Pagona
Posted: Fri Mar 30, 2007 10:56 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Αν ξαναπάτε κι αν έχετε κινητό που τραβάει φωτο, βγάλτε το μία. 'Οταν θα βάλεις dsl θα καταφέρεις να τη βάλεις. Περιττό να πω ότι λατρεύω κι εγώ τα άτια... (πρωτότυπο ε? :Ρ)
Χλωμό χαρά μου να ξαναπάμε για ιππασία με τα έξτρα 30 κιλάκια που έχω βάλει απο τότε, κι άλλα 15 ο σύζυγος! Αν ανέβω πάνω σε άλογο, μάλλον θα σέρνεται, παρά θα καλπάζει!!!
Τον High Boy δε (να η ευκαιρία να μοιραστώ μία πολύ συγκινητική ιστορία με το συγκεκριμένο άλογο), τον είχε αφήσει στον ιππικό όμιλο μία έφηβη! Τον είχε πάρει απο τον ιππόδρομο (ήταν άλογο κούρσας, γι'αυτό ήταν κούκλος...μαύρος, γυαλιστερός...πανύψηλος! Εγώ έβαζα σκαμνάκι για να ανέβω, που σε όλα τα άλλα άλογα ανέβαινα κανονικά!! Φανταστείτε! Εξ ου και το όνομα). Τον είχε αφήσει εκεί, γιατί κάτι είχε και δεν μπορούσε να τον έχει για αγώνες, και για να μην μαραζώσει το ζώο τον έδωσε να κανουμε τα παιδάκια μαθήματα! ήταν το πιο καλοσυνάτο άλογο του ομίλου! Τρυφερό, υπάκουο, πανέξυπνο...δεν έχω λόγια ρε παιδιά...μού'ρχεται να βάλω τα κλάμματα μόνο που τον σκέφτομαι!
Τέλος πάντων κάποια στιγμή ήρθε η κοπέλα να τον πάρει πίσω! ΜΙλάμε οτι ο high boy με το που είδε το αυτοκίνητο να έρχεται άρχισε να μιλάει ρε παιδιά! Μίλαγε με την φωνή των αλόγων, κι όταν κατέβηκε η κοπέλα έκανε σαν τρελός, και ξαφνικά ηρεμεί (η κοπέλα μόνο που δεν είχε λυποθυμίσει...είχε μείνει ακίνητη, δεν τον πλησίαζε κάν κι έκλαιγε μόνη της) και την πλησιάζει ΗΡΕΜΟΤΑΤΟΣ και άρχισε να την χαιδεύει στο πρόσωπο με την μουρίτσα του, και ειλικρινά είμαι σίγουρη οτι έκλαιγε αυτό το άλογο! Δεν έτρεχαν δάκρυα, αλλά έκλαιγε, όπως κλαίνε προφανώς τα άλογα!
Μέχρι ο άντρας μου έκλαψε! Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια συγκίνηση...σοβαρά σας μιλάω...
άντε, τα είπα και τα έβγαλα απο μέσα μου... μ'άρεσει να λέω γι΄'αυτή την ιστορία, οτι τον πήρε πίσω (όντως) και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...
κλάψ...συγκινήθηκα!