H Leona Lewis απέρριψε 1εκ στερλίνες απο τα Harrods

Εικόνα Εικόνα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Φύλο: Γυναίκα

H Leona Lewis απέρριψε 1εκ στερλίνες απο τα Harrods

Δημοσίευση από SeirioAstro » Παρ 17 Οκτ 2008, 23:39

Να και ένα μοντέλο-τραγουδίστρια που είπε όχι σε 1εκ στερλίνες για διαφήμιση γούνας

Εικόνα

H Leona Lewis αρνήθηκε την προσφορά του ενός εκατομμυρίου στερλίνων από το πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εκπτώσεων του Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι ότι το κατάστημα πουλάει προϊόντα γούνας. "Είμαι ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Δεν αγοράζω ποτέ ρούχα, παπούτσια ή
τσάντες που είναι φτιαγμένα από δέρμα ή γούνα" εξήγησε η 23χρονη τραγουδίστρια. Η Lewis μάλιστα βρίσκεται σε συζητήσεις με το γνωστό κατάστημα Topshop, προκειμένου να σχεδιάσει μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ από οικολογικά υλικά.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: H Leona Lewis απέρριψε 1εκ στερλίνες απο τα Harrods

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 17 Οκτ 2008, 23:52

"Είμαι ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Δεν αγοράζω ποτέ ρούχα, παπούτσια ή
τσάντες που είναι φτιαγμένα από δέρμα ή γούνα"
Αν κάποτε καταλάβαιναν ΟΛΕΣ οι γυναίκες πως η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει με ρούχα, με παπούτσια και με τσάντες...

(αν κάποτε δεν υπήρχαν οι χαζοβιόλες...)
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Σάβ 18 Οκτ 2008, 02:13

Και ω του παραδόξου! Σήμερα έμαθα γι'αυτήν!!
Φοβερή φωνή, φοβερό το τραγούδι ''Bleeding love'' και μπράβο της για την οικολογική της συνείδηση.
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Σάβ 18 Οκτ 2008, 20:01

nvisible έγραψε:Και ω του παραδόξου! Σήμερα έμαθα γι'αυτήν!!
Φοβερή φωνή, φοβερό το τραγούδι ''Bleeding love'' και μπράβο της για την οικολογική της συνείδηση.
Κάτι μου λέει οτι μετά απο αυτό θα την μάθουν και άλλοι. Έξυπνη κίνηση, θα βγάλει πολλά περισσότερα απο το να δεχόνταν το 1εκ απο τα Harrods, και συνάμα είναι και ζωόφιλή, οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 18 Οκτ 2008, 20:21

Nα και μια χρήσιμη μόδα: Να είσαι οικολόγος.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Κυρ 22 Μαρ 2009, 19:35

Ἀφοῦ ἡ Ὀργάνωσις "GREENPEACE" εἶναι ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ γιατὶ δεν ἔχει ἀνακινήσει ποτὲ θέμα κατὰ τοῦ καπνίσματος???

Μήπως παίζουν τακύμια με τὶς τεράστιες πολυεθνικὲς καπνοῦ καὶ κατ' ἐπέκτασιν με τη Νέα Τάξι ποὺ θέλει εἴ δυνατὸν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ἐθισμένους?

Ἔτσι ὅπως ἔχουν καταντήσει τὰ πράγματα, ὰν θεωρητικὰ "κοβόντουσαν" τα τσιγὰρα ἀπὸ παντοῦ ΜΑΧΑΙΡΙ, μέσα σε μια ἑβδομάδα ἡ ἀνθρωπότητα θα ξαναγυρνοῦσε στην ἐποχὴ τῶν σπηλαίων.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 23 Μαρ 2009, 00:33

Ψάχτε να βρείτε γιατί δεν παράγει έργο στην Αμερική τα τελευταία 7 χρόνια η GREENPEACE.

(δεν ήξερα πως το γεγονός οτι καπνίζω με κάνει αντι-οικολόγο!! αλλά λεω να το κρατήσω)
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Δευ 23 Μαρ 2009, 09:21

Τό κάπνισμα μολύνει τὸ περιβάλλον καὶ ἐπιδεινώνει το φαινόμενο τοῦ θερμοκηπίου
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Δευ 23 Μαρ 2009, 10:03

Οἱ κυβερνήσεις, οἱ πολυεθνικὲς καὶ τὰ λοιπὰ τρωκτικὰ τῆς ἀνθρωπότητος, ὰν ἤθελαν, θα καταργοῦσαν πανεύκολα τό τσιγάρο καί τα λοιπὰ ναρκωτικά. Δεν τό κάνουν ὅμως γιατί τό συμφέρον τους εἶναι ὁ ἐκφυλισμός, βιολογικός καί πνευματικός, τῶν ἀνθρώπων.

Οἱ ἐπιγραφὲς ἐπὶ τῶν πακέτων τσιγάρων ποὺ ἔχει προσθέσει τό ἐμετικό καί κατάπτυστο ὑπουργεῖο ὑγιείας (ἰδιότητες που εἶναι ἀνεξάρτητες ἀπό τίς ἐπίσης ἐμετικές κυβερνήσεις ὅλων τῶν κομμάτων), ὅπως "τό κάπνισμα σκοτώνει", "το κάπνισμα βλάπτει τό ἔμβρυο" κλπ, εἶναι ἡ ἀποθέωσις τοῦ Θεάτρου τοῦ Παραλόγου, καθὼς εἰρωνεύεται ἐμὰς τοὺς πολίτες κατάμουτρα, ὑποτιμᾷ την νοημοσύνη μας, καί παραδέχεται ξεκάθαρα ὅτι μᾶς σκοτώνει καί ὅτι εἶναι το Πεκινουά σκυλάκι τῶν πολυεθνικῶν.

Ἀφοῦ ῥε κράτος καίγεσαι για τὴν ὑγιεία μας γιατί δεν τα καταργεῖς? Τη στιγμὴ ποὺ τὸ κάπνισμα βλάπτει χλωρίδα, πανίδα, ὑδρό- γεω- ἀτμόσφαιρα καί μη-καπνιστές (τῶν καπνιστῶν εἶναι ἐπιλογή τους), δεν χωρᾶνε δημοκρατισμοὶ τοῦ τύπου "τα ἀφήνουμε ἐλεύθερα καί οἱ πολίτες εῑἶναι ἐλεύθεροι να ἐπιλέξουν". Τό Σύμπαν δεν εἶναι ἀνθρωποκεντρικό.

Νικοτίνη, (Κόκα) Κόλα, Ἀλκοόλ (αἰθυλικὴ ἀλκοόλη = κατασταλτικό ναρκωτικό), ψυχοτρόπα φυσικά καί τεχνητά κλπ δεν χωρᾶνε σε ὑγιειεῖς κοινωνίες καί δεν καταναλίσκονται ἀπὸ ἰσοῤῥοπημένους πολίτες.
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Δευ 23 Μαρ 2009, 16:06

Τελικὰ τὶ ἔγινε με τον ἀντικαπνιστικό νόμο ποὺ ᾖταν να ἐφαρμοσθῇ, ἔχει μάθει κανένας;
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 23 Μαρ 2009, 16:24

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Τελικὰ τὶ ἔγινε με τον ἀντικαπνιστικό νόμο ποὺ ᾖταν να ἐφαρμοσθῇ, ἔχει μάθει κανένας;
Διέρρευσαν (όπως λέμε διάρροια) τα 14 πρώτα άρθρα του προσχεδίου του νέου αντικαπνιστικού νόμου.

Χαλαρώστε και διαβάστε:

1. Η Ελλάς είναι ένας ασθενής που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου. Και η μόνη ασθένεια είναι το τσιγάρο.

2. Η ελληνική δημοκρατία μετονομάζεται σε Ελληνική Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία Μη Καπνιστών.

3. Το κάπνισμα ως πράξη κηρύσσεται εγκληματική και το τσιγάρο αυτό καθεαυτό θεωρείται στο εξής φονικό όπλο. Ο καπνιστής κατά την εκτέλεση της επαίσχυντης πράξης θεωρείται άτομο επικίνδυνο. Η τσιγαροχρησία θεωρείται στο εξής οπλοχρησία.

4. Σε συμφωνία με τις πρόσφατες ιατρικές μελέτες, το κάπνισμα θεωρείται πρόκληση σωματικής βλάβης εκ προθέσεως τόσο στον καπνίζοντα όσο και στον παθητικό καπνιστή. Έτσι ο καπνιστής μπορεί να διωχθεί από τον ελληνικό ποινικό νόμο για παράβαση σε βαθμό κακουργήματος.

5. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, σε δημόσιους κατά το 51% χώρους, σε ιδιωτικούς χώρους, σε ανοικτούς χώρους, σε κλειστούς χώρους, σε μερικώς ανοιχτούς και μερικώς κλειστούς χώρους.

6. Απαγορεύεται η κατοχή, πώληση, αγορά και χρήση τσιγάρων. Οι παραβάτες θα διώκονται αντίστοιχα σύμφωνα με τους ποινικούς νόμους για οπλοκατοχή, παράνομη αγοραπωλησία όπλων, οπλοφορία και οπλοχρησία.

7. Ορίζεται ρητώς ότι οι καπνιστές θα έχουν άδικο σε οποιαδήποτε δικαστική αναμέτρηση παρουσιαστούν ως αντίδικοι με μη καπνιστές. Ακόμα και στην περίπτωση που καπνιστής είναι ο κατήγορος, ποινή θα του επιβάλλεται ανεξάρτητα από το αν το δικαστήριο διαγνώσει χρήση τέτοιας ουσίας.

8. Σε περίπτωση σωματικής βλάβης καπνιστή από μη καπνιστή, θα θεωρείται ότι ο θύτης βρισκόταν σε αυτοάμυνα και θα τιμωρείται παραδειγματικά ο παραβάτης (δηλαδή ο πρώτος).

9. Ανεκτό (και χρηστό) κρίνεται από το Ελληνικό Κράτος, οι καπνιστές να απολύονται με συνοπτικές διαδικασίες από τις εργασίες τους, εφόσον κάτι τέτοιο αποδειχθεί. Κρίνεται σκόπιμο να επαναπροσλαμβάνονται, εφόσον με ιατρικές εξετάσεις αποδεικνύεται η πλήρης απεξάρτηση του καπνιστή και η απώλεια από τον οργανισμό του οποιουδήποτε στοιχείου που αποδεικνύει ότι υπήρξε καπνιστής. Απαραίτητη είναι βέβαια από τον τέως καπνιστή έγγραφη δήλωση μετανοίας.

10. Κατά την περίοδο ανάρρωσης των τέως καπνιστών από την ασθένειά τους, οι τελευταίοι στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων, αφού κρίνονται ανίκανοι να συμβάλλουν στην πρόοδο και την ευημερία της χώρας.

11. Κατά την ίδια περίοδο, συστήνεται όπως οι καπνιστές βρίσκονται έγκλειστοι σε ειδικές θεραπευτικές εγκαταστάσεις, χωρίς βέβαια καμιά οικονομική υποχρέωση του Κράτους.

12. Μέχρις ότου αποδειχθεί ο μη κληρονομικός εθισμός στο τσιγάρο, οι καπνιστές απαγορεύεται να τεκνοποιούν. Επεμβάσεις στείρωσης δύνανται να εφαρμοστούν στην περίπτωση καπνιστών με μόνιμες σωματικές βλάβες.

13. Χωρίς εισαγγελέα, δύνανται να επέμβουν οι αστυνομικές αρχές σε ιδιωτικούς χώρους, εφόσον έχουν βάσιμες υποψίες ότι γίνεται χρήση τσιγάρων. Για το λόγο αυτό, θα εφοδιαστούν τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα με ειδικά σκυλιά - στερημένους καπνιστές.

14. Τέλος, με προσαγωγή στην Ασφάλεια απειλούνται όσοι φέρουν σε δημόσιους χώρους το χέρι τους στο στόμα με ενωμένους τον μέσο και το δείκτη (απόσταση 2 εκατοστών) παριστώντας την καπνιστική πράξη.

Τροποποιήσεις (βελτιώσεις) στα παραπάνω άρθρα επεξεργάζεται ο Υπουργός Υγείας κ. Camelόπουλος.

(Κάποιες αντιδράσεις ωστόσο εμφανίζονται από το χώρο νομικών κύκλων, περί αντισυνταγματικότητας ορισμένων άρθρων, όπως το άρθρο 14, όπου η οριζόμενη απόσταση δείκτη και μέσου θεωρείται υπερβολική)
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Δευ 23 Μαρ 2009, 16:37

Ἀπόμακρε δεν πιστεύω να καπνίζῃς
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 23 Μαρ 2009, 18:45

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ἀπόμακρε δεν πιστεύω να καπνίζῃς
Τούτο θα μπορούσε κάλλιστα να ήτο μια ρητορική ερώτησις.

(την υγειά μας να'χουμε να καπνίζουμε...)

:)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Μαρ 2009, 23:59

Μ'αρέσει που μας έχουν ταράξει στους αεροψεκασμούς λες κι είμαστε έντομα και τους κόφτει το κάπνισμα! :swear: :swear: :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 24 Μαρ 2009, 06:33

πες τα ρε Βίκυ, που πάλι είμαι άρρωστη, κι αυτή τη φορά με....ΑΛΛΕΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (που έχει να με χτυπήσει εδώ και ΑΙΩΝΕΣ ΛΕΜΕ!!!)

αφού δεν το πίστευα...αλλεργία σ'ένα μπουκετάκι αγριολούλουδα? Εγώ??? που πέρυσι την άνοιξη είχα χωθεί μέσα τους στο παρτέρι στην Ερέτρεια να τα νιώσω, και ούτε που κούνησα βλέφαρο?
Ρε, κάτι δεν πάει καλά σας λέω, είμαι συνέχεια άρρωστη, εδώ και δύο μήνες, κι όχι μόνο εγώ...ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΩ>..ούτε τους κουμπάρους μας δεν είδαμε τα Χριστούγεννα, γιατί είμασταν άρρωστοι και τους είδαμε πριν κανά μήνα, λίγο πριν αρρωστήσουμε πάλι ομαδικώς... (ανταλλάξαμε δώρα και χριστουγεννιάτικες κάρτες τέλος Οκτώβρη λέμε!)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΥΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

(με την ευκαιρία, συγχαρητήρια στην γλυκυτάτη τραγουδίστρια)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τρί 24 Μαρ 2009, 09:33

Μ'αρέσει που μας έχουν ταράξει στους αεροψεκασμούς λες κι είμαστε έντομα και τους κόφτει το κάπνισμα!

Ἔχουμε κάνει καί ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τοὺς ἀεροψεκασμούς, γραπτῶς. Αὐτὸ ὅμως εἶναι ἄλλο θέμα. Αὐτὸ δεν σημαίνει ὅτι δεν πρέπει να πατάξουμε καί το κάπνισμα. Τὰ πάντα εῑναι θέμα προτεραιοτήτων.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 24 Μαρ 2009, 09:45

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Αὐτὸ δεν σημαίνει ὅτι δεν πρέπει να πατάξουμε καί το κάπνισμα.
Τελευταίες πληροφορίες από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Camelόπουλος αποδέχθηκε εισήγηση του Προέδρου της ΠΑΕ (Πανελλήνιας Αντικαπνιστικής Εκστρατείας) να προστεθεί στο αντικαπνιστικό νομοσχέδιο και νεο άρθρο (υπ' αριθμ. 15) το οποίο θα έχει ως εξής:

15. Για όσους καρφώνουν τους καπνιστές ή δίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη σύλληψη αυτών, προβλέπεται αμοιβή από ειδικό κονδύλιο του Προϋπολογισμού, το ύψος της οποίας θα καθορίζεται εκάστοτε με Προεδρικό Διάταγμα.

(θα πατάξωμεν είπαμε)
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τρί 24 Μαρ 2009, 10:15

Αν κάποτε καταλάβαιναν ΟΛΕΣ οι γυναίκες πως η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει με ρούχα, με παπούτσια και με τσάντες...

(αν κάποτε δεν υπήρχαν οι χαζοβιόλες...)

Πὲς τα ἐπιτέλους χρυσόστομε Ἀπόμακρε!!!!!! (ὄχι ΙΩΑΝΝΗ Χρυσόστομε ἐννοεῖται...)

Ὅσον ἀφορᾷ τα 15 ἄρθρα... ἴσως ΟΝΤΩΣ θα πρέπῃ να τα εἰσηγηθῇς στον Camelόπουλο τοῦ Ὑπουργείου Ὑγιείας (νομίζω ὁ νῦν ὑπουργὸς ὑγιείας καπνίζει κι ὅλας ἀν δεν ἀπατῶμαι. ἔτσι?)

Πάντως ἕνα ἀπὸ τα πλέον ἐμετικὰ θεάματα τοῦ νεοελληνικοῦ μπουζουκιστὰν εἶναι να βλέπῃς γιατρούς καί νοσοκόμες να καπνίζουν... Ἔχω δῇ μεγαλογιατρό να φουμάρει σε διαδρόμους νοσοκομείου... Ἠ το ἄλλο, πᾷς σε μια δημόσια ὑπηρεσία να πληρώσῃς ἕναν κωλολογαριασμὸ ἢ ὁτιδήποτα, καί εἶσαι ὑποχρεωμένος να φουμάρῃς τὰ ντουμάνια τῶν ἐργαζομένων ἐκεῖ...
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 24 Μαρ 2009, 10:58

ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ έγραψε:Ὅσον ἀφορᾷ τα 15 ἄρθρα... ἴσως ΟΝΤΩΣ θα πρέπῃ να τα εἰσηγηθῇς στον Camelόπουλο τοῦ Ὑπουργείου Ὑγιείας (νομίζω ὁ νῦν ὑπουργὸς ὑγιείας καπνίζει κι ὅλας ἀν δεν ἀπατῶμαι. ἔτσι?)
A, το μόνο εύκολο να εισηγηθώ. Με το φίλο μου τον Camelòπουλο καπνίζουμε άλλωστε την ίδια μάρκα camel blue.

Θα δώσω αμέσως εντολή στη γραμματέα μου να τηλεφωνήσει στην ιδιαιτέρα του γραφείου του γιατί είναι και κολλητές. Ξέρω πως ψωνίζουν εσώρουχα απ΄το ίδιο μαγαζί όπως όλες οι χαζοβιόλες (αποκλειστικά victoria secrets εννοείται και μόνο απ' τα Harrods) οπότε είναι βέβαιον πως θα περάσει.

Πάντως ἕνα ἀπὸ τα πλέον ἐμετικὰ θεάματα τοῦ νεοελληνικοῦ μπουζουκιστὰν εἶναι να βλέπῃς γιατρούς καί νοσοκόμες να καπνίζουν... Ἔχω δῇ μεγαλογιατρό να φουμάρει σε διαδρόμους νοσοκομείου...
Aμ, το άλλο δεν το λες; Που μερικοί το 'χουν ρίξει και στο ναργιλέ... Άλλοι πάλι σε εξετάζουν ή σε βάζουν στο χειρουργείο καπνίζοντας -συνοδεία Βασίλη Τερλέγκα- ενώ δεν υπάρχει ούτε και τασάκι και σβήνουν και τις γόπες πάνω σου. Όσο για τις νοσοκόμες, έχω πληροφορίες ότι ορισμένες κάνουν στριφτό και πίπες.

Ἠ το ἄλλο, πᾷς σε μια δημόσια ὑπηρεσία να πληρώσῃς ἕναν κωλολογαριασμὸ ἢ ὁτιδήποτα, καί εἶσαι ὑποχρεωμένος να φουμάρῃς τὰ ντουμάνια τῶν ἐργαζομένων ἐκεῖ...
Αυτό πια κι αν είναι απαράδεκτον! Και όχι μόνο τσιγάρο καπνίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και πούρα Αβάνας φουμάρουν οι άχρηστοι σε ημερήσια βάση. Κι ύστερα μου θέλουν και αυξήσεις. Ούτε ένα παράθυρο μπορούν ν' ανοίξουν οι ανεπρόκοποι...

(Δεν είναι κατάστασις αυτή! Να τεθεί πάραυτα ο νόμος σε ισχύ.)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 24 Μαρ 2009, 14:02

Όσο για τις νοσοκόμες, έχω πληροφορίες ότι ορισμένες κάνουν στριφτό και πίπες.
για στριφτό δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 24 Μαρ 2009, 14:33

Δεν αγγίζεις το κεφάλι της, άστην να κάνει το «κομμάτι της», δεν την πιέζεις για πιο βαθιά (το πολύ να της χαϊδέψεις τα μαλλιά). Πού να πάει η γυναίκα; Στόμα έχει, δεν έχει γκαράζ αυτοκινήτων. Και πρέπει και να αναπνεύσει. Ήρεμααα...

(για το στριφτό έλεγα)
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τρί 24 Μαρ 2009, 14:44

ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 24 Μαρ 2009, 15:10

μπρε Αιθερόδρομε, κι εγώ που νόμιζα πως σ'άρεσα έτσι σκληρή...

δεν μ'έχεις καταλάβει καθόλου, όμως!
κι αυστηρότητα όταν το παίζω ΤΡΟΛΑΡΩ βρε!!! :loco:

τς τς τς...μα ουδείς να μην πιάνει τις δονήσεις λέμε!

(μόνο για τον Απόμακρο και την Βίκυ έχω ελπίδες)
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 24 Μαρ 2009, 18:49

Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:τς τς τς...μα ουδείς να μην πιάνει τις δονήσεις λέμε!

(μόνο για τον Απόμακρο και την Βίκυ έχω ελπίδες)
Να τες μου 'ρχονται μαντάμ τις πιάνω

Θα το ρίξω στα στριφτά κι εσύ ρίχτο στις ....ες

(ξάπλες)
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Τρί 24 Μαρ 2009, 21:20

το "Μαντάμ" ἔχει καμμιὰ σχέσι μὲ τὰ μαστίγια ἤ ἁπλῶς ἀρχίζουν ἀπὸ τὸ ἴδιο γρᾶμμα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)”