Σκουλήκια το "καύσιμο" του "μέλλοντος"
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Σκουλήκια το "καύσιμο" του "μέλλοντος"
Είδα ένα απόσπασμα από τις "αποδείξεις" χθες λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, και είδα πράγματα που με άφησαν άφωνη. Είδα ότι σε πειραματικό στάδιο βρίσκεται μία συσκευή που θα καταναλώνει το καύσιμο του μέλλοντος. Ήταν μία στρογγυλή μπάλα με μικρά φωτεινά βαθουλώματα που προσύλκυαν τα έντομα τα οποία μπαίνοντας μέσα σκοτώνονταν και τοποθετούνταν σ ένα κύκλωμα που παρήγαγε ηλεκτρισμό. Μάλιστα το έκαναν δοκιμαστικά και "δούλεψε".
Έπειτα, επίσης σε πειραματικό στάδιο στις ΗΠΑ είναι ένας υπολογιστής τον οποίο κάποιοι είχαν το θράσος να αποκαλέσουν "βιολογικό". Ο υπολογιστής αυτός λοιπόν, αντί για κυκλώματα και τσιπάκια, είχε μέσα σου σκουλήκια, σαλιγκάρια χωρίς κέλυφος, ειδικά γεννημένα σε εργαστήρια και περιορισμένα σ ένα μέρος όπου η κίνησή τους παράγει ενέργεια ώστε να λειτουργεί και να "τρέχει" πιο γρήγορα ο υπολογιστής. Μάλιστα ένας επιστήμονας δήλωσε ότι η επισκευή του εκάστοτε υπολογιστή θα είναι πολύ φθηνότερη καθώς τα σκουλήκια μόλις πεθαίνουν θα αντικαθιστώνται.
Και λέω τώρα. Τόσες μάχες για τα δικαιώματα των ζώων γίνονται, αλλά τελικά πού οδηγούν; Σε μερικά χρόνια όποιος λυπάται ή σιχαίνεται να έχει σκουλήκια μες τις συσκευές του τι θα κάνει; Την έχουμε παραδεί θεοί μου φαίνεται.
Έπειτα, επίσης σε πειραματικό στάδιο στις ΗΠΑ είναι ένας υπολογιστής τον οποίο κάποιοι είχαν το θράσος να αποκαλέσουν "βιολογικό". Ο υπολογιστής αυτός λοιπόν, αντί για κυκλώματα και τσιπάκια, είχε μέσα σου σκουλήκια, σαλιγκάρια χωρίς κέλυφος, ειδικά γεννημένα σε εργαστήρια και περιορισμένα σ ένα μέρος όπου η κίνησή τους παράγει ενέργεια ώστε να λειτουργεί και να "τρέχει" πιο γρήγορα ο υπολογιστής. Μάλιστα ένας επιστήμονας δήλωσε ότι η επισκευή του εκάστοτε υπολογιστή θα είναι πολύ φθηνότερη καθώς τα σκουλήκια μόλις πεθαίνουν θα αντικαθιστώνται.
Και λέω τώρα. Τόσες μάχες για τα δικαιώματα των ζώων γίνονται, αλλά τελικά πού οδηγούν; Σε μερικά χρόνια όποιος λυπάται ή σιχαίνεται να έχει σκουλήκια μες τις συσκευές του τι θα κάνει; Την έχουμε παραδεί θεοί μου φαίνεται.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
Re: Σκουλήκια το "καύσιμο" του "μέλλοντος"
Κατ αρχην εχεις ομορφα ματια.
εχμ οσων αφορα τα σκουλικια. δεν ξερω αν ενα σκουλικι μπορουμε να το αποκαλεσουμε ακριβως ζωο (οπως πχ ενα πρωτευον ή ενα ποντικι) ή αν ειναι περισσοτερο κοντα στα μικροβια.
τωρα δεν ξερω. ειναι περιορισμενη η γνωση μου πανω στο θεμα.
εχμ οσων αφορα τα σκουλικια. δεν ξερω αν ενα σκουλικι μπορουμε να το αποκαλεσουμε ακριβως ζωο (οπως πχ ενα πρωτευον ή ενα ποντικι) ή αν ειναι περισσοτερο κοντα στα μικροβια.
τωρα δεν ξερω. ειναι περιορισμενη η γνωση μου πανω στο θεμα.
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Σκουλήκια το "καύσιμο" του "μέλλοντος"
Σ' όποιο πλάσμα υπάρχει ζωή, αυτό λέγεται ζώο. Και όλα μα όλα τα έμβια όντα έχουν ψυχή.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση