Δημοσίευση
από Spirit oF Fire » Τετ 19 Νοέμ 2008, 16:28
ναι, είμαι ενάντια στο να φοράμε γούνες. Για διάφορους λόγους. Αλλά δεν πιστεύω πως αυτός που φοράει γούνα είναι η προσωποποίηση του Σατανά επί της γης. Όλοι είμαστε άνθρωποι, με τον δικό μας χαρακτήρα, την δική μας προσωπικότητα και τα δικά μας προβλήματα. Όταν κάποιος δεν είναι καλά και το ξέρεις... δεν του επιτίθεσαι γιατί τότε είσαι άνανδρος. Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση της κοπέλας αυτής, που έχει τα προβλήματά της.. δυσκολεύεται να τα αντιμετωπίσει και βρίσκει διέξοδο στα ναρκωτικά όπως λέει ο Σελ (για να το λέει κάτι θα ξέρει)... που και πάλι δεν είναι διέξοδος αυτή... αλλά είναι σε αυτό το άσχημο σημείο...... Ό,τι κι αν φοράει, λέει ή κάνει, χρειάζεται στήριξη και αγάπη.. όχι αποδοκιμασίες......
Όσο για την Πίτα και τις πρακτικές της.. δεν ξέρω αν είμαι υπέρ ή κατά. Μάλλον είμαι και τα δύο.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.