ΙΟΛΟΓΙΑ...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

ΙΟΛΟΓΙΑ...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 23 Δεκ 2010, 11:24

ΙΟ-ΛΟΓΙΑΣ λοιπον το αναγνωσμα και δεν ξερω αποπου ναρχισω το ενδιαφερον κατεμε θεματακι...

ψες ημουν σε μια κουβεντουλα με διαφορους μετανοημενους αριστερο -δεξιους συναθρωπους μας
εις δεξιος εξαυτων ειχε την ελευθεροτυπια υπο μαλης, ενοχλημενος ο χι αριστερος του λεει
πως και διαβαζεις ελευθεροτυπια ρεσυ νεοδημοκρατη???
και λαμβανει την απαντηση:
"γουσταρω να διαβασω κατι δεξιοτερο της καθημερινης" απαντα ο φερομενος ως δεξος
στον φερομενο ως αριστερο....

και ετσι ξεκινησαν ολα...

προβληματιζομαι, παλι χανω την μπαλα...μπερδεφκομαι ρε παιθκια...

απο τες 20.000 λευγες κατω απο τη θαλασσα αναδυεται ο ναυτιλος του καπεταν σταθη στην ελευθεροτυπια
και καποιοι κυκλοι τον χαρακτηριζουν εθνικιστη...

ο ιος της ελευθεροτυπιας παυεται απο την εφημεριδα και σταματα συμμαχια ετων...

παρενθετικα αναφερω το σκοπιανο λινκ απο τα επεισοδια του αποελ με τους τουρκους καλαθοσφαιριστας
http://www.macedoniantruth.org

εντος αυτου υπαρχει τμημα για τους σκοπιανους των βαλκανιων και πχ στην Ελλαδα μειονοτητες κτλ καταπιεση κτλ

το οποιο δινει λινκ ουρανια τοξα κτλ

http://www.florina.org/

απο το οποιο υπαρχει παραπομπη στον ιο και σε ενα απο τα μνημειωδη αφιερωματα

http://www.iospress.gr/ios2005/ios20051023.htm

περι εθνικων μυθευματων...και μακεδονικου θεματος...

η παυση της συνεργασιας ενοχλησε καποιους

http://www.iospress.gr/IOS-2010/antidraseis.htm
-------

τι παιζει με Κυρα Αδαμ??? :conf:

------------------
τι γινεται? η ελευθεροτυπια γινεται πατριωτικη αριστερα?μεταλλαξη απο τη χαρα του διεθνισμου και της
εθνοαποδομησης...?ιδεολογικος αυθορμητισμος παρορμητισμος???τοσο απλα και αγνα???....

κατι δεν μου κολαει....

λειπουν κομματακια του παζλ

οστις βουλεται...
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΙΟΛΟΓΙΑ...

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 23 Δεκ 2010, 12:40

Χαχα, δεν με εντυπωσιάζει το γεγονός Βαρναβάκο μου.
Εδώ η αριστερά (επί ΝΔ) ήταν ήπια στη δεξιά και λαύρα εναντίον του τότε "κεντρώου" και "αριστερίζοντος" πασοκ ή και των συριζαίων. Πράγμα που 25-30 χρόνια πριν, θα φαινόταν ως απόλυτη παράνοια... Μέχρι που ήρθε η οικουμενική και ήταν η πρώτη ένδειξη ότι αρχίζουν όλα να μπαχαλεύονται, να γίνονται σαλάτα. Σήμερα το πασοκ είναι δεξιότερο της δεξιάς, η δεξιά δεν ξέρει τι είναι, το ΚΚΕ μπορεί να κάνει εύστοχες επισημάνσεις ΔΙΚΑΙΕΣ κατά του πασοκ αυτή τη φορά, αλλά μια σταλινική αγκίλωση παραμένει ως λίαν απογοητευτική, μαζί με τους διεθνισμούς που υποστηρίζουν και οι συριζαίοι, και για μένα είναι το άλλο όνομα της παγκοσμιοποίησης.

Είναι αξιωσημείωτο το γεγονός ότι οι αριστεροί της πολιτικής σκηνής δεν τολμάνε να στηλιτεύσουν τη ΝΤΠ περιορίζονται μόνο στον παλιομοδίτικο και κάργα ξεπερασμένο όρο "καπιταλισμός"... Ο οποίος καπιταλισμός, σαν υγιής ανταγωνισμός του κεφαλαίου, ούτε καν υφίσταται πλέον. Σήμερα μιλάμε για πλήρη εταιρική (πολυεθνικών) και τραπεζική κατάληψη/κατοχή των αγορών, και όχι για τον καπιταλισμό όπως τον γνωρίζαμε κάποτε...

Οι δεξιοί κι οι κεντροδεξιοί, ΕΠΙΣΗΣ δεν τολμάνε να προφέρουν καν τη λέξη ΝΤΠ (πλην του Καμένου και μαγκιά του), ενώ αυτή είναι καθιερωμένη ορολογία διάσπαρτη ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ στον "πολιτισμένο" δυτικό κόσμο.... Εδώ κάνουν πως δεν την ξέρουν. Διώχνουν απ'τις πορείες και τις διαδηλώσεις την Ασπα (μια φίλη μου) επειδή συμπορεύεται μαζί τους, κρατώντας το πλακάτ "Εξω η Νεα Τάξη απ'την Ελλάδα", γιατί "δεν τους εκφράζει" όπως της είπαν.....

Τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Δεν ξέρω τι γίνεται.... Ή μάλλον ξέρω... Παίζει και υπολογισμένος αυτισμός (απ'την αριστερά) και μεθοδευμένη παραπλάνηση απ'τη δεξιά και το κέντρο, μέσα στην οποία, αναπτύσσεται σφιγκοφωλιά νεοταξιτών, με πολλά καλόπαιδα-υποτακτικούς-δουλικά των σκοτεινών, που επεκτείνονται μάλιστα, δημιουργώντας και άλλους κομματικούς μηχανισμούς... (ονόματα δε λέμε, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ δε θίγουμε).

σίγουρα οι ιδεολογίες μπαχαλεύτηκαν μαζί με τους κομματικούς μηχανισμούς που τις πρεσβεύουν, αλλά δε μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Όταν βλέπω μανάδες να στρέφονται ενάντια στα παιδιά τους, παιδιά εναντίον των γονιών πραγματικά και όχι αντιδραστικά, αδέρφια να σφάζονται κυριολεκτικά και μεταφορικά για ένα κομμάτι γης ή άλλο περιουσιακό στοιχείο, φίλους να χτυπάνε φιλους χειρότερα απ'ό,τι θα'κανε ένας εχθρός, η εθνική υπόσταση να γίνεται κόκκινο πανί για τον αφανισμό ολόκληρων εθνοτήτων, αντί να γίνεται λόγος για τη διαφύλαξη ιερών, λογικό συνεπακόλουθο το βρίσκω να παραπαίουν κι οι ιδεολογίες...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”