Δεν εισέρχεται..

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panta
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 5 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δεν εισέρχεται..

Δημοσίευση από panta » Δευ 21 Ιαν 2008, 21:52

Όταν ανοίγω τον πισί, αφού δείξει τα αρχικά του συστήματος, δεν μπαίνει στο λειτουργικό. Παραμένει σκοτεινή η οθόνη και δεν φαίνεται ούτε ο κέρσορας.
Το πρόβλημα άρχισε όταν έκανα ανασυγκρότηση. Άρχισε να τρεμοσβήνει και βγήκε ένα μήνυμα ότι δεν ταιριάζει ο επεξεργαστής με το ΒΙΟΣ. Το έκλεισα, και μετά ..... Αν ξέρει κανείς τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, ας βοηθήσει το άσχετο αρκούδι. Μπαίνω στο ΒΙΟΣ, αλλα δεν ξέρω τί να πειράξω. Δεν ξέρω να μπώ στο σαφές μόντ.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: δεν εισέρχεται

Δημοσίευση από chill » Δευ 21 Ιαν 2008, 22:54

Λοιπόν μην ανησυχείς, το έχω πάθει κι εγώ. Άκου τι θα κάνεις. Θα ανοίξεις το πισί, μετά θα κοιτάξεις αν ακούγεται το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και μετά θα πέσεις στα γόνατα και θα προσευχηθείς βαθιά και με κατάνυξη στο Θεό να κάνει ένα θαύμα!
DURP! DURP! DUUURP!!

:dance: :dance: :dance:

Όχι, σοβαρά πάντως. Μπορεί να φταίνε χίλιοι δέκα διάβολοι.

Ο κανόνας είναι ότι αν ο υπολογιστής φέρεται τόσο ακραία και δεν ξέρεις τι έχει, μάλλον θα είναι αδύνατον να το φτιάξεις μόνος σου.
Αν μπορούσες να το φτιάξεις, μάλλον θα ήξερες και πώς.

Με πιάνεις;

Οπότε για να μη ρισκάρεις, πάρ' το και πήγαινέ το σε έναν τεχνικό. Αυτοί οι τύποι... κάνουν θαύματα!

Μπορεί απλά να σου μαμήθηκε ο σκληρός. ΑΝ ξέρεις να βάζεις σκληρούς (χεχε) πήγαινε πάρε νέο δίσκο. Αν όχι, πήγαινέ το σε τεχνικό ή κάποιον που να ξέρει να σου το βάλει (χεχε)...

Θεέ μου είμαι τόσο ανώριμος...
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 21 Ιαν 2008, 23:33

Ο δικός μου εισέρχεται μια χαρά.

Χωρίς πλάκα οι δυτικοί σκέφτονται να αναθέσουν την προστασία του ινερνετ στους αγίους.

http://edition.cnn.com/2003/TECH/internet/01/31/internet.saint/index.html
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Τρί 22 Ιαν 2008, 00:24

Φίλε Πάντα, προκειμένου να μπορέσω να σε βοηθήσω, πρέπει να γίνεις λίγο πιο λεπτομερής. Πού ακριβώς κολλάει? Βγάζει τα αρχικά γράμματα κατά την εκκίνηση του Η/Υ και μετά μια μαύρη οθόνη? Μπορείς να δεις την τελευταία σειρά πριν εμφανιστεί η μαύρη οθόνη τι γράφει? Αν ξέρεις, ή αν έχεις κάποιον κοντινό σου που μπορεί να ξέρει αυτό που θα σου πω, απλά κάνε ένα reset στο Bios είτε μέσα από αυτό (πατάς del κατά την εκκίνηση) είτε από την μητρική κατ' ευθείαν. Πες μου όμως λίγο πιο αναλυτικά για να σου πω.
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”