Mars και πειράματα σε ζώα
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Mars και πειράματα σε ζώα
Η PETA αποκάλυψε απάνθρωπες αποδείξεις ότι η γιγάντια βιομηχανία γλυκών Mars χρηματοδοτεί πειράματα για την διεξαγωγή θανατηφόρων δοκιμών σε ποντίκια, ινδικά χοιρίδια, και κουνέλια. Εξαπολύεται ένα παγκόσμιο μποϊκποτάζ των Snickers, M&M's, Twix, Milky Way, 3 Musketeers, Starburst, Dove, Skittles, και όλων των κατασκευασμένων από την Mars προϊόντων, μέχρι η εταιρεία να σταματήσει να σκοτώνει ζώα.
Αυτή τη στιγμή η Mars χρηματοδοτεί μία μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Φραντζίσκο, στο οποίο οι μελετητές ταϊζουν δια της βίας ποντίκια, χώνοντας πλαστικούς σωλήνες στους λαιμούς τους. Τα ζώα ύστερα σκοτώνονται και ανοίγονται
Η Mars έχει επίσης χρηματοδοτήσει πειράματα για τα παρακάτω:
~Εξαναγκασμός ποντικιών να κολυμπήσουν σε μία πισίνα με νερό και μπογιά, προσπαθώντας να βρούν μία κρυμμένη εξέδρα για να αποφύγουν να πνιγούν, μόνο και μόνο γιανα τα σκοτώσουν λίγο αργότερα.
~Επικόλληση πλαστικών σωλήνων, χειρουργικά, στις αρτηρίες της καρωτίδας ινδικών χοιριδίων, και χορήγηση συστατικών κακάο στις φλέβες του λαιμού τους για να προκαλέσουν δραματικές μειώσεις στην πίεση του αίματος.
~Εξαναγκασμός κουνελιών σε υψηλής χοληστερίνης διατροφή, με ποικίλες ποσότητες κακάο, και στη συνέχεια ο τεμαχισμός τους και η εξέταση των αιμοφόρων αγγείων στην καρδιά τους.
Κανένα από αυτά τα τεστς δεν περιλαμβάνεται στη νομοθεσία για τη βιομηχανία γλυκών.
Επισκεφτείτε το http://www.marscandykills.com/ γιανα βρείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βοηθήσετε στο να σταματήσει η Mars τις αγριότητες απέναντι στα ζώα.
Αυτή τη στιγμή η Mars χρηματοδοτεί μία μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Φραντζίσκο, στο οποίο οι μελετητές ταϊζουν δια της βίας ποντίκια, χώνοντας πλαστικούς σωλήνες στους λαιμούς τους. Τα ζώα ύστερα σκοτώνονται και ανοίγονται
Η Mars έχει επίσης χρηματοδοτήσει πειράματα για τα παρακάτω:
~Εξαναγκασμός ποντικιών να κολυμπήσουν σε μία πισίνα με νερό και μπογιά, προσπαθώντας να βρούν μία κρυμμένη εξέδρα για να αποφύγουν να πνιγούν, μόνο και μόνο γιανα τα σκοτώσουν λίγο αργότερα.
~Επικόλληση πλαστικών σωλήνων, χειρουργικά, στις αρτηρίες της καρωτίδας ινδικών χοιριδίων, και χορήγηση συστατικών κακάο στις φλέβες του λαιμού τους για να προκαλέσουν δραματικές μειώσεις στην πίεση του αίματος.
~Εξαναγκασμός κουνελιών σε υψηλής χοληστερίνης διατροφή, με ποικίλες ποσότητες κακάο, και στη συνέχεια ο τεμαχισμός τους και η εξέταση των αιμοφόρων αγγείων στην καρδιά τους.
Κανένα από αυτά τα τεστς δεν περιλαμβάνεται στη νομοθεσία για τη βιομηχανία γλυκών.
Επισκεφτείτε το http://www.marscandykills.com/ γιανα βρείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βοηθήσετε στο να σταματήσει η Mars τις αγριότητες απέναντι στα ζώα.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Mars και πειράματα σε ζώα
Ένα είναι σίγουρο.
Δεν θα ξαναφάω Mars.
Δεν θα ξαναφάω Mars.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Να μην ξαναφας Lacta, Kinder, Twix Κλπ κλπ... Γιατι αν πιστευετε οτι μονο η Mars σκοτωνει ζωα.....Μπουκοταζ στα παντα πρεπει να κανουμε. Επισης οποιος εχει Toyota και Μazda να τα πεταξει στον γκρεμο διοτι ειναι ευρυτερα γνωστο πως σε πολλα "Test" χρησιμοποιουσαν (για τωρα κανεις δεν ξερει) Ζωντανα ζωα....
Επισης μη χρησιμοποιουν οι γυναικες κρεμες προσωπου-χεριων και καλλυντικα, καθοτι οι μισες εχουν ζωικης προελευσης συστατικα και οι υπολοιπες ειναι παραπροιοντα πετρελαιου.. Πετρελαιο χμμ.. Α το μαυρο πραγμα που εχει σκοτωσει χιλιαδες ζωα-ψαρια κλπ τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες που εχει χυθει στις θαλλασσες μας καθως και επειτα τις καυσης του.... ΧΟΥΡΕΙΙΙ ΧΟΥΡΕΙΙΙ
(ΦΥΣΙΚΑ και ειμαι κατα της εκμεταλλευσης-τυραννιας-δολοφονιας, παρολα αυτα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.. Σχεδον οτι εχουμε καταφερει εως σημερα το εχουμε καταφερει χρησιμοποιωντας ζωα.Οσο ασχημο και αν ειναι και ακουγεται....)
-- Αυτο που με καιει απο το μεσημερι που εγραψα αυτο το ποστ ομως ειναι το εξης... Γιατι μια σοκολατοβιομηχανια η οποια (σαν εμφανη τουλαχιστον ρολο υπαρξης της) ασχολειται με την παραγωγη και εμπορια σοκολατοειδων, να κανει τετοιου ειδους πειραμματα.. Δεν μιλαμε οτι απλα τα ταιζουν τα ζωα σοκολατα, ουτωσωστε να πουμε οτι θελουν να ανακαλυψουν πιθανα προβλημματα που μπορει να προκαλεσει η εκτεταμενη ληψη των προιοντων της ή κατι τετοιο.. Χωνουν βελονες στις φλεβες τους, αντικαθιστουν αγγγεια με πλαστικους σωληνες τροφοδοσιας σοκολατας στην καρδια, τα σκιζουν τους βαζουν τσιπακια ενω τα πνιγουν σε δεξαμενες με χρωμματα , σοκολατες η δε ξερω και γω τι.... Δλδ τι ακριβως φαχνουν να βρουν? Γιατι μια σοκολατοβιομηχανια να πληρωνει χιλιαδες ισως και εκατομμυρια δολαρια για να συνεχιζει αυτα τα πειραμματα? Περισσοτερο σαν στρατιωτικα πειραμματα μου ακουγοντε...--
Επισης μη χρησιμοποιουν οι γυναικες κρεμες προσωπου-χεριων και καλλυντικα, καθοτι οι μισες εχουν ζωικης προελευσης συστατικα και οι υπολοιπες ειναι παραπροιοντα πετρελαιου.. Πετρελαιο χμμ.. Α το μαυρο πραγμα που εχει σκοτωσει χιλιαδες ζωα-ψαρια κλπ τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες που εχει χυθει στις θαλλασσες μας καθως και επειτα τις καυσης του.... ΧΟΥΡΕΙΙΙ ΧΟΥΡΕΙΙΙ
(ΦΥΣΙΚΑ και ειμαι κατα της εκμεταλλευσης-τυραννιας-δολοφονιας, παρολα αυτα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.. Σχεδον οτι εχουμε καταφερει εως σημερα το εχουμε καταφερει χρησιμοποιωντας ζωα.Οσο ασχημο και αν ειναι και ακουγεται....)
-- Αυτο που με καιει απο το μεσημερι που εγραψα αυτο το ποστ ομως ειναι το εξης... Γιατι μια σοκολατοβιομηχανια η οποια (σαν εμφανη τουλαχιστον ρολο υπαρξης της) ασχολειται με την παραγωγη και εμπορια σοκολατοειδων, να κανει τετοιου ειδους πειραμματα.. Δεν μιλαμε οτι απλα τα ταιζουν τα ζωα σοκολατα, ουτωσωστε να πουμε οτι θελουν να ανακαλυψουν πιθανα προβλημματα που μπορει να προκαλεσει η εκτεταμενη ληψη των προιοντων της ή κατι τετοιο.. Χωνουν βελονες στις φλεβες τους, αντικαθιστουν αγγγεια με πλαστικους σωληνες τροφοδοσιας σοκολατας στην καρδια, τα σκιζουν τους βαζουν τσιπακια ενω τα πνιγουν σε δεξαμενες με χρωμματα , σοκολατες η δε ξερω και γω τι.... Δλδ τι ακριβως φαχνουν να βρουν? Γιατι μια σοκολατοβιομηχανια να πληρωνει χιλιαδες ισως και εκατομμυρια δολαρια για να συνεχιζει αυτα τα πειραμματα? Περισσοτερο σαν στρατιωτικα πειραμματα μου ακουγοντε...--
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος S3irios την Δευ 07 Ιαν 2008, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Κατι με εκαιγε..
Λόγος: Κατι με εκαιγε..
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
-)-I-(-
- Spirit oF Fire

Δεν ξέρω αν ακούγεται υπερβολικό αλλά ΝΑΙ δεν χρησιμοποιώ προϊόντα τα οποία γνωρίζω ότι γι αυτά γίνονται πειράματα σε ζώα. Εμένα αυτό μου φαίνεται σωστό και φυσιολογικό..
Υπάρχουν πάντα τα cruelty free προϊόντα και προϊόντα φτιαγμένα από φυσικά συστατικά.... και υπάρχουν και παντού
Υπάρχουν πάντα τα cruelty free προϊόντα και προϊόντα φτιαγμένα από φυσικά συστατικά.... και υπάρχουν και παντού
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Ποσες φορες ειπαμε εχεις μπει σε αυτοκινητο? Ποσες απο αυτες ετυχε το αυτοκινητο ναναι Toyota η Mazda??
Πως ζεσταινεσαι σπιτι σου? Με το τσουκαλι η με πετρελαιο θερμανσης?
...
Πως ζεσταινεσαι σπιτι σου? Με το τσουκαλι η με πετρελαιο θερμανσης?
...
-)-I-(-
-)-I-(-
-)-I-(-
- Spirit oF Fire

Σπάνια κυκλοφορώ με αυτοκίνητο, δεν οδηγώ και προτιμώ τα Μ.Μ.Μ. ή τα πόδια μου. Δεν γνωρίζω, αν κάποιο ταξί που είχα πάρει κάποτε ήταν τογιότα ή μαζντα, αλλά προτιμώ να μην παίρνω ταξί, όσο αυτό είναι δυνατόν. Επίσης.. φέτος δεν έχω κάψει ούτε 1 λεπτό στο καλοριφέρ γιατί κατάλαβα πως είναι αντι-οικολογικό... δεν είμαι ο κανόνας, δεν είμαι ούτε η εξαίρεση.. μην προσπαθείς να βρεις άκρη γιατί δεν θα βρεις
.
Πώς ζεσταίνομαι; Με το περπάτημα ή με τις δουλειές του σπιτιού (συνεχής κίνηση) και κυκλοφορώ με μακρυμάνικα μπλουζάκια
Πώς ζεσταίνομαι; Με το περπάτημα ή με τις δουλειές του σπιτιού (συνεχής κίνηση) και κυκλοφορώ με μακρυμάνικα μπλουζάκια