Tαχύτητες...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Tαχύτητες...
Ταχύτητα λέει στο νετ...
Ξανθιά εντελώς. Μου διαφεύγει τελείως το νόημα και ο εντοπισμός της.
Ρωτώ βασικά τη Χριστίνα:
Εγώ υποτίθεται ότι έχω τώρα 24mbps? Κι αν τα'χω γιατί σέρνομαι ενίοτε? Κι αν δεν τα'χω πώς θα τα αποκτήσω?
Ή μάλλον πώς θα προσαρμόσω τις παραμέτρους (αν χρειάζεται κάποια προσαρμογή) για να την έχω?
Φυσικά η τελευταία μου λύση είναι να πάρω το 1242 να ρωτήσω...
Έχω μια ελπίδα ότι εσύ μπορεί να με κατατοπίσεις χωρίς να περάσω αυτό το μαρτύριο αναμονής και ασυνεννοησίας.
Ξανθιά εντελώς. Μου διαφεύγει τελείως το νόημα και ο εντοπισμός της.
Ρωτώ βασικά τη Χριστίνα:
Εγώ υποτίθεται ότι έχω τώρα 24mbps? Κι αν τα'χω γιατί σέρνομαι ενίοτε? Κι αν δεν τα'χω πώς θα τα αποκτήσω?
Ή μάλλον πώς θα προσαρμόσω τις παραμέτρους (αν χρειάζεται κάποια προσαρμογή) για να την έχω?
Φυσικά η τελευταία μου λύση είναι να πάρω το 1242 να ρωτήσω...
Έχω μια ελπίδα ότι εσύ μπορεί να με κατατοπίσεις χωρίς να περάσω αυτό το μαρτύριο αναμονής και ασυνεννοησίας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- veni_vidi_vici
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: tou_kitsou_i_mana
- Φύλο: Άνδρας
Re: Tαχύτητες...
Κάνω μία παρένθεση πριν την απάντηση της Χριστινιώς και λέω ότι μπορεί να σου έχουν πει ότι έχει ταχύτητα 24mbps αλλά είναι πλασματική....αν ποτέ την αποκτήσεις μπορεί και να πιάσεις και το joker ή κανένα λαχείο....
Το ενίοτε σούρσιμο του ίντερνετ σου οφείλεται στο γεγονός ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο πάροχός σου εχει μπουκώσει και δε μπορεί να δώσει την ταχύτητα σε όλους τους χρήστες.
Υπάρχει βεβαίως-βεβαίως και η περίπτωση να έχει πρόβλημα η γραμμή σου, το ρούτερ σου, ο υπολογιστής σου, το παστίτσιο που έφτιαξες το μεσημέρι και έκατσε βαρύ στο στομάχι σου ή ακόμη και η θεία Ευλαμπία που όταν είδε το πισί σου ξέχασε να πει φτου φτου φτου (3 φορές) και στο έχει ματιάσει......αλλά όλα αυτά είναι εξίσου πιθανά να συμβούν με το γεγονός να βγει το κκε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.....![dead :dead:](./images/smilies/dead.gif)
Το ενίοτε σούρσιμο του ίντερνετ σου οφείλεται στο γεγονός ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο πάροχός σου εχει μπουκώσει και δε μπορεί να δώσει την ταχύτητα σε όλους τους χρήστες.
Υπάρχει βεβαίως-βεβαίως και η περίπτωση να έχει πρόβλημα η γραμμή σου, το ρούτερ σου, ο υπολογιστής σου, το παστίτσιο που έφτιαξες το μεσημέρι και έκατσε βαρύ στο στομάχι σου ή ακόμη και η θεία Ευλαμπία που όταν είδε το πισί σου ξέχασε να πει φτου φτου φτου (3 φορές) και στο έχει ματιάσει......αλλά όλα αυτά είναι εξίσου πιθανά να συμβούν με το γεγονός να βγει το κκε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.....
![dead :dead:](./images/smilies/dead.gif)
Δε φοβαμαι να πεθανω......φοβαμαι μηπως εχει και μετα θανατον ζωη και πρεπει να ξαναπερασω τα ιδια....
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
[img]http://signatures.mylivesignature.com/8 ... 41386c.png[/img]
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Όπως στα 'πε ο Veni. ΑΑ και να προσθέσω κάτι... Ποιά είπες ότι είναι η λύση το 1242?
Έχεις 3 επιλογές. Μία το 801 κάτι της ότενετ, 2ον το 1242 και 3ον το 121. Στο 121 παίρνεις τηλέφωνο ΑΦΟΥ έχεις σιγουρευτεί ότι το ρούτερ σου ειναι adsl2 και σηκώνει την "φοβερή " αυτή ταχύτητα που δεν θα δεις ποτέ
, αφού δεις ότι δεν φταίει το pc (που δεν νομίζω) ότι δεν φταίει "φυσικά" η γραμμή δλδ ότι δεν έχει χ3σει κάνας πελαργός μέσα στο καφάου της πολυκατοικίας ή δεν κάνει μονόζυγο κακά αρουρίδι στο καλώδιο του ΟΤΕ. Αφού τα τσέκαρεις ΟΟΟΛΑΑ αυτά παίρνεις το 121 όπου τους λες ότι έχεις μικρή ταχύτητα και ότι σέρνεσαι σαν το φίδι, έπειτα τους ακούς να χτυπάνε το πληκτρολόγιο με τα δάχτυλα "επιδεικτικά" στο στυλ, ξέρεις μην αγχώνεσαι "κάτι γράφω". Σου λένε ότι έχουν στείλει μνμ για τσεκάρισμα της γραμμής και ότι εντός 24ώρου (ήτοι μία πλήρη περιστροφή του ηλιακού μας συστήμματος από το κέντρο του γαλαξία) θα έχει διορθωθεί το "όποιο" πρόβλημα. ΑΝΤΕ καλή τύχη!!!
![thumb :thumb:](./images/smilies/thumb.gif)
![tease :tease:](./images/smilies/tease.gif)
Έχεις 3 επιλογές. Μία το 801 κάτι της ότενετ, 2ον το 1242 και 3ον το 121. Στο 121 παίρνεις τηλέφωνο ΑΦΟΥ έχεις σιγουρευτεί ότι το ρούτερ σου ειναι adsl2 και σηκώνει την "φοβερή " αυτή ταχύτητα που δεν θα δεις ποτέ
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
-)-I-(-
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Χαχαχαχ!
στο ΙΔΕΟ γελάμε θα'πρεπε να πάει αυτό το τόπικ αν δεν ήταν...σοβαρό το πρόβλημα
Συμπέρασμα: Δε θα πάρω το 1242, δε θα φωνάξω ξεματιάστρες, το παστίτσιο το'φτιαξα χθες, τώρα δεν ξεγίνεται, δε θα πάρω το 121 γιατί είμαι ανίκανη να σιγουρευτώ για ρούτερ κλπ (σε ποια μιλάς θυμήσου ωρέ!), δε θα πιστέψω με τίποτα ότι θα εκλεγεί το κκΕ, γιατί όλα αυτά θα'ταν λίαν μαζοχιστικά, φρούδα και αναποτελεσματικά. Μία είναι η λύση. Να τσακιστείς να ξεκουβαλήσεις κάποια στιγμή ρε Βάγγο μου και να'ρθεις απ'το σπίτι.![brokenteeth :brokenteeth:](./images/smilies/brokenteeth.gif)
![rofl2 :rofl2:](./images/smilies/rofl2.gif)
στο ΙΔΕΟ γελάμε θα'πρεπε να πάει αυτό το τόπικ αν δεν ήταν...σοβαρό το πρόβλημα
![trampolino :trampolino:](./images/smilies/yesman.gif)
Συμπέρασμα: Δε θα πάρω το 1242, δε θα φωνάξω ξεματιάστρες, το παστίτσιο το'φτιαξα χθες, τώρα δεν ξεγίνεται, δε θα πάρω το 121 γιατί είμαι ανίκανη να σιγουρευτώ για ρούτερ κλπ (σε ποια μιλάς θυμήσου ωρέ!), δε θα πιστέψω με τίποτα ότι θα εκλεγεί το κκΕ, γιατί όλα αυτά θα'ταν λίαν μαζοχιστικά, φρούδα και αναποτελεσματικά. Μία είναι η λύση. Να τσακιστείς να ξεκουβαλήσεις κάποια στιγμή ρε Βάγγο μου και να'ρθεις απ'το σπίτι.
![brokenteeth :brokenteeth:](./images/smilies/brokenteeth.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Kοινώς: ![bang01 :bang01:](./images/smilies/bang01.gif)
![bang01 :bang01:](./images/smilies/bang01.gif)
-)-I-(-
-)-I-(-
-)-I-(-