Kαι ναι, σκέφτομαι παρα παρα πολύ σοβαρά να αγοράσω ένα απο εκείνα τα ακριβά ηλεκτρονικά περιοδικά για το χέσιμο.
Αφορμή στάθηκε ένας φιλος που φιλοξενούσα και είχε ipad οποτε μου φάνηκε πάρα πολύ βολικό για ταινίες κλπ.
Ετυχε επίσης αυτόν τον καιρό να γυρνάω απο το ένα μέρος στο άλλο, και άντε να ξεσυνδέω όλα τα περιφεριακά του λαπτοπ, άντε να τον πακετάρω, να το στήνω εκεί που πάω, να το ξαναπακετάρω, να το στήνω σπίτι μου και έπειτα απο 2 μέρες πάλι τα ίδια.
Οπότε σκέφτηκα οτι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για το χέσιμο, είναι ο,τι πρέπει για να κάνω τα βασικά πράγματα μου ειδικά τώρα το καλοκαίρι που γυρνάω σαν του παπά τον σκύλο.
Απο την άλλη όμως, δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά για ένα ταμπλετάκι, όμως δεν ήθελα να είναι και μάπα, αν αγοράσω κάτι, ας είναι καλό. Και η λύση ήρθε εξ ουρανού και μου χαρίσαν μια επιδότηση συσκευής που δεν θα χρησιμοποιούσαν καθόλου μικρή, και έτσι με πολύ λίγα χρήματα, και δεδομένου οτι το δαγκωμένο μηλαράκι δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα, λέω να αγοράσω το εξής και θέλω την γνώμη σας.
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphone ... TSAEUR.htm