Boήθεια !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Boήθεια !

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 09 Απρ 2009, 00:20

Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες κάνει ο υπολογιστής μου ένα θόρυβο σαν σειρήνα. Ερωτώ: Παίζει να είναι η θερμοκρασία; Πως το ελέγχω; Και τέλοσπάντων σε τι μπορεί να οφείλεται;
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Re: Boήθεια !

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 09 Απρ 2009, 01:36

Ίσως σε καλούν οι σειρήνες αιθέριων ιντερνετικών υπάρξεων...

...ίσως είναι ο ανεμιστήρ

(αλλά καλού κακού, πάρτο επ' ώμου και τράβα για σερβις)
Άβαταρ μέλους
e-to3iko
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από e-to3iko » Παρ 10 Απρ 2009, 02:23

seliniasmenos έγραψε:Ρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες κάνει ο υπολογιστής μου ένα θόρυβο σαν σειρήνα. Ερωτώ: Παίζει να είναι η θερμοκρασία; Πως το ελέγχω; Και τέλοσπάντων σε τι μπορεί να οφείλεται;
Αν είναι laptop και δεν έχεις εγγύηση, θα σου πρότεινα να το ανοίξεις για να καθαρίσεις τη σκόνη. Με τον καιρό μπορεί να αρχίσει να κλείνει στα καλά καθούμενα αν μαζέψει πολλή (σκόνη). Δεν σου προτείνω να το πας για service γιατί θα σου πουν ότι έχει προβλήματα που δεν θα έχουν καμία σχέση... και θα σου ζητήσουν πολλά χρήματα για το τίποτα. Σε περίπτωση όμως που έχεις εγγύηση, να ξέρεις ότι αν το ανοίξεις μόνος σου, θα την χάσεις. Οπότε σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να τηλ στην αντιπροσωπεία και να τους ρωτήσεις. Αν είναι desktop, ισχύουν τα ίδια, αν και δεν είναι τόσο ευαίσθητα στην σκόνη.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 10 Απρ 2009, 13:51

Oλα καλά, το πήγα στο σερβις, του πέταξα ενα ανεμιστηράκι, το καθάρισα κι'όλας, και μου πήραν 25 ευρά. Αυτά :loco:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
e-to3iko
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από e-to3iko » Σάβ 11 Απρ 2009, 05:07

seliniasmenos έγραψε:Oλα καλά, το πήγα στο σερβις, του πέταξα ενα ανεμιστηράκι, το καθάρισα κι'όλας, και μου πήραν 25 ευρά. Αυτά :loco:
Υποθέτω ότι είχες εγγύηση γι αυτό τη γλίτωσες φτηνά :Ρ

Περιστατικό που μου είχε τύχει (προς ενημέρωση, για να δείτε τι λαμόγια υπάρχουν... :sick: :angry: ):
Ένα παλαιότερο laptop που είχα, παρουσίασε 2 φορές το ίδιο πρόβλημα. Την 1η φορά ηταν εντός εγγύησης και δεν μου πήραν χρήματα για να το φτιάξουν. Τη 2η φορά όμως που παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα, είχε λήξει η εγγύηση και το πήγα στο service (μιας και μόνο αυτοί είχαν το εξάρτημα που ήθελα) λέγοντας στην κοπέλα που ήταν στη γραμματεία ότι έχει το ίδιο πρόβλημα και θέλω να μου αλλάξουν το τάδε εξάρτημα. Άρχισε τις βλακείες του στυλ πρέπει να το δει τεχνικός κτλ. της λέω είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό και επέμεναν σε αυτό που μου έλεγαν... Τελικά το άφησα για να δω τι θα γίνει μιας και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να βρω αλλού αυτό που ήθελα. Με παίρει τηλ μετά από μερικές ημέρες και μου λέει ότι έχει πρόβλημα η μητρική και θέλουμε 396 ευρώ για την επισκευή :omg:
Της λέω δεν θα το φτιάξω και θα έρθω να το πάρω. Όταν πήγα εκεί για να το πάρω, της είπα ότι θέλω γραπτώς το πρόβλημα που υπάρχει και το ποσό που μου ζήτησαν για την επισκευή (με σκοπό να τους κάνω ρόμπα στους Γιαπωνέζους LOL). H κοπέλα εκεί στη γραμματεία άλλαξε 1000 χρώματα όταν της το είπα αυτό αλλά τελικά μου έδωσε μια επιστολή που ανέφερε ένα ανύπαρκτο πρόβλημα και το κόστος για την επισκευή. Δυστυχώς όμως για μένα και ευτυχώς για αυτούς, έγινε κάτι και έπρεπε να φύγω από την Αθήνα για 1 εβδομάδα οπότε το θέμα ξεχάστηκε και δεν τους έκανα ρόμπα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα, είπα να ψάξω το εξάρτημα που ήθελα και το βρήκα στο ebay. Τελικά έφτιαξα τον υπολογιστή μου με κόστος 21 ευρώ... :green:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”