Μιλούσαν για ένα μικρό πλάσμα που βρέθηκε στη φάρμα ενός αγρότη στο Μεξικό νομίζω, κάτι σαν εξωγήινο, ο Φώτης δεν το δεχόταν, έβρισκε ένα σωρό άλλες "ερμηνείες" για να επεξηγήσει το "φαινόμενο", οι άλλοι επέμεναν ότι το ρεπορτάζ είναι αληθινό, και ρωτάει ο Φώτης ως κλασικός σκεπτικιστής "Και καλά πέθανε, και απολιθώθηκε? " (δικαίως έκανε την ερώτηση γιατί το πλάσμα έμοιαζε στήλη άλατος. Και απαντάει μια ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ "ε ώρες είναι να μας πεις ρε Φώτη ότι του πετάγανε και πέτρες!" έλεοςςςςςςςςςςςςςς
To άκουσα ΚΑΙ αυτό!
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
To άκουσα ΚΑΙ αυτό!
Είμαι στο μαγαζί, έχω ένα στικάκι tv tuner, και ενίοτε το βάζω μπας και χαζέψω τίποτα σε κανα κανάλι να περάσει η ώρα. Και σταματάω μόλις τώρα στη νέα εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μπακοδήμου. ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΑ
Μιλούσαν για ένα μικρό πλάσμα που βρέθηκε στη φάρμα ενός αγρότη στο Μεξικό νομίζω, κάτι σαν εξωγήινο, ο Φώτης δεν το δεχόταν, έβρισκε ένα σωρό άλλες "ερμηνείες" για να επεξηγήσει το "φαινόμενο", οι άλλοι επέμεναν ότι το ρεπορτάζ είναι αληθινό, και ρωτάει ο Φώτης ως κλασικός σκεπτικιστής "Και καλά πέθανε, και απολιθώθηκε? " (δικαίως έκανε την ερώτηση γιατί το πλάσμα έμοιαζε στήλη άλατος. Και απαντάει μια ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ "ε ώρες είναι να μας πεις ρε Φώτη ότι του πετάγανε και πέτρες!" έλεοςςςςςςςςςςςςςς

.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Re: To άκουσα ΚΑΙ αυτό!
Ειναι αυτο που λεμε IQ ραδικιου.
Τελικα η ηλιθιοτητα επιβραβευεται στις μερες μας.
Τελικα η ηλιθιοτητα επιβραβευεται στις μερες μας.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Θα το έβαζα στο ΙΔΕΟ γελάμε αν δεν ήταν τραγικό.
Η τύπισσα ήταν τόσο αστοιχείωτη που όταν ο Φώτης είπε "απολιθωμένο", νόμιζε ότι κάποιος το'χε πάρει με τις πέτρες. Από καθαρή συμπτωση θα ήξερε ότι πέτρα και λιθάρι ειναι ένα και το αυτό, και τα σύνδεσε το κορίτσι. Η ειρωνικότατη πλάκα ξέρεις ποια θα είναι; Να λέει ΑΥΤΗ για παράδειγμα ότι ο Γιωργάκης δε μιλάει καλά τα ελληνικά! 
Παρεμπιπτώντως, για να μην πάει χαμένο το τόπικ με την άσχετη, βρήκα και το θέμα.
Γι'αυτό μιλούσαν και είναι αρκετά ενδιαφέρον...
Παρεμπιπτώντως, για να μην πάει χαμένο το τόπικ με την άσχετη, βρήκα και το θέμα.
Γι'αυτό μιλούσαν και είναι αρκετά ενδιαφέρον...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Γιατί βρε ξανθιά βασανίζεις τον εαυτό σου με την τιβί; Υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να περάσεις όμορφα την ώρα σου...Aρέλα έγραψε:Είμαι στο μαγαζί, έχω ένα στικάκι tv tuner, και ενίοτε το βάζω μπας και χαζέψω τίποτα σε κανα κανάλι να περάσει η ώρα.
κι εσύ κάθεσαι και παίζεις με τα κανάλια;
(ξανθιά, μη παίζεις με τα κανάλια, θα σου κόψω τα χέρια!)