Τα ζωάκια μας

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τα ζωάκια μας

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 01 Φεβ 2009, 16:15

Σάν λάτρεις των σκύλων, κ συγκεκριμένα των παρεξηγημένων Pit-Bull θα απονείμω βραβείο βλέματος κ στάσης στον κύριο Δία, τον χίπι με τα γυαλάκια χεχε, γενικά είδα όλα τα χουχουνάκια σας αρκετά είναι ορέα!!!
Στόχος μου κάποια στιγμή είναι να πάρω ένα τέτοιο σκύλο Εικόνα
Αλλά το όνειρο μου είναι αυτό!!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 01 Φεβ 2009, 18:19

ένας φίλος μου έχει ένα τέτοιο.... αλλά δεν μας το δειχνει γιατί είναι σνομπορία... =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 01 Φεβ 2009, 21:45

Acid{RFE} έγραψε:Αλλά το όνειρο μου είναι αυτό!!! Εικόνα
Δεν θελω να σου σπασω την ονειροφουσκα αλλα......μεταξυ μας......αυτο δεν ειναι σκύλος.....εχω ακουσει απο εγκυρες πηγες οτι το λενε......και παλι μεταξυ μας.....αλογο. Μην τρομαξεις.....ξερω δεν ειναι ευκολο να σου διαλυουν ενα παιδικο οραμα αλλα ειναι η ψυχρη σκληρη αληθεια. Να...παρε ενα λεξοτανιλ και δυο αταραξ και θα σου περασει :loco:

Τα ευχαριστα νεα που θα ηθελα να μοιραστω με ολο το γκρουπ της ψυχαναλησης ειναι οτι μετα απο 4 μηνες απουσιας, μας επεστρεψε η Ειδοθέη. Καπου την ειχαν μαντρωσει και δεν μπορουσε να ερθει πισω. Βεβαια, γυρισε σε κακο χαλι, πεινασμενη και καταταλαιπωρημενη αλλα θα την κανουμε καλα :):):)
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:11

Δεν θελω να σου σπασω την ονειροφουσκα αλλα......μεταξυ μας......αυτο δεν ειναι σκύλος.....εχω ακουσει απο εγκυρες πηγες οτι το λενε......και παλι μεταξυ μας.....αλογο. Μην τρομαξεις.....ξερω δεν ειναι ευκολο να σου διαλυουν ενα παιδικο οραμα αλλα ειναι η ψυχρη σκληρη αληθεια. Να...παρε ενα λεξοτανιλ και δυο αταραξ και θα σου περασει

Τα ευχαριστα νεα που θα ηθελα να μοιραστω με ολο το γκρουπ της ψυχαναλησης ειναι οτι μετα απο 4 μηνες απουσιας, μας επεστρεψε η Ειδοθέη. Καπου την ειχαν μαντρωσει και δεν μπορουσε να ερθει πισω. Βεβαια, γυρισε σε κακο χαλι, πεινασμενη και καταταλαιπωρημενη αλλα θα την κανουμε
lol για το αλογόσκυλο και μπράβο για την Ειδοθέη :)

Όσο για τον Δία, έχω να πώ το εξής: άλλο να τον βλέπεις σε φωτό, κι άλλο φάτσα κάρτα να σου κάνει γκριμάτσες! ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ, και βλέμματα, και ματάκια κι άλλα τέτοια κουφά, που σε κάνουν να θές να τον ρίξεις κάτω και να τον πλακώσεις στα φιλιά!
Αλλά το σκέφτεσαι μετά, γιατί είναι και ολίγον γομάρι! :PpP
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 10 Φεβ 2009, 20:38

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Δυστυχώς τον Ερμή μας, που μας έκανε παρέα τα τελευταία 15 χρόνια, τον χάσαμε τελικά (ως αποτέλεσμα της επάρατου) πριν δύο εβδομάδες περίπου... κάναμε προσπάθειες να τον σώσουμε, αλλά στο τέλος είχε υγρό στους πνεύμονες και του κάναμε ευθανασία στο σπίτι. Αυτό που μας σκότωσε ήταν που τις τελευταίες μέρες κοιτούσε δεξιά αριστερά και πάνω σαν να έβλεπε κάτι που εμείς δεν βλέπαμε, και προσπαθούσε να γαβγίσει και να πάει εκεί! Ανατριχιάζαμε κάθε φορά. Γυρνούσε το κεφαλάκι του απο την μία ή την άλλη και γάβγιζε αυτό το λίγο που άντεχαν τα πνευμόνια του να γαβγίσει, και πηγαίναμε κοντά του και του μιλάγαμε, δεν πρέπει να μας αναγνώριζε όλες τις φορές.
Το τέλος ήταν πολύ σκληρό, κι ας μην κατάλαβε τίποτα, ήταν σκληρό για μάς. Ο άντρας μου (που θεωρείτε πολύ δυνατός σε κάτι τέτοια), λύγισε στο τέλος και έκλαψε την ώρα που τον είχε αγκαλιά, γιατί πέθανε στην αγκαλιά του. Η καρδούλα του ήταν τόσο δυνατή που χρειάστηκαν 7 ενέσεις για να πεθάνει (ευτυχώς που είχε κάνει την ηρεμιστική και κοιμόταν στην διάρκεια, δεν ξέρω αν θα το αντέχαμε να συνεχίσουμε), και παρόλο που είχαν διαλυθεί τα νεφρά του και δεν λειτουργούσαν όταν τον πήγαμε τελευταία φορά στον γιατρό, κατάφερε να επιβιώσει για πολλές μέρες, σε πολύ καλή κατάσταση.
Ήταν πολύ δυνατός, τον αγαπούσαμε σαν παιδί μας, και τώρα που μιλάω γι'αυτόν κλαίω. Δεν θα πάρουμε άλλο σκύλο για πολύ καιρό...είναι πολύ σκληρό όταν πρέπει να ον θάψεις...
Καλό δρόμο Ερμάκο, σ'αγαπώ πολύ αγόρι μου...

εντιτ: είχα την χαρά να διαβάσω και τα σχόλια κάποιων για την απώλεια αγαπημένων ζώων (και δή σκύλων, που δεν έχουν καμμία σχέση με χρυσόψαρα πχ) και το πώς θα έπρεπε να νιώθουμε γι'αυτό. Για μένα είναι δείγμα ανθρωπιάς το πώς νιώθεις όταν χάνεις ένα ζώο που σου κράτησε συντροφιά τόσα χρόνια, και ποτέ δεν σου θύμωσε, ποτέ δεν σου αντιμίλησε, ενώ το μόνο που ήθελε πάντα ήταν να σ'αγαπάει! Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν κάν τον σεβασμό μας όταν πεθαίνουν, αλλά τα περισσότερα ζώα και δή οι σκύλοι που ζουν για τα αφεντικά τους, το αξίζουν σχεδόν πάντα! Για μένα χάνεις μία ψυχή απο το σπίτι σου, όχι ένα 'ζώο'... εύχομαι να μην ξαναδώ τέτοια δείγματα αναισθησίας για δικές μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απώλειες.
Αχ βρε ΦρουΦρου γμτο, πολύ λυπάμαι ειλικρινά. Καταλαβαίνω....

Εντάξει ξεκουράστηκε. :rose:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 10 Φεβ 2009, 20:44

Εγώ στο σπίτι μου δεν έχω ζωάκια γιατί δουλεύω ολημερίς και ολονυχτίς και δεν θα ήταν υπεύθυνο να έχω ένα ζώο που δεν μπορώ να φροντίσω δίνοντας του καν την βασική προσοχή.

Απο εκει και πέρα μία ζωή μεγάλωσα με ζωάκια, και τώρα έχουμε παπαγαλάκια, καναρίνια, και το καμάρι μας, το αστέρι μου την Ήρα, 15χρονών, κανισάκι, διαόλου κάλτσα είναι η μπάμπω μου! :rose: :rose: :rose: :rose:

Αν είχα χρόνο και όχι διαμέρισμα θα ήθελα σκύλο, ημίαιμο ή ράτσας μου είναι εντελώς αδιάφορο, έναν παπαγάλο, και θα ήθελα πολύ να ξαναρχίσω ιππασία. Πολύ κακώς που την παράτησα, αλλά δεν έχω πια ούτε τον χρόνο, ούτε την αντοχή να τρέχω στα ράντσα. :? :crybaby:

Τα ζωάκια σας είναι υπέροχα, να είναι πάντα καλά. :xara: :thumb:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 10 Φεβ 2009, 20:44

εντιτ: είχα την χαρά να διαβάσω και τα σχόλια κάποιων για την απώλεια αγαπημένων ζώων (και δή σκύλων, που δεν έχουν καμμία σχέση με χρυσόψαρα πχ) και το πώς θα έπρεπε να νιώθουμε γι'αυτό. Για μένα είναι δείγμα ανθρωπιάς το πώς νιώθεις όταν χάνεις ένα ζώο που σου κράτησε συντροφιά τόσα χρόνια, και ποτέ δεν σου θύμωσε, ποτέ δεν σου αντιμίλησε, ενώ το μόνο που ήθελε πάντα ήταν να σ'αγαπάει! Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν κάν τον σεβασμό μας όταν πεθαίνουν, αλλά τα περισσότερα ζώα και δή οι σκύλοι που ζουν για τα αφεντικά τους, το αξίζουν σχεδόν πάντα! Για μένα χάνεις μία ψυχή απο το σπίτι σου, όχι ένα 'ζώο'... εύχομαι να μην ξαναδώ τέτοια δείγματα αναισθησίας για δικές μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απώλειες.
o καθένας λέει τα δικά του... και φαίνεται ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να αγαπήσει μία ψυχούλα περισσότερο από τον εαυτό του. Γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει να σέβεται και να καταλαβαίνει την αγάπη, την απώλεια και τα συναισθήματα των άλλων. Ειτε πρόκειται για άνθρωπο ή για ζώο, ο σεβασμός είναι απαραίτητος.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 11 Φεβ 2009, 00:03

10 Φεβρουαρίου του Αγίου Χαραλάμπους
του θαυματουργού, πάει πέρασε και

παραλίγο να το ξεχάσω,

γιόρταζε κι ο Μπάμπης μου!!!
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

(εμείς βέβαια ως γνωστόν δεν είμαστε των ευχών,

αλλά των δι' ευχών)

:)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 11 Φεβ 2009, 00:56

Πω ρε Πεγκουλίνι μου τώρα το είδα... Έφυγε ο Ερμής... :crybaby: :crybaby:
Καταλαβαίνω πώς ένιωσες.

Παιδιά ήταν ένας γλύκας ο γεράκος τους... :)

Ο Δίας μας έκλεισε τα εφτάμισι αυτό το μήνα και η Στέισι ήδη αρχίζει να τρώει φρίκες στη σκέψη ότι το πολύ αλλα τόσα χρόνια να ζήσει και μετά θα τον χάσει. Τον τρέχει όλο και συχνότερα στη φιλοζωϊκή για εξετάσεις, τον έχει κυριολεκτικά σαν παιδί της, όπως και όλοι μας δηλαδή... Έχει γίνει κομμάτι της οικογένειας, κομμάτι της ζωής μας και όσο αστείο κι αν ακουστεί σε κάποιους που βλέπουν τα ζώα για "κατώτερα" όντα, για μας είναι χειροπιαστή πραγματικότητα το γεγονός ότι όταν θα'ρθει η ώρα να μας φύγει, θα τον κλάψουμε όπως θα κλαίγαμε κάποιον αγαπημένο μας άνθρωπο...

Πάρτε λίγο ακόμα Δία σε φάσεις παλαβές και παιχνιδιάρικες (είναι τρελά χαδιάρης) ...

Εικόνα
Εικόνα

πάρτε τον και στο αραχτό και λάιτ, το όνειρο του κάθε μποντιμπιλντερά, αν και εδώ οι μυς είναι στο χαλαρό

Εικόνα
Εικόνα

Καλή του ώρα εκεί που είναι ο γερο Ερμής σας Πεγκούλα μου... Σίγουρα θα'ναι ένα χαρούμενο σκυλάκι εκεί που είναι τώρα... :rose:

Α ρε Αντουάν...κούκλος ο Μπάμπης αλλά... Πάει το όνειρό μου να την κάνω ένα βράδυ εν είδει απόδρασης, να ανέβω μέχρι το μακρυνό βορρά, έτσι για ένα διάλειμμα ρε αδερφέ, να αρχίσουν να με ψάχνουν στη Νικολούλη χαχαχ κι εγώ να'χω χωθεί στο τσαρδί σου όπου θα με φιλοξενούσες για ένα φεγγάρι... :crybaby: Πάει, χάθηκε άδοξα το όνειρο σου λέω, γιατί έχεις γατί. Κι εγώ είμαι κάργα αλλεργική στα γατιά, τα οποία όταν βρεθούν σε απόσταση λιγότερη των 2 μέτρων από μένα, μου προκαλούν έντονες δύσπνοιες. Είναι όμορφο γατουλίνι! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φωτο να τα απολαμβάνω τα γοητευτικά και πανέμορφα αυτά αιλουροειδή! :D :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 11 Φεβ 2009, 02:27

Τι λες βρε ξανθιά, σιγά το πρόβλημα.

Το να είναι κανείς αλλεργικός σε μερικά ζωάκια δεν είναι τίποτα,

σε κάποιους ανθρώπους να μην είναι ποτέ αλλεργικός, αυτό έχει σημασία.

(κάνε εσύ πως έρχεσαι και τον στέλνω τον μπάμπη για τριήμερο στην καλύτερη σουιτα)

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 09:53

Παιδιά ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Νά'στε καλά...

και βέβαια μόλις είδα το μήνυμα της Βίκυς για τα γατιά, μόνο που δεν έπεσα κάτω απο τα γέλια...
Κι εδώ μωρή? Κι εγώ είμαι αλλεργική κάργα.. (ήμουν δηλαδή, τώρα δεν παίζει τόσο πολύ, αλλά δεν κάνω κι αγκαλίτσες) Να κανονίσουμε να πάμε μαζί στον Απο΄μακρο, για να μην στέλνει τον ΜΠάμπη όλο για τριήμερα! Κρίμα το γατί πέρα δωθε! :P
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τετ 11 Φεβ 2009, 12:29

Παιδακια, πριν απο χρονια ειχα διαβασει πως καποια ζωα ειναι αλλεργικα στους ανθρωπους. Εψαξα ξανα το αρθρο μηπως το βρω αλλα δεν το εχουν πια γμτο. Ελεγε και τα συμπτωματα. Φτερνισμα, ενοχληση, κοκκινισμα κατω απο τα ματια του (σαν κοκκινοι κυκλοι) και δακρυσμα τα ματια, και κατι αλλα. Τελικα κι εμεις προκαλουμε αλλεργια σε μερικα ζωακια ;Ρ

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 12:32

Τελικα κι εμεις προκαλουμε αλλεργια σε μερικα ζωακια ;Ρ
εμ, αυτό είναι το φυσιολογικό!
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 11 Φεβ 2009, 14:49

Mαντάμ Φρουφρού έγραψε:Κι εγώ είμαι αλλεργική κάργα.. (ήμουν δηλαδή, τώρα δεν παίζει τόσο πολύ, αλλά δεν κάνω κι αγκαλίτσες) Να κανονίσουμε να πάμε μαζί στον Απο΄μακρο, για να μην στέλνει τον ΜΠάμπη όλο για τριήμερα! Κρίμα το γατί πέρα δωθε!
Αντε λοιπόν, τι κάθεστε κυρίες μου, θα σας βάλω και τις δυο μαζί στην κρεβατοκάμαρα κι εγώ θα πιάσω καναπέ.

Όσο για τον μπάμπη μην ανησυχείτε καθόλου, είναι γάτος με πέταλα, δηλαδή με βαθιά κατανόηση και θα φτιάξει μετά χαράς τη βαλίτσα του.

Αμ, το άλλο σας το 'πα που ακούει Deva Premal και ασκείται στη γιόγκα; Ναι, ναι, ξεκίνησε με χάθα και δείχνει έφεση στις ασάνες. Αφού σας λέω, τον κόβω για γκουρού λίαν συντόμως, μαο μαο πάνε τα μάντρας.

(Κοίτα να δεις σε ποιους πάει η φώτιση!)

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 14:57

(Κοίτα να δεις σε ποιους πάει η φώτιση!)
θέλω να γεννηθώ γάτα σου στην επόμενη ζωή μου, μπάς και φωτιστώ, γιατί δεν βλέπω νά'χω ελπίδες πλέον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 11 Φεβ 2009, 16:30

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Νά'στε καλά...

και βέβαια μόλις είδα το μήνυμα της Βίκυς για τα γατιά, μόνο που δεν έπεσα κάτω απο τα γέλια...
Κι εδώ μωρή? Κι εγώ είμαι αλλεργική κάργα.. (ήμουν δηλαδή, τώρα δεν παίζει τόσο πολύ, αλλά δεν κάνω κι αγκαλίτσες)
Έλεος ρε συ έλεοοοοοοοοοοοοοοος :teza:
(κι εγώ ένα φεγγάρι που'μενα στης μάνας μου και είχε τον Αρίωνα, άρχισα σιγά σιγά να τον ανέχομαι, φτάνει να μην χαϊδευόταν πάνω μου και να'ταν μονίμως καραχτενισμένος για να μην πετάει η τρίχα το παντού)

Να κανονίσουμε να πάμε μαζί στον Απο΄μακρο, για να μην στέλνει τον ΜΠάμπη όλο για τριήμερα! Κρίμα το γατί πέρα δωθε! :P
Ναι ναιιιιιιιιιιιι :xara: Μα θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 10 χρόνια για να'χουν μεγαλώσει τα μανάρια σου αρκετά ώστε να μπορούμε να τους την κάνουμε για ένα Σ/Κ απόδρασης να μας ψάχνουν αμφότερες στη Νικολούλη! Αλλά ούτε αυτή δε θα μας βρει εκεί πάνω! :brokenteeth: Βέβαια καλά όλα αυτά αλλά λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο που τον ρωτάς αν θα μας αντέξει και τις δυο σε 10 χρόνια κι όλας που θα καβαντζάρει τα 60? Πόσα μπορεί δηλαδή να αντέξει ένας άνθρωπος σ'αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες? :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τετ 11 Φεβ 2009, 18:38

Πόσα μπορεί δηλαδή να αντέξει ένας άνθρωπος σ'αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες?
Eυαίσθητο είν' το μάτι σου! Ποια ευαίσθητη ηλικία μου τσαμπουνάς εμένα τώρα, που διεκδικώ νόμπελ αναισθησίας! Βρε εγώ γεννήθηκα γέρος και όσο περνούν τα χρόνια μικραίνω σε ηλικία αντί να μεγαλώνω. Στο άνθος της εφηβείας μου είμαι, μια χαρά τζόβενος και εντελώς τρελός και σε δέκα χρόνια δοντάκια θα βγάζω ακόμα -και όχι μασέλες.

(μπάμπη σκάσε, μη γελάς και φάε τα φρίσκις σου μη τα φάω εγώ)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 11 Φεβ 2009, 20:06

Μπέντζαμιν Μπάττον μας προέκυψε ο Αντώνιος!! :p

Δηλαδή σε 10 χρόνια να σου φέρουμε και το μπιμπερό!!
Αχ θέε μου, τί τραβάμε...γιατί πάντα πρέπει οι γυναίκες ή να ξεσκατίζουμε τους άντρες ή να τους θηλάζουμε??? :loco:
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 12 Φεβ 2009, 01:02

Δηλαδή σε 10 χρόνια να σου φέρουμε και το μπιμπερό!!
Δεν το φέρνετε σπό τώρα καλύτερα, να μη με κοροιδεύουν που πιπιλάω το δάχτυλό μου;

γιατί πάντα πρέπει οι γυναίκες ή να ξεσκατίζουμε τους άντρες ή να τους θηλάζουμε???
Θα σου απαντούσα πολύ ευχαρίστως, αλλά αδυνατώ αυτή τη στιγμή. Έξω αστράφτει και βροντά και τρομάζει ο μπάμπης και πηδάει πάνω μου και δεν μπορώ να γράψω πολλά.

Αλλά πες μου τη γνώμη σου πάνω σ’ αυτό. Είναι δυνατό να ενσαρκωθείς σαν γάτα σε μια επαναγέννησή σου; Κάποιοι λένε πως αν γεννηθείς μια φορά άνθρωπος δεν γίνεται να μετενσαρκωθείς σαν ζώον. Άλλοι διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι γίνεται.

(Ολίγον άσχετο βέβαια το ερώτημα με το θέμα, αλλά αφού είναι της ξανθιάς, ό,τι θέλουμε γράφουμε και εξάλλου δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πού να το χώσω)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 12 Φεβ 2009, 01:36

Απόμακρος έγραψε:

Αλλά πες μου τη γνώμη σου πάνω σ’ αυτό. Είναι δυνατό να ενσαρκωθείς σαν γάτα σε μια επαναγέννησή σου; Κάποιοι λένε πως αν γεννηθείς μια φορά άνθρωπος δεν γίνεται να μετενσαρκωθείς σαν ζώον. Άλλοι διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι γίνεται.

(Ολίγον άσχετο βέβαια το ερώτημα με το θέμα, αλλά αφού είναι της ξανθιάς, ό,τι θέλουμε γράφουμε και εξάλλου δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πού να το χώσω)
Θα σου πω εγώ που να το χώσεις καλό μου (το ερώτημα :Ρ), για να μη γίνεται της ανακατώστρας εδώ μέσα. Θα το χώσεις στο σχετικό και αξιολογότατο τόπικ μας Μετενσάρκωση, το οποίο σου συνιστώ να διαβάσεις όλο έτσι κι αλλιώς- ειδικά το διάλογό μου με τον Πολύκαρπο (που μας άφησε για να πάει να μονάσει στο Αγιον Ορος) , τον οποίον έβαλα και στα προτεινόμενα, όχι από ξιπασιά, αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ σημαντικά κάποια πράγματα που έθεσα η μεγάλη :loco: (αφού κλόνισαν κι ολόκληρο Πολύκαρπο... :tragic: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Παρ 13 Φεβ 2009, 02:03

Aρέλα έγραψε:ειδικά το διάλογό μου με τον Πολύκαρπο (που μας άφησε για να πάει να μονάσει στο Αγιον Ορος)
Σόρρυ, δεν είχα υπόψη τον διάλογο, θα τον διαβάσω και θα σου πω.

(αφού κλόνισαν κι ολόκληρο Πολύκαρπο...)
Όποιος παίρνει την απόφαση να μονάσει, είναι ήδη ένας κλονισμένος άνθρωπος.

Χωρίς αυτό να είναι μομφή.

(ξέρω γω; ίσως είναι …φώτιση)

για να μη γίνεται της ανακατώστρας εδώ μέσα.
Ευγενείς πόθοι μιας ξανθιάς. Την έστειλες τη μαντάμ ν’ απαντήσει αλλού και μου ξέφυγε.

(γάτα η κυρία)
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 02 Μαρ 2009, 15:33

Τον κύριο τον γνωρίζετε απο προηγούμενες φωτογραφίες. Μιας και η ημέρα εχθές ήταν ιδιαίτερη, αγωνιστικά, είπα να τον βάλω στο πνεύμα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 06 Μάιος 2009, 12:23

Εικόνα

Εξόρμηση εις τας εξοχάς (του Ασπροπύργου =Ρ)
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Παρ 07 Μάιος 2010, 13:59

Αυτά ειναι τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς μας :lovey0:

Εικόνα

Είναι αγαπησιάρικα, κοιμούνται, τρώνε και πλατσουρίζουν συνέχεια, αγαπάνε και κάνουν σύσκατους όλους τους ανθρώπους και αντικείμενα ανεξαρτήτως ηλικίας και παλαιότητας. Και ε'ιναι πολύ φιλικά (αν δεν πας να τους πάρεις το μπολάκι με το φαγητό τους).

Βέβαια ακόμα χρειαζόμαστε αερόθερμο για το στέγνωμα μετά το μπάνιο, καθώς και ζεστο νερό για το ίδιο το μπάνιο αλλά...μωρά ειναι ^^.

Έχω αρχίσει να ξαναθυμάμαι την παιδική μου ηλικία μ αυτά τα παπάκια ^^.

Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Παρ 07 Μάιος 2010, 14:51

Ειρηνη μου,αν καμια φορα μαζευτουν πολλα, και δεν εχεις χωρο βρε αδερφε,με χαρα να παρω δυο-τρια,εχω και εγω αεροθερμο....φουρνο :cool: :lol: :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)”