ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
Τα μλκμπκωμένα έφαγαν κράξιμο στην χθεσινή κινητοποίηση. Την επόμενη φορά ο κόσμος δεν θα περιοριστεί μόνον σε βρισιές...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
- Φύλο: Γυναίκα
Re: ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
Και το σοροπράχτορες από που ακριβώς (ή έστω περίπου...) προκύπτει;
Just close your eyes and smell the seagulls
Οι περισσότεροι με κουκούλες είναι δήθεν αναρχικοί-αντιεξουσιαστές,όπως και πληρωμένοι πράκτορες και αλλοδαποί...... οι οποίοι είναι κετυεθυνόμενοι απο τον Σόρος!
Τα indymedia είναι ένας μεγάλος ενδιαμεσος όλων αυτών που προσπαθούν να προωθήσουν τα διαβολικά σχέδια του!!!
Τα indymedia όπως γνωρίζεις είναι σε όλα τα κράτη,τα οποία χρηματοδοτεί ο κ. Σόρος!!!!
Τα indymedia είναι ένας μεγάλος ενδιαμεσος όλων αυτών που προσπαθούν να προωθήσουν τα διαβολικά σχέδια του!!!
Τα indymedia όπως γνωρίζεις είναι σε όλα τα κράτη,τα οποία χρηματοδοτεί ο κ. Σόρος!!!!
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Kαι να μην είναι, πες-πες γίνονται. Ιδίως όταν μπαίνει μαϊντανός παντού, πχ σα τίτλος θέματος χωρίς άμεση σχέση με το πραγματικό περιεχόμενο.emman έγραψε:Οι περισσότεροι με κουκούλες είναι δήθεν αναρχικοί-αντιεξουσιαστές,όπως και πληρωμένοι πράκτορες και αλλοδαποί...... οι οποίοι είναι κετυεθυνόμενοι απο τον Σόρος!
Γιατί εγώ τουλάχιστον, διαβάζοντας τον τίτλο, φαντάστηκα ότι θα έβρισκα τίποτα αποδείξεις (έστω καμία από κείνες τις τραβηγμένες που πάει και ξεθάφτει ο Δημήτρης κατά το συνήθειό του) για την πρακτοροσύνη των αναρχικών, αλλά είδα* ένα άσχετο βίντεο.
Το "όπως όλοι ξέρουν" δεν είναι παρά ένας ύπουλος τρόπος να καταστήσεις κοινή αλήθεια μια εικασία. Δε λέω ότι και καλά δεν είναι πράκτορες του Σόρον, μπορεί και να είναι μπορεί και όχι, αλλά γιατί τέτοια προπαγανδιστικά τερτίπια, ε;
Α ναι, ούτε το "μόνο οι χαζοί αμφισβητούν τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα" είναι επιχείρημα/ στοιχείο.
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Όλα τα indymedia όπου γράφουν τα πλούσια πουστράκια των Βορείων προαστίων ελέγχονται από τον σκόρος. Ορισμένοι από αυτούς που δεν το γνώριζαν το έχουν καταγγείλει, όπως στην Αργεντινή, στη Βραζιλία, αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Σχετικό θέμα είχα ανοίξει και παλαιότερα στα ΙΔΕΟ. Τις ίδιες καταγγελίες κάνει και ο πρώην Κουνταρδάς.
Στις τάξεις αυτών των τσογλαναρέων, τα τελευταία έτη έχουν προσχωρήσει πολλά αλβανά, σκοπιανά και άλλα αλλοαδαπά αποβράσματα.
Επαναλαμβάνω: Την επόμενη φορά δεν θα σταματήσει ο κόσμος στα γιούχα και το βρίσιμο.
Στις τάξεις αυτών των τσογλαναρέων, τα τελευταία έτη έχουν προσχωρήσει πολλά αλβανά, σκοπιανά και άλλα αλλοαδαπά αποβράσματα.
Επαναλαμβάνω: Την επόμενη φορά δεν θα σταματήσει ο κόσμος στα γιούχα και το βρίσιμο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Υπάρχει ολόκληρο θέμα για τις χρηματοδοτήσεις του Σόρος στα indymedia και στις δράσεις των αναρχικών. Δεν θα σε παραπέμψω στο θέμα γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Αν σ' ενδιαφέρει, θα πρέπει να ψάξεις στις ενότητες.KELAINO έγραψε:Και το σοροπράχτορες από που ακριβώς (ή έστω περίπου...) προκύπτει;
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Πολύ καλά, αλλά δεν με καταλάβατε. Εγώ αντέδρασα στο ότι στο συγκεκριμένο νήμα εδώ, βλέπουμε ένα βίντεο με δύο τύπους να κράζουν έναν άλλον τύπο να βγάλει την κουκούλα.
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι αναρχικός ή πράκτορας του Σπόρος.
Απλά μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορούν και άλλες θεωρίες για το τί κρύβεται κάτω από τις κουκούλες, και το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ επιβεβαιώνει καμία.
Ούτε και αυτήν που εσείς φαίνεται να παίρνετε ως δεδομένη.
Αίολε, αν το νήμα που λες έχει εικασίες του στιλ Κουνταρδά (αρνήθηκαν να χτυπήσουν το τουρκικό προξενείο όπως θα ήθελα να κάνουν) και συμπεράσματα (ευνοούν το τάδε ΑΡΑ πολύ λογικά τους βάζουν οι δείνα), άσ' το.
Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι κάποιος πχ να βγει και να πει "ναι, τους είδα με τα μάτια μου, τους άκουσα με τα αυτιά μου, λίγο πριν τις πορείες και κατά τη διάρκεια παίρνουν τηλεφωνήματα, λαμβάνουν γράμματα με ισραηλινά γραμματόσημα" κάτι ξέρω 'γω.
Α ναι, ούτε τις φωτογραφίες Γερμανών αντιφασιστών με Ισραηλινές σημαίες θέλω να ξαναδώ. Έχετε τίποτα πραγματικά στοιχεία;
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι αναρχικός ή πράκτορας του Σπόρος.
Απλά μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορούν και άλλες θεωρίες για το τί κρύβεται κάτω από τις κουκούλες, και το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ επιβεβαιώνει καμία.
Ούτε και αυτήν που εσείς φαίνεται να παίρνετε ως δεδομένη.
Αίολε, αν το νήμα που λες έχει εικασίες του στιλ Κουνταρδά (αρνήθηκαν να χτυπήσουν το τουρκικό προξενείο όπως θα ήθελα να κάνουν) και συμπεράσματα (ευνοούν το τάδε ΑΡΑ πολύ λογικά τους βάζουν οι δείνα), άσ' το.
Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι κάποιος πχ να βγει και να πει "ναι, τους είδα με τα μάτια μου, τους άκουσα με τα αυτιά μου, λίγο πριν τις πορείες και κατά τη διάρκεια παίρνουν τηλεφωνήματα, λαμβάνουν γράμματα με ισραηλινά γραμματόσημα" κάτι ξέρω 'γω.
Α ναι, ούτε τις φωτογραφίες Γερμανών αντιφασιστών με Ισραηλινές σημαίες θέλω να ξαναδώ. Έχετε τίποτα πραγματικά στοιχεία;
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ε, πήγαινε στο θέμα βρε Κελαινώ! Τι θες, να μεταφέρω τα στοιχεία σ' αυτό το θέμα για να πειστείς;
Υ.Γ. Όταν κάποιος είναι προκατειλημμένος για ένα ζήτημα, τότε η παράθεση στοιχείων είναι ανώφελη και μάταιη...
Υ.Γ. Όταν κάποιος είναι προκατειλημμένος για ένα ζήτημα, τότε η παράθεση στοιχείων είναι ανώφελη και μάταιη...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Καλά ρε μη βαράς, απλά ρώτησα αν έχει τίποτα σοβαρά στοιχεία της προκοπής πριν μπω στη διαδικασία να το ξεθάβω από κει που είναι. Πού είναι, είπες;
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
emman
(έχει μάθει τα κατατόπια καλύτερα από παλιούς ιδεογραφίτες αυτό το παιδί!- τέρμα, αλλάζω το στάτους του!
)
(έχει μάθει τα κατατόπια καλύτερα από παλιούς ιδεογραφίτες αυτό το παιδί!- τέρμα, αλλάζω το στάτους του!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Πράγματι. Κι εγώ καταεντυπωσιάστηκα μιλάμε.
Μπα, μάλλον απλώς μπήκε στον κόπο να βάλει τη λέξη indymedia στην αναζήτηση.ArELa έγραψε:έχει μάθει τα κατατόπια καλύτερα από παλιούς ιδεογραφίτες αυτό το παιδί!-
Αναγνωρίζω ότι το "του" έρχεται σε συνέχεια με "το παιδί", αλλά το προφίλ λέει "female".ArELa έγραψε:τέρμα, αλλάζω το στάτους του!
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
-
Divine Sinner
Η Arela γνωρίζει,για αυτό και έβαλε το <του>
φοβερο τοπικ,φοβερο θεμα,φοβερη παρουσιαση ,φοβερες αποδειξεις...
συγχαρητηρια στο παιδι που το ποσταρε....
συγχαρητηρια στο παιδι που το ποσταρε....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...