ΟΝ - και άλλες εταιρίες "φτηνής" τηλεφωνίας και ιντερνετ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

ΟΝ - και άλλες εταιρίες "φτηνής" τηλεφωνίας και ιντερνετ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 17 Ιαν 2008, 23:14

Σε ένα μπλογκ που ενίοτε ψιλογράφω, είδα το εξής ποστ:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ενημερώστε όποιον έχει πρόβλημα με τη σύνδεση στην ΟΝ, να μην πέρνουν στο πενταψήφιο νούμερο ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ. Να προσπαθήσουν να βρούν τηλέφωνα μέσα στα κεντρικά γραφεία τους (όχι το τηλεφωνικό κέντρο), ώστε να ενοχλούνται και αυτοί από όλη αυτή το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει. Για αρχή υπάρχουν δύο τηλέφωνα : Μαρια Λάγιου 210-6161707 φαξ 210-6161741 Σοφία Κανάβου 210-6161743 ή κινητό 6936640318.

Μάλλον μόνο ενοχλώντας διάφορους μέσα στη εταιρία μπορείτε να βγείτε από τη δυσκολη θέση που σας εγκλώβησαν.

Εκτός από εμένα έχω ακούσει και δει και άλλα άτομα σε απελπιστική κατασταση με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Συμβουλή: Επισκεφθείτε τα κεντρικά τους. Εκεί υπάρχουν υπάλληλοι κυματοθραύστες, ειδικά τοποθετημένοι για να υποδέχονται-αποκρούουν-καθησυχάζουν εξαθλιωμένους πελάτες. Εκεί εφόσον δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο, μπορείτε να κάνετε διακανονισμό να μην πληρώσετε τουσ λογαριασμούς που σας ηρθαν για περιόδους που είχατε πρόβλημα σύνδεσης. Κάποιοι αποσπούν μεγαλύτερα ωφέλη-δωράκια από την ΟΝ αν είναι ιδιαίτερα σκληρα καρύδια, και ζητησουν κάποιου είδους αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Μην ξεχνάτε να τους απειλείται συνεχώς με μηνύσεις! Και πειστικά μαλιστα!

Μετα, κατι ακόμα που μπορείται να κάνετε είναι να μην φύγετε απο τα κεντρικά τους εάν δεν αποσπάσετε κάποιο τηλέφωνο, υπεύθυνου, διευθυντή κτλ. κινητό εάν είναι δυνατό.

Για όσους άλλους δεν είσαστε τέτοιοι χαρακτηρες και δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά, βρείτε απο το net τα τηλεφωνα συγκεκριμένων τμημάτων της ON στα κεντρικά τους γραφεία, ακόμα και ασχετα (πχ λογιστήριο,HR κτλ.) και γαμήστε τους στα τηλέφωνα απο το γραφείο σας ή από κάποιον δικό σας που έχει σύνδεση.

17 Ιανουάριος 2008 7:10 μμ

Του απάντησα:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ενδιαφέρον αυτό για την ΟΝ. Καιρός να δούμε και στην πράξη τι ρόλο παίζουν τελικά όλες αυτές οι εταιρίες που διαφημίζονται κατά κόρονΑυτό που έβαλες εδώ, θα το μεταφέρω στο φόρουμ μου, εκτός αν θες να'ρθεις και να το θέσεις ο ίδιος/η ίδια.. κλπ
17 Ιανουάριος 2008 7:26 μμ

και μου ανταπάντησε:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
φιλε διαδωσε το όπου μπορείς. Είναι καλό αφού δεν μπορούμε να τουσ πείσουμε να δουν το θέμα στα σοβαρά, να τους ζορίσουμε λίγο και αυτους.

17 Ιανουάριος 2008 8:13 μμ

Αυτά προς ενημέρωση και γνώση σας.
Με εντυπωσίασε το ρήμα "εγκλώβισε".
Προφανώς κάποιοι συνδρομητές αυτής (και όχι μόνο) της εταιρίας, νιώθουν εγκλωβισμένοι.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: ΟΝ - και άλλες εταιρίες "φτηνής" τηλεφωνίας και ιντερνετ

Δημοσίευση από chill » Πέμ 17 Ιαν 2008, 23:53

H μάνα μου την έπαθε με την teledome.
Ακόμα τρέχει.

Είναι Αμερικανική μόδα αυτή πάντως.

Έχω ακούσει πολλά απο εξωτερικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προστέθηκαν τόνοι
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Ιαν 2008, 00:10

Και η δικιά μου με τη vodafone αλλά την έβαλα στο σωστό δρόμο, και στα γρήγορα με τη συνδρομή της Χριστίνας.

Η vivodi επίσης πήγε να μου το φορμάρει στο πολύ ύπουλο, αλλά την έκανα μ'ελαφρά εγκαίρως.

Θα βάλω και μια επιστολή που έστειλε η vivodi στη μάνα μου προσφάτως και φρικάραμε ομαδικώς. (Αν την έχει κρατήσει)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Παρ 18 Ιαν 2008, 09:41

Καλά, εγώ τα τρώω στη μάπα αυτά κάθε μέρα. Κι ακούω και τα κορυφαία (κι όχι μια και δυο) λόγια: "Και γιατί μας άφησε ο ΟΤΕ να φύγουμε;;;" Άλλοι κάνουν τις μ****ς, άλλοι φταίνε. :Ρ

Βασικά προβλήματα συνδρομητών που φεύγουν εξολοκλήρου απ' τον ΟΤΕ:

α) περιμένουν μέχρι κάποτε να τους ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο. Μεγαλύτερο πρόβλημα σ' αυτό έχει η TELLAS, η TELEODME και η VIVODI.
β) δεν μπορούν να καλέσουν τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης
γ) πολλάκις πληρώνουν για διαστήματα που η γραμμή δεν λειτουργούσε καθόλου. Σε μία περίπτωση που γνωρίζω, συνδρομητής χρεώθηκε για κλήσεις σ' ένα τηλέφωνο που ποτέ δεν λειτούργησε
δ) σε περίπτωση εξολοκλήρου ασύρματου δικτύου (VODAFONE), το τηλέφωνο δεν λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
ε) τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών δεν μπορείς να τα βρεις ποτέ
στ) αν αποφασίσεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ, δεν σ' αφήνουν. Σ' αυτό τον τομέα, η ΟΝ είναι η πιο συνεργάσιμη εταιρία. Επιστρέφει τους συνδρομητές αμέσως, εν αντιθέσει με την TELEDOME και την TELLAS που αργούν υπερβολικά
ζ) δεν έχουν τεχνική υποστήριξη στα ιδιόκτητα δίκτυά τους.

Για κανένα λόγο δεν πρόκειται να ευλογήσω τα γένια του ΟΤΕ, κι η κουτσή Μαρία ξέρει ότι έχει πολλά προβλήματα σαν εταιρία, εξαιτίας του γεγονότος ότι μια μεγάλη μερίδα υπαλλήλων και ιδιαίτερα του τεχνικού τμήματος (που έχει και τα μεγαλύτερα προβλήματα) είναι της παλιάς σχολής, ακα δημόσιο, και λειτουργούν ακόμα μ' αυτή τη νοοτροπία. Το καλό είναι ότι, προκειμένου να "καθαρίσει" το υπαλληλικό του προσωπικό, ο ΟΤΕ προβαίνει σε εθελούσιες συνταξιοδοτήσεις. Ευελπιστώ ότι σε μια πενταετία θα έχουν μείνει πολύ λίγοι "μόνιμοι" κι όλο το προσωπικό θα είναι πλέον με συμβάσεις αορίστου χρόνου και στο πνεύμα του ανταγωνισμού. Τουλάχιστον, όμως, έχει ένα κατάστημα σε κάθε γειτονιά (και μέσα στο ΜALL :Ρ) που μπορείς να πας να βρεις κάποιον να κράξεις (αλλά μην το κάνετε στο MALL, λυπηθείτε με :Ρ).

Η μ*****α του ανταγωνισμού, η οποία καταλήγει σε τραγική ειρωνεία, είναι η εξής: έχουν τις πολύ καλές τιμές, αλλά βιάζονται πολύ να προωθηθούν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στηρίξουν τεχνικά όσα υπόσχονται. Έτσι, οι φουκαράδες συνδρομητές ταλαιπωρούνται πέρα δώθε και τελικά επιστρέφουν (πολλάκις με μισή καρδιά) στον ακριβό ΟΤΕ, ο οποίος, γνωρίζοντας ότι οι συνδρομητές θα επιστρέψουν επειδή δεν θα έχουν αλλού όσα τους έταξαν, κάνει ένα βηματάκι χελώνας στα τιμολόγιά του, συγκριτικά με αυτά που θα μπορούσε να προσφέρει. Με θλίβει τα μέγιστα, τόσο σαν συνδρομήτρια, όσο και σαν πωλήτρια των προϊόντων του ΟΤΕ αυτό. Αν υπήρχε όντως κάτι αξιόλογο στην αγορά (η FORTHNET είναι η μοναδική εταιρία που πραγματικά κάνει φιλότιμες προσπάθειες σαν ανταγωνίστρια), τότε και μόνο, για χάρη του οφέλους του, ο ΟΤΕ θα υποχρεωνόταν να ρίξει πραγματικά πολύ τις τιμές του και οι συνδρομητές θα απολάμβαναν τα οφέλη του ανταγωνισμού.

Μια φιλική συμβουλή, επειδή ζω τα προβλήματα εκ των έσω (ή μάλλον δύο φιλικές συμβουλές):
α) μην προβαίνετε σε τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων! Διαβάζετε πολύ προσεκτικά τα συμβόλαια που υπογράφετε και δη τα ψιλά γράμματα!
β) αν σκέφτεστε να φύγετε εξ' ολοκήρου απ' τον ΟΤΕ, βεβαιωθείτε ότι στη γειτονιά σας υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα συνδρομητής της εταιρίας που πρόκειτε να πάτε, ο οποίος να είναι ικανοποιημένος απ' τις υπηρεσίες που παρέχει. Το φευγιό είναι εύκολο, η επιστροφή πολύ δυσκολότερη και τσουχτερή για την τσέπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ετεροχρονισμένο μπιπ :Ρ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 18 Ιαν 2008, 10:44

Παιδιά, καλά και Άγια όλα αυτά, αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη απο την hol, την έχω κοντά 7 χρόνια, και μόνο καλά λόγια έχω να πώ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, έχω φάει μεγάλα χαστούκια απο τον ΟΤΕ! Δεν ξέρω αν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου (μα την Παναγία), δεν ξέρω απο πού ν' αρχίσω:
1. Μου είχαν κάνει προσφορά γνωριμίας για την connex, ήρθε ένας τύπος δικός τους και μας έκανε τις συνδέσεις και τα σχετικά, δεν μας είπε αν πρέπει να φέρουμε άλλον τεχνικό ή κάτι (εμείς δεν είμασταν ειδικοί έτσι; Γίναμε οι άνθρωποι στην πορεία), μας είπε 'είστε έτοιμοι' και μας άφησε έτσι, τελικά μετά απο τέσσερις μήνες ξεκίνησε η προσφορά (ενώ ήταν να ξεκινήσει άμεσα), κι αφού τους τρελάναμε στα τηλέφωνα γιατί δεν ξέραμε τί γίνεται, και δεν ερχόντουσαν λογαριασμοί με την χρέωση του μόντεμ, και για έναν μήνα που την είχαμε, πληρώσαμε 400 ευρώ (ευχαριστώ ΟΤΕ) γιατί ο μ*****ς ο τεχνικός τους μας έβαλε να κάνουμε σύνδεση κάθε φορά, ενώ ήταν adsl η προσφορά! μας γ*****????
Άκρη δεν βρήκαμε που πήγαμε εκεί, και με χαμόγελα μας είπαν εν ολίγοις οτι αν μπλέξουμε με δικηγόρους θα πληρώσουμε παραπάνω (ευχαριστώ και πάλι ΟΤΕ για την εξυπηρέτηση Μ****Σ)
2. Ενώ έχω κάνει ενεργοποίηση για τηλέφωνα μέσω hol, κι έχω γραμμή isdn και σύνδεση adsl μέσω hol, εγώ πληρώνω στον ΟΤΕ 60 ευρώ το δίμηνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ή ΙΝΤΕΡΝΕΤ (αυτό φαίνεται και στον λογαριασμό), ενώ ο αδελφός μου με την ίδια σύνδεση πληρώνει 35 ευρώ (πάλι με ενεργοποίηση άλλου φορέα, άρα χωρίς τηλέφωνα και ίντερνετ επίσης), και μένει ακριβώς απο κάτω μου έτσι??? Αυτό γίνεται στους τελευταίους 3 λογαριασμούς (τους έδωσα ένα περιθώριο), περιμένω τον τέταρτο, και μετά θα πάω με τους λογαριασμούς τους δικούς μου και του αδελφού μου και θα τους ξεχέσω και θα κάνω αίτηση να φύγω απο ΟΤΕ. Η πλάκα είναι οτι τόσα πλήρωνα με την γραμμή isdn με τηλέφωνα και ίντερνετ, άντε να έφτανε το πολύ 80. Αλλά 60 ευρώ μόνο ΠΑΓΙΟ για γραμμή isdn?? ΓΙΑΤΙ ΡΕ????

Γενικώς, και ως 'κομμουνίστρια' είμαι υπέρ των δημοσίων οργανισμών, αλλά ο ΟΤΕ την έχει δεί τσιφλίκι του. Σ'αυτή την περίπτωση είμαι υπέρ της εξυγίανσής του, αλλά δεν μπορώ να πληρώνω εγώ τα σπασμένα τους, εγώ και μερικοί χιλιάδες συνδρομητές που παίρνουν λογαριασμούς που δεν δικαιολογούνται.. Να, τώρα θυμήθηκα, η γιαγια΄του Λουκά μένει στην ουσία στην μάνα του Λουκά, γιατί έμεινε χήρα. Έχει να πατήσει το πόδι της 1 χρόνο στο σπίτι της, και με απλή γραμμή πληρώνει πάγιο 30 ευρώ ρε π***η μου! ΓΙΑΤΙ???? Δηλαδή, προσπαθώ να καταλάβω πώς κοστολογούν τις γραμμές. 35 ευρώ πάγιο για γραμμή isdn, 30 ευρώ πάγιο για απλή γραμμή, 60 ευρώ πάγιο για...την κ***α τους!!! Τί γίνεται ρε παιδιά?

Όταν και άν εξυγιανθεί ποτέ, θα επιστρέψω. Μέχρι τότε θα είμαι στην hol, που τους βγάζω το καπέλο γιατί οι άνθρωποι δεν παίζονται: ό,τι λένε οτι προσφέρουν το προσφέρουν, εξυπηρέτηση ΤΕΛΕΙΑ, και νιώθω ασφαλής! Τελος! Και μακάρι να μην χρειαστεί να επιστρέψω ποτέ...το εννοώ...αν γίνει καμμία στραβή με την hol προτιμώ να πέσω στα νύχια της ON ή δεν ξέρω 'γω τί, παρά στους κλέφτες... σόρρυ Χριστινάκι... αλλά σ'αυτή την περίπτωση ελπίζω περισσότερα απο την ιδιωτική πρωτοβουλία και το παιχνίδι του ανταγωνισμού....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ετεροχρονισμένο μπιπ
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
minoraki
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από minoraki » Παρ 18 Ιαν 2008, 11:35

Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με διάφορες εταιρίες τηλεφωνικές, η μοναδική περίπτωση να σας εξυπηρετήσουν είναι να τους απειλήσετε οτι θα τους καταγγείλετε ή στο υπουργείο ανάπτυξης ή στο συμβούλιο τηλεπικοινωνιών (καλά το λέω Σόνια?).
Αυτό μού το είπε ο αδερφός μου που ήτανε υπάλληλος στον ΟΤΕ και δεχότανε διάφορα παράπονα για άλλες εταιρίες, αλλά το διαπίστωσα και 'γω πρόσφατα όταν στην ΟΝ πάλι, την εταιρεια, μια φίλη μου πλήρωσε το τηλέφωνό της που είχε λήξει, και συνέχεια της λέγανε αύριο θα το συνδέσουμε, μεθαύριο, και λοιπά. Στο τέλος τους απείλησε ότι θα τους καταγγείλει στο υπουργείο και ως δια μαγείας την επόμενη μέρα το τηλέφωνο συνδέθηκε.
Τώρα, ως προς τον ΟΤΕ, αν οι χρεώσεις του ίντερνετ δεν ειναι ανάλογες με αυτές της προσφοράς που έχετε αγοράσει, πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση που θα λέει αυτό ακριβώς το πράγμα: πως οι χρεώσεις δεν είναι ανάλογες.
Αυτή την αίτηση σας την δίνει ο υπάλληλος που θα απευθυνθείτε, αν αρνηθεί, ξέρετε, το κόλπο με το υπουργείο και το συμβούλιο πιάνει πάντα (μόνο όταν υπάρχει παρατυπία, έτσι; και μπορείτε να το αποδείξετε).
Εγώ με το κόνεχ τράβηξα πολλά, μέχρι που ο αδερφός μου έπιασε τον περιφεριάρχη γιατί αν και συνάδερφός του, άλλα του έλεγε και άλλα χρέωνε, σκεφτείτε, ακόμα και σε συνάδερφο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βερα στο δεξι...
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 18 Ιαν 2008, 11:39

Ο κανόνας μέχρι στιγμής, είναι να μην εμπιστεύεσαι καθόλου τα αυτόνομα δίκτυα. Πέρα από το ότι έχουν πρόβλημα κάλυψης (γιατί δεν πατάνε πια στη ραχοκοκκαλιά του ΟΤΕ), έχουν και το άλλο κακό. Επειδή δεν έχουν λεφτά, παίρνουν περισσότερους πελάτες απ' όσους σηκώνει η υποδομή τους και αυτό κάνει τις γραμμές και τις ταχύτητες πιο ασταθείς.

Εγώ τόσα χρόνια με ΟΤΕ και φόρθνετ, πάνω στον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ πρόβλημα (αν εξαιρέσεις το ρούτερ μου που μπλοκάρει).

Αφήστε κάθε νέα εταιρία που ακούτε να κάτσει λίγο καιρό... αν δοκιμαστεί μερικά χρόνια και αποδείξει την αξία της (όπως η φόρθνετ), τότε χωθείτε.
Αν όμως δείτε καμιά Superfun Telecom Netfast COOL... χέστε τη ακόμα κι αν υπόσχεται ότι θα σας δίνει λεφτά για κάθε τηλέφωνο που κάνετε.

Εγώ γενικά είμαι υπέρ του ελεύθερου ανταγωνισμού αλλά αυτό δεν είναι ανταγωνισμός. Αν η εταιρία δε σου παρέχει την υπηρεσία που υπόσχεται, αυτό είναι απλή απάτη... Και η μ****α είναι ότι πρώτα σε πιάνουν οι πωλητές στο τηλέφωνο να σου προσφέρουν πακέτα και μετά φτάνει η φήμη τους στα αυτιά σου!

Εμένα ένας τύπος με έπαιρνε κάθε μέρα πριν μερικές 'βδομάδες για να μου πουλήσει ΟΝ. Μετά με πίεζε (κυριολεκτικά) να του δώσω το τηλέφωνο της μάνας μου για να της βάλει teledome. Μετά με ξαναπήρε για να σιγουρευτεί μήπως θέλω ίντερνετ με 20άρα ταχύτητα και χωρίς χρέωση στα αστικά με ένα μικρό πάγιο.

Του λέω οκ βάλ' το, αφού ε'ιχε λήξει το εξάμηνό μου με τη φόρθνετ.
Χαρά ο τύπος, αρχίζει να ρωτάει λεπτομέριες...
Ολοκληρώνουμε σχεδόν την αίτηση ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και τότε τον ρωτάω:
- Πότε θα είναι έτοιμη η σύνδεση;

Και μου λέει, ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ!

χχαχαχχααχαχαχαχ

Βάζω τα γέλια και του λέω: "Μάγκα πώς σε λένε...; Σάκη; Τάκη; Άκου.. σβήστα όλα. Τώρα. Μην γράφεις τίποτ' άλλο. Ξέχνα ότι μιλήσαμε, ξέχνα ότι με πήρες, ξέχνα το όνομά μου. ΑΝ κάτσω 25 μέρες χωρίς ίντερνετ θα κάνω κακό."

- Οκ μου λέει. Είστε σιγουρος; Μπλα μπλα πακέτο μπλα μπλα χρέωση...

"Τα έσβησες όλα;", του λεω. "Αν γίνει καμιά π***ά και μου έρθει λογαριασμός από εσάς, θα έχουμε άλλα! Δικηγόρους και δε συμμαζεύεται."

Αμέσως μετά πήρα την όμορφη φόρθνετ μου και μου επανασύνδεσαν το ίντερνετ σε δύο μέρες.

Αλλά δεν τελείωσε εκεί.
Λίγο μετά μαθαίνω ότι η μάνα μου έβαλε τέλεντομ. Το τηλέφωνο στο σπίτι σταμάτησε να λειτουργεί για πέντε μέρες (κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων). Φυσικά πήραμε εκατό τηλέφωνα κατά τα οποία μας είχαν σε άμεση σύνδεση με τα α****α τους.

Στο τέλος πετύχαμε ενα μ*****α που μας είπε ότι για να ακυρώσουμε το συμβόλαιο πρέπει να στείλουμε φαξ (ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ Ε;) και θα απενεργοποιηθεί η σύνδεση σε 2 εβδομάδες και θα χρεωθούμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 εβδομάδες.
Δεν έχω ξανακούσει τη μάνα μου να φωνάζει έτσι.
Θα μας χρέωναν χωρίς να έχουμε τηλέφωνο!!!!!

Απειλήσαμε με αγωγές. Απειλήσαμε ότι θα κατέβουμε και θα τους σπάσουμε το μαγαζί. Ζητήσαμε διευθυντές, προϊσταμένους, νίντζα, τον Πάπα.

Τίποτα.

Ευτυχώς το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί, αλλά ακόμα μερικά νούμερα δεν λειτουργούν, και άλλες φορές πέφτει η γραμμή χωρίς λόγο. Αν δεν το κόψουν τη μέρα που είπαν, θα το πάμε νομικά.

Πριν 5 μέρες με ξαναπήρε ο ίδιος γ*****ς πωλητής για να με ρωτήσει αν θέλω να αλλάξω το τηλέφωνο στο δικό μου σπίτι.

Στην αρχή με έπιασε νευρικό γέλιο αλλά του είπα: "Ρε μ****α άκου λίγο. Μην ξαναπάρεις τηλέφωνο ούτε για πλάκα. Έμπλεξες τη μάνα μου με την π****α την τέλεντομ και τώρα δεν έχουμε τηλέφωνο. Αν ξαναπάρεις θα σε κάνω να τρέχεις, μ*****ο", και του το έκλεισα.
Δεν ξαναπήρε.

Ηθικό δίδαγμα: Πρέπει να είστε ΑΓΕΝΕΙΣ, απειλητικοί, θυμωμένοι και ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ!
Μη λυπάστε κανέναν πωλητή ή τηλεφωνητή. Η δουλειά τους είναι να κάνουν τους κυμματοθραύστες. Να σε ηρεμούν και να σε βάζουν σε αναμονή. Να σε καθυστερούν όσο μπορούν.
Λίγο ευαίσθητοι να είστε θα σας τουμπάρουν.

Γ****Ε ΤΟΥΣ! Κάντε τους να ιδρώσουν λίγο. Βρίστε όσο θέλετε. Καμιά φορά μπορεί να σας πουν ότι η συνομιλία σας ηχογραφείται. ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είναι βδέλλες. Όσο πιο πολύ τους πιέζετε τόσο καλύτερα είναι για όλους. Ίσως αν ακούσουν αρκετά να αποφασίσουν να αλλάξουν δουλειά... Κάντε το ως κοινωνικό έργο ξέρω 'γω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μπιπ και τόνοι
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
minoraki
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από minoraki » Παρ 18 Ιαν 2008, 12:07

Συμφωνώ με τον Τσιλ (δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό).
Όταν σας πρήζουνε με διάφορα όπως τηλεφωνικές γραμμές, κάρτες, κτλ κτλ πρέπει να είστε αγενείς, δεν ενδιαφέρομαι, γεια σας και κλείνετε το τηλέφωνο στα μούτρα.
Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Μην αγοράζετε ποτέ προϊόντα τηλεφωνικά.
Αν πραγματικά θέλετε μία υπηρεσία είτε τηλεφωνική είτε τραπεζική, να πηγαίνετε στα καταστήματα ή στους αντιπροσώπους των εταιριών.
Επίσης, ειδικά στο ίντερνετ, μη μασατε με ταχύτητες 20 κτλ, στα περισσότερα μέρη δεν πιάνουν αυτές
εδώ, σε 'μας δεν πιάνει ούτε η 1024 και όσοι την έχουν, κατεβάζουν αρχεία πιο αργά και από 'μένα που έχω 768.
Επίσης, όταν θέλετε μία νέα σύνδεση να κάνετε εσείς ερωτήσεις, μην αφήνετε να σας λένε οι υπάλληλοι, ρωτήστε τα πάντα.
πχ. Πόσο θα χρεώνομαι; Με ΦΠΑ; Τελικό ποσό; Να επιμένετε στις λεπτομέριες αλλιώς θα είστε θύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βερα στο δεξι...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 18 Ιαν 2008, 12:32

Συμφωνώ κι εγώ. :)

Εγώ εντάξει δεν είμαι αγενής, αλλά είμαι ανένδοτη, κι αν επιμείνουν περισσότερο απο ό,τι τους επιτρέπω (δηλαδή καθόλου), απλά τους λέω: "Είπα...ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ", και μετά τους το κλείνω...Πάντως τις περισσότερες φορές με ένα "δεν ενδιαφέρομαι" έτσι λίγο ψυχρό, μου λένε ευχαριστώ και το κλείνουν!

Για τον ΟΤΕ που είπες Μινοράκι, θα το ψάξω αυτό με την απειλή...Πάντως δεν κατάλαβες: Στον λογαριασμό μου δεν υπάρχει χρέωση ίντερνετ, ούτε τηλεφώνου...αυτά τα πληρώνω κατευθείαν στην hol, όποτε το θυμηθώ (είναι κι ένας λόγος που τους συμπαθώ ακόμη περισσότερο), η μόνη χρέωση στον γ*****ο λογαριασμό του ΟΤΕ είναι το πάγιο!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!
Με την hol, μου έκαναν προσφορά για πληρωμή σε 2mbps ταχύτητα, αλλά με πραγματική ταχύτητα 4 (την έλεγξε ο κουμπάρος που ξέρει απο δαύτα, κι όντως είναι τόση, τώρα κάνω κι εγώ έλεγχο κι όντως είναι τόσο), και κάνω upload στο 1mbps που είναι απο τις καλύτερες ταχύτητες σ'αυτά τα πακέτα απ' ό,τι ξέρω...Παιδιά, hol και ξερό ψωμί...τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ, πάπαλα...δοκιμασμένα πράγματα σας λέω...ήταν η πρώτη μου εταιρεία ίντερνετ, όταν πρωτοέβαλα... Βασικά μπορεί να παίζει να είναι περισσότερο απο 7 χρόνια!!! Την άλλαξα για λίγο με forthnet (καλή, αλλά ακριβή, και η εξυπηρέτηση δεν ήταν τόσο καλή όσο της hol), και επέστρεψα λίγους μήνες μετά ξανά στην hol, κι απο τότε είμαστε αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, μην σας πώ...τους αγαπάω ρε!!! Έχω περάσει κάτι απίστευτες ώρες στο τηλέφωνο με τους τεχνικούς τους για πρόβλημα στο κομπιούτερ ΓΕΝΙΚΑ, οκ? Όταν είχα την σύνδεση της connex, οκ??? Κι όταν επέστρεψα για τα καλά στην hol πέρασα άλλες τόσες ώρες να μάθω πώς λειτουργεί το adsl και κάποια κόλπα...Δεν με έβρισαν ρε οι άνθρωποι, και ξέρετε τί πολυλογού είμαι! Με το παραμικρό αυτούς παίρνω...κάνει τσίκι τσίκι το κομπιούτερ, αυτούς παίρνω, κάνει πίου πίου, αυτούς παίρνω!!!!
Ήθελα να τους στείλω κάρτα τα Χριστούγεννα, αλλά δεν στέλνω κάρτες γενικά!!!!
Κι εδώ κλείνω την διαφήμιση στην hol γιατί θα νομίζετε οτι έχω και ποσοστά! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ετεροχρονισμενο μπιπ
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
LoLitA
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από LoLitA » Παρ 18 Ιαν 2008, 15:46

Και 'γω συμφωνώ με τον Tschill φυσικά. Λες και θα διαφωνούσα ποτέ.
Εδώ μπλέκεις και χωρίς να το θέλεις.
Το πιο κουλό που είχε τύχει στους γονείς μου ήταν το εξής: Ένας στην πολυκατοικία που έμενε στο αποπάνω διαμέρισμα ήθελε να βάλει ΤΕLLAS.
Και όταν ήρθαν να κάνουν την αλλαγή, μπέρδεψαν τις γραμμές και το δικό του τηλέφωνο χτυπούσε στο σπίτι των γονιών μου και των γονιών μου στο δικό του σπίτι. Κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό, κάναμε απειλές για μηνύσεις, αγωγές, καταγγελίες, κτλ αλλά και πάλι τους πήρε 10 μέρες να το διορθώσουν. Μ****ς είναι όλοι τους. Σε όλο αυτό το διάστημα, παίρναν στον γείτονα και χτύπαγε σε μας το τηλέφωνο. Άσε που ήταν και ψυχίατρος και του κλείναμε εμείς όλα τα ραντεβού! :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 22 Σεπ 2010, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Bravery is believing in yourself, and that thing nobody can teach you.”
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 18 Ιαν 2008, 15:53

minoraki έγραψε:Συμφωνώ με τον Τσιλ (δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό)
Έχουμε κι άλλα κοινά εμείς οι δύο!
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Παρ 18 Ιαν 2008, 16:06

Και εγώ συμφωνώ με τον Chill :!: :!:
(Μήπως να πάω σε κανένα γιατρό να με δει ή σε κανένα παπά να με διαβάσει :loco: :loco: )
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Ιαν 2008, 16:24

ΕΓΩ πείτε μου που στο διάολο να πάω που συμφώνησα με τον Τσιλ! :woohoo: Θου Κύριε...πτου πτου πτού, φτύνω κόρφο! :moonie:

Γενικώς η εξέλιξη αυτού του τόπικ έχει ενδιαφέρον που δεν περίμενα!

Για τη hol όντως (μέχρι στιγμής) μόνο καλά λόγια έχω ακούσει. (Ο Ιφικράτης ήταν απ'τους πρώτους στα ΙΔΕΟ νομίζω που την έβαλε, μπορεί κι αυτός να μας πει )

Με της Ζίλκε την μπαχαλομπερδεμένη περιγραφή γέλασα πολύ :trampolino:

Τις άρτιες και αντικειμενικότατες τοποθετήσεις της Νινίνας τις βρίσκω πολύ χρήσιμες.

Συμφωνώ με όλα τα σημεία κλειδιά από το α) μέχρι το ζ), στέκομαι ιδιαίτερα δε στο
β) δεν μπορούν να καλέσουν τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης
Για ένα διάστημα που ήμουν στη μητέρα μου και ήταν ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ στη vodafone (στην κυριολεξία) ούτε την ώρα δε μπορούσα να πάρω. Ούτε φυσικά να μπω στο νετ με dial up- όταν τους ρώτησα είπαν, δεν βάζουμε εμείς με dial up. Αν θέλετε νετ, κάνετε ειδική αίτηση και πληρώνετε κι άλλα μαλλιοκέφαλα. Η δε υπηρεσία εξυπηρέτησής τους, είναι στην κυριολεξία για τα μπάζα. Τα νεύρα μας τσατάλια :swear:
Η μαλακία του ανταγωνισμού, η οποία καταλήγει σε τραγική ειρωνεία, είναι η εξής: έχουν τις πολύ καλές τιμές,
Αυτό επίσης παίζεται. Ήταν μία που διαφήμιζε τζάμπα κλήσεις σε όλα τα σταθερά δίκτυα, μέσα, έξω εντός και επί τα αυτά κλπ, αλλά στα ψιλά έγραφε η κλήση τζάμπα μεν όπου κι αν πάρεις, αλλά μόνο για το πρώτο δίλεπτο

Εν κατακλείδι, μην κοροϊδευόμαστε. Ο ΟΤΕ προϋπήρχε στην Ελλάδα απ'τον καιρό του Νώε, και ξύλινος-πύλινος είναι ο βασικός παροχέας και οι παράπλευρες ιδιωτικο-ανταγωνιστικές δεν παύουν να'ναι ακόμα τα "τσικό". Έχω κάποιες ψιλοαπορίες ακόμα στις χρεώσεις, που θα πάρω κάποια στιγμή το 134 να τους ξεχέσω όταν μου χρεώνει πχ στο "αναλυτικό" 2 αστικές κλήσεις--- ενώ έχω connex talk, και παρακάτω γράφει 180 αστικές κλήσεις χωρίς χρέωση, ή άλλες τέτοιες μπούρδες. Δε λέω ότι με καλύπτει εξ ολοκλήρου, αλλά και τι μπορεί να καλύψει κανέναν εξ ολοκλήρου στη ζωή, στον πλανήτη και δη στην Ελλάδα? Λέω ότι σε σχέση με τη δική μου εμπειρία από ιδιωτικές σταθερές τηλεφωνίες και νετο-συνδέσεις, εξακολουθώ να νιώθω πιο ελεύθερη και ασφαλής με τον ΟΤΕ, κακά τα ψέματα.

Στο φινάλε, ο μέσος όρος των χρεώσεών μου εδώ και 1 χρόνο είναι γύρω στα 100Ε, μαζί με τα πάγια, τα ΦΠΑ, το νετ και ένα σωρό κλησεις που αν τις χρεωνόμουν δε μ'έσωζαν ούτε 500. Οπότε δε χαλιέμαι ιδιαίτερα.

Η μειωμένη χρέωση στο dsl αλήθεια Νινίνα, πότε θα ισχύσει? Γιατί στο λογσ/μό που μου'ρθε πρόσφατα ακόμα να τη δω. Τεσπα, θα πάρω βέβαια όπως είπα το 134, αλλά αφού σε έχω εδώ, αν ξέρεις, ρίξε κανά φωτάκι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Παρ 18 Ιαν 2008, 18:39

Παιδιά χαλαρώστε γιατί ο ΟΤΕ δεν είναι και άγιος. Δικαιολογημένα έχει καλύτερες υπηρεσίες εφ' όσον έχει δίκτυο δικό του εδώ και πολλά χρόνια και αν μη τι άλλο έχει εδραιωθεί στην αγορά. Από 'κεί και ύστερα ΑΝ και έχει δυνατότητα να κάνει και να παρέχει ποοολλύύ περισσότερα και πολύ καλύτερα παρ' όλα αυτά τα κάνει σκατά. Δεν είναι τυχαίο ότι τον φωνάζουν και αποκαλούν "Π-ΟΤΕ".

Πριν προτρέξει κανείς, να πω ότι έχω 3 γραμμές ΟΤΕ και πάντα είχα ότενετ, εκτός περίπου μιας περιόδου 6 μηνών που είχα hol, και ήμουν 100% ευχαριστημένος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ο ΟΤΕ είναι καλύτερος (προσωρινά) από τις υπόλοιπες εταιρίες, καινούριες ή παλιές, είναι διότι έχει την υποδομή. Από την άλλη, ΟΛΑ τα άλλα τα κάνει σκ@τά. Οι διάφορες αυτές εταιρίες έχουν καλύτερα προγράμματα και τρόπο εξυπηρέτησης (όχι όλες , οι μεγάλες: HOL ,Forthnet, κλπ.), αλλά δεν έχουν ακόμα την σωστή υποδομή.
Στον ΟΤΕ ισχύει η κατάσταση της χαώδους γραφειοκρατείας αν και τελευταία έχει κάνει βήμματα προς την βελτίωσή του.
Παίρνεις 1242 , Ο,ΤΙ ΚΑΙ να τους πεις-ρωτήσεις σού λένε ότι δεν είναι οι κατάλληλοι για το θέμα αυτό. "Μα με στείλανε εδώ από το 121!", "Όχι κύριέ μου, πρέπει να πάρετε το 121." Εν τω μεταξύ, περιμένεις 20 λεπτα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για να σου απαντήσουν. Παίρνεις 121: "Κύριε, είναι θέμα του 1242", "Μα τώρα μίλησα με αυτούς και μου είιπανε ότι είναι δικό σας!", "Ε, θα αφήσω μία ενημέρωση και θα σας ειδοποιήσουν". Το πού την γράφουν αυτήν την ενημέρωση δεν ξέρω, μάλλον στα @@ τους. Παίρνεις στο 801 , εκεί τους τρέχουν τα μέλια, παρ' όλα αυτά, και πάλι σε στέλνουν στο 121. Κάθε φορά που παίρνω το 121 για προβλήματα με τις γραμμές μου, όλο μού βγάζουν τα ρούτερ μου άχρηστα και προβληματικά...

Με απλά λόγια, οι άλλες εταιρίες έχουν τον τρόπο αλλά όχι την δυνατότητα ακόμα. Υπομονή.....
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Ιαν 2008, 19:05

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ο ΟΤΕ ειναι καλύτερος (προσωρινά) από τις υπόλοιπες εταιρίες, καινούριες ή παλιές, είναι διότι έχει την υποδομή. Από την άλλη, ΟΛΑ τα άλλα τα κάνει σκ@τά.
Συμφωνώ. Μ'αυτή τη λογική τοποθετήθηκα κι εγώ.

Εκ των πολλών κακών όμως, το μη χείρον βέλτιστον.

Πλην της hol που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δε δείχνει να'χει δυσαρεστημένους συνδρομητές, οι άλλες δεν ικανοποιούν τον κόσμο. Αυτό το'χω δει σε πλείστα όσα μπλογκς που σεργιανάω, κι εδώ έφερα απλά ένα μικρό δείγμα για μια συγκεκριμένη- την ΟΝ, που κάνει τρελή διαφήμιση, απ'την οποία θαρρεί κανείς ότι είναι το δώρο του Θεού στους ανθρώπους- και τελικά είναι χειρότερα σκατα απ'τον (π)ΟΤΕ. Κι αυτή η αλήθεια, ισχύει λίγο ως πολύ για τις περισσότερες ιδιωτικές που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια.
Με απλά λόγια, οι άλλες εταιρίες έχουν τον τρόπο αλλά όχι την δυνατότητα ακόμα. Υπομονή.....
Η υπομονή είναι θέμα πολύ σχετικό και συζητήσιμο καλέ μου φίλε, όταν δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια και περιμένεις να'χεις και τις ανάλογες υπηρεσίες. Αν δεν έχουν τη δυνατότητα ακόμα, ας μην έστηναν εταιρίες, γραφεία, με δήθεν υπηρεσίες. Ας έκαναν ΑΥΤΟΙ υπομονή και ας περίμεναν αντί να εκμεταλλεύονται κοσμάκη για το γρήγορο και εύκολο κέρδος. Τις πιο πολλές φορές, απλά πληρώνεις πολύ ακριβά το ξύλο και τη φρίκη που θα φας από δαύτους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Παρ 18 Ιαν 2008, 20:21

Δεν είπα να τις βάλουμε και μετά να κάνουμε υπομονή, απλά γενικότερα, όσες από αυτές είναι σοβαρές θα μείνουν και θα ξεχωρίσουν. Μία καλή έρευνα αγοράς χρειάζεται.
Τωρα οσον αφορα το:
Arela έγραψε:Αν δεν έχουν τη δυνατότητα ακόμα, ας μην έστηναν εταιρίες, γραφεία, με δήθεν υπηρεσίες.
Και ο ΟΤΕ έχει ενεργοποιήσει τις 24άρες γραμμές χωρίς να τις καλύπτει ακόμη.. Και τι να λέει... Πληρώνεις 24άρα και έχεις 4άρα, το πολύ 8άρα.. Αυτό και αν είναι κοροϊδία , ιδίως όταν την χρησιμοποιείς για την δουλειά σου.
Επί παραδείγματι, στο ΝΕΤ έχεις 2 γραμμές, εγώ τις έχω κάνει 24άρες.. η μία κατεβάζει με καλές ταχύτητες (σαν 15άρα, όχι 24άρα βέβαια) αλλά κάθε λίγο και λιγάκι (10-15 λεπτά ) τρώει disconnect. Η άλλη αν και φαίνεται 24άρα, κατεβάζει με ρυθμούς 2άρας.. Ε, άντε βγάλε άκρη τώρα δλδ... Αν και τα 'χω πει και της Σόνυας που είναι σχετική, έχω αφήσει πάνω από 10 φορές μήνυμα στο 121 για βλάβη και χαμηλές ταχύτητες και στις 3 (ΤΡΕΙΣ) γραμμές.. Και πάλι τπτ.... Άντε τώρα να κάνω και να έχω δουλειά όταν δεν έχω ίντερνετ.. Τι στον ****** Ίντερνετ Καφέ έχω? :punch:
-)-I-(-

-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 18 Ιαν 2008, 21:43

Ρε μ****α... εσύ είσαι αυτός στο άβαταρ;;;

Γιατί σε φανταζόμουν πιο σκοτεινό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Παρ 18 Ιαν 2008, 23:05

Ναι, η ομορφιά μου είμαι :D. Πες ότι δεν γουστάρεις τώρα.. Έλα και *μπιπ* τους γκόμενους, σούπερ μόντελ είμαι.. (σκσ και θα πάρεις 50 ευρώ..)

Σημασία δεν έχει πόσο dark ή όχι είσαι εξωτερικά αλλά εσωτερικά ΜΟΥΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

:back:
-)-I-(-

-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Παρ 18 Ιαν 2008, 23:16

Οκ, απλά να ξέρεις ότι όποτε μιλάς, στο μυαλό μου θα βλέπω αυτή τη φάτσα να τα λέει και όλα θα είναι διαφορετικά!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Ιαν 2008, 00:47

Eίναι πολύ σκοτεινός τύπος στο βάθος, αλλά στην επιδερμίδα φωτεινός έως και ασπρουλιάρης.

Χεχεχ πλάκα κάνω. :loco:

Η κανονική του φατσούλα απέχει παρασάγγας απ'αυτό το παλαβιάρικο που βλέπεις στη φωτο τσιλ.

Γλύκας είναι βασικά, κι έχει μαμάτο χαμογελάκι.
Σ'αυτή τη φωτο δεν είναι ο Βάγγος που ξέρω, αλλά είναι μια πλευρά του Βάγγου που θα'θελα να' βλεπα και στην πράξη. Την αστεία, σαχλαμαρίστικη πλευρά του. Παραείναι σοβαρός :brokenteeth:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μπλιε μπλιε
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Σάβ 19 Ιαν 2008, 00:56

Εγώ έχω connex εδώ, αλλά στο επόμενο δίμηνο που μου λήγει το 6μηνο πρόγραμμα, θα το αλλάξω σίγουρα. Σκέφτομαι για forthnet ή hol, πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Ο ΟΤΕ νόμιζε ότι θα μας έπινε το αίμα ες αεί, αλλά τώρα θα πάρει τα μπαλάκια μου επ' ώμου. Μόνο στα χωριά θα συνεχίσει να υπάρχει για την ώρα, μιας και εκεί δεν έχουν αναπτύξει δικό τους δίκτυο οι άλλες εταιρίες. Για τις εταιρίες που ανέφερα δεν άκουσα κάποιο πρόβλημα, πέρα από μεμονωμένες περιπτώσεις που πάντα θα υπάρχουν. Ρε Πέγκυ, η hol έχει δικό της δίκτυο, εσύ πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ?
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
veni_vidi_vici
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: tou_kitsou_i_mana

Δημοσίευση από veni_vidi_vici » Παρ 22 Φεβ 2008, 10:29

Αν ξεκινήσω να λέω τις ιστορίες καθημερινής τρέλας που ζω με τον Π-ΟΤΕ, όπως είπε και ο Σείριος, θα πρέπει να γράψω ένα πάάάάάάάρα πολύ μεγάλο βιβλίο.....(από τις κορυφαίες στιγμές τους είναι πάντως όταν σου δίνουν συνθηματικό αλλα όχι τον κωδικό πελάτη για να κάνεις την ενεργοποίηση του connex...), από την άλλη στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν μόνο 2 εταιρίες......η HOL και η Forthnet......από τη μεν hol είμαι 100% ευχαριστημένος, και στο μαγαζί που την έχω αλλά και σε πελάτες που την έχω πουλήσει....Από την forthnet, αν το έλεγα με ποσοστό, θα έβαζα 90%......από τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλοι μα ΟΛΟΙ τους είναι 0%, με την hol μέσα σε 3 χρόνια είναι ζήτημα να μην είχα ίντερνετ 2 φορές από υπαιτιότητα δική τους....Αλλά δεν είχα ίντερνετ και τηλέφωνο πάνω από 20 φορές λόγω του ΟΤΕ.....

Από την άλλη, πρέπει να σκεφτούμε ότι ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που έχει πλήρες δίκτυο...ένα δίκτυο που έγινε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή με χρήματά μας, και τώρα τα εκμεταλλεύεται μία ιδιωτική εταιρία! Γιατί να μην έχει πρόσβαση σ' αυτά ΔΩΡΕΑΝ και οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών από τη στιγμή που προσφέρει ακριβώς ότι και ο οτε???
Γιατί να μη γίνει μία πλειοδότηση του εθνικού δικτύου και να το πάρει όποια εταιρία δώσει τα περισσότερα στο ελληνικό δημόσιο?

Και τέλος, άμα πιάσω στα χέρια μου εκείνη την τηλεφωνήτρια που επέμενε ότι δεν έχει πρόβλημα η γραμμή μου αλλά το ρούτερ μου, γιατί δεν είναι από αυτά που υποστηρίζει ο οτε.....(δε σας λέω τι θα της κάνω....της τα είπα στο τηλέφωνο... :P).

Αυτά σε γενικές γραμμές, γιατί δεν ξέρω τι να πρωτογράψω........
Δε φοβαμαι να πεθανω......φοβαμαι μηπως εχει και μετα θανατον ζωη και πρεπει να ξαναπερασω τα ιδια....
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Παρ 22 Φεβ 2008, 11:31

Να μιλήσω πάλι λίγο η εκ των έσω; (μη με δείρεις, Σάκη, δεν ήμουν εγώ αυτή που σου είπε για το ρούτερ σου :Ρ).

Στον ΟΤΕ, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες εταιρίες (αλλά για τον ΟΤΕ ξέρω, οπότε γι' αυτόν μιλάω) δίνουν στον καθένα ένα αντικείμενο και πέντε στάνταρ ατάκες να λέει και τέλος. Είτε είναι σε κατάστημα, είτε σε τηλεφωνικό κέντρο. Λένε στα παιδιά στο 1242 (ανάθεμα αν έστω κι ένας απ' αυτούς ΞΕΡΕΙ πραγματικά πώς να συνδέσει ένα ρούτερ): "Κοίτα, εμείς δίνουμε αυτά τα προϊόντα, ορίστε τα μάνιουαλ, ορίστε και τα προβλήματα που παρουσιάζουν" οπότε το θέμα πάει παπαγαλία. Αν τους πεις ότι έχεις άλλο ρούτερ, σκαλώνουν. Κανείς δεν τα έχει εκπαιδεύσει να παρέχουν βοήθεια ουσιαστική, να ξέρουν τι σκ@τά λένε και γιατί.

Το ίδιο ισχύει και στις πωλήσεις. Αν δεν μπεις στον κόπο να μάθεις μόνος σου τι είναι αυτό που πουλάς, τότε απλά λες το παραμυθάκι και τέλος. Για τα υπόλοιπα παραπέμπεις σε άλλα τμήματα και πάει λέγοντας.

Εμείς κάναμε το πρώτο σοβαρό σεμινάριο 7 μήνες αφού είχαμε μπει στις πωλήσεις. Δουλεύαμε 7 ΜΗΝΕΣ στο ψαχτό και ρωτώντας ο ένας τον άλλο, την προϊσταμένη και άλλα τμήματα κι ανάθεμα αν αυτοί που μας εκπαίδευσαν ήταν κατάλληλοι γι αυτή τη δουλειά.

Γενικά, το θέμα δουλεύει κάπως έτσι: ρωτάει ο πελάτης τον πωλητή, π.χ., αν μπορεί να βάλει dls πάνω σε οπτική ίνα. Ρωτάει ο πωλητής τον τεχνικό (γιατί κανένας δεν έχει εκπαιδεύσει τον πωλητή ούτε στο τι είναι η οπτική ίνα, ούτε τι κάνει, ούτε πώς το κάνει). Κοιτάει ο τεχνικός τη γραμμή του πελάτη και λέει "όχι, δεν μπορεί". Το λέει ο πωλητής στον πελάτη και τέλος. Ο πωλητής θα το πει αυτό και στον άλλο πελάτη που έχει οπτική ίνα, γιατί έτσι του είπε ο τεχνικός, γιατί ο τεχνικός δεν μπήκε στον κόπο να του πει ότι ο συγκεκριμένος προηγούμενος πελάτης δεν μπορούσε να βάλει dsl, για τον χ, ψ, ζ λόγο, άσχετο με την οπτική ίνα. Μένει στο προσκείμενο ότι κανένας κάτοχος γραμμής οπτικής ίνας δεν μπορεί να βάλει dls, το οποίο είναι ΛΑΘΟΣ.

Κάπως έτσι και με τους ρούτερ. Παίρνει ένας ένα ρούτερ ISDN για γραμμή PSTN και προσπαθεί μάταια να συνδεθεί. Παίρνει το 1242 και ρωτάει. Η τηλεφωνήτρια ρωτάει τον προϊστάμενο κι αυτός λέει ότι δεν είναι συμβατό, προφανώς, το μηχάνημα, αλλά δεν της λέει ότι δεν φταίει το ότι είναι του εμπορίου κι όχι του ΟΤΕ, αλλά το ότι είναι για άλλο είδος γραμμής. Αυτή καταλαβαίνει ότι κανένα μηχάνημα του εμπορίου δεν κάνει για το conn-x (λες και δεν είναι dsl το conn-x, είναι φυστίκι) και διαιωνίζει τη μ***α της. Ή της έχουν πει ότι το 1242 κάνει support μόνο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα του ΟΤΕ (που ισχύει) κι αυτή καταλαβαίνει ότι μόνο αυτά είναι συμβατά.

Γενικά, υπάρχει ημιμάθεια στον κλάδο. Είναι ελάχιστοι αυτοί που όταν δίνουν μια πληροφορία κάθονται και ψάχνουν γιατί είπαν αυτό που είπαν και τι σημαίνει. Ο υπάλληλος είναι αυτός που εισπράττει την μούτζα και το μπινελίκι (γιατί αυτός είπε τη μ*****α στην τελική), αλλά όχι αυτός που φταίει, γιατί κανείς δεν του είπε τι σκ@τά είναι αυτό που τον πληρώνουν να κάνει.

Οι πάροχοι έχουν άλλες μ****ες. Επειδή καίγονται για πελάτες (λήγει σε μικρό χρονικό διάστημα η υποχρέωση του ΟΤΕ να προωθήσει τον ανταγωνισμό, οπότε και θα κλείσουν οι περισσότεροι), δεν λένε κανένα απ' τα σοβαρά τους προβλήματα. Ούτε ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν ISDN, ούτε αν στην περιοχή που θέλει ο πελάτης έχουν ιδιόκτητο δίκτυο, ούτε για πραγματικές ταχύτητες, ούτε τίποτα. Και μάλλον οι υπάλληλοί τους είναι εξ' ίσου, αν όχι περισσότερο, ανεκπαίδευτοι. Επιπλέον, για να βρεις κάποιον να συνεννοηθείς, πρέπει να περάσεις του Χριστού τα πάθη. Και, όταν πάρουν μια γραμμή, την κρατάνε με νύχια και με δόντια. Οι υπηρεσίες των περισσοτέρων είναι πολύ κάτω του μετρίου και σαφώς κάτω του ΟΤΕ.

Γενικά, έχουμε ακόμα πολύ μέλλον στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Ο ανταγωνισμός είναι ένα πραγματικό ευτύχημα και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ήταν ο ανταγωνισμός καλύτερος, ώστε να υπάρχει πραγματικά πρόκληση. Αλλά όλοι βιάζονται να βγάλουν λεφτά χωρίς να έχουν επενδύσει πρώτα ένα σεβαστό κεφάλαιο στις υπηρεσίες τους. Λυπηρό, αλλά ας μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε. Ας ελπίσουμε να φτιάξουν σιγά σιγά τα πράγματα.

Μέχρι τότε, θα το λέω και θα το ξαναλέω: το πάγιο του ΟΤΕ είναι αγκάθι, αλλά η ολοκληρωτική φορητότητα σε άλλο δίκτυο είναι μπαλτάς. Προσοχή τι λέτε όταν σας παίρνουν τηλέφωνο. Ένα απλό "θα το σκεφτώ" είναι αρκετό για να καταλήξετε σε άλλο δίκτυο εν ριπή οφθαλμού κι η επιστροφή δεν είναι το ίδιο εύκολη (χώρια που τσούζει κιόλας). Προσοχή, όταν είστε αποφασισμένοι παρ' όλα αυτά να φύγετε, να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τι υπογράφετε και να μην βασίζεστε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 22 Φεβ 2008, 12:49

Προσυπογράφω ΟΛΟ το σκεπτικό της Σόνυας και στέκομαι ειδικά στον επίλογο
Μέχρι τότε, θα το λέω και θα το ξαναλέω: το πάγιο του ΟΤΕ είναι αγκάθι, αλλά η ολοκληρωτική φορητότητα σε άλλο δίκτυο είναι μπαλτάς. Προσοχή τι λέτε όταν σας παίρνουν τηλέφωνο. Ένα απλό "θα το σκεφτώ" είναι αρκετό για να καταλήξετε σε άλλο δίκτυο εν ριπή οφθαλμού κι η επιστροφή δεν είναι το ίδιο εύκολη (χώρια που τσούζει κιόλας). Προσοχή, όταν είστε αποφασισμένοι παρ' όλα αυτά να φύγετε, να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τι υπογράφετε και να μην βασίζεστε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Απολύτως σωστό και προσοχή! Την έπαθε έτσι η μάνα μου με τη vivodi κι ακόμα τρέχει και δε φτάνει. Να σημειώσετε ότι δεν υπέγραψε τίποτα, δεν την είδε κανείς από κοντά, ένα τηλέφωνο την πήρανε μόνο. Το αποτέλεσμα? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ, της χώσανε ΝΤΕ και καλά συνδρομή που δεν ήθελε. Δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας να υποθέσουμε ότι σ'αυτή την πρακτική δεν ενδίδει μόνο η vivodi.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
veni_vidi_vici
Irc ψευδώνυμο: tou_kitsou_i_mana

Δημοσίευση από veni_vidi_vici » Παρ 22 Φεβ 2008, 17:19

Γενικά, έχουμε ακόμα πολύ μέλλον στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Ο ανταγωνισμός είναι ένα πραγματικό ευτύχημα και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ήταν ο ανταγωνισμός καλύτερος, ώστε να υπάρχει πραγματικά πρόκληση. Αλλά όλοι βιάζονται να βγάλουν λεφτά χωρίς να έχουν επενδύσει πρώτα ένα σεβαστό κεφάλαιο στις υπηρεσίες τους. Λυπηρό, αλλά ας μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε. Ας ελπίσουμε να φτιάξουν σιγά σιγά τα πράγματα.
Ανταγωνισμός? Βασικός πάροχος εξοπλισμού στον ΟΤΕ είναι η siemens......(του θείου Σώκρατες...) την hol την έχει πάρει ο θείος Σώκρατες...Η forthnet προσπαθεί κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί στο παιχνίδι με το να ελκύει πελάτες αλλά να τους δυσαρεστεί, αφού ο χρόνος αναμονής για να μπεις στο ιδιωτικό της δίκτυο φτάνει και τους 6 (!!) μήνες (!!!) και οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν για να ταλαιπωρούν τον κόσμο και να κερδοσκοπούν σε βάρος του....

Πάει περίπατο ο ανταγωνισμός.....μη ξεχνάτε σε ποια χώρα είστε......αν το ξεχάσατε κοιτάξτε την ταυτότητά σας (ναι, γράφει υπηκοότις : μπανανιακή....) :dead:
Δε φοβαμαι να πεθανω......φοβαμαι μηπως εχει και μετα θανατον ζωη και πρεπει να ξαναπερασω τα ιδια....
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”