Kαρατζαφέρhς. (οι σταθερες θεσεις του).
-
Divine Sinner
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
- Φύλο: Άνδρας
Re: Kαρατζαφέρhς. (οι σταθερες θεσεις του).
έξω λαμόγιο και εσύ!!
σιγά σιγά δείχνουν ολοι ποιοι είναι.....
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
harosnikos έγραψε:έξω λαμόγιο και εσύ!!
αν υποχωρήσει από τις θέσεις του θα είναι για πολλά γιαούρτια.......
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Μάϊστα...
Αυτό για να μάθουμε ότι πολιτική και πατριωτισμός είναι δύο λέξεις αντίθετες στον σύγχρονο κόσμο.
Αυτό για να μάθουμε ότι πολιτική και πατριωτισμός είναι δύο λέξεις αντίθετες στον σύγχρονο κόσμο.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τσίπα μηδέν. Απ'την ώρα που άρχισε να μιλάει για πολυκατοικίες εδραίωσε στη σκέψη μου πόσο υπόδουλος του συστήματος είναι.
Τώρα απλά τον βρίσκω εμετικό
(και άλλα δεν λέω, γιατί θα εκτροχιαστώ)
Τώρα απλά τον βρίσκω εμετικό
(και άλλα δεν λέω, γιατί θα εκτροχιαστώ)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Και δυστυχώς έχει χαλάσει πολυ ο πρόεδρος, φταίμε και εμείς που δεν απαιτούμε να νυκοκοιρέψει το κόμμα του.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Τώρα πια ΞΕΡΕΙΣ. Καρατζαφέρης. 
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
eleven pointsSTAVRAETOS έγραψε: Τώρα πια ΞΕΡΕΙΣ. Καρατζαφέρης.
Υ.Γ. Αλήθεια, το βιντεάκι με τον απίθανο να κόβει βασιλόπιτα και να λέει "το δεύτερο κομμάτι της βασιλόπιτας για τον Αλλάχ" τα έχει 'δει κανείς σας;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AnonymosEreynhths την Τρί 29 Μαρ 2016, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση quotes
Λόγος: Διόρθωση quotes
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
τιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν εκοψε κομματι για το ταο, τον βουδα και τον κομφουκιο?
ξεκιναει ο ανενδοτος εναντιον του καρατζαφερνει εκ μερους του τιγρεος και του βουνου [μπεργκ]

ξεκιναει ο ανενδοτος εναντιον του καρατζαφερνει εκ μερους του τιγρεος και του βουνου [μπεργκ]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Το θέμα Μακεδονία , έχει ρίζες, το σωστό είναι να ονομάζεται με βάση τον πλυθισμό της. Τι ζουν εκεί σλαβοι τότε να υπάρχει το όνομα αυτό.
Και για όσους δεν ξέρουν τον διαχωρισμο άνω και κάτω Μακεδονίας σας πληροφορώ ότι είναι παρα πολυ παλαιός.
Μας λέει ο Στράβων βιβλίο Ζ C326 "Και δή τα περι Λύγκων και Πελαγονία κια Ορεστιάδα και Ελείμιαν την άνω Μακεδονία εκάλουν" Και στον αναξιόπιστο Ηρόδοτο αναφέρεται η άνω Μακεδονία ώς όρος (Ζ.173) έτσι ο όρος είναι πολυ παλαιός.
Τι συμπεραίνουμε ?, Συμπεραίνουμε ότι το θέμα έχει γίνει άνω -κάτω δίότι αυτοί που διεκδηκούν παρανόμως να λέγονται κατι που δεν είναι ( και δεν έχει να κάνει με γεογραφικό προσδιοριμό που υπάρχει από παλαιά) έχουν διαβάζει αρχαία, ενω τα δικά μας τα ντράβαλα που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται κάτι το μόνο που επιδίδονται είναι "χειραφέτηση της αμόρφωτης λαο-μάζας" (διότι οι αρχαίοι στα συγκεκριμμένα δεν γράφουν μόνο αυτά)Και η λαο-μάζα οικειοθελώς παίρνει τον ρόπλο που της έχει δωθεί, της ταιριάζει και αποδέχεται και έτσι παραμένει στούρνος.
Που δεν μπορεί να εκφράζεται , άλλωστε η στείρωση της ατομικής έκφρασης στην Ελλάδα πιστεύω ότι είναι σπόρ.Όλοι ακολουθούν το κισέμι που προανέφερα.
Γι αυτό φίλες και φίλοι εμπεδώστε στους Αρχαίους για να μην σα καταντήσουν οι χειραφέτες παντελώς στόκους.
Αν τους πιάσουμε όλους από το σακάκι και τους τινάξουμε ανάποδα, ψαξουμε καλά τα πραγματα , η από τύχη έστω δούμε κάποιες "λεπτομέριες" θα καταλαβουμε πώς καπηλεύονται και απλά πουλάνε αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύουν. Σίγουρα υπάρχουν και σωστοί ας το κρίνει αυτό ο καθένας μόνος του.
Και για όσους δεν ξέρουν τον διαχωρισμο άνω και κάτω Μακεδονίας σας πληροφορώ ότι είναι παρα πολυ παλαιός.
Μας λέει ο Στράβων βιβλίο Ζ C326 "Και δή τα περι Λύγκων και Πελαγονία κια Ορεστιάδα και Ελείμιαν την άνω Μακεδονία εκάλουν" Και στον αναξιόπιστο Ηρόδοτο αναφέρεται η άνω Μακεδονία ώς όρος (Ζ.173) έτσι ο όρος είναι πολυ παλαιός.
Τι συμπεραίνουμε ?, Συμπεραίνουμε ότι το θέμα έχει γίνει άνω -κάτω δίότι αυτοί που διεκδηκούν παρανόμως να λέγονται κατι που δεν είναι ( και δεν έχει να κάνει με γεογραφικό προσδιοριμό που υπάρχει από παλαιά) έχουν διαβάζει αρχαία, ενω τα δικά μας τα ντράβαλα που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται κάτι το μόνο που επιδίδονται είναι "χειραφέτηση της αμόρφωτης λαο-μάζας" (διότι οι αρχαίοι στα συγκεκριμμένα δεν γράφουν μόνο αυτά)Και η λαο-μάζα οικειοθελώς παίρνει τον ρόπλο που της έχει δωθεί, της ταιριάζει και αποδέχεται και έτσι παραμένει στούρνος.
Που δεν μπορεί να εκφράζεται , άλλωστε η στείρωση της ατομικής έκφρασης στην Ελλάδα πιστεύω ότι είναι σπόρ.Όλοι ακολουθούν το κισέμι που προανέφερα.
Γι αυτό φίλες και φίλοι εμπεδώστε στους Αρχαίους για να μην σα καταντήσουν οι χειραφέτες παντελώς στόκους.
Αν τους πιάσουμε όλους από το σακάκι και τους τινάξουμε ανάποδα, ψαξουμε καλά τα πραγματα , η από τύχη έστω δούμε κάποιες "λεπτομέριες" θα καταλαβουμε πώς καπηλεύονται και απλά πουλάνε αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύουν. Σίγουρα υπάρχουν και σωστοί ας το κρίνει αυτό ο καθένας μόνος του.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Kαρατζαφέρης:«Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα»
«Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης, εκτιμώντας σε δηλώσεις μετά τη...
σημερινή συνάντησή τους, πως ο πρώην πρωθυπουργός «είναι μία εφεδρεία η οποία θα μπορούσε να προσκληθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές επικρατούν σήμερα, και να πει την άποψή του».
Ερωτηθείς αν θα συναντηθεί και με τον κ. Καραμανλή , ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απάντησε: «Θα ήταν άτοπο από μέρους μου να δω τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και να μη ζητήσω να δω τον τρίτο. Από εκείνον εξαρτάται για να κλείσει το ραντεβού».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και διήρκεσε περίπου 35 λεπτά.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/k_24.html
το μυαλο σου και μια λυρα.......
«Ο κ. Σημίτης ήταν και παραμένει μια σοβαρή υπόσταση για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης, εκτιμώντας σε δηλώσεις μετά τη...
σημερινή συνάντησή τους, πως ο πρώην πρωθυπουργός «είναι μία εφεδρεία η οποία θα μπορούσε να προσκληθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές επικρατούν σήμερα, και να πει την άποψή του».
Ερωτηθείς αν θα συναντηθεί και με τον κ. Καραμανλή , ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απάντησε: «Θα ήταν άτοπο από μέρους μου να δω τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και να μη ζητήσω να δω τον τρίτο. Από εκείνον εξαρτάται για να κλείσει το ραντεβού».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και διήρκεσε περίπου 35 λεπτά.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/k_24.html
το μυαλο σου και μια λυρα.......
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ταραφίσια και στα ίσια:
Αντάμηδες μου και Πατριώτες της Χρυσαυγής. Είμαι ίσα με τα μπούνια και πρέπει να σας τα πώ για νάρθω στα ζύγια μου : Όξω το κάθε ληγμένο κουνάβι που μοστράρει γιά μάγκας και το με το άστε ντούα παριστάνει το κονιόρδο γιά την Ελλάδα μας! Κάτι λιγδοτάμπαροι παραμύθιασαν ένα μάτσο βιδέλα, κουτουρού σαβουροψήφηδες που κατάπιαν το σκουμπρί πως δήθεν θάσωζαν την Ελλάδα μας αυτοί οι κουλάφες, γενήκαν εθνοπατέρες και πέσανε σα λυκόρνια στην αμάκα. Χώσανε το μπαγιόκο στο ντορβά και τώρα έχουνε νταραβέρι με τα πασόκια και τους παριστάνουν το λαμόγιο.
Κι΄ενώ οι πατριώτες της μολυβήθρας μαζί με τους ντελβέδες τους την περνάνε κολοκυθοκορφάδα και καντιοζάχαρη, στους ψηφοφόρους τους που περιμέναν τζάμπα να γίνει η ελληνική φάση… ο τσαμπουκάς ντε, θα βγάλουνε λέει νερατζάκι! Αναμεταξύ το κάθε βλαχοτσίναρο φιάνει σερμαγιά. Ο Άδης ο καραμελογλειφάτος, ο Κούλης ο γλόμπος, κι ο κουραμπίες απ’ τ’ Αϊβαλί με προγούλι σα βουλγάρικο θυμιατήρι ….σιγά τα ωά Λουκία! Άλλαξε λέει ο κολιές και γένηκε βραχιόλι ! Θα ξεράσει ο Γιαραμπής! Τσιριμπασαίοι οι οπισθογεμείς, δε λεέι!
Κατά πως πρέπει, άμα τους έμεινε σακούλα, όσοι μάγκες ξέμειναν εκείθε με νιονιό κι΄ανθίστηκαν το μουσαντό, εφτύσανε το πίτουρο και πρέπει ν’ αλαμάνε καρέκλες απ’ τις ζαρτιέρες και το κονσερβατουάρ. Κατάντησε κούφιο τουμπεκί η μάζωξη. Καθότι έβγαλαν οι μύγες κώλους κι’ έχεσαν τους άλλους όλους. Κι΄ ο καφενές από καφέ σαντάν κατάντησε καφέ αρντάν. Απ’ την τσουλήθρα στο ξέφτι παν τα γίδια. Ουρτ ρε φιδέμποροι!
Βλάμηδες, έχω κουσουμάρει κάργα πως είσαστε αητοί νυχάτοι, με καπετάνιο το μανιαούρι, και το ξέρετε πιό μπάνικα απ’ όλους μας : όλ’ οι σκύλοι μιά γενιά και τα γουρούνια αδέρφια. Γι΄αυτό και δεν ιδρώνει μιά τρίχα σας. Τους γράψατ’ εκεί που δε πιάνει το μελάνι κι’ αφήνετε να πέσουνε σα μαραγγούλες χωρίς συκόγαλα γιά να φτιάξετε κατόπι την τσαπέλα. Αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά.Καλώς! αλλά σχωρνάτε με, κι’ εγώ Έλληνας είμαι με τρία τέρμινα θητεία (και κάτι ψιλά…. καπάκια), οπόταν μου κάθεται κουρσούμι ο πάσα εις κουραδόφλωρας να μοστράρει γιά Νικηταράς. Κι έξι αυγά Τουρκίας και δέκα τούβλα όρθια! Σακκουλετζέμ;
Ήμαρτον βαγγελίστρα μου! Κάθε λούγκρα και γυαλιστερή κρυφοκουδουνίστρα που πουλάει τους τάφους των πατεράδων μας γιά το μάρμαρο, να πάει σούμπιτη τροχάδην από Αγιά Σοφιά – Ταμπούρια και ξανά μανά, μέχρι να της ξεραθούν οι φλάτζες, με σημαιοφόρο την Βάγια την κασόμπρα πούχει την υπογεγραμμένη στο ωμέγα να τους συμβουλεύει για τις βαλβολίνες!
Άειντε! Όρτσα μας και καλό βόλι!
Αυτά και γράμματα γνωρίζω.
Φώντας Κερχανατζής (κατά κόσμο «Μαγκούστας»)
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/03/ ... %B7%CE%B4/
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ο Άδης ο καραμελογλειφάτος (Άδωνις), ο Κούλης ο γλόμπος (Βελόπουλος), κι ο κουραμπίες απ’ τ’ Αϊβαλί με προγούλι σα βουλγάρικο θυμιατήρι (Αϊβαλιώτης)...
Ο άνθρωπος είναι μορφή.
"οπόταν μου κάθεται κουρσούμι ο πάσα εις κουραδόφλωρας να μοστράρει γιά Νικηταράς."

Ο άνθρωπος είναι μορφή.
"οπόταν μου κάθεται κουρσούμι ο πάσα εις κουραδόφλωρας να μοστράρει γιά Νικηταράς."
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
Μιας και άρχισες, δεν το μεταφράζεις/επεξηγείς ολόκληρο... είναι ζήτημα αν κατάλαβα τα μισά απ'όσα γράφει.Aiolos έγραψε:Ο Άδης ο καραμελογλειφάτος (Άδωνις), ο Κούλης ο γλόμπος (Βελόπουλος), κι ο κουραμπίες απ’ τ’ Αϊβαλί με προγούλι σα βουλγάρικο θυμιατήρι (Αϊβαλιώτης)...
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Δυο προσθήκες 
Προ ημερών, έπεσε το μάτι μου στο βιογραφικό του Βορίδη... δεν ήξερα ότι είναι απόφοιτος του Κολεγίου (και μη ρωτήσει κανείς ποιο κολέγιο)... υπό παρακολούθηση.
Και ένα σημειολογικό, όπως το άκουσε στο ραδιόφωνο φίλος μου: Αν έχετε προσέξει, ο Καρατζαφέρης στις εκπομπές του εμφανίζεται μπροστά σε μία βιβλιοθήκη, με μία σημαία και μία εικόνα, όπως εδώ... μόνο που η ακριβής διατύπωση είναι ταπετσαρία βιβλιοθήκης, και αυτό φάνηκε από ένα σκίσιμο που είχε σε κάποια εκπομπή. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάπου σχετικό βίντεο.
Προ ημερών, έπεσε το μάτι μου στο βιογραφικό του Βορίδη... δεν ήξερα ότι είναι απόφοιτος του Κολεγίου (και μη ρωτήσει κανείς ποιο κολέγιο)... υπό παρακολούθηση.
Και ένα σημειολογικό, όπως το άκουσε στο ραδιόφωνο φίλος μου: Αν έχετε προσέξει, ο Καρατζαφέρης στις εκπομπές του εμφανίζεται μπροστά σε μία βιβλιοθήκη, με μία σημαία και μία εικόνα, όπως εδώ... μόνο που η ακριβής διατύπωση είναι ταπετσαρία βιβλιοθήκης, και αυτό φάνηκε από ένα σκίσιμο που είχε σε κάποια εκπομπή. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάπου σχετικό βίντεο.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Δεκανίκι και φερέφωνο του γιωργάκη είναι
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα