Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ενημερώστε όποιον έχει πρόβλημα με τη σύνδεση στην ΟΝ, να μην πέρνουν στο πενταψήφιο νούμερο ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ. Να προσπαθήσουν να βρούν τηλέφωνα μέσα στα κεντρικά γραφεία τους (όχι το τηλεφωνικό κέντρο), ώστε να ενοχλούνται και αυτοί από όλη αυτή το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει. Για αρχή υπάρχουν δύο τηλέφωνα : Μαρια Λάγιου 210-6161707 φαξ 210-6161741 Σοφία Κανάβου 210-6161743 ή κινητό 6936640318.
Μάλλον μόνο ενοχλώντας διάφορους μέσα στη εταιρία μπορείτε να βγείτε από τη δυσκολη θέση που σας εγκλώβησαν.
Εκτός από εμένα έχω ακούσει και δει και άλλα άτομα σε απελπιστική κατασταση με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Συμβουλή: Επισκεφθείτε τα κεντρικά τους. Εκεί υπάρχουν υπάλληλοι κυματοθραύστες, ειδικά τοποθετημένοι για να υποδέχονται-αποκρούουν-καθησυχάζουν εξαθλιωμένους πελάτες. Εκεί εφόσον δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο, μπορείτε να κάνετε διακανονισμό να μην πληρώσετε τουσ λογαριασμούς που σας ηρθαν για περιόδους που είχατε πρόβλημα σύνδεσης. Κάποιοι αποσπούν μεγαλύτερα ωφέλη-δωράκια από την ΟΝ αν είναι ιδιαίτερα σκληρα καρύδια, και ζητησουν κάποιου είδους αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Μην ξεχνάτε να τους απειλείται συνεχώς με μηνύσεις! Και πειστικά μαλιστα!
Μετα, κατι ακόμα που μπορείται να κάνετε είναι να μην φύγετε απο τα κεντρικά τους εάν δεν αποσπάσετε κάποιο τηλέφωνο, υπεύθυνου, διευθυντή κτλ. κινητό εάν είναι δυνατό.
Για όσους άλλους δεν είσαστε τέτοιοι χαρακτηρες και δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά, βρείτε απο το net τα τηλεφωνα συγκεκριμένων τμημάτων της ON στα κεντρικά τους γραφεία, ακόμα και ασχετα (πχ λογιστήριο,HR κτλ.) και γαμήστε τους στα τηλέφωνα απο το γραφείο σας ή από κάποιον δικό σας που έχει σύνδεση.
17 Ιανουάριος 2008 7:10 μμ
Του απάντησα:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ενδιαφέρον αυτό για την ΟΝ. Καιρός να δούμε και στην πράξη τι ρόλο παίζουν τελικά όλες αυτές οι εταιρίες που διαφημίζονται κατά κόρονΑυτό που έβαλες εδώ, θα το μεταφέρω στο φόρουμ μου, εκτός αν θες να'ρθεις και να το θέσεις ο ίδιος/η ίδια.. κλπ
17 Ιανουάριος 2008 7:26 μμ
και μου ανταπάντησε:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
φιλε διαδωσε το όπου μπορείς. Είναι καλό αφού δεν μπορούμε να τουσ πείσουμε να δουν το θέμα στα σοβαρά, να τους ζορίσουμε λίγο και αυτους.
17 Ιανουάριος 2008 8:13 μμ
Αυτά προς ενημέρωση και γνώση σας.
Με εντυπωσίασε το ρήμα "εγκλώβισε".
Προφανώς κάποιοι συνδρομητές αυτής (και όχι μόνο) της εταιρίας, νιώθουν εγκλωβισμένοι.