silver έγραψε:Είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν γνωρίζεις την διδασκαλία της Πίστης μας, γι' αυτό και γράφεις αυτά που γράφεις.sacred_circle έγραψε:
Σαφώς και έχεις δικαίωμα να ρωτήσεις η διάφορα είναι ότι εγώ δεν αναφέρω την θρησκεία μου ως δικαιολογία η βάση για να εξυψώσω κάποιον λαό. συμφωνά με την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία όλα τα παιδία του θεού είναι ΙΣΑ, εμένα αυτό με δίδαξαν.
Όλα τα παιδιά του Θεού είναι ίσα, αλλά ο Θεός είναι αυτός που λέγει : αστήρ αστέρος διαφέρει.
(δηλαδή εάν εγώ εισέλθω ως τέκνο του Θεού στην Βασιλεία Του, δεν πιστεύω να έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα μου στρώσουν να δειπνήσω μαζί μα τους Αποστόλους και τους άλλους Αγίους που έδωσαν την ζωή τους από αυτή την ζωή προς δόξαν της Βασιλείας Του; ).
Τώρα η Ορθόδοξη Εκκλησία σε δίδαξε ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι παιδιά του Θεού. Σε δίδαξε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα (πλάσματα )του Θεού.
Για να είσαι τέκνο Θεού έχει προϋποθέσεις. Αν ήσαν όλοι οι άνθρωποι παιδιά του Θεού δεν θα ερχόταν ο Θεάνθρωπος Χριστός να ανέβει στο Σταυρό και να χύσει το αίμα Του.
Ο διάλογος θα είναι μεγάλος μόνο εάν έχεις διάθεση να μάθεις την αλήθεια, και υπομονή.
Όχι εύκολα συμπεράσματα. Εκτός και σε κουράζει ο διάλογος της αλήθειας, που είναι λίγο σκληρός...
Τίποτα από αυτά που γράφω δεν είναι δικό μου. Είναι η διδασκαλία της Αγίας Γραφής. Δεν βάζω παραπομπές σε κεφάλαια και
εδάφια εκτός και μου το ζητήσεις.
Ειλικρινά έχω την καλύτερη διάθεση αλλά η συμπεριφορά σου μονό εγωισμό μου βγάζει ήθελα να με διαψεύσεις πραγματικά …αλλά δυστυχώς με στενοχώρησες, ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις πως μίλα αν και αμφιβάλω είσαι πολύ κάθετος… με οποίον δεν συμφωνεί μαζί σου η απλά αναρωτιέται…λυπάμαι…
Και πραγματικά εγώ δεν θέλω πλέον διάλογο μαζί σου …
Μέσα σε ένα λεπτό έβγαλες τα συμπεράσματά σου, με έκρινες ως εγωϊστή, και δεν θέλεις τον διάλογο!!!
Νάναι ευλογημένο, δυστυχώς η αλήθεια πονάει...
O ευλογημένος λαος του Ισραήλ. (εκ μεταφοράς)
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: O ευλογημένος λαος του Ισραήλ.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Γνωρίζεις ότι αυτή την "ειδική ευλογία" την εκμεταλλεύονται οι Εβραίοι; Πάνω σε αυτή έχει χτιστεί ο σιωνιστικός μύθος.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
To ισραηλ ποια παραπάνω προσπάθεια εκανε για την δοξα της βασιλειας του θεου απο τους Ελλήνες;Όλα τα παιδιά του Θεού είναι ίσα, αλλά ο Θεός είναι αυτός που λέγει : αστήρ αστέρος διαφέρει.
(δηλαδή εάν εγώ εισέλθω ως τέκνο του Θεού στην Βασιλεία Του, δεν πιστεύω να έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα μου στρώσουν να δειπνήσω μαζί μα τους Αποστόλους και τους άλλους Αγίους που έδωσαν την ζωή τους από αυτή την ζωή προς δόξαν της Βασιλείας Του; ).
Γιατι οι εβραίοι ειναι ξεχωριστοι;
Οκ και λεει η εβραϊκη ΠΔ.
Αλλα κατα την δικη σου γνώμη, τι καλυτερο εχουν απο εμάς;
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Iwn Rwmanos έγραψε:Γνωρίζεις ότι αυτή την "ειδική ευλογία" την εκμεταλλεύονται οι Εβραίοι; Πάνω σε αυτή έχει χτιστεί ο σιωνιστικός μύθος.
Γνωρίζω ότι η ειδική ευλογία ευρίσκεται πάνω στον ευλογημένο λαό του Ισραήλ.
Το σχέδιο του Θεού εκτυλίσσεται όπως είναι γραμμένο εις την Αγία Γραφή.
Όλες οι Προφητείες πραγματοποιούνται.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Δεν μου δίνεις απάντηση. Η ερώτηση δεν είναι θεολογικής φύσεως.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Silver δεν ξερω αν εισαι ορθόδοξος ή αν αυτά που λές ειναι αιρετικά.
Δεν θα το κρίνω εγω.
Αλλα ,ασε θα σεβαστω την ηλικια σου.
Δεν θα το κρίνω εγω.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Re: ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ
Ουπς!!!silver έγραψε:Λοιπόν φίλε πρόσεξες ότι δεν χρησιμοποιώ την λέξη Εβραίος αλλά την λέξη Ισραήλ;
Γιατί;
Διότι όλοι οι Εβραίοι δεν είναι Ισραηλίτες. Οι ευλογίες του Θεού δόθηκαν στον ευλογημένο λαό του Ισραήλ.
Αυτό ομολογώ πως δεν το πρόσεξα και έχεις δίκαιο.
Σου ζητώ συγνώμη και αποχωρώ των προηγούμενων θέσεών μου.
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Iwn Rwmanos έγραψε:Δεν μου δίνεις απάντηση. Η ερώτηση δεν είναι θεολογικής φύσεως.
Γράφω και απαντώ ό,τι είναι κατοχυρωμένο Βιβλικώς.
Δεν κάνω τον ξερόλα, και προσέχω τι γράφω.
Εσείς επανειλημμένως χρησιμοποιείτε την λέξη "Εβραίοι"
Εγώ συνεχώς γράφω την λέξη "Ισραήλ" σύμφωνα με την Αγία Γραφή.
Αν εσύ πιστεύεις ότι στη Μ. Ανατολή είναι οι Παλαιστίνιοι και το Ισραήλ και είσαι με την πλευρά των Παλαιστινίων
τότε εγώ θα είμαι με το Ισραήλ.
Αν εσύ με ρωτήσεις χωρίς καμιά αναφορά για Παλαιστινίους κ.λ.π. : ποιο είναι το Ισραήλ;
Η απάντησής μου θα είναι : δεν γνωρίζω! Από τις μελέτες μου τόσα χρόνια έχω κάποια ιδέα αλλά
όχι για έξω. Αν κάνω λάθος τότε είμαι αιρετικός, τοποθετώ δηλαδή τον εαυτόν μου εκτός Εκκλησίας.
Ενδιαφέρομαι να σώσω την ψυχή μου, δεν με ενδιαφέρουν οι αυτοπροβολές, και οι εξυπνάδες.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Καλά άστο...
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Divine Sinner έγραψε:Silver δεν ξερω αν εισαι ορθόδοξος ή αν αυτά που λές ειναι αιρετικά.
Δεν θα το κρίνω εγω.
Δεν είναι θέμα σεβασμού της ηλικίας μου.
Εδώ μας ενδιαφέρει η Αλήθεια, οι ηλικίες είναι άσχετες.
Παρουσίασε τις θέσεις σου κόσμια και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ούτε επειδή εγώ είμαι μεγαλύτερός σου σημαίνει ότι ξέρω περισσότερα ή καλύτερα εσού.
- karipis
- Επικοινωνία:
Φωτη.
Έκανες μεγάλη πατάτα εδώ. Έκανες αποκοπή από άλλο νημα το παρών και αντί να το διευκρινίσεις στον τίτλο, του έδωσες έναν δικό σου όπου φαίνεται ο Σίλβερ (σαν πρώτος, άρα δημιουργός) να μιλάει για "ευλογημένους λαούς" (κάτι το οποίο δεν είπε).
Υ.Γ. Και με κάνεις να μαλώνω μισή ώρα με την Έλενα (διότι αυτή νόμισε πως είναι οι θέσεις του ανθρώπου και εγώ πως η Έλενα είναι ανισσόροπη).
Υ.Γ 2. Ο άνθρωπος είπε:
Υ.Γ 3. Μπούφο.
Έκανες μεγάλη πατάτα εδώ. Έκανες αποκοπή από άλλο νημα το παρών και αντί να το διευκρινίσεις στον τίτλο, του έδωσες έναν δικό σου όπου φαίνεται ο Σίλβερ (σαν πρώτος, άρα δημιουργός) να μιλάει για "ευλογημένους λαούς" (κάτι το οποίο δεν είπε).
Υ.Γ. Και με κάνεις να μαλώνω μισή ώρα με την Έλενα (διότι αυτή νόμισε πως είναι οι θέσεις του ανθρώπου και εγώ πως η Έλενα είναι ανισσόροπη).
Υ.Γ 2. Ο άνθρωπος είπε:
silver έγραψε::
Λοιπόν φίλε πρόσεξες ότι δεν χρησιμοποιώ την λέξη Εβραίος αλλά την λέξη Ισραήλ;
Γιατί;
Διότι όλοι οι Εβραίοι δεν είναι Ισραηλίτες. Οι ευλογίες του Θεού δόθηκαν στον ευλογημένο λαό του Ισραήλ.
Υ.Γ 3. Μπούφο.
εγγραψε.
Δεν εβαλα τίτλο (οι ευλογημενοι εβραιοι).
Εβαλα επ ακριβως τα λόγια του.
Το τοπικ απο οπου το διέσπασα ηταν αυτο με τον ισλαμ και τον ναζισμο.
φυσικα δεν μπορουσαν να χρησιμοποιήσω τον ιδιο τίτλο.
Εγω εβαλα τιτλο (ο ευλογημενος λαος του ισραηλ).το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στον ευλογημένο λαό του Ισραήλ!.
Δεν εβαλα τίτλο (οι ευλογημενοι εβραιοι).
Εβαλα επ ακριβως τα λόγια του.
Το τοπικ απο οπου το διέσπασα ηταν αυτο με τον ισλαμ και τον ναζισμο.
φυσικα δεν μπορουσαν να χρησιμοποιήσω τον ιδιο τίτλο.
Ναι αυτο ειναι λάθος μου.
παντως εγγράψα στο θέμα για το ΙΣΛΑΜ οτι εκανα σπλιτ.
Το διορθώνω τώρα.
παντως εγγράψα στο θέμα για το ΙΣΛΑΜ οτι εκανα σπλιτ.
Το διορθώνω τώρα.
- karipis
- Επικοινωνία:
Re: O ευλογημένος λαος του Ισραήλ. (εκ μεταφοράς)
Σωστός.
Θα λάβεις και από κοντά τα εύσημα το Σάββατο 17 του μηνού (στην μάζωξη).
Θα λάβεις και από κοντά τα εύσημα το Σάββατο 17 του μηνού (στην μάζωξη).
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Astrea έγραψε:
Δεν έχει εξηγησει ποτέ αυτή την υποστήριξη του ως προς τις ενέργειες του Ισραήλ.
To εξήγησα, ίσως δεν προσέχεις τα γραπτά μου.
Είμαι Ορθόδοξος και σύμφωνα με τον Θεόν μου εκείνος που θα
ευλογεί τον Ισραήλ θα είναι ευλογημένος από τον Θεό, και αντίστροφα: εκείνος
που δεν θα ευλογεί τον Ισραήλ δεν θα τον ευλογεί ο Θεός.
Φταίω εγώ αν δεν γνωρίζεις την πίστη σου;
Όταν όμως Κύριος ο Θεός σου συντρίψη και εξαφανίση εμπρός από τα μάτια σου τα έθνη,
μη σου έλθη ποτέ εις τον νουν η σκέψις και είπης: ο Κύριος με εισήγαγε….ένεκα των αρετών μου.
Όχι δια τας αρετάς σου, ούτε δια την αγνότητα και ευσέβειαν της καρδίας σου…
αλλά δια την αθεράπευτον ασέβειαν αυτών των εθνών, θα τα εξολοθρεύση ο Κύριος (Δευτερονόμιον Θ: 4 ).
Θα εκτείνω και θα θέσω τα όρια της χώρα σας από την Ερυθράν θάλασσαν έως την Μεσόγειον θάλασσαν
και από την έρημον Σουρ έως τον Ευφράτην τον μεγάλο ποταμόν. (Εξοδος ΚΓ: 31 ).
Και δουλευσάτωσάν σοι έθνη και προσκυνησάτωσάν σοι άρχοντες,
ο καταρώμενός σε επικατάρατος, ο δε ευλογών σε ευλογημένος (Γέν. ΚΖ:29 ).
Δεν χρειάζεται νομίζω επανάληψη. Η ανωτέρω εξήγησις καλύπτει την δευτέρα παράθεσή σου.όπως δεν έχει εξηγήσει το μένος του προς τους Παλαιστινιους.
Όταν συναντήσεις τον εξομολόγο σου, μην κρύψεις τίποτα. Πέστα όλα. Αν εξομολογηθείς τα 99 αμαρτήματα και αφήσεις εκουσίωςΟργίζομαι παρότι είναι αμαρτία silver... και θα πρέπει να τρέχω πάλι για εξομολόγηση. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ένα, γνώριζε ότι ούτε τα 99 συγχωρούνται.
Πιστεύω να το γνωρίζεις.
- sacred_circle
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Πρώτα από όλα συγνώμη ασημένιε για την παρεξήγηση αλλά αν διαβάσεις σαν μεμονωμένο νήμα και δεις και τον τίτλο το ίδιο θα σκeφτόσουν πιστεύω και εσύ. .karypis έγραψε:Φωτη.
Υ.Γ 2. Ο άνθρωπος είπε:silver έγραψε::
Λοιπόν φίλε πρόσεξες ότι δεν χρησιμοποιώ την λέξη Εβραίος αλλά την λέξη Ισραήλ;
Γιατί;
Υ.Γ 3. Μπούφο.
Φώτη μου ….σε παρακαλώ όταν κάνεις διάσπαση όπως τώρα να το αναφέρεις γιατί γίνονται παρεξηγήσεις άνευ λόγου .κάτι που δεν είναι όμορφο για κανένα μας(το spank δεν το γλυτώνεις, μην νομίζεις )……καριπάκι ανισσόροπη είμαι αλλά όχι στο συγκεκριμένο θέμα
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Καλε μου φιλε δεν ησουν υποχρεωμενος να απαντησεις στο μηνυμα μου , ετσι οπως το διατυπωσα δεν ζητουσα απαντηση , μια διαπιστωση εκανα ( λαθος μου ισως που την εγραψα και σε απασχολησα λιγο η πολυ για να απαντησεις , δεν ειχα τετοια προθεση ) στηριζομενος στις "αληθειες" που πρεσβευεις , κρατησε τες δεν με ενδιαφερει , δεν με ενδιαφερουν γενικοτερα οι δογματικοι.silver έγραψε:Orion έγραψε:Επειδη εγω δεν δεχομαι οτι οι προπατορες μου ηταν ο Αβρααμ και ο Ισαακ μαλλον μπαινω στη μερια των μη "ευλογημενων" , αμα δε σε θελει η τυχη , καποιοι λαοι ειναι ευλογημενοι και καποιοι οχι
Σε ένα ιστοχώρο ένας "τούρκος" έβαζε συνεχώς εναντίον των Ελλήνων.
Έλαβα μέρος στην συζήτηση και τον ρώτησα :
Αν έχεις κάποια μόρφωση, θα γνωρίζεις ότι όταν ήρθαν οι τούρκοι στην Μ. Ασία ο πληθυσμός τους ήταν περίπου 250 χιλ.
Κατάκτησαν μια γεωγραφική περιοχή που είχε με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις 3.5 εκατομμύρια έλληνες.
Οι πλούσιοι, οι μορφωμένοι, κλπ. κατόρθωσαν και έφυγαν στην Δύση.
Όμως ο αριθμός αυτών που επέζησαν τελικά μετά από τις σφαγές ήταν πολλαπλάσιος του αρχικού πληθυσμού των εισβολέων τούρκων.
Τι έγινε αυτός ο πληθυσμός; Ασφαλώς και δεν είχε άλλη λύση από το να δεχθεί το ισλάμ και την γλώσσα τους.
Παρ' όλα αυτά ο πληθυσμός αυτός είναι ελληνικός, ρέει αίμα ελληνικό μέσα τους.
Τον ρώτησα: έχεις κοιτάξει στον καθρέφτη το πρόσωπό σου; μοιάζει μογγολικό ή ελληνικό;
Εάν μοιάζει ελληνικό και είσαι έλληνας, βάζεις εναντίον της φυλή σου δυστυχή;
Από τότε δεν τον ξανά είδα πάλι.
Το ίδιο μου έλεγαν οι "ιταλοί" της κάτω Ιταλίας.
Κώστα : "ούνα φάτσα ούνα ράτσα", χάσαμε την Ορθοδοξία, χάσαμε και την γλώσσα μας την ελληνική.
Όμως γνωρίζουμε ότι είμαστε έλληνες.
Απο μενα υγεια να εχεις.
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Orion έγραψε: ...Καλε μου φιλε δεν ησουν υποχρεωμενος να απαντησεις στο μηνυμα μου , ετσι οπως το διατυπωσα δεν ζητουσα απαντηση , μια διαπιστωση εκανα ( λαθος μου ισως που την εγραψα και σε απασχολησα λιγο η πολυ για να απαντησεις , δεν ειχα τετοια προθεση ) στηριζομενος στις "αληθειες" που πρεσβευεις , κρατησε τες δεν με ενδιαφερει , δεν με ενδιαφερουν γενικοτερα οι δογματικοι.
Απο μενα υγεια να εχεις.
Συμφορουμίστα "Οrion", έγραψες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι "αλήθειες" που πρεσβεύω.
Σέβομαι τις θέσεις σου.
Εκτός τις προσωπικές μου "αλήθειες", είμαι Ορθόδοξος και η πίστης μου βροντοφωνεί άλλη μια Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν σε ενδιαφέρει
όμως θα την ομολογήσω :
Χριστός Ανέστη!!!
Τώρα, μου γράφεις δεν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές μου "αλήθειες". Πολύ ωραία.
Αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να σε ρωτήσω, τουλάχιστον τις αναγνωρίζεις(τις "αλήθειές μου" ) ως σωστές;
Αν όχι, είσαι σε θέση να το τεκμηριώσεις;
Υποθέτω ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, δεν θα σε παρεξηγήσω αν δεν μου απαντήσεις.
Νάσαι πάντα καλά!
Δεν επιδιωκω κανενα διαλογο σε τετοια ζητηματα , θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε σε λιγα και να διαφωνησουμε σε πολλα , για μενα απλα δεν εχει ενδιαφερον , αυτο νιωθω και θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σου.
Οταν εχεις μια πεποιθηση που θεωρεις οτι ειναι αλήθεια.Αν όχι, είσαι σε θέση να το τεκμηριώσεις;
Το βαρος της τεκμηρίωσης πεφτε σε σενα.
Εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι αυτα που λες ειναι αλήθεια, πρωτα. οχι ο αλλος οτι δεν ειναι αλήθεια.
Ο Αϊνσταϊν απεδειξε την θεωρεια της σχετικότητας.
Δεν ειπε. εγω λεω οτι ειναι ετσι τα πράγματα χωρίς στοιχεια και αποδειξτε εσεις οτι κανω λάθος.
Εσυ μπορει να πιστευψεις οτι υπαρχει η κοκκινοσκουφιτσα και καθε πρωι παει βολτα στο δάσος και την γλιτωνει παρα τρίχα απο τον κακο τον λυκο.
Δεν χρειαζεται εγω να αποδειξω οτι ο ισχυρισμος σου δεν ισχυει. εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι ισχυει.
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Orion έγραψε:Δεν επιδιωκω κανενα διαλογο σε τετοια ζητηματα , θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε σε λιγα και να διαφωνησουμε σε πολλα , για μενα απλα δεν εχει ενδιαφερον , αυτο νιωθω και θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σου.
Αν τυχόν δεν σάκουσα που είπες Χριστός Ανέστη!
Να απαντήσω ως Ελληνας Ορθόδοξος: Αληθώς Ανέστη ο Κύριός μας και Σωτήρας μας,
εις Τον Οποίον : παν γόνυ κάμψη επουρανίων και επιγείων και καταχθονίων
(για μεν τους πιστούς εις αιώνια μακαριότητα εν τη Βασιλεία Του,
δια δε τους απίστους εις αιώνια απομάκρυνση εκ της Βασιλείας Του ).
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Divine Sinner έγραψε:
Το βαρος της τεκμηρίωσης πεφτε σε σενα.
Εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι αυτα που λες ειναι αλήθεια, πρωτα. οχι ο αλλος οτι δεν ειναι αλήθεια.
.
Φώτη, Χριστός Ανέστη!
Να τεκμηριώσω, τι;
Δεν θα πρέπει πρώτα να μου το ζητήσει;
Καλή και Ευλογημένη Εβδομάδα σε όλους!
Κλασσικος Απολογητης του διαδικτιου
Α... και αυτο το Ελληνας , πολλες φορες το μπερδευετε και το γραφετε το Εψιλον αλλοτε με μικρο επιτηδες και αλλοτε με μεγαλο , να το προσεξετε , βγαζει ματι.
Δεν σου ζηταω τιποτα , να εισαι καλα
Μπορεις να συνεχισεις να γραφεις για πιστους που θα κερδισουν την αιωνια μακαριοτητα
και απιστους που θα απομακρυνθουν αιωνια, καλη επιτυχια , οχι ,λαθος την εχετε εξασφαλισμενη.
Με το μαλακο, το λιβανι δεν ειναι για χορταση.
Α... και αυτο το Ελληνας , πολλες φορες το μπερδευετε και το γραφετε το Εψιλον αλλοτε με μικρο επιτηδες και αλλοτε με μεγαλο , να το προσεξετε , βγαζει ματι.
Δεν σου ζηταω τιποτα , να εισαι καλα
Μπορεις να συνεχισεις να γραφεις για πιστους που θα κερδισουν την αιωνια μακαριοτητα
και απιστους που θα απομακρυνθουν αιωνια, καλη επιτυχια , οχι ,λαθος την εχετε εξασφαλισμενη.
Με το μαλακο, το λιβανι δεν ειναι για χορταση.
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Orion έγραψε: Κλασσικος Απολογητης του διαδικτιου
Xριστός Ανέστη συνέλληνα!
Κλασσικός Απολογητής του διαδίκτυου είπες;
"Ο κόσμος άλλαξε, αλλάξαν οι καιροί...... "
(είναι από τραγουδάκι του ΄60 ).
Νάσαι πάντα καλά!