ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:12

Kαι ιδού φωτογραφημένα δείγματα του αίσχους, όπως τα παραχώρησε για τα ΙΔΕΟ, ένας συνοδοιπόρος μου στο irc, ο φίλτατος Kyvwr.

Καμαρώστε εδώ...

[img]http://img144.imageshack.us/img144/6219 ... a20ik0.jpg[/img]

κι εδώ...

[img]http://img221.imageshack.us/img221/1301 ... a19aa9.jpg[/img]

κι εδώ...

[img]http://img168.imageshack.us/img168/74/akadhmia21zi9.jpg[/img]

κι εδώ!

[img]http://img149.imageshack.us/img149/8264 ... a22xf5.jpg[/img]

Τα λόγια περιττεύουν. Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
panta
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 5 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από panta » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:13

Στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά των θέσεων της Αρέλα και της Λίζαααααας. Πράγματι, αν δεν πετουσε τα λεφτά στους κωλητους (με ω) η Ντόρα, θα είχε κάνει πολλά έργα, αλλά άν δεν τους σπάσουμε τα μούτρα ή αν δεν κάνουμε μιά πορεία στο δημαρχείο, μία κατάλληψη για 10 λεπτά στην Αθηνάς ή στην Λιοσίων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο καθόμαστε, τόσο θα μας κάθονται στον σβέρκο.

Διευκρίνισις:
Το σπάσιμο των μούτρων ειναι εντελώς μεταφορικό.
Είμαι ένα πτωχό πλην τίμιο και φιλειρηνικό ζωάκι.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 19 Δεκ 2007, 02:13

panta έγραψε:Στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά των θέσεων της Αρέλα και της Λίζαααααας. Πράγματι, αν δεν πετουσε τα λεφτά στους κωλητους (με ω) η Ντόρα, θα είχε κάνει πολλά έργα, αλλά άν δεν τους σπάσουμε τα μούτρα ή αν δεν κάνουμε μιά πορεία στο δημαρχείο, μία κατάλληψη για 10 λεπτά στην Αθηνάς ή στην Λιοσίων, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο καθόμαστε, τόσο θα μας κάθονται στον σβέρκο.

Διευκρίνισις:
Το σπάσιμο των μούτρων ειναι εντελώς μεταφορικό.
Είμαι ένα πτωχό πλην τίμιο και φιλειρηνικό ζωάκι.

Στην ουσία υπάρχει διαφορά, στο βαθμό που η Λίζα υποστηρίζει ότι πρέπει να κάνουμε και τη δουλειά των πολιτικάντηδων που μας έκατσαν στο σβέρκο και τους πληρώνουμε με το αίμα μας, ενώ εγώ θέτω ΟΛΟΥΣ προ των ευθυνών τους, και εμάς ναι, αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ! Δεν διατίθεμαι να παραβλέψω το γεγονός ότι στην ουσία τους έχουμε για μόστρα εκεί πάνω, για να μας πασάρουν το χαπάκι μιας ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ασφάλειας (της πλάκας) και για να μας απομυζούν το αίμα ανελέητα ως παρασιτικοί βρυκόλακες, χωρίς να δίνουν πίσω ούτε τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ από τη στιγμή που δηλώνουν ότι υπηρετούν το "κοινό καλό" και την πατρίδα. Στη λύση που προτείνεις Γιάννη, εγώ είμαι μέσα. Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δυναμική μορφή αντίδρασης είμαι μέσα δηλαδή, για να μην πω ότι φτάνω πλέον στο σημείο (από κανονική αγανάκτηση) να στηρίξω ακόμα και ακραίες αντιδράσεις αν χρειαστεί. Μακάρι να υπήρχε η ανάλογη ενημέρωση, αφύπνιση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ μέσα στο σώμα των πολιτών, ώστε να μη μέναμε στις ρητορίες και τα ευχολόγια, όπως τα διατυπώνουμε μέσα σ'αυτό το φόρουμ και όχι μόνον
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 04 Φεβ 2008, 18:40

Να πω κάτι;
Πείτε πως πάω εγώ ο Έλλην στην Γερμανία και ουρώ σε ένα πάρκο. Δεν υπάρχει αστυνομικός δίπλα παρά ένα ζευγαράκι που χαμουρεύεται... Υπάρχει περίπτωση να προλάβω να κάνω 100 βήματα από τον τόπο της ουρήσεως;;;

Ας αφήσουμε τους Γερμανούς και ας πάω στην Αγγλία. Πάω Στόουνχεντ και αρχίζω η Ελληνάρα να φτύνω εδώ και 'κεί λες και έφαγα παστουρμά. Υπάρχει περίπτωση να προλάβω να κάνω 40 μέτρα χωρίς να μου την πέσουν 20 αδελφές;;;

Άντε καλά με τους συντηρητικούς της Ευρώπης δεν με πέρνει και πάω Ιούλιο μήνα στις Η.Π.Α. Καλός ο καιρός, έχω ανάψει, βγάζω καλτσούλες και βάζω τα ποδαράκια μου στην λιμνούλα μπροστά στο Καπητώλειό τους.
Αποτέλεσμα: Λίζα λες χαζά ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΓΩ. :thumbsdown:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχαιολογία”