TEAM VIEWER
- rallye21
- Φρεσκαδούρα

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
TEAM VIEWER
Aναφέρω αυτό το πρόγραμμα γιατί μπορει σε κάποιους να φανεί χρήσιμο. Το λινκ για κατέβασμα εδώ: http://www.teamviewer.com/
Τι κάνει?
Αν εγκατασταθεί σε 2 υπολογιστές, μπορεί ο χρήστης του ενός υπολογιστή να χειριστεί τον άλλο υπολογιστή από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με την εισαγωγή απλώς ενός id και password. Για λόγους ασφαλείας, το πρόγραμμα συνεχώς μεταβάλλει το password ώστε, αν δώσετε την άδεια σε κάποιον να μπει στο pc σας, μόλις τελειώσετε αυτό που κάνατε και κλείσει, μετά να μην έχει την δυνατότητα να μπαίνει κατά βούληση στο pc σας.
Παράδειγμα χρήσης: Το εγκατέστησα σπίτι μου και στο pc της δουλειάς. Άφησα το pc μου ανοιχτό στο σπίτι και ειχα πάρει το id και το password και μετά λειτουργούσα το pc μου από το pc της δουλειάς για να δω τι κάνει το κουτάβι μου μόνο του στο σπίτι..
Μια άλλη βοηθητική χρήση αυτού του προγράμματος, είναι να χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη από κάποιον φίλο σας ώστε να φτιάξει κάτι στο pc σας..
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη η πληροφορία..για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα μην διστάσετε να με ρωτήσετε.
Τι κάνει?
Αν εγκατασταθεί σε 2 υπολογιστές, μπορεί ο χρήστης του ενός υπολογιστή να χειριστεί τον άλλο υπολογιστή από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με την εισαγωγή απλώς ενός id και password. Για λόγους ασφαλείας, το πρόγραμμα συνεχώς μεταβάλλει το password ώστε, αν δώσετε την άδεια σε κάποιον να μπει στο pc σας, μόλις τελειώσετε αυτό που κάνατε και κλείσει, μετά να μην έχει την δυνατότητα να μπαίνει κατά βούληση στο pc σας.
Παράδειγμα χρήσης: Το εγκατέστησα σπίτι μου και στο pc της δουλειάς. Άφησα το pc μου ανοιχτό στο σπίτι και ειχα πάρει το id και το password και μετά λειτουργούσα το pc μου από το pc της δουλειάς για να δω τι κάνει το κουτάβι μου μόνο του στο σπίτι..
Μια άλλη βοηθητική χρήση αυτού του προγράμματος, είναι να χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη από κάποιον φίλο σας ώστε να φτιάξει κάτι στο pc σας..
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη η πληροφορία..για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα μην διστάσετε να με ρωτήσετε.
ὁ δὲ ἀνεξέταστος βίος οὐ βιωτὸς ἀνθρώπῳ
Η ζωή που δεν εξετάζεται δεν αρμόζει σε άνθρωπο
Σωκρατης
Η ζωή που δεν εξετάζεται δεν αρμόζει σε άνθρωπο
Σωκρατης
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: TEAM VIEWER
Το θυμάμαι το πρόγραμμα, το είχε εγκαταστήσει και ένας φίλος στον Η/Υ μου αλλά εφ' όσoν δεν πολυ-μιλάμε, το απεγκατέστησα για να μην μου τρώει χώρο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Εγώ το έχω και είναι η σωτηρία μου (μόλις έχω προβληματάκι,τσουπ, το φιλαράκι από το σπίτι του... έτοιμος ο Παναής
).
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν... 
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- totispap

Ε ναι..κάπως έτσι είναιKonstantinos έγραψε: Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Χαχαχα ναι δε λέω! Αλλά άλλο να στο φτιάχνει από το σπίτι του και να 'ρχεται με την ησυχία σας για επίσκεψη και μπέργκερ.totispap έγραψε:Ε ναι..κάπως έτσι είναιKonstantinos έγραψε: Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν.... Αλλά και εγώ δεν τον αφήνω έτσι. Νααααα κάτι club σάντουιτς σπιτικά, burger με σπιτικό μπιφτέκι και πίκλες, λουκουμάδες με μέλι και άλλα...ααααααααα αχάριστος δεν είμαι.
![]()
Άσε που αν είναι κάνα φιλαράκι ντιπ για ντιπ χαζό και σου σπάει τα νεύρα με το παραμικρό παραθυράκι που του εμφανίζει και ολη την ώρα σε παίρνει τηλέφωνα και του εξηγείς μια ώρα και δε καταλαβαίνει τι του λες, σε λυτρώνει! (μιλώντας απο προσωπικές εμπειρίες...)
- totispap

Ναι...μην το γελάς αυτό με τα ηχεία...Konstantinos έγραψε:Χαχαχα ναι δε λέω! Αλλά άλλο να στο φτιάχνει από το σπίτι του και να 'ρχεται με την ησυχία σας για επίσκεψη και μπέργκερ.totispap έγραψε:Ε ναι..κάπως έτσι είναιKonstantinos έγραψε:Πιο πολύ σωτήριο είναι για το φίλαρακι το καημένο, που τρέχει για την κάθε λεπτομέρια που θα του παρει 5-10 λεπτα να φτιάξει και εάν.... Αλλά και εγώ δεν τον αφήνω έτσι. Νααααα κάτι club σάντουιτς σπιτικά, burger με σπιτικό μπιφτέκι και πίκλες, λουκουμάδες με μέλι και άλλα...ααααααααα αχάριστος δεν είμαι.
![]()
Άσε που αν είναι κάνα φιλαράκι ντιπ για ντιπ χαζό και σου σπάει τα νεύρα με το παραμικρό παραθυράκι που του εμφανίζει και ολη την ώρα σε παίρνει τηλέφωνα και του εξηγείς μια ώρα και δε καταλαβαίνει τι του λες, σε λυτρώνει! (μιλώντας απο προσωπικές εμπειρίες...)![]()
![]()
Κάποτε ένας φίλος μου μου είπε οτι δε δούλευαν τα ήχεια.. πριν χρόνια... μπαίνω στον υπολογιστη του... και τι κάνω;;;;;;;; Του βγάζω την σίγαση.... χαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ε καλά σίγουρα είσαι καλύτερος... Δεν ξέρεις τι άτομα κυκλοφορούν... χαχαtotispap έγραψε:Ναι...μην το γελάς αυτό με τα ηχεία...![]()
![]()
![]()
, αλλά εντάξει, πλέον είμαι ελάχιστα καλύτερος..θέλω τουλάχιστον δύο παραθυράκια..
![]()
Αυτό με τα ηχεία ένα παραδειγματάκι ηταν... Το παιδί το 'χε λιώσει στα παιχνίδια και δεν ήξερε να βγάλει την σίγαση. Κατάλαβες;