Επίθεση του Ισραήλ σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Επίθεση του Ισραήλ σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Ιουν 2010, 18:13

Κατά πρώτον, να πω στη Γαζέλα ότι άλλαξα λίγο τον τίτλο γιατί το "αιματηρή επίθεση" δε θα μας βοηθάει κι ιδιαίτερα όταν πχ αναζητούμε αυτό το τόπικ ένα ή δυο χρόνια μετά.

Κατά δεύτερον, το παρθενάκι της τάξης μέσα μου, παθαίνει φρίκουλα όταν βλέπω πεντε έξι διαφορετικά τόπικς για το ίδιο θέμα. Δεν είναι κόπος βρε παιδιά, να κοιτάτε λίγο τα τρέχοντα πριν ανοίξετε νέο τόπικ. Τώρα θα πρέπει να συνενώσω του Αριστόγενου για παράδειγμα, και θα ψάξω ΜΠΑΣ και υπάρχουν κι άλλα.
(*ΥΓ: Το συνένωσα του Αριστόγενου, βρίσκεται ακριβώς από πάνω μου :Ρ)

Τρίτον και κυριότερον: Την οργή και τον αποτροπιασμό μου τον εξεφρασε απόλυτα ο Νιμπιράκος και δεν έχω να προσθέσω περισσότερα όσον αφορά τα συναισθήματα που μου γέννησε αυτή η ιστορία. Θα σχολιάσω μόνο την αντίδραση των ΜΜΕ και ειδικά του ραδιοφώνου που άκουγα περισσότερο αυτές τις μέρες. Με δυο λόγια ένιωσα περισσότερο από ποτέ την αηδία που μου προκαλουσαν ΣΥΣΣΩΜΟΙ οι δημοσιοκάφροι ΣΕ ΚΑΘΕ σταθμό που άκουγα να σχολιάζει το θέμα, ξεκινώντας απ'τον κ. Τράγκα, που πήγε να "απαλύνει" τις εντυπώσεις, λέγοντάς μας πως οι Ισραηλίτες είναι περικυκλωμένοι από μίσος και Αραβες. Σιγά το νέο. Παρέλειψε φυσικά να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτό το μίσος, ποιος το γέννησε, με ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί (έχω σχετικό τόπικ αν ενδιαφέρεστε έτσι για την ιστορία του πράγματος, και δη από τη βικκι, που υποτίθεται ότι δεν είναι αντισημιτική. Το τόπικ που άνοιξα η ίδια, βρίσκεται εδώ και παρακαλώ όσους πιστεύουν ότι μπορούν να το εμπλουτίσουν, να μεταβούν εκεί κάποια στιγμή και να επεκταθούν σχετικά)

Οι υπόλοιποι, αν δεν έπαιρναν συνέντευξη απ'τον στρατιωτικό του Ισραηλινού στρατού που είναι και ελληνικής καταγωγής (και άπταιστος στα Ελληνικά παρακαλώ) , ο οποίος βγήκε και στις τηλεοράσεις, (ξεχνώ τ'όνομά του και μ'αφήνει παγερά αδιάφορη), δίνοντας βήμα μεγαλύτερο στους θύτες παρά στα θύματα, έδιναν σχόλια του τύπου "μια ξυδάτη μια μελάτη", καταδικάζοντας δήθεν αυστηρά το Ισραήλ, αλλά με την ίδια ανάσα το "δικαιολογούσαν" κι όλας, λες και μπορεί να δικαιολογηθεί ο απόλυτος και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ παραλογισμός, του να επιτίθεται η χώρα των "κατατρεγμένων και πονεμένων απ'το ολοκαύτωμα", σε νηοπομπές ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ βοήθειας, προς ένα λαό, στον οποίο κάνουν ως κράτος ΝΤΑΗΔΩΝ, τα ΤΡΙΣχειρότερα από ό,τι έκανε σ'αυτούς ο Χίτλερ! :banghead: Εν κατακλείδι, σύσσωμη όπως προείπα, η δημοσιοκαφρία εν Ελλάδι, τα ξεπουλημένα αχυρανθρωπάκια του συστήματος, προσπαθούσαν να διασκεδάσουν επί της ουσίας τις αλγηνές εντυπώσεις της απαράδεκτης ενέργειας του Ισραήλ. Αν έκανε το ίδιο μια άλλη χώρα (ειδικά αν ήταν "εχρικά προσκείμενη" στην παγκοσμιοποίηση), θα σας έλεγα εγώ αν θα'διναν βήμα σε εκπροσώπους της κι αν θα προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Εκτός απ'το ξεπούλημά τους και την πλήρη υποταγή τους στο σύστημα, όλοι οι "έγκριτοι" τουλάχιστον που άκουσα εγώ, είχαν έναν ηθικό κανόνα που τον τέντωναν σαν το λάστιχο, και ασφαλώς κατεδείκνυαν το σαθρό και φαύλο των δύο μέτρων δυο σταθμών στις κατά τα άλλα "πολιτικώς ορθές" :moutza: προσεγγίσεις τους, ακολουθώντας σαν πειθήνια κι ανεγκέφαλα οργανάκια, τους πρώτους διδάξαντες στην τέχνη των διπλών μέτρων και σταθμών, που δεν είναι άλλοι, από τα λαμόγια της Αμερικανιάς. Μέχρι και την εθνική μας ζοχάδα εναντίον της Τουρκίας χρησιμοποίησαν για να μας κάνουν λιγότερο επικριτικούς απέναντι στο Ισραήλ, αλλά σ'αυτό το σημείο μπορώ απερίφραστα να εκφράσω την πλήρη στήριξή μου προς την Τουρκία, πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το θέμα είναι casus beli για τη γείτονα χώρα. Αν και δεν πιστεύω (δυστυχώς) πως θα το παρατραβήξει, έστω κι αυτή η κίνηση απόσυρσης του προξενείου της απ'το Ισραήλ, με ικανοποίησε.

Τέλος, σχολιάζοντας και λίγο τα του οίκου μας, παρατήρησα την εκκωφαντική αλλά εύγλωττη σιωπή του σίλβερ σ'αυτό το τόπικ (τι θα'χε να πει άλλωστε για τον "περιούσιο του Θεού" αυτή τη φορά...), πράγμα το οποίο φυσικά με ανακούφισε, γιατί θα μου γύριζε το άντερο και θα πάθαινα νευρική κρίση :hgamer3: αν τον έβλεπα να προσπαθεί να τους δικαιολογήσει.

Αυτά από μένα και συγνώμη αν κούρασα.
Αυτές τις μέρες έλειψα αρκετά, πράγμα που πιθανότατα ανακούφισε πολλούς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Μωρά μου σόρι αλλά έχω σκοπό να επανακάμψω δριμύτερη :loco: :ups:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Αιματηρή επίθεση σε ακτιβιστές σε διεθνή ύδατα

Δημοσίευση από Aristogenos » Τρί 01 Ιουν 2010, 19:11

thrilos έγραψε:Το ισραηλινό ραδιόφωνο κάνει λόγο για 15 νεκρούς στην επίθεση των Ισραηλινών κατά της ανθρωπιστικής βοήθειας που πήγαινε στη Γάζα. Όλοι λέγεται ότι είναι Τούρκοι.

Οι υπόλοιποι τρώνε ξύλο ακόμα σοτ Οβραιοήλ.
thrilos έγραψε: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/15_31.html

Λετε να γινει τιποτα που δεν περιμενει κανεις?/???

Περίεργη σιωπη ομπαμα...... πολυ περιεργη... αν και τωρα ξυπνανε αυτοι εκει.....
Ετοιμάζονται για μεγάλο χουνέρι οι Οβριοί .Υπάρχουν ήδη οβραίοι που εγκαταλείπουν οτ Οβραιοήλ αν δεν ξέρετε..κάναν ότι κάναν , οι Άραβες και λοιποί μουσουλμάνοι όμως τους έχουν στην μπούκα και κάπου θα τους την φυτέψουν για τα καλά.Βλέπουμε και Περσία μεριά.Άντε που την έχουν δεί και άρχοντες του πλανήτη οι απατεώνες του κερατά,δεν σέβονται τίποτα και θα τοιυς γυρίσει , και τότε θα έιναι γι αυτούς πολύ χειρότερα από ότι 60 χρόνια πρίν. Άντε γιατί το παραμύθι τηε κλάψας τους περί ολοκαυτώματος και χαζοκαυτώματος δεν πουλάει άλλο, ο πραγματικός τους εαυτός είναι αυτός που βλέπουμε τὠρα = δειλοί , σιχαμένοι , λεπροί που απομιζούν και καταστρέφουν την ανθρωπότητα, και όλα δείχνουν πώς θα πληρώσουν μια και καλή γι αυτό. :ups:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Ιουν 2010, 21:36

Ενα βιντεο με ανέκδιτες σκηνές από τη χθεσινή διαδήλωση που τράβηξε ένας φίλος από το youtube με την κάμερα του.
Και τα μπατσάκια έδειξαν υπεβάλλοντα ζήλο και πάλι

Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Ιουν 2010, 21:42

Και άλλο ένα βίντεο χαρακτηριστικό της Σιωνιστικής Κτηνωδίας.
Οι σκηνές σοκάρουν.
Λίγοι αντέχουν να το δούν ως το τέλος.
Αλλά και κάποιοι λίγοι πολύ λιγότεροι άντεξαν να κάνουν τέτοιες κτηνώδεις πράξεις
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τρί 01 Ιουν 2010, 23:34

doctormarkon έγραψε:Ενα βιντεο με ανέκδιτες σκηνές από τη χθεσινή διαδήλωση που τράβηξε ένας φίλος από το youtube με την κάμερα του.
Και τα μπατσάκια έδειξαν υπεβάλλοντα ζήλο και πάλι
Εμένα χαλαρά μου φαίνονται,..Ευτυχώς που όλοι στην Ελλάδα βαριούνται... :lol:
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από silver » Τετ 02 Ιουν 2010, 06:21

ArELa έγραψε: Παρέλειψε φυσικά να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτό το μίσος, ποιος το γέννησε,
με ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί
Mε ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί;

Μας λες ότι είσαι Χριστιανή και δεν γνωρίζεις τον τρόπο;

Με την δύναμη και την εντολή του Μεγάλου Αφέντη, του ιδιοκτήτη αυτής της Γης!

Θα εκτείνω και θα θέσω τα όρια της χώρα σας από την Ερυθράν θάλασσαν έως την Μεσόγειον θάλασσαν
και από την έρημον Σουρ έως τον Ευφράτην τον μεγάλο ποταμόν. (Εξοδος ΚΓ: 31 ).

Σας εξέλεξε δε ο Κύριος ανάμεσα από όλα τα άλλα έθνη, όχι διότι είσθε πολυάριθμοι,
τουναντίον είσθε ολιγάριθμοι εν συγκρίσει προς όλα τα άλλα έθνη,
αλλά διότι σας αγαπά ο Κύριος και διότι τηρεί τον όρκον, τον οποίον έδωσεν εις τους προπάτοράς σας. (Δευτερονόμιον Ζ: 7 ).

Όταν όμως Κύριος ο Θεός σου συντρίψη και εξαφανίση εμπρός από τα μάτια σου τα έθνη, μη σου έλθη ποτέ εις τον νουν η σκέψις και είπης:
ο Κύριος με εισήγαγε….ένεκα των αρετών μου. Όχι δια τας αρετάς σου, ούτε δια την αγνότητα και ευσέβειαν της καρδίας σου…
αλλά δια την αθεράπευτον ασέβειαν αυτών των εθνών, θα τα εξολοθρεύση ο Κύριος (Δευτερονόμιον Θ: 4 ).

Από την ημέραν αυτήν, κάμε αρχήν να εμπνέης τον τρόμον και τον φόβον σου, ενώπιον όλων των εθνών, που κατοικούν κάτω από τον ουρανόν,
και τα οποία όταν ακούουν το όνομά σου,

θα καταλαμβάνονται από ταραχήν και θα κυριεύωνται από ωδίνας όταν σε αντικρύζουν. (Δευτερονόμιον Β: 25 ).

Το Ισραήλ, είναι ο ευλογημένος λαός του Κυρίου!!!

αλλά σ'αυτό το σημείο μπορώ απερίφραστα να εκφράσω την πλήρη στήριξή μου προς την Τουρκία, πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Οι βάρβαροι τουρκομογγόλοι που την ίδια ώρα κατέχουν δια των όπλων τη μισή Κύπρο,

την Μ. Ασία μας, τον Πόντο μας και την Ανατολική Θράκη μας,
έχουν το θράσος να ομιλούν για "εξέγερση" εναντίον του Ισραήλ, διότι το Ισραήλ
συμπεριφέρεται ακριβώς όπως οι τουρκομογγόλοι!!!

Συμπορεύονται δε μαζί τους τα δουλάρια οι προδότες "έλληνες" κομμούνες, αυτοί που
παραχωρούσαν την Μακεδονία μας στον Τίτο του Στάλιν!

Οι "ευαίσθητοι" συνάνθρωποί μας, ενδιαφέρθηκαν για τους
εγκλωβισμένους στην Γάζα, αλλά πριν φθάσουν στην Γάζα άφηναν πίσω τους,
τους επί 36 χρόνια εγκλωβισμένους Ελληνοκύπριους της Κυρήνειας.
Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Επιλεκτική ¨ευαισθησία"...

Εκφράζεις λοιπόν και εσύ κυρία Βίκυ απερίφραστα την υποστήριξή σου, στους τουρκομογγόλους
εγκληματίες του γένους μας.
Αιδώς Αργείοι!

Τέλος, σχολιάζοντας και λίγο τα του οίκου μας, παρατήρησα την εκκωφαντική αλλά εύγλωττη σιωπή του σίλβερ σ'αυτό το τόπικ (τι θα'χε να πει άλλωστε για τον "περιούσιο του Θεού" αυτή τη φορά...), πράγμα το οποίο φυσικά με ανακούφισε, γιατί θα μου γύριζε το άντερο και θα πάθαινα νευρική κρίση :hgamer3: αν τον έβλεπα να προσπαθεί να τους δικαιολογήσει.
Βιάστηκες. Τι έχω να πω; Τα διάβασες ήδη...

.
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Τετ 02 Ιουν 2010, 07:19

Πόσο επιλεκτικά διαβάζεις την Βίβλο και επικρίνεις....

Από την στιγμή που οι Εβραίοι απεμπόλησαν το Ευαγγέλιο και οι ίδιοι δεν δέχτηκαν το κήρυγμα της Αναστάσεως και το μήνυμα του Ευαγγελίου, αυτοί πλέον γίνανε εχθροί του Ευαγγελίου και αντ’ αυτών, βέβαια ήρθαν στην θέση τους τα Έθνη. Ο Χριστός είπε στους ίδιους: «Αρθήσεται αφ’ υμών η Βασιλεία και δοθήσεται Έθνει ποιούντι τους καρπούς αυτής».

Για πες το παραμύθι σου τώρα....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιουν 2010, 08:49

Το παραμύθι του θα συνεχίσει να το λέει, αγνοώντας την Κ.Δ., γιατι απλά δεν την ασπάζεται κι ας μας κάνει τον Χριστιανό... Το παραμύθι του, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εβραιοφροσύνης που φέρει και μη γελιόμαστε. Και φυσικά έκανε πονηρά (αλλά καθόλου έξυπνα) γαργάρα την ιστορία της δημιουργίας του ΚΡΑΤΟΥΣ του Ισραήλ, στον 20ο αιώνα., στην οποία παρέπεμψα, βεβαίως βεβαίως. Καλύτερα να μην καταπιαστεί μ'αυτήν, γιατί θα μας δικαιολογήσει την ντε και καλά και σώνει εισβολή και εγκατάσταση στα εδάφη της Μ. Ανατολής ... το κόψιμο της πίτας των οποίων, δεν αποφάσισε ο Θεός για τον "περιούσιό" του, αλλά το Αγγλοαμερικανικό αδερφάτο, που τους έκοψε εδαφική πίτα, τους την παραχώρησε και με τις ευλογίες του, πήγαν και κατσικώθηκαν το 1948 στο σβέρκο της Παλαιστίνης.

Εξυπακούεται ότι ο κύριος Σίλβερ και εγώ, πιστεύουμε σε διαφορετικούς Θεούς. Ο δικός μου Θεός δεν έχει εκλεκτούς, και δη εκλεκτούς που σφαγιάζουν λαούς με το έτσι θέλω.

Όσο για την "επιλεκτική ευαισθησία" που μας καταλογίζει, συνιστώ στον κ. Σίλβερ, να βγάλει τα υποκειμενικά και βολικά πατομπούκαλα απ'τα μάτια του και να μην διαβάζει εκείνος επιλεκτικά. Να ρίξει κι ένα βλέφαρο σε ένα σωρό τόπικς μας που σχετίζονται με το Κυπριακό για να δει πόση ευαισθησία έχουμε επ'αυτού, και να μην μπλέκει βούρτσες με λούτσες για να δημιουργήσει σύγχυση. Δεν θα τα καταφέρει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 02 Ιουν 2010, 09:38

silver έγραψε:
ArELa έγραψε: Παρέλειψε φυσικά να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ υπάρχει αυτό το μίσος, ποιος το γέννησε,
με ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί
Mε ποιον τρόπο έστησε το Ισραήλ το κράτος του εκεί;

Μας λες ότι είσαι Χριστιανή και δεν γνωρίζεις τον τρόπο;

Με την δύναμη και την εντολή του Μεγάλου Αφέντη, του ιδιοκτήτη αυτής της Γης!

Θα εκτείνω και θα θέσω τα όρια της χώρα σας από την Ερυθράν θάλασσαν έως την Μεσόγειον θάλασσαν
και από την έρημον Σουρ έως τον Ευφράτην τον μεγάλο ποταμόν. (Εξοδος ΚΓ: 31 ).

Σας εξέλεξε δε ο Κύριος ανάμεσα από όλα τα άλλα έθνη, όχι διότι είσθε πολυάριθμοι,
τουναντίον είσθε ολιγάριθμοι εν συγκρίσει προς όλα τα άλλα έθνη,
αλλά διότι σας αγαπά ο Κύριος και διότι τηρεί τον όρκον, τον οποίον έδωσεν εις τους προπάτοράς σας. (Δευτερονόμιον Ζ: 7 ).

.
Συμφωνω με τον silver σε αυτό . Οι εγκληματίες αντιάνθρωποι Οβριοί ακολουθούν κατά γράμμα την παλαιά διαθήκη και άλλα βιβλία υβριστικά και γεμμάτα μίσος πρός τους λαούς , και τους Έλληνες ( και άλλους ανθρωπους γενικότερα).
Είναι το εγχειρίδειό τους και τίποτε παραπάνω.Πολύ έντεχνα και πονηρα δια μέσου των αιώνων, φρόντισαν να τα παρουσιάσουν σαν μέρος μιας Θρησκείας (διαφόρων για να είμαστε ακριβείς), καπέλωσαν και τις υπόλοιπες που αυτοί δημιουργήσαν ώστε ό κόσμος να τα δεχτεί για να μην τους αφανίσει.Έτσι θωλώνοντας τα νερά, κατέστρεψαν πολιτισμούς σαν το σαράκι που τρώει το ξύλο σιγά σιγά, με αυτό τον τρόπο το καρκίνωμα της ανθρωπότητας κατάφερε να επιβιώσει και μεσω του κρυφού τους μίσους πρός όλα τα έθνη και το κόμπλεξ τους ως ανώτερου έθνους, τα εγχειρίδια -βδέλυγματα βιβλία τους που παρουσιάσαν σαν ιερά τους καλύπτουν.
ΑΝ όμως κάποιος αντέξει να τα ψάξει έστω και λίγο θα διαπιστώσει πόσο φθονεροί απέναντι πρός όλους τους ανθρώπους είναι οι καταραμένοι οβριοί.

Για τά άλλα ας μην γελιώμαστε μιας και όλοι οι οβραιομασσώνοι πολιτικοί έχουν πουλήσει την ΕΛλάδα. ¨οταν φίλε σε χάρτες του Ελληνικού στρατού αναφέρεις την περιοχή των σκοπίων σαν Μακεδονία ,δεν φταίνε μόνο κάποια τσιράκια πολιτικών ιδεολογιών Εικόνα

¨Οσον αφορά την Κύπρο και την προδοσία από τους οβραιομασσώνους χουντικούς και ξενόφερτους εθνοσωτήρες και αυτό είναι γεγονός αναδιαμφισβήτητο αν το ψάξεις.Όλα αυτα τα καθίκια που κυβερνούν βγαίνουν μέσω στοών και στηρίζουν τις βασικές γραμμές τους που είναι των οβριών.Τόσες χιλιετείες αυτά καναν. Καταλαβαν ότι αν με κάποιο τρόπο εισχωρήσουν σε θέσεις εξουσίας, θα κυβερνουν,Θα προωθούν τα σχέδια τους περί καταστροφής των εθνών, αυτά λένε και τα εγχειρίδειά τους (που μερικά από αυτά, τα βόδια -κόσμος έχουν αποδεχτεί σαν μέρος μιας πλαστής αλλα και σχιζοφρενικής παράνοιας που λένε θρησκεία-με την σημερινή της μορφή)_.(Κατά τα άλλα πετάνε και τη παραμύθα ιδεολογιών-Θρησκιών -ομάδων και όλων των άλλων ηλιθιοτήτων ώστε με κάθε τρόπο οι ανθρώποι να διαχωρίζονται μεταξύ τους- διαίρει και βασίλευε... το ξερουν το κόλπο) .Έτσι είχαμε και τον Μαρδόνιο-Μαρδοχαίο να βάζει τους Περσες να εξτρατεύουν εναντίων της Ελλάδας και ένα σωρώ άλλα παραδείγματα που δεν είναι επί του θέματος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιουν 2010, 09:48

Αριστόγενε, σ'αυτό που είπε ο σίλβερ και... συμφώνησες, έγραψε και κάτι άλλο που εντέχνως παρέλειψες να συμπεριλάβεις...

έγραψε το:
Συμφωνείς και μ'αυτό μήπως;

Έλεος....
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιουν 2010, 09:54

Επίσης, παρέλειψες (όπως και πολλοί άλλωστε) να εστιάσεις στην ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της δημιουργίας του Ισραηλινού ΚΡΑΤΟΥΣ στον 20ο αιώνα, μια ιστορία στην οποία παρέπεμψα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=183

Τα υπόλοιπα είναι θεωρητικολογίες που το κάθε λαμόγιο ή ο κάθε αδαής, μπορεί να ισχυριστεί πως είναι αναπόδεικτες. Τα ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (που είναι από μόνα τους εξωφρενικά) δεν μπορεί κανείς να κάνει γαργάρα, και δυστυχώς οι περισσότεροι τα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, δίνοντας έτσι λαβή στους ξύπνιους να μιλάνε για θεωρίες συνωμοσιολογίας, αντί για δεδομένα αποτελέσματα συνωμοσιών.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 02 Ιουν 2010, 11:13

Ψιλο-off-topic (πάλι).

@Aristogenos:
Ο χάρτης που παραθέτεις, είναι από την εποχή του ψυχρού πολέμου, και ανεφέρει την περιοχή των σκοπίων με το όνομα που είχε εντός του Γιουγκοσλαβικού κράτους.

Οι σύμμαχοί μας, για να εξυπηρετήσουν/στηρίξουν τον Τίτο, ειδικά μετά την ανεξαρτηροποίησή του από την ΕΣΣΔ, που είχε πρόβλημα με την περιοχή καθώς οι περισσότεροι κάτοικοί της (εξαιρουμένων των αλβανών, φυσικά) ένιωθαν βούλγαροι και όχι σλάβοι, μας επέβαλαν να μην διαμαρτυρόμαστε για το θέμα, το οποίο θεωρούνταν τότε (και τεχνικά ήταν) εσωτερικό θέμα της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας.

Αν προσέξεις, άλλωστε, δεν έχει εξωτερικά σύνορα με τη Σερβία, αλλά εσωτερικά.

Το να κρίνουμε αυτή τη στάση με το πλεονέκτημα της εκ των υστέρων γνώσεως νομίζω πως ούτε εύκολο είναι, ούτε του παρόντος.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 02 Ιουν 2010, 13:52

ArELa έγραψε:Αριστόγενε, σ'αυτό που είπε ο σίλβερ και... συμφώνησες, έγραψε και κάτι άλλο που εντέχνως παρέλειψες να συμπεριλάβεις...

έγραψε το:
Συμφωνείς και μ'αυτό μήπως;

Έλεος....
Μηπως δεν διάβασες το quote που έβαλα.? δεν αναφέρει πουθενα αυτό. ΑΝ και όλα αυτά τα αναφέρει ο silver σαν προτάσεις απο τα χαζοβιβλία τους.
Με λίγα λόγια αυτά αναφέρονται στην ψευτοθρησκεία (ες) τους που πολύ έντεχνα έχουν κατασκευάσει για να τους αποδεχτεί ο κόσμος . ή ακόμα καλύτερα να μην "χτυπάνε" στα μάτια του οι ακρότητες που έχουν διαπράξει εν τω μεσω των αιώνων σε άλλους λαούς και πολιτισμούς, ή για να τους επιτρέπει να διαπράτουν ακόμα.... αφού είναι και καλά κατα "μεγάλου αφεντικού -γιαχβέ" και αναγεγραμένα στα βιβλία τα και καλά "ιερα" οι "ἑκλεκτοί"... Πολύ σωστά τα έχω επισημάνει παρακάτω όλα αυτἀ στο προηγούμενο μυνημα μου..... = "Θα προωθούν τα σχέδια τους περί καταστροφής των εθνών, αυτά λένε και τα εγχειρίδειά τους (που μερικά από αυτά, τα βόδια -κόσμος έχουν αποδεχτεί σαν μέρος μιας πλαστής αλλα και σχιζοφρενικής παράνοιας που λένε θρησκεία-με την σημερινή της μορφή " Ελπίζω να κατάλαβες τι έγραψα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιουν 2010, 14:08

Μηπως δεν διάβασες το quote που έβαλα.?
Φυσικά το διάβασα. είπα ότι παρέλειψες να το συμπεριλάβεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν το έγραψε ο σίλβερ και πως δεν ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ του τοποθέτησης. Και πιστεύω πως όταν τοποθετούμαστε, πρέπει να το κάνουμε επί του συνόλου μιας κατάθεσης, όχι αποσπασματικά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Τετ 02 Ιουν 2010, 14:20

Aristogenos έγραψε:
ΑΝ και όλα αυτά τα αναφέρει ο silver σαν προτάσεις απο τα χαζοβιβλία τους.
Με λίγα λόγια αυτά αναφέρονται στην ψευτοθρησκεία (ες) τους που πολύ έντεχνα έχουν κατασκευάσει για να τους αποδεχτεί ο κόσμος . ....
Ελπίζω να κατάλαβες τι έγραψα.

Εσύ κυρία Βίκυ--Χριστιανή ούσα-- δεν θα του απαντήσεις;

Δεν έχεις φωνούλα;

Σου αποκαλεί την Π. Διαθήκη χαζοβιβλίο, και ψευτοθρησκεία.

Χριστιανός που δεν δέχεται την Π. Διαθήκη ή την Κ. Διαθήκη, δεν είναι Χριστιανός

Είναι Αντίχριστος!

Καιρός να πέφτουν οι μάσκες...

.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 02 Ιουν 2010, 15:09

Επειδη μολις ειπες την Αντμιν αντιχριστο.
νομιμοποιουμαι κι εγω να σου πω οτι εισαι Μ Α Λ Α Κ Α Σ!
Με το συμπαθειο :)
Άβαταρ μέλους
silver
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από silver » Τετ 02 Ιουν 2010, 15:20

Divine Sinner έγραψε:Επειδη μολις ειπες την Αντμιν αντιχριστο.
νομιμοποιουμαι κι εγω να σου πω οτι εισαι Μ Α Λ Α Κ Α Σ!
Με το συμπαθειο :)

Φώτη άσε τα γλειψίματα και αντέκρουσε τα επιχειρήματά μου, εάν αντέχεις.

Η Βίκυ είναι σε θέση να αντικρούσει την θέση μου.
.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 02 Ιουν 2010, 15:25

Για αρχη παρέθεσε εστω και μισο επιχειρημα.
δεν μπορω να αντικρουσω κατι ανυπαρκτο....
Αυτα δεν τα κανει ουτε ο ναζωραιος...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιουν 2010, 17:19

Η Βίκυ είναι σε θέση να αντικρούσει την θέση μου.
Δεν θα κάνω τον κόπο. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο.

Φώτη, σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου, γιατί δεν προλαβαίνω, όταν μπορέσεις, "καθάρισε" αυτό το τόπικ απ'τα άσχετα (off topics) και κυρίως, από τις τοποθετήσεις του ... "χριστιανού". Ας πάνε στα ΑΝΙΔΕΑ ή στο Καφέ ΙΔΕΟ. Όπου κρίνεις εσύ.

Ευχαριστώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 02 Ιουν 2010, 20:57

exiled έγραψε:Ψιλο-off-topic (πάλι).

@Aristogenos:
Ο χάρτης που παραθέτεις, είναι από την εποχή του ψυχρού πολέμου, και ανεφέρει την περιοχή των σκοπίων με το όνομα που είχε εντός του Γιουγκοσλαβικού κράτους.
.
Το πρό-βλημα είναι ότι τα βλήματα του Ελληνικού στρατού αποδέχτηκαν αυτην την ονομασία με το να την έχουν σε βιβλία τους. !!!! Δηλαδή αν λέγανε κάποιοι το κράτος τους Θεσσαλία θα έπρεπε ο Ελληνικός στρατός να το αναφέρει σαν Θεσσαλία επιδή στούς άλλους έτσι γουστάρει να το λένε ?? Τοτε τι τον χρειαζόμαστε τον στρατό ? Δεν παίρνουν από μια σκούπα και μια σφουγκαρίστρα και να πάνε να καθαρίζουν τις σκάλες του "γειτονικού κράτος" που θέλει να αποκαλείται όπως γουστάρει ??
Οχι δεν νομίζω ότι πάει έτσι
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 02 Ιουν 2010, 21:16

ArELa έγραψε:
Μηπως δεν διάβασες το quote που έβαλα.?
Φυσικά το διάβασα. είπα ότι παρέλειψες να το συμπεριλάβεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν το έγραψε ο σίλβερ και πως δεν ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ του τοποθέτησης. Και πιστεύω πως όταν τοποθετούμαστε, πρέπει να το κάνουμε επί του συνόλου μιας κατάθεσης, όχι αποσπασματικά.

Και εγώ το διάβασα το δικό σου και σου απάντησα, η τοποθέτηση μου ήταν απο την αρχή ολοκληρωμένη και αναφερόταν και στο θέμα που έθιξες, νομίζοντας ότι παράλειψα.
Το "διαλεχτός λαός" του "Θεού" 'η όπως αλοιώς τους συμφέρει να αυτο-αποκαλούνται είπα (εμμέσως πλην σαφώς από την πρώτη απάντηση μου) και σαφώς στην δεύτερη ,
πως το περάσαν στα θρησκευτικά κείμενα και όλος ό κόσμος "ψαρωσε" και τους έχει σε υπόληψη, ή δεν τους κατηγορούσε... ποιούς τους εγκληματίες....!!!?? ΑΝ είμαστε καλά !!!
Και βεβαια αμα τους διδάσκουν από μικρά παιδιά οτι είναι καλοί που σκοτώναν ένα κάρο κόσμο ( και μάλιστα με ύπουλο τρόπο) επιδη ντε και καλά ο "Θεός" τους είπε να κάνουν έτσι, κάπου επηρεάζεται. Αυτό που είναι αδικαιολογητο είναι όταν μεγαλώσει κάποιος και υποτίθεται πως έχει κάποια κρίση , να μην ψάξει για όλη αυτή την παράνοια να βρεί την αληθεια.Να αναρωτηθεί τουλάχιστον ,πώς γίνεται ο " καλός θεούλης" τους να τους λέει σφαγιάστε όλα τα έθνη, ή τα τάδε έθνη..? ποιός θεός είναι αυτός??.... Και απαντήσεις έχει η ιστορία και όχι οι μαυροφόροι ρασσοφόροι που συμπεριφέρονται σαν να απευθήνονται σε διανοητικά καθηστερημένους που μπορεί να πιστεύουν τα πάντα...,ή αδαη παιδάκια που μπορούν λόγο αγνότητας και έλειψης κρίσεως να πιστέψουν εύκολα.

Δεν διαβάσατε τα αρχαία κείμενα για το ποιός είναι ό "θεός" των Ιουδαίων ?(Τυφών-Τυφωνέας-Οφιονέας) Μας το λέει καθαρά ο Πλούταρχος στο περι Ίσιδος και Οσίριδος και για την μάχη του με τον Δία, αλλα και η Ιστορία μεσω των μύθων (και όχι παραμύθων που μας πουλάνε οι οβραίοι με τις κατασκευασμένες θρησκείες τους).. Διαβάστε και θα καταλάβετε πώς και γιατί αυτοί η παρανοικοί θρησκόληπτοι οβραίοι έχουν μίσος πρός κάθε τι ΥΓΕΙΕΣ και προσπαθούν να το καταστρέψουν....Και ιδιέτερα τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και ότι συμπιπτει με το πνεύμα του......
Βεβαια δεν τελειώνει εκεί ...πώς γίνεται να βάλεις μια ανθρωπότητα να πιστέψει σε μια παράνοια και να μην σε πάρει πρέφα?? Να βλέπει το μαύρο για άσπρο και το αντίθετο? Πρεπει να την κοιμήσεις...να την υποβάλεις....με τρόπο "μαγικό" ....

Εγώ λέω ότι πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι ,αλήθεια υπάρχει , απαντήσεις υπάρχουν φτάνει να ψάξει κανείς παντού.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιουν 2010, 11:38

Μόλις το ανέβασα (με υπότιτλους)

H Ισραηλινή Βουλευτίνα και ακτιβίστρια Χανίν Ζουάμπι, που βρισκόταν στη νηοπομπή, περιγράφει το ρεσάλτο και καλεί την διεθνή εξεταστική επιτροπή να ερευνήσει και να μάθει τι ακριβώς έγινε, ενώ παράλληλα καλεί τον Ισραηλινό στρατό να βγάλει στη δημοσιότητα και τα καταγεγραμμένα πλάνα με τους νεκρούς και τους τραυματίες και όχι μόνο αυτά που έδειχναν Ισραηλινούς τραυματίες. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, δεδομένου ότι αυτά τα λέει Ισραηλίτισσα και μάλιστα Βουλευτής της Ισραηλινής Βουλής!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιουν 2010, 12:06

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
RedSky
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: RedSky
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από RedSky » Πέμ 03 Ιουν 2010, 14:34

Εικόνα

H Zoabi είναι αραβικής δηλ. Παλαιστινιακής καταγωγής.
( ο άλλος ο αναγκέφαλος στο youtube την βρίζει "κ..εβραία". Τι να πει κανείς..)

http://palestinechronicle.com/view_arti ... p?id=15183

Είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής του αραβικού κόμματος Balad
http://en.wikipedia.org/wiki/Haneen_Zoubi

Hanin Zoabi, Ισραηλινή βουλευτής: «Σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες ανθρώπινων ζωών»

Η αραβικής καταγωγής Hanin Zoabi, μέλος της Κνεσέτ (Εβραϊκή Βουλή), που συμμετείχε στον στολίσκο της ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Γάζα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Ήταν σαφές από το μέγεθος της στρατιωτικής δύναμης που επιβιβάστηκε στο πλοίο ότι ο σκοπός τους δεν ήταν να σταματήσουν τη νηοπομπή, αλλά να προκαλέσουν όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό νεκρών για να προλάβουν μελλοντικές πρωτοβουλίες»

Η Zoabi, η οποία ήταν στο πλοίο ‘Marmara’, όταν δέχτηκε επίθεση από άνδρες του ισραηλινού Ναυτικού, έδωσε μια συνέντευξη τύπου στη Ναζαρέτ, την Τρίτη, στην οποία κατηγόρησε το Ισραήλ για διάπραξη εγκλημάτων κατά τη διάρκεια της επέμβασης στα πλοία της ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Γάζα και κάλεσε για μια διεθνή έρευνα σχετικά με το συμβάν.

Η Zoabi πρόσθεσε, "Ήταν σαφές από το μέγεθος της δύναμης των ανδρών που επιβιβάστηκαν στο πλοίο ότι ο σκοπός τους δεν ήταν μόνο να σταματήσουν τη νηοπομπή, αλλά να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό θανάτων, προκειμένου να σταματήσουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο μέλλον."

Είπε ότι οι συμμετέχοντες στον στολίσκο δεν είχαν καθόλου βίαιες προθέσεις: "Στόχος μας ήταν να σπάσουμε την πολιορκία. Δεν είχαμε σχέδια για μια αντιπαράθεση. Ισραήλ πραγματοποίησε μια προκλητική στρατιωτική επιχείρηση. Το Ισραήλ έχει συνηθίσει να κάνει ό, τι θέλει με τους Παλαιστινίους. Το κύριο πρόβλημα δεν είναι το πλοίο, αλλά η πολιορκία. "

"Ζητάμε, επίσης, να γίνει μια έρευνα από τον ΟΗΕ για τους ισχυρισμούς των Ισραηλινών. Πρόκειται για ένα διεθνές ζήτημα, διότι οι επιβάτες προέρχονταν από διαφορετικές χώρες."

Σχετικά με την επιδρομή, είπε, «μπήκα στο δωμάτιο του καπετάνιου. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες του ζήτησαν να σταματήσει. Τους είπε:« Είμαστε ένα τουρκικό πλοίο». Ήμασταν 130 μίλια μακριά. Ήταν 23.30 μ.μ.. Είδαμε τέσσερα σκάφη του Ισραήλ, να βρίσκονταν σε απόσταση, επειδή βρισκόμασταν σε διεθνή ύδατα. Στις 4:15 π.μ. είδαμε τα πλοία να προσεγγίζουν.

"Ήταν λέμβοι και ελικόπτερα. Στις 4:30 π.μ. οι στρατιωτικές δυνάμεις προσγειώθηκαν γρήγορα. Δεν άκουσα καμία προειδοποίηση από τα πλοία, γιατί υπήρχε θόρυβος που ερχόταν από τα πλοία και τα ελικόπτερα. Μέσα σε 10 λεπτά υπήρχαν ήδη τρεις νεκροί. Ολόκληρη η επιχείρηση διήρκεσε περίπου μία ώρα. "

Διέψευσε ότι υπήρχε αντίσταση από τους επιβάτες του πλοίου. "Βάλαμε τα σωσίβιά μας. Από εκεί που στεκόμουν, δεν είδα καμία επίθεση από επιβάτη ή κάτι τέτοιο. Υπήρχαν πυροβολισμοί, δεν ξέρω αν ήταν αληθινές σφαίρες ή όχι. Υπήρχαν πυροβολισμοί που έρχονταν από τα πλοία προς την κατεύθυνσή μας.

"Μας στάλθηκε ένα σαφές μήνυμα, για να γνωρίζουμε ότι η ζωή μας ήταν σε κίνδυνο. Δεν θέλαμε να γίνει μία αναμέτρηση. Αυτό που είδαμε ήταν πέντε πτώματα. Υπήρχαν μόνο άμαχοι και δεν υπήρχαν όπλα. Υπάρχει μία αίσθηση ότι πολλοί δεν βγαίνανε ζωντανοί. Το Ισραήλ μίλησε για πρόκληση, αλλά δεν υπήρξε καμία πρόκληση. "

Η Zoabi επέστρεψε στο σπίτι της την Τρίτη το πρωί, αφού εξετάσθηκε. Τρεις άλλοι Ισραηλινοί Άραβες, οι οποίοι ήταν στον στολίσκο, προφυλακίστηκαν.

Η Zoabi δήλωσε: «Είμαστε μέρος του παλαιστινιακού λαού. Προσπαθούν να μας σπάσουν. Τα πλοία αυτά άρχισαν να μιλάνε για μας. Για τέσσερα χρόνια, κανείς δεν μίλησε για τη Γάζα. Μόνο αυτή την εβδομάδα το περιστατικό έκανε όλο τον κόσμο να δει τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, μια χώρα η οποία έχει κάνει κατοχή και παραβιάζει βασικά ανθρωπιστικά δικαιώματα. "

Μετάφραση από: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 96,00.html

Ήμουνα έτοιμος να το ανεβάσω στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, αλλά έχω δει κάποια βίντεο όπου δείχνουν τους ισραηλινούς στρατιώτες να δέχονται επιθέσεις... Είναι και ο ρόλος των Τούρκων "ανθρωπιστών" σκοτεινός...
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 03 Ιουν 2010, 14:35

Παιδία επειδή λόγω αυξημένω υποχρεώσεων στις σπουδές μου δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα μπορεί κάποιος εν τάχει να μου πει τι συνέβει;
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”