Αδέσποτα

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... απονεύρωση

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:09

Όπως και με τα αδέσποτα στους δρόμους. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις, σε ακολουθούν, σε γαβγίζουν και φοβάσαι. Θέλεις να έχεις ένα αεροβόλο μαζί σου για παν ενδεχόμενο. Μια λες ότι βαριούνται, μια λες ότι αδιαφορούν, το λες, το ξαναλές, τους παρακαλάς, μετά από 10000 παρακαλητά σου λένε ότι να στείρωσαν και άντε πάλι ελεύθερα στην πόλη, άντε πάλι τα ίδια... δεν μπορείς να κοιτάξεις ψηλά, πρέπει να κοιτάς κάτω για να βλέπεις μην πατήσεις σκατά. και τους ξαναλές και αδιαφορούν και αδιαφορούν. Ε, sorry, τόση αδιαφορία δεν είναι σκέτη αμέλεια, αλλά πρόθεση. Δεν γίνομαι συνωμοσιολόγος επειδή έτσι το γουστάρω, αλλά επειδή η ξεφτιλισμένη συμπεριφορά τους με υποχρεώνει. Τα αφήνουν τα σκυλιά για να μειώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.
για το συγκεκριμένο με λίγα λόγια δεν φταίνε τα αδέσποτα για τα κόπρανα στους δρόμους, φταίνε οι ιδιοκτήτες ή κηδεμόνες ή αφεντικά των μη αδέσποτων, και τα αδέσποτα δεν μειώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας και η στείρωση που λένε πως κάνουν φυσικά δεν μειώνει τα κακά που πατάει ο κόσμος. όλα είναι μέρος της ίδιας συνωμοσίας και της ίδιας πλύσης εγκεφάλου.
ο πληθυσμός των σκύλων στη γή είναι πάνω κάτω 500 εκατομμύρια ο πληθυσμός των ανθρώπων κάτι δισεκατομμύρια, γιατί να μην γίνει στείρωση στους ανθρώπους αντί τους σκύλους με αυτή τη λογική. από που κι ως που οι σκύλοι ή τα γατιά "μπαίνουν στην καθημερινότητά μας" και δεν μπαίνουμε εμείς στη δική τους;
θα γαυγίσουν ή ίσως να επιτεθούν κιόλας γιατί περνάνε πολλά, περνάνε τόσα που έχουν εκνευριστεί, περνάνε και ξέρουν ιστορίες από άλλα σκυλιά τι παίζει με τους ανθρώπους γιατί ηλίθια δεν είναι κι επικοινωνούν μεταξύ τους, ξέρουν για τα ανελέητα χτυπήματα, για τους ακρωτηριασμούς, για τους βιασμούς από κτηνοβάτες ξέρουν..... και δεν τους αρέσουμε και πολύ καλά κάνουν που μερικά έχουν φτάσει να σιχαθούν τον άνθρωπο, τον εντελώς δαιμονισμένο στην εποχή μας, είτε ο δαίμονας λέγεται υλισμός είτε διαστροφή είτε κάτι από τα πάρα μα πάρα πολλά άλλα.

το 77 τοις εκατό των επιθέσεων στην αμερική οφείλονται σε ΜΗ αδέσποτα. αυτά τις περισσότερες φορές, τα αδέσποτα, είναι δειλά ήρεμα κι αποφεύγουν μπελάδες.
η κοινωνία των ανθρώπων έχει καταντήσει ένα σίχαμα και όλα γίνονται για το χρήμα. άπαξ και κάποιος κλείσει την κάνουλα βράστα. όλες οι αρρώστειες και τα κοινωνικά προβλήματα είναι κομμάτι συνωμοσίας.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Αδέσποτα

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:25

Ο δήμος θα μπορούσε να κάνει περισσότερα και συνήθως οι στειρώσεις γίνονται απο φιλοζωικές που αποτελούνται απο εθελοντές.
Τώρα για το "γαυγίζουν κλπ". Εχω συναντήσει δεκάδες αδέσποτα. Βάζω και μπωλ με νερό 50 μέτρα απο το σπίτι μου σε ένα μέρος με πράσινο για να το βρίσκουν και να πίνουν, και κάποιοι μπάσταρδοι τα αναποδογυρίζουν. Για μενα το πρόβλημα δεν είναι τα αδεσποτα αλλα οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που παίρνουν ενα σκυλί απο πετ σοπ (κάνοντας το έτσι να ζητάει απο τις φάρμες να "παράγουν" και άλλα σκυλιά) και μετά όταν το βαριέται το αφήνει στον δρόμο αστείρωτο.
Μετά αυτά πολλαπλασιάζονται στον δρόμο. Γενικά όμως τα αδέσποτα δεν κυνηγούν τους ανθρώπους. Το αντίθετο συμβαίνει. Συνήθως είναι τρομαγμένα και μόλις δουν άνθρωπο προσπαθούν να τον αποφύγουν φεύγοντας μακρυά.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 319 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:46

Δεν ξέρω τι σκυλιά έχεις συναντήσει εσύ, για μένα όμως πρώτο μέλημα είναι να περπατώ ελεύθερα στο πεζοδρόμιο, το οποίο φτιάχθηκε για τους πεζούς, άρα για τους ανθρώπους, και όχι για τα σκυλιά.

Φυσικά δεν έχω κάποιο μίσος με τα ζώα, Ας τα βάζουν σε κυνοκομείο και να τα περιποιούνται εκεί, αντί εσύ να τους δίνεις νερό. Και όποιος θέλει να αποκτήσει, ας πηγαίνει εκεί και να διαλέγει. Και να κανονίσει την πορεία του μετά.

Όμως επαναλαμβάνω. Απαιτώ να περπατώ ελεύθερος στο πεζοδρόμιο, δηλαδή να μην χρειάζεται να κοιτώ όλη των ώρα κάτω γιατί το έχει στρώσει σκατά, ούτε να περιμένω την επόμενη βροχή που θα τα ψιλοκαθαρίσει, ούτε να φοβάμαι το περιστασιακό "bulling" των σκύλων που σε παιρνουν απο πίσω και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Τα σκυλιά δεν φταίνε, διότι αυτά είναι τα ένστικτά τους, αυτή είναι η φύση τους, φταίνε οι αρμόδιοι που έπρεπε να τα μαζεύουν, να τα κρατάνε και να τα ταΐζουν σε κυνοκομεία. Που εννοείται πως πρέπει να είναι στοιχειωδώς καλά κυνοκομεία, όχι μες στη βρόμα.

Θα έπρεπε, μόλις εντοπίζεται αδέσποτο, να συλλέγεται πάραυτα. Τέλος.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:49

Πρέπει να κάνουμε κάτι και με αυτούς τους αστέγους που βλάπτουν την αισθητική μας. Όχι οτι τους μισώ.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:54

Και για να ξεκαθαρίσω. Δεν ειμαι εναντίον του να περιποιείται ο δήμος τα ζωα. Αλλα δεν βγαίνουν τα κουκια για να γίνει κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους. Οπότε θα κανουν ότι και στο αμέρικα. θα βγαίνει ο μπογιας θα τα μαζευει και οσα δεν υιοθετηθουν μέσα σε ένα μηνα θα τα σκοτωνει ο δημος και θα τα πετάει.
Χίλες φορές να βλεπω τα σκατά τους απο αυτό.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:54

OTTO έγραψε:Δεν ξέρω τι σκυλιά έχεις συναντήσει εσύ, για μένα όμως πρώτο μέλημα είναι να περπατώ ελεύθερα στο πεζοδρόμιο, το οποίο φτιάχθηκε για τους πεζούς, άρα για τους ανθρώπους, και όχι για τα σκυλιά.

Φυσικά δεν έχω κάποιο μίσος με τα ζώα, Ας τα βάζουν σε κυνοκομείο και να τα περιποιούνται εκεί, αντί εσύ να τους δίνεις νερό. Και όποιος θέλει να αποκτήσει, ας πηγαίνει εκεί και να διαλέγει. Και να κανονίσει την πορεία του μετά.

Όμως επαναλαμβάνω. Απαιτώ να περπατώ ελεύθερος στο πεζοδρόμιο, δηλαδή να μην χρειάζεται να κοιτώ όλη των ώρα κάτω γιατί το έχει στρώσει σκατά, ούτε να περιμένω την επόμενη βροχή που θα τα ψιλοκαθαρίσει, ούτε να φοβάμαι το περιστασιακό "bulling" των σκύλων που σε παιρνουν απο πίσω και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Τα σκυλιά δεν φταίνε, διότι αυτά είναι τα ένστικτά τους, αυτή είναι η φύση τους, φταίνε οι αρμόδιοι που έπρεπε να τα μαζεύουν, να τα κρατάνε και να τα ταΐζουν σε κυνοκομεία. Που εννοείται πως πρέπει να είναι στοιχειωδώς καλά κυνοκομεία, όχι μες στη βρόμα.

Θα έπρεπε, μόλις εντοπίζεται αδέσποτο, να συλλέγεται πάραυτα. Τέλος.
λογικά κάποιος διαχειριστής θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ξέχωρο τόπικ γι' αυτό το μεγάλο θέμα.
στο πεζοδρόμιο ελεύθερος; άλλη μεγάλη κουβέντα κι αυτή. τον πορτοφολά; τον ληστή που μόλις βγαίνει από τράπεζα και αρχίζει τις κουμπουριές γιατί η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο; τον μεθυσμένο οδηγό που καβάλησε το πεζοδρόμιο; το ετοιμόρροπο κράσπεδο βεράντας; ελεύθερος; δεν υπάρχει τέτοιο πράμα, αν εννοείς πως καλύπτεσαι σε θέματα ασφάλειας απλά και μόνο με το να μην υπάρχουν αδέσποτα, και νιώθεις ελεύθερος, αν νομίζεις πως το ότι ο άνθρωπος έφτιαξε πεζοδρόμια πάνω σε φυσικούς τόπους διάβασης στρωμένους με χώμα και πέτρες και φυτά του δίνει τέτοια δικαιώματα τότε τι να πω;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:56

Το γεγονός ότι καταλάβαμε εναν χώρο δεν σημαίνει ότι μας ανήκει αποκλειστικά. Η πόλη δεν ειναι κάτι το ξεκομένο απο την φύση. Είναι ένα κομμάτι της φυσης που κάναμε σαν τα μουτρα μας με το έτσι θέλω. Οσο δικαιωμα έχεις να κυκλοφορείς εσυ στο πεζοδρόμιο τόσο δικαίωμα έχει και ενα σκυλί.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 14:09

Divine Sinner έγραψε:Πρέπει να κάνουμε κάτι και με αυτούς τους αστέγους που βλάπτουν την αισθητική μας. Όχι οτι τους μισώ.
Πρώτον αυτοί είναι άνθρωποι, και ότι κάνουν δεν το κάνουν από ένστικτο, αλλά το έπαθαν από το φασισμό της κοινωνίας που ζουν.

Έπειτα ο άνθρωπος έχει μυαλό να κάνει την ανάγκη του σε σημεία που δεν περπατεί κόσμος. Με έχεις δει να διαμαρτύρομαι για τις αδέσποτες γάτες;;; ΟΕΟ;;; Γιατί ξέρουν να τα κρύβουν. Μήπως οι αδέσποτες γάτες μου επιτίθενται;;; Τι κρίμα, όχι.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι σκύλοι, ως αδέσποτοι είναι δημόσιος κίνδυνος. Και κινδυνεύεις να σε δαγκώσουν, και γεμίζουν τον τόπο με βρομιές σε αντίθεση με τις γάτες.

Γατοκομεία δεν χρειαζόμαστε, κυνοκομεία χρειαζόμαστε.

Και τους άστεγους δεν τους είχα πιάσει στο στόμα μου, μην λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν έθεσα θέμα αισθητικής, όπως λες. Έθεσα θέμα πραγματικών και ουσιαστικών κινδύνων, γιατί αυτοί με απασχολούν. Όταν λέω θέλω να κυκλοφορώ ελεύθερος στο πεζοδρόμιο, εννοώ ελεύθερος από κινδύνους. Δύσκολο;
Divine Sinner έγραψε:Το γεγονός ότι καταλάβαμε εναν χώρο δεν σημαίνει ότι μας ανήκει αποκλειστικά.
Με αυτή τη λογική μπορείς να αφήνεις ανοιχτές τις πόρτες όταν κοιμάσαι να μπαίνουν κάθε λογής ζωάκια.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Αδέσποτα

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 14:16

Το σπίτι μου είναι το καταφύγιο μου. Στο καταφύγιο ζει ΕΝΑ είδος κάθε φορά. Στο οικοσύστημα ζουν περισσότερα. Τωρα αν εσυ θεωρείς οτι σε μια ακτίνα 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει δικαίωμα να ζει μόνο ένα είδος. Ε τότε σόρυ που υπάρχουν και αλλα. τι να σου πω. Ειχαν και αυτά την αναίδεια να γεννηθούν.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι σκύλοι, ως αδέσποτοι είναι δημόσιος κίνδυνος. Και κινδυνεύεις να σε δαγκώσουν, και γεμίζουν τον τόπο με βρομιές σε αντίθεση με τις γάτες.
Και πάλι αναρωτιέμαι, γιατί δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ τέτοιο σκυλί. Και αν υπάρχει είναι ενα στα 1000.
Ε και ενας στους 100 ανθρώπους που θα συναντήσεις στο δρόμο μπορει να είναι επικίνδυνος. Γενικά η πόλη δεν είναι ένα αποστειρωμένο περιβάλλον ούτε αγγελικά πλασμένη και πρέπει να ξέρεις να επιβιώνεις.
Πιο πολλές φορές μου έχουν γίνει τσιμπούρια ναρκωμανείς παρά σκύλοι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 14:27

Divine Sinner έγραψε:Το σπίτι μου είναι το καταφύγιο μου. Στο καταφύγιο ζει ΕΝΑ είδος κάθε φορά. Στο οικοσύστημα ζουν περισσότερα. Τωρα αν εσυ θεωρείς οτι σε μια ακτίνα 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει δικαίωμα να ζει μόνο ένα είδος. Ε τότε σόρυ που υπάρχουν και αλλα. τι να σου πω. Ειχαν και αυτά την αναίδεια να γεννηθούν
Κανείς δεν έχει την αναίδεια να γεννηθεί, και γι αυτό σου είπα ότι δεν με ενοχλούν άλλα ζώα, παρα μόνο οι σκύλοι. Γιατί;;; Επειδή έτσι γουστάρω να τους αντιπαθώ;;; Όχι φυσικά, αλλά για πολύ συγκεκριμένους ΛΟΓΟΥΣ.

1) Κίνδυνος να με δαγκάσουν
2) Κίνδυνος να με ακουμπήσουν (είναι το μόνο αδέσποτο πόλεως που έρχεται να σε ακουμπήσει συστηματικά) και το λέω επειδή ως αδέσποτα είναι βρόμικα, οπότε δεν θέλω να βρομίσω τα ρούχα μου.
3) Γεμίζουν τα πεζοδρόμια με σκατά που πολλοί τα πατούνε τελικά.

Τόσο δύσκολα σου είναι όλα αυτά;;; Τα άλλα ζώα δεν τα κάνουν, τι να κάνουμε δηλαδή!

Αφαίρεσε αυτά τα 3 από τους σκύλους και θα σου πω να κυκλοφορούν ελεύθερα ως αδέσποτα. Σου είπα τα άλλα αδέσποτα ζώα δεν αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.
Ε και ενας στους 100 ανθρώπους που θα συναντήσεις στο δρόμο μπορει να είναι επικίνδυνος.
Σύμφωνοι. Άρα οι σκύλοι που περιγράφω είναι αντιστοίχως επικίνδυνοι με έναν εγκληματία. Άρα ενώ ο εγκληματίας θα πρέπει να τιμωρηθεί πχ να μπει φυλακή, οι σκύλοι απλά θα πρέπει να είναι υπό κηδεμονία, είτε του αφεντικού τους, είτε του κυνοκομείου, αλλιώς εκτός πόλεως. Η απόλυτη λογική.

Ως το πλέον ανίκανο ζώο από τα αδέσποτα στο να ελέγξει τις ορμές του και τις ανάγκες του, χρήζει κηδεμονίας. Πιο απλά πεθαίνεις.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 14:37

Φυσικά και είναι το ιδιο επικίνδυνοι. Μια φορά ενας σκυλος με ακολουθουσε και μου έλεγε. Φιλε δεν ειμαι καλά θελω να πάρω την δόση μου και χρειάζομαι ψιλά.
Του είπα ευγενικά "του σκύλου" κι εγω μια κακοπληρωμένη δουλείά κανω και δεν έχω μια.
Και έρχεται που λες... ο σκυλος.. και μου λεει. Αφου έχεις το ξέρω οτι έχεις και με κοιτάς και με αυτό το πούστικο βλέμμα που λέει οτι με κοροϊδευείς.
μου λεε. μην με αναγκάσεις να σε ψάξω.
Του απαντάω.
Πίστεψε με δεν μπορείς να με ψάξεις.
Μου λεει... ο σκύλος πάντα... Γιατί τι εισαι εσυ και δεν μπορώ να σε ψάξω.
Του λέω. καλύτερα να μην νιώσεις τι ειμαι εγω... του σκύλου.
έρχεται κατα πάνω μου τρωει μια κλωτσια στα αρχιδια και μια ακόμα στην κοιλια ενώ είναι στο έδαφος.
του λέω ευγενικά να μην με ξαναενοχλήσει... του σκυλου. και φεύγω.
Ειναι το ίδιο πράγμα όπως βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 14:55

Σόρυ, αλλά:

1) Ή κάνεις χιούμορ που δεν καταλαβαίνω
2) Ή δεν με καταλαβαίνες
3) Ή κάνεις πως δεν με καταλαβαίνεις.

Είπα:
OTTO έγραψε:Σύμφωνοι. Άρα οι σκύλοι που περιγράφω είναι αντιστοίχως επικίνδυνοι με έναν εγκληματία.
Εσύ το αντιστοίχως το έκανες "το ίδιο". Πολύ ωραία!

Τότε αν ήταν το ίδιο δεν θα πρότεινα κηδεμονία, αλλά θα πρότεινα να φυλακίζονται οι σκύλοι μαζί με τους ανθρώπους.

Άστο ρε Divine, μην το ξεφτιλίζουμε... έλεος.

Εσένα προφανώς δεν σε ενοχλούν ούτε τα σκατά, εμένα με ενοχλούν και απαιτώ να εξαφανιστούν. Δεν γουστάρω να κοιτώ κάτω, αλλά να κοιτώ μπροστά μου, ακόμα και ψηλά. Γι αυτό δεν βλέπει ο κόσμος τους ψεκασμούς άραγες;;; :loco:

Ρε αφήστε τους να κοιτάξουν ψηλά να δουν τι γίνεται! Μαζέψτε τα σκατά επιτέλους! :lol:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:09

Divine Sinner έγραψε:Γενικά όμως τα αδέσποτα δεν κυνηγούν τους ανθρώπους. Το αντίθετο συμβαίνει. Συνήθως είναι τρομαγμένα και μόλις δουν άνθρωπο προσπαθούν να τον αποφύγουν φεύγοντας μακρυά.
Σπάνια και πρέπει να είναι αγέλη..αλλά πολύ σπάνια.

Έτυχε μια φορά να βλέπω 8 να έρχονται καταπάνω μου αλλά τελικά κυνηγούσαν ένα αυτοκίνητο.

Μπορεί να γαβγίζουν σε αυτοκίνητα/ανθρώπους αλλά όταν κάποιος γυρίσει πίσω και πάει προς το μέρος του, κάνει πίσω και τρέχει.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:16

η πολιτεία (εδώ γελάνε ποια πολιτεία...) θα έπρεπε να βοηθήσει πρώτα τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα ψυχοτραυματικά τους βιώματα από την παιδική ηλικία ίσως αλλά και τις φοβέρες των μεγαλύτερών τους ώστε να ξέρουν πως να αντιδράσουν σε περίπτωση επίθεσης σκύλου.

τονίζω πως οι περισσότερες επιθέσεις γίνονται από μη αδέσποτα κι έχω δύο πρόσφατα παραδείγματα γι' αυτό! είναι σκύλοι που συνηθως κακοπερνάνε στα χέρια των αφεντικών τους ή που την έχουν δει γιατί έτσι τους εκπαίδευσαν οι ιδιοκτήτες φύλακες της οικίας της περιουσίας τους αλλά και των ίδιων!
άμα δουν κάτι ύποπτο ακόμα και μια φιλική κίνηση στον ιδιοκτήτη που σημαίνει γι' αυτά επίθεση θα σταματήσουν τον δράστη κατ' αυτά!

ήμαρτον δηλαδή - τα πλέον βασικά είναι αυτές οι γνώσεις περί σκύλων!

και ποιος είπε πως τα γατιά είναι λιγότερο βρώμικα; όχι. η γάτα έχει περισσότερες ασθένειες από τον σκύλο και επίσης δύο μυρωδιές δεν πρόκειται ποτέ ένα σπίτι να ξεφορτωθεί

των ανθρώπων
και της γάτας.
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:19

Το καλό με τις γάτες είναι ότι καθαρίζουν τον τόπο από ποντίκια,ΦΙΔΙΑ.

Απ την άλλη εδώ στο χωριό μου έχουμε πάρα πολλές και μεταφέρουν ψήλους από τα μαντριά με τα πρόβατα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:21

Εχει τύχει να μου επιτεθεί σκύλος που έχει αφεντικό ακριβώς γι αυτον τον λόγο. μια κοπελίτσα 12 με 14 χρονών έβγαλε βόλτα ενα λυκόσκυλο το οποίο μόλις με είδε μου όρμησε και το παιδί δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει. Πρόφανώς οι πανέξυπνοι γονείς του παιδιού και του σκυλιου θεώρησαν πως είναι οκ να πάρει απο το λουράκι ενα παίδι έναν σκύλο που είναι στα κιλά του.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:23

Για τους μπάσταρδους που μαλώνουν με όσους βοηθούν αδέσποτα θα μιλήσει κανένας;
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:25

το θέμα πχ του εχινόκοκκου
όλοι το γνωρίζουμε, νομίζω εδώ εχουμε εκατό κρούσματα - χειρουργεία περίπου το χρόνο

άλλα κράτης της Ευρώπης λιγότερα.
ένα όμως είχε τελικά μηδέν. η Ισλανδία.
γιατί;
γιατί κατάλαβαν και εκπαίδευσαν τον κόσμο για να αποτρέψουν αυτό που διαιωνίζει τον κύκλο της μεταδοσης του εχινόκοκκου!

και ήταν φυσικά ο άνθρωπος, ήταν τα σφαγεία όπου όλα μα όλα τα ζώα που λέει το άλλο μέλος που πιστεύει πως τα σκυλιά είναι τόσο μεγάλος κίνδυνος, που σφάζονται έχουν εχινόκοκκο και πετάνε τα κομμάτια τα μολυσμένα. απο κει τα τρώνε οι σκύλοι ή από την ωμοφαγία εντοσθίων και διάφορα άλλα κι έτσι νοσούν!

τα κρεατάκια λοιπόν που τρώει ο καθένας να ξέρει τι κρύβουν!
τα λαχανικάκια επίσης!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Δευ 09 Ιουν 2014, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:32

Divine Sinner έγραψε:Εχει τύχει να μου επιτεθεί σκύλος που έχει αφεντικό ακριβώς γι αυτον τον λόγο. μια κοπελίτσα 12 με 14 χρονών έβγαλε βόλτα ενα λυκόσκυλο το οποίο μόλις με είδε μου όρμησε και το παιδί δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει. Πρόφανώς οι πανέξυπνοι γονείς του παιδιού και του σκυλιου θεώρησαν πως είναι οκ να πάρει απο το λουράκι ενα παίδι έναν σκύλο που είναι στα κιλά του.
εκπαίδευση των ανθρώπων η μόνη λύση!
εμάς πχ όταν έβγαζα βολτα το σκύλο μου τον μικρόσωμο, μας επιτέθηκε πιτμπουλ τερριε (σκύλος μπαναρισμένος σε αγγλία και άλλα ευρωπαικά κράτη στην χώρα μας δεν υπάρχει νομοθεσία, είναι σκυλιά που βιδώνουν εντελώς ξαφνικά) η κοπέλλα που τον είχε είχε κατέβει χωρίς λουρί! έτσι απλά! ενώ το πιτμπουλ κανονικά για βόλτα θα έπρεπε να έχει και φίμωτρο.

στον θείο μου επιτέθηκε παρόμοιο σκυλί απλά πέρναγε από την αυλή ενός το σκυλί πήδηξε γιατί βίδωσε αν και ο θείος αυτός αγαπά τα σκυλιά κι είχε αρκετά στη ζωή του. τον δάγκωσε!

άλλο περιστατικό με μία γυναίκα που της επιτέθηκε σκύλος για να παίξει με τον μικρόσωμο δικό της απέξω από την πόρτα μου σχεδόν, μία γριά άνοιξε την αυλόπορτα κι ο σκύλος βγήκε.

έχω έρθει αντιμέτωπη με αγέλη έχοντας και σκύλα σε φάση αναπαραγωγής νομιζα πως μπορούσα να την βγάλω έστω λίγο εδώ τριγύρω.
η αγέλη κυνηγούσε μια γάτα. γύρισα τους είπα φύγετε ξου ξου κοντοστάθηκαν και έσπευσα σπίτι.

όποια αγέλη και να έχω δει δεν θέλουν και πολλά πολλά με τους ανθρώπους, όμως έχουν κάπου φωλιά και εκεί καλύτερα να μην πατήσει άγνωστος.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:34

aftokaitoallo έγραψε:και ποιος είπε πως τα γατιά είναι λιγότερο βρώμικα; όχι. η γάτα έχει περισσότερες ασθένειες από τον σκύλο
Εγώ είπα ότι η γάτα σε σχέση με τον σκύλο:

1) Δεν σου επιτίθεται στον δρόμο. Συνήθως τρομάζουν και φεύγουν.
2) Δεν έχει συνήθειο να σε ακολουθεί και να σε μυρίζει έως να σε ακουμπήσει κι εσύ να σιχαίνεσαι επειδή είναι βρόμικη. Σε σπανιότατες περιπτώσεις έρχεται να κάνει χάδια, και τότε κατά κανόνα είναι κατοικίδιο και όχι αδέσποτο.
3) Το βασικότερο είναι ότι δεν τα αμολάει στο πεζοδρόμιο.

Δηλαδή ειλικρινά, που στο καλό διαφωνείς;;; Τι προτείνεις για τις ακαθαρσίες των αδέσποτων; Διαφωνείς πως πρέπει να μαζεύονται σε κυνοκομείο τα αδέσποτα; Αν διαφωνείς, τότε που πρέπει να αμολάνε τις ακαθαρσίες τους;;;;
Justme έγραψε:Απ την άλλη εδώ στο χωριό μου έχουμε πάρα πολλές και μεταφέρουν ψήλους από τα μαντριά με τα πρόβατα.
Στις περιπτώσεις που δημιουργούν οποιοδήποτε πρόβλημα, οφείλει το εξυπνότερο είδος (ο άνθρωπος) να αναλάβει δράση.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:35

Ο νόμος τι λέει; (δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:47

OTTO έγραψε:
aftokaitoallo έγραψε:και ποιος είπε πως τα γατιά είναι λιγότερο βρώμικα; όχι. η γάτα έχει περισσότερες ασθένειες από τον σκύλο
Εγώ είπα ότι η γάτα σε σχέση με τον σκύλο:

1) Δεν σου επιτίθεται στον δρόμο. Συνήθως τρομάζουν και φεύγουν.
2) Δεν έχει συνήθειο να σε ακολουθεί και να σε μυρίζει έως να σε ακουμπήσει κι εσύ να σιχαίνεσαι επειδή είναι βρόμικη. Σε σπανιότατες περιπτώσεις έρχεται να κάνει χάδια, και τότε κατά κανόνα είναι κατοικίδιο και όχι αδέσποτο.
3) Το βασικότερο είναι ότι δεν τα αμολάει στο πεζοδρόμιο.

Δηλαδή ειλικρινά, που στο καλό διαφωνείς;;; Τι προτείνεις για τις ακαθαρσίες των αδέσποτων; Διαφωνείς πως πρέπει να μαζεύονται σε κυνοκομείο τα αδέσποτα; Αν διαφωνείς, τότε που πρέπει να αμολάνε τις ακαθαρσίες τους;;;;
Justme έγραψε:Απ την άλλη εδώ στο χωριό μου έχουμε πάρα πολλές και μεταφέρουν ψήλους από τα μαντριά με τα πρόβατα.
Στις περιπτώσεις που δημιουργούν οποιοδήποτε πρόβλημα, οφείλει το εξυπνότερο είδος (ο άνθρωπος) να αναλάβει δράση.

πως είσαι τόσο σίγουρος πως είναι αδέσποτων; να σου πω τι πρέπει να κάνεις, στον δρόμο που έχεις δει τις περισσότερες ακαθαρσίες να το ελέγξεις ο ίδιος, να στηθείς από τα χαράματα έως το πολύ στις μία το μεσημέρι σε ένα σημείο να δεις τι γίνεται.
εγώ βλέπω ένα σωρό κόσμο να μην μαζεύει τα κακά (εγώ πάντα τα μαζεύω κι αν ο σκύλος ξανακάνει ή έχω δεύτερη σακούλα ή επιστρέφω στο σημείο που τα έκανε) ενώ επίσης αρκετοί εδώ γύρω απλά τους ανοίγουν την πόρτα κάνουν την ανάγκη τους κι επιστρέφουν! στο δρόμο που μένω δύο σκυλιά κάνουν έτσι τα κακά τους και τα δύο ΜΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

πρώτα λοιπόν να στραφείς προς τον άνθρωπο που δεν κάνει το χρέος του ως εξυπνότερο είδος (φαίνεται η εξυπνάδα του αυτή δεν έχει καμμιά σχέση με κοινωνικές ευαισθησίες δημόσιας υγείας πάντως) και μόλις βλέπεις ένα σκύλο να βγαίνει από κάποιο σπίτι ή άλλον να τον βγάζει βόλτα με ή χωρίς λουρί και να μην τα μαζεύει, να ξέρεις πως ο νομος σε βοηθά, καταγγελία άμεσα. πρόστιμο. πρόστιμο και για το λουρί αλλά για τα κακά που δεν μάζεψε.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:52

Divine Sinner έγραψε:Για τους μπάσταρδους που μαλώνουν με όσους βοηθούν αδέσποτα θα μιλήσει κανένας;
Δεν είναι μπάσταρδοι. Το κάνουν διότι όταν ταΐζεις έναν σκύλο σε μια περιοχή, ο σκύλος συνήθως παραμένει στην περιοχή αφού βρίσκει τροφή. Άρα και η "τουαλέτα" του παραμένη στην περιοχή. Συνεπώς, αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις τον σκύλο, του προσφέρεις μεν τροφή, τον βάζεις δε και σε κάποια τέλοσπάντων "τουαλέτα" ή διαφορετικά μαζεύεις τις ακαθαρσίες που προκύπτουν από τη χώνεψη της τροφής που του έδωσες, και τότε, αφού κάνεις ολοκληρωμένη δουλειά (φαΐ και τουαλέτα) και όχι μισή δουλειά (μόνο φαΐ), αν κατέβεις υποψήφιος πολιτικός, θα σε ψηφίσω!!!

Είπαμε, δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τις ακαθαρσίες να μας επιβάλλονται.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:53

οι γάτες είναι επιθετικές όσο και οι σκύλοι.
δεν έχεις δει σκύλο με βγαλμένο μάτι από επίθεση γάτας
εμένα με έχουν πάρει στο κατόπι πάμπολλές για τσαμπουκά και μόνο με τον σκύλο.
όσο επιθετικός είναι κι ο άνθρωπος είναι και τα ζώα, και τι σημαίνει το "τρομάζουν εύκολα"; τι σόι αντίληψη είναι αυτή για λιγότερο έξυπνο είδος κατ' εσέ; για ένα είδος που είναι μικρόσωμο σε σχέση ακόμα και με το πόδι σου; καταλαβαίνεις πως αυτά τα ζώα τα συναισθάνονται; ή απλά τα έχεις για βλάκες;

επίσης οι γάτες και οι σκύλοι αν λείψουν από μία πόλη τότε την πάτησε η πόλη. με τις κατσαρίδες πάντως θα έπρεπε να τα βάζεις. και με τις βρωμιές των ανθρώπων που μαζεύουν μύγα και κουνούπι.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Ιουν 2014, 15:56

OTTO έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Για τους μπάσταρδους που μαλώνουν με όσους βοηθούν αδέσποτα θα μιλήσει κανένας;
Δεν είναι μπάσταρδοι. Το κάνουν διότι όταν ταΐζεις έναν σκύλο σε μια περιοχή, ο σκύλος συνήθως παραμένει στην περιοχή αφού βρίσκει τροφή. Άρα και η "τουαλέτα" του παραμένη στην περιοχή. Συνεπώς, αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις τον σκύλο, του προσφέρεις μεν τροφή, τον βάζεις δε και σε κάποια τέλοσπάντων "τουαλέτα" ή διαφορετικά μαζεύεις τις ακαθαρσίες που προκύπτουν από τη χώνεψη της τροφής που του έδωσες, και τότε, αφού κάνεις ολοκληρωμένη δουλειά (φαΐ και τουαλέτα) και όχι μισή δουλειά (μόνο φαΐ), αν κατέβεις υποψήφιος πολιτικός, θα σε ψηφίσω!!!

Είπαμε, δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τις ακαθαρσίες να μας επιβάλλονται.
μα τι λες ανθρωπε μου; ποια τουαλέτα;
σε χωριό έχεις πάει; έχεις δει που πάει σύννεφο η κακαρέτζα και η σβουνιά από γαιδούρια κι άλογα;

να τα βάλεις με αυτόν που σε φορολογει αγαπητέ όχι με το αδέσποτο. να τα βάλεις με ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
όσον αφορά για το ποιοι θα φροντίσουν το θέμα, σόρρυ, δεν είμαι άτομο με κάποια θέση γιατί εγώ θα το έλυνα άμεσα, που θα πάνε τα σκυλιά και πως θα ζήσουν. αλλά οι νόμοι μου θα ήταν αυστηροί για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ οχι για τα ζώα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Δευ 09 Ιουν 2014, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)”