ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 19 Απρ 2007, 02:24

Εκ μεταφοράς

4 Σεπτεμβρίου 2006.

Ενίοτε λες και τους πιάνει ένα είδος παράκρουσης/κρίσης, οι δημοσιογράφοι αποφασίζουν να προβάλλουν ρεπορτάζ που χρειάζονται.

Το σημερινό που μ'έβγαλε απ'τα ρούχα μου, ήταν η κατάντεια της Ακαδημίας Πλάτωνος. 'Ενας σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος ΜΕΣΑ στην Αθήνα, που είναι αφύλακτος όπως πολλοί θησαυροί μας, και κατάντησε χωματερή, με ένα σωρό σκουπίδια, με αδιαφορία που καταπατάται καθημερινά από τσιγγάνους ή πρεζόνια ή άλλους που τη βρωμίζουν μονίμως, ασυνείδητα και ανελέητα. Είναι φρικτή και απαράδεκτη η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι αρχαίοι χώροι μας, που θα'πρεπε να είναι τα στολίδια μας, το καμάρι μας, και η λατρεμένη κληρονομιά μας. Και μετά μου λένε εμένα "σπουδαία η Ντόρα, σοβαρή πολιτικός" και άλλα τέτοια. Σαν Δημαρχίνα δε μου λέει και πολλά, όταν με τα τεράστια ποσά που διαχειρίζεται στο Δήμο, δεν μπορεί να διαθέσει ένα κονδύλιο, (όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό, ΑΞΙΖΕΙ) για τους πολύτιμους αυτούς χώρους μας!

Αίσχος! :swear:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aiolos την Πέμ 19 Απρ 2007, 02:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Πέμ 19 Απρ 2007, 02:31

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Με κάλυψες, πράγματι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 01:56

Να'σαι καλά που το πρόσεξες και μίλησες γι'αυτό Παναγιώτη. Είσαι ο μόνος μέχρι στιγμής...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 19 Δεκ 2007, 01:56

Εδω πανω στο αρχαιο τοιχος στον πειραια, εχουμε φτιαξει πανω δρομο... καταντια...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 19 Δεκ 2007, 01:57

Εμένα, θα μου επιτρέψετε να μην ακολουθήσω τα παραπάνω μηνύματα. Δεν θα φωνάξω μαζί με εσάς "Αίσχος". Και όχι γιατί δεν συμφωνώ μαζί σας τουναντίον, έχετε απόλυτο δίκιο να ενοχλήστε με αυτή την κατάσταση. Όμως, δεν μπορώ να το δεχτώ. Πραγματικά, τον τελευταίο καιρό έχω γίνει ευερεσθιτη με πολλά θέματα και γι' αυτό σας ζητώ συγνώμη προκαταβολικα. Καλά κάνουμε και λέμε και σχολιάζουμε για το κάθε θέμα. Είναι επικοδομιτικός ο διάλογος και πολλές φορές βγαίνουν ωραία πράγματα στην επιφάνεια εξ αιτίας του. Όμως, με ενοχλεί όταν μόνο μιλάμε για ένα πρόβλημα, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτισμικό κ.λ.π. , το οποίο αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα, το καυτηριάζουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα για αυτό. Κανείς, όταν αναφέρει ένα πρόβλημα, δεν προτείνει και μία λύση του. Απλά λέει το πρόβλημα. Γι΄αυτό, κατά την γνώμη μου, πετυχαίνουμε μόνο το μισό από ό,τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Λέτε, πως η ακαδημία είναι μέσα στα σκουπίδια, σεβαστόν. Έχετε απόλυτο δίκιο, γιατί δεν μαζευόμαστε μία ομάδα εθελοντών- όχι απαραίτητα μόνο από αυτόν τον χώρο- να πάρουμε την κατάλληλη άδεια και να την φτιάξουμε; Γιατί δεν κάνουμε κάποιο θέμα; Γιατί να μην κάνουμε κάτι; Καλώ το corgito ergo sum (συγνώμη αλλά τα λατινικά μου, είναι ένα αίσχος), σκέφτομαι άρα υπάρχω.. αλλά μήπως στην σημερινή εποχή για να επιβιώσουμε πρέπει να έχουμε ως σύνθημα το "ενεργώ άρα υπάρχω";
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 19 Δεκ 2007, 01:58

Ατςςςςςςςςςςς! LizaA εγραψες :wink:

Ολα ξεκινουν απο έμας τους ιδιους. Δεν θέλω να αναφέρω περι εξωτερικού καθως ειναι πολυ κοινοτυπο. Πρεπει μονοι μας να κατανοησουμε καποια πραγματα.

υ.γ: Φωτεινό παραδειγμα εγω. Με ενοχλεί να βλέπω βρομικη την πολη,αλλα τα αποτσιγαρα μια χαρα τα ριχνω κατω
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 01:59

XIOYI
Posted: Tue Sep 05, 2006 10:37 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν Λίζα μου εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου καλοπροαίρετα πάντα!Το θέμα για μένα δεν είναι ο κάθε Έλληνας πολίτης εκτός από τις ατέλειωτες ώρες που δουλευει ή που τρέχει στις δημόσεις υπηρεσίες να βλάει άκρη να φάει και τον ελεύθερο χρόνο του μαζεύοντας σκουπίδια καθαρίζοντας τα πεζοδρόμια ή διορθόνωντας την ανευθυνότητα του κράτους.Δεν νομίζω οτι αυτή είναι η λύση των προβλημάτων μας.
Ξέρεις πόσοι υπάλληλοι και φύλακες της αρχαιολογικής υπηρεσίας κάθονται;Άσε μη σου πώ..Φύλακες σε άδεια μουσεία κλειστά για το κοινό...!!Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!άσε!Λοιπόν εγώ γιατί να κάνω την δουλειά που ο άλλος πληρώνεται για να την κάνει και δεν την κάνει;
Θές την άποψή μου;Να σαπίσει η Ακρόπολη στην βρώμα να πάνε τα διόδια πενήντα ευρώ και τα καύσιμα δύο ευρώ το λίτρο.Θέλω να δώ μέχρι που αντέχει η εξυπνάδα του Νεοέλληνα να ψηψίζει τέτοιες κυβερνήσεις που έχουν κάνει την Ελλάδα έτσι...Είμαι πράγματι περίεργος να δώ.Δεν απάντησα στην Βίκυ γιατί τι να πώ;Δεν τάχω πεί;ΤΙ να κανουμε εγώ είμαι μειοψηφία οι άλλοι ξέρουν καλύτερα ποιός να μας κυβερνάει με τις υγείες μας ολωνώνε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:00

Όμως, με ενοχλεί όταν μόνο μιλάμε για ένα πρόβλημα, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτισμικό κ.λ.π. , το οποίο αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα, το καυτηριάζουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα για αυτό.
Λοιπόν Λιζάκι καταλαβαίνω μεν τη λογική σου, αλλά όχι την "άφεση" κι απαλλαγή που δίνεις στο Δήμο Αθηναίων, φορτώνοντας στον απλό πολίτη τι? Την ευθύνη να πάει να καθαρίσει αυτός με τα χέρια του την κόπρο του Αυγείου? Γιατί εγώ αν "θα'κανα κάτι γι'αυτό", μόνο αυτό θα μπορούσα να κάνω.

Θα σου πω λοιπόν μια μικρή ιστορία που διάβασα σ'ένα περιοδικό που έπεσε τυχαία στα χέρια μου, περιοδικό, με γλασέ σελίδες και εξώφυλλο που έγραφε "Ο Δήμος Δεσφίνας με έργα προχωρά στο δρόμο της Ανάπτυξης"
(Δεσφίνα το χωριο του συζύγου μου). Λοιπόν το περιοδικό είχε 47 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σ'ένα χωριό 3.000 κατοίκων! Στην επόμενη συνάντησή μας θα στο φέρω να το δεις και να σου φύγει το κλαπέτο!

Θα πω μερικά έργα:
- Απομάκρυνση παλιάς χωματερής η οποία δεδροφυτεύτηκε, δημιουργία νέας χωματερής με περίφραξη.
-Απομάκρυνση κεραίας βόνταφον
-καθαρισμός περιοχής Καβαλάρη, ασφαλτοστρώσεις, σχάρες, πεζοδρίμιο
-Πεζοδρομήσεις στο Δημοτικό και την Αγ. Μαρίνα
-Πεζοδρομήσεις στο νηπιαγωγείο και στον κεντρικό δρόμο με παρτέρια πρασίνοηυ
-Δενδροφύτευση γυμνασίου
-Αξιοποίηση συντριβανιού
-Δενδροφύτευση στον Αγ. Φανούριο κ Αγιο Νεκτάριο
-Καθαρισμός πάρκου Ησαϊα , τοποθέτηση προτομής και πλάκας
-Ανάπλαση της πλατείας
-Δρόμοι, αγωγοί και αναπλάσεις, εκεί που υπήρχε το απόλυτο τίποτα
-Καθαρίστηκαν ΟΛΕΣ οι παραλίες
-Δημιουργία βιβλιοθήκης
-Δημιουργία χώρων ενασχόλησης και ψυχαγωγίας υπερηλίκων

Κι ένα σωρό άλλα...
Δε μπορώ να τα καταγράψω όλα, θα γίνει σεντόνι το ποστ!

Και σε ρωτώ, η Δημαρχίνα Καπαφλή, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ να κάνειι τα άπειρα έργα και να φροντίσει τον τόπο της? Απ'τα δημοτικά τέλη και τις όποιες κρατικές χορηγήσεις θα μου πεις. Ναι, θα σου πω και είναι ηλίου φαεινότερο, ότι δεν έβαλε φράγκο τσακιστό στην τσέπη της, αλλά έκανε λελογισμένες δαπάνες για τον τόπο, που έπιασαν τόπο και δίνουν χαρά στους κατοίκους!

Και σε ξαναρωτώ. Αν ένας μικρούλης Δήμος σαν αυτόν της Δεσφίνας εξασφάλισε τόσα κονδύλια για να κάνει ΤΟΣΑ έργα, διανοείσαι τι εξασφαλίζει ο Δήμος τις Αθήνας και ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ η κυρία Ντόρα (που την έχουμε και περί πολλού) μ'αυτά? Και ξέρεις τι κάνει η κυρία Ντόρα? Γιατί εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που περνάνε απ'αυτό το Δημο! Και με ποια αήθεια βγαίνουν και μου το παίζουνε ότι "νοιάζονται" για την πόλη, με ποιο θράσος και χωρίς καμία αιδώ αφήνουν οι κύριοι αυτοί τα αρχαία μας σαν χαβούζες, και ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ δαπανάει τα άπειρα ποσά που έχει στον κορβανά της!

Λοιπόν αφήστε με παρακαλώ που δεν κάνουμε τίποτα εμείς!
Εμείς δεν κάνουμε άλλη δουλειά απ'το να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ συνέχεια και να μην παίρνουμε πίσω γι'αυτά που δίνουμε, ούτε τα στοιχειώδη κι αυτονόητα!

Σταματάω κάπου εδώ, γιατί τα πήρα άγρια στο κρανίο τώρα :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:01

XIOYI

Posted: Tue Sep 05, 2006 11:14 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Θα συμφωνήσω σε όλα με την Βίκυ.

Εκτός από αυτά που λέει για την Ντόρα.

Η Ντόρα έχει άλλη δουλειά τώρα δεν ασχολείται.

Κάνει ταξίδια :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:02

Οι περισσότεροι κάνουν ταξίδια στην κοσμάρα τους, περνάνε μια χαρά , τη βλέπουν και θεοί που ορίζουν τις τύχες των απλών ανθρωπαρίων (ημών δηλαδή), :swear: κι εμείς καθόμαστε απαθείς και τους "εκτιμάμε" κι όλας, τρομάρα στα μπατζάκια μας! Και καλά εμείς, τα θέλει ο μας. ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΡΕ, ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΜΑΣ, τι φταίνε να γίνονται χαβούζες :banghead:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:03

Είπα κι εγώ να ξεκουραστώ λίγο... αλλά τσουπ... να την η απάντηση και τόσο ωραία γραμμένη που δεν μπορώ να μην απαντήσω..... γιατί μου το κάνεις αυτό;;; αύριο ξυπνάω νωρίς :( αλλά θα σου απαντήσω, δεν λέω ποτέ όχι σε έναν καλό διάλογο, ακόμη και αν πολλές φορές το ρίχνω στην τρελή ή γίνομαι \"κακιά\"... :) 8) Πάρε τώρα γλυκήτατη απάντηση, καλά ζυγισμένη και προσεγμένη στην τρίχα......... :shock: Έτοιμη; πάμε...
Την ευθύνη να πάει να καθαρίσει αυτός με τα χέρια του την κόπρο του Αυγείου?
Διερωτόμαι κι εγώ.. δικαίως ή αδίκως.. αυτή την κόπρο του Αυγείου... ποιος την έκανε; Ο Αυγείας μέιμπι; Μήπως την βρωμιά αυτή την έκαναν οι δημότες της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος, του Κόσμου, του πλανήτη; :shock:
όχι την \"άφεση\" κι απαλλαγή που δίνεις στο Δήμο Αθηναίων, φορτώνοντας στον απλό πολίτη τι?
α) Δεν έδωσα άφεση σε κανέναν.. δεν είπα π.χ. \"ο καημένος ο δήμος έχει τόσες δουλειές που να τρέχει και για τους αρχαιολογικούς χώρους\".... αν έδινα άφεση θα ήμουν τουλάχιστον παράφρων... :roll:
β) Δεν μίλησα για τον απλό πολίτη. Το τί κάνει ο απλός πολίτης δεν μπορεί να με απασχολεί. Με απασχολεί τί κάνω εγώ, τί κάνουν άτομα με παρεμφερή σκεπτικό, τί κάνεις εσύ που σε ξέρω, τί κάνει ο τάδε που γνωρίζω το 1 εκατομμυριοστό του τρόπου σκέψεώς του... δεν μπορώ να ασχολούμαι με όλους. Εγώ λοιπόν, ο Χ, ο Φ, ο Ψ....δεν είμαστε απλοί πολίτες.. δηλαδή δεν είμαστε τα θρεφτάρια του συστήματος που μασάνε τα αποφάγια γνώσης που μας πετάει ο πάσα ένας πολιτικός δημαγωγός.. εμείς λοιπόν πρέπει να δράσουμε.. να κάνουμε κάτι. Δεν θέλω να φορτώσω κανένα. Μιλάω για κίνημα εθελοντισμού. Ο εθελοντισμός δεν είναι φόρτωμα, αλλά μεράκι και ανάγκη συνεισφοράς στην πολιτεία ή σε ό,τι άλλο. Δεν είπα να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να πάμε οι της Αθήνας να καθαρίσουν την Αθήνα και οι του Πειραιά να καθαρίσουν τον Πειραιά.
:) :)
\"Ο Δήμος Δεσφίνας με έργα προχωρά στο δρόμο της Ανάπτυξης\"
(Δεσφίνα το χωριο του συζύγου μου).
Λίγο άσχετη η ερωτήση που θέλω να σου κάνω... αλλά δεν φημίζομαι για την συγκροτημένη σκέψη μου... που είναι η Δεσφίνα; Είμαι αγεωγράφητη δυστυχως :cry:

Αν ένας μικρούλης Δήμος σαν αυτόν της Δεσφίνας εξασφάλισε τόσα κονδύλια για να κάνει ΤΟΣΑ έργα, διανοείσαι τι εξασφαλίζει ο Δήμος τις Αθήνας και ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ η κυρία Ντόρα (που την έχουμε και περί πολλού) μ'αυτά?
Αυτά να τα βλέπετε οι Αθηναίοι.. που ψηφίζεται τα ίδια.......... ....... κόμματα συνέχεια. Μπορώ να διανοειθώ τί εξασφαλίζει ο Δήμος Αθηνών... πορσελάνες, φεράρι, πόρσε, βίλλες... για τους πολιτικούς που ασχολούνται με τον δήμο.
Λοιπόν αφήστε με παρακαλώ που δεν κάνουμε τίποτα εμείς!
Εμείς δεν κάνουμε άλλη δουλειά απ'το να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ συνέχεια και να μην παίρνουμε πίσω γι'αυτά που δίνουμε, ούτε τα στοιχειώδη κι αυτονόητα!
Αυτή ήταν η απάντηση που ήθελα να λάβω γράφοντας το παραπάνω μήνυμα.. να είσαι καλά :). Έλα μ' ντε τί κάνουμε εμείς; Ρίχνουμε τις ευθύνες στο κράτος, εφησυχάζοντας τον εαυτό μας, ότι εμείς πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη, τους φόρους, οι οποίοι δεν είναι και μικροί... και έτσι για όλα φταίει το κακό κράτος, το οποίο εμείς ψηφίζουμε, εμείς αφήνουμε να μας κυβερνάει, εμείς το κάνουμε να πιστεύει πως είμαστε τα ζόμπι που ασχολούνται μόνο με τον Μπιγκ Μπράδερ...
Τώρα θα μου πεις... \" Ε όχι.. που φταίω εγώ, για τα χιλιάδες αρνιά που ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια τον ίδιο πολιτικό;\" αν δεν το πεις, θα το σκεφτείς και θα σου απαντήσω αμέσως... πως έχεις απόλυτο δίκιο... έχεις δίκιο. Αλλά ποτέ στον μ@λ@κ@ δεν ρίχνουμε ευθύνες.. ευθύνες ρίχνουμε στον σκεπτόμενο που έκανε την μ@λ@κί@....

σε καληνυχτίζω τώρα γιατί αύριο δεν θα ακούω το ξυπνητήρι... περιμένω απάντηση.. θέλω να φουντώσει ο διάλογος και θέλω να διαφωνείς :) αν έχεις την ευγενή καλοσύνη γιατί βαρέθηκααααα τις καλοσύνες... ΔΙΑΦΩΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ :!: Καλό κάνει :evil:

Υ.Γ. με αυτό:
Αλλά ποτέ στον μ@λ@κ@ δεν ρίχνουμε ευθύνες.. ευθύνες ρίχνουμε στον σκεπτόμενο που έκανε την μ@λ@κί@....

Δεν υποννοώ τίποτα για εσένα ή για κανέναν άλλον, είναι απλά μια γενική θέση...
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:05

XIOYI

Posted: Wed Sep 06, 2006 12:34 am Post subject:

Εγώ πάντως συμφωνώ να γίνουμε εθελοντές να βοηθήσουμε την πολιτεία.Να την βοηθήσουμε όμως όχι να την υποκαταστήσουμε.Έχει διαφορά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
MaXhTiC
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από MaXhTiC » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:06

arela έγραψε: κληρονομιά μας. Και μετά μου λένε εμένα "σπουδαία η Ντόρα, σοβαρή πολιτικός" και άλλα τέτοια. Σαν Δημαρχίνα δε μου λέει και πολλά, όταν με τα τεράστια ποσά που διαχειρίζεται στο Δήμο, δεν μπορεί να διαθέσει ένα κονδύλιο, (όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό, ΑΞΙΖΕΙ) για τους πολύτιμους αυτούς χώρους μας!
Tί περιμένεις απο την κόρη του αρχιπροδότη; Τα ίδια σκατά με τον πατέρα της.
Θα κτίσω μια φωλιά στον ουρανό .. θα κατεβαινω μονο οταν θελω να γελασω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:07

MaXhTiC έγραψε:

Πες τα χρυσόστομε! :thumb: και πίστεψέ με, είμαι απ'αυτούς που δεν περιμένουνε πολλά από κανέναν (ούτε κι απ'αυτόν που στηρίζουν), πόσο μάλλον απ'τη Ντόρα-Δώρα-Θεοδώρα ΜητσοτακοΜπακογιάνη.

Λοιπόν Λιζάκι επειδή κι εγώ είμαι χοντροψωνάρα στον καλό διάλογο, κι εσύ μου τον προσφέρεις και μου δίνεις καλό εφαλτήριο να υπερθεματίσω ανταπαντώντας, οπλίσου και με υπομονή και με προσοχή, γιατί δεδομένου ότι δεν΄εχω το τάλαντο του "λακωνίζειν" ούτε φιλοσοφώ αυτή τη στιγμή, προβλέπεται να βγει σεντόνι αυτό το ποστ. Στο λέω εξ'αρχής, ότι ο κεντρικός γνώμονας του σκεπτικού μου θα'ναι το ρήμα "πληρώνω", το οποίο θα με δεις να χρησιμοποιώ συχνά πυκνά. Πάμε λοιπόν:

Διερωτόμαι κι εγώ.. δικαίως ή αδίκως.. αυτή την κόπρο του Αυγείου... ποιος την έκανε; Ο Αυγείας μέιμπι; Μήπως την βρωμιά αυτή την έκαναν οι δημότες της Αθήνας, της Αττικής ή της Ελλάδος, του Κόσμου, του πλανήτη;

Την έκαναν όλοι αυτοί - Δημότες ή μη- που είναι ασυνείδητοι και αγνοούν τον στοιχειώδη πολιτισμό και σε επίπεδο γνώσεων και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Εγώ πάντως, δηλώνω κατηγορηματικά και εν πλήρη συνειδήσει πως δεν την έκανα, όπως εν πλήρη συνειδήσει "παιδαγωγώ" τα τέκνα μου να μην ρυπαίνουν, ακόμα και μια παραλία πόσο μάλλον χώρο-θησαυρό. Στο βαθμό που τα κάνω εν πλήρη συνειδήσει αυτά λοιπόν, ήδη κάνω κάτι, πρόσθεσε σ'αυτό το κάτι ότι δίνω το μερτικό μου και στον κρατικό κορβανά και στο Δήμο, (πληρώνω δηλαδή) και μπορεί, λέω μπορεί να διαπιστώσεις πως ήδη κάνω πολλά. (Μπορεί να χρησιμοποιώ το πρώτο πρόσωπο εδώ, αλλά σαφώς υπονοώ τον μέσο συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη)

α) Δεν έδωσα άφεση σε κανέναν
.

Το να παραβλέπεις το γεγονός ότι υπάρχει εκεί ο Δήμος για να εξυπηρετεί τον πολίτη και πληρώνεται αδρά γι'αυτό και από τον ίδιο τον πολίτη και απ'το κράτος (που πάλι χρυσοπληρώνει ο πολίτης) είναι ισοδύναμο με άφεση και είναι σαν να του δίνεις απαλλαγή απ'τις δεδομένες ευθύνες του.
Εγώ δε θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Τους πληρώνω απ'τον ιδρώτα και το αίμα μου και δίνω πολλά για να τους αγνοήσω ή να πω "δε βαριέσαι, δε μπορώ να περιμένω απ'αυτούς, εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι".
Οχι καλή μου. Και μπορώ και περιμένω απ'αυτούς τα αυτονόητα!
Με απασχολεί τί κάνω εγώ, τί κάνουν άτομα με παρεμφερή σκεπτικό, τί κάνεις εσύ που σε ξέρω, τί κάνει ο τάδε που γνωρίζω το 1 εκατομμυριοστό του τρόπου σκέψεώς του... δεν μπορώ να ασχολούμαι με όλους
Σου είπα τι κάνει και η αφεντιά μου και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα.
εμείς λοιπόν πρέπει να δράσουμε.. να κάνουμε κάτι. Δεν θέλω να φορτώσω κανένα. Μιλάω για κίνημα εθελοντισμού. Ο εθελοντισμός δεν είναι φόρτωμα, είναι μεράκι...
Τον εθελοντισμό όπως τον εννοείς εσύ ή εγώ εν προκειμένω, τον δέχομαι στο βαθμό που πρώτα θα δω τον κρατικό ή δημοτικό φορέα να κάνει κάτι και ο ίδιος, και πράγματι δεν τα προλαβαίνει όλα ή δεν έχει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα. 'Οχι να τα παίρνει, να τα εξανεμίζει σε άγνωστες και άχρηστες σε μένα δαπάνες, και μετά να μου πασάρει το δικό του κλισέ περί εθελοντισμού. Αυτό το συγκεκριμένο είδος "εθελοντισμού" δε θα τους κάνω τη χάρη να τον ενστερνιστώ.

Να δράσουμε λοιπόν πώς? Να πάρουμε σακουλίτσες και ν'αρχίσουμε να μαζεύουμε την κόπρο του "πάσα ένα" όπως λες κι εσύ? Κατηγορηματικά όχι! Επιμένω ότι αυτή είναι δουλειά των Δημοτικών Αρχών, τελεία και παύλα. Αυτό που διατίθεμαι εγώ ως πολίτης να κάνω, είναι να βγω, να φωνάξω, να διαμαρτυρηθώ στις αρχές, να αφυπνίσω κοιμώμενους, και να μεταδώσω το μήνυμα στους βλαμένους ασυνείδητους να μη ρυπαίνουν τον τόπο μέσα στον οποίο ζουν κι οι ίδιοι! 'Ετσι, ναι, να δράσω.
Λίγο άσχετη η ερωτήση που θέλω να σου κάνω... αλλά δεν φημίζομαι για την συγκροτημένη σκέψη μου... που είναι η Δεσφίνα; Είμαι αγεωγράφητη δυστυχως
Στο νομό Φωκίδος, κοντά στην Ιτέα, απέναντι απ'τους Δελφούς.
Κατά μία έννοια λοιπόν, Δέλφιος ο καλός μου :)

Αυτά να τα βλέπετε οι Αθηναίοι.. που ψηφίζεται τα ίδια.......... ....... κόμματα συνέχεια. Μπορώ να διανοειθώ τί εξασφαλίζει ο Δήμος Αθηνών... πορσελάνες, φεράρι, πόρσε, βίλλες... για τους πολιτικούς που ασχολούνται με τον δήμο.
Προσυπογράφω αδίστακτα.

Αυτά για την ώρα και ελπίζω να σε κάλυψα Λιζάκιόν μου.
Φιλάκια πολλά :makia:

Α, και πού είσαι, δε μασάω εγώ. Μπορείς να γίνεσαι όσο "κακιά" θέλεις στους διαλόγους μας. Γουστάρω κι όλας άμα λάχει:)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
johnpit
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από johnpit » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:08

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι γειά σε ΟΛΟΥΣ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ !!!
Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ που όλοι θίγετε. ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ έναντι των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ μας ΘΗΣΑΥΡΩΝ.
Μιλήσατε για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ πολύ σωστά. ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ με ΠΡΟΣΟΧΗ τα εξής παρακάτω:
1. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ να δείτε τον ΝΑΟ της ΑΠΤΕΡΟΥ ΝΙΚΗΣ στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ ? (!!!). Γνωρίζετε ότι έχει μεταφερθεί για Ανακατασκευή εκτός χώρου ? Γνωρίζετε ότι 2 Ιδιώτες ερίζουν για τα αντικείμενά του (!), πολλά εκ των οποίων ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑ ? (!!!!!!!).

2. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ βαίνει προς ένα είδος "ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ" με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ επίσκεψης ΜΕΣΑ στο χώρο. Μόνο από ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ θα τον βλέπουμε (?) !!!

3. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι ΤΑΦΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ πρόσφατα γωνία ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ και ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ κατά την σύραγγα του ΜΕΤΡΟ προς ΧΑΪΔΑΡΙ ? Ο ΤΑΦΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ των ΑΘΗΝΩΝ !!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι τα ΟΣΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ? (Λέγεται ότι κατέληξαν εις χείρας Επώνυμων Πλουσίων Αθηναίων Τεμπέληδων παρασίτων !!!)

4. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ο ΤΑΦΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (Σχολή ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ), είναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΣ από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?

5. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ την ΤΥΧΗ του ΤΥΜΒΟΥ των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ ? Όποιος θέλει και επιθυμεί ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ να κάνει ...εμετό !!!

6. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ σε τι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ βρίσκεται ο ΤΑΦΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ εγγύς του χώρου της ΠΑΡΝΗΘΑΣ ? ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ !!!

7. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι το ΜΟΥΣΕΙΟ της ΙΕΡΑΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ εδώ και 2 χρόνια !!! για ...συντήρηση ?

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΤΥΧΑΙΕΣ" ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ μιας ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ προσπάθειας ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, με ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ που "κυβερνάνε" την ΕΛΛΑΔΑ, φυσικά με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ !!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:10

Μπράβο βρε Γιάννη μου, να σε χαρώ παλληκάρι μου που έρχεσαι να πάρεις θέση σ'ένα τόσο σημαντικό ζήτημα! :clap: Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα άλλωστε, πάντα το κάνεις!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΤΥΧΑΙΕΣ" ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Δεν κουράζεις καθόλου! Και ό,τι υποπίπτει στην αντίληψή σου, παρακαλώ να το καταγράφεις εδώ, να ξεστραβωνόμαστε μπας και ξυπνήσουμε απ'το λήθαργο κιόλας!
μιας ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ προσπάθειας ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, με ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ που "κυβερνάνε" την ΕΛΛΑΔΑ, φυσικά με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ !!!

Πες τα! :thumb:

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!
Σ'αυτό το "γιατί" ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ το πόσο ραγιάς πρέπει να'ναι ένας Ελληνας, και ποια σημαντικά συμφέροντα είναι αυτά, που τον κάνουν να ξεπουλάει την πατρίδα και το μεγαλείο της πιρ παρά! Δεν μπορώ και ίσως δε θέλω να το καταλάβω! Μπορώ μόνο να εξοργίζομαι και να μένω ... :banghead: σ'αυτό το κλασικό εικονίδιο, που τείνει να γίνει το πιο πολυχρησιμοποιημένο..."αγαπημένο" μου. 'Ελεος!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:11

Καλησπέρα σας,
Θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα χωρίς προλόγους =). Θα ξεκινήσω απαντώτας στην Αρέλα. Λοιπόν..
μιλώντας για την ρύπανση των αρχαιολογικών χώρων είπες πως:
Εγώ πάντως, δηλώνω κατηγορηματικά και εν πλήρη συνειδήσει πως δεν την έκανα, όπως εν πλήρη συνειδήσει \"παιδαγωγώ\" τα τέκνα μου να μην ρυπαίνουν, ακόμα και μια παραλία πόσο μάλλον χώρο-θησαυρό.
Δεν σε κατηγόρησα για το παραμικρό, ούτε εσένα ούτε κανέναν από εδώ μέσα. Μίλησα γενικά. Ναι μεν, από την δική σου πλευρά έχεις δίκιο κοιτώντας να είσαι εσύ σωστή και η οικογενειά σου αλλά απ' την στιγμή που ζούμε σε μία κοινωνία και θέλουμε να αυτοαποκαλούμαστε κοινωνικά όντα, οφείλουμε να λειτουργούμε ως σύνολο. Δεν λέω πως δεν πρέπει να κοιτάμε όλοι, σε προσωπικό επίπεδο τις ευθύνες μας, κάθε άλλο, αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά απ' την στιγμή που κάποιοι δεν κοιτούν τις δικές τους ευθύνες, το πρόβλημα δεν λύνεται.
Στο βαθμό που τα κάνω εν πλήρη συνειδήσει αυτά λοιπόν, ήδη κάνω κάτι, πρόσθεσε σ'αυτό το κάτι ότι δίνω το μερτικό μου και στον κρατικό κορβανά και στο Δήμο, (πληρώνω δηλαδή) και μπορεί, λέω μπορεί να διαπιστώσεις πως ήδη κάνω πολλά. (Μπορεί να χρησιμοποιώ το πρώτο πρόσωπο εδώ, αλλά σαφώς υπονοώ τον μέσο συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη)
Με αυτή την παράγραφο, είναι σαν να διαβάζω μήνυμα της μητέρας μου. Αυτό το κείμενο, σε συνδυασμό με το παραπάνω, είναι ακριβώς ό,τι μου λέει η μητέρα μου. Αλλά όπως προείπα δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Όλοι πληρώνουν ακόμη και αυτοί που κοπρίζουν τον τόπο και ξέρεις τί λένε; Λένε, εγώ τους πληρώνω για να καθαρίζουν... ας καθαρίσουν λοιπόν αυτά που βρωμίζω. Και άλλα τέτοια χαριτωμένα...
Το να παραβλέπεις το γεγονός ότι υπάρχει εκεί ο Δήμος για να εξυπηρετεί τον πολίτη και πληρώνεται αδρά γι'αυτό και από τον ίδιο τον πολίτη και απ'το κράτος (που πάλι χρυσοπληρώνει ο πολίτης) είναι ισοδύναμο με άφεση και είναι σαν να του δίνεις απαλλαγή απ'τις δεδομένες ευθύνες του.
Όχι, δεν δίνω άφεση στο κράτος, όπως και δεν δίνω άδεση και στον πολίτη. Είμαστε μία κοινωνία, ή θα μάθουμε να ζούμε μέσα σε αυτή για να την κάνουμε ανθρώπινη, ή θα γυρίσουμε στις σπηλιές. Δεν περιμένω κανέναν σωτήρα να έρθει να με σώσει, εγώ πρέπει να σώσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά για να το κάνω αυτό χρειάζομαι και την βοήθεια των γύρω μου. Γιατί επειδή υπάρχουν 10,20, 100 ζώα που νομίζουν ότι ζουν σε στάβλο πρέπει εγώ, εσύ και ο καθένας να ζει μες την βρώμα;
Τον εθελοντισμό όπως τον εννοείς εσύ ή εγώ εν προκειμένω, τον δέχομαι στο βαθμό που πρώτα θα δω τον κρατικό ή δημοτικό φορέα να κάνει κάτι και ο ίδιος, και πράγματι δεν τα προλαβαίνει όλα ή δεν έχει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα.
Ζήσε Μάη...... λέει μια παροιμία. Δηλαδή αν ο κρατικός ή δημοτικός φορέας δεν κάνει τίποτα, εμείς θα βουλιάξουμε στα σκουπίδια, θα αφήσουμε όλη την κληρονομιά μας να καταστραφεί και θα έχουμε και δικαιολογία γι αυτό. :shock: Ε εντάξει, δεν είναι έτσι. Κατά την γνώμη μου, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και χρειάζονται δραστικές κινήσεις, όταν κανείς δεν σε βοηθάει τότε παίρνεις εσύ τα ηνία. Είμαι μόνο 18 χρονών και βαρέθηκα να περιμένω ένα ανύπαρκτο κράτος να βοηθήσει την πατρίδα μου. Παραπονιόμαστε συνέχεια ότι όλα πάνε στραβά; Τότε να αντιδράσουμε, αλλά όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο γιατί τότε είμαστε αμελητέα ποσότητα. Ας κάνουμε κάτι συνολικά και δυναμικά. Αν δεν θέλει η κρατική αρχή να υπάρχουν τα αρχαία και γι αυτό τα αφήνει να καταστραφούν, εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Αυτοί δεν νοιάζονται, εμείς όμως νοιαζόμαστε, αυτή είναι η διαφορά. Δεν είμαστε σαν αυτούς, έχουμε ευαισθησίες, είμαστε δεμένοι με αυτή την γη και την αγαπούμε ο καθένας για ξεχωριστούς λόγους.. δεν μπορούμε λοιπόν να μην κάνουμε τίποτα.

Απάντηση προς ΧΙΟΥΙ:
Ξέρεις πόσοι υπάλληλοι και φύλακες της αρχαιολογικής υπηρεσίας κάθονται;Άσε μη σου πώ..Φύλακες σε άδεια μουσεία κλειστά για το κοινό...!!Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!άσε!
Ναι, ξέρω ότι υπάλληλοι κάθονται.. ότι πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν, ότι άνθρωποι παίρνουν συντάξεις χωρίς να έχουν δουλέψει επειδή έχουν βίσματα κ.α. ξέρω επίσης ότι η Ακαδημία είναι μες στα σκουπίδια, ότι κοιμούνται άστεγοι και σκύλοι μέσα στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως, ότι τα σκυλιά έτρωγαν τα κόκαλα των Σαλαμινωμάχων................ εσύ τα αντέχεις αυτά; Αντέχεις να ξέρεις ότι τα σκυλιά τρώνε τα κόκαλα των προγόνων σου; Αντέχεις να ξέρεις πως καταστρέφονται όλα γύρω σου; Αντέχεις να βλέπεις κόπρανα σκύλων μέσα στον Παρθενώνα; Αν ναι, τότε δέχομαι ότι έχεις δίκιο. Αν όχι, τότε δεν το δέχομαι. Το είπα και πιο πάνω.. βαρέθηκα να περιμένω τους άλλους, οι άλλοι ποτέ δεν θα κάνουν τίποτα.
Λοιπόν εγώ γιατί να κάνω την δουλειά που ο άλλος πληρώνεται για να την κάνει και δεν την κάνει;
Ε με αυτή την λογική γιατί εσύ να πας φαντάρος αφού θα πληρώνεις τον ευρω-στρατό; Γιατί να διαβάζεις ιστορία μόνος σου, αφού άλλοι πληρώνονται για να σε διδάξουν;
Θές την άποψή μου;Να σαπίσει η Ακρόπολη στην βρώμα να πάνε τα διόδια πενήντα ευρώ και τα καύσιμα δύο ευρώ το λίτρο.Θέλω να δώ μέχρι που αντέχει η εξυπνάδα του Νεοέλληνα να ψηψίζει τέτοιες κυβερνήσεις που έχουν κάνει την Ελλάδα έτσι...Είμαι πράγματι περίεργος να δώ.Δεν απάντησα στην Βίκυ γιατί τι να πώ;Δεν τάχω πεί;ΤΙ να κανουμε εγώ είμαι μειοψηφία οι άλλοι ξέρουν καλύτερα ποιός να μας κυβερνάει με τις υγείες μας ολωνώνε.
Δέχομαι την αγανάκτησή σου. Αλλά όχι.. δεν θέλω να καταστραφεί το άπαν σύμπαν για να ξεκολλήσουν μερικοί καμένοι ψηφοφόροι, επειδή υπάρχουν κάποιοι άκυροι τύποι πρέπει εμείς να υποφέρουμε τις συνέπειες των δικών τους έργων; γιατί; εγώ τί φταίω; εσύ τί φταις;
Εγώ πάντως συμφωνώ να γίνουμε εθελοντές να βοηθήσουμε την πολιτεία.Να την βοηθήσουμε όμως όχι να την υποκαταστήσουμε.Έχει διαφορά.
Ή θα υποκαταστήσουμε την κοινωνία ή θα την καταλύσουμε... αν έχετε άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω... αυτή πάντως που ζούμε, δεν είναι ζωή.

Απάντηση προς Μαχητή:
Δεν θέλω τέτοιες ακρότητες... μην είσαι τόσο κακός.... όχι και έτσι.. ας προσέχουμε τί λέμε για τον γκαντέμη και την κόρη του.. σας παρακαλώ δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:12

Kαι ιδού φωτογραφημένα δείγματα του αίσχους, όπως τα παραχώρησε για τα ΙΔΕΟ, ένας συνοδοιπόρος μου στο irc, ο φίλτατος Kyvwr.

Καμαρώστε εδώ...

[img]http://img144.imageshack.us/img144/6219 ... a20ik0.jpg[/img]

κι εδώ...

[img]http://img221.imageshack.us/img221/1301 ... a19aa9.jpg[/img]

κι εδώ...

[img]http://img168.imageshack.us/img168/74/akadhmia21zi9.jpg[/img]

κι εδώ!

[img]http://img149.imageshack.us/img149/8264 ... a22xf5.jpg[/img]

Τα λόγια περιττεύουν. Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
panta
Έδωσε Likes: 5 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από panta » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:13

Στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά των θέσεων της Αρέλα και της Λίζαααααας. Πράγματι, αν δεν πετουσε τα λεφτά στους κωλητους (με ω) η Ντόρα, θα είχε κάνει πολλά έργα, αλλά άν δεν τους σπάσουμε τα μούτρα ή αν δεν κάνουμε μιά πορεία στο δημαρχείο, μία κατάλληψη για 10 λεπτά στην Αθηνάς ή στην Λιοσίων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο καθόμαστε, τόσο θα μας κάθονται στον σβέρκο.

Διευκρίνισις:
Το σπάσιμο των μούτρων ειναι εντελώς μεταφορικό.
Είμαι ένα πτωχό πλην τίμιο και φιλειρηνικό ζωάκι.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:13

panta έγραψε:Στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά των θέσεων της Αρέλα και της Λίζαααααας. Πράγματι, αν δεν πετουσε τα λεφτά στους κωλητους (με ω) η Ντόρα, θα είχε κάνει πολλά έργα, αλλά άν δεν τους σπάσουμε τα μούτρα ή αν δεν κάνουμε μιά πορεία στο δημαρχείο, μία κατάλληψη για 10 λεπτά στην Αθηνάς ή στην Λιοσίων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο καθόμαστε, τόσο θα μας κάθονται στον σβέρκο.

Διευκρίνισις:
Το σπάσιμο των μούτρων ειναι εντελώς μεταφορικό.
Είμαι ένα πτωχό πλην τίμιο και φιλειρηνικό ζωάκι.

Στην ουσία υπάρχει διαφορά, στο βαθμό που η Λίζα υποστηρίζει ότι πρέπει να κάνουμε και τη δουλειά των πολιτικάντηδων που μας έκατσαν στο σβέρκο και τους πληρώνουμε με το αίμα μας, ενώ εγώ θέτω ΟΛΟΥΣ προ των ευθυνών τους, και εμάς ναι, αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ! Δεν διατίθεμαι να παραβλέψω το γεγονός ότι στην ουσία τους έχουμε για μόστρα εκεί πάνω, για να μας πασάρουν το χαπάκι μιας ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ασφάλειας (της πλάκας) και για να μας απομυζούν το αίμα ανελέητα ως παρασιτικοί βρυκόλακες, χωρίς να δίνουν πίσω ούτε τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ από τη στιγμή που δηλώνουν ότι υπηρετούν το "κοινό καλό" και την πατρίδα. Στη λύση που προτείνεις Γιάννη, εγώ είμαι μέσα. Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δυναμική μορφή αντίδρασης είμαι μέσα δηλαδή, για να μην πω ότι φτάνω πλέον στο σημείο (από κανονική αγανάκτηση) να στηρίξω ακόμα και ακραίες αντιδράσεις αν χρειαστεί. Μακάρι να υπήρχε η ανάλογη ενημέρωση, αφύπνιση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ μέσα στο σώμα των πολιτών, ώστε να μη μέναμε στις ρητορίες και τα ευχολόγια, όπως τα διατυπώνουμε μέσα σ'αυτό το φόρουμ και όχι μόνον
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 04 Φεβ 2008, 18:40

Να πω κάτι;
Πείτε πως πάω εγώ ο Έλλην στην Γερμανία και ουρώ σε ένα πάρκο. Δεν υπάρχει αστυνομικός δίπλα παρά ένα ζευγαράκι που χαμουρεύεται... Υπάρχει περίπτωση να προλάβω να κάνω 100 βήματα από τον τόπο της ουρήσεως;;;

Ας αφήσουμε τους Γερμανούς και ας πάω στην Αγγλία. Πάω Στόουνχεντ και αρχίζω η Ελληνάρα να φτύνω εδώ και 'κεί λες και έφαγα παστουρμά. Υπάρχει περίπτωση να προλάβω να κάνω 40 μέτρα χωρίς να μου την πέσουν 20 αδελφές;;;

Άντε καλά με τους συντηρητικούς της Ευρώπης δεν με πέρνει και πάω Ιούλιο μήνα στις Η.Π.Α. Καλός ο καιρός, έχω ανάψει, βγάζω καλτσούλες και βάζω τα ποδαράκια μου στην λιμνούλα μπροστά στο Καπητώλειό τους.
Αποτέλεσμα: Λίζα λες χαζά ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΓΩ. :thumbsdown:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχαιολογία”