Θέατρο του Αριστοφάνη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Θέατρο του Αριστοφάνη

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:42

ARCHEOLOGIA: ATENE, SCOPERTO IL TEATRO DI ARISTOFANE

Atene, 17 feb. - (Adnkronos) - Nuova e importante scoperta archeologica ad Atene, nel quartiere di Acharnon: sono tornati alla luce i resti di un antico teatro, probabilmente quello in cui Aristofane mise in scena alcune delle sue piu' celebri commedie. La notizia e' stata annunciata dai giornali greci, ricordando che del teatro si conosceva l'esistenza ma finora non si era mai trovata traccia ne' il luogo esatto in cui fosse ubicato. La scoperta e' avvenuta casualmente da parte di operai che stavano realizzando le fondamenta di un'abitazione di quattro piani.

Sul luogo sono intervenuti gli archeologi della Soprintendenza di Atene, che dagli scavi sono riusciti a far emergere 15 livelli di gradinate riservate al pubblico all'interno di un teatro che fu edificato tra il V e il IV secolo a.C. Secondo gli archeologici, Aristofane, considerato il principe della commedia greca classica, allesti' proprio in questo teatro del quartiere Acharnon la commedia 'Gli acarnesi'. Gli scavi continueranno anche nei prossimi mesi per cercare di portare alla luce tutto il perimetro del teatro di 2.400 anni fa.

Μεταφράζω:

Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αθήνα, σε τετράγωνο των Αχαρνών: Επέστρεψαν στο φως τα ερείπια ενός αρχαίου θεάτρου, πιθανότατα σε αυτό το οποίο ο Αριστοφάνης ανέβασε μερικές απο τις πιο διάσημες κωμωδίες του. Η είδηση έκανε τον γύρο στις ελληνικές εφημερίδες (σχόλιο μεταφραστή: Εγώ γιατί δεν πήρα χαμπάρι;) , θυμίζοντας την ύπαρξη του θεάτρου μα μέχρι τώρα δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος ούτε τον ακριβή τόπο που βρισκόταν. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία απο εργασίες που γινόταν για την ανέγερση ενός κτιρίου 4 ορόφων.
Στον χώρο σπεύσανε όλοι οι αρχαιολόγοι τις επισκοπιας Αθηνών, που απο τις ανασκαφές πέτυχαν να ανασύρουν 15 κερκύδες κρατημένες στο κοινό στο εσωτερικό ενος θεάτρου που ήταν είχε ανεγερθεί ανάμεσα στον 4ο και 5ο αιώνα π.Χ. Σύμφωνα με τους Αρχαιολόγους, ο Αριστοφάνης, ο βασιλιάς της κλασσικής αρχαίας ελληνικής κωμωδίας,ανέβασε σε αυτό το θέατρο την κωμωδία " Οι αχαρνείς". Οι ανασκαφές θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες για να φέρουν στο φως την περίμετρο του θεάτρου ηλικίας 2400 ετών.

http://www.grecia.it
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Θέατρο του Αριστοφάνη

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:45

Silke

Posted: Wed Feb 21, 2007 6:05 pm

Μπράβο Σελάκο! :D Είχα σκοπό να αναφέρω το θέμα (καθώς μάλλον εμείς θα την φορτωθούμε την απαλλοτρίωση κιόλας :bleh: :bleh:).

Μου αρέσει πάντως που βρήκες την είδηση από ιταλικό site.
Iδού μερικές πληροφορίες από ελληνικό :bleh:

Αθήνα

Την άμεση απαλλοτρίωση του οικοπέδου στο Μενίδι στην οδό Λιοσίων και Σαλαμίνος 1, όπου βρέθηκε το αρχαίο θέατρο του Μενιδίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης, που έφθασε στο σημείο της ανασκαφής, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια αρχαιοτήτων του υπουργείου Βιβή Βασιλοπούλου.

Ο υπουργός, αφού ξεναγήθηκε, έκανε λόγο για μία ιδιαίτερα σημαντική ανακάλυψη και τόνισε ότι αν χρειαστεί η απαλλοτρίωση θα επεκταθεί και στα όμορα κτήματα.

Η κ. Βασιλοπούλου επισήμανε ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το θέατρο των Αχαρνών, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις.

Η υπεύθυνη ανασκαφών Μαρία Πλάτωνος, που ξενάγησε τον κ. Βουλγαράκη, είπε ότι από τα κινητά ευρήματα αποδεικνύεται ότι το θέατρο λειτουργούσε τον 4ο αιώνα π.Χ.

Πηγή

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:45

'Ακουσα τον Βουλγαράκη χθες το βράδυ.
Ξεκινάνε οι εργασίες ν'αποκαλυφθεί το τεράστιας σπουδαιότητας μνημείο.

Ανυπομονώ να το δω... και ριγώ στην ιδέα που και επαληθεύονται κάποιες γραφές για την ύπαρξη του θεάτρου των Αχαρνών, αλλά και γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα χαρεί η Ελλάδα μας άλλο ένα μνημείο-θησαυρό της, μια και οι περισσότεροι (οι φορητοί) που ξεθάβονται στη ζούλα, (βλ. μετρό) κοσμούν μουσεία της Ν. Υόρκης και γεμίζουν τσέπες ασυνείδητων και ανθελλήνων κερδοσκόπων.

Να φανταστείτε τη χαρά που, που μέχρι και μέλος της παρούσας κυβέρνησης (το Βουλγαράκη ΜΟΝΟ, μην πάει ο νους σας σε πραγματικό βίτσιο) ήθελα να πλακώσω στα φιλιά :brokenteeth:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:46

Fabius Maximus
(νυν Ιφικράτης)

Posted: Thu Feb 22, 2007 10:22 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Δύο αιώνες το έψαχναν το θέατρο των Αχαρνών και τελικά βρέθηκε κατά λάθος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:46

Silke

Να φανταστείτε τη χαρά που, που μέχρι και μέλος της παρούσας κυβέρνησης (το Βουλγαράκη ΜΟΝΟ, μην πάει ο νους σας σε πραγματικό βίτσιο) ήθελα να πλακώσω στα φιλιά

Sorry για το spam :P: :P:, αλλά Αρελίτα με έκανες να πνιγώ από τα γέλια, γιατί σε φαντάστηκα να φιλάς το Βουλγαράκη τσιρίζοντας :rofl: :rofl: :rofl:
Αμαν, πως τα λες πρωινιάτικα! :tragic:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:48

Είδες είδες πως τα λέω η άτιμη άπαξ και νευριάσω Βικάκι μου? :swear:

Τη μια με τον αδερφό μου σήμερα, και την άλλη εδώ, ονόματα δε θα πω οικογένειες δε θα θίξω... άλλωστε είναι επί προσωπικού αυτά. Το αποτέλεσμα μετράει και εν προκειμένω, χαίρομαι που μέσα από μια ξαφνική, κουφή και κακή χλαπαταγή, βγαίνει παραδόξως και λίγο γέλιο... :tragic:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:48

minoraki

Posted: Fri Feb 23, 2007 9:17 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Ωραια βρηκανε το αρχαιο θεατρο θα το σκουπισουν θα κανουν τα απαραιτητα και μετα τι? Εδω στη Μυτιληνη υπαρχει αρχαιο θεατρο και ειναι μεσα στο χορτο και στο προφυλακτικο,δεν αρκει να βρεθει ενα μνημειο πρεπει να διατηρειται και να προβαλλεται για το καλο της χωρας μας, του τουρισμου και για το γενικοτερο καλο.Θα μου πεις το οτι βρεθηκε εστω και τυχαια ειναι το πρωτο βημα...να δουμε μετα τι θα γινει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:49

Silke

Posted: Fri Feb 23, 2007 9:41 am Post subject:

Ωραια βρηκανε το αρχαιο θεατρο θα το σκουπισουν θα κανουν τα απαραιτητα και μετα τι? Εδω στη Μυτιληνη υπαρχει αρχαιο θεατρο και ειναι μεσα στο χορτο και στο προφυλακτικο,δεν αρκει να βρεθει ενα μνημειο πρεπει να διατηρειται και να προβαλλεται για το καλο της χωρας μας, του τουρισμου και για το γενικοτερο καλο.Θα μου πεις το οτι βρεθηκε εστω και τυχαια ειναι το πρωτο βημα...να δουμε μετα τι θα γινει.

Για όλα αυτά δεν φταίει κανεις ούτε πρέπει αυτό να μας αποτρέπει από την ανάδειξη και την αποκατάσταση τέτοιων μνημείων. Παρόλο που δεν φαίνονται οι προθέσεις της αξιοποίησης αρχαιολογικών μνημείων και θησαυρών στην χώρα μας γενικά, δεν φταίει κανένας αρχαιολόγος ή μηχανικός για αυτή την κατάσταση. Επείδη δουλεύω σε αυτό το χώρο και τα βλέπω τα πράγματα από μέσα, όλα αυτά μένουν πίσω λόγο γραφειοκρατίας δυστυχώς. Θάβονται τα καλύτερα μνημεία που έχει να αναδείξει η Ελλάδα μέσα σε φακέλους και χαρτούρα :shock: :shock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:49

Ακριβώς, Βικάκι μου. Κι επειδή δουλεύεις σ'αυτό το χώρο, πες μας πότε θα'ναι η καταλληλότερη στιγμή να μαζευτούμε απ'έξω μ'ένα φόρτωμα σκουπίδια, να τους τα ακουμπήσουμε με ένα πανό παρέα που να λέει : "Αυτά που επιτρέπετε στους αρχαιολογικούς χώρους, αξίζουν πρώτα σ'εσάς. 'Οταν τα μαζέψετε από 'κει, θα τα μαζέψουμε κι εμείς από 'δω".
(χαχαχ, αυτό κι αν είναι Ιντιγκιά ε?)

Γιατί έχει τα δίκια της η Δέσπω και όταν βλέπω τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, να σέβονται, να φροντίζουν, και να αναδεικνύουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό μνημεία τους που χρονολογούνται από την αναγέννηση, άντε και λίγο πιο πίσω, και ταυτόχρονα εμάς να'χουμε για χαβούζες ή απόπατους :toilet: δικά μας πανάρχαια ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ για το παγκόσμιο στερέωμα, δεν είναι δυνατόν να μη φρικάρω με τη σύγκριση! :swear: :banghead:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:50

Seliniasmenos

Posted: Fri Feb 23, 2007 2:46 pm Post subject:

Παιδιά μην λέμε ανοησίες, αν θέλουμε να φροντίσουμε έναν αρχαιολογικό χώρο, πρώτα απ'όλοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Είναι γεμάτο σκουπίδια; Να μαζευτούν 10 άτομα και να πάνε να τα μαζέψουν (και μετά μπορείς να πας να τα αραδιάσεις στους βουλευτές όπως λέει η Αρελίτα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:52

minoraki

Posted: Fri Feb 23, 2007 2:58 pm Post subject:

Πρωτα οι κυβερνησεις φταινε...οταν οι χωροι δεν εχουν την περιποιηση της κυβερνησης οχι τρελα πραγματα φωτισμο ξεχορτιαριασμα τετοια πραγματα δεν θα αναδειχθουν ποτε.Οι αγγλοι που σιγα την ιστορια που εχουν σε συγκριση με μας βρησκουν μια κοτρωνα βαζουν 10 προβολεις αλλες τοσες ταμπελες και αυτο γινεται το νουμερο ενα αξιοθεατο.Δικη μας αρμοδιοτητα ειναι να μην πεταμε τα σκουδια να μην κακοποιουμε τους χωρους οχι ομως και να τους καθαριζουμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:52

Πρωτα οι κυβερνησεις φταινε...οταν οι χωροι δεν εχουν την περιποιηση της κυβερνησης οχι τρελα πραγματα φωτισμο ξεχορτιαριασμα τετοια πραγματα δεν θα αναδειχθουν ποτε.Οι αγγλοι που σιγα την ιστορια που εχουν σε συγκριση με μας βρησκουν μια κοτρωνα βαζουν 10 προβολεις αλλες τοσες ταμπελες και αυτο γινεται το νουμερο ενα αξιοθεατο.Δικη μας αρμοδιοτητα ειναι να μην πεταμε τα σκουδια να μην κακοποιουμε τους χωρους οχι ομως και να τους καθαριζουμε

Πες τα ρε Δέσπω! Αν και με πρόλαβες, αν και είχαμε παρόμοια συζήτηση με άλλη ψυχή για την Ακαδημία Πλάτωνος, (άλλη χαβούζα), εγώ θα τα ξαναχώσω κι εδώ. Ευκαιρία ζητούσα άλλωστε :bitch:
Παιδιά μην λέμε ανοησίες, αν θέλουμε να φροντίσουμε έναν αρχαιολογικό χώρο, πρώτα απ'όλοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Είναι γεμάτο σκουπίδια; Να μαζευτούν 10 άτομα και να πάνε να τα μαζέψουν (και μετά μπορείς να πας να τα αραδιάσεις στους βουλευτές όπως λέει η Αρελίτα

'Οχι μαγκάκο, είσαι φάουλ και θα σου πω γιατί.
Γιατί απαλλάσεις την κυβέρνηση απ'τις ευθύνες της, γι'αυτό μας έχουν στο :toilet:

Τους πληρώνουμε με ιδρώτα και αίμα, μας γδέρνουν και μας παίρνουνε το σκαλπ. Σιγά μην κάνουμε και τους σκουπιδιάρηδες από πάνω! Εφ'όσον τους πληρώνουμε ΑΔΡΑ απ'όλες τις πάντες, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να δώσουν κι αυτοί κάτι πίσω. 'Οχι μόνο δε δίνουν, αλλά δεν πράττουν τα στοιχειώδη δέοντα και θα κάνω το σκουπιδιάρη γιατί? Για να επιβεβαιώσω ότι είμαι ο ραγιαδάκος που θα πληρώνει, θα κάθεται σαν το βόδι στις ουρές για να πληρώσει, θα παρακαλάει για τις αυτονόητες κοινωνικές υπηρεσίες και θα λέει κι ευχαριστώ κι από πάνω? ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! Μάλλον μου βγαίνει το Ιντιγκιάρικο εδώ, αλλά κάλλιο να ανεβοκατέβω το Εβερεστ μ'εσένα στις πλάτες μου και να μου βγει η Παναγία κάνοντάς το, παρά να απαλλάξω τις ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

Κι αφού το εκτελέσουν, ναι, εγώ θα'μαι ο υπεύθυνος και επιμορφωμένος και πολιτισμένος πολίτης που δε θα ρυπαίνω τους χώρους, και ναι, αν το κάνω πάνω στον ωχαδερφισμό και τη γυφτιά μου, να μου πατήσουν και το πρόστιμο που θα μου αξίζει. Αλλά νισάφι φίλε, όλα μας τα παίρνουν, τίποτα δε δίνουν, δε θα τους κάνω και το σκουπιδιάρη για να επικροτήσω την ακοινώνητη αυτή πολιτική τους!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:53

minoraki

Posted: Fri Feb 23, 2007 4:06 pm Post subject:

Συμφωνω εξαλλου ετσι δημιουργουνται και νεες θεσεις εργασιας ενας καθαριστης ενας φροντιστης ενας φυλακας στο μανι μανι 3 θεσεις....με επιασε το συνδρομο ανεργιας!!!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:54

veni_vidi_vici

ποια κυβερνηση? ποιοι πολιτες? ποιο κρατος? πλακα κανετε η ζητε σε αλλο πλανητη? :ufo:

δε φταει καμια κυβερνηση.....εμεις φταιμε....εμεις ζηταμε τα ρουσφετια...εμεις τους ψηφιζουμε....

οτι μας κανουν μας το κανουν κατοπιν αδειας μας....

ποιοι αρχαιλογικοι χωροι? γιατι εχουν αφησει να χτιστει η μιση θεσσαλονικη και η μιση αθηνα? ποιος εβγαλε αυτες τις αδειες? γιατι δεν τον εχουν αποκεφαλισει ακομη? :gilotina: μηπως δεν ξερετε ποσα αρχαια βρισκονται κατω απο τις πολυκατοικιες? μηπως δεν ξερετε ποσα αρχαια θαφτηκαν στο μετρο?
για την θεσσαλονικη δε θα πω....ειναι αλλου παπα ευαγγελειο... :jesus: :bible: :dead: οι ανρρωποι εδω εχουν μαθει να αυτοκαταστρεφονται και μετα να κατηγορουν το αθηνοκεντικο κρατος....

μη με τσιτωνεται τσαμπα και βερεσε......αυτο με τα αρχαια ειναι ενα θεμα που θα μπορουσα να σας μιλαω για χρονια....αλλα ειναι επισις και ενα θεμα που με ποναει και με αηδιαζει...

απλα ζουμε στην εφιαλτικη (δηλαδη του εφιαλτη του μεγαλου μας προγονου) χωρα με αυτοσκοπο το ρουσφετη και την καλοπεραση μας....

ελληνες με ακουτε???? σιχτηρια σας!!!! :dark: :hang: :sado: :madgo: :kavgas: :gilotina: :swear: :axer: :banghead: :banghead: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:55

minoraki

Posted: Fri Feb 23, 2007 7:25 pm Post subject:

Δεν μπορω να το δεχτω μονο και μονο επειδη τους ψηφιζουμε,αλλωστε αλλα υποσχονται και αλλα πραγματοποιουνε.Επιμενω πως ειναι αρμοδιοτητα του κρατους,η δικη μας "αρμοδιοτητα" ειναι να αγαπαμε να σεβομαστε και να τιμαμε τα πολιτιστικα μας μνημεια,οταν συμβει απολυτα αυτο δεν θα βλεπουμε σκουπιδια και προφυλακτικα στα αρχαια θεατρα ουτε γκραφιτι στα μνημεια μας.Μεχρι τοτε ας βαλουν κανα φυλακα,πολιτιστικο καυχημα δεν ειναι μονο η πολυφωτισμενη και πολυφρουρουμενη ακροπολη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:56

veni_vidi_vici
..
Posted: Fri Feb 23, 2007 8:03 pm

δεσποινακι μου ξαναδιαβασε τα οσα εγραψα.........μαλλον δεν τα καταλαβες καλα....
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:56

veni_vidi_vici έγραψε: δεσποινακι μου ξαναδιαβασε τα οσα εγραψα.........μαλλον δεν τα καταλαβες καλα.... :?

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εσύ κατάλαβες καλά αυτά που γράψαμε εμείς εν προκειμένω?

Γιατί καλά και άγια αυτά που τοποθέτησες, δε λέω, αλλά εστιάσαμε σε κάτι άλλο εδώ. Στις ευθύνες που οφείλει το κράτος να αναλαμβάνει και που εμείς εύκολα του επιτρέπουμε να παραμελεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:57

veni_vidi_vici
Συντονιστής ενότητας

Posted: Fri Feb 23, 2007 8:26 pm Post subject:

μαλλον αλλαξαμε καναλι και δεν επικοινωνουμε σωστα εχουμε παρασιτα....

1, 2 οβερ.....με λαμβανεται???? :P :P

ναι δε βλεπω που διαφωνουμε......αυτο λεω και γω αλλα με αλλο τροπο και απλα επεκτεινω το πεδιο της σκεψης μου....
φταει το κρατος....ναι σωστα...ποιοι το αποτελουν? οι εκαστοτε πολιτικαντηδες....παλι σωστα ποιος τους εκλεγει? εμεις.....παλι σωστα ποιος παει και βρομιζει απο εδω και απο εκει? εμεις και τα παιδια μας...παρα πολυ ομορφα...

που δεν καταλαβαινομαστε λοιπον? :roll:

απλα εγω επεκτεινω αυτο που ειπαμε σε ολη μας την ζωη και οχι μονο στα αρχαια μας....αυτά :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:57

Βρε πουλάκι μου, και καταλαβαινόμαστε και δε διαφωνούμε.

Το θέμα είναι να μπούμε στη λογική όλοι να προσδοκούμε ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ κάποια πράγματα από την πολιτεία, που αυτή επιβάλλεται να παράσχει. Εκτός απ'τη μαλακώδη νοοτροπία μας στις εκλογές, πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία μας γενικότερα. Αν πας πίσω, σε παλιότερο νήμα για το μαύρο χάλι στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα δεις τις λογικές κάποιου μέλους, που επέμενε ότι εμείς πρέπει να πάμε να καθαρίσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους. Κι εγώ επέμενα πως όχι, θα πάνε ΑΥΤΟΙ οι λεχρίτες, που τους πληρώνω, που μου παίρνουν το σκαλπ, που μ'έχουν βάλει σε τριπάκια να δουλεύω σαν τον είλωτα και προκοπή να μη βλέπω, κι όχι εγώ να γίνω ακόμα πιο είλωτας, για να μην τους χαλάω τη ζαχαρένια.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μάιος 2007, 17:58

veni_vidi_vici

Εκτός απ'τη μαλακώδη νοοτροπία μας στις εκλογές, πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία μας γενικότερα

αχ καλε τελικα το ιδιο λεμε......τι καλα....και ειχα αρχισει να ανησυχω......
:ohyeahh:
θα δεις τις λογικές κάποιου μέλους, που επέμενε ότι εμείς πρέπει να πάμε να καθαρίσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους.

σιγα να μην παω να τους πλυνω κιολας τα απλυτα στα σπιτια τους.... :twisted:
ι εγώ επέμενα πως όχι, θα πάνε ΑΥΤΟΙ οι λεχρίτες

θα σε παρακαλουσα να μην απαξιωνεις τους λεχριτες προσομοιαζωντας τους με τα πολιτικα προσωπα της εποχης μας.....οι λεχριτες ειναι ενα καρως αξιολογο σωματειο τα μελη του οποιου ειναι ανωτατου πνευματικου επιπεδου, με καθηγητες πανεπιστημιου μεσα κτλ μερσι... :tragic:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχαιολογία”