ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιός Ενημερώστε όλες τις επαφές
- panta
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιός Ενημερώστε όλες τις επαφές
Ενημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:
> > nico_10_72@hotmail.fr
> > nico_72_10@hotmail.fr
> > yann.photos@ hotmail.fr
> > kevinblancher@hotmail.fr
Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς.
Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους.
Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη.
Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site?
Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!!
Είναι ένας ιός που ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC.
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους.
Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ.
Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί
> > nico_10_72@hotmail.fr
> > nico_72_10@hotmail.fr
> > yann.photos@ hotmail.fr
> > kevinblancher@hotmail.fr
Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς.
Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους.
Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη.
Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site?
Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!!
Είναι ένας ιός που ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC.
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους.
Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ.
Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ιός Ενημερώστε όλες τις επαφές
ιον ...
να προσεχεις
να προσεχεις
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Exουμε και ενότητα για υπολογιστές/διαδίκτυο.
απ'όλα έχουμε εδώ μέσα.
Οχι όλα στις Γενικές.
Το τόπικ μεταφέρθηκε επιτυχώς.
απ'όλα έχουμε εδώ μέσα.
Οχι όλα στις Γενικές.
Το τόπικ μεταφέρθηκε επιτυχώς.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
σε ευχαριστώ χρυσό μουtheo έγραψε:ιον ...
να προσεχεις
φοράω κασκολάκι και γαντάκια.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Συγγνώμη αλλά έχεις παραλάβει κάποιο τέτοιο mail; Ποια είναι η πηγή της είδησης;
Anyway... Αυτή η "είδηση" πρέπει να είναι φάρσα (hoax). Τέτοιες ειδήσεις εμφανίζονται κατά καιρούς απ' ό,τι έχω δει - και παλιότερα - με παρόμοιο περιεχόμενο. Αυτός ο ιός δεν υπάρχει. Δες και το άρθρο της Wikipedia που το αναφέρει:
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympic_To ... us_hoax%29
Αν το ψάξεις και στο Google θα βρεις κι άλλα αποτελέσματα. Μάλιστα το πρώτο που μου εμφάνισε και το οποίο υπάρχει ήδη από το Νοέμβριο του 2009 μιλάει για "invitation" όπως και αυτό.
Απορώ πάντως πως διαδίδεται κάθε φορά, αν και δεν το είδα κάπου αλλού...
Anyway... Αυτή η "είδηση" πρέπει να είναι φάρσα (hoax). Τέτοιες ειδήσεις εμφανίζονται κατά καιρούς απ' ό,τι έχω δει - και παλιότερα - με παρόμοιο περιεχόμενο. Αυτός ο ιός δεν υπάρχει. Δες και το άρθρο της Wikipedia που το αναφέρει:
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympic_To ... us_hoax%29
Αν το ψάξεις και στο Google θα βρεις κι άλλα αποτελέσματα. Μάλιστα το πρώτο που μου εμφάνισε και το οποίο υπάρχει ήδη από το Νοέμβριο του 2009 μιλάει για "invitation" όπως και αυτό.
Απορώ πάντως πως διαδίδεται κάθε φορά, αν και δεν το είδα κάπου αλλού...
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...