ΑΠΕΡΓΙΕΣ
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Re: ΑΠΕΡΓΙΕΣ
O ρολος μου σε αυτη την ...οικογενια ειναι ο ρολος του παιδιου και οχι του πατερα.
Ο υποθετικος που λες πατερας ξεκινησε να μοιραζει λεφτα εκει καπου το 80,λεφτα που οπως φανηκε αργοτερα ηταν δανεικα αλλα τα παιδια μολις ειχαν βγαλει το κεφαλι απο το γυψο...και δεν χαμπαριαζαν απο τετοιες εγνοιες..
Μετα απο λιγα χρονια κατι αρχισαν να λενε τα παιδια στον πατερα αλλα ξαναφυσηξε ο ανεμος της αλλαγης μαζι με καινουργια δανεικα και λεφτα απο τον κουμπαρα που ειχαν τα παιδια για τα γεραματα και ησυχασαν τα παιδια παλι...
Τον πατερα που λες κατι συγγενεις (τα ιδια σκατα δηλαδη..) τον κατηγορησαν οτι εκλεβε και τον πεταξαν απο το παιχνιδι,τοτε ανελαβαν για λιγο κατι συγγενεις ολοι μαζι να κανουν κουμαντο στο σπιτι..ουτε καταλαβαν τα παιδια τι εγινε εκεινη την εποχη...
Ετσι και εμεις αλλαξαμε πατερα και βαλαμε ενα ψηλο λεβεντη με εφεση στην αρχαια Ελλαδα..τι τα θες,απο τη μια δηθεν πηγε να μαζεψει το σπιτι,και απο την αλλη πουλησε την μιση μας περιουσια σε ξενους,τοτε αρχισαμε να ψιλοφωναζουμε αλλα οπως ξερεις στα παιδια δεν λενε παντα ολη την αληθεια,τα γλυκαινεις ευκολα τα παιδια με καραμελες και ψευτικες υποσχεσεις..
Ξανα αλλο πατερα,πιο κοντο,χωρις υποσχεσεις,ασχημο αλλα δεν μας πειραζε,αυτος ειπαμε ειναι νοικοκυρης,θα μας το κανει το σπιτι γυαλι...ε μας το εκανε,οχι ο ιδιος ακριβως αλλα κατι φιλοι που ειχε..μας χαιδεψαν στην αρχη,μας ειπαν οτι παμε καλα,οτι θα σφιχτουμε λιγο αλλα μονο κανα δυο χρονια και μετα..και μετα παπαλα,μας μαζεψαν οτι ειχαμε στον κουμπαρα και το επαιξαν στα ζαρια,τα ζαρια ηταν δικα τους,η τσοχα το ιδιο..παν τα λεφτα μας..ο πατερας και οι φιλοι του ειπανε οτι δεν φταινε αυτοι αλλα δεν τους πιστεψαμε και βαλαμε τις φωνες..και φυγαμε απο το σπιτι
The fat father....ηρθε και μας ειπε οτι θα κανει τον προηγουμενο κακο πατερα να πληρωσει και αυτος και οι φιλοι του..και τον πηραμε,αλλα δεν πληρωσε κανεις,αυτος ο πατερας ειχε φιλους καλους,πατριωτες και πολυ...θρησκους,ολο στα μοναστηρια ετρεχαν και στα ξωκλησια,ηξερε και παιχνιδια στο playstation αυτος ο μπαμπας,εφαγαν και εσκασαν αυτος και οι φιλοι του αλλα...μας καναν μια γιορτηηη...σουπερ,ακομα την πληρωνουμε,εμεις βεβαια φωναζαμε πλεον αλλα απο την χρονια απραξια και ησυχια δεν ξεραμε καλα πως να το κανουμε..χωρια που οι μπαμπαδες πλεον αλλα κανανε και αλλα λεγανε..αλλα ποιος θα στα πει..οι εφημεριδες?
Παμε στον τελευταιο μπαμπα,αυτος ειναι ο daddy cool..αυτος ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης που περασε ως τωρα,πριν τον παρουμε εβαλε τον μανδυα του δικου του πατερα αλλα μολις τον πηραμε τον αφορισε...αυτος εκτως οτι συνεχιζει να πουλαει την περιουσια μας,πουλαει και την καταγωγη μας,αφου φτασαν μερικα παιδια να νομιζουν οτι ειναι...ουτε αυτα ξερουν..τεσπα,τωρα πλεον φωναζουμε δυνατα,ολα τα παιδια,μαζι, αλλα δυσκολα φτανει η φωνη στο μπαμπα που κανει οτι ειναι δυνατον να μην ακουσει τα παιδια του(εχω την εντυπωση τελευταια οτι αυτος ο μπαμπας ειναι...ξενος!!!)
Τωρα κοιτιομαστε τα παιδια και λεμε οτι επρεπε να φωναζαμε πιο πολυ,πιο δυνατα,να χτυπουσαμε το χερι στο τραπεζι...δεν θα φταναμε εδω,αλλα οπως λενε και τα παιδια στο χωριο<<οποιος θυμαται τα παλια ειναι πουστης...>>
για αυτο σου λεω,εδω που φτασαμε η αυτος θα κανει τη Μηδεια..η εγω θα γινω πατροκτονος....
Ο υποθετικος που λες πατερας ξεκινησε να μοιραζει λεφτα εκει καπου το 80,λεφτα που οπως φανηκε αργοτερα ηταν δανεικα αλλα τα παιδια μολις ειχαν βγαλει το κεφαλι απο το γυψο...και δεν χαμπαριαζαν απο τετοιες εγνοιες..
Μετα απο λιγα χρονια κατι αρχισαν να λενε τα παιδια στον πατερα αλλα ξαναφυσηξε ο ανεμος της αλλαγης μαζι με καινουργια δανεικα και λεφτα απο τον κουμπαρα που ειχαν τα παιδια για τα γεραματα και ησυχασαν τα παιδια παλι...
Τον πατερα που λες κατι συγγενεις (τα ιδια σκατα δηλαδη..) τον κατηγορησαν οτι εκλεβε και τον πεταξαν απο το παιχνιδι,τοτε ανελαβαν για λιγο κατι συγγενεις ολοι μαζι να κανουν κουμαντο στο σπιτι..ουτε καταλαβαν τα παιδια τι εγινε εκεινη την εποχη...
Ετσι και εμεις αλλαξαμε πατερα και βαλαμε ενα ψηλο λεβεντη με εφεση στην αρχαια Ελλαδα..τι τα θες,απο τη μια δηθεν πηγε να μαζεψει το σπιτι,και απο την αλλη πουλησε την μιση μας περιουσια σε ξενους,τοτε αρχισαμε να ψιλοφωναζουμε αλλα οπως ξερεις στα παιδια δεν λενε παντα ολη την αληθεια,τα γλυκαινεις ευκολα τα παιδια με καραμελες και ψευτικες υποσχεσεις..
Ξανα αλλο πατερα,πιο κοντο,χωρις υποσχεσεις,ασχημο αλλα δεν μας πειραζε,αυτος ειπαμε ειναι νοικοκυρης,θα μας το κανει το σπιτι γυαλι...ε μας το εκανε,οχι ο ιδιος ακριβως αλλα κατι φιλοι που ειχε..μας χαιδεψαν στην αρχη,μας ειπαν οτι παμε καλα,οτι θα σφιχτουμε λιγο αλλα μονο κανα δυο χρονια και μετα..και μετα παπαλα,μας μαζεψαν οτι ειχαμε στον κουμπαρα και το επαιξαν στα ζαρια,τα ζαρια ηταν δικα τους,η τσοχα το ιδιο..παν τα λεφτα μας..ο πατερας και οι φιλοι του ειπανε οτι δεν φταινε αυτοι αλλα δεν τους πιστεψαμε και βαλαμε τις φωνες..και φυγαμε απο το σπιτι
The fat father....ηρθε και μας ειπε οτι θα κανει τον προηγουμενο κακο πατερα να πληρωσει και αυτος και οι φιλοι του..και τον πηραμε,αλλα δεν πληρωσε κανεις,αυτος ο πατερας ειχε φιλους καλους,πατριωτες και πολυ...θρησκους,ολο στα μοναστηρια ετρεχαν και στα ξωκλησια,ηξερε και παιχνιδια στο playstation αυτος ο μπαμπας,εφαγαν και εσκασαν αυτος και οι φιλοι του αλλα...μας καναν μια γιορτηηη...σουπερ,ακομα την πληρωνουμε,εμεις βεβαια φωναζαμε πλεον αλλα απο την χρονια απραξια και ησυχια δεν ξεραμε καλα πως να το κανουμε..χωρια που οι μπαμπαδες πλεον αλλα κανανε και αλλα λεγανε..αλλα ποιος θα στα πει..οι εφημεριδες?
Παμε στον τελευταιο μπαμπα,αυτος ειναι ο daddy cool..αυτος ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης που περασε ως τωρα,πριν τον παρουμε εβαλε τον μανδυα του δικου του πατερα αλλα μολις τον πηραμε τον αφορισε...αυτος εκτως οτι συνεχιζει να πουλαει την περιουσια μας,πουλαει και την καταγωγη μας,αφου φτασαν μερικα παιδια να νομιζουν οτι ειναι...ουτε αυτα ξερουν..τεσπα,τωρα πλεον φωναζουμε δυνατα,ολα τα παιδια,μαζι, αλλα δυσκολα φτανει η φωνη στο μπαμπα που κανει οτι ειναι δυνατον να μην ακουσει τα παιδια του(εχω την εντυπωση τελευταια οτι αυτος ο μπαμπας ειναι...ξενος!!!)
Τωρα κοιτιομαστε τα παιδια και λεμε οτι επρεπε να φωναζαμε πιο πολυ,πιο δυνατα,να χτυπουσαμε το χερι στο τραπεζι...δεν θα φταναμε εδω,αλλα οπως λενε και τα παιδια στο χωριο<<οποιος θυμαται τα παλια ειναι πουστης...>>
για αυτο σου λεω,εδω που φτασαμε η αυτος θα κανει τη Μηδεια..η εγω θα γινω πατροκτονος....
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Ρε Ασημένιε μιλάς στον Β' πρόσωπο. Εσύ δηλαδή ζεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Για ξεκαθάρισέ το.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ζω σε μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.STAVRAETOS έγραψε:Ρε Ασημένιε μιλάς στον Β' πρόσωπο. Εσύ δηλαδή ζεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Για ξεκαθάρισέ το.
Μετά από 35 χρόνια εργασίας, είμαι με μια σύνταξη 480 ευρώ,
λιμοκτονώ, και συγχρόνως δοξάζω το Θεό που έχω και αυτή
τη σύνταξη, ενώ άλλοι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως τίποτα και πεθαίνουν από πείνα.
Έχουν εισβάλει στην Ελλάδα όλες οι αντίχριστες δυνάμεις και την καταστρέφουν.
Εσείς δε--ευτυχώς όχι όλοι--έχετε βαρούχιο ύπνο.
Σας κατέστρεψαν την γλώσσα, την θρησκεία κάθε ιερό και όσιο.
Αφού φρόντισαν να μας διώξουν έντεχνα (σχεδόν μισή Ελλάδα ) με την μετανάστευση του 50 και 60,
τώρα σας έφεραν 2.5 εκατ. μουσουλμάνους για να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της χώρας,
να κάνουν δηλαδή την Ελλάδα Λίβανο...
Από θρησκευτικής πλευράς τα προδοτικά μέσα παραπληροφόρησης διέστρεψαν τον λαό.
Έκαναν ένα μεγάλο κομμάτι του λαού εκκλησιομάχο.
Η σαρκολατρία στην Ελλάδα δεν έχει όρια. Τα προϊόντα της: πορνείες, μοιχείες, διαζύγια,
ομοφυλοφιλίες και αίμα ποτάμι ετησίως από τις 300-350 χιλ. εκτρώσεις στην Ορθόδοξη Ελλάδα!!!
Φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει η Ελλάδα για τις αμαρτίες των τέκνων της.
Είθε να είμαι λάθος.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Δικαιο εχεις-αδικο εχεις,ουτε της Ελλαδας ουτε της Ορθοδοξιας ειναι ιδιον η μοιρολατρια νομιζω..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, η Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη συχνά-πυκνά κάνει ολονυκτίες για τα εθνικά θέματα.
Ποιά είναι η γνώμη και η θέση σου Silver;
- silver
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
karipis έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, η Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη συχνά-πυκνά κάνει ολονυκτίες για τα εθνικά θέματα.
Παρακολουθώ μερικές φορές τον σταθμό 4ΕTV και το γνωρίζω.
Αδελφέ μου όταν ο άνθρωπος έχει κάτι, σπανίως το εκτιμά. Όταν το χάσει τότε
αντιλαμβάνεται την αξία του.
Οι άνθρωποι προσεύχονται στον Άγιο Δημήτριο, αλλά δεν είναι οι μόνοι.
Εκτός των οργανωμένων προσευχών με ολονυκτίες, δεήσεις κ.λ.π. γνωρίζω πάρα πολλές ψυχούλες
στην Ελλάδα και πιο πολύ στην ξενιτειά που με δάκρυα μπρος στην εικόνα της Κυρίας Θεοτόκου
Την παρακαλούν να διαφυλάξει την αγιοτόκο Ελλάδα μας από τις αντίχριστες δυνάμεις που έχουν σχέδια
για τον αφανισμό της.
Όταν ζεις μέσα στην Ελλάδα δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις την διάβρωση που υφίσταται ο λαός μας.
Οι εκτός Ελλάδος που δεν βλέπουμε πολιτικά κόμματα, αλλά γλυκιά πατρίδα,
ευκολότερα αντιλαμβανόμαστε τα βρώμικα παιχνίδια των ξένων, και πως έντεχνα καταστρέφουν την χώρα μας.
Μάθαινα από ανθρώπους τίμιους ότι η κατήχηση των ξένων εναντίον της θρησκείας μας προοδεύει. Τότε κάπνισαν τα μάτια μου. Πάγω εις τον Κωλέτη και του λέγω: Δεν μας αφήνεις πλέον ησύχους να ζήσουμεν εδώ εις την ματοκυλισμένην μας πατρίδα με την θρησκεία μας, αλλά μας τζαλαπατάς και μας διαιρείς. Γνωρίζομεν τις ενέργειες τις μυστικές των ξένων όπου εργάζονται δια την θρησκείαν μας, θρησκείαν δεν αλλάζομεν εμείς, ούτε την πουλούμεν. Τώρα θα γένης κομμάτια απ’ αυτά που εργάζεσαι εσύ με τους όμοιούς σου κι αφήνεις και τους ξένους κι εργάζονται δια την θρησκείαν μας. Μου λέγει : Η Κυβέρνηση πρέπει να λάβη μέτρα δια σένα. Του είπα, κουσούρι να μην κάμης εσύ και η κυβέρνησή σου! Σηκώθηκα κι έφυγα. Τότε έστειλε στρατιώτες, την νύκτα, μου τριγύριζαν το σπίτι. Έρχονταν πάντοτε άνθρωποι και μόλεγαν να φυλαχτώ, ότι θα με σκοτώσουνε, ότι έχω πολλούς οχτρούς. Τους λέγω : οχτρούς αν τους έκαμα, δε λυπώμαι, ότι κακό κανενού δεν έκαμα δια το νιτερέσιόν μου. Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκείαν μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν.
(ο Ορθόδοξος πατριώτης Στρατηγός Μακρυγιάννης).
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Ο Μακρυγιάννης λοιπόν φίλε μου είναι η απάντηση σε αυτό που είπες Φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει η Ελλάδα για τις αμαρτίες των τέκνων της.
Οπότε θα συμφωνήσω μερικώς με την θρησκευτική προσέγγιση και άποψή σου λέγοντας πως ναι, ως τώρα μας φύλαγε και μας έκανε χριστιανούς ο Χριστός ο ίδιος στον τόπο μας, τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε μόνοι μας.
Όπως ο Μακρυγιάννης.
Οπότε θα συμφωνήσω μερικώς με την θρησκευτική προσέγγιση και άποψή σου λέγοντας πως ναι, ως τώρα μας φύλαγε και μας έκανε χριστιανούς ο Χριστός ο ίδιος στον τόπο μας, τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε μόνοι μας.
Όπως ο Μακρυγιάννης.