Internet Explorer 8
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
- Φύλο: Άνδρας
Internet Explorer 8
Έτοιμη η επόμενη έκδοση του περιηγητή της microsoft...
Υπόσχεται μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια...
Επίσης υπάρχουν μερικές αλλαγές και γρηγορότερη πρόσβαση σε πληροφορίες από την γραμμή διευθύνσεων.
Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει "privacy mode" το οποίο "σβήνει" κάθε ίχνος των ιστοσελίδων που επισκέπτεται ο χρήστης, όσο είναι απενεργοποιημένο δεν αποθηκεύεται τίποτα...
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της microsoft:
http://www.microsoft.com/windows/Intern ... fault.aspx
Η μάχη των γνωστών περιηγητών συνεχίζεται... και με νέο παίχτη την google...
Υπόσχεται μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια...
Επίσης υπάρχουν μερικές αλλαγές και γρηγορότερη πρόσβαση σε πληροφορίες από την γραμμή διευθύνσεων.
Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει "privacy mode" το οποίο "σβήνει" κάθε ίχνος των ιστοσελίδων που επισκέπτεται ο χρήστης, όσο είναι απενεργοποιημένο δεν αποθηκεύεται τίποτα...
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της microsoft:
http://www.microsoft.com/windows/Intern ... fault.aspx
Η μάχη των γνωστών περιηγητών συνεχίζεται... και με νέο παίχτη την google...
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- Casandra
- Σχεδιαστής
- Irc ψευδώνυμο: Casandra
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Internet Explorer 8
Ωραίο το βιντεάκι και σχεδόν πειστικό. Συμφωνώ πως το παιχνίδι κερδίζεται και χάνεται στην ταχύτητα αλλά πουθενά δεν είδα λόγο για σχεδιασμό interface ή περιβάλλοντος διεπαφής στα Ελληνικά.
Προσωπικά δεν βρήκα καθόλου χρηστικό το interface του ΙΕ7. Δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, με μπερδεύει, το πήρα με κακό μάτι. Και από ό,τι βλέπω από τις εικόνες το interface παραμένει ίδιο.
Για να δούμε ο Chrome πού μπορεί να φτάσει και να μην αποδειχθεί μια φούσκα που θα σκάσει από τον ανταγωνισμό όπως ο Netscape Navigator.
Προσωπικά δεν βρήκα καθόλου χρηστικό το interface του ΙΕ7. Δεν μπόρεσα να το συνηθίσω, με μπερδεύει, το πήρα με κακό μάτι. Και από ό,τι βλέπω από τις εικόνες το interface παραμένει ίδιο.
Για να δούμε ο Chrome πού μπορεί να φτάσει και να μην αποδειχθεί μια φούσκα που θα σκάσει από τον ανταγωνισμό όπως ο Netscape Navigator.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Είναι νωρίς ακόμα για τον chrom.
Ο ΙΕ7 μου φάνηκε καλλίτερος από τον 6.
Παρ' όλα αυτά ο Opera με καλύπτει πλήρως από άποψη interface και ταχύτητας, ο firefox έχει ένα θέμα με την διαχείρηση μνήμης και την ταχύτητα....
O opera παρ' όλο που δεν είναι όσο γνωστός όσο ο Firefox είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, και ο Opera mobile είναι καταπληκτικός περιηγητής για κινητά!
Ο ΙΕ7 μου φάνηκε καλλίτερος από τον 6.
Παρ' όλα αυτά ο Opera με καλύπτει πλήρως από άποψη interface και ταχύτητας, ο firefox έχει ένα θέμα με την διαχείρηση μνήμης και την ταχύτητα....
O opera παρ' όλο που δεν είναι όσο γνωστός όσο ο Firefox είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, και ο Opera mobile είναι καταπληκτικός περιηγητής για κινητά!
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- Casandra
- Σχεδιαστής
- Irc ψευδώνυμο: Casandra
- Φύλο: Γυναίκα
Δε θα διαφωνήσω. Εξάλλου γούστα είναι αυτά. Με ενοχλεί να μην έχω τα εικονίδια όλα μαζί αλλά διάσπαρτα.Ο ΙΕ7 μου φάνηκε καλλίτερος απο τον 6.
Opera δεν έχω δουλέψει καθόλου, ούτε τον έχω ψάξει.
Ο χρόνος θα δείξει.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης