TEAM VIEWER

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rallye21
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

TEAM VIEWER

Δημοσίευση από rallye21 » Παρ 12 Μαρ 2010, 15:57

Aναφέρω αυτό το πρόγραμμα γιατί μπορει σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. Το λινκ για κατέβασμα εδώ: http://www.teamviewer.com/

Τι κάνει?
Αν εγκατασταθεί σε 2 υπολογιστές, μπορεί ο χρήστης του ενός υπολογιστή να χειριστεί τον άλλο υπολογιστή από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με την εισαγωγή απλώς ενός id και password. Για λόγους ασφαλείας, το πρόγραμμα συνεχώς μεταβάλλει το password ώστε, αν δώσετε την άδεια σε κάποιον να μπει στο pc σας, μόλις τελειώσετε αυτό που κάνατε και κλείσει, μετά να μην έχει την δυνατότητα να μπαίνει κατά βούληση στο pc σας.

Παράδειγμα χρήσης: Το εγκατέστησα σπίτι μου και στο pc της δουλειάς. Άφησα το pc μου ανοιχτό στο σπίτι και ειχα πάρει το id και το password και μετά λειτουργούσα το pc μου από το pc της δουλειάς για να δω τι κάνει το κουτάβι μου μόνο του στο σπίτι..

Μια άλλη βοηθητική χρήση αυτού του προγράμματος, είναι να χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη από κάποιον φίλο σας ώστε να φτιάξει κάτι στο pc σας..

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη η πληροφορία..για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα μην διστάσετε να με ρωτήσετε.
ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ

Η ζωή που δεν εξετάζεται δεν αρμόζει σε άνθρωπο

Σωκρατης
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: TEAM VIEWER

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 13 Μαρ 2010, 16:24

Το θυμάμαι το πρόγραμμα, το είχε εγκαταστήσει και ένας φίλος στον Η/Υ μου αλλά εφ' όσoν δεν πολυ-μιλάμε, το απεγκατέστησα για να μην μου τρώει χώρο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 13 Μαρ 2010, 17:00

Εγώ το έχω και είναι η σωτηρία μου (μόλις έχω προβληματάκι,τσουπ, το φιλαράκι από το σπίτι του... έτοιμος ο Παναής :D ).
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]

Δημοσίευση από Konstantinos » Σάβ 13 Μαρ 2010, 18:15

Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν... :thumb:
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 13 Μαρ 2010, 18:20

Konstantinos έγραψε: Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν... :thumb:
Ε ναι..κάπως έτσι είναι :lol:. Αλλά και εγώ δεν τον αφήνω έτσι. Νααααα κάτι club σάντουιτς σπιτικά, burger με σπιτικό μπιφτέκι και πίκλες, λουκουμάδες με μέλι και άλλα...ααααααααα αχάριστος δεν είμαι. :D
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Konstantinos » Σάβ 13 Μαρ 2010, 18:26

totispap έγραψε:
Konstantinos έγραψε: Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν... :thumb:
Ε ναι..κάπως έτσι είναι :lol:. Αλλά και εγώ δεν τον αφήνω έτσι. Νααααα κάτι club σάντουιτς σπιτικά, burger με σπιτικό μπιφτέκι και πίκλες, λουκουμάδες με μέλι και άλλα...ααααααααα αχάριστος δεν είμαι. :D
Χαχαχα ναι δε λέω! Αλλά άλλο να στο φτιάχνει από το σπίτι του και να 'ρχεται με την ησυχία σας για επίσκεψη και μπέργκερ.

Άσε που αν είναι κάνα φιλαράκι ντιπ για ντιπ χαζό και σου σπάει τα νεύρα με το παραμικρό παραθυράκι που του εμφανίζει και ολη την ώρα σε παίρνει τηλέφωνα και του εξηγείς μια ώρα και δε καταλαβαίνει τι του λες, σε λυτρώνει! (μιλώντας απο προσωπικές εμπειρίες...) :lol: :lol: :lol: Κάποτε ένας φίλος μου μου είπε οτι δε δούλευαν τα ήχεια.. πριν χρόνια... μπαίνω στον υπολογιστη του... και τι κάνω;;;;;;;; Του βγάζω την σίγαση.... χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 13 Μαρ 2010, 18:31

Konstantinos έγραψε:
totispap έγραψε:
Konstantinos έγραψε:Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν... :thumb:
Χαχαχα ναι δε λέω! Αλλά άλλο να στο φτιάχνει από το σπίτι του και να 'ρχεται με την ησυχία σας για επίσκεψη και μπέργκερ.

Άσε που αν είναι κάνα φιλαράκι ντιπ για ντιπ χαζό και σου σπάει τα νεύρα με το παραμικρό παραθυράκι που του εμφανίζει και ολη την ώρα σε παίρνει τηλέφωνα και του εξηγείς μια ώρα και δε καταλαβαίνει τι του λες, σε λυτρώνει! (μιλώντας απο προσωπικές εμπειρίες...) :lol: :lol: :lol: Κάποτε ένας φίλος μου μου είπε οτι δε δούλευαν τα ήχεια.. πριν χρόνια... μπαίνω στον υπολογιστη του... και τι κάνω;;;;;;;; Του βγάζω την σίγαση.... χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
Ναι...μην το γελάς αυτό με τα ηχεία... :lol: :lol: :lol: :lol:, αλλά εντάξει, πλέον είμαι ελάχιστα καλύτερος..θέλω τουλάχιστον δύο παραθυράκια.. :D
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Konstantinos » Σάβ 13 Μαρ 2010, 18:39

totispap έγραψε:Ναι...μην το γελάς αυτό με τα ηχεία... :lol: :lol: :lol: :lol:, αλλά εντάξει, πλέον είμαι ελάχιστα καλύτερος..θέλω τουλάχιστον δύο παραθυράκια.. :D
Ε καλά σίγουρα είσαι καλύτερος... Δεν ξέρεις τι άτομα κυκλοφορούν... χαχα :lol:. Πάντως πραγματικά, όταν ο άλλος έχει πολλούς που τον παίρνουν τηλέφωνο για το κάθε προβληματάκι στο pc, το teamviewer είναι μεγάλη ανακούφιση... γιατί όταν σε μάθουν.. δεν σταματάνε! Και δεν λέω για το καλό το φιλαράκι που το βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα... αλλά κάτι άλλους που δεν είστε και κολλητάρια!! Με έχει πάρει άτομο 12 η ώρα τηλέφωνο.. ναι 12 τα μεσάνυχτα... για να μου πει για το pc... γιατί μου είχε αφήσει και μήνυμα... Ε δεν το απάντησα!! Και η πλάκα ειναι, ότι πήρε και 2η φορά μετά... την ίδια μέρα.... είναι κάτι γαϊδούρια... απίστευτα..!

Αυτό με τα ηχεία ένα παραδειγματάκι ηταν... Το παιδί το 'χε λιώσει στα παιχνίδια και δεν ήξερε να βγάλει την σίγαση. Κατάλαβες; :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές και Διαδίκτυο”