Πως ανεβαζουμε αρχεια υποτιτλων στα ειδικα sites;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 4 φορές

Πως ανεβαζουμε αρχεια υποτιτλων στα ειδικα sites;

Δημοσίευση από butterfly » Τρί 20 Δεκ 2011, 22:48

Παιδες,οποιος μπορει να βοηθησει,ας κανει εναν κοπο: :angel:

Μου εφερε ο γιος μου τους πληρεις γαλλικους υποτιτλους της ταινιας LES ACTEURS,προς μεταφρασιν.Ηθελε να την δει,λεει και εν συνεχεια θα τους αναρτουσε σε καποιο σχετικο ιστοτοπο.Εκατσα η μουλαρα και τους ετοιμασα,ειδε ο μαγκιτης την ταινια κι η μανα η χαϊβανα εμεινε στο κλ@σιμο!Μου εμειναν οι υποτιτλοι αμανατι! :deadhorse:
Καποιος που να ξερει που και πως αναρτωνται,παιδες;;;Τοσος κοπος και να παει στραφι,ουτε ο διαολος δεν το θελει! :devil02:

Κι εξηγουμαι:

Εχω την ταινια στον υπολογιστη μου ετοιμη,με τους ελληνικους υποτιτλους "φορεμενους".Το θεμα ειναι

α)Δεν εχω ιδεα πως να αναρτησω μια ταινια 90 λεπτων,ουτε πως να την τεμαχισω σε δεκαλεπτα και
β)Μαλλον δεν επιτρεπεται να την αναρτησω,αφου δεν ξερω καν απο που την κατεβασε ο γιος μου κι αν ειναι νομιμα κατεβασμενη.

Παραλληλα εχω σε αρχειο στον ΗΥ μου τους ελληνικους υποτιτλους και ξερω οτι υπαρχουν παμπολλα sites,οπου μπορεις να βρεις υποτιτλους ταινιων-και οχι μονο-σε μεγαλη γκαμα γλωσσων,της ελληνικης συμπεριλαμβανομενης.Εχω κατεβασει αρκετες φορες υποτιτλους και τους εχω "φορεσει" σε ταινιες που ηθελα να παρακολουθησω(κι ειχα σωσει απ'το youtube στον σκληρο δισκο) κι ηταν σε καποια αλλη γλωσσα.Ενα παραδειγμα τετοιου site ειναι αυτο:

http://www.subs4free.com/

Το θεμα ειναι οτι θελω ν'αναρτησω αυτο το αρχειο με τους υποτιτλους που μετεφρασα και δεν ξερω πως!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: Πως ανεβαζουμε αρχεια υποτιτλων στα ειδικα sites;

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 20 Δεκ 2011, 23:12

""Θα σου πώ σε βήματα πως να ανεβάσεις υπότιτλο στο http://www.subs4free.com... ""

....πηγή....
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 4 φορές

Re: Πως ανεβαζουμε αρχεια υποτιτλων στα ειδικα sites;

Δημοσίευση από butterfly » Τρί 20 Δεκ 2011, 23:31

Τοσο απλο ειναι;;;;;;;;;
Ευχαριστω! :giverose:
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”