πακιστανός πρόεδρος Περβέζ Μουσάραφ δήλωσε ότι ο Μπιν Λάντεν είχε νεφρική νόσο, και ότι είχε ζητήσει ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης, όταν ζούσε στο Αφγανιστάν. Την ίδια χρονιά, ανώτατος αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής του FBI, ο Dale Watson, είπε, "εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιθανόν να μην μαζί μας πια".

Ένας ηγέτης των Ταλιμπάν δήλωσε στο Pakistan Observer στις 21 Δεκεμβρίου 2002, ότι ο Μπιν Λάντεν έπασχε από μια σοβαρή επιπλοκή των πνευμόνων και πέθανε στα μέσα Δεκεμβρίου, στην περιοχή των βουνών της Tora Bora. Η πηγή υποστήριξε ότι ο Μπιν Λάντεν θάφτηκε τιμητικά στην τελευταία κατοικία του και ο τάφος του έγινε σύμφωνα με την Wahabi πίστη του, σύμφωνα με το Fox News.

Στον Alex Jones αναφέρθηκε ζωντανά στο ραδιόφωνο το 2002, από υψηλού επιπέδου μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από νεφρική ανεπάρκεια στις αρχές του 2002.

«Την είδηση την έχω από υψηλού επιπέδου πηγές, μέσα από την κυβέρνηση του Μπους, ότι ... Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικά αίτια και ότι η οικογένειά του έχει δώσει το σώμα του στην CIA, ότι θα το χρησιμοποιήσουν πριν από τις εκλογές, ότι αυτός βρίσκεται κατεψυγμένος τώρα. Θα ισχυριστούν ότι τον σκότωσαν λίγο πριν από τις εκλογές", δήλωνε τότε ο Άλεξ.

"Ο Jones επίστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είναι παραπληροφόρηση, αλλά ισχυρίστηκε ότι η βάση του στο Ώστιν του Τέξας ήταν πολύ κοντά στην κυβέρνηση Μπους και παρόμοιες πληροφορίες που έλαβε κατά το παρελθόν αποδείχτηκαν αξιόπιστες," έγραψε ο Paul Joseph Watson τον Αύγουστο του 2002.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2004, το CNN ανέφερε ότι πρόσωπα μέσα από τους Δημοκρατικούς είχαν πει ότι ο Τζορτζ Μπους επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τον σώμα του Μπιν Λάντεν ως άσσο από το μανίκι, εάν πίστευε ότι κινδύνευε να χάσει την εκλογή του 2004. Αυτό επιβεβαίωσε τα στοιχεία που είχαν δοθεί στον Jones από το μέλη του CFR και άλλους.

Το 2003, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Madeleine Albright δήλωσε στον αναλυτή του Fox News Channel, Morton Kondracke, ότι είχε την υποψία ότι ο Μπους γνώριζε τα ίχνη του Οσάμα μπιν Λάντεν και περίμενε για την καλύτερη στιγμή βάση πολιτικής σκοπιμότητας για να ανακοινώσει τη σύλληψή του.

Η Μπεναζίρ Μπούτο, που σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας στο τέλος του 2007, δήλωσε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε σκοτωθεί από τον Ahmed Omar Saeed Sheikh, ένα άνδρα που καταδικάστηκε για την απαγωγή και τη δολοφονία του δημοσιογράφου Ντάνιελ Περλ.

Η εξαγγελία του Ομπάμα ήρθε μετά από την κυκλοφορία ενός εξαιρετικά ύποπτου πιστοποιητικού γεννήσεως την περασμένη εβδομάδα. Και τα δύο γεγονότα αποτελούν ψυχολογικές επιχειρήσεις που προμηνύουν ενδεχομένως πιο σημαντικά γεγονότα τις επόμενες ημέρες, καθώς το αμερικανικό δολάριο συνεχίζει να χάνει την ιδιότητα των αποθεματικών του, η οικονομία αδυνατεί να ανακάμψει, όπως είχε υποσχεθεί, και οι πόλεμοι επεκτείνονται στη Λιβύη, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν (Σχ. Κ.Ο.: και τα ποσοστά του είναι ιδιαίτερα χαμηλά, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ρον Πωλ).

Το προπαγανδιστικό τέχνασμα του Ομπάμα φτάνει την ώρα που οι Δημοκρατικοί δεν είναι ενθουσιασμένοι με την προεδρική επανεκλογή του ηγέτη τους που βρίσκεται απέναντι από ένα αριθμού Ρεπουμπλικανών υποψηφίων οι οποίοι του ασκούν έντονη κριτική του ότι δεν καλούς χειρισμούς του στην οικονομία, αλλά και στη διαχείριση του κατασκευαζόμενου πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

http://redskywarning.blogspot.com/2011/ ... 2-cia.html
Άβαταρ μέλους
RedSky
Irc ψευδώνυμο: RedSky
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RedSky » Τρί 03 Μάιος 2011, 01:01

Ο δεύτερος θάνατος του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Του Dr. Paul Craig Roberts (Global Research) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αν σήμερα ήταν 1η Απριλίου και όχι 2 Μαΐου, θα μπορούσαμε να την απορρίψουμε σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο την είδηση ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μάχη στο Πακιστάν και στα γρήγορα θάφτηκε εν πλω. Όπως έχει όμως το πράγμα, πρέπει να το λάβουμε ως μια ακόμη απόδειξη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει απεριόριστη πίστη στην ευπιστία των Αμερικανών.

Για σκεφτείτε το. Ποιες είναι οι πιθανότητες για ένα πρόσωπο που φέρεται ότι πάσχει από ασθένεια των νεφρών και που χρειάζεται αιμοκάθαρση και, επιπλέον, έχει προσβληθεί από διαβήτη και έχει χαμηλή αρτηριακή πίεση, να επέζησε σε κρησφύγετα στα βουνά για μια δεκαετία; Αν ο Μπιν Λάντεν είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τον αναγκαίο εξοπλισμό αιμοκάθαρσης και ιατρική περίθαλψη, που απαιτούσε η κατάσταση της υγείας του, δεν θα ήταν ο εξοπλισμός της αιμοκάθαρσης στη θέση του; Γιατί χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να τον βρουν;

Σκεφτείτε, επίσης, τους ισχυρισμούς, που επαναλαμβάνουν τα θριαμβολογούντα και για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν αμερικάνικα media, ότι «ο Μπιν Λάντεν που χρησιμοποίησε τα εκατομμύριά του για να χρηματοδοτεί στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Σουδάν, τις Φιλιππίνες, και το Αφγανιστάν, στέλνοντας «ιερούς πολεμιστές» να υποδαυλίσουν επαναστάσεις και να αγωνιστούν μαζί με δνάμεις μουσουλμάνων φονταμενταλιστών σε όλη τη Βόρεια Αφρική, την Τσετσενία, το Τατζικιστάν και τη Βοσνία". Αυτό είναι μια μεγάλη δραστηριότητα για να την διαχειριστείς με κάποια εκατομμύρια (ίσως οι ΗΠΑ έπρεπε να τον θέσουν επικεφαλής του Πενταγώνου!), αλλά το κύριο ερώτημα είναι: πώς ήταν σε θέση ο Μπιν Λάντεν να μεταφέρει τα χρήματά του; Τι τραπεζικό σύστημα τον βοηθούσε; Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταφέρνει να προβαίνει σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων ατόμων και ολόκληρων χωρών, όπως η Λιβύη η πιο πρόσφατη. Γιατί όχι του Μπιν Λάντεν; Ήταν αυτός που κουβαλούσε μαζί του 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσά νομίσματα και τα έστελνε στους απεσταλμένους του για τη διανομή των πληρωμών σε απομακρυσμένες επιχειρήσεις του;

Η είδηση αυτή έχει την οσμή ενός σκηνοθετημένου γεγονότος. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη αναθυμιάσεις από την θριαμβευτική ειδησεογραφία φορτωμένη με υπερβολές, από πανηγυρίζοντες Αμερικάνους που ανεμίζουν σημαίες φωνάζοντας “USA USA”.

Θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι άλλο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα βρίσκεται σε απελπιστική ανάγκη για μια νίκη. Διέπραξε το σφάλμα του ανόητου ή να επανεκκινήσει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, και τώρα μετά από μια δεκαετία πολέμου οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ένα αδιέξοδο, αν όχι την ήττα. Οι πόλεμοι των καθεστώτων Μπους / Ομπάμα έχουν χρεοκοπήσει τις ΗΠΑ, αφήνοντας τεράστια ελλείμματα και τη μείωση του δολαρίου στο πέρασμά τους. Και ο καιρός της επανεκλογής πλησιάζει.

Τα διάφορα ψέματα και οι απάτες, όπως τα «όπλα μαζικής καταστροφής», των διάφορων τελευταίων κυβερνήσεων είχε τρομερές συνέπειες για τις ΗΠΑ και τον κόσμο. Αλλά δεν είναι όλες οι απάτες ίδιες. Θυμηθείτε, ότι ο λόγος για την εισβολή στο Αφγανιστάν, ήταν για να πιάσουν τον Μπιν Λάντεν. Τώρα που ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δηλώσει ότι ο Μπιν Λάντεν έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις που ενήργησαν αυτή την επιχείρηση μέσα σε μια ανεξάρτητη χώρα και το σώμα του ενταφιάστηκε στη θάλασσα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη συνέχιση του πολέμου.

Ίσως η απότομη πτώση του δολαρίου στις αγορές συναλλάγματος να έχει αναγκάσει ορισμένες πραγματικές μειώσεις του προϋπολογισμού, οι οποίες μπορεί να προέλθουν μόνο από τη διακοπή των αορίστου χρόνου πολέμων. Μέχρι την πτώση του δολαρίου που έφθασε σε οριακό σημείο, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, ήταν ένας χρήσιμος μπαμπούλας που χρησιμοποιείτο για το τάισμα των κερδών του αμερικάνικου συγκροτήματος στρατού και ασφάλειας.

http://redskywarning.blogspot.com/2011/ ... _8978.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 03 Μάιος 2011, 04:23

Θεωρώ ότι ικανοποιούμε τα λαμόγια δίδοντας στο θέμα ΤΟΣΗ έκταση.
Είναι γνωστό σε όσους ενημερώνονται έστω και στοιχειωδώς ότι ο Μπιν Λάντεν έχει πεθάνει απ'το 2002. Οι κασέτες με "διαγγέλματα" του Οσάμα που εμφανίζονταν κατά καιρούς, ήταν φτιαγμέες απ'τους Αμερικάνους, για να εκφοβιστεί αρκετά ο αμερικανικός λαός ώστε να δέχεται κάθε νέο μέτρο στέρησης βασικών ελευθεριών, προς χάριν της... "ασφάλειας" απο την απειλή του κακού Μπιν Λάντεν.

Τώρα το πέταξε ο Ομπλάμπλα σαν ασο απ'το μανίκι του, για να αποσπάσει την προσοχή απ'την δολοφονία κι άλλου παιδιού του Καντάφι και των 3 εγγονών του, αλλά και απ'το θέμα του πιστοποιητικού της γέννησής του, που κάνει εντόνως αμφίβολη την αμερικανική του ιθγένεια. Κι εμείς τσιμπήσαμε σε μια πίπα του Ομπλάμπλα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 03 Μάιος 2011, 13:59

Το ΑΝΤΙΝΕΑΤΑΞΗΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μου θύμισε κάτι

που ίσως να'χει ενδιαφέρον στην προκειμένη:

"Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε..."

Aγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ )

Τώρα βέβαια και του Ομπάμα το όνομα αρχίζει από όμικρον...
Αλλά πού τέτοια τύχη... :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 03 Μάιος 2011, 15:00

Wikileaks: Η Αλ Κάιντα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει ατομική βόμβα στην Ευρώπη

Η ατομική βόμβα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος στην Ευρώπη «έτοιμη να εκραγεί αν ο Μπιν Λάντεν σκοτωθεί». Η αποκάλυψη προέρχεται από τον Abu Al-Libi, έναν από τους «στρατηγούς» του τρομοκρατικού δικτύου και είναι μέρος των «Guantanamo files».

Αυξάνεται ο συναγερμός της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ την μέρα που… σκοτώθηκε ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπίν Λάντεν, από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στο Πακιστάν.

Η αστυνομία δυο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, αύξησαν το επίπεδο συναγερμού. Και στην Ευρώπη, σε όλες τις πρωτεύουσες, μεγαλώνει ο φόβος για αντίποινα.

Τα πυρηνικά είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την γηραιά ήπειρο. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, πράγματι, από την αποκάλυψη μέσω Wikileaks ενός εκ των «στρατηγών» της Αλ Κάιντα, τον Λίβυο Αμπού Αλ Λίμπι, που είχε πει πριν μερικά χρόνια ανακρινόμενος στο Γκουαντανάμο πως το καθοδηγούμενο από τον Μπίν Λάντεν τρομοκρατικό δίκτυο, είχε κρύψει μια ατομική βόμβα στην Ευρώπη και θα την ανατίναζε σε περίπτωση που ο αρχηγός τους θα συλλαμβανόταν ή θα έπεφτε νεκρός.

Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Τη σχετική δημοσίευση στο Wikileaks έκανε στις 26 Απριλίου η Αγγλική «Daily Telegraph». «Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αμπού Αλ Λίμπι -διαβάζουμε στο άκρως απόρρητο έγγραφο- η Αλ Κάιντα έχει στην κατοχή της πυρηνική βόμβα».

Ο Αλ Λίμπι που έγινε αρχηγός των επιχειρήσεων μετά τη σύλληψη του Χαλίντ Σείχ Μοχάμεντ, θεωρείται από τις ΗΠΑ μια αξιόπιστη πηγή. Οι δηλώσεις του επιβεβαιώνονται επίσης από τα λεγόμενα του Σαρίφ Αλ Μάσρι, έναν Αιγύπτιο που είχε συλληφθεί το 2004.

Ο τελευταίος επαναλάμβανε πράγματι, πως τη βόμβα διαχειρίζονται «Ευρωπαίοι Αραβικής ή Ασιατικής καταγωγής». Τα αρχεία δείχνουν πως οι ΗΠΑ με κάθε τρόπο, όλα τα χρόνια, ξόδεψαν πολύ χρόνο στην έρευνα και την επαλήθευση των σχεδίων επίθεσης με πυρηνικά ή με χημικο-βιολογικά όπλα.

«Μεγάλος αριθμός από τα σχέδια που ομολόγησαν οι φυλακισμένοι κατά την διάρκεια των ανακρίσεων μοιάζουν απίθανα», γράφει η Telegraph. «Άλλα σχέδια ήταν λεπτομερέστατα και αναλύθηκαν με προσοχή».

Μετάφραση από το Ιταλικό tg1.rai.it: Κωστής Αποστολόπουλος

http://hellenicspace.wordpress.com/2011 ... %84%CE%AE/

Σημ.axinosp:Η προβοκάτσια των Αμερκανικών μυστικών εταιρειών στήνεται με την "βόμβα" της Αλ Κάιντα.
Στις επόμενες μέρες θα δούμε αν ζούμε(!!), το πυρηνικό μανιτάρι να ξεπροβάλει πάνω από την Ευρώπη!
Ποιο άτακτο κράτος θα την πληρώσει ;;
Γερμανία, Γαλλία ή Ρωσία ;;
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”