![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
(αυτό με το
![run :run:](./images/smilies/connie_running.gif)
![Cool :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)
Είναι αλήθεια αυτό, και λογικά το PET CITY πρέπει να έχει ήδη αφαιρέσει τον αδένα (η πωλήτρια δεν ήταν σίγουρη). Όπως και να'χει, η κόρη μου σύντομα θα κάνει το δρομολόγιο προς τη "Φιλοζωϊκή" με τον Πέπε, και εκεί θα διαπιστωθεί αν τον έχει ή όχι. Εξυπακούεται πως αν τον έχει, θα αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Πάντως, μέχρι στιγμής δε μας ήρθε καμία περίεργη οσμή. Ίσως επειδή είναι πιτσιρικάς ακόμα, ίσως επειδή του αφαίρεσαν τον αδένα... Δεν ξέρω, θα δείξει.xifomaxos έγραψε:Στα οικοσιτα κουνάβια αφαιρούν τους αδένες που προκαλούν τη βρώμα και έτσι δεν θα βρωμάει ποτέ σαν τον Πεπέ...[Τελικά κάτι μαθαίνεις από τα ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ
]
You're right mate, it's Pepe Le Pew (I've made a typo) and is a skunk, definately not a ferret!Rio έγραψε:It's Pepe Le Pew and I didn't know he was a skunk. I always thought him a ferret. Darn.
Του πήραμε μια ειδική ξηρά τροφή (πανάκριβη), αλλά δεν αρκεστήκαμε σ'αυτό. Αφού διαβάσαμε σχετικά σε διάφορα σάιτς από άτομα που έχουν χρόνια τέτοια ζωάκια, μάθαμε ότι το κρεατάκι τους του θέλουν και τρελαίνονται ιδιαίτερα για φτερούγες κοτόπουλου. Είχα λίγο μοσχαράκι στο ψυγείο, κόψαμε μικρά κομματάκια και το'τρωγε με απίστευτη βουλημία! Προσθέσαμε λοιπόν στη διατροφή του και κρεατάκι. Του δίνουμε και ξηρά τροφή και κρέας δηλαδή.Kariatida έγραψε:Πολύ λυπήθηκα για το κουνελάκι σας Βικ...δεν ήξερα ότι ήταν μεγάλο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήταν μικρούλι. Όσον αφορά τα κουναβάκια, τι καλό τρώνε; Εγώ έχω μείνει ακόμα στα κουνάβια της επαρχίας που κλέβουν κοτόπουλα και τα κυνηγούν όπου τα βρίσκουν οι άνθρωποι.
ArELa έγραψε:
Ωριωνα, η Στέισι μου είπε να σου απαντήσω ως εξής:
Τα κουνάβια είναι σαρκοβόρα, τρώνε οτιδήποτε μπορούν να σκοτώσουν, από πουλιά, μικρά ζωάκια (όλων των ειδών ακόμα κα...κουταβάκια), πουλιά, ερπετά, αυγά, έντομα...στην κυριολεξία οτιδήποτε ζωντανό σε μέγεθος που μπορούν να "κουμαντάρουν".Kariatida έγραψε:Πολύ λυπήθηκα για το κουνελάκι σας Βικ...δεν ήξερα ότι ήταν μεγάλο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήταν μικρούλι. Όσον αφορά τα κουναβάκια, τι καλό τρώνε; Εγώ έχω μείνει ακόμα στα κουνάβια της επαρχίας που κλέβουν κοτόπουλα και τα κυνηγούν όπου τα βρίσκουν οι άνθρωποι.